A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

alakul a létszám,de hát csak elférünk valahogy! :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Egy-két kép a hétvégéről.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Éééééés ekkora halom kinőtt rucink van..... :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok csajok!

Bocs,hogy bepofátlankodom hozzátok.Bajai vagyok,és van egy 2005 őszi kisfiam.
Szeptember 3.-án született.Most lesz vasárnap egy éves.
Kuha neked is akkor született a kisbabád?Jól olvastam,hogy neki is vasárnap lesz a szülinapja?
Majd írok magunkról egy kicsit többet,csak most beteg a kisfiam,és ébredezik.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Így néztünk ki hét évvel ezelőtt :D :D :D :D :D

Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vacsiztunk, romantikáztunk, most meg itt vagyok(Apa Pannival táncol a lagzis lemezre :D )

Davallia
Panda nagyon ügyi, gratula a járkáláshoz!Szaladhatsz mostmár utánna!
Barbi
Helyesek a srácaid!
Kuha
Elfelejtettem mondani(írni) Neked, hogy Gergő is lovagjelölt ám a Panninak!Helyes kispasi!!(ja, és mocija is van...! :D :D )
Szóval, mivel imádunk mindent, és mindenkit, aki, ami görög, ezért muszakát, és görög salit csináltam házzasságévfordulós vacsira!Apa el volt ájulva, jól be is zabált, én csak módjával. Volt gyertyafény, rózsacsokor.Furi volt, mivel Panni is ott csicsergett mellettünk, nagyon tetszett neki a gyertyaláng!Eddig( a tavalyi év kivételével) mindíg valamelyik görög szigeten voltunk aug.28-án.Nyühögtem is Apának egy mostani ilyen nyaralásért, de a lagzi, meg a festés elvitte a rávalót. :( A francba a pénzzel!
Bocsánat, ha uncsi voltam!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok! :) :) :)

Barbi,
Nagyon édesek a fiúk a képeken! Olyan kedves arcú, mosolygós, édes, helyes kis pasik! :)
Nem semmi mennyiség van kinőtt ruhából! Pedig, gondolom, Nolcsi kinőtt cuccainak egy része még Leonra vár! :)

Nyúlné,
Tudunk menni a talira, ha még beférünk. :) Hozzuk Mediterrán Marciékat is! :)
Kaphatok egy útvonaltervet mélben. Elég a körtértől, vagy a Kosztolányitól, addig teljesen képben vagyok. Köszi. :)

Most csak ennyi, megyünk fürdeni. Utána vár rám egy hegynyi vasalnivaló, de két ing között majd be-be lesek ide. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu,
altatás után küldöm!és de jó,hogy jöttök! :P
Megann,
neked is csak akkor,ha nem baj!meg a bogyóneveket is,bár lassan elég lesz holnap is :wink: ,ne haragudj,de totál elfelejtettem!
Barbi,képek tényleg profi munkára éás modellekre val!
nem tudjátok Manka jön?
és akkor ki is jöN?
Annamami,And,Thomasanne,Majola,Barbi,Roki,Maresz,Megann,Szedit,Juci.Benianyu,Cleo,Manka????és jesszus Hari! :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: na hívom vagy üzenek,hátha pont esti program van!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

TITII!

BE IS HUGYÁLOK MENTEN...ÖSSZERAKTAM...EZ HIHETETLEN :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,te honnan jössz?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka!

De jó, most elképzeltem magam előtt, ahogy ünnepeltek, meg romantikáztok, és olyan jó érzés fogott el!
És nagyon helyesek voltatok az esküvői képeken!
De szerintem most is azok vagytok! :) :) :)
Megmondtam Gergőnek, hogy Pannit fuvaroznia kell ám a mociján!!! És Gergő meg hevesen bólogatott! :) :) :)
Görögország, görög hami :) :) :) Én is imádom!!!!!!

Szeszike!

Igen, Gergő is 3-án született, hajnali negyed négykor.
És Dávid? Jobbulást neki!!!!

Megann, Titii!
Eláruljátok a nagy titkot???

Kép
kuha

Ja, és lányok,

érezzétek magatokat nagyon jól holnap!

Kép
kuha

Megann, Titii
Csatlakozom Kuhához, roppant kíváncsi vagyok, mi késztette Megannt bepisilésre? :shock: :shock: :shock:
(Egyébként apukám mindíg azt mondja, hogy belőlem a kíváncsiságom miatt lesz egy olyan kib....tt, vénasszony, hogy csak na!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D )

Talizóknak jó bulit holnapra, és fotózzatok ezerrel ám!!!
Ja, Kuha!Szerinted milyen nászasszonyok lennénk??????????

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Nyúlné!

Én csak délutánra fogok megint odaérni, délelőtt kórházasdi van. Viszek üdítőt, jó?

Barbi!

Nem semmi mennyiségű ruha! Mentek ki a börzére eladni?

Apropó börze.

Megy valaki? Kell előre jegyet venni? És hol is van ez pontosan? Nekem be kéne szerezni Zsuzsa őszi/téli ruhatárát, és gondoltam, most célirányosan kimerészkedem. Még sose voltam, mindig elrettentem a tömegtől.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha:

Zsuzsa sem akaródzik elindulni, vagy akár önállóan állni. Pedig tud! Néha mikor megfeledkezik magáról, akkor tök stabilan áll. Általában ha tele a keze. Észre se veszi, hogy nem támaszkodik sehova, de ahogy rájön, leül.

Totka!

Boldog évfordulót! :) 7 év azt mondják vízválasztó! Te hogy érzed? :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tiszta szita az agyam, azért írok ilyen sok menetben, elnézést.

Az lenne a kérdésem, kipirosodott fenékre kinek mi vált be? Most Zsuzsának nagyon csúnya piros lett a feneke, és nem akar elmúlni, és sír és szorítja össze a fenekét, ha megpróbálom kitörölni. :( Eddig az OTKIs krém nekünk nagyon bevált, most nem múlik. Sudokrem? Vagy valami más?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Totka
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánunk!
Benianyu
Ez a fránya homeos orrspray az első pár napban nagyon jó volt, semmi bajom nem volt. De most? Már napok óta szörnyen érzem magam. Jó pár napja nem is használtam. Próbálom kúrálni magam, hogy holnapra a talira rendbejöjjek. Ennél rosszabbul biztos nem leszek már, így újra fújkálom azt a sz..rt. Köszi, hogy ilyen szépen vezeted ezt a táblicskut. A teljesség kedvéért a Brigi 57 cm-rel született én pedig 33 :oops: éves vagyok. Azt hiszem csak ezeket az adatokat nem tudtad. Köszi
Nyúlné
Minden erőfeszítésemmel azon vagyok, hogy holnap ott lehessünk nálatok, de nem ígérek semmit. Allergia, időjárás? Most egy autónk van és ha reggel esik az eső Apa viszi a kocsit. :cry: :cry: :cry: Délelőtt még jelentkezem.
Davallia
Gratula Panda első lépéseihez. :P :P :P

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Most csak annyit, hogy

Totka
Gratulálok a házassági évfordulótok alkalmából. És tényleg nagyon helyesek voltatok 7 éve is.

Kuha
Még Marci sem jár :wink: Az álla gyógyulgat. Végül nem varrták.
De lejött a létező összes tapsz róla. És ráadásul ez a kis lökött odacsapkodja mindenhová az állát. :cry:

Rokica
Amennyiben fogzástól van ez a pirosodás Zsuzsa popóján, Marcinak általában attól van, akkor nem segít semmi, max enyhíti pl a Sudo, vagy társai. Amikor lecsillapodik a fogzási "láz" a szervezetében akkor elmúlik.

Barbi
Azta! Rengeteg ruci. És édes kölkök :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

húúúúúú, Róki, ez volt Tüncsivel is...nekem az vált be, hogy nappal, ha tehettem csak pamutbugyi volt rajta, én meg takarítottam, ami mellé ment... és minden kaki után vittem zuhanyba tisztavizes megmosásra, utána hintőpor, és minden pisilésnél, csak minimálisat töröltem, majd ismét hintőpor!

Kép

Kép
prüntyi

Totka, boldog évfordulót!

Kép

Kép
prüntyi

LÁNYOK,Úgy néz ki Tüncsinek áttörta 9. foga (hátsó rágó), nincs sok étvágya, így este is felsír sűrűn, mert gondolom éhes, de a víz meg a rízstej nem laktatja...szerintetek bekeverhetek tápit úgy, hogy lehet, hogy csak 2-3 óra múlva issza meg? Nagyon szenved szegénykém,nyűgös, fáradt.

Kép

Kép
prüntyi

Mindenki!

Köszi a hozzászólásokat!

Prüntyi:

Sztem nyugodtan. Én belerakom a tápszert a tejbe, és ott hagyom az ágya mellett éjszaka. Igaz, a tápis rizstejet nemigen issza meg. :-/

A hintőpor nem árt? Mintha az rémlene valaki itt mesélte régen, hogy a hintőportól lett piros a feneke. :( Most már teljesen meg vagyok zavarodva. Arra már gondoltam, hogy levenni róla a pelenkát, és nem kenni rá semmit, mert szerintem a krémektől is nehezebben gyógyul, de akkor meg nem csípi? Lehet kipróbáljuk mi is csak bugyiban. Mondjuk a kakit észre lehet venni, mert szegény mostanában úgy erőlködik, hogy teljesen leizzad, és egy-két napja sír is hozzá, gondolom mert akkor még jobban csípi a feneke. :(

Tejmentes blog
Életkör
rokica

arra a hontőporra gondolok (fertőtlenítő és gyull.csökkentő is van benne), ami receptes, amit csecsemőkortól kapnak...abból maradt...én azért kezdtem azt mert a krémek nem hatottak, és mivel ilyenkor azt mondják az a jó ha szellőzik a bőre, viszont ha lefeded krémmel, akkor nem szellőzik...így kipróbáltam, mot is így csinálom, bár most jóval szebb a feneke

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné!

Mondjuk Őrs Vezér tér..
Nekem mindegy milyen útvonalat adsz...úgyis odatalálok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nem menekülsz...

De azért mondjuk Kosztolányi vagy Batthiányi jobb lenne, nem szívesen mennék az M7 felé..még a végén a Balatonon kötnék ki.... :P :P Hiába könyörögtem apának egész nyáron 1 nyamvadt nap Balatonért :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

De a Pontos cím a legfontosabb!!!!Térkép van az autóban és kiváló térképész vagyok 8)

Kuha, Totka

Titok!!!!!! :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Titii!

Ugye???????
De mégis hogy a csudába derült ez ki???????
Kész vagyok teljesen...már apának is beszámoltam....
Leesett az ágyról ő is... :lol: :lol: :lol:
Lénával együtt :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!
Mi sajnos nem megyünk. :( Már hetekkel ezelőtt megbeszéltük a szomszédasszonyokkal, hogy ezen a napon megyünk Flocikához rucikáért.
de ha legközelebb is támad egy ilyen jó ötleted, akkor benevezünk!

Annamami!
Batyi lefújva :(:(:(

Totka!
Szép esküvői fotók!
Majd egyszer én is lefotózom az esküvői fotókat és felrakom.
Akkoriban még tán nem is létezett digikamera. Ha azt vesszük, hogy állítólag ötévente megduplázódik az a tudás, amit az emberiség felhalmozott, akkor azóta szinte megháromszorozódott a tudomány...
Én megéreztem azt a bűvös hetest, de nem a házasságunktól kezdve, hanem a kapcsolat elejétől számítva. De az utána következő hetedik év kiváló volt. Vagy olyankor ez már nem számít?

Maresz!
Minden együttérzésem!
Homeóson kívül szedsz mást is? Vagy nem lehet a szopi miatt?

Megann/Titii!Tippelhetek?
Csak nem Megannék régi lakásában járt Titii?

ayse

Ayse!!!!!!!!!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Te banya!!!!!!!!!
Elrontottad a mulatságomat...

Húztam volna még egy ideig a másik két banyát(Toka, Kuha) :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na de mindegy...KIVÁLÓ LOGIKÁD VAN ÉS NAGYON VÁG AZ AGYAD, ÉSA A MEMÓRIÁD IS TUTI....GRATULÁLOK.... :P :P :P :P

Tehát banyák!(Kuha, Totka)

Igen úgy fest, hogy Titiinek a Sógoráék vásárolták fel a Zuglói kéglinket :P :P
Hogy hogy a bánatba derült ez ki Titii számára, na arról fi.om sincs, de remélem majd elmondja, ha jön megint...

Maresz!

Allergia :(

Nyúlné!
Megbocsátom, hogy nem küldted ma az adagolást(homibogyi), mert ma tök jól voltam.. :)

Totka!

Esküvői fotó nagyon szép :)
A vacsi meg fini lehetett :)
De a rózsáidat jobban irigylem :) :)

Davallia!

Édibidi Pandácska milyen cuki lehetett :P labdácskával a kezében visongva...
Kíváncsi leszek Léna mikor iramodik neki...eddig 1-2 beszari lépésnél(nyúlné szavaival élve), nem ment többet...de én lesem nagyon...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
pedig a Kosztolányiról is azt mondanám,hogy a Balaton felé vedd az irányt(Bocskai,majd Budaörsi út...)!pláne,hogy mindenféle útlezárások vannak,de nem tudom pontosan hol!hidd el nem mész le Balatonig!lényeg,hogy az Osztyapenkónál(maradj a jobb sávban),ahol a felüljáró is van és buszmegállók is ott menj le jobbra!a többit látod a prividben,de hívhatsz is ha elakadsz!
Prüntyi!
na végre előbújt az a huligán fog!
én megitatom kisnyuszimmal az előre legyártott,cumisüvegnyi tápit jó pár óra után is,mert pl.reggel(hajnalban)toporzékolni szokott a reggeliéért és ,ha akkor kezdenék neki méregetni,rázogatni,hűteni ki is ugorna az ablakon szegénykém!
na mentem aludni,holnap szeretettel várok mindenkit!reméljük az idő is nekünk kedvez!jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi!

Szerintem semmi baja nem lesz Tüncsinek a 2-3 órás tápitól..
Talán emlékszel nagyon régen Lénának a 3 órási tápiját 6 kor sikerült beletukmálnom...
Nem volt gond...a küzdelmet leszámítva.. :( :(

Róki!
Szerintem a Sudo is nagyon jó...nekünk van az is..és ha piri van, kapaszkodj meg...bekenem mindekettővel OTKI+sudo és jó bőven....

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Tüncsi=krokodil :P :P
Szerintem tuti neki van a legtöbb foga a babák közül..

M.

Kép

Kép
megann

merthogy Megann küldtem privit!és ha régi a térképed lehet nincs rajta az utcánk!na írok még privit
Ayse,
remélem nem kihagytalak a listáról,hanem mintha már írtad volna ezt a csajos progit...vagy nem? :oops:
és tudod:lesz még tali Nyúléknál! :wink:
:lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci!

Nem lehet kipróbálni azt a folyékony sebtapaszt amit annyira nyomnat a TV reklámok???
Vagy az még babáknak nem való???

M.

Kép

Kép
megann

Kuha, Többiek!

Játék szülinapra...

Én nagyon szertném Lénát meismertetni a természetes játékokkal, nem szeretném ha lenne majd 35 babája, meg sok elektromos küyüje..meg folyton a DVD-t lesné...
Én gyerekkoromba imádtam fakockákkal játszani..(nem is volt túl sok mindnünk, szegények voltunk mint a templom egere, 1 barbym volt, azt is osztálytárstól kaptam)

Szóval én hajkurászni fogom pl a fajátékokat, a mesterségek ünnepén is volt egy tök jó játéksátorba...végülis tök egyszerű..farudacskákra kell felpakolgatni lyukas golyócskákat, kockákat, stb..

Nos ma anyumál voltunk és tök véletlenül egy kínai bolt kirakatában megláttam egy majdnem olyat...pontosabban a farudacskák 3 vagonos favonaton voltak és szintén lyukas golyókat kokbkákat, fakorongokat kellett rátenni...
1000 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont nem vettem meg.......MERT NEM VOLT SEMMI DE SEMMI MAGYARNYELVŰ LEÍRÁS HOZZÁ!!!!!!!!! :evil: :( :( :(
Persze egyből szóltam és reklamáltam, hogy mégis hogy gondolják, hogy ez tilos stb...
És volt ott még egy csomó játék fából, egyszterűek, ötletesek és aranyosak...de EGYIKEN SEM VOLT MAGYARNYELVŰ...nem mertem megvenni, hogy ugye a festékanyag nem káros-e pl..
De megígérték..hogy mennek a nagykerbe és beszerzik az importőről...
Úgyhogy anyumat ráugrasztom a témára...

Egyébként honnan lehet azt tudni tutira, hogy bevizsgált, nem egészségkárosító-e az a bizonyos áru???

Na befogom..a lényeg igazából csak az hogy fajátékot szeretnék venni Lénának szülinapjára...

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

GPS megfelel??? :oops: :lol:

M

Kép

Kép
megann

Megann!

Rá van írva az európai szabványoknak megfelelő jel a CE
Az E függőleges vonala ált. kiflit formáz
ha ez rajta van, tuti nem mérgező, káros, stb.

ayse

hurrá, rajta vagyunk a listán :) szóval megyünk holnap :)
ráadásul azzal a barátnőmmel is tudok találkozni, akinek most 5 hetes a kisfia (a Dani), mert a környéken laknak, juhéjjjj :) múlt héten próbáltam eljutni hozzájuk, de az Eszti félúton azt mondta, hogy ennyi kocsikázás a dugóban elég volt, és inkább visszafordultunk :(

van kiscipőnk is! az ausztriában élő barátnőm küldött egyet, és minden követelményemnek megfelel, még szép is :) persze muszáj volt rögtön kipróbálni, Eszti kicsit csámpázott, de aztán megszokta, nagyon aranyos benne! egyébként elefanten márkájú. közben megtudtam, hogy falcon márkájú cipőt lehet kapni, ami szintén tudja az előírást :)
Majola, én úgy vettem ki a hozzáértő szavakból, hogy minden babalábra az ilyen típust ajánlják kezdőcipőnek.

Megann, én is akartam írni, hogy Nyúlnéék utcáját a bkv honlapján lévő térképen találod csak meg!! legalábbis én csak ott találtam meg :)

Ayse, de kár, hogy nem tudtok jönni :( jó vásárlást :)

Ja igen, Megann: megkérdeztem a zenebölcsit. állítólag csak másfél éves kor után javasolják. nem értem miért, egyszer voltunk egy ilyen foglalkozáson Esztivel, és baromira élvezte, pedig csak 8 hónapos volt. azóüta is mondoigatom neki azt az egyet, amit meg bírtam jegyezni, és nagyon szereti. na mindegy. én azért megnézem, hátha nem eszik olyan forrón a kását. ha többen megyünk biztos nagyobb a nyomás :wink: heti fél órás mulatság egyébként, csüt vagy péntek du.
ha itt nem jön össze, akkor van egy tuti hely a XV. kerületben, az ráadásul délelőtt, ami szimpibb lenne, tekintettel a délutáni csúcsforgalomra, viszont nekem messzebb van.
most jöttem rá, hogy ezt mire elolvasod, már rég megdumáltuk az egészet Nyúlnénál....

na jóccakát

KépKép
KépKép
and

Megann: a baross utcában, ott ahol a női klinika van, van egy bolt: fakopáncs a neve asszem. tele fajátékokkal.még sosem volt bennt, de mindig meg akartam nézni

KépKép
KépKép
and

Lányok, köszi az infót...de sajna ettől függetlenül förtelmes éjszakánk volt...Tüncsi 1,5 óránként fentvolt...és hajnalban hányt is, lázas is, most aludt vissza. olyan kis sápadt, elesett szegény :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem tudom mi baja lehet, figyelgetem egyenlőre. Akkor nem lehet a tápszertől?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Tüncsinek gyógyulást!!!!!!!

Csak infót osztok meg veletek.
Szombaton költözünk. Szűk az idő de megkell lenni mindennek.
Ma burkolják az előszobát, konyhát. Minden helyiség új burkolatot kap, kivéve 2 szoba, ahol csiszolják és lakkozzák a parkettát.
Itthon pakolok, meg rohangálok, mint a hülye. Ma szerencsére jön anyukám, holnap mg a bnőm is pakolni.

Majd ősszel lehet talit tartani, ha van kedvetek.

A héten bekötik a netet is ott, így teljes lesz a kommunikáció lehetősége.

Puszi mindenkinek.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Tali: nem haragudjatok, de most csörögtek rám, hogy ma máshová kell mennem, nem tudok menni :( Sajnálom :( Lehet, hogy egy rövid idöre be tudok ugrani, csak megnézni benneteket, megismertkedni azzal, akivel a multkor nem sikerült, (meg összeszedni az elhagyott javainkat), de ez sem biztos :( Mindenesetre ha ugy tünik, ,hogy megyünk, akkor csörgök Nyúlné, jó?

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok Lányok!

Kuha!

Köszönöm a gratulációt!

Megann!

Nem titok végül is, már írtam , hogy én nagyjából az elejétől olvastalak benneteket. Csak épp írni nem írtam . És sokat meséltek a lakásról Sógiék. (A férjem huga a lány). Aztán most , hogy mentünk hozzájuk persze sokat beszéltünk , hogy mi hogy volt a lakással, aztán kérdeztem, hogy Ti hova mentetek innét, aztán csak egy futó gondolat volt megkérdeztem hogy hogy hívják a Babátokat. Egyébként elég intuitív alkalt is vagyok.

Szóval így.

Talizóknak jó talizást kívánok!

Puszz: Titi
titii

...és még a fajátékokról FAUNA a neve azoknak amit láthattál. Normális áron árulják és mindenféle cuccuk van. (Vonat is)

http://www.faunatrade.hu/

Nézz körül, nekünk egyelőre lámpánk van de nagyon jó játékaik is vannak! :D

Tit
titii

Nyúlné
Számunkra a talit sajna elmosta az eső. Apa lelépett a járgánnyal. Ha nem probléma a távolság a következőt nálunk is szervezhetjük, így mi is biztos ott leszünk. Jó talizást :lol: :cry: :P

Kép
Kép
maresz

Megann! :)

Itt a honlapja a fakopáncsnak, árakkal :)

www.fakopancs.com

Nekünk már van egy két ilyen fajátékunk és szerintem jó minőség is!

Csajok! :)

Jó talizást mára!!!
Képeket tegyetek majd fel jó sokat! :)

Nálunk kibújt Lívinek egy rágófoga középen alul, egy felül középen és a 3. foga alul.
Most már 9 fogú!!!
Picit nyűgi miatta de nem is tudom hogy bírja ilyen jól :)

Mea
mea

Sziasztok!
Mea
Gratula Livikének a sok-sok fogacskához!!Panninak 6db. van.
Prüntyi
Tüncsinek jobbulást, voltatok dokinál?
Megann
Banya :D :D :D :D :D :D :D :D Apukám szerint totál így van!!

Köszönjük férjecskémmel a gratulációkat Mindenkinek, kedvesek vagytok!
Mindenki mondja a 7.évet, mint vízválasztó, én nem vettem észre.Mondjuk, nállunk inkább a kezdetekben voltak"viharok", míg összecsiszolódtunk.Én egy elkényeztetett gyerek voltam, Csaba meg egy totál önálló, határozott, erős egyéniség.De mára jól kiegészítjük egymást, Ő a másik felem, én meg neki. Gondoltuk is, hogy ne rögtön az esküvő után jöjjön a baba, és szerintem jól döntöttünk. Mindkettőnknek agyilag is meg kellett érni.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Hát mi sem mentünk bulizni, mert kitört rajtam a takonykór. :( A torkom is fáj, meg hőemelkedésem is van. Apjuk is kezd panaszkodni a torkára. Az öröm az ürömben, hogy Maja tök jól van, legalábbis egyelőre, remélem az anyatej megvédi. :roll: Ellenem. :lol:

Totka!
Gratulálok az évfordulóhoz, meg hogy ilyen jól megvagytok! Nagyon helyesek vagytok az esküvői fotókon, szemmel látható a harmónia köztetek. :) A bűvös hetest mi sem éreztük meg (már 11 éve vagyunk együtt), és mi sem siettük el a gyermekvállalást. :wink: Fel kellett nőnünk a feladathoz. :lol:

Megann!
Én is egyből kitatláltam a lakástitkot ám. Szerintem még előtted. :lol: Milyen kicsi a világ... :shock: Szeretem az ilyen sztorikat. :)

Prüntyi!
Szegény kicsi Tüncsike, szerintem ez valami virus lehet. Doki mit mond? Hamar gyógyuljon meg! Én is itt rettegek, hogy Maja elkapja tőlünk a nyavalyát, mert sztem ez sem egy sima megfázás. :evil: Ja és végre megnéztem a videót is, hát szuperédes a kiscsaj, ahogy talpal, nem sokat teketóriázott, nagyon ügyes. :D

Davallia!
Gratulálok Pandának is a járáshoz. Nagyon cuki lehet. :D

Már én is kiváncsian várom Maja ,mikor indul el. :roll: Még egyelőre ott tart, hogy álldogál kapaszkodás nélkül, de ezt is még csak pár napja csinálja. És kibújt felül az 5. fogacska. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kép

Maja szomorú, hogy Anya miatt nem mehetett talizni a kis barátaival. :cry:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Megjöttünk Flocikától.
Most csinálok neki egy kis reklámot.
Olyan jó kis ruhákat vettünk!!!! Kabátot, hosszúujjú pólókat, pulóvert, nadrágot, szoknyát!
Lilinek vettünk egy olyan vagesz télikabátot! Vajszínű, az alján szolíd hímzés és szőrme díszítés van rajta elől, meg az ujján. Tisztára olyan, mint a Hair ben a néger nő kabátja (hippis).

Szomszédasszonyok is találtak a fogukra valót. 20 hónapos kisfúra is, meg 4 éves kislányra is.

Flocika!
Köszönjük a kölesgolyót is!

Szerintem jöhetnél babatalira is megint!!!!

ayse

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, de azért próbáltam követni az eseményeket! :)

Prüntyi!
Jobbulást Tüncsikének!
Én úgy tudom, az a hintőpor, amit újszülöttkorra adnak a köldökcsonk kezelésére, szárító hatású. Az biztos jó Tüncsi popójára? Nem inkább sima gyógyszertári kellene? Bocs, hogy belekotty! :oops:
Cipő: www.salus.hu

Flocika!
Képzeld, Nati toligálja a játékot! Úgy rongyol vele, győzöm követni! :) Köszönjük szépen még1x!
Andris szimptatizál a helikopterrel? Remélem nem volt még neki ilyen! :)

Cleo!
Jobbulást a családnak! Remélem Maja nem kapja el! Édes ezen a képen, Natinak is van ilyen pólója. :lol:

Totka!
Sok boldogságot nektek! Helyesek vagytok! :)
Nálunk a 4. év volt kritikus. Egyébként 11 éve vagyunk együtt és hétfőn lesz a 2. házassági évfordulónk! :D

Talizóknak jó mulatást! :D

Ma voltunk tornázni, kaptunk 1 hónap szünetet! Tulajdonképpen én kértem, hogy próbáljuk meg, Nati hogyan boldogul egyedül, de a gyógytornász is azt mondta, hogy határeset a csajszi, ő is gondolkodott már rajta, hogy elengedi.
Pár napja egyedül is megáll néhány másodpercre! Szinte napról-napra ügyesebb! :) Kicsit könnyebb most a lelkem! :)
A jövő héten veszünk neki cipőt.
A gyógytornász azt mondja, ha már csak azért mászik, hogy valahová odaérjen és ott feláll, illetve lépeget, cipő kell a gyerekek lábára. Azt is mondta, hogy kb. a nap felében kell, hogy cipő legyen a lábán, hogy a helyes tartás rögzüljön, illetve a nap másik felében mezítláb nyargaljon, hogy erősödjön a lába.
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Dokival mikor beszéltem, mondta, hogy figyelgessem, ha többször hány vagy lázas akkor hívjam kijön megnézi, addíg csak annyit tud mondani, hogy lehet vírus is...és diétáztassam, meg igyon sok folyadékot.

Duda, nem ellenezte, mikor mondtam neki...de helyre tette a popsit.

Kép

Kép
prüntyi

Taliképek:

A kis házigazda nem hisz a szemének, felébredt és egy csomó baba matatott a játékai között:
Kép

Aztén ki is vonult és Lénát találta ott..gyere csak, segítek felállni:
Kép

Most őszintén, mi is folyik itt???
Kép

Neeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm, már megint babatali...megint minden játékom csupa nyál lesz...
Kép

Ne hisztizz máááá mert itthagylak...eszed, nem eszed...ez van...
Kép

Juci csattogtatóval csalja magához a gyerkőcöket..
Kép

Benianyu rafkósabb...kölesgolyóval próbálkozik...sikerrel..
Kép

Mazsi szemrevételezi a járgányt:
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?