Bog,
ez jóhír, mármint, hogy csak érzékeny Petra bőre, és attól a folt!! A többihez további drukk, remélem, nem lesz folytatás.
Votiv,
de jó, h írod, 2 éve nem voltam/unk moziban. Lehet, hogy most?
Pocak,
tyű, ez nagyon nem kerek!

De ennél már csak jobb jöhet, pár nap, és BIZTOs felsüt nálad is a nap! Addig is: N A P!
Mi az a tücsökzene és mi az a ringató? Nem mintha szívesen utaznék 2-3 órát egy ilyen miatt, de mi az? Csak érdeklődésképp.
Votiv,
tücsökzene indahausz felér a riasztóval, igazad van! Tavaly nálunk is volt pár, lekőrözték az egerek cincogását.
Jelentem, szürkefarkúak távollétükkel tüntetnek!!!!! Most jól elkiabáltam...?
Zuzmo,
smecta nem is sz@r. Próbáld esetleg szörppel feljavítani, Eszter itta, mint a kacsa a nokedlit.
"Alvászavar": nálunk itt kimondottan a korbács vált-válik be. Ha nem beteg, és tuti, h jóllakottan tettem le, egyszerűen nem kelek fel hozzá. Mostanában volt pár zűrös éjszaka, ha felkeltem, és odamentem, sokkal inkább hisztizett és kiabált, gondolom, jól felébresztettem, és mégrosszabb volt neki. Most ha kiabál, próbálok meg se moccanni, és 10ből 9x visszaalszik pár percen belül. (Természetesen ha tovább sír, és anyuzik, megyek, de ez ált.ban nem történik meg. Hé, nem jön a szórakoztatószemélyzet? Na jó, akkor alszom tovább...)
De persze mindenki úgy csinálja (ezt is), ahogy neki jó, és ahogy bevált.
Lindi,
nálunk is sláger a hab, de nálunk "habi" névre hallagt.
Vica,
szia, én mosolyogtam, de nem lenézően, hanem meghatottan.

Édes, első napok..!
Juc,
valamit még neked is akartam, de mit is...? 3=2=1.. valami ilyesmit. Kezdem azt látni, hogy amit ma megengedek Eszternek, már azt sem kéne. Úgy látom, h amit ma nem nevelek belé, azt 2-3 évesen már írtó nehéz lesz, ha lehet egyáltalán... eddig pl szaladgálhatott egy darab sajttal, keksszel, de mivel nagy morzsahegyet hagy hátra, meggondoltam magam, tegnaptól nem mehet vele. Nem egyszerű, de kezd ráérezni, hogy enni CSAK ülve lehet.
szigorúneet