A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,
Rylie,
teljesen megértem a barátnődéket!!!!

én pedig elmegyek homeopátiás reklámnak! Ahol azonnal bekentem, nem lett fekete, ahol nem, ott az lett...

és lehet,h jó dolog "gyereknek" lenni, de nálam sztem ez is a fusztráltságomból akad! I WANT TO BREAK FREE!!! és most nem a gyerekeimről beszélek, hanem magamról! Csak magam miatt nem tudok magam lenni... :?

Pocak,
mivel én ilyen önző dög vagyok, nem mondtam semmi "hátbavágóst", mikor kellett volna!!!
de most mondom!!! Fel a fejjel!!
és bogyó neve:
NATRIUM MURIATICUM CH15 és egy másik, aminek nem jut eszembe a neve, de majd megkeresem!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs,
én most először gondolom azt, h ez "alvászavar". De valszeg nem nekem van igazam, de ez rendes felkelésnek tűnik, a mieinkkel ellentétben, akiknek a gyerekeik csak "azt akarják" és utána alszanak! Az "azt" jelentése: szopi, anyáékkal alvás, de nem éjszakai szórakozás...
Remélem nem nekem van igazam, és hamarosan megoldódik, de sajna használható ötletet nem tudok adni.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Helló!

Ma velem is jóságos volt a fiam, fél 9-ig hagyott aludni. 8) Lehet, hogy ebben a rossz időben nem volt kedve neki sem felkelni.

Zsan

Ezen én is jót derültem, hogy Igi csak AZT akarja! :lol:

Den

Neked én is akartam már írni, hogy olyan jó személyiséged van, mindenkire tudsz figyelni és nagyon jó fej vagy. :) És szopi témában pont ugyanazt gondolom amit te. Nekem is megnyugtató, amikor Bendi épp nem akar enni vagy inni, hogy így legalább biztos nem hal éhen vagy szomjan. Mondjuk nálunk van gond a súlya miatt ugye, de abban reménykedek, hogy nála lehet, hogy későbbre csúszott a súlynövekedés megtorpanása, mert az utóbbi egy hónapban nem hízott semmit és mintha az alkata is kezdene változni, de lehet, hogy csak az én szemem már ezt akarja látni... :roll: de úgyis kiderül előbb-utóbb, hogy mi lesz. Mindenesetre továbbra is szopizik, mert ciciimádó. :) És szeretném, addig szoptatni, amíg ő akarja.

ruz
ruzicsky

Macs

Éjszakai alvás. :( Remélem csak átmeneti a probléma és újra jó alvó lesz Füli. Nekünk is volt hasonló felébredés már, de szerencsére nem ilyen gyakran, pár alkalommal összesen a majdnem másfél év alatt. Bendi is ilyenkor felül, feláll, szopizik, de nem alszik vissza, kimegy a nappaliba, konyhába, visszajön, vagy visszahozom, mert félek, hogy baja lesz a sötétben, elesik vagy ilyesmi. És várok türelmesen, amíg hajlandó aludni, néha odajön cicizik, forgolódik mellettem jobbra-balra, néha gagyog stb. Úgy kb. másfél óra és aztán végül elcsendesedik és végre alhatok én is.

drukkolok nagyon, hogy megoldódjon!!

ruz
ruzicsky

Pocak, koszi :)

Macs, huh ez az ejszakai musor eleg durvan hangzik :( talan szakembert kene megkerdezni :?

Fibi, hat ilyen vacak idoben nekem nincs tul sok kedvem kint ucsorogni valahol orakig :( millennaris tenyleg messze van, de ott van fedett hely? az milyen?

Rylie, szilvas gomboc :) en hetvegen csinaltam, ma ettuk meg az utolsokat :P

Deni, husos pok :lol:

Zsan, mit szamit, mit gondolnak masok?! ha egyszer rollerozni jooo! :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
persze, én is azért irtam, hogy keressünk fedett helyet. Amikor Indi javasolta a millenárist, lehet hogy a Mammutra gondolt, mint fedett hely??? mert az ott van mellette, ha jol tudom.
Az a baj, hogy a hetes busz vonalán én sem tudok fedettet :( Neked mi lenne közel? gondolom, az örsi ikea kicsit távoli :? más nem jut eszembe hirtelen... még a westend, de az meg zajos :roll:
fibi

ja, még a Savoya is fedett, oda a 18-as vili visz, ugye? és az honnan indul?
Deni, az is messze van Töletek?
fibi

á, most nézem, hogy a 4-es metro épités miatt a Móriczrol vilipotlo buszok járnak arra :(
de van még a MOM park, meg a Campona....
fibi

KÖSZI A DRUKKOKAT, GYEREKEK!!!!!! ELADTUK A LAKÁST!!! még van egy-két menet, meg rohanás, pl. 2 héten belül albérletbe kell húznunk...

Tinu!
én aug. végén szültem, de szerencsére tavaly! így nem fog kiderülni, hogy egy áááááááállat vagyok! :)

Rylie!
én is "sírtam", mikor uncsitesómék Londonba költöztek, de nem sokáig...éppen csak addig, amíg meg nem híttak minket ;-)

Jucus!
és van valami elképzelésed? irodába mennél, vagy ilyesmi?

Zsanci!
nagyon jó mesélő vagy, főleg, mikor a fiúk reagálását írtad le.

Zsugyu!
egy sorozat 4 részét múltkor videora vettem, és mikor meg akartam nézni, jöttem rá, hogy a video rég elfelejtette a csatorna beállításokat. :) ennyit a sorozataimról.

Fibi!
hozzánk is jöhetnél angolt tanítani, a rendrakásról nem is beszélve
:wink: . sajnos én nem vagyok olyan rendrakós :(

ancsipancsi

kjjjjjjjj8lóü
áááááááááááááő

ezt meg Lencsi írta! :)
ancsipancsi

Hello Csajok!

Hú, elég felületesen tudtam csak visszaolvasni, mert iszonyat mennyit írtatok :)

Szülinaposoknak utólag is nagy gratula!!!! :)
Emlékszem tavaly ezen a szép duplaszülinapos napon (29) volt itt nálunk a tali, mikor Lillus az elsőt ünnepelte, Pocak mamája pedig itt a neten kért tőlünk elnézést, hogy a lánya nem tud megjelenni a talin, mert éppen szül :lol:

Zsugyu!
Pályázatírás??? Ez érdekelne :) Egy alapítványt vezetek ugyanis és az egyetlen "forrásunk" a pályázatírás (na, meg idéntől végre az 1 % is), de az egyéb feladatok mellett már nagyon leterhelő, ha ezt is mi csináljuk, szóval lehet, hogy érdekelne ám a dolog!!! :)
Egyébként itt találsz meg minket: www.agacska.hu

Zsan!
Ez az "azt" akarja hű de ismerős....én már le sem merek ülni közéjük játszani...Doni rögtön "azt" akarja...úgyhogy elhatároztam, hogy kemény leszek!!!! Tegnap volt emiatt néhány balhé, de ma: reggel 6-kor csinálta "azt" utoljára :)...Hátha segítene kicsit az éjszakákon is a dolog...vagy épp ellenkezőleg, na majd ma kiderül :)

Lindi!
Kertiparti rulez :) Hozzátok mi is biztos eljutnánk :) Két utcányit bevállalok a két kőccel :)
És Gréti nagyon ügyesen beszél :) Ez a sz=h pedig nagyon ismerős :) Petra pár hete tanulta meg az "sz" betűt, addig neki is minden "sz" és "s" "h" volt :) Sokszor hülyítettük is, mikor mondta, hogy "hó" kérdeztük, hogy "só" vagy "hó"...ő meg egyre mérgesebben hajtogatta: "hát nem értitek: Hóóó" De a kedvencem a "homhéd hoba" volt :)...De egyszer megkérdeztem Ildit, és ő azt mondta 5 éves korig ne javítgassuk...hát szerencsére ezt nem várta meg :)

Na, és még annyi mindent akartam írni, de aszem ennyit hagytak a kőcök....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szisztok,
ritka hüjje kérdés jön, de ha valaki tud, plíz help.
Hogy tudom áttenni a "Chopin.mid" dallamot a nokiámról a motorolámra? Van erre lehetőség, vagy le kéne tölteni valahonnan?
Telefonmegszállottak, ha tudjátok, plíz..! Úúúgy hiányzik egy a dallamocska. :(
neet
neet

Sziasztok!

Jövőre mi is szeretnénk gyerkőcöt :lol: , de mivel eddig nem volt állandó nőgyógyászom, ezért úgy gondoltam, hogy még a projekt beindulása előtt keresnem kéne valakit. Olvasgattam fórumokat, ami alapján Bardóczi dokit szemeltem ki, viszont amikor ma felhívtam, hogy bejelentkezzek, kiderült, hogy nekem sajnos túl magasak az árai... Arról nem is beszélve, hogy szeptember 18-ra kaptam volna időpontot. :(
Dr. Bálint Balázsról is jókat írtatok, az ő rendelőjüket is próbáltam hívni, viszont a telefon vagy foglalt, vagy nem veszik fel... (386-0700?)
Szóval most eltanácstalanodtam... Nem tudtok ajánlani olyan magándokit, aki egy vizsgálatért max 8000 Ft-ot kér el, nem kell sokat várakozni nála, és egy arany ember? (Lehet, hogy túl naiv vagyok?) :D

Előre is nagyon szépen köszönöm, ha tudtok segíteni!

Mindenkinek jó babázást!
rikakoma

Neet!
nézd meg, hogy van-e infraport a két telefonon. ha igen, akkor mindkettőnél be kell kapcsolni, majd a mid-en az infra küldést nyomni.

ancsipancsi

Rikakoma!
Bardóczy többet kér 8 ezernél? :shock:
A Bálintok rendelőjét délután 4 után zhívd, legyél kitartó, megéri! :wink: :D

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!

Nem tudom!Sosem dolgoztam irodában.ÉS nagyon sok előnye van a pedagógusságnak,már nem is keresek olyan szarul,na jó nem egy vagyon de azért valami,csak most más idegen sok gyereket nem kívánok magam köré. :lol:
20170114224602

Zuzmo!

Bardóczynál állítólag szeptember 1-től emelkednek az árak, úgyhogy az első vizsgálat 20ezer, mert az hosszabb ideig is tart, utána a továbbiak már "csak" egy 10-esbe kerülnek...

Bálintéknál pedig folyamatosan próbálkozom, hátha... :D
rikakoma

Rikakoma!
igen, első vizsgálat nem 3, hanem 8 percig tart :). mikor én jártam hozzá mindig folyamatos késés volt, mert pár csajszi éppen "haldoklott" és bejel. nélkül ment a dokihoz. :) néhányan meg ott éltek lelkiéletet. volt, aki még kifelé menet is mondta a magáét :).
amúgy BZS-nél a sima vizsgálat eddig is 10eFt volt, csak a terhesgondozás volt 8eFt. úgyhogy tkp. 2eFt-ot emelt, plusz az "első vizsgálat" drágább. sajnos én eléggé megkedveltem őt ahhoz, hogy váltsak, hacsak nem átmegy ő is tarifás dokiba, mint jó pár a kórházban. szerencsére még van időm dönteni, ketteske csak 2008-ban érkezik.
ancsipancsi

Jucus!
mivel nem akarsz egy csoportnyi saját gyereket szülni, így gyorsan találj ki valami mást. én már ezerszer álmodoztam, hogy művészboltot nyitok, csak sajnos későn jutott eszembe. pedig egy ilyesmibe téged is el tudlak képzelni, ott dekuzhatnál naphosszat :).
ancsipancsi

Ancsi, Macsek: küldtem nektek püt.

Neet: foggalmam sincs, de ha találsz telefonszakértőt nekem is lennének kérdéseim hozzá. Én tök hülye vagyok ezekhez a szerkezetekhez.

Zsan: esés nem lehetett kellemes, de legalább láthatod, milyen jók ezek a homeós cuccok.

Den: póóóóóóók jesszus. Én egy hasonló eset után napokig nem aludtam, de terhesen meg is csípett egy remek példány a szememen.

Nálunk tegnap éjjel nyestek vagy valami hasonló dögök mászkáltak a tetőn, rémszítő volt éjjel, azt hittem betőrök.

Folytatnám, de megjött apafej...

Szép estét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi,
akkor alapitsunk babanetes angol csoportot! :D ha a gyerköcök eljátszanak együtt (vagy ök raknak rendet :P ), mi addig tanulhatunk :wink:

Johi,
dejo Neked, hogy apafej ilyen hamar hazajön...

Képzeljétek, ma bementünk Gödöllöre ügyintézni, és Bálint berángatott a cukrászdába :lol: nekem tényleg meg sem fordult a fejemben éppen, hogy sütizzünk egyet 8)

KépKép
fibi

Jucus,
Persze, tudok :lol: csak azt kéne még tudnom, hogy azon kívül mit csináltál. Azokhoz a pozíciókhoz, amikhez nem kell szakmai tapasztalat, nagyon gázok. De mi a baj az ovival? Mit szeretnél helyette kipróbálni?

Fibi,
Rendmánia?? Lehet, hogy akkor tényleg bennem van a hiba :lol: Nekem eddig mindig azt mondták, hogy a felnőttkori hülyeségekért a gyerekkori dolgok tehetők felelőssé :lol: :?
Szoptatást azért gondoltam megterhelőnek, mert pl. ez idő alatt oda kell figyelni, hogy mit eszel, iszol, meg azért is, mert éjszaka is fel kell kelni, de lehet, hogy hülyeségeket "beszélek" :) Ti vagytok a tapasztalt anyukák, én még csak próbálkozom :)

Tinu,
Ezt tök jó hallani, mert egy másik ismerősöm azt mondta nem valami jók. Lehet, hogy elmegyek én is a következőre, persze csak ha az autóm is úgy akarja majd. :D Végülis még van két hónapom okosodni :D

Pocak,
Persze, nyugodtan keress majd meg! :)

Zuz,
Így nagyon könnyű dolgod lesz :D Mázlista :D

Rylie,
Ciprus nekem nem jött be, de ha egy ottani barátnőm meghívna, akkor biztos, hogy nem mondanék nemet :D

Den,
Én sem kedvelem a pókokat, de én nekem a legfőbb problémám az, hogy hálót szőnek és hogy persze csipkednek :D
Tőled is jó hallani, hogy a szoptatás nyugodtan mehet ilyen korban is és egyáltalán nem megterhelő az anyuka számára.
Egy informatikai outsourcing-gal foglalkozó amerikai vállalat mo-i leányvállalatánál dolgozom. Na ez most nagyon szép mondat lett :D Amikor ezt mondom mindenki rögtön azt hiszi, hogy informatikus vagyok (a balgák el sem tudják képzelni, hogy ilyen cégnél vannak támogató osztályok is, mint pl. hr, pr, pénzügy stb.). A cég tevékenységét tekintve pedig nem 100%-os informatika, hanem van pü, számvitel, adatfeldolgozás, dokumentációkezelés, bérszámfejtés stb.

És még én gondoltam, hogy a régi dokimnál sok volt egy rákszűrésért 7e Ft. Micsoda árak!!!
curse

Ide figyuzzatok, milyen gazdag vagyok!!!!!

Kép
KépKép
zsugyu

Már régóta figyelgetem a szalagjaitokat, és aranyosak. Gondoltam, kipróbálom, de elfoglalják a fél oldalt. :wink: Nem biztos, hogy sokáig lesznek, de most villogok egy sort.

Na mék, vár a dinnyém, és a sorozatom. Elcsitult a nép.

Szép éjszakát mindenkinek.

Zsu

Kép
KépKép
zsugyu

Rikakoma!!!
:shock: :shock: :shock:
Te jó ég! És én még azt hittem, hogy az én dokim a felső "kategória"! Havonta vizit 10 ezerért, + az első 20, ez már magában 70-80 rugó, + gondolom még a szülésért is kell fizetni + az "ajánlott" medimomos uh 4x, ami egyenként 10(?) rugó, +szülésznő, mert a doki csak a végére jön be+ különszoba napi 5 (?) rugóért :shock: :shock: :shock:
Zsanci! Ebből megvehetnéd álmaid babakocsiját!

Zsanci!
Te egy nagyon vagány csaj vagy!!!! És Igi :lol: Apjukkal azon nevettünk, hogy szegény Igi veszélyetretve látta az utánpótlást, biztos ki akarta még használni a lehetőséget :lol:

Fibi!
Akkor én is jelentkeznék :lol: Van felvételi??? :lol:

Johi!
KLassz az új szalagod!
És Zsugyunak is!!! :D

Ancsi!
Gratulálok a lakáseladáshoz :D , de azért egy kicsit szomorú is vagyok :cry: Ugye nem baj? :cry:

Macs!
Nekünk is voltak ilyen éjszakáink :cry: Akkor már én is úgy gondoltam, hogy alvászavaros Bazsó, de szerintem ez is el fog múlni!!! Nálunk a rekord az volt, amikor hajnali 2-től 6-ig ébren volt :shock: De nálunk előtte is rázós éjszakák voltak a fogak miatt! Olvastam a szakirodalmat is, mindenki mást ír, Te pedig legyél okos, hogy kire hallgass!!! Egyébként Bazsó pont annyi idős volt akkor, mint Füli!
Remélem, rendeződnek a dolgok!!!

Még nem is írtam, hogy milyen szép baba Máté!!! :D És tényleg hasonlít az uh-képre!!!! Vica! Nagyon büszke lehetsz!!!

Fibi, Deni, és talizósok! Mehetnétek az FMH-ba is a játszóházba, bár, ha jól emlékszem, nem volt valami olcsó :?

Tinu!
A B vitamin mit "okoz"? Lehet, attól vagyok rosszul???

Kép
Kép
zuzmo1

Én ezt az áll az alkut mennyire utálom!!!!!!!!! Még mindig nem kezdődött el a Feleségek :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

Éljen Lynette! Csak keményen, nőtársaim :lol:

ZSanic :) büszke vagyok Rád, hogy rollerezel! Igi meg biztos azt hittem, hogy ha neki jó AZT csinálni, ha megijed, vagy fáj valamije, akkor neked is :lol:

Pocak :) csók :)

azért most mit nem adnék, ha szemtől szembe veszekedhetnék a pasimmal és nem az interneten... no ezt csak úgy írom, ma egy kicsit nyafi vagyok :)

jó sokat írtok, ez már döfi :)

indianyo

Zuzmo: a B-vitaminnak az "utóízét" utálom. Tudod, ami visszajön... Boá...

Kép
Kép
tinu

Ruz :) Lécci ne írj nekem ilyeneket, mert csak zavarba jövök és összekeverem a betűket a billentyűzeten :oops: pedig a helyzet néha így is rémes, alig győzöm javítani a helyesírási hibáimat :oops: És ahogy Fibi írta, itt mindenki nagyon melegszívű és jó fej, ezért is szeretlek Titeket annyira! :D És sztem nem lesz gond Bendivel, szépen beáll majd a súlya! Majd Ti is úgy fogtok járni, mint mi egyszer a dokinál: kétszer kellett megmérni Bálintot, mert nem nőtt a súlya és a doki nem hitte el... És jó lenne már "élőben" is látni Bendit, a képeken nagyon fess legényke! :wink:

Bog :) Jót nevettem, hogy "már le se mersz ülni a gyerkőcökkel játszani, mert AZT akarják" :lol: Ilyen komoly a helyzet? :roll:

Ancsi :) Hurrá!!!! Gratula a lakás-eladáshoz!! :D :D Most már csak albérletet kell találni... drukk ahhoz is!!

Fibi :) Hát ez az... minden hely szép lassan kiesik :( És nem ér szegény Bálintra fogni a cukit, még védekezni se tud!! :lol: :lol: :lol: Szóval halljuk, ki rángatott be kit?? :lol: :lol:

Johi :) Nyestek?? Na neee! Jó kis zaj lehetett, nem csodálom, hogy megijedtél! És hogy jöttél rá, hogy nem betörő? Remélem nem mentél ki? (Egy kis anekdota: Nagyim (86 éves) tavaly fura zajt hallott a felette lévő lakásból, erre kiment a lépcsőházba és felkiabált, hogy ki az és mi történik. Erre 2 csávó vágtázott le mellette a lépcsőn, épp a fenti szomszédhoz törtek be. Utólag jutott csak eszébe, hogy bmi történhetett volna vele, fellökik, leütik, őt is kirabolják, stb. Tiszta szerencse, hogy semmi ilyen nem történt, csak a szomszédtól kapott egy szép csokor virágot a "hőstettéért". A "vicc" az, hogy nagyim egyébként félős típus, ezért van biztonsági rács, 3 zár és egyebek az ajtóján, de minek, ha kinyitja??)

Curse :) Hú, ez a cég nagyon komolyan hangzik! 8) És Ciprus miért nem tetszett?

Zsugyu :) Szépek a szalgjaid! Mind a három :D :D :D

Macs :) Ébredés-nélküli éjszakát Nektek! Elég gáz lehet ennyit fent lenni, remélem megoldódik! Sajnos nincs ötletem, nálunk az első hónapokban fordult elő hasonló, de aztán "beállt" az alvás, addig mi is zombik voltunk.
denizsa

Tali: ha senki nem ir semmit, akkor én nem tudok holnapra tervezni :( mivel messziröl megyek, a férjemmel szoktam reggel bemenni, de igy akkor nem fogok valszeg :cry:

Zuzi,
felvételi? ááá, minek az :D

Barbi,
ma vettem Humet-R-t. Csak ahogy olvastam, a terhesség elsö harmadában nem szabad szedni :? nálam még nem tuti, de igy nem merem elkezdeni :oops:

KépKép
fibi

Deni,
miért, a MOM park is messze van Nektek? :(
esküszöm, hogy ö mutogatott az ajtora, hogy "ODA, BE!" :lol:
fibi

Zuz :) Fmh-nál most pótlóbusz vagy mi jár... De ha már addig eljön mindenki, akkor akár nálunk is lehetne a tali!

Indi :) Úgy olvasom, hogy Rád fér egy kis ++++++++! És nem is olyan rossz a net, pláne, ha le kell írni, az is egy "kontroll lépcső", de a legjobb, ha majd holnap válaszolsz neki :wink:
denizsa

Indi,
én sem vagyok ma jo passzban, nekem is sikerült összekapnom a zurammal :cry: én ugy éreztem hogy mindenért szurkálodik, szerinte meg én reagálom tul a dolgokat.....
fibi

mellesleg ma be kellett füteni, mert keresztülfujja a szél a házat... :x nyaf-nyaf... :roll:
fibi

Fibi :) MOM nincs olyan nagyon messze, "csak" át kell szállni vmelyik villamosra (most hirtelen nem is tudom melyikre). Igazság szerint a távolság egy dolog, a másik, hogy a derekam vacakol egy picit, nem nagyon, csak érzem, hogy "van", szóval ilyenkor vigyázok rá, pl. nem emelgetek kocsit villamosra, ha nem muszály, inkább elsétálok holnap a közeli dm-be Rec tigrisbalzsmáért, hátha van. Bocsi, hogy ilyen kripli vagyok :(
És elhiszem, hogy Bálintod mutogatott befelé! Nagyon okosak ezek a lurkók :wink: Enyim Bálint mostanság azt csinálja, hogy ha nem értem, mire vonatkozik éppen a "mmmm!!!!"-je, akkor megfogja a kezem és odateszi, hogy pl. segítsek szétszedni az építőkockát...
denizsa

Fibi :) Akkor menjél békülni, én meg megyek vízszintbe...

Jó éjt mindenkinek!
denizsa

"Szoptatást azért gondoltam megterhelőnek, mert pl. ez idő alatt oda kell figyelni, hogy mit eszel, iszol"

Curse,
én most Rose bort iszok, és almáspitét eszek :oops:
fibi

Deni,
nem kell bocsánatot kérned, mert fáj a derekad. teljesen megértelek... néhány napja nekem is vacakol a derekam, ugyhogy lehet hogy jobb is, ha itthon maradok a fenekemen.

én is mentem. pussz
fibi

Fibi :) Hogy utálom, hogy ilyen kripli vagyok :evil: de sajnos a köröm miatt nem megy a holnapi tali, iylen hidegben nem mehetek papucsban, cipő meg most nem esik jól. Bocs.

Zuz :) köszi :) Pocak :) neked is :)

Macsekom :) együttérzésem alvásnyavalya miatt....

indianyo

Most tényleg semmit nem olvastam vissza.

Hétfőtől szerelik be a cirkót, s iszonyat felfordulás van nálunk. Fáradt smiley. Kiscsajszival ma elmenekültünk vendégségbe. :D Jó kifogás. 8) Déli alvását a kocsiban a ház előtt töltöttük. :( Kicsit kiakadtam, mert amikor jöttek felmérni rákérdeztem mennyire kell kiköltöznünk, s azt mondták ááááááááá dehogy. :evil: Mondjuk gyanús lehetett volna, hogy a pali nem tudta megkülönböztetni a hálószobát a gyerekszobától. :shock: A lényeg, hogy egyenlőre sikerült mindig megoldani a szopikat, alvást és játékot is. :P Holnap de és du is vendégeskedünk. S elvileg holnap már vége is lesz a beszerelésnek, s fincsi meleg lesz mindenhol. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni :) neked is köszi :) Látom, te is kripli vagy :( akkor pihenj sokat!

Ancsi :) hű de izgi, akkor most költöztök? sok sikert :)

Barbi :) tavaly szeptember-októberben volt nálunk fűtés- és fürdőszobafelújítás. Jéghidegben az udvarra jártam éjszaka pisilni a pocakommal, hááát.. egy életre szóló élmény marad :lol: Remélem, hamar túlestek rajta! Nem irigyellek most... kitartás!

jójcakát mindenkinek, álmodjuk napsütésről és melegről...

indianyo

Hahó!

Hú, de rég jártam erre, de megváltozott ez az oldal. Mennyi, mennyi szmájli :shock: ez nagggyon jó :lol:

Eszembe jutottatok.... Illetve azt kicsit gyakrabban, de ma gondoltam írok is abból az alkalomból, hogy találkoztunk Beetrix Lillájával és Manó Emmájával a játszóházban és annyit, de annyit nőttek, hogy az csoda.

LizaHanna jól van, cserfes kis 15 hónapossá nőtte ki magát, a szeme pedig nem lett kisebb (ahogy ezt a szomszéd néni minden egyes találkozás alkalmával konstatálja :twisted: ).

Szóval üdv Mindenkinek.

Ada
Ada
ada007

ez az adatmentes rosszabb mint a kutyabolhaszas :shock:
viszont:
Macska te egy ISTENNO vagy!!! :) sot... ketto! :D a Benkes kepek joresze meglett!!!!!!! orok hala!!!!!!!!!!!!!
itt van egy kozuluk (nemtom, mikor keszult, de ez mar nem is lenyeges :wink:)

Kép

Coolio
recca

Fibi, ha meg sokat itt szuttyogok, holnap tok hasznalhatatlan leszek, ugyhogy nem is baj, h mindenki (mas is) kripli :twisted: es ezert lefujtatok a talit. csak lesz meg jobb ido! ja, legyen is, mert a mi futesunk meg nincs kesz! :(

na megyek mosogatni :evil:

Coolio
recca

Ada, szia :) :) :) es hogy van a pocakod? :wink:
recca

joooo reggelt!
sehol senki? :wink:
recca

Szép jóreggelt mindenkinek :)

Zuzi, Deni, Indi, Zsána meg mindenki! Köszönöm a drukkokat az alváshoz, be is jött, mert 9kor már aludt a hölgy és csak fél egykor, meg 5 kor szopizott és még alszik :shock: :D A szagirodalomban utánaolvastam és a következőket tudtam meg, a gyerekemről:

-alvászavaros
-tök normális, majd kinövi
-látens epilepsziás
-hisztériás
-alvajáró
-fejlődési rendellenességgel bír, az idegrendszere
-ilyen a bioritmusa ez van, tűrjed
-leendő alkoholista ( :!: :shock: )

és ez azért alakult így, mert:

-leki problémáim vannak
-párkapcsolati problémáim vannak
-tudat alatt elutasítom az anyaságot
-az apja tudat alatt elutasítja a gyerekét
-kávét iszom
-alkoholizálok
-a beszívott nikotin és benzingőz átmegy a tejbe és ez így hat ki
-ilyennek született, oszt kész

hááát... ez volna a szakirodalmi válogatás, á la Macsek...
de mi van, ha a benzint, meg a reggeli kv-t leszámítva egyik "ok" sem áll fent :?:
Mindenesetre egy hetet várok és ha nem javul valamelyest tartósan a dolog, akkor elmegyek egy alvásrendelésre.a madarászba, még az arról olvasottak tűnek a legszimpibbnek..
Recca,
én csak tippeket adtam :) Te dolgoztál vele! :) És nagyon örülök neki :)!! ez a Benkés kép nagyon tetszik :lol: egy kosár gyerek :)

felébredt a babamacs..

Csók

(mama) Macsek
macskanyu

Rec,
szia, én is itt vagyok :wink:

KépKép
fibi

kialudtad magad? répával mi lesz? :?
fibi

Sziasztok!

Olyan kár, hogy ilyen letört volt tegnap a hangulat, ahogy olvasgattam vissza. De akkor mesélek egy üdvözítőt. :lol: Tegnap voltunk 3 éves házasok, és elmentünk vacsizni. Máté tüneményes volt, csak a cumiját, meg a pincértől kapott söralátétet szerette a földön látni, egyébként nagyon jól viselkedett. :lol: Öröm volt vele elmenni. Ő is velünk eszegetett. Jó volt kimozdulni kicsit. :)

Pocak: remélem már jobban van a lelked. :wink: :)

Megterhelő szoptatás: én még napi 4-szer biztos szopiztatok, pedig már 11 hónapos elmúlt Máté. És mindent eszek mellette. Tegnap pl ittunk egy kis vörösbort. Szerintem módjával mindent lehet. Ki kell tapasztalni, hogy a baba hogyan reagál rá. Nálunk csak a brassói okozott problémát.

Szép napot mindenkinek!
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?