Sziasztok!
Milyen sokat irtatok!
A vendegeink hatra igertek magukat, es meg nem ertek ide...

, gondoltam addig irok nektek!
Ser, koszonom!
Ugy latszik a jatszohazrol nekem mas fogalmaim voltak... azt hittem olyan hely, ahol sok jatek van, de a szulonek jelen kell lennie - kvazi, mint egy fedett jatszoteren.
Nyhk, orulok, hogy tetszett a ref. jatszohaz, ha odakoltozunk Kmetre, mi is meglatogatjuk.
Dedis kep nagyon jo! Sajnos nalunk mar nem erte meg nagymamam Katit, aki a 16. dedunokaja lett volna.

A 15-et meg dajkalta, noverem kislanyat. Lefenykepeztem a negy generaciot, aminek az volt az erdekessege, hogy mindenki kozott 30 ev korkulonbseg volt (dedi 90, nagymama 60, tesom 30, Niki 0)

.
Lili, nagyon ugyes mar Zsofi, hogy ennyi mindent csinal!!!
Klassz, hogy lehetett bicajt kolcsonozni! Neked ferfi vazas biciklid van? Gondolom csak arra lehet elolre szerelni gyerekulest...
Pille, lanyok szepek! Lattam az erdei lakot is, az is nagyon tetszett.
Kob, szuperjo a fotel
Cukker, boldog nevnapot Bencenek!
Nana, nem hiszem, hogy gond lenne Botond ertelmevel! Minek ilyenekkel remisztgetni benneteket!

Milyen gyogytornaszhoz fogtok jarni? Sima vagy Deveny? Szerintem gyorsan rendbe fog jonni, meg jo idoben kezditek a kezelest. Latod Lili Zsofija is milyen ugyes mar! Tobbet tud Katanal is!
Scooby, az en lanyom penteken lesz egy eves, o is hipotonias. Majus vegetol kezeli szakember, junius elejen kezdett el forogni. 11 honaposan kezdett el maszni, meg felallni nem tud egyedul, ill. mar ketszer osszehozta.

Nalunk a hipotonia mellett az is gond volt, hogy utal haton-hason, fel eves koratol csak ulni szeretett. Nem szabadott volna hagyni.
Dettus, penteken lesz a nagy nap.

Aztan vasarnap folytatodik.
Edes a lanykad!
Holnap csajos napunk lesz, megyek tesomekhoz, ahova jonnek a kozos kolleganok babazni. Ki tudja mikor talalkozom veluk legkozelebb. Egyetlen pasi lesz koztunk, o is 4 honapos.
Vendegek meg mindig sehol.
Puszi mindenkinek!