Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget a légzésfigyelő bevizsgáltatása kapcsán..Igazság szerint nem tudom,hogy angelcare-e a márkája,a leírása sincs meg,mert a barátnőm azt nem adta ide.Aztán lehet,hogy a második babánál már nem leszek légzés-parás..hanem más parás
Ja,egyébként én nem tudok újraéleszteni,ezen én is mindig aggódtam,hogy oké,oké megszólal a riasztó,tehát riaszt,de mit csináljak aztán..Hála istennek nem volt rá szükség..Van valami léghajó, vagy hasonló nevű alapítvány,ahol kifejezetten erre tanítják az embert.de igazság szerint az autovezetés tanulása során is volt egészésgügyi oktatás,ott is tanultuk. A szomszéd csaj orvos,gyesen van még egy darrabig(egyidős gyerekeink vannak,illetve lesznek),őt rángatnám,ha lenne valami..
MARCSI! ki kicsinylette a hasadat?szerintem nincs összefüggés a hasméret és a gyerekméret között..nekem akkkora hasam volt,mint egy hatalmas hordó és egy 2850 grammos,50 centis baba lakott bennem.Most hasonló képpen nagy hasam van,nemi s gondolok arra,hogy nagy baba lesz,mert biztos vagyok benne,hogy nem fogjuk a fenti paramétereket nagyon túlszárnyalni..Anyukám is jó példa, a bátyámmal 7 kilót hízott,velem 20-at és mindketten 2800grammal születttünk..
JUBE! Akartam már kérdezni,hogy ugye a Mechwart ligetné lévő jógahelyre fogtok járni Pannával? azért kérdem ,mert megnéztem az órarendet és ott nem láttam hétfőn baba-mama jógát(mintahog y szerdán se kismama jógát,valamit elnézhettem),Vagy esetelg felhívtad őket és mondták a szeptemberi beosztást?
És ne adj Pannának enni,ha nem kér

Az 5 órás időszakok azt jelzik,hogy egyre töb kaja fér a pocakba és nem éhezik..
TÜNDE!
Én aztán otthon vagyok a hiszti témában egy 2 és féléves gyerekkel
Lehet ám,hogy Benénél nem is igazán a hiszti a fő,ehhez szerintem ő még kicsit..hanem inkább az,hogy kezd türelmetlen lenni saját magával szemben..Menne,de még nem tud,beszélne,de még nem tud,vgy nem érti senki..Biztos megfigyelted mikor jön ki ez a kis "rosszaság"

belőle..
Egyébiránt én a teljes nyugalmat tartom a legcélravezetőbbnek,mindszok mellett,hogy NAGYON NEHEZEN TUDOK URALKODIN MAGAMON MÁR A VÉGÉN!!!
De megfigyeltem,hogy nem kell kommentárt fűzni a cselekedetekhez,hiszen annnyira hisztizik,hogy nem érti,nem jutnak el hozzá a szavak.Mikor kezdi a műsort,akkor én szoktam mondani,hogy megértem,hogy dühös vagy ,de ezért meg ezért nem engefem meg azt a valamit,vagy nyugodtan add ki a mérgedet,lehet tiltakozni,de sajnos nem fog az történni amit te akarsz,ezért meg ezért..Aztán,ha nagyon belelovalta magát elnémulok,maximum ha engedi megölelem,de semmiféle érzelmi reakciót nem mutatok, mert azzal eléri célját..
Tiszteletben tartom a gyerekemet,ordíthat,ahogy gondlja,mert neki legalább olyan joga van a mérgét kiadni,mint nekem..
Hangsúlyozom, sokszor sajnos nem sikerül betartanom mindent,főleg,ha mondjuk egész nap megy a civakodás,mert rossz napunk van,mindkettőnknek..
Sokszor sajnos akkor is üvöltök,amikor nem kéne,amikor csak egy kicsit "eleven",nem vele van olyankor a gond,hanem az én idegem nem kisimultak.Néha nagoyn sajnálom,mert nem tartom jó ötletnek a kiabálást,ugyanúgy,mint a verést.Azért nem,mert a gyerek és a felnőtt egyaránt hozzászokik.A nagyobb baj,mikor a felnőtt,és már mindenért kiabál és emeli a kezét..
Szóval nagyon nehéz gyereket nevelni és tényleg igazad van,hogy az elemi ösztönök kielégítése sokkal könnyebb volt,hisz tőlünk is pusztán ösztönös cselekedeteket kívánt. A java még ezút' jön...
Én úgy érzem,hogy nekem egy nagyon tündéri ,jólelkű kislányom van(de tényleg) és néha olyan,de olyan türelmetlen vagoyk vele és csak néz azokkal a nagy kék szemeivel és nem érti,hogy mi a fene baja van anyának,hiszen ő csak ráérősen teszi a dolgát,vagy éppen fontosabb dolga is akad,mint a játékpakolás stb.Én meg állat vagyok és próbálok felnőtt aggyal,felnőtt módon hatni rá,ahelyett,hogy megállnék egy picit és végiggondolnám az ő gyerek logikáját,átérezném a gyereklelkét és úgy próbálnék hatni rá.Próbáltam már,sokkal könnyebben mentek a dolgok..
Bocsánat,kicsit hoszzúra nyúltam!!
RITA! Jó hogy megint volt időd bekukkantani hozzánk..Elmagyarázod mi az a magas egyenes állás?
Üdv mindenkinek!!! durca