Sziasztok Lányok!
Tudom, tartozom egy hajvizsgálati beszámolóval. Na:
Csak pár szóban a vizsgálatról. Kicsit ijjesztő volt a látvány. Bár nem volt vmi jó minőségű a kép. Azt mondta, nagyon száraz a fejbőröm, igyak sokat. De közben meg zsíros a hajam, vagyis a fejbőröm, meg korpás, ami ugye nem látszik. De érdekes volt látni, hogy reggel mostam hajat és már mennyire zsíros volt a hajtövem. A kihúzott hajszálak között egy egészséges nem volt.

Mármint egyiknek se volt szép a hagymája. Nem hagyma forma volt, hanem mint egy kampó, úgy kunkorodott a vége. Azt mondta ez vmi keringési zavarra utalhat. Nincs a vérnyomásommal baj?! Hát mondom nincs. Na meg lehet a stressz miatt , amit most a hajam miatt élek, összeszűkülnek a tüszők és ahogy húzza ki a hajszálat deformálódik a vége. Még azt is mondta, hogy sorvadnak a hajszálaim. Hogy pici hajszálak és már halank el.

Aztán a végén mindenféle sz@rt összeszámolt, 30e ft. Na szép mi? Azért ez durva. Nem hiszem, hgoy csak ilyen drága cuccokkal lehet rendet tenni a fejemen.
Úgy gondoltam a Revalid-ot végigcsinálom, sokan írták hogy hatásos, meg azt tényleg belülről hat, ha egyszer szedem. Ő meg csak külső dolgokat írt volna fel, sampon-ampulla meg vmi pakolás vagy mi a fene. Már hetek óta hajhullással kapcsolatos fórumokat böngészgetek és a Varga hajcseppet ajánlják, hogy elég jó (megállítja a hajhullást, sőt dúsítja a hajat). Még azt bevállaltam. Tegnap sikerült beszerezni, 2200ft volt. Akit érdekel (
http://www.vargacseppek.hu/kezdo.html Serkenti és regenerálja a hajhagymákat. Csak gyógynövényből van.)
Visszatérve erre a fodrászra. Elég visszataszító volt számomra, mikor a vizsgálat után írosgatása közben megláttam, hogy milyen retkes a körme. Még msot is borsódzik tőle a hátam. Hát bocsásson meg a világ. Ez a minimum lenne, mikor vkinek a hajában turkál, hogy tiszta a keze meg a körme. Vagy akkor vegyen kesztyűt.
Végülis nem mondta ki hogy emiatt a zsíros korpa miatt hullana a hajam. Végül kibökte ő is, hogy a hormonok miatt van, de hogy túl sok hajam kerül a kihullási fázisba, mert a szervezetem nem tudja megkülönböztetni az egészéges hajakat a többitől. De lehet ezt csak mondta. De kérdem én: a több tízezres kencéktől jobb lesz?!?!?!
Úgy nagyvonalakban ennyit tudok mesélni róla. Úgyhogy előrébb nem jutottam, mert végül ő sem tudta megmondani miért hullik.
Mint írtam, szedem a Revalidot és újra elkezdtem az Elevitet. És most még beiktattam ezt a Varga hajcseppet. Bár ez utóbbit még csak tegnap óta használom. Egyébként mintha kicsit mérséklődött volna a hullás mértéke. Hullik még most is, de nem annyi, mint korábban. Ez egy kis megnyugvással tölt el, és a kedvem is sokkal jobb. Annyit sírtam már a hajam miatt, ELÉG VOLT!!!!!
Annyi tanulságos volt ebben a hajvizsgálatban, hogy tudom, hogy zsíros hajra való szereket használjak. Én mindig azt hittem, hgoy száraz a hajam és ilyen sampont vettem. Valószínűleg ezzel még jobban elzsírosítottam. Ja! Annyit mondott még, hogy a sok faggyú miatt ami a hajtőnél van, nem hagyja levegőzni a hajhagymát. És a minap fedeztem fel, hogy a Fructies-nak van egy "zsíros hajtő-száraz hajvég"-re való samponja. Úgyhogy egy próbát ez is megér.
Na meg amit a háziorvos írt fel kénes gyógyszertári sampont. Ez is a zsírosodásra való. a porbléma csak az vele, hogy kellemetlenül büdös. És olyan rossz érzéssel tölt el, hgoy ölük a fogdokinál, aki a hóna alá kapja a fejemet. Szóval abbahagytam ezt a sampont, emrt én éreztem magamat kellemetlenül. Persze rajta a maszk, és lehet nem is érezte a szagát. De én igen.
Most egyébként meg egy jó hét szobafogságra vagyok ítélve.

Írtam, hogy járok a fogorvoshoz. Na a két egyeske fogamra Koronát kellett csináltatni. Most vagyok a leköszörült fog fázisban. Muszáj volt, mert teljesen el voltak/vannak halva a fogaim(gyökérkezelve lettek...az egyik már 15 éve, a másik most), ezáltal nagyon el vannak szineződve. És a többi mellette lévő szép fogamról rontotta az összképet. Hát remélem jól fog sikerülni. Mindenesetre csak szebb lehet attól, amilyen volt. Már "csak" pár tömés vár rám. Csak sajna már kiürült a pénztárcám. Majd megyek jövő hónapban is. CSak ez a köszörülést még oviba járás előtt akartam megcsináltatni, ne akkor kelljen már vele "szenvedni". Az F betűvel így is porblémáim vannak.
Bocsi lányok, hogy ennyit beszéltem megint.
Na Nektek hogy telt az aug 20?
Mi itthon voltunk, épp a fent írtak miatt. Szegény Dodikámat baleset érte, lent a földszinten mamiéknál leesett a lépcsőn. Az egész arca tele van sebbel. A homlokán egy hatalmas, aztán az orrán meg az orra alatt. Remélem oviig a nagyja elmúlik.
Kornélnak meg úgy néz ki, mintha bújni akarna felül a négy foga. Már nagyon keményedik az ínye alatt és duzzadt is. Remélem nem kell vele sokáig szenvednie.
Ó képzeljétek. Ma reggel szépen "áll" négykézláb, ahogy szokott. Erre azt veszem észre, hgoy szépen tolja hátra a seggét, és addig ügyeskedett, hogy megától felült a négykézláb állásból. Az agyam majd eldobtam. Nagyon meglepett ezzel

Gyorsan le is fotóztam a folyamatot, mert utána megcsinálta megint.
Ági2!
Csak nyugi. Könnyű ezt mondani. Mi? Dodinál ezt én is megéltem. Ahogy írod, eljött az a bizonyos "nagyobb lett az igénye" időszak. Borzasztó volt. Bőgött a gyerek is, meg én is. Vagy 2-3 napig egyfolytában a cicin lógott. Aztán normalizálódott a helyzet. Több lett a tejcsi. Ennek is kell 2-3 nap. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy kétségbe esésemben kiírattam a tápszert. A szerencsém csak az volt, hgoy Dominik nem fogadta el. Ugye a cumisüveget sem ismerte, félrenyelte, utána meg azért ordított. Horror napok voltak. De ha akkor megeszik a tápszert, akkor lőttek volna a tejcsinek. Szerencsére túljutottunk rajta!
Kornéllal már nem volt ilyen gond. Pontosabban nála is volt ez a megnövekedett igény, de már fel sem vettem. Tudtam, hogy pár nep és rendeződik. Bár ő nem is volt olyan ordibálós, mint Dominik.
Egyébként én még mindig szoptatom Kornélt, aki már 1-én 9 hónapos lesz. Még eszik vacsira- éjszaka többször - és reggelire ami marad. Előfordul, hogy a délutáni lefekvés előtt is bekap 1-2 kortyot. De ez nem mindig van így. Úgyhogy remélem őt is sikerül 1 éves koráig szoptatni, akárcsak anno a testvérét.
Puszi Lányok! Bocsi, hogy ennyit beszéltem.