Fibi! Nem is tudtam hogy fáj a torkod!

Én is hustensaftpárti vagyok, de múltkor Zuzi ajánlotta a bodzateát, s nagyon bevállt!
Köszönöm kérdéseid angival kapcsolatban.

A szemecskéjét hála 4 nap alatt sikerült kamillával és maszival megoldani.
Az oltás. Grrrrrrrr.

Még nem kapta meg, s majd szét robbantam. Meg volt ugye beszélve az időpont egy hónappal ezelőtt, s én gyerünk homeó, s ugye mindent körészerveztünk. Odamegyünk a rendelőhöz. Zárva. Hívom a dokinőt hogy még is mi történt, s erre ő hárít ezerrel. Én meg izgultam hogy ugye a homeó működik, gyerek meg oltást nem kap. Kérem a segítségét, s ő handabandázik, hogy nem az ő hibája, nem vele beszéltem meg, a homeót sem beszéltem meg vele (egyszer találkoztam vele mióta megszületett Angi!!!

S a telefonelutasításokról, s egyéb kedvességeiről már fortyogtam itt a topikon

). Most már tényleg tele a hócipőnk, s váltunk. Még egyszer megkérjük a helyettesítő dokit, hogy vegyen át, de ha nem mond – drukkoljatok hogy igen legyen! – akkor megyünk egy másik dokihoz Gödön. Szerdán elvileg megkapja az oltást, de nem merem behomózni a gyereket hátha megint ez a p... vmit keresztbehúz.
Később rájöttem, hogy ott történt a félreértés, hogy újból nyitvatartási időt változtattak (ez már a harmadik mióta járunk), s nekünk nem szóltak. Bár az rühös telefon ott van a rendelőben, s ha aznap csörrentek volna akkor is meg tudtuk volna oldani, s a hívás díját esküszöm ránkvarrhatja.
Indi! kakiabubin: ahá!
Lindi! Te találtál meg az iwiw-en.
Raftingolás! Ejha!
Macs! Stílusos volt a bejelentés.
Votív! Utólag is boldogat!
Ha vmit kihagytam bocsesz, de nem megy alaposabban per pill.
csajszinak ma "elcsúszott" az alvókája. alakulunk valamerre az tuti