Jucus,
Persze, tudok

csak azt kéne még tudnom, hogy azon kívül mit csináltál. Azokhoz a pozíciókhoz, amikhez nem kell szakmai tapasztalat, nagyon gázok. De mi a baj az ovival? Mit szeretnél helyette kipróbálni?
Fibi,
Rendmánia?? Lehet, hogy akkor tényleg bennem van a hiba

Nekem eddig mindig azt mondták, hogy a felnőttkori hülyeségekért a gyerekkori dolgok tehetők felelőssé
Szoptatást azért gondoltam megterhelőnek, mert pl. ez idő alatt oda kell figyelni, hogy mit eszel, iszol, meg azért is, mert éjszaka is fel kell kelni, de lehet, hogy hülyeségeket "beszélek"

Ti vagytok a tapasztalt anyukák, én még csak próbálkozom
Tinu,
Ezt tök jó hallani, mert egy másik ismerősöm azt mondta nem valami jók. Lehet, hogy elmegyek én is a következőre, persze csak ha az autóm is úgy akarja majd.

Végülis még van két hónapom okosodni
Pocak,
Persze, nyugodtan keress majd meg!
Zuz,
Így nagyon könnyű dolgod lesz

Mázlista
Rylie,
Ciprus nekem nem jött be, de ha egy ottani barátnőm meghívna, akkor biztos, hogy nem mondanék nemet
Den,
Én sem kedvelem a pókokat, de én nekem a legfőbb problémám az, hogy hálót szőnek és hogy persze csipkednek
Tőled is jó hallani, hogy a szoptatás nyugodtan mehet ilyen korban is és egyáltalán nem megterhelő az anyuka számára.
Egy informatikai outsourcing-gal foglalkozó amerikai vállalat mo-i leányvállalatánál dolgozom. Na ez most nagyon szép mondat lett

Amikor ezt mondom mindenki rögtön azt hiszi, hogy informatikus vagyok (a balgák el sem tudják képzelni, hogy ilyen cégnél vannak támogató osztályok is, mint pl. hr, pr, pénzügy stb.). A cég tevékenységét tekintve pedig nem 100%-os informatika, hanem van pü, számvitel, adatfeldolgozás, dokumentációkezelés, bérszámfejtés stb.
És még én gondoltam, hogy a régi dokimnál sok volt egy rákszűrésért 7e Ft. Micsoda árak!!!