A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Kriszta
Ez tényleg szörnyen hangzik. :( Várd meg Borcsát, hátha ő tud valamit rá mondani.

Antia
Nagyon helyes fiú Boti!!!!! :shock: :D És szép a torta, :shock: most meg tudnék enni belőle egy szeletet. :lol:
Ezt nem tudtam, hogy a császáros babáknál máshogy mennek a dolgok. De most már értem, hogy a barátném Kendéje miért ordította végig az összes alkalmat. 3hét után jutott el addig ,hogy most már csak a merülésnél sír szegénykém. De mondta ott más anyuka is ,hogy neki is hetekig ordított, és most meg úgy úszik, mint a halacska. :shock: :lol:

Anna,Livi
Akkor legyen 11 óra! Oké!!! :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Köszi lányok. Még benézek hátha Borcsa tud valamit róla. Amúgy már minden ok, azt hiszem, de ma még nem fejtem. Azért utólag is érdekel, hogy mi lehetett ez.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük az eggyüttérzést. :)

Se Normafloret sem pedig Protexim restort nem kaptunk, mert nincs ilyen gyogyszer romániában.
Egyik patikában mondták nagyon értelmesen, ha ismerem az összetevőket esetleg hasonló gyógyszert tudnának ajánlani. Na, bingó!

Valószinű ezért nem írta fel a dokinő.

Anita megy pü!
Vendég

Anita!
Én jelenleg olyan kicsi nyuszi vagyok a cégnél, hogy a saját férjem helyszíni bírságját se tudtam elintézni. Pedig ott voltam, amikor kapta. Bár anyukám szerint csak szerencse kell és én leszek a belügyminiszter!
Jó nagy ez a torta! Boti ette meg mindet? :D

Annácska!
Nekem ezt a szülés-után-kevésbé-fáj-a-mikulás dolgot pont fordítva mondta a doki. Sőt azt is mondta, hogy elvileg több lesz.
Egyébként nálunk azt mondják, hogy az objektumőr (a kapus) az első ember a kaputányságon. Mivel őt látják először az emberek!

Meli!
Normaflore belsőleges szuszpenzió 2 milliárd/5 ml
Hatóanyag: többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii spóra 2 milliárd / 5 ml-es ampulla
Segédanyag: tisztított víz
Külalak: színtelen, szagtalan, enyhén opaleszkáló szuszpenzió.
Protexin Restore egy speciális probiotikus gyermekformula.
A termék dobozában 15 tasak van. Tasakonként 1 milliárdnyi, hét különböző baktériumtörzset tartalmaz granulátum formájában, melyek közös tulajdonsága, hogy valamennyien a tejcukor (laktóz) bontásának képességével rendelkeznek.
De mindjárt keresek még hozzá.
A legjobb ötlet, hogy mi megvesszük, és kiküldjük neked postán. Viszont ahogy a postát ismerem kb. egy hét, mire kiér. Illetve látom Anita már felajánlotta.

Tünde!
Az első negyedórát nem láttam a műsorból, de a többinek a lényege az volt, hogy Angliában elmebetegnek tartják aki szoptat. Volt egy csaj, aki próbálkozott terjeszteni a szopit, de róla múgy beszélt a műsor, mint egy ufóról, hogy hű de furcsa dolgot akar. Aztán volt szó, hogy megbüntettek, (elzavartak?) egy nőt, mert egy parkban szoptatott. Ja és volt egy nő, aki a nyolcéves lányát még szopiztatta, a nagyobbik lánya ötévesen hagyta abba a szopit. Aztán amin bőgtem: egy nő a kétéves ikreit egyik napról a másikra elválasztotta. Azok meg szegénykék sírtak, mint az őrült. Aztán mutatták, hogy három nap múlva semmi bajuk. De azért szerintem látszott rajtuk, hogy bibi van. A hülye anyjuk meg a mosdóba fejte a tejet. Ahelyett, hogy eltette volna és valami kaját csinált volna belőle a babáknak.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szopisműsor: Engem az akasztott ki, hogy csak szélsőségeket mutattak. Volt egy nő a 1,5 éves lányával, aki a szopiért harcolt, hogy jó vagy nem jó eszközökkel, ez emberfüggő. Aztán volt egy csaj a 2 éves ikrekkel, akiket a napi sok szopiról egyik napról a másikra szoktatott le, mindkét gyerek visított, az anya fejt... Szerintem ez borzasztó volt. Megértem, hogy már sok volt neki fizikailag is meg lelkileg is, de nem az ilyen drasztikus megvonás a megoldás. Az meg pláne fura volt, hogy az apuka a szex hiányát is a szopinak tudta be.
Volt egy nő a 4 éves fiával, akivel azért tartotta fenn a szopit, hogy majd, ha sikerül az örökbefogadás, akkor tudja szoptatni a kicsit. 3 évet vártak rá, a kicsi 1,5 éves, és nem fogadta el a mellet. Nem is értette, miről van szó.
A negyedik meg a 8 éves lányát szoptatta, és a kislány hisztizett, mikor kiderült, hogy szép lassan elfelejti a technikát...
Csak az jött le belőle, hogy az elválaszt(ód)ás csak erőszakkal megy, és sok-sok sírással, és ha nem lép közbe az ember, akkor 8 évesen. És ez nem igaz, de persze a média ebből él :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

mostanában csak olvasni volt időm, de ezt a tegnapi szopis műsort én is láttam.Lehet, hogy ebből megint vita kerekedik /benéz "szopiapuka"/, de teljesen egyetértek Coryval.Engem a melegtüntetésekre emlékeztetett, mikor úgy akarnak valamit elérni, hogy átesnek a ló másik oldalára.Az a drasztikus elválasztás szörnyű, és értelmetlen volt, nem tudom ki és miért találta ki, lehet, a filmkészítői.A 8 éves gyerek meg???

Bea és Annababa
Kép
bea80

Cory, Livi: Hát ezek után még jó, hogy én nem láttam a műsort. Egyébként is kicsit félek a hozzátáplálástól, meg egyáltalán, hogy fogok pépesíteni a karomon lógó gyerekkel.

Tünde: A botmixer mennyire hangos? Múltkor bekapcsoltam a turmix gépet és a Lili annyira megijedt a hangjától, hogy alig tudtam megnyugtatni szegényt. Vagy milyen csendesebb eszközökkel lehet még bébik számára ehetővé tenni a gyümölcsöket? Reszelő? Meg előszőr csak a levét szabad adni és később a pépeset? Mondjuk van még 3 hetem, csak lelkileg próbálok rákészülni. És mi van, ha nem kezdem el a hozzátápit 6 hónaposan? Na ez jó sok hülye kérdés lett megint :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

Bea: Pont most akartam kérdezni, hogy hova tüntél? Valami gond van? Szopiapuka :lol: :lol: :lol: ez jó. Na és utólag boldog 6 hót. Nem is figyeltem eddig, hogy nálatok is már ekkora a Manócska. Ti elkezdtetek már valamit hammolni?

Kép

Kép
pgyöngyi

Nincs gond, eltekintve a magánélettől, ami nem oldódik meg, talán csak elfogadom a helyzetet.
Mi is elkezdtük a gyümit, nem valami lelkes Anna, 1-2-3 kanálnyit legyűr, aztán mintha mi sem történt volna kér még tejcsit.Gondolom a jó szájíz miatt. :lol: Mikor lehet főzit adni?És közvetlenül szopi után adjam a kiegészítést, vagy várjak egy kicsit?Tiszta stressz ez a hozzátápi, hogy a kecske is jőllakjon és a káposzta is megmaradjon.Magyarul, hogy elsősorban a szoptatásnál maradjunk, de azért megvalósuljon a kiegészítés is.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Hát nem nagy itt ma a forgalom :roll: de hát én beszélek aki napok ota csak bekukk és már megy is :wink:

És bunkoságomat pótlóm.
Alíz, Lili cica, Tünde baba és Boti baba mind nagyon helyes kis emberkék :D

Ha már alvásnál vagyunk akkor a tegnap játék közben igy aludt el:
Kép

Ma délben meg kivittem egy kicsit a bejárati ajto elé szellőzni és eszébe jutott egy matek példa. A megoldás bonyolult hehetett:
Kép
Kép

És a féléves szülinapos babáknak:
Kép Sok boldog 6 hónapot!
Vendég

Bea: én közvetlenül szopi után kináltam, aztán, mikor már 2 etetés volt kanállal, akkor kezdtem abba némi rendszert vezetni. Nekem a fiúk 7,5 hóig nem fogadtak el mérhetőt.

Gyöngyialmát simán reszeld le, akár a barackkal is megy a reszelés. Zsoma pl csak darabosat fogadott el kezdetektől, úgyogy neki max villával összetörés ment.

cory
Budapest

Sziasztok!

Megjöttünk Alsópáhokról, szuperjól éreztük magunkat! Képek és események a blogban :)

Visszaolvasni esélytelen vagyok, még ki kell pakolnom, mosni satöbbi.. De igyekszem újra bekapcsolódni.

Mindenkinek nagyon szép napot! :)

faby

Sziasztok!

Most csak gyors bekukk, mert apáé a gép :( Kapot a szülinapjára valami online játékot, és ezerrel teszteli :lol: Holnap jövök rendesen is!

Babák csodaszépek, Boti tortáján külön megakadt a szemem, nem utasítanék vissza belőle egy derekas szeletet :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi!

Még neked írnék annyit, hogy a Dóri is megijedt a turmix hangjától, meg én lusta is vagyok egy fél barack miatt előszedni a gépet, így lereszelem, és a pürét még átnyenyőkézem egy szűrőn, hogy a nagyobb darabok meg szálak fennmaradjanak rajta. Lehet, hogy felesleges ez az óvatosság, de így vagyok nyugodt.
Egyébként fájdalmasan egyszerűen vette természetesnek, hogy most kanalazni fogunk...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mi is megjöttünk Mátraházáról. Jó volt nagyon, csak sajna fürdési lehetőség nem volt. :( Pedig írták a honlapon. De a hely nagyon tuti. Isteni a levegő, a kékes szinte karnyújtásnyira és nagyon jó volt a személyzet is. :D Mindenkinek ajánlani tudom. :D Igaz, túrázni meg síelni ott a legjobb. Ugye a túra az még nálunk nehézkés, síelés meg majd később lesz aktuális. :D

Visszaolvasok holnap, hogy toppon legyek. :D És csatlakozom újra. :D

Sok puszi mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok:örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Évi77:nálunk ugyanez volt ma a helyzet!Csak nálunk nem játszott apa,hanem szállást keresett a következő kutyakiállítás miatt!A barackot mikor reszeled nem löttyed szét a kezedben?Folyik a leve ezerrel igaz?Én ma turmixoltam megint egy adagot,erre a párom mondta hogy olyan finom együk már meg! :lol:

Faby:örülök hogy jó volt a kirándulás!Olvastalak benneteket!

Meli:nagyon tetszik a kis okos lányod!Jobban van már?

Bea80:miért fogadod el a helyzeted?Jól emlékszem köztetek van igaz 16 év,mint köztünk?Én már előre rettegek a hozzátápi miatt!Pedig még remélem jócskán odébb van!!!!De nem tudom elképzelni milyen lesz!Szerintem szerencsétlenkedek egy jó csomót!
Vendég

Sziasztok!

Vok! Készültek képek?

:cry: :cry: :cry: szegény lánykám egyre bágyadtabb. Már nagyon nagyon kell figurázzunk, h elnevesse magát.
Remélem holnap modon valami biztatót a doki. Hátha nem kell tovább szednünk az antibiotikumot és akkor megáll a hasmars is.

Majd holnap jövök és megmondom mit mondott.
Vendég

Hááát...nem volt ma valami nagy üzem, na talán majd az éjszakai műszak hozza a statisztikát :D

Cory: Szerinted, ha a Lili nem tart igényt a másfél-2 óránkénti szopira (ilyen sűrűn eszik), próbáljam ritkítani mondjuk 3 óránkéntire? Sokszor veszem észre, hogy nem igazán éhes még, de nem merem ritkábban etetni, nehogy a tejcsi rovására menjen

Kép

Kép
pgyöngyi

meli: remélem elmúllik most már ez a fránya hasmars. Úgy sajnálom szegény Bogit :)

Boscó: De jó, hogy nem csak én parázok a hozzátápi miatt :) (bocsi)

Borcsa: Te meg merre csavarogsz? Néha, néha bekukkantasz, modasz (írsz) egy- két remek tanácsot és utána huss, megint sehol se vagy. Olyan jó lenne ha többször jönnél, szegény Cory egyedűl tartja a frontot :wink:

Vok: Helló, üdv újra a fedélzeten

faby: neked is helló. El kezdtem olvasni a Dominó naplóját, de olyan rohadt lassú a gépem, hogy a képeket már nem volt idegzetem kivárni, pedig nagyon érdekelt volna, mert a hónap végén mi is megyünk. Ha ráérsz nem tennél fel 1-2 képet a szállodában történt eseményekről. Köszi :)

Évi: Engem is elkeserítene, ha ilyen természetesen venné a hamit

Kép

Kép
pgyöngyi

meli: bocsi nem :) ezt akartam a mondat végére hanem :( ezt. puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Bettina nem ijed meg a botmixertől (mondjuk nem teszem mellé)
Én úgy csinálom, hogy lehámozom a barackot (vagy az almát), darabokra vágom egy kis tálba, összemixerezem és már adom is. :)
A délelőtti alvás után megszoptatom és kb. fél-1 óra múlva adom neki (most már kb. 10 kiskanállal eszik)
Aztán 1 óra múlva megy aludni, de előtte szopizik, mert úgy szokott elaludni.

Így most még nem szopi helyett kapja csak a két szopi között.
később majd a délelőtti szopi egyre kevesebb lesz, helyette lesz a gyümi.

Nem kell félni ettől az egésztől, mert a babák a szorongást is megérzik. Ha nem ízlik neki valami, akkor nem kell erőltetni, másnap újra próbálkozni egy-két kanállal vagy másfajta gyümivel/zöldséggel.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Megjöttünk Krétáról, nagyon jól éreztük magunkat. :lol:
Márkot sikerült szinte ugyanolyan fehéren hazahozni mint ahogy kivittük, tehát bevállt az 50 faktoros krém 8)
Dobok egy képet, aztán majd holnap jövök és megpróbálok visszaolvasgatni mizu veletek! :)
Ezt az autó-úszógumit ott vettük:

Kép

Alina és Márk
Vendég

Alina:helló!Örülök hogy éppségben itt vagytok!Biztos nagyon tuti volt!Dobj még képeket ha lehet!Én meg majd sárgulok az irigységtől! :lol: Biztos nagyon élvezte Márk!

Az ígért képeket holnap felrakom! :oops:
Vendég

Gyöngyi: most kínálgatod őt cicivel, vagy ha kéri kap? Ha kínálgatod, akkor megpróbálnám nem kínálgatni, hanem akkor adni, mikor jelzi, hogy itt az idő.

Vok: üdv itthon :)

cory
Budapest

Sziasztok :)
Csilla, Alina, Eszter :)
Kép

Gyöngyi :)
Itt az éjszakai műszak :lol:

Meli :)
Nagyon édesen szunnyad a lány :)
Remélem holnap már okosabb lesz a doki és megfejti mi lehet szegény Bogival :) Jobbulást neki :)

Szupisműsor :
Hát még jó, hogy nem láttam, mert tuti kiakadtam volna rajta :twisted:

Csillus :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :)
A képek szenzációsak és a szövegezés is klassz :D Jót mulattam rajta :)

Eszter :)
Jó, hogy itthon vagytok :)
Mátraházán két éve szeptember első hétvégéjén voltam és nekem is befagyott a va..gam :lol: Még este elmentünk venni egy hősugárzót :lol:
Ezt leszámítva mesélj mi volt még? Képek :)

Alina :)
Örülök, hogy ti is szerencsésen hazaértetek :)
Az autóúszógumi nagyon édi :) Mesélj milyen volt?

Edit, Livi :)
Akkor holnap 11 :D

Jó éjszakát :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Hello,
csak gyosan írok pár sort. Még itt vagyunk anyóséknál és délután megyünk haza. Lidi mászik, persze nem sokat. Gyorsabban halad kúszva. Próbálkozik a felüléssel, de ez még nem megy.

A mai talisoknak jó szórakozást! :D

Alina, Faby és Vok,
üdv újra itthon! :D

A féléves babócáknak gratula! :)

Anita,
Boti képei nagyon jók! Lehengerlő a nézése. :)
Meli,
jobbulást Boginak!

Majd jövök otthonról holnap. A többi babóca képei is nagyon jók!!!! :)

Pussz. Szép napot!
angi79

Sziasztok

Angi
Már mászik a kiscsaj négykézláb? :shock: :D Nincs róla kép? De bármilyen kép jó lesz, mert úgyis régen láttam. :D

Alina
Húúú ,biztos nagyon jó volt a nyaralás!!! :D Nagyobb kép nincs ,mert ezen nem sok minden látszik!!!!! :shock: :wink:

Eszter
Örülök ,hogy jól éreztétek magatokat. :D A fürdési lehetőséget sajnálom ,hogy nem volt. Azért nem szép dolog ,hogy írják azt sehol semmi. :x

Na mi lassan indulunk, majd este jövök.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, még nem olvastam vissza, csak azt szeretném kérni, h ha van kedvetek, akkor szavazzatok a drága picifiamra.:) Alex, Dunakeszi címen fut, jelenleg egy árva szavazattal.:) Itt lehet szavazni: http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... eria&kat=1

Nagyon köszi mindenkinek!!!

Puszi!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok

Alina: Nagyon jó ez a vizimobil és Márk milyen szépen ül benne :)

Csajok: Jó talizást. Én is szívesen mentem volna, csak nekem kicsit messze van Pest, kettesben a Lilivel (még) :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

halihó mindeninek!!!!!!!!!!!!!

megjöttem a szibériai nyaralásról :lol: :lol:
bár már pár napja itthon vagyunk, de nem sok időm van írni, de majd jövök, de lehet, hogy csak szerdán, mert itt az unokahúgom,és egész nap chat-el :lol: :lol: , és akkor megy el Leventével kézenfogva.

mi jól vagyunk, Natika tök ügyes már, jön 2 fogacskája is.

fényképeket megnézegettem, tök cuki minden gyerkőc :D :D :D
majd rakok fel én is :D

puszi
bocs a kisbetűkért :wink:
vas

Nancsi: Bízvást állíthatom, hogy már 3 szavaszatotok van. Ha nem ismernélek titeket, akkor is Alexet jelöltük volna a Lilivel :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok! :)

Próbálok egy picit jönni. Timi most elaludt. Nagyon nem akarja h a gép előtt üljek. Nyafizik ezerrel, persze a mosogatást megengedte. :?

Hozzátápi: nálunk is megy ezerrel. Mindegy neki h mi csak kaja legyen. (még csak barackot kapott) Timi még mindig sokat bukik, sajnos már nem csak tejtermék jön vissza ha nem a barack is. :x A szopások ugyanúgy megvannak, sőt talán még többet is cicizik. Nappal kb 2 órát bír ki, éjszaka viszont alszik. Ha fogom v mellette, fekszek állandóan a cicimet keresi. :shock: Barackból nem tudom mennyit enne meg, mert nem merem oda adni neki az egészet. Cory, Borcsa szerintetek mennyit adjak, amennyit kér? és miért szopizna állandóan?
Anyós szerint a baracktól szopik többet, mert marja a kisgyomrát. (hiába mondja nem teszek bele kekszet :twisted: )

Sziasztok nyaralók! Örülök h jól éreztétek magatokat!

Meli
Voltatok már a dokinál? Mi újság Bogival?

Nancsika
Gyűlnek a szavazatok!
:D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Meli!

Hogy van Bogi? Mit mondott az orvos?

Vok!

Mátraháza tényleg szuper! örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Hannának is tetszett?

Boscó!

Hát, elég ocsmány munka, mire leresztelem a barackot, ezerrel folyik a leve, a vége a kezemben marad, de gondját viselem :) Meg a
szűrőben levő rostokat is hasznosítom :)

Alina!

Irigyledek Kréta miatt! Nagyon jó lehetett! Képek?

Angi!

Ügyi Lidike, hogy mászik! Milyen nagylány már!

Ildikó!

Ti merre voltatok? Szégyen ide, vagy oda, de nem emlékszem :oops:

Pár kép:

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Angi babám megbuggyant! :D :( Nem tudom mi a baja..... Tegnap előtt hizti volt, tegnap meg mint egy tündérke. De éjjel 4-szer szopizott, pedig csak 1-szer szokott, és reggel fél 8-tól fent van. ezalatt is 3-szor, és olyan hiztiket levág, hogy én még ilyen hangokat nem is hallottam tőle! Mihelyt lerakom a kiságyba rögtön üvölt, pedig ez se jellemző rá. Most elaltattam végre cicin, és becsempésztem az ágyikóba, de nem tudom meddig fog tartani. 2 napja nagytakarítást csinálok, és úgy felforgattam a házat, hogy minden a feje tetején. Persze most néma kusba vagyok, meg se merek mozdítani semmit nehogy felkeljen rá. Már pánikomba minden etetés után nézem van-e még tejcsi, de jön... Elképzelésem sincs mi történt. :(
Vissza néztem a képeket, fantasztikusak a bébik!! :) Annyira nagyok, és ügyesek már! :D MINDENKINEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!! :D

Csavargóknak üdv itthon! :) Meséljetek milyen volt!???

Nancsi: persze, hogy a legédibb babára szavaztunk Angival! :D

Hú de sűrűn jár fogmanó a topikkba! A dokink szerint minket még nem kerülget. (pedig ez megmagyarázná a hirtelem hiztiket) Pedig már felkészültem fog géllel. Csak azt nem tudom milyen tüneteknél kezdjem el használni. :( Néha annyira pancsernek érzem magam! Mindenki azt mondja, túl kényeztetem Angit, mert ha ébren van szinte folyamatosan együtt csinálunk mindet. Nektek mennyi időt van el a baba egyedül napközben? És mit csináltok, ha nyüszög, és nem akar egyedül lenni? (Mert mihelyt felveszem, és szórakoztatom már semmi baja.)

Van még egy kérdésem, bár még egy darabig ez nem nagyon aktuális nálunk, de hogy kell lefagyasztani a gyümiket? Csak simán pépesítsem, és rakjam zacsikba? Mennyi ideig tárolható így? Kiengedésnél csak szobahőmérsékleten, vagy esetleg meleg vízben is felolvaszthatom?
Na ez majdnem 1 kérdés lett....:D :D

Alina: Hogy viselte Márk a repülőt? Nekem végig aludta, de most megint tartok töle egy kicsit, mert nem biztos, hogy éjjel utazunk megint.

Meli: szurkolok Boginak! Sajnos tanácsot nem tudok adni,de veletek vagyok! :)

Ha van időtök meséljetek nekem a baba úszásról! Nagyon szeretném én is vinni Angit, de kicsit félek tőle, hogy nem tiszta medence, és iszik a vízből, meg van egy csomó aggályom. Jó lenne olvasni nektek mi pozitív, és van-e negatív élmény.

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de így is hosszúra sikerültem megint. Na meg Angi is már 3-szor felsírt ezidő alatt a cumiért.. :(

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

:D Dóra baba nagyon drága! :D

Gyógymanók hatottak lányok! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!!

Megjöttünk! :) Doki néni azt mondta, h minden ok, de még ma és holnap kapjon a biztonság kedvéért gyógyszert. :?

Ááááá, modern világot élünk lányok! Azt hittem magam alá rottyantok :shock: Képzeljétek el, h kenguruval mentünk dokinénihez. Na nem ez a nagy szám, hanem, h villamossal. És a villamos poénja, h elől-hátul LCD monitor van és nagyváradi cégek reklámjai mennek rajta. :o :shock: :lol:
De nem mintha olyan modern villamos lenne. Á, dehogy.
Először azt hittem, cs néhányon. De áltunk apával és figyeltül a viliket. Ami elment előttünk mindegyiken volt.

Nálatok van ilyen????
Vendég

sziasztok!
csak az ígért képeket rakom fel.Ilyen volt! Kép Kép

Már kutya bajom Kép Kép
Vendég

És ilyen lett másnap. Kép Kép Kép
Vendég

Boscó
Hú ez a kozmetikus tényleg egy pancser!!!
Szegény Fanni :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Visszaolvastam midnent.
Megpróbálok memóriám mértékével reagálni. :D:D:D

Petri!
Sajnálom a kutyut! :( Átérzem! :( De most már neki sokkal jobb. Lehet, hogy még találkoztak is Jennyvel. :D

Bea!
Jó újra látni. Sajnálom, hogy nem jobb a helyzet. Tudtál már valahogy dönteni?

Évi!
Jövő héten tali? :D

Tünde!
Jó, hogy rendbejött a gép! Sokat ki kellett cserélni benne? A dvd-vel mi lett? Mikor mentek nyaralni?

Angi!
Tök ügyes Lidi!!!! Dobj majd róla képet! :D Tudtatok pihizni is?

Boscó!
Sajnálom Fanni fülét! Le törtem volna a nő kezét, ha így szúrja meg a lányom!!!!

Mi egyébként úgy döntöttünk, hogy majd Hanna kilöveti magának, amikor akarja. :D Nálam is így volt. :D

Mátraházáról meg majd még írok, csak most épp rohanok elfele talizni az amerikában élő barátosnémmal és annak pasijával. :D:D
Van egy-két kép, majd azokat is rakom. :D

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Petra!

Nálunk akkor volt a Dóri kicsit zizi, mikor a foga jött. Sikítva sírt, nem volt jó sehogy, és elkezdett éjszaka felkelni, pedig előtte hetekig nem ébredt. Szerintem nézd meg az ínyét, hogy nincs-e megduzzadva neki. Bár ha az orvos azt mondja, hogy még nem a foga, akkor biztos más oka van :roll: Drukk, hogy mielőbb túllegyetek rajta, bármi is ez! :)
Dóri szinte egyáltalán nincs el egyedül, esetleg csak fél órát, de azt is csak akkor, ha lát engem közben. Egyébként szórakoztatni kell. Van, hogy beéri egy kis mondókázással, hintázással, de van, hogy komolyabban be kell vetni magam :) Ha ez kényeztetésnek számít, akkor én is elkényeztettem.

Eszter!

Részünkről tali rendben! Esetleg csatlakozna valaki hozzánk? Ha közel van még valakinek a XVIII. ker, jöjjön!!!

Meli!

Nem semmi "hájtek" villamosok járnak felétek! Én annak is örülnék, ha az 50-es villire fel lehetne szállni babakocsival, de nem lehet, mert minden idióta ajtónál kapaszkodó van középen :evil:

Boscó!

A kozmetikusnak el kéne törni kezét-lábát, mert egy b@rom... :evil: Még szerencse, hogy helyre lehetett hozni, és végül szép lett Fannika füle! Kis édibogár! Nagyon megy már neked a képfeltöltés!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csak egy kis bekukk: minden baba csodaszép. :lol:

Nálunk semmi sincs rendben. Apának veseköve van, folyamatosan görcsöl és szenved, a gyógyszerek semmit nem érnek. Istvánka meg fogzik, iszonyatos fájdalmak gyötrik. Én meg alig alszom. :cry:

Teljesen kész vagyok.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok,

először is Mariannka, túlélést! :( És jobbulást mindenkinek!

Botibébi csudagyönyörű! :) És ez a torta!! :) Ti aztán tudjátok az ünneplésnek a módját!

Boscó, ez a fül dolog totál gáz, ennyire elcseszerinteni..... :( Nagyon durva.

Én nem láttam ezt a szopis műsort, de ahogy elmeséltétek, ezek tényleg szélsőséges dolgok.

Szerintem a szopit is csak fokozatosan lehet abbahagyni, ez komoly dolog, nem lehet egyik napról a másikra eldönteni, hogy van, vagy nincs. Ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy több éves koráig szoptassam Bencét, de egyáltalán nem zavar, ha más így tesz. De az is biztos, hogy erőszakkal biztosan nem fogom elválasztani, hanem szépen egy-egy szopit mindig kihagyunk.

Évi, Meli, babákok édesek!

Babetta, persze, szívesen mentem volna, de aztán rájöttem, hogy mi ma jöttünk haza az utazásból, szóval nem is tudtam volna menni. De legközelebb csatlakozom! :)

Most mennem kell, még jövök.

Pussz
Vendég

Sziasztok Anyukák és Babócák!

Hazaértem a taliról. Persze nekem könnyű! Már szopiztunk is!

Na szóval a képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
szelivi

Na szóval a tali jó volt. Vettem az Ikeában egy-két dolgot. Aztán a védőnénihez elsétáltunk, mert kiderült, hogy lejárt a mérleg-bérlet. Aztán szopi nálunk, aztán anyukák is kajcsiztak az Árkádban. Merthogy nem csináltam háromfogásos ebédet sajnos.

Nancsika!
Szavaztunk! :D

Meli!
Gratulálok, hogy már jobban vagytok! Nagyon édes az a gondolkodós kép! Nálunk nincsenek ilyen szuper villamosok. Nálunk most új Siemens hernyók mennek (illetve nem mennek :D )

Alina!
Jó ez az úszógumi! Csinosak vagytok. Üdv itthon!

Évi!
Hű de ügyesen ül Dóri az etetőszékben! CSini!

Petra!
Lehet hogy front jön. Nem lehet?

Boscó!
Én ezt a képet kinyomtatnám és kiragasztanám a kozmetikus üzlete elé. Ekkora népművészeti cserépedényt! (mármint köcsögöt)

Mariannka!
Jobbulást apának-babának!

Kép
szelivi

Mi is hazaértünk és nálunk is megvolt a szopi. Jól éreztük magunkat jókat röhögtünk. :lol: :lol:
Az utolsó megállónál elaludt Levi és már csak itthon ébredt fel. Most itt szórakozik az apjával.

Látjátok Tündinek milyen jó dolga volt két csávó közt :shock: :D :lol:

Lívi
A 100-forintod csak lenyúltam a végén. :lol: :wink: Vagy visszaadtam? :?

Lányok látnotok kéne ,hogy Peti bébi milyen hajlékony!!!! :shock: :lol:

Nancsi
Szavaztam :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok :)
Mi is itthon vagyunk már :) Pedig közben Annamarit is felhalásztam az állatkerti táborból :)
A tali tényleg klassz volt, csinálhatnánk gyakrabban is :wink:
Tündike, nagyon tünci-münci :) Levi meg óriás :D Annyira jól mozog, hogy hitetelen, pörög-forog és állandóan mosolyog. Valahogy így :D :D :D :D :D

Edit :)
Peti tényleg hajlákony lenne? :wink:

Livi :)
Köszi a szopilehetőséget :) A háromfogásos ebéd miatt meg ne fájjon a fejed, én ezer éve nem főztem olyat :D

Még néhány kép :
Kép
Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nancsika :)
Alexre szavaztam :D

Meli :)
Örülök, hogy Bogika jobban van. További jobbulást neki :D

Évi :)
Dórika nagyon édes az etetőszékben :)
Már ilyen jól megy neki, hogy babycompban nyomul? :lol:

Bosco :)
Nem semmi ez a kormetikus :( Inkább hentesnek kellene mennie :(
De most már jól van a kiscsajszi, ez a lényeg :)

Mariann :)
Sajnálom apa vesekövét és Istvánka fogiját :cry: Kitartás neked!

annácska

Sziasztok!

Fanni baba fülecske :( Kozmetikusnak a nuniját kéne szitává szurkálni. Neki jól esne?

Mi még a korházba tetettük be és szépen sikerült. Na, azt hiszem csak ennyi jót tudok mondani az itteni csecsemősökröl.

Évi:
azért mentünk vilivel mert babakocsival mi sem tudtunk volna felszálni.
De, fő az, h lehet mozizni vilizés közbe :mrgreen:
Így jutunk mi be az EU-ba :lol: :lol:

:) De jók a talis képek :) Babetta és Szelivi annyira mások vagytok itt a képeken mint az avataron :D Annácska te meg nagyon csini. :)

Mariannka:
apa :(
Istvánka :( :(
Én megértelek. Immáron 2+1 napja éjjel óránként kelek. Holnaptol meg még apa is dolgozni megy(mostanáig szabin volt), és ő volt nekem az egyetlen segítsegem :cry:
Azért ha lesz egy kis időd írd le légy1szi a túrótorta receptet!

Képzeljétek, h jártunk. Beteszem a mikroba a túrós csuszát, forog, berreg, fúj meg mindent csinál amit kell, csak éppen nem melegit.
Biztos kifogyot belőle a mikrohullám :lol: :lol: :lol: :lol:
D.e elmentünk megrendelni az oltást. Azt monták, h 1250000lej. És hagyjunk amennyi mi előleget akarunk és du mehetünk érte. Mikor megyünk érte már 1368000lej. Persze mi fix pénzel indultunk el. Mondtam ne haragudjanak, de nálam csak ennyi van. Ideadták :)

Itt is ingyenesek az oltások, de mi azért választottuk ezt, mert több minden nyavajátol véd és ezzel megusztuk a 3 hós oltást. Hátránya, h könnyen belázasodhat. a multkor sem volt lázas, de átaludta az egész napot és éjszakát.
Vendég

Meli!
Nem tudom most a váltót, de azért elég soknak tűnik nekem...
Hogy van a hasa meg a füle Boginak? Dokinál voltatok azóta?

Eszter
Kép
Kép
vok

Lányok, köszi a képeket, de jó lehetett nektek.

Babetta: Neked ekkora hajad volt, vagy levágattad? Vagy nem is te vagy Annácska első képén? :lol:

Meli: Hűű ti aztán jó nagy számokkal fizettek :wink: , mi a szorzótényező a forint és a lej között?

Cory: Te se voltál még ma, nem tudod mi van Borcsával, nyaralnak?
Sose várom meg, hogy sírjon a cici miatt a Lili, automatikusan megkínálom 2 óránként, és mindig el is fogadja. Viszont ma reggel úgy ébredt, hogy már 4 órája nem evett és nem sírt akkor se, hogy éhes lenne. Délután 2 alkalommal is kivártam a 3 órát, és zökkenőmentes volt minden. Szóval úgy néz ki, hogy bírja a 3 órát is, de a 4 órát azt nem erőltetem.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!

Hanna gond és éhezés nélkül alszik 7 órát éjjel, napközben meg a 3-at bírja. :D Én tuti nem erőltetném nála a szopit. Nincsen se meleg, nagyon jó súlyban van és tuti nem fog elapadni a tejed sem. :D Szóval hajrá!!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?