A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Gira: Hatalmas gratula! Nagyon ügyes voltál, majd várjuk a szüléstörténetet ha lesz időd, meg hogy Réka hogy viseli a kistesót meg mindent...:) Sok boldogságot, tejcsit kívánok! Ja és KÉPEK!!!

Bibi: Barni nagyon aranyos, sokat nőtt :) Köszi a képet az ágyról! Jól néz ki. Hol vettétek? Barni nem esik le ott ahol nincs leesésgátló az oldalán?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!
Romy azt hiszem, hogy Dévényes gyógytornásznál a legjobb kezekben van Dávid!!!! :wink: Figyeld majd meg milyen fantasztikus változások fognak beállni nála... egykettő felfejlődik........... :D
Nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++++
Hogy telt a szülinap??? Képek vannak??? :)

Zitacicu: Vannak fejlemények anyatej ügyben??????????

Ági: Képeket a keresztelőről???????:wink: De izibe :)

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, ez nekem szólt??? Milyen keresztelőről??? :oops:

Ági és
KépKép
exdeus

Hali lányok!
Múlt héten Balcsiztunk, kellemesen telt a felemás idő ellenére is.
Egy bnőm hívott meg a családi nyaralójukba, ahol a gyerekével töltötte lent az időt, a férje szept.ig még külföldön dolgozik.
Így volt 4 kölkünk :) 9,4,2, 6 hós, hát érdekes volt, de élveztük. :D

Girának hatalmas gratula a szépnevű leányzóhoz! Szép súllyal született. :)

Romy! Ricsinek boldog másodikat! :)

Ma eladtuk a lakásunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Hirtelen jött a dolog, még alig hiszem. 11kor nézte meg a csajszi a lakást, 3kor meg mentünk az ügyvédhez!!!
Most már "csak" szupi ház kéne. Holnap megnézzük a már említett mihálytelki másik felét. Tiszta izgalom vagyok, bár azért kicsit sajog a szívem, hiába, csak itt éltünk 7 évet, és nagyon szerettünk itt lakni. De mostmár ugye ami kicsi, az kicsi. :D
Szenteste szeretnék már a nagyházban lakni, úgylegyen ámen. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ági: Bocs rosszul értelmeztem :oops: :lol: Olyan keresztelősnek, tűnt a tegnapelőtti programotok :lol: :lol:
Miért mi volt?????????? :roll:

Melinda: Gratu a lakáseladáshoz:) És drukk a háznézéshez:) :lol:

Pusssz
E

ceniko
Szeged

Látta vmelyikőtök szombat este az "ominózus" szombat esti dokumentumfilmet (Amíg élek, szoptatok)? Mi volt benne, most a neten ez folyik...

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Én is épp arról olvasok, gyomorforgató :x :?

ceniko
Szeged

Csajok tudtok dokit itt Szegeden aki terhességi toxémiára van specializálva??? Köszi

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Melinda!
Gratulálok a lakáseladáshoz!!!! Mielőbbi ház találást kivánok nektek! :lol:

Enikő, Melinda!
Én belepillantottam a filmbe, akkor egy nő a 8 éves lányát szoptatta éppen. Hát nekem elég morbidnak tűnt, hogy egy akkora gyerek bebujik az anyja pólója alá szopni. De tovább nem is néztem. :roll:

Márknak jönnek a rágó fogai, egy félig meddig kint van, hát nem kicsit nyügös a gyermek!!! :(
Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Már mi is elég régen jelentkeztünk, de adódtak némi technikai gondjaink a T-mobile netszolgáltatásával. Most viszont (végre valahára) sikerült visszaolvasnom Benneteket és talán még írni is tudok egy pár sort.

Boldog szülinapot a szülinapos(ok)nak!

Megpróbálok feltenni néhány képet Dórikánkról: vasárnap volt a keresztelője, a képek közül több ezen alkalomból készült :). …és szombaton már 3 hónapos lesz :))! Hihetetlen gyorsan telik az idő!!!

Ági! Mi ez a DM-es pólós és kezdőcsomagos dolog? Tudsz nekem infót küldeni róla?

Üdv mindenkinek:

Mónika és Dórika
Kép Készen az indulásra... Kép a templomban keresztanya kezében Kép a szertartás végén már anya kezében kidőlve:) Kép ...már mamáéknál a babakocsiban... Kép lebirkóztam a mamát:))... Kép itt meg csak úgy örülök az anyunak
vesm

még egy kérdésem lenne: kik csinálnak Szegeden fülbevaló belövést picibabáknak és kb. mennyibe kerül? Tud valaki címeket és telefonszámokat adni??? (Anno a mi időnkben gyermekorvosok csinálták, de most nem tudom mi a helyzet.)

Köszi előre is:

Mónika
vesm

Üdv!
Móni, szerintem kérdezd meg a védőnőt. Ha jól tudom, a Klinikán kilövik a babák fülét, de a kórházban nem tudom, mi a helyzet.
DM: www.drogeriemarkt.hu Itt bababónuszt keress!
Melinda, grat. az eladáshoz, és mielőbbi új lakást!
Enikő, anyumék ezüstlagzija volt szombaton, hivatalosan épp ma 25. éves házasok. :D
Na megyek, ennyi volt a tenti.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Melinda: Én nem láttam a filmet, de ahogy utána olvastam, ez egy dokumentumfilm sorozat egyik része, ahol különleges dolgokat mutatnak be. Amit olvastam róla az alapján inkább azt látom, hogy elég beteges dolog ez az egész, nem gondolom, hogy követendő. A sorozat többi része is elég gáz témákat mutat be....
Szal szerintem inkább "érdekességképpen" mutatták ezt be.....

Vesm: Grétinek a fülét a kórházban lövettük ki. Felhívod a kórházat, kéred a nőgyógyászatot, majd Vas Mártit (azt hiszem ő a főnővér)....és mondod hogy mit szeretnél...((62)561-361/181)
Dórika egyszerűen gyönyörű, nagyon csinos ruhája volt, Te is jól nézel ki :) az utolsó kép pedig egyszerűen csúcs ! :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok,
megjöttünk a nyaralásból, ami végülis klassz volt, csak az idő nem volt túl jó. A Balcsin mázlink volt, végig jó idő volt, de a hegyekben beszívtuk rendesen.

Boldikának kijött az alsó 2 foga, most jön ezerrel a felső, nagyon nyűgös, éjszakázunk sokat miatta.
Már csak mászik, felül, és ma felállt, a létrába kapaszkodva, aminek nagy pofáraesés, meg bömbi lett a vége. Itt volt ma a dokink, aki csak hüldedezett. Ha fogjuk a kezét, lépeget. Nagyobb sajtkukac, mint Jozsó.

Továbbra sem fogad el semmit cicin kívül, a doki nagyon rendes volt, azt mondta, ne erőltessem, ősszel lesz egy vérkép, és ha kell, majd kap vasat. És ha cicin él egy éves koráig akkor az sem tragédia.
Szinte tuti a tej/tojás allargiája, már egy korty tejtől, egy falat tejterméktől tiszta kiütéses lesz, meg fosik (mármint ha én eszem ezeket). Reméljük kinövi.

Jozsó elkezdett beszélni, igaz,sajátosan adja elő, rajtam kívül senki nem érti meg. Nagyon anyás lett, bújós, nem akar bölcsibe menni, gondolom betett neki az egy hónap itthonlét.
Majd szép lassan visszarázódunk. Klassz dolog a nyaralás, de utána hetek kellenek, mire visszaállunk. Legközelebb nem egy hónapra megyünk, hanem 2 részletben, úgy talán nem viseli meg őket annyira.
Vendég

Üdv!
Dancsi, akkor szerencsétek volt a Balcsival. Nálunk az egyik házban lakó azt hiszem a múlt héten volt ott, akkor itt rossz idő volt, nem tudom, hogy ott mi lehetett.
Vesm, az előbb elírtam: szóval http://www.dm-drogeriemarkt.hu
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Zitacicu!
Mi volt az oltást követően? Túl vagytok rajta!

Enikő!
Köszi, ebben reménykedem én is. Ti hogy vagytok. A lánykáidról már régen láttam képet. :(( Kéreeeeeeeeeeeeeeeeek széééééépen

Ricsi szülinapos képeit hamarosan letöltöm, és teszek fel párat.

Melinda!
Gratula a lakáseladáshoz, és kitartást az új kereséséhez, karácsonykor már az újban lesztek, nyugi!!!!!!!!! :)

Dancsi, klassz lehetett a nyaralás. Ricsi is titkos nyelven beszél még, csak én értem, de egyre több mindent mondd. Dávid meg, egész nap énekel, gőgicsél, de elképesztő hangerővel, szerintem a szomszédok nagyon imádhatnak..... Napközben nem alszik, egyszer sem. Ricsi próbálna, de ebben a hangzavarban, nem mindig tud.

Na sziasztok, minimanócskám ismét rázendített. jó éjt: Romy

Kép

Kép
romy1

Romy!!

Szerencsére a szurit most jól viselték és végre nem kell többet menni oltásra.elég macerás a két kicsivel.
Most a következő program a kajálás.Mármint sütötök répa és társai.Egyenlőre nem erőltetem,csak kóstolgatnak ,nem nagy sikerrel,mert borzasztó savanyú pofit vágnak. :lol:

Dávidka hogy van?
Mi ma tornázunk már előre izzad a tenyerem hogy milyen visítás lesz itt.Norbi amúgy is állandóan ordít,mert unatkozik vagy éhes vagy álmos stb.Niki akkor sem sír ha felébredhanem nézegeti a kezecskéjét és hangosan kacag neki.
Na próbálnám a Norbit egyedül hagyni.....Már 3napja készülök vasalni de nem jö9n össze ,mert a fiatalúr kedvében kell járni mindig..
Na most is........

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Melinda: Én is örülök hogy ilyen jól eladtátok a lakást :) Amikor mi vettük, mi este 8 körül jöttünk megnézni, másnap reggel 8-kor ügyvédnél voltunk :) Ez volt a 42. lakás amit megnéztünk :)
Házhoz drukkolok!

Képzeljétek, elvileg jövő hét csütörtöktől mentünk volna nyaralni, le is van foglalva meg minden, a Várgesztesi Villaparkba (www.villapark.hu), tök jó áron. Aztán ma derült ki hogy a család akikkel mennénk nem tud jönni, mert a csaj apukája infarktust kapott és ápolni kell meg ilyenek...:(
Úgyhogy így jártunk :( Így mi sem tudunk menni, annyi pénzünk nincs. :((
Esetleg valakinek nincs kedve nyaralni jönni velünk? :lol: :lol:
Részletek priviben :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Na újra egy kézzel, de írok. :lol: Tömören, s velősen, mert az idő újra drága :)
Tehát akkor szüléstörténet:
Kb csütörtökön kezdtem érezni, hogy itt valami készülődik. Aztán pénteken már hébe-hóba fájogatott... tudtam, hogy hétvégén már babázok. Éjfélkor arra ébredtem, hogy szabályos 5 percenként fáj. A rémálmom az éjszakai kórházba menetel és szülés volt, úgyhogy nem akartam sietni. Meg akartam várni a 2 perces fájásokat, de leginkább a reggelt.
A fájások erősödtek, az időközök nem. Nos így utólag... ugyan biza várhattam volna a 2 perces fájásokat, mert a legvégéig 5 percenként jöttek
No végül is Rékus ébredéséhez kötöttem a kórházbamenetelt... nem akartam háborgatni
Az éjszakát ébren töltöttem, vagy néha elaludtam 4 percre Így másodszori szülésre már arra is rájöttem, hogy valóban a fekvés a legrosszabb, amit a vajúdás alatt tehet az ember... tehát futkároztam a lakásban és a kádban üldögéltem,... mennyei volt
Kihúztam reggelig. Rékus nézett, miért szaladgálok a lakásban, mint a mérgezett egér, de hűségesen szaladgált utánam
8-ra értünk a kórházba... még ekkor is féltem, hogy hirtelen elmúlik az egész, mert nem volt rosszabb egy mensinél.
Igazából azt se tudtam, hol a kórház, még sose voltam ott. Ott megállapították, hogy bő 3 ujjnyi a méhszáj és beöntésre már nincs idő Így az első félelmemet szertefoszlatták.
Aztán fél 9-kor burkotrepesztett a doki, és onnantól kezdve számítom az igazi szülést, ami így sem érhetett a szenvedésben az első közelébe sem. Kezdve ott, hogy 4 percem ugye mindig volt pihenni, aztán pedig labdán ültem, hastáncoltam és a zuhany alatt dekkoltam egészen a végéig, ami nagyon gyorsan elérkezett. A doki még menni akart valahová, de a szülésznő utánakiabált, hogy "Szülünk!" És szültünk Gátmetszés, érzéstelenítés, oxitocyn és minden mesterséges vacak nélkül. Minden jelenlévő büszke volt magára Pláne, mikor kibújt a 3830 grammos "csöppség" A szülőszobából lesétáltam a lépcsőn a gyerekágyra és mindenféle kellemetlenség, panasz nélkül töltöttem 2 napot. Hajnát egyből megkaptam, és többé egy percre se kellett elengednem. Semmiféle pótlást, teát, vizet és gyógyszert (BCG-t kivéve) nem kapott. Nem sárgult be, így hamar kidobtak.
Hajna mind külsőre, mind tulajdonságaiban egy az egyben Réka. :shock: Csak ezután kezdődik a java :shock:

A képpel még váratok magamra... nem lehet mindent egyszerre

Gira
Vendég

Gira!!

Gratulálok!Ügyesek voltatok!

Kép
Kép
zitacicu2

Szia Vesm.

Szegeden nekünk a Zöldsándorban a 2.-es rendelőintézetben a védönő csinálta nagyon szépen berakta a fülbevaló,hogy észre sem vettük.Jó helyre tette,ami nagyon fontos!!!Rappainé Tünde a neve a száma,pedig:
-06-30-286-10-62. :D
2500 FT.-ba került a fülbevalóval együtt.A klinikán ugyanez 5000 FT.
Én megvagyok vele elégedve,2 hét után már a saját fülbevalónkat használjuk.Gyorsan begyógyul.Remélem segítettem.
Ha van kedved nézz be a Gyereknevelés--mama-baba-,babázó folytatása.Szívesen látunk ott is. :) :) :)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Jó reggelt!
Bogi 2 napja lázas. Tegnap voltunk dokinál, azt mondta enyhe lefolyású vírusfertőzése van!
Semmilyen gyógyszert nem kaptunk.
Remélem mostmár átmegy rajta....
Ma megyünk hasi UH-ra, mert az utóbb fél évben nagyon gyakran fájlalja a hasát. De minden lelete negatív!

Mandasz Kriszta: Gyönyörű a kislányod Kriszta :wink: Én a klinikán lövettem ki mindkét csajom fülét, ott is 2500 ft volt (annó, -azóta persze változhatott az ár-) Tünde amúgy egy tündér, egy ideig ő volt a védőnőnk :wink:

Gira: Gratula mégegyszer nagyon ügyesek voltatok :D Ugye ugye a második szlés már nem olyan vészes:) A harmadikat már észre sem veszed, én is ebben bízok:) :lol: :lol:
Képeket várjuk!

Vesm: Gyönyörű baba Dórika! Hol volt a keresztelő, melyik templomban? Nagyon szép volt;) Nekem is az utcsó kép tetszik a legjobban :)

Zitacicu: Hogy állsz idegrendszerileg, hogy a Norbi egész nap ordít+ ott a másik kettő csemete??? Gyógytornász volt? Hogy bírta???

Romy: majd készítek friss képeket és teszek fel.
Amúgy jól vagyunk, eltekintve ettől a láztól és nyűgitől!

Jégvirág Bea: Sajna, hogy nem tudtok nyaralni menni:( pedig a Villapark nagyon szép hely:)

Dancsi: teszel majd fel nyaralásos képeket???????

Zitaa: Na milyen a falusi élet? :lol:

Pusssssz
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Jó a falusi élet. Pláne, hogy most megint jó az idő, lehet Márkot kiengedni az udvarra. Kérdezted, hogy nem szokatlan e a nagy csönd. A Kukoba se volt zaj, csak reggelente a lakótársak mikor becsapták a lépcsőház ajtót. Itt csönd van, maximum a szembe szomszéd kutyája ugat néha. Hajnalban és napközbe viszont megindulnak az emberek az autókkal, traktorokkal, akkor picit zajosabb. De ez is csak az utcai szobát érinti, ott a háló van. A gyerek szoba az udvar fele van. De ha kijöttök, majd meglátod. :lol:

Figyusz!
Violának a füle mögötti nyirokcsomó duzzadt?
Már ha az ott nyirokcsomó. Márknak a füle mögött van egy borsószem nagyságu duzzanat, és nem tudom ez normális e? :(

Gira!
Gratulálok, szupi, hogy ilyen könnyen megszületett a baba. Jó egészséget Nektek! És sok türelmet!

Vesm!
Nagyon szép a kislányod, igazi kis bájos baba!

Zita

Kép
zitaa

Zita Violára gondoltál vagy Bogira, nyirokcsomó ügyben? Mert most Bogi betegecske, nem a Viola...
Amúgy nyirokügyileg mindkettő okés, most lecsekkoltam!
Én megnézetném Márkot, ha 1-2 napon belül nem múlik.....

Irigymirigy vagyok a kertes ház miatt, de nemsokára mi is belevágunk :wink: , bár most ott tartunk inkább nagyobb lakás (társasházi kerttel) mint ház...

Úgyhogy ha valaki tud eladó 3-4 szobás társasházi lakást (zárható saját kerttel, udvarral) akkor riadóztasson légyszi:)

Jövő héten ha rendben lesznek a csajok kinézünk :wink:

Pusssza
e

ceniko
Szeged

Sziasztok.

Hát mi sem jutottunk el nyaralni.Horvátba mentünk volna,de nem jött össze.Mi is egy családdal mentünk volna,de ők nem akartak annyi pénzt áldozni rá.
Így jártak.Na meg mi is.Mi már nem hiszem,hogy megyünk vagyis ha igen ,akkor még ebben a hónapban.Nekünk itt az iskolakezdés,mert van egy 11 éves nagylányunk is.

Na most már megyünk a corába.

Kellemes napot mindenkinek. Kép Ő Emese

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok.

Hát mi sem jutottunk el nyaralni.Horvátba mentünk volna,de nem jött össze.Mi is egy családdal mentünk volna,de ők nem akartak annyi pénzt áldozni rá.
Így jártak.Na meg mi is.Mi már nem hiszem,hogy megyünk vagyis ha igen ,akkor még ebben a hónapban.Nekünk itt az iskolakezdés,mert van egy 11 éves nagylányunk is.

Na most már megyünk a corába.

Kellemes napot mindenkinek. Kép Ő Emese

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Gira!
Gratula, ügyesek voltatok. Várjuk a képet Hajnusról!!!!
Sok-sok tejcsikét addig is.

??: Mit kell csinálni, ha kb. egy hete az egyik oldalon a picur nyirokcsomója duzzadt. Láz, és egyéb tünet nincs, engem viszont agggaszt, és fájhat is neki, mert nem igazán engedi, hogy odanyúljak. A doki nem adott semmit, nem is küldött más kivizsgálásra. Ötlet?

Jégvirág!
Sajnálom, hogy nem sikerült elutaznotok. Apropó, mi újság az új/régi jogsiddal?

Jajj Dűávid ébredt, pussssssssszi:Romy

Kép

Kép
romy1

Köszönjük mindenkinek (Jégvirág, Mandasz Kriszta, Ceniko - remélem nem felejtettem ki senkit) a fülbevalós válaszokat.

Ceniko: a keresztelő a Szeged-szentmihályi templomban volt, ahol az esküvő is, meg ahol édesanyámék is laknak. Nekem nagyon tetszik a kis templomunk.

Mónika
vesm

Ceniko

Azt kérdzed hogy birom az egész napos visítást????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát kb így.
Nem tudom mi a baja a Norbinak lehet hogy a foga jön????Ha felveszem egyből csönd van.Ez megy egész nap és ringatni is kell hogy elaludjon.Sem a Mátét sem a Nikit nem kell(ett).Mondjuk a csávó a hasamban is pörgött :lol: :lol: Szegény Niki már akkor kapott.. :)
Már totál elfelejtettem hogy mivel kell kezdeni a hozzátáplálást???Répa ,krumpli, alma ,sütőtök megy Mit is lehet még???

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Vééégre Internetközelben vagyok!Még olvaslak titeket,pótolom az elmaradást.:)
Most is Pesten vagyunk.Talán jövő hét elején megyünk haza...

Edit
szilde
Szeged

Vesm!
Fülbelövés:
szerintem hagyjátok ki a Vasas Sz.P. utcai rendelőt, nekünk rossz helyre sikerült , menjetek a klinikára.
Vendég

Üdv!
Gyors bekukk.
Móni, mi kellett a keresztelőhöz? Csak kivi vagyok...el kéne mennem Alsóvárosra, mi ott akarjuk megkereszteltetni...de az is lehet, hogy mindjárt odatelcsizek.
Ma megkaptuk a kéthós oltást. Nagyon ügyi volt. 6360 gramm és 62,5 cm. :)
Enikő, a lánykádnak jobbulást!!!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi is hazajöttük a nyaralásból,nagyon tuti volt!!! :D

Gira,gratula a babához,és én is sok-sok tejcsit kívánok!!

Teszek fel 1 pár képet,az 1 a medveotthonban készült ,a többi Zebegényben!! Kép Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Jaj ,lányok ki jár babaúszásra az Annába??

Minket is érdekelne!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!
Most értem haza az Újklinikáról. A páromat bevittem, mert foci közben kifordult a térde :(. Ínszalag szakadása van:( Belül teljesen elszakadt, kívül részlegesen.....Holnap műtik, ha belefér a a dokik idejébe!Ha nem akkor csak hétfőn!
Hát ez most így nagyon nem hiányzott :cry:
Kivagyok.......:(
6 hét táppénz, aztán most ha felnyitják megnézik a kereszt ínszalagjait is és valszeg azokat is meg kell műteni 6 hét múlva... utána 1 év táppénz, gyógytorna, terápia, úszás, anyámkínnya...:(

Hja a hasi UH-án Boginál nem találtak semmit. MInden okés. Relytély, hogy mitől fáj visszatérően a hasa..... :?

Bibi: nagyon gyönyörűűűűűűűűű még mindig :)

Zitacicu: Együttérzek...... Nem lehet egyszerű! KItartás! ++++++++++++

Na megyek megpróbálok aludni, bár elég ideges vagyok :(
Jóéjt
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Most hívott a párom, hogy nem műtik ma majd csak hétfőn. És hogy valszeg hazaengedik a hétvégére való tekintettel, vasárnapig....
Csajok nincs valakinek elfekvőben egy könyökmankója kölcsön úgy 2-3 hétre????
Venni nem szeretnénk, ha nem muszáj, mert egyrészt nagyon drága másrészt csak rövid időre kellene.....
ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném....
Pedig ma ki akartunk menni a kajak-kenu VB-re :cry: beigértem a Boginak meg a Bogi kis bnőjének, hogy kivisszük őket.... de 3 gyerekkel egyedül a tömegbe nem merek belevágni..... :cry: :?

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Daninak kitartást és gyors felépülést kivánok! Veletek is mindig történik valami. Az vigasztaljon, hogy jó sokat otthon lesz veletek apa. :)

Nekem is tegnap óta megy a hasam, de kb 5 percenként járok a budira. Az este vacogtam a takaró alatt, és nem birtam elaludni. Mi is ki akartunk menni a Maty-éri evezős pályára, de igy nem merünk elindulni, nehogy "baleset" történjen velem. :oops:

Teljesen felvagyok háborodva!
A mai újságba benne van, hogy szeptembertől nem veszik fel a szegedi bölcsödékbe a szeged környéki településen lakó gyerekeket. :cry:
Ezt azért irták meg, mert Algyőn épitenek bölcsödét, Deszkkel összefogva, igy azokat a gyerekeket oda lehet majd vinni. Deszkről Algyőre. :?
Most történetesen azért, mert Szatymazon, vagy más faluba nincs bölcsöde, azért miért kell az ott élőket büntetni. Állitólag itt is csinál valaki magán bölcsit, de hát ez akkor lesz igaz, ha tényleg megnyitják. Teljesen kiakadtam. Jövőre szeretném Márkot bölcsibe iratni majd.

Hát ennyi!

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok :)

Mi is megvagyunk, végre a régi gépünk is itt van már, csak éppen időm nincs itt ülni, ezért bocsi, de nem igazán tudok visszaolvasni :(

Gira :)
Gratulálok Nektek! :D :D
Nagyon sok boldogságot, és sok-sok tejcsit kívánok! :D

Melinda :)
Gratula a gyors lakáseladáshoz! Tavaly én is ilyen gyorsan adtam el a lakásom!
Az én szívem is fáj egy kicsit a régi lakásunkkért, mert nagyon szerettünk ott lakni.
De nem mindegy, hogy 70 v 140 nm, és Botinak külön szoba! Ezt is nagyon megfogjuk szeretni biztos!

Dancsi :)
Nem semmi, hogy miket csinál Boldi!! :shock:
Boti olyan kis lustaság, hogy még nem is mászik, csak gurul - így közlekedik. :D Még felállni is csak hébe-hoba szokott, ha segítek neki, de hogy lépegetni...azt véletlen se :D
Fogunk még mindíg nincs egy darab se, de ezt nem bánom, addig se harapdálja meg a cicim! :lol:

Enikő :)
Nekünk van könyökmankónk - sajnos mindkettőnk lábát műtötték már :( - szívesen kölcsön adom.
Sajnálom a párod, tudom milyen szar, az én páromat 4x műtötték (keresztszalag, porc...) Gyors felépülést kívánok neki!
Az Újklinikán a gyógytornász Cinike nagyon szuper! Elméletileg ő fogja tornáztatni, de ha nem, próbáljatok hozzá menni (akár ránk is hivatkozhattok!) És minnél hamarabb, és minnél több torna!

Most mennem kell!
Bocsi, azoktól, akiknek nem írtam névszerint!
A gyerkőcök gyönyörűek!!!!

Még egy gyors kép Botiról: Kép

és mégegy: Kép :D

Kép
Kép
zituska28

Enikő :)

Írtam privit!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Enikő! Hát hallod, nálatok mindig történik valami. Mielőbbi felépülést Daninak, kitartást neked!

Zituska! Megzabálom a fiad! :D
Na nekünk sem lesz mindegy, most 40 m2ben vagyunk, amire meg rá vagyunk most kattanva, az majd 120 m2 hatalmas kerttel.:)

Zita! Mondj egy olyan dolgot ebben az országban, városban, ami normális. :roll: A magánbölcsi biztos jó, de azért valljuk be, sokan nem engedhetik meg maguknak. pl. micimackó ovi (minicsop is van) 32 rugó / hó. :roll: -ok ez a belvárosban van, na de akkor is.
Remélem már jobban vagy.

Bibi! Nagyfiúsodunk, nagyfiúsodunk?? :lol:
Lindának is csak 1 foga van még egyenlőre.

Mandász Kriszta! Jaj de gyönyörűséges Emese! Dobsz egy képet a nagyról is?

Zitacicu! őszibarci, cékla, meggy, gluténmentes gabonafélék
Bár én épp szerdán kaptam meg a védőnőtől, hogy adhatnék már bórsót, spenótot,zöldeket, gesztenyét. Én spec. ezekkel még várok kicsit.
Amúgy Lindi csak az őszibarcit komálja, azt megeszi krumplival is, az alma fogja a hasát, a répát kiköpi. Mondjuk nem hajt a tatár. :D
Tök pucéran volt szerdán 6700 gramm és 66 centi (szül:3280/49).

Vesm! Nagyon szép Dórika!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda Szia.

Hamarosan rakok fel képet a Xéniről is.

Később még jövök.
További kellemes napo mindenkinek!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Kriszta: Üdv itt :)
Megkérdezhetem hogy mennyibe került volna a horvátországi nyaralás? Hová mentetek volna? Priviben is jöhet.

Gira: És még azt mondod hogy Pécs durva hely :) Álom szülésed volt! Gratula még egyszer! Sok boldogságot így négyesben :)
(a lányért irigyellek picit:))

Enikő: Azért megyünk nyaralni. Zalakarosra. Egy 1 szobás apartmanba. Nagyon jól néz ki, és árban is jobb mint a villapark. Bár ki kell gazdálkodni a villaparkos foglalót...:) 20ezret buktunk :( De talán a másik család kifizeti vagy legalább felét, nemtom...de irgumburgum....
Nem irigyellek a Dani lábáért...:( 1 év táppénz?!?!?!? Rémesen hangzik. Jobbulást neki! Neked meg lesz 3 gyereked máris, látod, még kihordani és szülni sem kell :(

Romy: Nem lesz még magyar jogsim, mert most 4zer Ft lenne + orvosi vizsga, ami szintén sok pénz, és ha jövőre megkapom a magyar állampolgárságot, akkor újat kéne csináltatnom, és újból kifizetni ennyi pénzt.....szal nem éri meg. Majd jövőre.
De aranyos vagy hogy megkérdezted :)

Vesm: Végül hol lövetitek ki Dóri fülét? Amúgy mi is 2 ezer forint körül fizettünk a kórházban fülbevalóval együtt. Hozzám jött a főnővér szülés után, mutatta a fülbevalókat, meg hogy 2-től 6 hónapos korukig jó kilövetni, meg hogy milyenen a fülbevalók, nem allergizálnak, stbstb....Neked nem volt ilyen?
Grétinek nem volt semmi gáz a fülbevalóval. Belőtték, én szétidegeskedtem magam, Grétinek meg sem kottyant. És utána se volt semmi gond. Kezelni sem kellett...semmi.

Exi: Hogyhogy nem a Tátra téren keresztelődik Peti?

Bibi: Milyen volt a medveotthon?

Zita: Ha jól emlékszem tavaly te ajánlottad itt a Sávay fogdokit valakinek, ugye? Ezen fölbuzdulva én is őt látogattam meg. :) Ezúton is köszi :) Bár anno nem nekem szántad a tanácsot :)

Barni is és Boldi is nagyon helyes :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,

még nem döntöttem el, hogy hol, de valószínűleg a kórház lesz. Nálunk is jöttek, de akkor nem igazán gondolkodtam a dolgon. Annyira örültem Kismanónak, hogy a többi nem érdekelt;)

Ági,

a keresztelőhöz néhány igazolás kellett. Mivel ugye hivatalosan nem mihályteleki lakcímünk van, itt a felsővárosi plébániától kellett kérni egy igazolást, hogy engedélyezik, hogy másik templomban kereszteltessünk. Ha nem abban a templomban kereszteltek titeket, ahol a picit szeretnétek, akkor magatokkal kell vinni a keresztleveleiteket. A keresztszülő részéről szintén kell egy, az ő lakhelye szerint illetékes plébániától, igazolás, hogy lehet keresztszülő. Fizetnünk nem kellett semmit, a plébános azt mondta, hogy a keresztelő előtt 2 alkalommal jó lenne, ha el tudnánk menni hozzá egy kis beszélgetésre, ha lehetséges a keresztszülő(k)vel együtt. Mivel nálunk Dórika keresztanyja hivatalosan tompai lakos, így ettől is eltekintett. A két alkalomból végül 1 lett, nagyjából elmondta, hogy hogyan fog kinézni a szertartás, mikor mit kell válaszolni a kérdéseire stb. Szóval végülis elég rugalmasan kezelte minden illetékes a dolgot.

Üdv:

Mónika
vesm

Szia Jégvirág.

Vribnik,Zadar. Az ismerősünk apartmanja és oda mentünk volna.Az is 8 férőhelyes,2 szintes ,ami közös lett volna az csak a konyha.
Családonként ,olyan 200 e.ft-ra jött volna ki,ebben a kaja meg minden benne van.Most beszélgettük,hogy lehet jövőhéten pénteken lemegyünk a tengerpartra. :lol:
Ma igényeltünk külön a gyerekeknek útlevelet,3000 ft. volt a kettő.Most nézzük az interneten hátha találunk valami kissebb apartmant.A főzést megoldom.Na meg szeretek főzni.

Na megyek benézek a babázóba is.
:lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Üdv!
Bea, nem tudom! Az az igazság, hogy nálunk is szükség van némi rugalmasságra, mivel Feri elég sűrűn van vidéken, így ő nem mindig tudna jönni. Igaz, a Tátra téren rugalmasak. :) Csak érdeklődgetek...
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ezt a hetet a Balcsin töltöttük, az idő szuper volt, és Dénesnek az első nap végre kibújt az első foga! :lol: 4 hónapos kora óta szenvedett vele (nagyon sokat kínlódtunk), így legalább a nyaralás alatt nyugi volt. Jövő héten megint elmegyünk pár napra még pihenni, remélem az is jó lesz!

Gira! Hatalmas gratula a lánykához! :lol:

Melinda! Grat a házeladáshoz!

Vesm! Nagyon szép a Dóri baba!

Bibi! Mi járunk az Annába, de most szünet van, szept. elején indul újra! Szerintem nagyon jó! És Barni tüneményes!

Zituska! Milyen nagyot nőtt Boti! Nagyon helyes!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kép Az én gombócom
Vendég

Kép Rékus először látja a húgát
Vendég

Zsuzsi,köszi az ínfót!! :D
De lenne 1 pár kérdésem,mit kell vinni,igazolás meg ilyenek??
Előre be kell-e jelentkezni??
Mennyit kell fizetni??
Előre is köszi!!

Gira ,nagyon édi a pici babád is!!

Melinda ,köszi a dícsértet a fiam nevében is! :)
Benneteket láttalak a grill fesztiválon?? 8)
Nem voltam benne bíztos mert sőtét volt!! :D

Bea,jó hogy odajöttél hozzám a corában,de bocsi siettünk fagyizni!
A medveotthon nagyon tuti volt,a Barni csak leste a nagy macikat ha sétáltak!! :D

Enikő,apa remélem gyorsan felépül!! :wink:
Szegény lánykádnál nem találnak semmit??
Nem lehet hogy tejérzékeny??az szokott pocak fájást okozni!!

Exi,igen mindenkitől azt hallom hogy ez a gyerek tiszta az apja!! :D
Ilyenkor az apja úgy,de úgy feszít a büszkeségtől!!! :D

Kép
bibi226

Jó reggelt mindenkinek!

Na úgy áll a helyzet,hogy megyünk nyaralni.Zadar alatt van egy homokostengerparti strand,na oda megyünk.De az első napot a Plitvicei tavaknál töltjük el,a vízeséseket is végig bogarásszuk.Az inteneten már 17 Euróért van szállás apartmanban .Remélem semmi nem jön közbe.

Vesm:-van már fülbevalótok?
Most megyek később még benézek.

Mindenkinek kellemes napot!
Lehet,hogy estefelé mi is kijutunk a Grill fesztiválra.
:lol: :lol: :lol: Kép
Emese

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?