A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni,
jaj, nagyon szégyenlem magam, hogy az Asimovot még nem olvastam ki :oops: de van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy egyszerre 3 könyvet olvasok, és most éppen Müller Péterébe szerelmesedtem bele :? :P de igérem, hamarosan visszaadom!

KépKép
fibi

Fibi :) Tóth Péter az egyik legelfoglaltabb szülészorvos a II. Nőin Nagyon szigorú képpel járt-kelt, úgyhgoy én meg se mertem szólítani :lol: Pedig én is fenem rá a fogam, amióta Votiv úgy dicsérte. Viszont Zarándi Ildikó m,eg itt lakik majdnem a szomszédunkban és egy tündér, úgyhogy Domicsekkel meglátogatjuk majd a jövő hónapban mi is.

Deni :) Hát ugye az ujjam elszokott attól hogy van rajta köröm, és most, hgoy nő az új, nem tud utat törni magának, és naaagyon fáj. Hát jól elszórakozom én ezzel a köröm-dologgal meg az ínhüvelygyulladással :lol:

Jaj, Votiv, ez rosszul hangzik :( De én simán el tudom Istiről képzelni, hogy érzékel minden apró kis dolgot, amit veletek történik és most nem tudja másként lereagálni. Olyan érzékeny antennái vannak... Hát nagoyn kíváncsi vagyok, mire juttok, drukkolok :)

indianyo

Juc, olyan kis hatszogletu dobozban, kerek tetovel http://www.tigerbalm.co.uk/intro.html es igen, Kinabol szarmazik :)
ja, es Ancsi, ez nem a vietnami, bar a szaga uolyan eros :?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi!
Én már most csinálok "előhívatni" albumot, és megvárom a tavaszt, akkor szoktak ilyen akciók lenni, és akkor aztán reszkethetnek a fotóelőhívó nénik és bácsik, mert én (szokásomhoz híven) nem fogom őket kímélni. :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Tetszik a kis méhecském?

(megyek kitakarítom a fürdőszobákat :cry: , sőt, fel is mosok :cry: )

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi, csak homeopataként nem rendel, nőgyógyászként igen :D Indi találkozott is vele a Sotén! és róla is mindenki azt mondja, hogy nagyon szigorú... pedig nem is :)

Juc, mindjárt nézem!

Pocokmama, én szintén zenész, 20 hós fiatalemberrel, csak bolondok napjára várom a ketteskét. ráadásul falusi vagyok, ide találj valakit :D de már én is nézegettem a családi napközit (=luxusbölcsődét) a közelben, mint mentsvárat, ha mégsem bírnám :roll:

de van 1 bpesti ismerősöm, 50-es, aranyos, kétszeres nagymami, anyukám barátnője, aki történetesen Micimackó-diplomás gyerekvigyázó és emellett pöpecül takarít és ha kell főz is. bár úgy tudom, mostanában szerencsére nem panaszkodik arra, hogy kevés lenne a munkája - több kisgyerekes családot is "ellát" és még sok helyen csak takarít is - de próba cseresznye, megadhatom a számát, ha kéred.

votiv 8)
votiv

Máté nagyon gyönyörű!

Szülinaposoknak nagyon boldogot!

Grétinek új szavakhoz gratula!

Lányok, próbáltátok már délelőtt a Károlyi-kertet? Ma délután elmentünk és szuper hely! Oké, hogy most sokan voltak, de gondolom délelőtt csak kisgyerekesek vannak.
zanza

Neet!

Tücsökzen olyan mint a CSiri-biri muzsika :lol:
20170114224602

Ancsi, ennél olcsóbb az electro worldben az "előhívás". még anno Johi javaslatára próbáltam ki, nagyon szép képeket nyomtak, és nagy a kedvezmény mennyiségre is!
www.electroworld.hu

votiv 8)
votiv

tudtátok, hogy már olyan is van hogy kismamahastánc? de király :D

Votiv,
akkor is sajnálom, hogy homeosként nem rendel :cry:
és mi is electroworld-fan-ek vagyunk, tök occso, és neten megrendelhetö :)

Indi,
okés, akkor majd lehet hogy foglak faggatni Ildikorol :D

Zanza,
és mi van ottan a Károlyi kertben? :wink: lehet bulizni? :lol:
fibi

sziasztok,

Lindi,
én is eltökéltem,h nem fejek ketteskével már a kórházban sem, de sajna elkerülhetetlen volt!!! Hiába, akinek sok van, annak meg az a baj... :lol:
VISZONT: irtó gyorsan le tudtam róla szokni, kb egy hónapig fejtem, de utána már nem birtam a fáradtságtól, igy mindig egyre kevesebbet fejtem ,csak akkor, mikor éreztem,h gáz lesz...
de tényleg gyorsan leálltam vele... :wink:

ma akkorát, de akkorát, de akkorát égtem... :cry: 31 éves, két gyerekes anya...akkorát estem a fiam barátjának a rollerével, h csak na...
feküdtem a földön, szemeim könnyeztek a fájdalomtól, aztán nagy nehezen feljöttem, akkor meg majdnem elájultam (nem tudom mitől)...grrrr...
viszont a jó hir: homeopátia és fagyasztott azték saláta RULEZ, de igen erősen!!!!!!!!!!
nyaltam az arnicát, és kenegettem a könyökeimet traumeel-el, és borogattam a salátával, és egészen helyre jött. A lábamon nem éreztem akkora fájdalmat, azt nem is néztem, hát estére igen csúnya lett...pedig ha az is kapott volna traumeelt meg jeges salit... :roll: ki tudja...???
és persze épp lent volt az összes 30-as kispapa a fiaival...
emellett, ugye tanitom a fiamnak, h hogy kell "jól" esni. Nos, én nem tudok jól esni...Kapaszkodtam a kormányba, igy könyökre és térdre estem, a kormány pedig beleállt a combomba...

DE IGY JÁR AZ, AKI OLYAN HÜLYE, H SZÉLSEBESEN SZÁGULDOZIK EGY GYEREK ROLLERÉVEL!!!!

és az a legcikibb az egészben, h nem tudom, mi történt a rollerrel... Fel sem merem hivni a srác szüleit... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc,
ugye. ÉS csiribirivel rengeteget súgtál. :lol: :lol: Jut eszembe, Esztert tanítom beszélni, mert abból még nem áll jól. De a fluxuskondenzátoron csak nevet. :lol:

Zsan,
ha legközelebb talizunk, megmutatom, hogy kell esni. Igaz, csak azt tudom(?), amikor vállból átdobnak. Az is jó? :lol:

Lindi,
jó nevelés rulez! :)

Nem vagyok egy Mirigy rajongó, de a mai részen könnyesen derülök. Jóéjt.
neet
neet

Zsan,
Te aztán nem fojtod el a gyermeki Énedet :D :lol: :D

Neet,
Back to the future: rulez :D egyik kedvenc filmem :D
fibi

Sziasztok!

Hú annyit írtatok, hogy megint nem emlékszem már az elejére.

Balunak és Lillának Nagyon Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!! :)

Beet

Neked meg Boldog névnapot! :)

Kisün

Nagyon kedves vagy, köszöni szépen Bendi ezt a csuda aranyos dícséretet!! :)

Pocak, ne búslakodj, bízz magadban, szerintem is stramm csaj vagy!! :)

És én megoldom az alvászavart (ami sztem nem is zavar, mert ha ilyen sok gyermeket érint akkor sztem normális, kicsi korral járó dolog, de ez az én véleményem), mi együtt alszunk és engem ez egy csöppet sem zavar. Én érzem, hogy neki is és nekem is így a legjobb.

Lindi

Én kb. Bendi fél éves koráig nem is tudtam fejni, mivel elég türelmetlen voltam, meg nem tudtam az a trükköt, hogy amíg az egyikből szopizik, addig a másikat kell fejni, mivel be van indulva a tejleadó reflex és akkor a legkönnyebb. Szóval fél évig sose fejtem semmit és abszolút be volt állva a kereslet-kínálat. Később is csak azért fejtem, hogy amikor el kellett mennem suliba vagy vizsgázni legyen Bendinek. De biztos alkat kérdése is a dolog, hogy mennyi tej van, ha nagyon sok és feszít, akkor csak ki kell fejni, de ha nem okoz gondot, akkor sztem nem.

Vica

Üdv itthon. Nagyon gyönyörűséges az ijfú!!! És ha majd ráérsz mesélj az élményekről! :)

Zsan

Óóóó szegény. :cry: de legalább azt biztos megtanulta a fiad, hogy nagyon vigyázni kell magára.

ruz
ruzicsky

Lindi :) Nekem tetszik a méhecskéd! :D És elárulhatnád mit szedsz, hogy ennyi enerdzsid van, f.szoba taki meg felmosás késő este! :shock: :roll: Fejés: én csak akkor csináltam, ha úgy áreztem, hogy szétdurran a cicim (ez az első 2 hónapban gyakran előfordult), aztán szépen beállt az egyensúly, és amikor növ. ugrás volt, azt kicsit gyakoribb szopival hidaltuk át.

Indi :) Nagyon sajnálom az ujjad :( :( Nem elég az ínhüvely, még ez is... Bulást neki!!

Fibi :) Nem azért kérdeztem, olvasd csak nyugodtan!!

Ancsi :) Lakás :( Pedig már kezdtem beleélni magam és örülni...

Képzeljétek milyen horror történt itt az imént: ahogy írtam, egyszercsak leesett egy nagy pók (az a nagy, húsos fajta :evil: ) az egér mellé, hát majd' besz.rtam... Próbáltam nem sikítani, hogy ne verjem fel Bálintot, de sajna csak kiadtam vmi hülye hangot, mert felébredt :( így én mentem visszaaltatni, apa meg levadászta a dögöt... szerencsére, különben nem aludtam volna az éjjel...

És valszeg mi mégsem megyünk a Mill.-ba a talira :( mert bkv-val messze van nekünk, de majd gondolok Rátok!
denizsa

Sziasztok!

Fú, nagyon nehéz titeket visszaolvasni mennyiségileg. :shock: :D
Ma voltam először terhestornán, meg volt utána voltam előadáson is, és jókat röhögcséltünk rajta.
Meg próbáltam az egyre inkább kidudorodó visszeremre valamit szerezni, de kiderült, hogy mégis orvoshoz kell vinnem a lábam, ha tudni akarom, hogy mekkora gond és hogy milyen szoros harisnya kell. Szóval tiszta okos lettem.
És igyekszem azt gondolni, hogy a hasamban érzett dolgok nem a beleim mozgása, hanem a babáé, mert olyan csúnya dolgokat álmodtam, hogy azt le se írom. :roll:

Kép
Kép
tinu

igen, és azt még nem is meséltem, h a fiaim nem tagadták meg önmagukat!
B azt kiabálta, h "a fiúk sokkal ügyesebbek, mint a lányok!!!". Igi pedig, mikor meglátta, h a földön fekszem, egyből rám mászott, és mondogatta, h ányá, ányá, és közben láttam a szemén,h csak AZT akarja...ezért is kellett felállnom gyorsan...

L szerint igazságtalan vagyok, mert esés után közvetlenül B azt mondta, h "jaj anya, látod, nem szabad ilyen gyorsan menni!!"
egyem a zuzáját...sajnos ezt, akkor nem hallottam... :)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan :) Te jó ég!!! Bulást a könyöködnek, térdednek és egyéb testrészeidnek és ++++++++

Tinu :) Valszeg nem a beleid :wink: Terhestorna rulez :D Ilyen komoly a helyzet a visszereiddel?
denizsa

Szia Lányok!

Nagyon - nagyon köszönjük a köszöntéseket. Igyekeztünk a mai napot különlegessé tenni:)

Apa szabit vett ki és mienk volt az egész nap! persze reggel gyorsan beugrottunk a dokinéninkhez, mert valami kis gombás fertőzése lett a lánykámnak a szeméremajkain. Aztán itthon volt sok lufi, torta tüzijáték és a meglepetés Playmobil vonat. ( Lánykám szereti a fiús játékokat is). majd elmentünk a Tropicariumba, meg játszóházba és ebédeltünk is. Így ma főzést is megúsztam. Délután Apa és lánya elmentek bobozni én meg szülő értekezletre a bölcsibe.
Neet nektek már volt ilyen?
Este pedig átjött a pótnagyink és egy jót teáztunk. Holnap jönnek az én rokonaim , csütörtökön pedig a párom rokonai. Szóval elleszünk egy ideig havazva.

Egyébként most megint sürübb volt az elmúl időszak ezért már nem is ígérek semmit.

Lilla egyébként hétvégén megkapta az első igazi ágyát. Azért neki nem olyan egyszerű átszokni a kiságyból a nagyba, azóta éjszaka megébred és jön át hozzánk. Persze ennek lehetnek lelki okai is( rossz álom, érzi a közelgő változásokat), meg az is , hogy az utolsó 4 rágófoga is elkezdett kijönni. Megint rágja a kezét mint kisebb korában.

Ja a párom még a szigetről hazahozott egy kedves kis vírust és így a múlt héten beteg is volt az egész család. Iszonyatosn fájt a torkom és annyira náthás voltam mint talán még soha.

Aztán voltam csajos hétvégén Szigligeten, ami jól esett, de apa és lánya is klasszul elvoltak nélkülem is.

Voltam állásinterjú, több helyről is kérték az önéletrajzomat , de állás sehol semmi. Persze azért nem adom fel, ha még se lesz semmi akkor meg jöhet a tesó:)

Sajnos nem tudtam csak a mai napi termést elolvasni , de úgy vettem ki, hogy Pocaknak rossz napjai vannak . Fel a fejjel!
beetrix

Halihó! Itten felfordulás vagyon, s épp a gép előtt gugolgatom.

Átfutásom eredménye:

Fülike kép! :lol:

Johi! Fanni féltékeny volt? :shock: Pont a napokban gondoltam rá, hogy a nagy forgatagban nem is láttam. :(
Osztálykirándulás? Hát ez tényleg poén! De jó ötlet, hisz általában mindenki csak pár órára röffen össze, s az úgysem elég. Persze akivel igazán akarja azzal úgyis tartja az ember a kapcsolatot. :wink:

Zuz! Nagyon gáznak hangzott ez a hasmenés! örülök, hogy vége. fog is megérkezett?

Neet is bölcs ám!!!

Fibi! Püdet olvastam, majd írok. Puszi. :P

kövi 1050

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsan :) Te jó ég!!! Bulást a könyöködnek, térdednek és egyéb testrészeidnek és ++++++++

Tinu :) Valszeg nem a beleid :wink: Terhestorna rulez :D Ilyen komoly a helyzet a visszereiddel?
denizsa

Szüli-és Névnaposokat Isten éltesse!

Den,
A Miami Vice elvileg a sorozat folytatása lett volna. Kicsit vicces volt, mert totálisan más szereplők játszották. Nekem is a film első 5 percében esett le, hogy ez a sorozat folytatása. Mindig elkövetem azt a hibát, hogy színész alapján választok filmet, gondoltam, ha Colin van benne, akkor az jó lehet. :(
Szopiztatásról jut eszembe, neked nem megterhelő, hogy még ilyen korban is szopizik Bálint? Ismerősöktől mindig azt hallom, hogy 6-8 hónaposan abbahagyták.
Pók :) a porszívó is nagyon hatásos a kivégzésükre :) bár a babona...

Tinu,
Szerintem úgyis meglátod mi lesz neked és a babának a legjobb. Ez akkor fog kialakulni, amikor már ott lesz veled. Én is csak álmodozom, hogy mit hogy szeretnék aztán úgyis az lesz, amit Adél baba akar majd. :D
Szent Imrébe voltál előadáson? Érdemes elmenni időnként?
Álmoktól ne tarts, nekem is ilyenkor kezdődtek. Rosszabbnál rosszabbak, de itt már a többiek megnyugtattak, hogy ez természetes.

Vica,
Nagyon gratulálok Máté babához. Csodaszép kisfiú. :) A képek láttán már én is arra vágyok, hogy Adél baba a kezembe lehessen :)

Zuz,
Ha megfogadsz két "tanácsot" a vezetéshez, sajnos én már a saját bőrömön megtapasztalhattam :(
Ha lesz a rutin és forgalmi vizsgád, próbálj inkább délutáni időpontot kérni, mert akik du. vizsgáztatnak sokkal rendesebbek, ezt az oktatóm mondta anno.
Sajnos nekem az első forgalmi vizsgám nem sikerült. Reggel volt a vizsgám és kikaptam egy "nagyon kedves" vizsgáztatót, akinek arra a napra megvolt a kvótája. A vezetés alatt semmibe se tudott belekötni. Végigvezettem majdnem a 45 percet, amikor egy visszafordulást kért tőlem (ez egy kötelező vizsgaelem). A probléma csak az volt, hogy én éppen egy 2x1 sávos úton voltam, amiről fogalmam se volt, hogy hogyan kellene visszafordulnom. Kétségbe estem és természetesen elrontottam és így ez a "nagyon kedves" vizsgáztató megvágott.
Kiderült (legalábbis az oktatóm azt mondta), hogy a 2x1-es sávos úton való megfordulás nem a "tananyag" része, nem is kérhetett volna tőlem ilyen a vizsgáztató, csak a 2x2 sávos úton való megfordulást.
Mondjuk nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez volt az igazság, vagy csak az oktatóm akarta menteni az irháját, amiért elfelejtette megtanítani. Te mindenesetre kérd meg az oktatódat, hogy tanítsa meg!
Nagyon sz.r érzés volt, amikor megvágott a pali, mert én tényleg becsületesen végigvezettem a kötelező óraszámot, sőt majdnem a dupláját, de nem csak a forgalomban, hanem a rutint is. Nem sajnáltam rá időt és pénzt, mert tudtam, hogy ez az én érdekem. Fontos, hogy jól megtanuljam, mert a forgalomban nemcsak magamért, hanem másokért is felelős leszek.
Bocsánat, ez hosszú sikeredett!
curse

Zsu,
Nagyon szuper ember lehetsz!! :) Amit leírtál, hogy mit éltél meg gyerekként. Nem semmi, hogy ennek ellenére ennyire pozitív személyiség vagy és nem tudott megtörni a dolog.
Ismét nagyon tetszett, amit írtál. Pl. teljes mértékben igazad van a gyerekszoba rendetlenségét illetően. Engem pont úgy neveltek, hogy állandóan rendnek kellett lenni és ez egy gyerek számára teljesen ijesztő dolog. Egyfolytában azért rettegtem, hogy minden rendben legyen, és anyu ne találjon semmi kivetni valót.
Az a vicc az egészben, hogy ezt felnőtt koromra se nőttem ki. Olyan szinten vagyok rendmániás, hogy bárkit fél perc alatt kikészítek. És ez tudom, hogy nem jó! :(

Pocak,
Fel a fejjel, és ha kell segítség a jövőben állásügyben, fordulj nyugodtan hozzám. HR osztályon dolgozok, és nálunk mindig van felvétel különböző pozíciókban. És ne aggódj nem feltétlenül kell diploma vagy nyelvvizsga egy adott pozíció betöltéséhez :)

Képzeljétek, ma észrevettem piros tűszerű pontokat a köldököm felett a pocakomon, szerintetek ez normális??
curse

Curse!

Tudsz állást ajánlani egy öreg óvónénik is aki nem szeretne vissza menni az óviba? :lol: :wink:
20170114224602

Beet, szia!
Volt szülői hétfőn, viszem a leánykámat a Leánykába. :) Ha kérdésed van, írj mélt! (Nem sokan vagyunk itt bölcsisek, ne offoljunk annyit sztem.) neet kukac freemail pont hu
És majd jól megbeszélhetjük a beszoktatást, stb. :)
neet
neet

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap a nagy autó-üldözés miatt már nem tudtam jönni, ezért lemaradt:
Nagyon boldog,és még sok születés és névnapot kívánok az ünnepelteknek.

Fibi!
Jajjjjj dehogy lennék én tanácsadó! Ha megfigyelitek, ugyanolyan anya, nej, nőci vagyok, mint ti, hasonló gondokkal. Egyszerűen csak leírtam a tapasztalataimat. És remélem senki nem érzi úgy, hogy az észt osztom. Sose tenném. Viszont örülök, ha sikerül a gondolataimat úgy megfogalmazni, hogy az jól esik néhányótoknak, esetleg segít picit.
Pocak :wink: Ugye kicsit derül az ég? Képzeld! Tegnap délután az M7-en hazafelé tartva leszakadt az ég alja, de csak kb 20 másodpercre, és közben sütött a Nap. És olyant láttam, mint még soha: DUPLA teljes ív szivárványt. Egymás mellett voltak, mint a fóliasátor tartórúdjai. Gyönyörű volt, és eszembe jutottál. Sajnos fényképező nem volt nálam, csak a szívemmel képezhettem.
És Balu nagyon jófej kis kópé! Isten éltesse.
Ja, és csak mert forintálisan nem keresel pénzt, ugye nem gondolod, hogy nem teszel semmit a családotok pénzügyeiért? Gondolj bele: beosztod a meglévőt, spórolsz. Arról nem is beszélve, hogy takarítasz. Nálunk a szomszédasszonyhoz jön egy hölgy hetente 5000 pénzért takarítani. Az egy hónapban 20000 Ft. Aztán főzöl. Mennyivel "olcsóbb" lenne rendelni. És ami a legfontosabb: vagy a gyermekeidnek. Ezt pedig nem konvertálnám át. Biztos tudjátok miért. Hogy ezt minden (legtöbb) asszony megteszi? Igen. Legyünk is rá büszkék! Ne csak a fizetési cetlinkre.

Lindi! Kicsit (nagyon) irígy vagyok. Jópofa dolog ilyen spontánnak lenni. Sajnos nekem ez sose ment igazán. Sokat gondolkodtam, miért nem. És olyan jó, ha az embert barátok veszik körül. És amiért még csodállak, az a TV-mentesség. ÚÚÚÚÚÚtálom, hogy elveszi az időt, agysejteket, képelőerőt. Mégis nézem (ennyit az önuralomról), és sajnos a gyerkőim is szeretik. Komoly harc a korlát, amiket szabok nekik. Lánykád édes szavait jegyzeteled? Mi vettük videóval (sajna csak Zsófinál, mert addigra volt kameriánk), Bencénél magnóval a gügyörészést. Mert oké, hogy emlékszünk, de hallani!!!!!!!

Aplopó! Ancsi! Ha már így rákérdeztél. Te mire is gondoltál? :wink: Na nem csigázlak. (Columbo, Hetedik menyország - ezt pl a fiam nézhette néha, Helyszínelők, Dr. House, Vészhelyzet) Nagyjából ennyi. A lényeg, hogy videóra veszem, mert elkezdődnek az esti "program" alatt, és később nézem meg.

Vica! Tündérke fiad van. Gratulálok hozzá. És a 15 ml-ből lesz 20, aztán 25, és 30-40-50. Nem kis dolog ez. Nagyon szép babázást. Annnnnnnnyira jó most neked! De ezt te is tudod.

Indi! :) Hát a végtagjaid nem kímélnek! Vigyázz magadra, és pihengess, élvezd őkópéságát! Aki pont olyan dolgokat csinál, mint Lorci. Tegnap elkezdte felfedezni a kezét. Az autóban ültünk, és egyszercsak összefogta, és figyelgette, hogy ebből kettő van. Hihetetlen meló volt. Utáltam, hogy mennyit megyünk az autó miatt, de ezekért a pillanatokért (és a szivárványért) mégis megérte. ha itthon pörgök, és nem tétlenkedem az ülésen, talán észre sem vettem volna.

És még mindig nincs autónk!!!!! Ki tud eladó Picasso-t? Olyant,ami nincs agyonkarcolva, kutya által szétkarmolva, vagy 130000 km-t futott. Ja és a piaci árnak megfelel. És ezek a megkímélt autók. csak használt autót ne vegyen az ember lánya. És akkor még ott a félsz, hogy törött, csak jól megycsinálták, vagy a motorral van gond, csak nem értünk hozzá. Végem van! Új autót ide. (meg pénzt rá) :wink:

Den! Van több ötletem, de ami talán a közeljövőben megvalósítható, az a pályázatírás. Ugyanis hivatalosan pályázatos referensként dolgoztam. Nagyon élveztem, és úgy tűnt testhezálló is a téma. És nem csak írni, hanem a nyerteseket elkísérni a finanszírozás során. Ez az, amiben szerintem hiány van, és szép, sokrétű, hálás feladat. Csak ehhez elég ismertté kell tenni magam, tudjátok: minden a kapcsolatokon... Én meg nem vagyok egy teperős alkat. Meglátjuk. A nagyoknak -egyenlőre :wink: - nem is akarnék versenytársa lenni.

Votiv! Ez a homeos tudomány annyira jó. Komolyan nekem, mintha kínaiul beszélnél, de jó lenne többet tudni róla, mert a szavaitokból úgy tűnik, hogy beválik. Ráadásul én is szeretem a természetes dolgokat. A gyógyszereket sem veszem be legtöbbször. Ezért sokáig vagyok beteg, mert úgy gondolom, majd a szervezetem megoldja. Szegény. Be kellene segíteni neki. Csak nem tudom, nálunk van-*e, és ki, aki foglalkozik homeopátiával. Majd utána kell nézni. És mi az az alkati szer? (szégyenlet, de ezt SEM tudom)

Zuz! Igen a cetlizés. :oops: Tudom én.
És, ha egyszer lesz autóm, és valaki Pest határánál beül mellém, és elnavigál, vagy -sávokra lebontva- leírja pontosan, hogy merre menjek, mikor, hol, a Jóisten sem ment meg tőle titeket, hogy találkozzunk. Vegyétek fenyegetésnek. :lol:

És a derüről: anno a szüleim dönthettek. Belemerülnek a sajnálkozásba, szomorúságba, vagy megküzdenek vele. Nekem nem volt választásom. Csináltam velük. Az ő érdemük. És a szuperbölcsszexi páromé. :wink: Ilyen háttérrel könnyű. és most már úgy vagyok, hogy én leróttam a magamét a sorsnak, már csak jó jöhet. (micsoda egyezkedési alap, gondoljatok bele!)

Ismét nem lettem kevés, de szerettem volna mostmár válaszolni is nektek.

Zsu
zsugyu

Ja, és Indi!

Te írtad, hogy elvesznek az írásaid. Szóval, mivel én szószátyár vagyok, feltűnt, hogy akkor veszik el, ha sokat írok, mert a rendszer kidob egy idő után. Ezért én mielőtt el akarnám küldeni, átmásolom a regényemet World-be. És ha kidob, visszamásolom. Kevesebb ideig tart, mint újraírni/gondolni. (bocsi, ha nyitott kapukat döngetek)

Zsu
zsugyu

Szép jóreggelt Mindenkinek! :)

Zsána,
Szerintem tök jó, hogy 31 éves, kétgyerekes Anyaként, ezerrel tépsz egy rolleren, számtalan kispapa és a gyerkőcök szeme láttára! Akkor is, ha eltaknyáltál! (mintha a fiúk sose esnének! ) Igenis egy vagányos Anya vagy :) És a térdednek, egyebeidnek jobbulást!

Vica,
Máté baba gyönyörűszépséges Mazsola! Még egyszer gratula és ahogy időd/kedved lesz, várunk a topicba! :)

Lindi,
én sosem fejtem, mégis mindig volt Fülinek elegendő tejcsi, amikor jött egy növekedési ugrás, akkor szedtem az urtica urenst, és gyakrabban szoptattam. Ez bejött nekem :) Tejci még ma is van, de már ritkábban igényli a szopit, főleg amióta megtanult inni a csőrös-aventos pohárkájából. Persze éjjel, meg este ki nem hagyná :) Gréti édes lehet ahogy szövegel! :) Még mindig a fülemben van mútkorról a "ne mááááá...! " :lol:

Pocak,
úgy is tudod! meg le is leveleztük már :) Szeretünk!!! :D

Zsugyu,
több ilyen életszerető, érzékeny, kedves Emberre lenne szükség a világban, mint te :)

Jucus,
ha én is milliókkal dobálódznék, (" hallod Evetke! milliókkal dobálódzom! :mrgreen:), akkor
alkalmaználak, mint Füliőrt, amég a suliban poshadok(meg persze, ha te is vállalnád)

Avástéma: vannak ötleteitek? Nálunk ugyan is nem felsír Füli, hogy baja van, hanem felébred és felkel, feláll
és ki akar jönni, mert nem álmos!!! Nem alszik vissza szopira, próbáltam magunk közé venni az ágyban, de semmi
nem jön be! Egyszerűen nem akar aludni. Az egyetlen módszer, ha a takarójába bebugyelálom és a takaró széleit
leszorítom, hogy ne tudjon felkelni. Röpke 20 perc és vissza alszik, a köv fél órára....közben meg a folyamatos kiságyba hajolástól beáll a derekam :roll: Átlagosan 4-5 ilyen
zenés-táncos-lokálestre esik egy nap, amikor alszik éjjel és csak egy/két szopi erejéig neszel fel.. Ez kb.
3-4 hete kezdődött, addig semmi ilyen rendszeres probléma nem volt az éjjeli alvással..:( akkor most mi van? :shock: :?:

Indike,
én most elkezdtem Humet-R-t szedni, és valahogy jobban el vagyok látva enördzsivel..

Recca,
mél, miegymás folyamatban :) jelentkezem még :)

Votiv,
engem érdekelne az a telószám, a Micimackó-díjas nénié, mert októbertől naaagy sz...izé...bajban leszek a suli
miatt.. :roll:

Pocakanyó,
olvasgad Pocakpacni,Jucus,Zsána,Zsugyu, Bogárka hsz.-eit. Nem könnyű, de lehet két kőcöt nevelgetni egyszerre.
(ha kifelejtettem volna vkit a felsorolásból, ezer bocs és egy anyamedve..)

csók

Macsek
macskanyu

holnapi tali:

Zuzi, Johi, Recca,
Nektek sem jo a Millenáris? akkor találjunk ki egy másik helyszint, mondjuk a hetes busz vonalán, hogy Deniék és Ti is el tudjatok jönni! és jo lenne vmi fedett hely, mert hideget mondanak.

KépKép
fibi

Zsugyu,
igen, értem. A sogornömnek is 3 gyerköce van, otthon van 10 éve, mindig Te jutsz rola eszembe a naaagy tapasztalatoddal :)

Macs,
szerintem itt Mindenki életszeretö, érzékeny, kedves ember a topikon. :mrgreen:
fibi

Fibi, :mrgreen:

tudom-tudom, mindig úgy sikerül fogalmaznom, hogy az már nem is egyszerűen 'pongyola', hanem állnak szanaszét a durung csavarók a fejéből és ezer felé futnak a szemek a harisnyáján... :mrgreen:
macskanyu

Curse,
szerintem a szoptatás abszolut nem megterhelö, én fiam majdnem 20 hos, és mindketten szeretjük ezt a csodás dolgot :D

És rendmánia: én is az vagyok, de nem hiszem hogy a szüleim miatt, mert ök mindkettönket (hugom és én) igy neveltek, és tesom teljesen más, ö mindent széthajigál, tiszta kupi van nála mindig:)

B hiv, mennem kell... ennyire futotta.

KépKép
fibi

Macs,
neeeeem, ezt nem azért irtam, mert pongyola lennél!!!! :wink:
fibi

MAcs!

Éppen az a gond,hogy gyerekre nem szeretnék vigyázzni főállásban :oops:
20170114224602

Macs! :D

Fibi! :D Én értelek, és ezért örülök, hogy közétek tartozhatok.

Zsu
zsugyu

Jucom,

mélyen megértelek :) :( :)

Zsu,
én is értem ám, mit mond Fibi, de sztem te is értetted, mit is akartam volt ezzel mondani :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok

A lényeg az , hogy nem mi költöznénk el, hanem a sógóromék. Vagyis kivásárolnánk őket és az egész ház a miénk lenne. Nem kéne alkalmaszkodni és legalább nem kéne a felújításokkal várni rájuk. Mert ebből mindig vita volt. Mi megcsináltatnánk de a költségek felébe nekik is részt kellett volna vállalni, és ez nem működött, mert nekik az állagmegóvás nem volt fontos.Így aztán eléggé le van pukkanva a támfal és a külső homlokzat is.

kókusz
kókuszdió

Sziasztok,

Fibi: mi nem tudunk talira menni, mert csüti lesz a nagyi napja a héten. Anyukám nagyon régen vigyázott Fannira, igy most Ő megnyerte holnap délutánig. :lol:

Vica: Máté gyönyörűséges, és örülök, hogy van tejcsi.

Kép
Kép
johanna1975

értem, hogy érted, és értjük egymást.

mennyi hozááértő ember!!! :lol:
zsugyu

Sziasztok!

Nagyon szeretlek titeket, olyan jó hogy így segítetek egy "ismeretlennek"
Sajnos azt nem mondanám, hogy itthon jobb lett, de éjszaka rájöttem a hangulatom okára: PMS, így szimplán, egyszerűen.
Úgyhogy ismét kérném annak a homeóbogyónak a nevét, ami erre jó, ugyanis valahol elkevertem :oops:
Tök jó, hogy pici fiam vezetett rá erre. ugyanis megint egy cicifájós- nyaggatós- állandóanrajtalógós éjszakát éltünk át, és utoljára ezt az előző mensi előtt csinálta pár napig. Így a dilisségemre is megvan a magyarázat, már csak várnom kell pár napot és jóóóól befogni a szám, mert ilyenkor nagyon össze tudunk veszni apával, ill én balhézok nagyon
Ma is nyeltem már egy párat, jóóóó nagyot, pedig semmi gond nem volt. De észrevette, hogy vmi nem kerek, kár hogy hiába mondom el hónapról-hónapra, hogy minek örülnék......

Zsugyu: ez gyönyörű lehetett, én innen a XIII-ból lefotóztam azokat a felhőket amik ezt a csodát létrehozták :D
Kép

még gondoltam is rá, hogy micsoda szivárvány lehet ebből :lol:

Fibi: jövő héten mikor jöttök????? :D És téged is szeretlek!

Juc: érthető, és örülök hogy lassan növekedik az írásaid száma!!! Hiányoztál, téged is szeretlek!!

Macs: neked nem mondok semmit :P :P

Deni: Te annyira, de annyira odafigyelsz mindenkire, irigyellek, nagyon nagyon jó ember vagy!!!

Votiv: Kép

Indi: neked is köszi mindent, sokat segítesz mindig, főleg amikor a közeledben vagyok, árad belőled az energia. Lehet hogy ezért nem marad neked? :roll:

Zsanci: igenis szép, hogy megmutatod a gyerkőcnek, mit hogyan! Én sokszor érzem magam 18-nak, mégsem mernék ilyesmit :lol: És van dvd író programunk....... :P Gyógyuljanak sebeid

Tinu: az már szerintem nem bélmozgás!!! hurrááááá

Ruz: tök jó lenne, ha én is így érezném, de egyre inkább egy lufinak érzem magam, kinézetre is :P

Neet: hol is lehet ilyen korbácsot kapni??? bár szerintem már késő....

Lindi: irigylésre méltó a hozzáállásod, nagyon buli, én tuti sosem leszek ilyen :oops:

Ancsi: lakás :( de szorítok, hátha segít neked is, mint MOOSE-nak szokott (csak azért írom így mert megint eltűnt!!!)

Recca: neked csak ennyit: Kép

Vica: Máté gyönyörűűűű, nemrég az enyém is ilyen csepp volt, nagyon megy az idő......

Kókusz: hajrá nagyobb ház, ez tök jó megoldás

Gabi: hogy álltok??? annyira jó a fotósorozatotok!!!

Tudom, hogy abszolút nem sikerült mindenkinek írnom, sőt, de valahogy szerettem volna elmondani hogy KÖSZÖNÖM!!!!
Kép
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jó reggelt! Vagy jó délbent! :D Ma egy kicsit sokáig aludtam. Pedig az éjjel kimásztam a kanapéra, mert a párom horkolt és nem bírtam tőle aludni. :lol:
Deni: nem tudom, komoly-e a visszerem, de épp ezt akarom kideríteni. Eddig nem is foglalkoztam vele (egyetlen kidudorodó érről van szó), de most már olyan csúnyácska. Nem fáj, meg semmi, csak gondolom, meg kéne előzni, hogy rosszabb legyen. Anyumnak a második terhessége után szétműtötték a lábait, úgyhogy örökletes. De tudom, ma már nem műtenek, csak simán kihuzigálják az ereket. Anya lába szörnyen néz ki, csupa vágás. Tiszta hentesek voltak régen ezek a sebészek. :x
curse: szerintem jók az előadások (igen, a Szent Imrében). Mondjuk még csak kettőn voltam. De mindkettőn hallottam olyanokat, amiket nem tudtam, pedig rendszeresen böngészek a neten, meg olvasgatok mindenfélét. Azért mégis más, ha igazi orvosok magyarázzák a dolgokat. :) Pl. tegnap megtudtam, hogy a babák nem is szívják a cicit, hanem csak lapogatják a nyelvükkel. Tök érdekes. Már így értettem is, hogy miért nem jó cumisüvegből etetni szoptatás alatt. Eddig csak tudtam, de nem nagyon értettem.

Kép
Kép
tinu

Curse: :oops: ne haragudj: lehet hogy ötletekben fogom is a segítséged kérni!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja, megvan, még szerettem volna tőletek kérdezni valamit. :idea:
Tegnap a kolléganőm hozzám (is) fordult, hogy nem ismerek-e augusztus végétől szeptember végéig szült, vagy szülni fogó kismamát, mert hogy felvették egy képzésbe (pszichológus), ahol az lesz az egyik feladatuk, hogy egy baba-mama párost, illetve babát figyeljenek meg másfél éven keresztül heti egyszer. Szóval ha ismertek olyan anyukát, aki ilyesmit bevállal (Vica? :wink: ), akkor kérlek, szóljatok nekem és én továbbítom felé.
Tudom, nem kis kérés, de hátha tudtok valakit, aki szívesen segítene ilyesmiben... Jó lenne, ha esetleg Budafokon, Érden vagy esetleg Budaörsön lakna. Vagy legalábbis ideális, de egyéb lakóhely is jó azért! :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Fibi!
Mi szerintem tuti nem megyünk csütörtökön, mert Bazsó még mindig nem jött helyre :cry: Ma voltunk doki néninél, szerinte a fogaktól van, mert fura, hogy csak reggel megy a hasa, de ha véletlenül valami fertőzés, akkor nem akarnánk átadni nektek!!!

Curse!
Köszi a tippet! Szerencsére csak délelőtt tudok vezetni, remélem, beválik a tipped! Az oktatóm egy 70 körüli bácsika, aki vizsgáztató volt, remélem, ez jelent majd valami előnyt!

Votiv!
Megkaptad a pü-m??? Mert írtam egy hosszút, de elkezdett szarakodni a gépem :twisted:

Pocak!
Tök jó,hogy rájöttél a depi okára!!! Ha ez vigasztal, én folyamatosan PMS tüneteket produkálok :lol: , és ez még pár hónapig eltart!!! :wink: :lol: plusz gyermekem hoper-extra nyűgös, ahogy a párom mondaná, feszegeti a pofonláda tetejét :mrgreen:
És hidd el, ez a hülye időjárás is betesz mindenkinek!

Hű, még egy csomó mindent akartam, de most mennem kell!!!!

Ja, igen! Én is elkezdtem terhes vitamint szedni! Bazsónál nem kellett, mert oda tudtam figyelni arra, hogy mit eszem. De én olyan szarul vagyok ezektől a vitaminoktól a vastartalmuk miatt! És nem lehet olyat kapni, amiben nincs :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

Pocak,
már jövö héten szeretnél angolozni? hu, sajna Baján leszünk 11-éig a férjem vidéki munkája miatt :( de utána megbeszéljük :)
fibi

Zuzi, Johi,
tali :( :cry: :(
fibi

Zuzmo: én is utálom a vitamint. :roll: De nemcsak a vas miatt, a B-vitamin is betesz. UUUUUUtálom, úgyhogy most csak kétnaponta szedem. Egyáltalán nem akartam szedni az első három hónap után, de a nógyogyi azt mondta, hogy nyugodtan szedjem, mert így legalább nem megy tönkre a hajam, meg a fogam. Én meg ezt a kompromisszumot találtam ki magamnak. :?

Kép
Kép
tinu

ÉS IGEN! Visszaolvastam :) De egyidő után abbahagytam a jegyzetelést mert akkor kb egy oldalt teleírhatnék..
Viszont a visszaolvasás miatt ma mégse nem csinálok szilvásgombócot, pedig a krumpli már kész hozzá 8)

Szóval csak nagy vonalakban!
Vica: Máté igazi hapsis és nagyon szép és sok haja van és irigyellek! :) :)

Pocak: fel a fejjel!
És annyira megható volt, ahogy rögtön egy csomóan ugrottak neked segíteni!
Úgyhogy igen Moose vannak szemétláda emberek, de amint látod vannak olyan normális és segítőkész emberek is a földön mint eme topic tagjai :lol:

Szülinaposoknak, névnaposoknak és minden ünneplőnek utólag is sok Boldogat! :lol:

Votiv: az jutott eszembe, hogy nem lehet esetleg az Istinél és ez lehet, hogy Zuz Bazsójára is igaz, hogy ők pontosan érzik, hogy lassan veszélyben van az egyeduralmuk és ettől való "félelmükben" tombolnak igazán, hogy erejüket fitogtassák??? Vagy ez marhaság???

Zsan: az égés mértékét átérzem! Kínos pillanat lehetett, DE hidd el, hogy az csúcs szuper ha le tudsz menni a gyerökök szintjére és tudsz velük ökörködni meg együtt esni stb! Azon marhára nevettem, hogy Igi csak AZT akarja :lol: Szuper vagy na!

Juc: te óvónéne vagy? Nem is tudtam... mé nem akarsz továbbra is az lenni?

Lindi: kertiparti remek ötlet! Mi is mennénk ha lehet :lol:
Mikorra tervezed pontosan, nehogy valami mást szervezzek arra a napra ;)

Rec: 200 kg répa????? Jesszus! Mit lehet ennyi répával kezdeni???
Nem is tudtam, hogy egész Kamaraerdő a tiétek :mrgreen:

Ilidről rég nincs hír...talált vajon a párja melót???

Ez annyira gáz, hogy mindenki meló után kajtat..mármint, hogy kajtatni kell.

És képzeljétek egyik jóbarátnőm tegnap hívott, hogy menjünk hozzájuk mielőbb látogatóba mert lefalcolnak Ciprusra valszeg forever :cry: Az egyik szemem sír a másik nevet...Mondjuk ők azért tehetik ezt meg, mert a férje munkája olyan amit akárhol lehet gyakorolni: orvos-ráadásul ilyen ezoterikus izémicsodás doki.
Elegük lett, hogy itthon hétrétszakadnak a sok melótól és nem tudják élvezni a gyümölcsét és ezért döntöttek így....
Én is mennék, de mi beszarik vagyunk és engem sok minden köt ide...barátok bár ez lehet, hogy mind csak kifogás...

Rylie
rylie

Rylie!

Képzeld :) és pillanytnyilag úgy érzem,hogy a saját gyerekeim teljesen kitöltik ezirányú szükségleteimet.De mivel ezt csinálom lassan 20 éve,na jó csak 18 ezért valszeg maradok a kaptafánál de azért gondolkodom másban is.
20170114224602

Barbi :) Milyen felfordulás van Nálatok? És hogy bírod a guggolást?

Curse :) Babona ide vagy oda, ezek a soklábúak nem maradhatnak :x Porszívót már én is használtam, de aztán nem mertem kinyitni :oops: (valszeg észrevetted, hogy van egy kis fóbiám...) A szopi egyáltalán nem megterhelő, én nagyon szeretem (és úgy vettem észre Bálint is) :D És bár a környezetemben tényleg furcsállják egy kicsit, nem zavartatom magam, és az is megnyugtat, hogy itt a topikos csajok is sokáig szoptatnak, szóval nem vagyok marslakó :lol: Sőt, ad egyfajta biztonságot :wink: úgy értem, hogy Bálintnak változó az étvágya, van amikor szívesen kajál mást, de van amikor úgy kell belekönyörögni, azonban a rendszeres szopi miatt tudom, hogy nem fog "éhen halni", meg azt is megfigyeltem, hogy egy beteg gyerek egyvalamit biztosan elfogad: a cicit, szóval vésztartalék is (bár B. még nem volt szerencsére beteg, egy 4-5 napos orrfolyást leszámítva), és akkor még a lelki meg egyéb okokat nem is említettem... :D És bocs, ha már írtad, de Te milyen helyen dolgozol a HR osztályon?

Zsugyu :) Tetszett a "forintosítás" és sztem nagyon igaz! :wink: A Kézfelfedezéshez nagy gratula!! Szép pillanatok ezek :D És a pályázatírás sztem is rulez, nagy szükség lenne rá a mai világban, mert sok mindenre lehetne pályázni, csak éppen tudni is kéne, hogy pontosan mire és hogyan... szóval ez már tényleg egy külön szakma, úgyhogy hajrá!! főleg, ha már tapasztalatod is van! :wink:

Fibi :) Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk, de miattunk nem kell átszervezni mindent... én is gondolkodtam, vmi fedett helyen, sajnos nem sok sikerrel, mert se a Bikás, se a Feneketlen nem mondható fedettnek :(

Kókusz :) Ez akkor a közös ló esete a túróval... Drukk, hogy sikerüljön kivásárolnotok a házat!

Pocak :) Tök jó, hogy rájöttél a "miért"-re! :D Ez már az első lépés, ahogy mondani szokták :wink: De mivel ebből sosem elég, küldök még egy kis +++++++++!! Gyerkőcök jobban vannak már??

Zuz :) Bazsónak továbbra is bulást! A peluscseréknél még mindig menekülőre fogja?

Tinu :) Hú, tényleg jobb lenne megelőzni a dolgot és mielőbb dokihoz menni! Meg addigis sokat pihentetni felrakott lábakkal (tudom, hogy könnyű mondani)!

Rylie :) Ciprus jól hangzik, de hiányoznál! És mi újság Kamillával?
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?