Sziasztok Csajócák!
Húúú, de rég írtam és húúú, de jó, hogy most jut egy kis időm rá.
Szóval túl vagyunk a nehezén. Átköltöztünk!
Nagyon kemény volt, de megcsináltuk. Hétfő óta sikerült valami lakásfélét varázsolni a doboz és bútorhalomból.
Úgyhogy mostmár vendégfogadásra is alkalmasak vagyunk és mindenkit szeretettel látunk!!!
Én fizikailag meglehetősen gyenge vagyok. A lábdagadásom maradt, sőt már reggel is elefántláb vagyok, de már ezt veszem észre a legkevésbé.
Ja többen kérdeztétek a térdemet. Egyszerűen kiment kb. 2 hete, mikor meg akartam fordulni. A tánctól elég lazák a szalagjaim, így már sajnos előfordult korábban is.
Szerencsére magától visszaugrott... aztán azóta fájdogál rendesen és most bővült még a csípőízületem fájdalmával, szóval nehezedek kicsit...
Így nem kell sok intelem, hogy mit nem szabad csinálni, mert szinte semmit nem is bírok. Persze még így is tudom, hogy többet vagyok talpon, mint kellene.
Eddig mindennap jött valaki segíteni, esténként pedig Sanival (szeeegééény munka után) tettük a dolgunkat.
A legfontosabb, hogy mostmár alakul a kis fészkünk és mire be kell feküdnöm, kész is leszünk.
Annál előbb pedig nem jönnek a Lányok, megbeszéltem velük.
Közben voltunk dokinéninél is, megdícsért, hogy milyen szépen növesztem a csajokat, egykékkel vetekszenk továbbra is.
Szóval Velük legalább minden OK és köszönik szépen a sok-sok dícséretet!
Jucikám!
Mindig úgy örülök a szavaidnak!
Azért remélem, a szeptembert nem jól érzed. Dokinéni szerint is még min. 3 hétig bennt kéne maradniuk.
Erika!
Utólag is Ittenke éltessen Bokáig!!
Nagyon szépek vagytok kívülről, belülről! Szép kerek azért Annácska is. Súlya is ezt mutatja?
Kapod még a vasinjekciót? Nekem is dupláznom kell mostantól a vasadagot.
Jó, hogy nektek már csak néhány dolog hiányzik a beszerzésekből. Nekünk még elég sok minden.
De megoldjuk!
Roxal!
Nagyon jó ötlet a kutyuli! És Katáéknak is szerencsét hozott.
Én is alig várom, hogy nekünk is legyen.
Melba!
Annyit gondolok Rátok, hogy mindjárt itt lesz Doma. Olyan hihetetlen...
Remélem, jól vagytok és azt is, hogy nem terheled túl magad (mondom ezt én... kac-kac..)
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon közel fogunk szülni egymáshoz képest.
Timikám!
Nekem is látszott már a 3. hónap táján a hasam. Bár, ha jobban belegondolok, tök sokan nem vették észre.
De tök sokan pedig igen...
A lényeg, hogy örülj neki és kész!
És ne hagyd Magatokat agyon paráztatni. Tudom én, hogy nehéz kérdés a dokiválasztás.
De egészséges vagy és a kisbabád is az és az is marad! Te pedig nem dolgozol, vigyázol Magadra és minden rendben lesz!!
Tök jó lesz az idő a hétvégén, úgyhogy nincs akadály a terveitek előtt..
Beeb!
Gratulálok!
Húú, de rohan az idő... még csak most ismertünk meg friss aggódó kismamiként, erre már két kis porontyod van!
Engem érdekelne, hogy hogy feküdtek a babócák? Mert elvileg mi is természetesnek indulunk majd, pedig Lucánk faros.
Illetve a szülés részletei is érdekelnének picit, de mindezt priviben is megoldhatjuk, ha nem bánod...
Nagyon jó babázást és sok-sok tejcit kívánok!!!
Vanda!
Azért jó, hogy benéztél!
Néha adj hírt Magadról! Aztán ha lesz kedved, úgyis szóval tartasz minket.
Most ennyi voltam, meg elküldöm még mielőtt megint elszáll a netünk.
Sok-sok puszi Mindenkinek!
réka
3in1