A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzi :)

Fogak még mindig nem bújtak elő... Dominó tegnap a gajdoláshoz megtanult köpködni, mára pedig tetetete ill gzzzzz szavakkal kezdi, majd jön a gurgula és a köpködés. Nagyon mókás és nevetgélek is rajta többnyire, viszont ettől msot megint ruhát kell többször is cserélni. szóval zajlik az élet :) Azt hiszem, nekem kéne valami vitaminbomba, mert hulla vagyuk, reggel arra ébredek, hogy ott kuruttyol emllettem a fiam és csavargatja az orromat meg próbálja megfogni a szememet :) De most már jobbak az éjszakák, továbbra is felkelek tejet csinálni kétszer (aki azt mondja, hogy tápszert cumisüvegből enni könnyű, és a tápszeres mamák lustaságból etetik így a gyereket, azt egy hétig erre ítélném, és utána nem mondana ilyen baromságot...), de nincs a sikítós sírás már, csak este.

Bazsó pocak hogy van?

nemigen van időm írni...

indianyo

Balubabának nagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is! :D

Kép

votiv 8)
votiv

Akkor most én is monologizálok egy kicsit.

Ha rajzolni van kedve Grétinek, mindig hozza a krétát, és mondja, hogy mit rajzoljak. Az állandó favorit a fa, a labda és a lepke.

Most mondja nekem, hogy rajzoljak pancsit. Hát rajzoltam neki egy nagy tócsát. Aztán adja a kezembe a krétát, és mondja, hogy hab :lol: Először azt hittem rosszul hallok. Olyan sokszor meglep, hogy milyen kis okos. Úgyhogy nem tócsát kellett volna rajzolnom, hanem az ő esti pancsi vizét habbal.
lindicita

Csajok!

Mit szólnátok kb 2-3 hét múlva egy nyárbúcsúztató kis kerti party-hoz? Már úgyis úgy belejöttem a vengéglátósdiba.
Ráaádsul roppant büszke is vagyok magamra, mert most én nyírtam le az egész kertben a füvet, megmetszettem két bokrot (az egyiket gömbölyűre),és szépen kitakarítottam a homokozót is.
(aztáne gész nap alig éltem)
lindicita

[quote="fibi"]Z írta:fibisugyu,
Te felcsaphatnál tanácsadonak is :D nem gondolkoztál még rajta? :)

Pontosan!!!
Most itt ülök és potyog a könnyem, de nagyon jólesik. Szerencsére a kicsik alszanak.
És igen, az este az enyém, pont tegnap gondoltam erre én is, miközben a párom ingeit vasaltam és a kedvenc zenémet hallgattam...
(csak aztán hazajött ő is... :P )
Köszönöm Zsu, tényleg nagyon jólesett!
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak
akkor görkorira fel :D

Lindi,
sürü Nektek is az életetek :D Érdekes, h Gréti igy nézi a Lolkabolkát. Nekünk sincs itthon tv-nk, de Bálintot a nagyszülöknél sem érdekli. néha futolag rápillant játszás közben, felnevet ha vmi vicceset lát, aztán ennyi. mondjuk, lehet hogy ha mesét tennék be, az lekötné? :roll:

Indi,
vitaminbombaként Barbi javasolta multkor a Humet-R nevü cuccost. asszem nekem is be kellene szerezni...

KépKép
fibi

Lindi,
de ügyes G, hogy már rajzoltat Veled :D és tényleg okos :)

Pocak,
sird ki Magad nyugodtan :) és ugye jössz csütörtökön??

KépKép
fibi

Ancsi, épp mikor nem voltál vmelyik nap idéztem fel kérésed :D

úgy hiszem, Te egy pici házipatikát szeretnél :D

ami most így kapásból eszembe jut, hogy jó, ha van itthon,

Arnica - mindenféle sérülésekre, púpokra és búbokra, sebekre, véraláfutásokra
Aconitum (sisakvirág) torokfájásra
Apis mellifica (háziméh) mindenféle rovarcsípésekre
én egy csomag Oscillococcinumot mindig tartok itthon megfázásos tünetekre
a fejfájásban/migrénben nagyon nem tudok segíteni, mert vagy 30 kül. szer van, ami gyógyít fejfájást IS, de a legjobb erre az alkati szert megkeresni
aztán én tartok itthon Belladonnát lázra
Arsenicum albumot ételmérgezéses tünetekre - nagyim epéjének is jót tett :D
van itthon Chamomilla, elvileg jó a fogzásra :D
Staphysagria (szarkaláb) - háztartási balesetekre, vágott sebekre
Podophyllum (sóska) a hasmenésre
Nux vomica (maszlag) másnaposságra, hányingerre :D
Urtica (csalán) csalánkiütésre, persze lehet tejtermelés fokozására is :D
ha csak lehet 15CH-st veszek mindenből, ha nincs, akkor 9-est, ill. az urticából jó az 5 is.

votiv 8)
votiv

tavaly:
Kép

tegnap:
Kép

Torta majd csak hétvégén lesz :D :D

pocakpacni

Lindi,
kerti parti szuper ötlet, én benne vagyok :D (ezen biztos nem lepödtök meg... :roll: )
fibi

Pocak,
jaj de drága a korházi képen :) és milyen huncut a tegnapin :wink:
fibi

Fibi: :lol: :lol:
Sajnos nem hiszem hogy tudok menni, mert Marci még mindig taknyos, a csajszi meg hajnalban hányt :cry: Így nem merek elindulni velük fertőzni...
De ha a kiscsaj jól is lesz, akkor meg a suliba kell bevinni próbálni az évnyitóra, és azt a tanárnéni sem tudta megmondani, hogy meddig tart!
Pedig jó lenne talizni, na majd, ha beindul a suli Neki, jobban zudok tervezni :roll: vagy nem :P

pocakpacni

Balu szülinapi ajándéka Nekünk: megtanult felmászni az ágyunkra :roll: :wink: Most már nem lehet egyedül a szobában hagyni egy pillanatra sem, mert lejönni azt nem tud :twisted: És elbarikádozni sem tudom :?

pocakpacni

Lindi!
Én benne vagyok a nyárbúcsúztató buliban, de csak ha sütsz csokis muffint :lol: :lol: :lol: Jó szemtelen vagyok, mi?

Gréti nagyon édes lehet, ahogy dumál meg rajzol, biztos jó nagyot nőtt már!
manoka11

Manóka :) Nagyon aranyos vagy, köszönöm széen az infót!! :D És sztem is kicsit túlzás 8ezer a leesésgátlóért :shock: De nagyon ügyes ideiglenes megoldást találtatok!

Lindi :) Gratula Grétinek az új szavakhoz!! és tényleg nagyon okos :D Nálatok aztán zajlik az élet! És jót nevettem, hogy mindenki ott éjszakázott Nálatok :lol: De a buli ismétléshez a sz.gép szerelőt már nem hívjátok meg, vagy igen? :lol: A kerti parti szerintem is szuper ötlet! :D

Indi :) Köpködős Dominónak sok puszi :D

Pocak :) Balu nagggyon édes a képeken!! :D Gyerkőcöknek bulást!! Neked meg sok +++++++++++ addigis :wink:
denizsa

Pocak :) Gratula Balunak az ágymászáshoz!! :D Igazán szép tőle, hogy ajándékkal készült ő is! :lol: És ne aggódj, majd megtanul lejönni is :wink:
denizsa

Pocak! Fel a fejjel! Ilyenkor Zsanci szokta mindig ezt üzenni:
Always look on the right sid of life!
Egyébként mikor én néha magam alatt vagyok, akkor mindig belegondolok, hogy egyes emberekhez képest még mindig aranyéletem van.

Képzeljétek, én hülye, tegnap levettem egy könyvet a polcról, a címe: Erőleves a léleknek. Ez már a negyedik kötet, és én nagyon szeretm ezt olvasni, mindegyik könyvben 101 kis történet van.
Olvasom az elsőt, végigbőgöm, olvasom a másodikat, azt is. Szóval ezt a könyvet terhesen nem szabad olvasni.

Viszont Pocak, neked ez most lehet, jót tenne. Nagyon érdekes, és szívmelengető kis történetek vannak benne.

Manóka! Képzeld, a muffin azóta sem sikerült olyan jól. Pedig emlékszem, aznap Gréti 6-kor ébreszett (az átlag fél 9 helyett), délelőtt már vendégek jöttek hozzánk, szóval 6 (x12 db) tepsi muffint sütöttem, amiből az első kettőt el is szúrtam, mert nem dagadt ki, hanem besüppedt a süti, úgyhogy arra még mercipán mázat meg színes cukordarát szórtam, szóval az is isteni lett. És azóta sem tudom megismételni.

Den! De jönne a programozó is, a barátnőjével együtt
:lol:
lindicita

Pocak!
képek édesek! a felmászáshoz gratula!
hogy kicsit nevess is, képzeld magad elé, hogyan tanítottam Lencsit a lemászásra. jó pár napig csak négykézláb lefelé másztam le az ágyról, és mindig visszahúztam, ha rosszul akarta csinálni, valamint többször letoltam fenékkel lefelé. :lol:

Lencsi tegnap 1 pontba nézve aszonta: MAMA. többször! megkérdeztem utána: hol a mama? és ugyanoda mutatott. hát, kirázott a hideg!

Lindi!
férjem is hépnek mondta anno a szépet!! a bulira naná, hogy szívesen megyünk! én is vettem Lencsinek 1 éves kortól adható Crayola filcet, és már firkált vele. elvileg lemosható, remélem gyak. is :)

Zsugyu!
történeteid, tanácsaid tanulságosak , azonban felcsigáztál a videoval. mit is nézel éjjel? :lol:

ancsipancsi

Pocak: Balu ügyes... boldog szülinapot Neki.

Linci: party jó ötlet, szívesen megyünk hozzátok is... Gréti édes ahogy dumcsizik.

Fanni nem akar ma aludni, csak üvizik az ágyban. brrrrrrrrr. én már jól elfáradtam.

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Kép
Kép
johanna1975

Hűűű, Lindi, nagyon pörögsz :) De jó, biztosan most erre van szükséged. Gréti milyen ügyes! Ő is rajzol? A nyárbúcsúztató nagyon jó ötlet! Most úgyis olyan sok szülinaőpos baba van, biztos klassz lenne együtt :)

Manóka :) Én sokat gondolok erre az elválasztásra - bár nálunk ugye másképp van egység - és biztosan nem könnyű ezt megélni. Ágytorlasz jó :) nálunk még a lefékezett babakocsi telipakolva is szokott ágynál parkolni :)

Fibi :) Nálatok is milyen sok ünneplés van, ez jó szokás :) Humet-r-t én évekkel ezelőtt ettem, nem hasznáélt. Aszem az alkati szeremet kéne megtalálni, emrt ez a sok nyavalya már diegesít. Fel is hívom a doktornénit.

Én a pasimtól azt kaptam ajándékba, hogy nem felejtette el a szülinapomat :lol: ritka csemege :)

Pocak drága! Teljesen normális és jogos néha kiborulni, még iylen nagoyn is! Nehogy ezért bántsd magad! És igen, sulikezdés után majd gyere sokat talizni, sétálni, görkörizni :) BAlunak puszi az okos fejecskéjére :)

Annyira szeretnék sok hszre reagálni, de ez a kisfiúcska egyszerűen nem hajlandó 1-2 percnél tovább egyedül lenni, és ágyban sem :( úgyhogy vagy kézben, vagy babakocsiban vagy hordozóban.. de ott is mellette kell lenni... kis zsarnokom :)

indianyo

Johi! Valami nem stimmel a szalagod szövegével :shock:

Na, megyek, Gréti ébredt.
lindicita

Lindi!
Engem igazából a muffin íze érdekel, a formája mindegy :lol: Persze tudom, hogy a formája miatt haívják muffinnak, de nem számít, csak jó csokis legyen :lol:

Indi!
A szopizós elválasztásra gondolsz? Mert nekem szerencsére nem okozott gondot, szerintem azért, mert nem egyik napról a másikra történt, és fel tudtam rá készülni. Meg valahogy úgy is éreztem, hogy ez a 15 hónap elegendő volt mindkettőnknek.

Jaj, most ilyen vagyok :shock: , mindjárt kifordulnak a szemeim, de még van vagy 2 órám, amíg Emma hazaér, addig haladok a melóval, olyan sooook, 19ezer szó!
manoka11

Sziasztok,

No, most már saját erőből jelentkezem közétek :)

Boldog Születésnapot Kívánok Balunak :), és Lillának :) is!
És Boldog Névnapot Beetnek! :)

Nagyjából próbáltam visszaolvasni, de egyszerűen most képtelenség számomra. Kb. a 1040-es oldaltól kezdve kell majd tüzetesebben olvasni, hogy én is képben legyek: mit is írt Moose?, mikről ír Zsugyu, hogy mi történt Indivel, mi a baj Pocakkal? és még sorolhatnám, hirtelen ennyi maradt csak meg.

Nagy meglepetés ért ma engem. Képzeljétek, 90 grammos szopi után előszőr sikerült 15 ml-t lefejnem. Jó, tudom, most van, aki megmosolyog, de nekem oltári nagy dolog, hogy sikerült, eddig alig néhány csepp jött csak.

Mindjárt keresek és átméretezek egy-két képet, hogy lássátok ki lakott a pocakban. Sztem nagyon eltalálta a 4d-s kép, hogy is fog kinézni kicsi Máté :)

Íme:
A kórházban 6 órásan:
Kép

És itthon, a hazaérkezés és egy finom ebéd után :) Kép :

Majd még igyekszem jelentkezni, visszaolvasás mentesen egyenlőre.

Vica
vica94

Lányok!
Tegnap este egy sanda kérdéssel jelentkeztem újra, de mára rájöttem, hogy jobb, ha elárulom mi áll a kérdés mögött, mert igazi segítséget csak akkor kaphatok.
A helyzet az, hogy 20 hónapos tündér kiscsajszim mellé okt. közepén érkezik a fiatalúr, aki már most is meglehetősen meg/leterhel (+9 kg. és rúg, mocorog, szóval köszöni szépen jól van). Úgy volt, hogy édesanyám nyugdíjba megy, és segít, csakhogy múlt hétre kiderült mégsem kívánja magát a munkából kivonni, sőt még "arra a biz. 6 hétre" sem tud jönni a szülést követően. Férjemnél jobb apukát nem kívánhatok, csakhogy este későig húzza az igát, mert a "szabad munkaidő" hajnaltól éjszakáig hétvége nélküli melót jelent, de legalább megélünk valahogy.
Most tehát enyhén szólva kiakadva, ott tartok, hogy muszáj valaki segítséget felfogadni, mert az újszülött ellátását és az eddig nagyon nagy figyelmet élvező kisasszony nevelését nem fogom bírni.
Kérdéseim:
1.) Van-e köztetek, aki hasonló korkülönbséggel egyedül nevel két gyereket és hogy bírja segítség nélkül, vagyis mi a technika?
2.) Van-e ötletetek, hogy honnan szerezzek szerető és megbízható segítséget?
3.)Ismer-e valaki olyan lelkes és lelkiismeretes embert, aki vállalná a csemetéim nevelésében a hosszabb távú segítést?
4.) Ismer-e valaki olyan óvónőt, gondozónőt, dadust, pedagógust, gyermekneveléssel foglalkozót, akit most küldtek/enek el, vagy éppen már régebben munkát keres, s így vállalna házhoz járást, napi elfoglaltságot jelentő munkát?
Ha v.mi ok miatt ide nem kívántok válaszolni, kérelek írjatok a ditjel@freemail. hu-ra, ígérem válaszolok, de nagyon sürgős lenne, mert mielőbb szeretnék találni valakit, hogy a nagylány ne érezze azt, hogy októbertől trónfosztott lett a "kis szaros" miatt, és megőrülni sem szeretnék!
Köszi a válaszokat!
pocokmama

sziasztok,
BALUNAK ÉS LILLÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!
Beetnek boldog névnapot!!!!!

Lindi,
buli nálatok nagyon jó ötlet!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vica,
a kisfiad nagyon szépre sikeredett!!! Tényleg!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vica!

Máté gyönyörű, már az első képen sem olyan, mintha éppen most született volna, a másodikon meg aztán pláne, olyan kis kisimult, elégedett pofija van :)
A fejéshez pedig gratulálok, dehogy mosolyog meg bárki is, ez szép teljesítmény, és meglátod, majd fokozatosan növekszik a mennyiség!

Pocokmama!
Sajnos nem ismerek ilyen "munkaerőt", hátha a többiek tudnak segíteni, többen vannak itt hasonló helyzetben.
manoka11

Balunak boldogsagos elso szulinapot!!!

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vica :) Úgy örülök, hogy tudtál írni és képet feltenni!! :D Máté hihetetlenül gyönyörűséges!! Ezek a szemek és ez a haj!! Nagyon szép kisfiad van, nagy-nagy gratula hozzá!! :D És szupi, hogy van ilyen sok tejcsi! Sok puszi Nektek:
Kép

Ancsi :) Elképzellek ahogy hátrafelé lemászol az ágyról :lol: :lol: Mi mindenre képes egy szülő...

Manóka :) Ez egy csokiimádó topik :D

Lindi :) Muffinod nagyon fini, remélem nem adod fel a próbálkozást! :wink:

Pocokmama :) Sajnos én sem tudok segíteni :( De drukkolok, hogy találj vkit! és jó pocakosságot!
denizsa

Vicaaa,
dejo, hogy tudtál irni :) nagyon szép kisfiad van, és micsoda hajasbaba :D fejéshez és szoptatáshoz naaaagy gratula, ügyes vagy :) :) :)

KépKép
fibi

Pocokmama!

Még nincs infom Zsuzsa néniről,de igérem igyekszem,most indulunk játszótérre ami a hírek forrása :lol:
De: a védőnőnél ki van rakva családsegítő szolgálatról infot.Ők mennek és segítenek a házimunkában pl.és ingyen.Szerintem ezt is igénybe vehetnéd elsőre.
20170114224602

Indi,
ünnepelni tényleg jo, mivel mindketten szeretünk borozni a párommal :lol:
én is azon gondolkozom, hogy kérek ip-t Toth Pétertöl, akit Votiv ajánlott (hogy jo homeos doki).

Pocak,
gyerköcöknek jobbulást!!! és kár hogy nem tudtok most jönni :( de akkor szeptembertöl angolozunk majd valahogy :wink:

Ancsi :D
férjem meg a földön mászást demonstrálta mindig Bálintnak :lol: :lol: :lol:

KépKép
fibi

Pocokmama!

Amiről Jucus írt, arról én is hallottam, mostanában a rádióban is voltak többször, és nagyon dícsérték őket!
Nézd meg ezt:
www.otthonsegitunk.hu
manoka11

jajj, tegnap elment az adás, se telefon, se net, elvágva a világtól,.... ti meg tényleg ANNYIT írtatok... majd visszaolvasok, ha hagy a csajom, mert csak nagyvonalakban olvastam, de sokminden kimaradt.

Vicababa édes, szülinapos Balu, Lilla éljen és nőjjün nagyra, és volt egy felnőtt is... na, mondom, holnap rendesen olvasok és írok. :) Ja., igen. Beet, ha Erna vagy Bea vagy, akkor neked is boldogot. :lol:
neet
neet

Bog,
ez jóhír, mármint, hogy csak érzékeny Petra bőre, és attól a folt!! A többihez további drukk, remélem, nem lesz folytatás.

Votiv,
de jó, h írod, 2 éve nem voltam/unk moziban. Lehet, hogy most? :)

Pocak,
tyű, ez nagyon nem kerek! :( De ennél már csak jobb jöhet, pár nap, és BIZTOs felsüt nálad is a nap! Addig is: N A P!

Mi az a tücsökzene és mi az a ringató? Nem mintha szívesen utaznék 2-3 órát egy ilyen miatt, de mi az? Csak érdeklődésképp.

Votiv,
tücsökzene indahausz felér a riasztóval, igazad van! Tavaly nálunk is volt pár, lekőrözték az egerek cincogását. :lol:

Jelentem, szürkefarkúak távollétükkel tüntetnek!!!!! Most jól elkiabáltam...?

Zuzmo,
smecta nem is sz@r. Próbáld esetleg szörppel feljavítani, Eszter itta, mint a kacsa a nokedlit.

"Alvászavar": nálunk itt kimondottan a korbács vált-válik be. Ha nem beteg, és tuti, h jóllakottan tettem le, egyszerűen nem kelek fel hozzá. Mostanában volt pár zűrös éjszaka, ha felkeltem, és odamentem, sokkal inkább hisztizett és kiabált, gondolom, jól felébresztettem, és mégrosszabb volt neki. Most ha kiabál, próbálok meg se moccanni, és 10ből 9x visszaalszik pár percen belül. (Természetesen ha tovább sír, és anyuzik, megyek, de ez ált.ban nem történik meg. Hé, nem jön a szórakoztatószemélyzet? Na jó, akkor alszom tovább...)
De persze mindenki úgy csinálja (ezt is), ahogy neki jó, és ahogy bevált.

Lindi,
nálunk is sláger a hab, de nálunk "habi" névre hallagt. :)

Vica,
szia, én mosolyogtam, de nem lenézően, hanem meghatottan. :) Édes, első napok..! :)

Juc,
valamit még neked is akartam, de mit is...? 3=2=1.. valami ilyesmit. Kezdem azt látni, hogy amit ma megengedek Eszternek, már azt sem kéne. Úgy látom, h amit ma nem nevelek belé, azt 2-3 évesen már írtó nehéz lesz, ha lehet egyáltalán... eddig pl szaladgálhatott egy darab sajttal, keksszel, de mivel nagy morzsahegyet hagy hátra, meggondoltam magam, tegnaptól nem mehet vele. Nem egyszerű, de kezd ráérezni, hogy enni CSAK ülve lehet.
szigorúneet
neet

OFF:
ismeritek a "Gésás" könyveket? már többet láttam belöle... melyiket érdemes elolvasni???
fibi

korbácsos Neet :D
a tücsökzene az olyan zenés mulatság, amikor egy néni énekel meg mondokázik, és a gyerekek meg probálják utánozni, vagy rázzák a rumbatököt hozzá, vagy éppen rendetlenkednek, ki-ki a maga életkora szerint :lol:

KépKép
fibi

Pocak, remélem jobb a kedved, sokat jársz az eszemben :)

Vica, nagyon szép a kisfiad! párom is idekukkantott, és ő is megjegyezte, hogy milyen szép kisfiú, pedig ő ilyet ritkán mond a sajátjain kívül más gyerkőcre :D gratula a tejcsihez! elsőre ez nem is kevés! :D

Fibi, Tóth Péterrel csak 1 baj van: pillanatnyilag nem rendel sehol :( csak telefonon. úgy meg azért nem az igazi, ha még nem találkoztatok, így nehezen tud kialakulni a bizalom :(
de másik nagyon jó homeós, aki a Mammut mögött rendel, a Zarándi Ildikó :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
ooo :( ugy emlékeztem, hogy ö állapitotta meg multkor az alkati szered...
akkor Z. Ildiko számát meg tudod adni?

KépKép
fibi

Vica :) ez a Máté fiú nagoyn hasonlít az anyukájára :) Én megtanultam, hogy semmi sem magától értetődő egy gyereknél, már a fogantatás is ajándék, és ezután minden apróság bónusz - a bőséges tejecske különösen az:)

Doktor Votiv :) Arnicán kívül nagyon fájós lábkörömgyulladásnál mi jut eszedbe? És az milyen jó, hogy apafej babákat nézeget, jó jel :) Hogy vagytok, Istipók még mindig bújik hozzád?

Pocakok hogy vannak?

Ancsi :) Megkérdezted Lencsitől, hogy ki a mama? EZek a gyerekek... :) Aranyos vagy, hogy megmutattad neki, hogy kell lejönni háttal az ágyról :)

indianyo

most beszéltem ám a Tóth Péterrel, mert volt egy kérdésem, és ajánlott egy szuper jó homeopatát, aki gyerekekkel is foglalkozik, dr. Horváth Katalin, Gazdagréten rendel, tel. 246-2132.
nekem is őt kell felhívnom, mert ő lektorálta azt a könyvet, amiben volt vmi, amin fennakadtam az alkati szeremmel kapcsolatban :wink:

votiv 8)
votiv

Neet!

Ugye,hogy ugye?! :lol:

Ancsi!

Sütifaló szerintem klasz játék.Én nagyon élvezem 8)
20170114224602

Indi, körömvirágkenőcs? :D Istike tök meg van zakkanva, hol bújik, hol örjöng és ver engem, olyan, mint egy kettős személyiség :shock:

Fibi, igen, jártam a Tóth Péterhez, míg még a Városház utcában rendelt, ott ismertem meg a Voll-diagnosztika kapcsán. de sokkal többet segített nekem, mint a Voll, ő a legjobb homeós doki, akivel valaha találkoztam :wink:
csakhogy azóta ő onnan kilépett, de megadta a számát, így néha merészelem zaklatni :D
de most muszáj lesz elmennem a Horváth Katalinhoz, és vinnem kell Istit is (a fent említettek miatt tanácsolta a Tóth Péter :() úgyhogy "letesztelem", ok? :)

votiv 8)
votiv

Recca!

Ez a kenőcs olyan kis kerek dobozban van esetleg?ÉS kínai?

Votiv!

Méltem.
20170114224602

Neet :) Tücsökzenét Fibi már jól ismertette, ahova mi jártunk, ott annyival "rosszabb" volt a helyzet, hogy a szülőknek is énekelni kellett... :mrgreen: A szürkefarkúak meg bizti megijedtek... de vajon mitől? Mindegy, lényeg, hogy elkerülnek Titeket! :wink:

Fibi :) Én csak 1 gésás könyvet ismerek ill. olvastam, "Egy gésa emlékiratai" a címe, szívesen kölcsönadom :wink: És Asimovval hogy állsz?

Indi :) Csak nem baj van megint a körmöddel?
denizsa

Votiv,
köszi, majd ird meg :) de én pont Gazdagrétre jártam homeos dokihoz, csak nem a Katalinhoz, mert ö nagyon elfoglalt, hanem File Emiliához. Ö állapitotta meg a -nem biztos hogy már jo- alkati szeremet. H. Katalint dicsérik hogy profi, viszont azt mondják, hogy kicsit nyers a stilusa, ugyhogy készülj fel. Bár sokan elfogadják, hugomnak nem jött be :) és neki nem is használt a szer :(

és Péter SEHOL nem rendel?? :( ezt nehéz elhinni...

KépKép
fibi

Den!
kiadták azt a lakást :cry:

ha tudtok a környéken valami jó és megfizethető albérletet, CSAK 5-6 hónapra (ez a legnagyobb gond, mert így nem szívesen adják ki), szóljatok légyszi!

PLUSZ holnap szorítsatok, ha összejön, elmondom mé :)

ancsipancsi

Vica! Máté nagggyon szép!
15 mili is nagyon szép teljesítmény, sok kicsi sokra megy alapon. Volt mikor nekem is csak ennyi jött, akkor 1 napi gyüjtögettem a sima hűtőben, és a nap végén egyben fagyasztottam le.

Viszont én ketteskével nem akarok annyi tejet,mint Grétivel. Elvileg ugye ha nem fejek annyit, akkor simán beáll a kereslet-kínálat ugye? Mert Grétivel már a kórházban elkezdtem fejni, féltem, hogy bedurran a cicim, és én már ott 100 miliket fejtem naponta 2-3x, aztán otthon is fejtem minden szoptatás után egy csomót. És furamód azért voltak olyan időszakok, gondolom, amikor a növekedési ugrás volt, hogy nem nagyon tudtam fejni (persze akkor annál jobban erőltettem).

Szóval, tapasztalt anyukák, a kérdésem az lenne, hogy már az elejétől ne fejjek, hogy ne legyen túl sok tejcsi, vagy várjam meg az első növekedési ugrásokat és csak utána álljak le vele?

Képzeljétek, ma Grétivel leugrottunk a Camponába, és hazafelé itt a kis utcácskákban kivettem a babakocsiból, de mikor kocsi jött, odamentem hozzá, hogy ilyenkor fogja meg a kezemet. Elment 2 kocsi is, aztán elengedtem. Egyszer csak jön szemből eg ykisfiú biciklivel, Gréti meg szalad hozzám, hogy "Ke-ke" és nyúl a kezemért. :lol: Hiába no, a jó nevelés :lol:
lindicita

Ancsi! Egyszerű, nem kell megmondani, hogy csak 5-6 hónapra kell.
(Én se adtam még kis sose ilyennek a szolnoki kérót.)
Mondjuk az a gáz, hogy sokan (én is) kikötik, hogy ha 1 éven belül felmondod, ugrik az 1 havi kaució, de ezt vagy bele kell kalkulálni, vagy olyat kell keresni, aki nem ilyen szerződést köt.

Pocokmami! Nálunk is 2 év lesz a 2 gyerek között, de én nem féltem a lányomat. Majd megszokja. Mondjuk az estéket még én sem tudom, hogy fogom megoldani, mert az én párom lehet, hogy egész nap is itthon van, de este sose, úgyhogy biztos lesz pár rázós fürdetés.
Én is gondoltam esti segítség kérésre, van is egy óvónő, aki vállalná, csak sajna nem olcsó.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
lehet, hogy fejés nélkül is nagy lesz a termelés.

SZOLGÁLATI:
Rossmannál most a 9x13-as 19, a 10x15-ös digi kép pedig 24 Ft.
persze én azt várom, hogy hátha egyszer ingyenes is lesz :), de azért lehet , hogy most is nagyíttatok velük párat.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?