Sziasztok!
Angi babám megbuggyant!

Nem tudom mi a baja..... Tegnap előtt hizti volt, tegnap meg mint egy tündérke. De éjjel 4-szer szopizott, pedig csak 1-szer szokott, és reggel fél 8-tól fent van. ezalatt is 3-szor, és olyan hiztiket levág, hogy én még ilyen hangokat nem is hallottam tőle! Mihelyt lerakom a kiságyba rögtön üvölt, pedig ez se jellemző rá. Most elaltattam végre cicin, és becsempésztem az ágyikóba, de nem tudom meddig fog tartani. 2 napja nagytakarítást csinálok, és úgy felforgattam a házat, hogy minden a feje tetején. Persze most néma kusba vagyok, meg se merek mozdítani semmit nehogy felkeljen rá. Már pánikomba minden etetés után nézem van-e még tejcsi, de jön... Elképzelésem sincs mi történt.
Vissza néztem a képeket, fantasztikusak a bébik!!

Annyira nagyok, és ügyesek már!

MINDENKINEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
Csavargóknak üdv itthon!

Meséljetek milyen volt!???
Nancsi: persze, hogy a legédibb babára szavaztunk Angival!
Hú de sűrűn jár fogmanó a topikkba! A dokink szerint minket még nem kerülget. (pedig ez megmagyarázná a hirtelem hiztiket) Pedig már felkészültem fog géllel. Csak azt nem tudom milyen tüneteknél kezdjem el használni.

Néha annyira pancsernek érzem magam! Mindenki azt mondja, túl kényeztetem Angit, mert ha ébren van szinte folyamatosan együtt csinálunk mindet. Nektek mennyi időt van el a baba egyedül napközben? És mit csináltok, ha nyüszög, és nem akar egyedül lenni? (Mert mihelyt felveszem, és szórakoztatom már semmi baja.)
Van még egy kérdésem, bár még egy darabig ez nem nagyon aktuális nálunk, de hogy kell lefagyasztani a gyümiket? Csak simán pépesítsem, és rakjam zacsikba? Mennyi ideig tárolható így? Kiengedésnél csak szobahőmérsékleten, vagy esetleg meleg vízben is felolvaszthatom?
Na ez majdnem 1 kérdés lett....
Alina: Hogy viselte Márk a repülőt? Nekem végig aludta, de most megint tartok töle egy kicsit, mert nem biztos, hogy éjjel utazunk megint.
Meli: szurkolok Boginak! Sajnos tanácsot nem tudok adni,de veletek vagyok!
Ha van időtök meséljetek nekem a baba úszásról! Nagyon szeretném én is vinni Angit, de kicsit félek tőle, hogy nem tiszta medence, és iszik a vízből, meg van egy csomó aggályom. Jó lenne olvasni nektek mi pozitív, és van-e negatív élmény.
Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de így is hosszúra sikerültem megint. Na meg Angi is már 3-szor felsírt ezidő alatt a cumiért..
Petra, és Angi (2006/03/20)