A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ildi!
Hát Noel segített a teljes kivégzésebn..... :oops:
Volt kis vita Malackán is.
Mindennel Nolcsi akart először játszani, de azért megértette, hogy ezeket most Leon kapta. Engesztelésűl ő is kapott egy betonkeverőt azért, hogy ne legyen nagy vita. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Cleo, :wink:

Barbi :twisted: :twisted: :twisted:
KI A VÖRÖSÖKKEEEEEEEL!!!!!!!!!mér nem lehet csak egy hangyányi vöröske látogatás????? :roll: mért kell mindig egy egész hadseregnek jönni :?: :!: ÁÁÁÁÁÁáááááááááá!!!!!!!!!!! :? :lol:

na most már tényleg jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Duda!
Ó, igen. :lol:

Nyúlné!
Kivánom, hogy legyen holnap jó napod. 8)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo,
:wink: ezt akár most is küldhetem! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! :)

Hát képek mind egytől egyig szupik!!!!
Annyira helyesek a gyerekek, és olyyyyaaan nagyok már! :D
Cipők is mind nagyon szépek.

Prüntyi!

Látom nálatok is megy a micimaci :) Jó az összeállítás! :)

Barbi! :)
Torta csúcs! :D Nagyon jó lett! :D

Megann! :)

Léna tatyis képe :D :D :D

Nyúlné! :)

Kisnyúl sori :lol: tök jóóóóóók :)

Cleo! :)

Maja is egy kis tündérke! :)

mi ma tartottuk meg Lívi első szülinapját, bár csak 6-án lesz de ma tudtuk ide hívni a rokonságot.
Fotók készültek, de a fotós rokonunk által, úgy hogy abból majd később teszek fel.Ráadásul az igazi tortás az most nincs még meg, majd legközelebb.

Egy kettőt azért tszek fel a miénkről:

Ajándék apától:
Kép

Lívike anyukámmal egyik tortával:

Kép

Lívi várja az ajándékokat :D

Kép

[b]Élete első igazi mini csokra apukámtól:

(szerintem annyira éddddiii)

Kép [/b]

Mea
mea

Kuha! :)

Gergőnek nagyon boldog 1. szülcsinapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Mea
mea

Mea!
Szuper a hinta. :D Apa nagyon ügyes, ez aztán az ajándék. :D Édes Livi, ahogy várja az ajándékokat.:D Imádom a dobos tortát. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Tényleg!
Boldog első szülinapot Gergőce!

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Hú, Barbi, de jó kis első szülinap volt, fini tortával, vidám gyerekekkel :)

Cleo, maja tündéri a fagyis szájával...és annyira hasonlit a szájára az apukájáéra!

Nyúlné, annyira jókat derülök a képeiden: most az tetszett a legjobban, hogy " bárhol elhagyható..., vagy valami ilyesmi, kisnyuszi utánozhatatlan virgonc mászásával.

Ma annyira büszke voltam kis családomra. Apa a Zeneakadémián játszott, nagy sikere volt, tényleg fantasztikusan sikerült. Julcsi meg itthon volt a bébiszitterrel, aki azt mondta, tündéri gyerek és ő is ilyet akar, csak mosolygott, dumált, egy rossz szava sem volt és simán elaludt. Hmmmmmmmm.... Azért vártam volna egy kis anya utáni vágyat, de semmi.

KépKép

KépKép
majola

Mea!
Jó kis szülinap és csodálatos ajándék!

Juci!
Hű, ügyesek vagytok!

ayse

Ha már úgyis témánál vagyunk. Azoktól kérdezem, akik nem szoptatnak, hogy hasonló tapasztalatuk van-e, mint nekem volt anno a szopi befejezése után. Szóval a menzim első két-kétésfél napja brutál volt, aztán mintha egyik pillanatról a másikra elzárták volna a csapot, egy-két csepp. Mintha fele idő alatt akart volna túllenni rajta a szervezetem. A terhesség előtt azért jóval kiegyenlítettebb volt a dolog. A nőgyógyászom szerint normális, de nekem elég kellemetlennek tűnt. (lehet, hogy ezért fogom felrakatni a mirenát).
ayse

Jóreggelt...

Szerintem én elfogult anyuka lévén túl sok észt tulajdonítok a lányomnak, DE. Képzeljétek el, pár nappal ezelőtt egy éjjeli szopi alkalmával be volt kicsit dugulva az orra, nehezen tudott szopizni. Erre lecuppan a mellemről, odamutat az orromra, aztán a mellemre, mintha jelezné, hogy nóziproblémák vannak... Amúgy nem nagyon szokott éjjel játszani, mutogatni.

Ma éjjel meg (ezt egy kicsit szomorúan írom) úgy tűnik, sikerült megtalálni az "igazi" tápit, mert cicit próbáltam adni neki, ő elfordult és a tejesüvegét mutogatta. (Mostanában egy tejes és egy vizesüveg mindig van az ágyában éjjel). Reggel is cicit akarok adni neki, erre elfordul, elkapja az ÜRES tejesüveget, és tüntelőleg odanyomja a mellemhez. A cicit csak utólagos szopizásra használta... Máskor hadonászik a tejesüveg ellen, inkább cicit kér, és csak hosszas haszontalan szopizás után hajlandó elfogadni a tejesüveget.

A "nagy ő" tápi pedig a Humánának az előrekevert 3-as Folgemilch tápszere.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki,
nálunk is ő az isteni nedü!
Kisnyuszin akkor halunk be,amikor véletlenül vagy éppen direkt degurítja a labdáit a kanapé alá,odamegy kukucsolni(legédesebb pocició a világon :lol: ),majd nagy ő-zések közepette odajön hozzánk és elkezdi cibálni a gatyánkat és mutogat a labda felé!

Ayse,én még nem nyilatkozok,mert eddig csak egyszer jöttek a vörösök és nem figyeltem nagyon meg,most meg még csak a második napnál tartok és ami igaz az igaz,tombol!!!! :?
Mea,
ez a csokor!!!!!!nagyon aranyos és kedves,hogy ilyen minit kapott Livi!a hinta meg állat! :P

GERGŐNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!

Majola,
de jó lehetett a Zeneakadémián!legyél is büszke nagyon!Julcsika meg biztosan kivár és már szövögeti a huncut terveit,hogy legközelebb jól megviccelhessen mindenkit....mégiscsak zsiványlányról beszélünk! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ma csajos buli lesz nálunk! :P
Fanni és mamája és két barátnő jön még,ami azt jelenti,hogy visítani fogunk a röhögéstől,tésztát eszünk,sütit sütünk,kávézgatunk,fagyizgatunk ééééééés mindenkit kibeszélünk! :twisted: Kisnyuszi a tiszeteletbeli tag!múltkor is jól viselete a nőkoszorút,szerintem most is kedvére huligánkodik majd!
na megyek is pakolni és még a Tescoba és patikába is el kell rohannom! :shock: ,ők meg még de.jönnek!ágyőőőőőőőő!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

milyen fájdalomcsillapítót vagy görcsoldót lehet kérni ilyenkor a patikában?én már nem emlékszem! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

már meg is van,Cataflán! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Róki, nagyon jó a videó! :)

Mensi téma: ne is mondjátok, én szinte észre sem veszem, hogy megjön, viszont 10 napig eltart...a korábbi 6-7-hez képest ez elég fárasztó...28 napra jön meg,megvan 2 hetet, nincs meg 2 hetet, most ezt játszuk...apa borzasztóan örül neki... :oops: :(

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, :shock: :shock: :shock:
az nagyon kemény lehet,én nem bírnám ha ennyit vendégeskednének nálam a vörösök!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Úr Isten!

Egy csomó reagálnivalóm van!

Barbi,Mea,Nyúlné,Cleo,Prüntyi meg minden fényképes kismama!

Ez olyan tök jó....most jönnnek a szülinapok, új öltözékek, minden...komolyan nekem a nap csúcspontja ide jönni!
Olyan szuper képek vannak, olyan édik a babák!

Barbi!
Na az a tortaszétkenős....az valami überjó...
Na ezt meg kell mutatnom apának...csak hogy ne ájuldozzon amikor a gyerek ledob egy morzsát a kőre :evil: :roll: :roll:
Apa tisztaságmániás..(lett)..betegesen...
Öregszik???Pedig nem volt ilyen...
Ha így haladunk le kell cserélnem a fiatalabbra.... :lol: :lol:

Mea!
Már alig várjuk a következő talidat,...napos időben természetesen..hogy Léna jól kipróbálhassa Livi szülinapi hintáját.. :lol:
Ez nagyon kedves apától!
És a virág is nagyapától :)

Cleo!
Figyu...ez a HA-s dolog...bár tudod, hogy én főgyerekmérgező vagyok :lol: , de szerintem a HA-s változatot akkor érdemes 1 évesen adni, ha valami intő jel van hogy a gyerkőc hajlamos allergiára, vagy pl kiüti a fagyika, amit Majácska nyalogatott...vagy pl Annamaminál, ahol anyuka überallergiás még a tejeszacskóra is( :( :( :( )
Persze ez csak az én véleményem! :wink:

Róki!

Teljesen megértem az érzéseidet...
A napokban Vikin akadtam ki...(jó értelemben), hogy Petikéje 3 napig intenzíven szopott újra(mert kajasztrájk), és Vikinek úgy visszajött a teje, mint egy gyermekágyas kismamának :shock: :shock: :shock: :shock:

Majd leestem a székről, hogy ilyen tényleg van..és hogy már lassan 1 évesek a babák..és hogy ilyen a szervezet...

És főleg...HOGY AZ ENYÉM MIÉRT NEM ILYEN??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pedig nálam többet nem hiszem hogy kínlódott valaki a fejegetéssel stb...

De a Te esetedben azért ne sajnálkozz nagyon..hamarosan megint ciciztethetsz :wink: ketteskére készülj szopi ügyben..
És Te is szoktad mondani..a babák tudják mi kell neki...hát intelligens Zsuzsának most a tápi kell(már) :)
Fel a fejjel, ne bánkódj :) :)

Nyúlné!
Allergia :(
Ma nem bírok magammal, legszívesebben kikaparnám a szemem..
Ma már volt Xyzal bogyó, Pollens homo, Coryzalia homo, Nasonex fújkálós...és nem merek kilépni a lakásból...állati szél van...
Végünk mint a botnak :? :? :? :?

Meristin biztos nem elég a hasigörcsökre..???
A Cataflám annyira durva gyógyszer :( :(

Léna:
Halleluja..csak hajnalban kelt egyszer, de nem volt erőm átmenni és 2-3 perc nyűgi után visszaaludt..7 kor keltünk :)
Van Isten az égben :) :)

Kuha!
Gyere mááááááááááááááárrrrrrrrrrrrr
Várjuk Gergő szülinapi fotóit... :)

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Téged is várunk :)

M.

Kép

Kép
megann

Helló LÁnyok!

Na itten vagyok!

De nem leszek sokáig, mindjárt rohanunk Pestre. VAn némi elintézni valóm, aztán irány nászajándékot venni. Nincs túl sok kedvem hozzá, de ugye hétvégén lagziba megyünk..
Elég mozgalmas hetem lesz, szombaton ugye lagzi, aztán ha vasárnap magunkhoz tértünk, akkor megyünk anyumhoz Gergőért, és onnan irány pihizni Sárvár-Sümegre-re.
Már alig várom.
És megy az agyalás, hogy semmit ne felejtsek itthon, mindent vigyünk arra az egy hétre.

Most csak néhány képet tudok feltenni, mert várom, hogy az öcsém küldje e-mail-ben , amiket ő fotózott.
Assszem, nógatnom kell egy kicsit, mert magától nem fogja elküldeni.

Szülinap jól sikerült, bár nem volt hatalmas banzáj, csak anyumék voltak, meg mi.
A dédi elég beteges mostanában, nem tudott jönni, pedig érte mentünk volna. Így neki vittünk tortát hazafelé.
78 éves, azt 2 hét múlva megy műttetni a szemeit, szürkehályog van rajtuk. Tiszta para már szegény a műtéttől.

Szülinaposoknak :
Boldog szülinapot mindenkinek, akiknek már kívántam, és azoknak is, aki véletlenül kimaradt!

Lívi hintája valami fantasztikus, Mea, gratula a párodnak hozzá!!!!!

Íme tehát két-három tortás kép, én nem fotóztam túl sokatl, inkább videóra vettük:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ajándékokat még le sem fényképeztem, de azért a már múltkor megkapott ajándék sem maradhat el, amit ugye egyre jobban élvez:
Kép

Este jövök!

Puszi!

Kép
kuha

Sziasztok!

Az előbb írtam egy tök hosszú üzenetet és elszállt! Most nagyon pipa vagyok! :x :x :x :cry: :cry: :cry:

Gratuláltam mindenkinek a szülinapokhoz, a tortákhoz, ajándékokhoz, Leonka tortaszétkenéséhez, Kisnyuszi szigeteléséhez, Mea gyönyörű csokrához és a hintához, Gergő vagány motorozásoz, fagyizós Maja kunkori fürtjeihez és Tündike micimackós szerkójához. Most csak összefoglalva futja már. :(

Akartam feltenni táblázatot, mert közelednek a szülinapok, de ez a hülye babanet nem engedi. :( Még dolgozom rajta!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ma van az első nap az oviban. Beni örömmel ment, aranyos volt, beszaladt a társaihoz. Annyira furcsa, hogy nincs itthon, olyan nagy a csend, most, hogy Dani alszik. :( Pedig néha már a hajamat téptem az utóbbi időben, olyan dolgai is voltak Beninek, de most úgy hiányzik. :(

Ayse,
Nekem is nagyon intenzív a mensim a 2-4 napokban. Mondhatni ömlik belőlem a vér. Régebben, még Beni születése után sem volt ennyire erős. Bár nekem van spirálom, lehet, hogy az is befolyásol.

Nyúlné, Megann,
Rajtam is tombol az allergia, tüsszögök állandóan és fújom az orrom egész nap. A kontaktlencse miatt nem annyira viszked a szemem, de ahogy este kiveszem vég nélkül tudnám vakarni.

Nyúlné,
Neked mit ír ki a babanet, ha képet próbálsz/próbáltál feltenni?

benianyu

Dani járássegítője! Mit nekünk drága tologatós játék! :) Az alattunk lakó legnagyobb örömére! (bár ilyenkor dolgozik, felételezem.) Tettem rá új ragasztós szivacsbigyókat is.

Kép Kép Kép
Kép Kép

Kuha,
Ugyanolyan bodyja van Daninak, mint Gergőnek! :) Csinik benne! :)

benianyu

hogy nem választottam ki fájlt! :shock: ??????

Danigombóc nagy bűvész,művész,erőművész!és ahogy a szék alól kinéz,mint valami menő reklámfotó!micsoda férfi! 8)

Gergő tortája se semmi,de ennék abból is!de a vad motoros tuti befalta már az egészet!vagy legyen inkább szelíd motoros? :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Megvolt tegnap a keresztelő,nagyon szép volt,mindenki jól érezte magát Mazsi nagyot alakított -kis bűbáj volt végig! :D
Estére jól elfáradtunk........ :lol: :lol: :lol:
Marci nagyon sok szép és hasznos /értelmes ajándékot kapott. :D

Most meg rohadtul fáj a fejem..... :evil: :evil: :evil: ...másnak nem? :cry:

Pár fotó gyorsan,mert nyünnyög a kis bitang a lábamnál.... :wink:
Kép
Kép
Kép
annamami

Megann,nem azt vettem,merthogy csak vényre adnak(gondolom pont,mett olyan erős)
de ajánlották az algofelxet,máris jobban vagyok!
képzeljétek a Tescoba(már megint oda kellett mennem)úgy belémgörcsölt,mint még soha!ott álltam.kapaszkodtam Kisnyuszimba,szerintem érezhette,hogy most egy erős férfikézre van szükségem,mert szótlanul,mozdulatlanul ölelt és várt,hogy összeszedjem magam,nagyon aranyos volt!de tényleg csillagokat láttam....te jó ég,lehet most már ez lesz?és persze a görccsel együtt a vörösek is vagy tíz hadtesttel távoztak! :? már bocsi!egyszóval rémes,erre még az allergia,szél és meleg!én is elég labilis vagyok mondanom se kell....
na de mindjárt jönnek a barinők és csinálnak jó kedvet és Kisnyuszimat is szórakoztatják! :P
én már csak azt Pollen 30ch-t szedem,csak túl sokat kihagytam,így azért is ütött ki megint az új adag és az időjárás!amúgy szerintem jó!valamennyire!de most szar....nagyon szar!
na mentem

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mazsiiiiiiiii!!!!!!!!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

A Jóisten áldja már meg ezt a hülye babanetet...
Én meg privit nem tudok küldeni... :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Juci6!

Neked akartam írni privit..és nem engedi a dög... :evil: :evil:

Nyúlné!

Jobbulást..

Csajok!

Lénámat megint összecsípdeste valami dög..szerintem szúnyog...csak a fejét szegénynek...
Itt vonyít nekem!!!!!!!!!meg vakarózik!pedig soha-soha nem szokott nyűgizin, sírni-ríni...tök fura tőle.. :cry:
Szegény!!!Lehet hogy van még valami mert evés megint nuku..a joghurt...meg a Milli ..........(ezt azért nem írom le, mert tejszín is van benne) na az megy...legalább ennyi...
A héten mindenképp megyek dokinénihez, majd megkérdezem mi ilyenkor a teendő...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nyúlné Te szegény....
Nekem csak az első napom szokott olyan lenni, mintha megrágtak volna stb. Marci előtt ez sem volt.
És nagyon szépet írtál Marcira, köszi :P

Mea
Nagyon szépséges a hinta! És a csokor is!
Tudtad, hogy Lividdel egy napon születtem? :lol:
(OK, majdnem, az a 26 év bagatel :lol: )

Benianyu
HIhetetlenül édes Danika!
És olyan huncutul vigyorog, mint Beni! Vigyázz! :twisted:

Majola
Büszke lehetsz a párodra és persze Julcsikára is! Gratulálok!

Annamami
:lol: Ééééééédes! :lol:

Kuha
Nagyon jó kis torta! És jó kis pasi! :wink: Isten éltesse!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Köszi Csajok a hinta dicséreteket :)

Benianyu! :)
Dani nagyon ügyi azzal a székkel :D

Kuha! :)
Gergő képei nagyon klasszak és az ajándéka is!!! :D
Nagyon jó készülődést a lagzira és a pihizésre!
Megérdemled már nagyon!!!!!! :)

Juci! :)
Tényleg Ti egy napon születtetek :D (kis korkülünbséggel)
Marcika álla jól van már teljesen???

Nyúlné! :)
Remélem már jól vagy.Jó csajos bulit! :)

Lányok! :(

Nem tudom írtam e már nektek, hogy nekem meg olyan bajom van, hogy menses után is folyik valami szagos (olyan mintha genny szag lenne) váladék, ami olyan világos barna színű :( :( :(
Mi a fene lehet?Ráadásul szó szerint folyik néha és végig a két menses között.
Utánaolvastam és csak a méhnyakszájseb esetén van bűzös váladék.

Lehet az a bajom????

a héten megyek dokihoz, remélem nagy baj nincsen, de már aggódom mert már elég régóta tart csak azt hittem elmúlik....de nem :( :( :(

Mea
mea

Megann! :)

Lénának gyógypuszikat a csípésére!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Először is Boldog szülinapot Gergőnek! :P

Barbi!

Szupi kis bulit csaptatok Leonkának!Nagyon klassz játékokat kapott!A tortája meg nyami-nyami! :P

Mea!

Azta mindenit neki! Nagyon jó kis ajándék apától! :P
Dobostorta! Az én kedvencem is! :lol:

Papától a minicsokor nagyon aranyos! :shock: :P

Majola!

Gratula apának! Legyél büszke a lányodra ,hogy ilyen kisangyal módjára viselkedett!Biztos hiányoztál azért neki... :P

Ayse

Nekem is így jött meg először! :roll: Pedig én még a mái- napig is szoptatok!
Bár nekem a rendszer egyenlőre nem tért vissza! Van ,hogy 2 van ,hogy 3 havonta jön meg! :roll: Én meg veszem a teszteket ,hogy mi van...??? :?:

Rókica

Zsuzsababa tényleg nagyon okos! :shock: :P

A szopit ne bánd! :? Örülj neki ,hogy jó sokáig sikerült szoptatnod! :D És mostmár a nagylányod döntött úgy ,hogy nem kéri! :!:

Nyúlné

A képeid mindíg olyan jók! Meg a modelled is zabálnivaló!
Fúúúú! Csajbuli! Biztos nagyon jó lesz! :lol: :P

Megann

Ilyet leírni ,hogy csak egyszer kelt fel Léna ,de akkor is visszaaludt???????? :shock: :shock: :shock: :idea:

Én aki már egy éve nem alszom ,most nagyon írígykedek! :shock: :wink:
Táskás Léna nagyon cuki! Meg a cipőcskéje is! :wink:

Kuha

Szülinapi torta--- Nagyon fini lehetett -és milyen szép!Várjuk a többi képet! :!:

Benianyu

Vagány a járássegítő! :shock: :P

Bocs de mennem kell ,mert felébredet Dávidka!

Majd jövök!( 10:75 től folytatom a reagálást)
csillam

Isten éltesse a szülinaposokat!

Megann, kend be fenistillel.

Láááányok! Olyan öröm ért engem!....Tüncsike elkezdett símogatni...olyan édes! Majdem elsírtam magam! :) Szerencsére jobban van...étvágya is jobb...ma megevett 1 egész almát (reszelve)! Sajnos az éjszakáink gyötrelmesek... óránként felsír...füléhez kapdos...vakarja afültövét, homlokát, fejét...mi lehet...már középfülgyulladásra gyanakszom...de az lázzal is jár állítólag...szóval marad a foga...

Kép

Kép
prüntyi

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok.

Lányok HELP!!!

Mit kell csinálni ha Meli nem akarja meginni a tápszert??
Még este kortyolgat is belőle,de reggel egyáltalán nem kell neki!!

Nagyon cuki az összes kép!!

ancsi26

Aki az Istvánban szült: van az indexen egy cikk arról, mit csinál vajon egész nap a recepciós néni...jót nevettem rajta, mert mi is többször kerestük és nem volt ott, vagy elfordult, találgattuk, mi lehet a dolga. úgy látszik, mások is találgatnak.

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi! :)

Jobbulást Tüncsikének!
Tuti a fog, mert Lívi is állandóan a füleit fogdossa.
Egyébként neki most 1 hete jön 4 foga egyszerre!!! :shock:
Elég jól viseli, mert éjjel max. 1 x felsír és ennyi.
Nappal picit nyűgibb de egyáltalán nem vészes!

Csillam! :)

Köszi :)
Neked is a dobos a kedvenced?
Nekem főleg a teteje!!! :D

Mea
mea

Ancsi
Próbáljál ki szerintem másik fajta tápszert.

Megann
Szegény Léna.
Ha a pü nem megy át. mato.angela@gmail.com

Mea
Remélem semmi komoly. Ne aggódjál! De azért jobb, hogy mész dokihoz.

Prüntyi
Édes lehetett Tündi.
Doki mit mondott?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Megjöttünk Horvátországból, nagyon szuper volt, Sacira irtó büszke vagyok. Az oda-vissza utat jobban bírta, mint mi. Ott viszont éjszakánként rosszabbul aludt, többször fölébredt. Nem tudtuk, mi a baja, hogy 8szor-10szer ébred, de itthon ugyanúgy végigaludta az éjszakát, tehát csak az idegen hely lehetett az ok.Szép időnk volt, láttuk Dubrovnikot, Splitet, Mostart, fürödtünk a tengerben (Saci nagyon élvezte, nyalogatta a sót az úszógumijáról), pihentünk, jókat ettünk.

Mea, Kuha! Boldog szülinapot Lívinek és Gergőnek! A csokor nekem is nagyon tetszik!

Barbi! Szuperek a szülinapi képek! Leonnak is boldog szülinapot!

Prüntyi! Tüncsinek jobbulást! Én még csak most próbálkozom majd a lisztes dolgokkal, és azok közül is inkább a teljes kiőrlésűekkel kezdem.

Ja, én is várok recepteket tortára! Írt már valaki, érdemes visszaolvasnom a 2 hetet? (Hülye kérdés, persze, hogy érdemes, csak időm nem lesz). Tudja valaki, hogy pl. teljes kiőrlésű lisztből milyen lesz a piskóta?

Majola! Büszke lehetsz apára! Már úgy mennék én is valami jó kis koncertre!

Nyúlné! Jobbulást az allergiához, meg a vörösökhöz is! Többek között ez is szuper a terhességben, hogy nincsenek piros betűs ünnepek! :) Kisnyúl haláli édes! A termékbemutató meggyőző volt. :)

Annamami! Gratula Mazsi keresztelőjéhez! Nővérem kisfiának is tegnap volt a keresztelője!

A horvátországi képek férjem notebook-ján vannak, így csak később tudok képet föltenni.

Majd jövök még, és most már figyelek…

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!
Köszönjük a torta és egyéb dícséreteket! :D

Mea!
Lívi ajándéka is szuper, a torta meg istenien néz ki! :D

Évi!
Gergő tortája is nagyon étvágygerjesztő! :D

Benianyu!
Széktologatós Dani nagyon ari :D
Noel is imádta kicsinek a széket tologatni, anyukámék rosszul voltak tőle. :?

Ancsi!
Leonnál is próbálgattam, de egyik tápot se ette meg. Megpróbáltuk a rendes tejet is, az se kellett neki. Kapott joghurtot, meg minden más tejterméket. Mostanában viszont megissza a kakaót, persze rendes tejből. :)
Volt egy idő, hogy teát ivott reggelire, meg kenyeret, kalácsot evett.

Bodza!
Örülök, hogy jól telt a nyaralás, meg hogy az utat is ilyen jól viselte Saci. :)
Bátrak vagytok, mi idén még nem mertünk nekivágni Dubrovniknak, majd jövőre.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci, holnap viszem...meglátjuk...

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

Én tegnap akkorát zakóztam!
A teraszlépcsőn mentem le a kertbe a vacak kis kertbe használt cipőmben és akkorát zúgtam, majd bucskáztam (négy lépcsőfok)! Elterültem, mint a béka, szegény Lili tök megijedt. Tudtam, hogy nem tört csontom, de eltelt egy-két perc, amíg fel bírtam tápászkodni. Pár zúzódással megúsztam. Még pocakosan estem térdre, akkor annyira fájt hónapokig, hogy nem bírtam térdelni. Na most pont ott sérültem meg. Térdelni megint nem fogok egy jó ideig.

Andris szerintem ugyanannyit szopizik, mint újszülött korában (amellett, hogy rendesen eszik). A szoptatás alatt még mindig kell melltartóbetétet hordanom, mert a másikból spriccel :oops: . Sőt, ha hosszabb idő eltelik két szopi között, képes vagyok még mindig eláztatni a ruhámat. Ezeket leszámítva viszont nagyon kényelmes: nem kell pepecselni. De hogy hogy fog róla leszokni????

ayse

Juci!

Bár nem tudom pontosan, mikor is van a nagy nap, ezért most

KÍVÁNOK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

ayse

Sziasztok!

Két gyors kérdésem lenne...

Tudja valaki (Nyúlné????) hogy a Tescón kívül hol lehet ezt a Humánás tápszert kapni, folyékony formátumban? Ma visszamentem hogy vegyek még és nem volt. :twisted: :twisted: :twisted: Csak por.

Más. Egy szívességi lakáshasználati szerződésnek hogy kell kinéznie? Van erre valahol valami sablon?

Köszi!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Végre, írhatok Nektek!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A hétvégét majdnem a kórház szemészetén töltöttem :( Annyira rossz lett a helyzet, hogy be akartak fektetni.De 'hál Istennek, úgy, hogy Apa vállalta, hogy reggel-és este bevisz kezelésre, megúsztam.Váladékozott, könnyezett a szemem, és szombat hajnalra be is dagadt, úgy, hogy nem láttam!Gondolhatjátok........
Ma délelőttig, csak napszemüvegben lehettem, csak fürdésnél, és természetesen éjszakára lehetett levenni.Na, ezt is gondolhatjátok.... :( :( Se számítógép, se Tv, se könyv, se fény..... :( :( :( :( Nem kívánom senkinek!!!!!
Panni, meg nagyon viccesnek találta, hogy napszemcsiben vagyok állandóan.
Ugye, nőből vagyok, és baromira híú, szomi vagyok, mert kontaklencséről szó nem lehet egy darabig.Így marad továbbra is a szemüveg, de végre nem a napszemcsi!!Azt ne mondjam, hogy kb. 6-féle cseppel kell még buzerálni a szemem.Végül, a retinámon kívül, minden egyes "alkatrész" be volt gyulladva.Fődokinéni szerint ilyen kb.500 betegként jelentkezik.Nem volt szerencsém
Még a hétvégei szlovák lagzi is kérdéses volt a szemészek szerint!Na, ekkor betojtam, hogy tényleg gáz van!!Sőt, be is hívták hozzám az oszt, vez főorvost, szóval nem unatkoztattam a kórházunk szemészeti oszt.-n dolgozókat!!
Panni olyan édes volt, tuti érezte, hogy gáz van velem, mert a szokásosnál is nyugisabb, csendesebb csajszi volt!!
IIImádom!
Ja, apát kértem tegnap délelőt, hogy olvasson fel egy-két hozzászólást, gondolhatjátok, hová küldött.............!!!!!
Így, remélem, nem haragszotok, de most csak a képeket néztem meg, az ugye mint mindíg, zseniális, akár babócákról, akár rucikról, cipőcskékről, szülinapi bulikról, tortákról legyen szó!
Hát ennyi.
Puszi.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Roki,
ott én is pórul jártam,de az összes többinél lehet,pl Aushan és DMben

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szegény Totka!
Jobbulást!
De a felolvasásos ötleteden nagyot kacagtam. Elképzeltem Apa arcát :shock: :lol:

Ayse
Köszönöm. 6-án van a nagy nap!Én nagyon szeretem ha szülinapom van. És az Apukámnak is 6-án van. Ábrándoztam róla egy éve,hogy Marci is csatlakozik hozzánk, de Ő külön akart magának egy napot. Az enyémnél már csak az övének örülök jobban :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Róki!

Én is DM-ben vettem :)

M.

Kép

Kép
megann

Róki!

Tudom, hogy nincs túl közel hozzád, de Corában tuti lehet kapni ilyen humanás folyékony tápszert. Én ma voltam (fóti Cora), vettem sima humanás tápszert, mert már annyi sem volt itthon, hogy vacsira tudjak adni Gergőnek.
Én ott mindig látok.

Totka!
Te szegény, nem irigyellek a szemed miatt. Jó kis hétvégéd lehetett! :( :( :(
Vigyázz magadra, és főleg a szemedre!
Hétvégén mi is lagzizunk, de nekem életemben először most nincs kedvem hozzá :(

Képeket piszok Öcsém még nem küldte, úgyhogy nem tudok mit küldeni. :(
Ne haragudjatok, megyek is aludni, mert leragadnak a szemeim.

Holnap fincsa bablevest főzök, füstölt csülköt is teszek bele. Már most összefut a nyál a számban. Ezer éve nem csináltam.
Most lettem kész a "csipetkével" , amit beleteszek.
Bár én metélttésztával imádom, a párom csipetkés. De azt meg úgy úúúúúútálom csinálni. De mindegy, kész van... :)

Jó éjt!

kuha

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?