Bocs', hogy egy kicsit eltűntem.

A múlt héten szabin voltam, és elkezdtem lakást takarítani.
Hétfő: gyerekszoba. Kiselejteztem a kinőtt ruhákat, félreraktam a még mindig nagy ruhákat, több táskányit az unokatesóméknak adtam. Hál' Istennek annyit örököltünk a keresztlányomékról, hogy nem férek a szekrényben.
Kedd: gyerekszoba befejezése + előszoba szekrény kipakolása.
Szerda: konyha. Kipakoltam az összes konyhaszekrényt, megsúroltam kívül-belül. A hűtő még így is kimaradt, de majd legközelebb.
Csütörtök: nagyszoba takarítás.
Péntek: itthon voltak a gyerekek, állandó és folyamatos rendrakás utánuk.
Viszont a hétvége tök jó volt. Szombaton délelőtt meséket néztek, én addig lustiztam. Megebédeltek, aztán próbáltam lefektetni őket, de sajnos nem sikerült. Azért 1 óra hosszáig be voltak zárva a szobájukba. Az első félórában 3-szor bementem hozzájuk, hogy most már aztán alvás, jól felidegesítettem magam, hogy már megint nem akarnak aludni. A második félórában hagytam őket. Hallottam, hogy beszélgetnek, játszanak, de már nem érdekelt. Délután 4 órakor összepakoltam őket, és kimentünk a játszótérre. Szerencsére több gyerek összejött, mi jól kidumcsiztuk magunkat az anyukákkal, és fél 8-kor jöttünk haza. Fél 9-kor már ágyban voltak, 10 perc alatt elaludtak, és vasárnap reggel
9 óráig aludtak. (Gréti negyed 10-ig)

Nem is emlékszem, mikor aludtak ilyen sokáig.
Vasárnap ebéd után elmentünk Apa munkahelyére, mert családi nap volt a cégnél. Egy strandon volt, habár az idő nem volt jó, így nem fürödtünk, de azért annyira rossz idő sem volt, mert sétálni, meg mindenféle játékra ráülni, ugrálni stb. arra tökéletes volt. Körhintáztak:
Ugrálóvárban ugráltak:
És kifestették őket kutyusoknak:
Fagyiztunk, sült halat ettek, gyerekműsor volt, ahol nyalókát meg lufit dobáltak a gyerekeknek, egyszóval
NAGYON-NAGYON JÓ VOLT Olyan jó látni, hogy jól érzik magukat, új élményeik vannak és élvezik a dolgot. De jó is lenne többször kimozdulni.
Oviról: ma kezdtük, reggel kicsit pityeregve mentek be, de azt mondták az óvónénik, hogy utána nem volt semmi baj velük, aranyosak, önállóak (na ja, a 2 év bölcsi meglátszik rajtuk

) Délután azt mondta Grétike, hogy "mindent csináltam, amit kellett".
Meg azt is mondta, hogy most még csak kicsit szereti az óvónénit, de mondtuk neki, hogy ma még kicsit, holnap egy kicsit jobban, aztán nagyon fogja szeretni őket. Tényleg aranyosak
Na most már eldugulok, mert sok lesz belőlem.
Nálatok mi újság az ovi + sulikezdéssel? Mindenki jól vette az első napokat?
Jó éjszakát mindenkinek: Andi