A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Akkor csajos képek :D Kép Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Ne haragudjatok, az olvasást még be kell pótolnom, mert nagyon aktívak voltatok, de ezt muszáj elmesélnem. Adri ma este fürdés után mászott. Meg sem állt, igaz még mindig orra bukik. :) Napközben szinte semmi, aztán fürdés után meg folyton aktív. Bence meg olyan édes volt. Ezt mondta: Adrikám köszönöm neked ezt a szép ajándékot névnapomra.
Na meg jön a foga, ezzel kínlódunk. Látni még nem látom, de ugyanazt produkálja, mint a két alsónál.

A képek csodaszépek, azokat átpörgettem. Szebbnél szebb babák. A legjobban a dédis fotó tetszett Petrával. :) Ez egy olyan fotó, amin úgy elmereng az ember és egy könnycsepp gördül le az arcon. Sajnos nekünk ez nem készülhetett el akkor Bencével.

Jó éjt

Kép

Kép
cukkermáz

Jó éjszakát,

készen van a fotel, holnap lefényképezem, szerintem jó lett, a drága uram ül most benne. Előtte Kamilla. Úgy látom, én már csak éjszaka férek belé :)

Mindenki baba szép, okos, ügyes! :)

Kép

Kép
kobudo

Pusszantás!!!!
Hajny és többiek! Köszönöm a tippeket!!!!!
:lol: Nyusz :lol:
nyuszifülû

Lina!

Tök jó érzés lehet, hogy még most is szükség van rád a meló helyeden.
Nekünk JYM-780 a rendszám.
Ez azért van, mert a miénk tesztautó volt. Megérte így kihozni, mert az idei ára 4.04millió mi pedig 2.8-ért hoztuk ki.
Csak annyi a különbség, hogy ebben volt 150 km. :lol:
Szerintem megérte, vagy nem?
Lassan a lányod Hannát is leelőzi :D

Babaülés ügyben senkinek sincs tippje????

Megyek kelttésztát csinálni, mert soha nem lesz készen a lekváros kiflim....

Kép

Kép
samchee

Sam,
szerintem a 0-18 kilós gyereküléseket baba is használhatja, a legtöbbhöz van újszülött szűkítő, és hátra is be lehet kötni menetiránynak háttal. Amúgy Lili 0-13-as hordozója is olyan, hogy van egy talpa, az hátra be van rögzítve, és menetiránynak háttal lehet beletenni a hordozót. Én jobban szeretem, mikor hátul van, akkor mellette ülök, persze a Suzukiban, ha csak ketten megyünk elöl ül mellettem. Ott nincs légzsák, meg így tudom tartogatni a cumiját :D
Az autó akkor tényleg megérte. A mienk KFL-103 lett, de itt Pesten már KKC-s is van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MINDEN BENCÉNEK NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Kép
samchee

Szép napot mindenkinek!

Cukkermáz,
boldog névnapot Bencédnek! :) Nagyon ügyes Adri!

Linácska, Sam,
tök jó lehet "zsír új" autót bejáratni. Az olyan nagy dolog volt gyerekkoromban. Én is élveztem a Wartburgot. :)

Kob,
ugye megmutatod a párnát Kamillával?

pillle

Lányok,

Tudja valaki, hogy mit, hogyan, és miért vizsgál egy gyerekneurológus? Volt már valaki?

Cukker,
én is így érzek a dédis fotóval kapcsolatban, azért mutattam meg. Minden egyes alkalommal amikor Berekbe hazamegyünk elviszem az gyerekeket, hisz lehet, hogy utoljára.... :( Bár a múltkor éppen ablakot takarított az asztalról, és azon gondolkozott, hogy létráról biztos könnyebb volna :) .

Sok boldog névnapot Bencének.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
Mit jelent az hogy a Lanchid utcai kotottebb?

Pille Sam,
Koszi az infokat.

Pille,
Jok nagyon a fotok aranyosak a csajok :lol:

Talalkoztam Lilivel a varosban Zsofi, eloben is gyornyoru, nem csak kepeken :)

Lina,
Mondtam en, hogy irto gyorsan fog ugyesedni a nagylanyod :lol:

Cukker,
Annyira kedves Bence, gondolom meghatodtal, en mindig annyira meghatodok, mikor lathatoan szertik egymast a gyerekeim. Olyan jo erzes lehet, hogy Bence igy orul a testvere "uj mutavanyanak"
mvirag

Kép hú,de érdekes!

Kép kis vigyorim

Kép a mi drága dédikéink

Kép Kép

Kép
dettus

Ó,ezt nem hiszem el,a hozzászólásom meg elszállt :evil: ,na majd újrapötyögöm,bocsi

Kép Kép

Kép
dettus

Na ebből is látszik,hogy ez nem az én napom!

Cukker Nagyon Boldog Névnapot Bencének!Gratula Adrinak a mászáshoz,nagyon kis ügyi!

Nyhk én is nagyon szeretem a dédis képeket,olyan drágák,úgy szeretik a picurokat,mindig könnyes lesz a szemük,mikor megyünk hozzájuk.Nagyon édesek a gyerkőceid!

Pille nagyon kis szépek a csajszik,látom Orsinak is vannak hurkácskái!

Kob ügyes vagy a fotellal,hallottam én is,hogy nagyon kényelmesek.

Sam jó étvágyat a kiflihez,én is nagyon szeretem a kelttésztákat.

Lina hogy van ez,dolgozni nem csak a baba adott korától lehet?Lencike is ordított,mikor a fodrász vele foglalkozott,pedig épp csak egy pillanat volt míg lenyisszantott a hajából :lol: .

Scooby még nem is üdvözöltelek,szia :D !

Dora jó,hogy nem lett semmi baj.Megy a készülődés,akkor holnap van a nagynap ugye?

Ser nagyon édes a dinnyés kép,Lencike már forog hasról vissza is,bár csak néha,inkább addig ordít,míg vissza nem fordítjuk mi :lol: .

Lili,igen van már fürdőmacin,sikerült akciósan venni,így nem volt sokkal drágább,mint használtan,tetszik is a babónak,csak szerintem a nagykád fura még neki a kicsi után.

Roz jó lehetett az a buli,a mennyasszony nem lett mérges?Nem sajnálta a szép ruhát,hajat,sminket?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Dettus, Mrege

Én már nagyon nagyon hiányoltalak benneteket, csak irni nem tudtam. (mondjuk most se megy, mert apa laptopján irok és nem találok betüket... :lol: :? :?

Dettus, Pille
gyönyörűek a lányok, de komolyan. Bocs dettus az unokatesó is nagyon édes. :D

Seriff és mindenki aki érintett
Kajával tényleg ne foglalkozzatok, bár eddig én nem tudtam milyen ez, de pár hónapja Dani is rossz evő lett, eddig bezzeg mindent és sokat evett. Először nem érdekelt, aztán most fogyott, probáltam "erőltetni" na azt nem szabad!!! Most mindenféle történeteket találok ki hogy miért egyen. pl. ha mennek az ovival megnézni a tüzoltóállomást, oda csak az erős gyerekek mehetnek be, mert ők tudnak segiteni ha esetleg riasztás van. :D
Na ma mindent megevett az ebédnél. :lol: :lol:
Azért a "nasival" tényleg vigyázni kell, az egyik ismerősőm a 4 éves gyerekével most pestre jár pszichologushoz, mert egyátalán nem eszik a gyerek főt ételt és szerintem ő azzal is rontotta el hogy kb. 1 éves korától sok nasit, csipszet, csokit stb kapott a gyerek. Daninak 3 éves koráig fogalma sem volt mik ezek, ha rajtam múlna most sem kapna, de már túl sokat van máshol, másokkal

Voltunk Botonddal gyógytornásznál, sajnos min. 2 hónapig járni kell, a hypotomia miatt és ahogy a gyógytornász mondta "az oxigénhiány alattomos dolog, nem tudhatjuk miket okozott" :(

Botond sajnos nem tartja a fejét, pedig a múlt héten már olyan ügyi volt és egyoldali merev fejtartása van.

De az értelmével biztos nincs gond, állapitotta meg a gyógytornász, mert végig figyelt, gagyarászott és beszélgetett. :D

Mi tegnap pesten voltunk, mivel apa a héten szabin van, igy MINDEN SOKKAL KÖNNYEBB!!! :)
nana09

Sziasztok,

Sam,
szerintem is van olyan ülés, amit kerestek, Nekünk egy tök egyszerű van, Kamilla után már Emese is használja. 0-18-as, lehet előre, és hátra is kötni, dönthető háttámlás. Dooby a márkája, nem is volt drága.

Nna akkor a fotel!

Kamillával
Kép

És a békalábú Emesével
Kép

Kép

Kép
kobudo

Tényleg,

Cukker,
Bencének sok boldog névnapot!

Kép

Kép
kobudo

Mvirag,

Nekem azt mondták, hogy a Lánchídban, azt mondod, hogy kedd, csütörtök, két-két óra, akkor akkor kell vinni, ha nem tudsz menni szólni kell, és rendszeresen vinni. (persze ez megérthető és elvárható is). Szóval inkább bölcsi jellegű. Ha esetleg valaki másképp tudja, írjon.

Én ezt két gyerekkel nem tudom felvállalni, bármi közbejöhet, és lehet, hogy az egyik nap nem jó, de másnap már tudnám vinni.

A játszóházba meg végül is akkor viszed amikor akarod. Így igaz, hogy nehezebben szokik be, de mint én írtam egyenlőre nem is hagynám ott.
Szóval ezt értettem a kötöttebben.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nagyon pipa vagyok!!! A tegnapi hozzászólásom nem ment el. Pedig t
egnap mintha ott lett volna. De úgylátszik káprázott a szemem. :-( Na mindegy. De már nem tudom mit írtam. :~(

Nana! Botond mennyi idős? Miért lett hypotómiája? A barátnőm is gyógytornászhoz és masszírozásra hordja a kislányát. Ő szeptember végén lesz 1 éves és még nem mászik, fordul. Segítséggel áll.

Koppány /a kisfiam/ koraszülött lett. 4 héttel korábban jött a vártnál. 8/10 lett az apgarja. Állítólag 2 órás korában nyögdécselt ezért ajkáról elvitték veszprémbe a koraszülöttosztályra. Ez volt kedden és pénteken mehettem én is utána . Na ez a pár nap szörnyű volt. De ott szerencsére kiderült, hogy semmi baja. Ott Ő volt a bácsi a többi picúrka között a 2.85 kilójával. Így a következő szerdán már mehettünk is haza!!!! :-)
scooby-doo

Ja megnéztem a fényképeket!!!! Nagyon aranyosak a gyerkőcök egytől-egyig! :lol:

Én is teszek majd fel képeket, csak még keresek. Bár lehet, hogy akkor teszem fel őket, ha meglesz a vezetékes net. Ezzel már nagyon a 200 MB végén járok. :(

Még nem vagyok tisztában azzal, hogy kihez melyik gyerkőc vagy gyerkőcök tartoznak, de igyekszem. :lol:
scooby-doo

Nana,köszi :D !Sajnálom Botit,de ahogy írtad meg látszik is,olyan kis ügyes és értelmes,hogy biztos hamar rendbejön!Azt én is nagyon szeretem,mikor apa itthon tud lenni velünk,persze mostanában egy csomót kell túlóráznia :? .A közös sétát mikor tudjuk összehozni?Esetleg még valaki?

Kob tényleg nagyon ügyes vagy,legszívesebben én is beledobnám magam!Csajok is nagyon aranyosak benne!Nem lesz vita,hogy ki ül benne?

Scooby biztos nem lehetett könnyű akkor :cry: ,de tök jó,hogy azóta is minden rendben vele :D !Képet teszel fel róla?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Milyen sokat irtatok! :D

A vendegeink hatra igertek magukat, es meg nem ertek ide... :? , gondoltam addig irok nektek! :)

Ser, koszonom!

Ugy latszik a jatszohazrol nekem mas fogalmaim voltak... azt hittem olyan hely, ahol sok jatek van, de a szulonek jelen kell lennie - kvazi, mint egy fedett jatszoteren. :shock: :lol:
Nyhk, orulok, hogy tetszett a ref. jatszohaz, ha odakoltozunk Kmetre, mi is meglatogatjuk.
Dedis kep nagyon jo! Sajnos nalunk mar nem erte meg nagymamam Katit, aki a 16. dedunokaja lett volna. :( A 15-et meg dajkalta, noverem kislanyat. Lefenykepeztem a negy generaciot, aminek az volt az erdekessege, hogy mindenki kozott 30 ev korkulonbseg volt (dedi 90, nagymama 60, tesom 30, Niki 0) :D .

Lili, nagyon ugyes mar Zsofi, hogy ennyi mindent csinal!!!
Klassz, hogy lehetett bicajt kolcsonozni! Neked ferfi vazas biciklid van? Gondolom csak arra lehet elolre szerelni gyerekulest... :roll:

Pille, lanyok szepek! Lattam az erdei lakot is, az is nagyon tetszett. :D

Kob, szuperjo a fotel :!: :!: :!:

Cukker, boldog nevnapot Bencenek!

Nana, nem hiszem, hogy gond lenne Botond ertelmevel! Minek ilyenekkel remisztgetni benneteket! :shock: :? :evil: Milyen gyogytornaszhoz fogtok jarni? Sima vagy Deveny? Szerintem gyorsan rendbe fog jonni, meg jo idoben kezditek a kezelest. Latod Lili Zsofija is milyen ugyes mar! Tobbet tud Katanal is! :wink:

Scooby, az en lanyom penteken lesz egy eves, o is hipotonias. Majus vegetol kezeli szakember, junius elejen kezdett el forogni. 11 honaposan kezdett el maszni, meg felallni nem tud egyedul, ill. mar ketszer osszehozta. :lol: Nalunk a hipotonia mellett az is gond volt, hogy utal haton-hason, fel eves koratol csak ulni szeretett. Nem szabadott volna hagyni. :roll:

Dettus, penteken lesz a nagy nap. :lol: Aztan vasarnap folytatodik. :D
Edes a lanykad! :D

Holnap csajos napunk lesz, megyek tesomekhoz, ahova jonnek a kozos kolleganok babazni. Ki tudja mikor talalkozom veluk legkozelebb. Egyetlen pasi lesz koztunk, o is 4 honapos. :lol:

Vendegek meg mindig sehol. :twisted:

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Jó sokat írtatok....a hetem rokonlátogatásból áll....hétfőn nővérem, kedden anyu, szerdán anyós, csütörtökön hugom. :) úgyhogy csak részletekben írok.....

Kob, nagyon jó a fotel! Nagyon szuper ügyes kezed van! :wink:

Dora, nem férfivázas a biciklim. De már annyir írtunk a bicikliülésemről, hogy holnap lefényképezem, és teszek fel róla képet. :) Akkor talán jobban elképzelhető lesz. :)
Megérkeztek a vendégek? :roll: :P Ezt utálom, mikor készül az ember.......gondolom te sem örültél.....

Dettus, örülök, hogy van fürdetőtök! Zsófi imádta. De az utóbbi időkben csak megmászta. :) Most már csak sima csúzsásgátló van a fürdőkádban. :) és azon is úgy mászik, a vízben, mint a szőnyegen, kívül..... :lol:

Mvirág, jó volt látni benneteket! :) Beni nagyon édes! Elhiszem, hogy nem győzöd! Két örökmozgóval! :wink: :lol:

Nana, Locskai Mariannhoz jártok tornázni? Tuti jó lesz! Hidd el! Zsófinak olyan szép a mozgása! Egyáltalán nem bántam meg, hogy hordtam, és hogy sokszor azt mondtam a tornák után, hogy nem hordom, mert úgy sikított örökké.......szval szerintem megéri. Zsófi is olyan szépen mozog. Sokan megjegyzik. És ritkán dől el csak mint egy krumpliszsák, inkább szépen letámasztja az egyik kezét, és úgy lecsüccsen. :D

Cukker, Bencének mi is Sok Boldog Névnapot kívánunk! :) :) :) Gratulálok a mászáshoz is! :)

Dettus, nagyon édesek a képek! :)

Na, megyek elteszem magam holnapra! :)
birolili

Sziasztok!

Kob,
nagyon jó a fotel. Békatalpú Emese :D Gondolom körbejárja már a lakást. Kamilla is elég nyúlánk. Vagy csak én látom úgy? Nem szokott vita lenni köztük? Nálunk még nagy az egyetértés, igaz, Orsi még nem vesz el semmit Flórától. Nagyon jó élő baba, kispóni, mikor mi. :)

Dettus,
nagyon édes vigyori bébid van :) Nálunk is boldog dédi mami az unokákkal. Ringatja a hordozóban O.-t, énekel neki. 96 éves!

Nana,
biztosan gyorsan javul majd Botond a tornától.

Nyhk,
nagyon szépek a gyerekeid. Petra nagyon kis fürge, ha már elveszi a játékokat is a bátyus elől.

Dora, ha kint vagyunk anyunál és van egy kis időm akkor próbálok haladni a képekkel. Sok még az üres fal a lakásban. :)

pillle

Sziasztok, jó sokat ítatok tegnap! Most hozzánk is mindig jön vki,vagy mi megyünk, úgyhogy még Sygékhez sem jutottunk át a héten :cry: .

Pille, nagyon helyesek a lányaid! Hatalmas szemeik vannak :lol: !

Dora, végül megérkeztek? Tényleg a kettővel arébbi, eladó ház telefonszámát felírjam?

Kob, ez szuper, nagyon ügyes vagy, írigylek minden varrni tudót,és türelmest! :D

Kép
seriff

Sziasztok!

Két napja borzalmas az éjszakám.
Mikor elalszik utána fél órára rá egetverően elkezd üvőlteni és 1.5-2 óra hosszat tart.
Nem beteg, napközben semmi baja, de ez egy kicsit kiakasztó este.
asőt az egyszeri ébredésből is lett vagy 8-10.
Most nem tudom hogy a fog kínozza ennyire?
mert neki fenn is meg lenn is van 4-4 és hátul jött ki két örlő foga.
Szerintetek?

Ráadásul olyan borzalmas álmom volt.
A pici babámmal álmodtam és az volt benne hogy komplikáció lépett fel és betegen született.
Szerintetek ennek van jelentősége?

Megyek dolgomra...mert van bőven :cry:

Kép

Kép
samchee

Képzeljétek!

Most hívtam fel a céget ahol dolgoztam, hogy be kell e jelentenem a családi állapotom megváltozását.
Erre a csaj aki a személyügyes elkezdett sápítozni, hogy "úristen" meg "meggondoltad" és egyebek.
Mi a baj azzal, ha valaki 26 évesen vállalja a harmadik babát?????
Olyan sokszor érzem azt hogy sajnálnak ez miatt...Pedig szerintem ez egy tiszteletre méltó dolog, ha valaki gyermeket nevel, nem sajnálni való.

Kép

Kép
samchee

Elég unalmas így társalogni :( :(
Két dolog között ide szaladok és semmi levél....
Még egy kérés!
Elküldenétek nekem az emil címeteket a privimre?
Sajna kitöröltem véletlenül... :oops:
Köszönöm

Kép

Kép
samchee

Sam,
én is olvasok csak, de azért, mert közben díjcsomag előadást tartok :D
Most szünet van, úgyhogy pár sort írni is tudok.
Egy időre ez az utolsó nap, kicsit sok ez így, hogy négy napot sem voltam a héten Lilivel.
Most mennek ráadásul apával-nagyival szurira.
Nem tudom, mi ez az éjszakai keledezés, Lili is kétszer kel, felül, és olyan, mint aki abszolút nem álmos, elkezd rendezkedni a kiságyában.

Dettus,
nem munkaviszonyban dolgozom, hanem megbízás alapján, és csak egy-egy napot havonta, amúgy akkor mész vissza dolgozni, amikor akarsz, csak onnantól nem jár GYED. GYES alatt már lehet, úgy, hogy megmaradjon az is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

samchee,

Szerintem tök jó, hogy bevállaltad a harmadikat is, én is szívem szerint belevágnék (végül is nincs elenvetés eddig). :), ez az élet értelme nem?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Lina oké,így már értem :) .

Sam az ilyeneket én sem értettem soha,szerintem is a legjobb dolog gyermeket nevelni,a három meg tök jó,mi is hárman vagyunk tesók,az meg,hogy nekünk mennyi lesz még a jövő zenéje :lol: .

Mi ma reggel voltunk oltáson,hát szegénykém üvöltött rendesen,de biztos az álmosság miatt,mert utána hazafelé a babakocsiban meg már simán elaludt.A mérickélés alapján már 6550 g és 63 cm a kisasszony :D és hát nagyon tetszett neki ott az egyik kisfiú,feszt vigyorgott rá,jó korán kezdi a hapsizást :lol: .Sajna vasalnom kell,úgyhogy most megyek is.

Kép Kép

Kép
dettus

sziasztok :)

bocsi el vagyok veszve :( Töki tegnap ugy belázasodott hogy este 10 kor nem birtam vele tovább és kimentünk az ügyeletre . A doki szerint a foga mert mást nem talált de ma érzékeny volt a fülére is mikor megnyomtam most csppentettem neki grafguit cseppet a fülébe .
remélem semmi komoly :(

kob
naaa milyen volt a bábelőadás ??

sam
ne foglalkozz ezekkel bizti emlékszer az én főteres storymra
kapsz egy pár ilyet még :(
szard le

megcsináltam a gyerköcöknek a teraszt játszósnak teszek fek képeket majd :) Kép Kép Kép Kép Kép

bocsiii a sok képért :lol: :oops: :roll:
roz23

hogy ne maradjon tök árván :D tezsek fel egy közös képet is :) utolsó igére, :) Kép Kép Niki minden nap kb 3 szor öltözik át ez annyira cifra volt hoyg meg kellett örökitenem :D remélem javul az ízlése :D
roz23

A lányom ma megint mázsáláson volt a szuri miatt. Egy hét alatt megint nőtt egy centit, el sem hiszem, már 69 :D :D :D , és hízott 20 dekát. Nem sok ez már ilyen korban? a havi 20 is elég lenne, nem? 8800-nál jár. Amúgy meg annyira nem hurkás, sőt, mióta mászik, meg próbál felállni, a combjáról is vesztek el hurkák, meg a csuklója is vékonyabb határozottan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, nem semmi egy ezermester vagy Te is! :D Niki :shock: :lol: !Áki se gyenge a tányér fölött! :wink:

Lina, sztem ne aggódj, inkább örülj, h ennyit hízott Lili, a cm-kkel meg-de nehogy megbántódj-nem érdemes komolyan foglalkozni, szinte lehetelenség pontosan megmérni Őket, lehet, h a múlt héten is 69 cm volt már, vagy épp most is 68! Komolyan, Hannát már egyévesen se lehetett megmérmi,mert ha a feje volt lent a lábai merdeztek az egekbe, ha a lábai voltak lent, felült :roll: . Egy ismerősömnek azt mondták, amikor szült, h 62 cm-s a kislánya, a 3hónapos oltáskor, a rendelőben 55-nek mérték, össze biztosan nem ment :wink: .

Kép
seriff

Nana,
Ne aggodj, mi is hipotonia miatt jartunk Benivel gyorgytornaszhoz, de igazabol nem is volt biztos hogy az, Ugy vannak vele, hogy ha kicsit lassabb a mozgasfejlodes, a gyogytorna semmikepp nem art :lol: Es meg a sirasra is jo hatassal lehet egy kellemes masszirozas :lol: Beni egyebkent 17hos volt amikor elindult, viszont ket hettel utana mar tokeletesen jart futott guggolt, porgott a tengelye korul, lepcson megy stb. tehat bar kesobb kezdte el, de gyorsabban haladt a dolgokban mint fiatalabb kollegai :lol:

Roz,
Tok jo "jatszoteret" csinaltal :lol: Áki hasonlóan eszik mint Beni es Panka :wink:

Kob meg fotelt csinal. Csupa ezermester, csak en vagyok ket bal :roll: kezes

Sam,
Ne torodj masok velemenyevel. Ki igy ki ugy eli az eletet. Elteroek az ertekrendek. Persze azt finoman meg lehet mondani, az illetonek hogy a te szamodra igy tokeletes az elet.
mvirag

Seriff,
dehogy bántódok meg, azért írtam smile-kkal, hogy már verdesi a 69-et. Tudom, hogy a korabeli babák már azért általában 70 felett vannak, de az a kislány, akivel együtt születtek még nála is kisebb. De én így imádom :D
Szegény, szuri után aludt 4 órát. Remélem csak ennyi hatása lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

örülök, hogy tetszik a fotel, ha valaki szeretné, szívesen kölcsönadom a szabásmintát, nem ördöngősség megvarrni! :) Ma este hárman ültünk benne az esti mese alatt :)

Roz,
Áki? Jó lett a terasz, meddig maradt ilyen szép rendben? :) A bábelőadásra mi sem jutottunk el, sok dolgot beraktam délelőttre ...

Dóra,
Vacsiköz nem érdekel? Egy barátnőmék árulják az ikerházukat.

Dettus,
édesek a gyerekek, jó lehet, hogy ilyen kicsi a korkülönbség az unokatesók közt, nem?

Most ennyi, puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Dora, Boldog Szülinapot Katikának!

Ja, itt mögöttünk is van egy ház, érdekel a telefonszám? Olyan 2-3éves ház lehet, egyszintes, de ó nagy, duplagarázs. Szép-kívülről.

Lina, sztem egyáltalán nem kicsi Lili, egyévesen 72-74cm az átlag.

Kép
seriff

sziasztok :)

kob .
ki is kellett mennünk az ügyeletre, ott azt modta a doki hogy a foga miatt van, de tegnap délután csak elmentünk a házi dokihoz mert megint nem tudtam levinnia lázát és az lett amit én gondoltam hogya füle.Kicsit számitottam is rá mert valamelyik nap elmentek kocsikázni és mikor hazajöttek láttam, ugy mentek, hoyg az össze ablak le van tekerve .... igazán arra számitottam, hoyg adrika füle fog fájnai, Ő szokot hajlamosabb lenni rá .
Terasz :lol: :twisted: kb amig fotoztam volt rend :lol: :evil: utánna ugy belevetteték magukat, hoyg tökia kis mosogatoban ült egész végig :D
fotel szabásminta lehet nekem is kellene . A hungarocol golyocskákat hol vetted hozzá ?

sam
sokszor elgondolkodom azon amikor a multokor kérdezted a telcsiban hoyg nehéz e a 3 gyerekkel ?....
Olyan fura vannnak sokszor elég nehéz napok de mégis uy érzem annyira jó hogy így születtek :)
Én nagyon féltem mi lesz majd meg nem birom ... mert adri "nagyon rossz " alvó könyen felébred zajokra meg még Ő is ébredt 2-3 szor éjjelente. De valahoyg miden úgy helyrerázodott .
Ne érdekeljenek mások ostoba véleményei, Engem is mindig megszoltak -megszolnak egyik kicsi-másik kisebb ... De én erre inkább büszke vagyok . Nekem sem sok sgitségen van . Jó aláirom néha szalad a ház és van, hoyg csak tészta ebédünk van mert msra nincs időm .De ez csak jobb lesz Adri nemsokára mehet oviba remélem decembertől beveszik,és akkor már csak 1 gyerekem lesz itthon .Ami nem biztos, hogy előnyös mert ugye csajok jól lefoglalják ákit és ha Ők nem lesznek itthon még jobban a fenekemben lesz :lol: :roll:
És gondolj arra is ha annyira nem győznéd vagy kicsi esetleg sokat sira... És esetleg Hannát is idegseit a sok sirás még mehet akár bölibe is . Jó tudom nem valmi "jó" dolog bölibe dugi.... de azért biztasd magad hogy esetleg még az is ott van egy lehetőségnek :)
Egyszóval ne aggódj mindne szuper lesz :)

seriff
Nagy szaktudás nem kellet hozzá :D egy leseljtezésből kaptuk a kiskonyház asztalokat ... csak össze kellet rakni behordani letakaritani . Még leakartam festeni valami szebb szinre de aztán győzőtt az időhiány .Igaz a terasz még nincs lefestev meg az ablakokat cserélik majd mert bizti látszik a foton is hoyg be vannak opálosodva az ablakok közé bement a por és azt nem lehet kitisztitani .De már olyan régota igértem a gyerekeknek hogy megcsinálom nekik, hogy már nem húzhattam továbbb :)
Egyetlen dolog teljessen házi :) A bábtartó fa meg egy két báb a bábtartó fa a szomszád bácsi szél által kicsvart csavart fűzfája azt háncsoltam le és anyum meg szerzett hozzá ilyen gurolós talpat és csavarotuk össze :)
roz23

Jaj a legontosabbt elfeljtettem :( :oops:

DORA

Sok boldog szülinapot a kiscsajnak :)
roz23

Dóra,
nagyon boldog szülinapot a kis egyévesnek!!!!
A Szent Gellért u. (Katona gimi mögött) érdekelne esetleg? Ott is láttam egy házon, hogy eladó...

Gyönyörűek a képek mindenkinél!
balim

Sziasztok!

Dora,Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk Katinak :D !!Jó mulatást!Majd aztán képeket tegyél!

Roz,ügyes vagy,jó dolga van a gyerkőceidnek nagyon és nagyon édesek :D !Ákinak jobbulást!

Mvirág hidd el nemcsak te vagy így,sajna én sem vagyok egy barkácsművész :wink:

Kob igen ez tényleg nagyon jó,hogy egykorúak,főleg ha majd már játszani is tudnak együtt.Csak hát mondjuk a fő gond az a távolság,mivel ugye ők innen kétórányira laknak,de szerencsére viszonylag gyakran tudunk talizni velük.

Kép Kép

Kép
dettus

Üdvözlet Mindenkinek! :D

Nem vagyok kecskeméti, tudtok valamit valami Bíró nevezetű nőgyogyiról? Annyit hallottam róla hogy jó, de többet sajnos nem. :(
Tudok picit segíteni?
Legyen szép napotok, és kellemes hétvégétek! :) :)

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

Szia nyuszifülű!

Bíró Balázs lehet az, de nem tudom hol rendel. Visszatérve a meddőségire, én is Szabó Lászlóra szavazok. A Nemes nekem - enyhén szólva - nagyon nem jön be, szerintem jobb elkerülni...
balim

Nyuszifülű, én úgy tudom,h a Bíró balázs nem nagyon vállal új embereket. De tényleg jó.

Kép
seriff

:lol:
Köszönöm Csajszik nagyon rendesek vagytok! :lol:
Próba szerencse.
Akkor Szabó László Izsáki úti, felhívom a korházat biztos kapcsolják, időpontot kérek és irány. Jól mondom?
Veszteni valóm már nincs

Köszi!
Pusz
Nyusz :D
nyuszifülû

nyuszifülű
a biró doki nem nagyon vállal már el senkit . A sogornőm is hozzá járt mert rengeteg problémája volt. De mikor sikerült a baba átadta Őt egy másik dokinak .
a Nemes nekem sem jön be eggggyáltalán .Sőt akit hajni is ajánlott itt Altorjai sem de aki régebb óta irogat itt az tudja miért ...
roz23

Nyuszifülű,
én is úgy tudom, mint Ser. Ő az idősebb generációhoz tartozik, de szerintem a fiatalabbak között is nagyon sok jó doki van!
balim

Nyuszifülű!

Nemest én is elkerülném a helyedben, nekem sem jött be amikor Bogit vártam.
Most rohanok palcsit sütni, délután teszek fel klassz ebédelős képeket :lol: :lol:

Ja és már 21+6!!!!!!

Kép

Kép
samchee

Felteszem a képet, még mielőtt altatnom kellene.

Segítsetek légyszives, mert totál elakadtam.
Hanna 2 hónapja nem szopizik és azóta a legjobb barát a cumisüveg. Iszogat pohárból is de nem szivesen. Sajna már most oda jutottunk, hogy rengeteget iszik és szeretném leszoktatni a cumisüvegről de nem sikerül.
Boginál is ez volt, de ott két nap és el is felejtette. Utána éjszaka sem kellett neki, Hanna meg éjjel is szinte vedel.
Hogy csináljam??? Már semmi ötletem...

Kép Én szeretem a salátát....mindenhol.... Kép Én utálom a salit... Kép A leves is fincsi....

Kép

Kép
samchee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?