Sziasztok!
Na újra egy kézzel, de írok.

Tömören, s velősen, mert az idő újra drága
Tehát akkor szüléstörténet:
Kb csütörtökön kezdtem érezni, hogy itt valami készülődik. Aztán pénteken már hébe-hóba fájogatott... tudtam, hogy hétvégén már babázok. Éjfélkor arra ébredtem, hogy szabályos 5 percenként fáj. A rémálmom az éjszakai kórházba menetel és szülés volt, úgyhogy nem akartam sietni. Meg akartam várni a 2 perces fájásokat, de leginkább a reggelt.
A fájások erősödtek, az időközök nem. Nos így utólag... ugyan biza várhattam volna a 2 perces fájásokat, mert a legvégéig 5 percenként jöttek
No végül is Rékus ébredéséhez kötöttem a kórházbamenetelt... nem akartam háborgatni
Az éjszakát ébren töltöttem, vagy néha elaludtam 4 percre Így másodszori szülésre már arra is rájöttem, hogy valóban a fekvés a legrosszabb, amit a vajúdás alatt tehet az ember... tehát futkároztam a lakásban és a kádban üldögéltem,... mennyei volt
Kihúztam reggelig. Rékus nézett, miért szaladgálok a lakásban, mint a mérgezett egér, de hűségesen szaladgált utánam
8-ra értünk a kórházba... még ekkor is féltem, hogy hirtelen elmúlik az egész, mert nem volt rosszabb egy mensinél.
Igazából azt se tudtam, hol a kórház, még sose voltam ott. Ott megállapították, hogy bő 3 ujjnyi a méhszáj és beöntésre már nincs idő Így az első félelmemet szertefoszlatták.
Aztán fél 9-kor burkotrepesztett a doki, és onnantól kezdve számítom az igazi szülést, ami így sem érhetett a szenvedésben az első közelébe sem. Kezdve ott, hogy 4 percem ugye mindig volt pihenni, aztán pedig labdán ültem, hastáncoltam és a zuhany alatt dekkoltam egészen a végéig, ami nagyon gyorsan elérkezett. A doki még menni akart valahová, de a szülésznő utánakiabált, hogy "Szülünk!" És szültünk Gátmetszés, érzéstelenítés, oxitocyn és minden mesterséges vacak nélkül. Minden jelenlévő büszke volt magára Pláne, mikor kibújt a 3830 grammos "csöppség" A szülőszobából lesétáltam a lépcsőn a gyerekágyra és mindenféle kellemetlenség, panasz nélkül töltöttem 2 napot. Hajnát egyből megkaptam, és többé egy percre se kellett elengednem. Semmiféle pótlást, teát, vizet és gyógyszert (BCG-t kivéve) nem kapott. Nem sárgult be, így hamar kidobtak.
Hajna mind külsőre, mind tulajdonságaiban egy az egyben Réka.

Csak ezután kezdődik a java
A képpel még váratok magamra... nem lehet mindent egyszerre
Gira