Úr Isten!
Egy csomó reagálnivalóm van!
Barbi,Mea,Nyúlné,Cleo,Prüntyi meg minden fényképes kismama!
Ez olyan tök jó....most jönnnek a szülinapok, új öltözékek, minden...komolyan nekem a nap csúcspontja ide jönni!
Olyan szuper képek vannak, olyan édik a babák!
Barbi!
Na az a tortaszétkenős....az valami überjó...
Na ezt meg kell mutatnom apának...csak hogy ne ájuldozzon amikor a gyerek ledob egy morzsát a kőre
Apa tisztaságmániás..(lett)..betegesen...
Öregszik???Pedig nem volt ilyen...
Ha így haladunk le kell cserélnem a fiatalabbra....
Mea!
Már alig várjuk a következő talidat,...napos időben természetesen..hogy Léna jól kipróbálhassa Livi szülinapi hintáját..
Ez nagyon kedves apától!
És a virág is nagyapától
Cleo!
Figyu...ez a HA-s dolog...bár tudod, hogy én főgyerekmérgező vagyok

, de szerintem a HA-s változatot akkor érdemes 1 évesen adni, ha valami intő jel van hogy a gyerkőc hajlamos allergiára, vagy pl kiüti a fagyika, amit Majácska nyalogatott...vagy pl Annamaminál, ahol anyuka überallergiás még a tejeszacskóra is(

)
Persze ez csak az én véleményem!
Róki!
Teljesen megértem az érzéseidet...
A napokban Vikin akadtam ki...(jó értelemben), hogy Petikéje 3 napig intenzíven szopott újra(mert kajasztrájk), és Vikinek úgy visszajött a teje, mint egy gyermekágyas kismamának
Majd leestem a székről, hogy ilyen tényleg van..és hogy már lassan 1 évesek a babák..és hogy ilyen a szervezet...
És főleg...HOGY AZ ENYÉM MIÉRT NEM ILYEN???????
Pedig nálam többet nem hiszem hogy kínlódott valaki a fejegetéssel stb...
De a Te esetedben azért ne sajnálkozz nagyon..hamarosan megint ciciztethetsz

ketteskére készülj szopi ügyben..
És Te is szoktad mondani..a babák tudják mi kell neki...hát intelligens Zsuzsának most a tápi kell(már)
Fel a fejjel, ne bánkódj
Nyúlné!
Allergia
Ma nem bírok magammal, legszívesebben kikaparnám a szemem..
Ma már volt Xyzal bogyó, Pollens homo, Coryzalia homo, Nasonex fújkálós...és nem merek kilépni a lakásból...állati szél van...
Végünk mint a botnak
Meristin biztos nem elég a hasigörcsökre..???
A Cataflám annyira durva gyógyszer
Léna:
Halleluja..csak hajnalban kelt egyszer, de nem volt erőm átmenni és 2-3 perc nyűgi után visszaaludt..7 kor keltünk
Van Isten az égben
Kuha!
Gyere mááááááááááááááárrrrrrrrrrrrr
Várjuk Gergő szülinapi fotóit...
M.