A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Még egyszer köszi a jókívánságokat!

Kagyló,
Valószínűleg már elkéstem a válasszal, de csak 8-tól van labor a Nyírőben. Biztos várnod kellett :cry:

Timikém,
Jó halászléfőzést, majd gondolj rám, mert nagyon imádom, pláne az igazi Tiszai hallevest :lol:
Hát nekem is látszott a 3. hó végén a pocim és tényleg más a formája :lol:

Melba,
ja a lábzsibbadást elfelejtettem említeni :twisted: Hát persze, hogy az is van. Ahogy Gigi irta ez már csak rosszabb lett, úgyhogy friss kismamik hajrá, aludjatok helyettünk is.
Doma egész ügyesen csinálja, a végén még úgy jársz, mint Loihi és ki se akar bújni anya összkomfortos pocijából.

Übi,
Szerintem is jól teszeiktek, ha elkezditek a beszerzést. Így a vége felé már tényleg nem esik jól boltokba mászkálni. Nekünk még egy pár dolog van, amit meg kell venni (kiskád, téliruha, lepedő, apróságok) ezeket most szeptemberben szeretném letudni, mert októberben már nem nagyon akarok boltokat járni. Mivel már nagyjából mindenről tudjuk, hogy mit, milyet akarunk,a férjem is meg tudja venni nélkülem ami még hiányzik.
Bizony néha önkéntelenül feljajdulok én is Anna produkcióitól. Néha olyan, mintha valami sztepptánc-tanfolyamot tartana bent és reng az egész pocakom :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
inari

Sziasztok lányok!

Azért jöttem, hogy elbüszkélkedjek, hogy megszülettek az ikreink!
Anna Bodza aug 17-én 10.50-kor, Eszter Lea pedig 10.53-kor.
Természetes úton születtek a Dévainál, mindenkinek csak ajánlani tudom az " öreget". El sem mozdult mellőlem, miután erősödni kezdtek a fájások és nagyon rendes volt. Én csak jót tudok róla mondani . A szülés előtt 4 héttel be kellett feküdnöm a kórházba, így volt időm megismerni a helyettesét a Molnár doktort is. Ő is nagyon rendes, mondjuk várható volt, hogy nem dolgozik akárkivel a Dévai. Ha a kórházról vagy bármiről kérdésetek van szívesen válaszolok.
Mindenkinek sok sikert
Üdv
egy boldog anyuka
Beeb
beeb

Beeb :)
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Minden jót kívánok nektek!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Beeb!
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Beeb!

Nagy-nagy gratula nektek, sok-sok boldogságot, örömködést, és mindenekelőtt egészséget kívánok nektek

Inari!
Kedves vagy, de ne izgulj, velem minden rendben, csak hogy hírt adjak magamról. Most én is pont abban a periódusomban vagyok, amikor nem szeretnék írogatni, de igyekszem olvasgatni, képben vagyok ám!
Tudod, majd jövök ha úgy érzem. Addig is puszi neked, és persze mindenkinek!
vanda978

Sziasztok Csajócák!

Húúú, de rég írtam és húúú, de jó, hogy most jut egy kis időm rá.

Szóval túl vagyunk a nehezén. Átköltöztünk! :)
Nagyon kemény volt, de megcsináltuk. Hétfő óta sikerült valami lakásfélét varázsolni a doboz és bútorhalomból.
Úgyhogy mostmár vendégfogadásra is alkalmasak vagyunk és mindenkit szeretettel látunk!!!

Én fizikailag meglehetősen gyenge vagyok. A lábdagadásom maradt, sőt már reggel is elefántláb vagyok, de már ezt veszem észre a legkevésbé.
Ja többen kérdeztétek a térdemet. Egyszerűen kiment kb. 2 hete, mikor meg akartam fordulni. A tánctól elég lazák a szalagjaim, így már sajnos előfordult korábban is.
Szerencsére magától visszaugrott... aztán azóta fájdogál rendesen és most bővült még a csípőízületem fájdalmával, szóval nehezedek kicsit...
Így nem kell sok intelem, hogy mit nem szabad csinálni, mert szinte semmit nem is bírok. Persze még így is tudom, hogy többet vagyok talpon, mint kellene.
Eddig mindennap jött valaki segíteni, esténként pedig Sanival (szeeegééény munka után) tettük a dolgunkat. :)

A legfontosabb, hogy mostmár alakul a kis fészkünk és mire be kell feküdnöm, kész is leszünk.
Annál előbb pedig nem jönnek a Lányok, megbeszéltem velük. :)

Közben voltunk dokinéninél is, megdícsért, hogy milyen szépen növesztem a csajokat, egykékkel vetekszenk továbbra is.
Szóval Velük legalább minden OK és köszönik szépen a sok-sok dícséretet!

Jucikám!
Mindig úgy örülök a szavaidnak! :)
Azért remélem, a szeptembert nem jól érzed. Dokinéni szerint is még min. 3 hétig bennt kéne maradniuk.

Erika!
Utólag is Ittenke éltessen Bokáig!! :) :) :)
Nagyon szépek vagytok kívülről, belülről! Szép kerek azért Annácska is. Súlya is ezt mutatja?
Kapod még a vasinjekciót? Nekem is dupláznom kell mostantól a vasadagot.
Jó, hogy nektek már csak néhány dolog hiányzik a beszerzésekből. Nekünk még elég sok minden.
De megoldjuk! :)

Roxal!
Nagyon jó ötlet a kutyuli! És Katáéknak is szerencsét hozott.
Én is alig várom, hogy nekünk is legyen.

Melba!
Annyit gondolok Rátok, hogy mindjárt itt lesz Doma. Olyan hihetetlen...
Remélem, jól vagytok és azt is, hogy nem terheled túl magad (mondom ezt én... kac-kac..)
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon közel fogunk szülni egymáshoz képest. :)

Timikám!
Nekem is látszott már a 3. hónap táján a hasam. Bár, ha jobban belegondolok, tök sokan nem vették észre.
De tök sokan pedig igen... :)
A lényeg, hogy örülj neki és kész!
És ne hagyd Magatokat agyon paráztatni. Tudom én, hogy nehéz kérdés a dokiválasztás.
De egészséges vagy és a kisbabád is az és az is marad! Te pedig nem dolgozol, vigyázol Magadra és minden rendben lesz!!
Tök jó lesz az idő a hétvégén, úgyhogy nincs akadály a terveitek előtt..

Beeb!
Gratulálok! :)
Húú, de rohan az idő... még csak most ismertünk meg friss aggódó kismamiként, erre már két kis porontyod van!
Engem érdekelne, hogy hogy feküdtek a babócák? Mert elvileg mi is természetesnek indulunk majd, pedig Lucánk faros.
Illetve a szülés részletei is érdekelnének picit, de mindezt priviben is megoldhatjuk, ha nem bánod...
Nagyon jó babázást és sok-sok tejcit kívánok!!!

Vanda!
Azért jó, hogy benéztél! :)
Néha adj hírt Magadról! Aztán ha lesz kedved, úgyis szóval tartasz minket. :wink:

Most ennyi voltam, meg elküldöm még mielőtt megint elszáll a netünk.
Sok-sok puszi Mindenkinek!

réka
3in1
Vendég

sziasztok
Még hátra van egy vérvételem, és a belgyógyászati vélemény. Voltam Dévainál is. Nagyon aranyos volt :lol: Szerinte minnél előbb el kell kezdeni, mert pl. az utrot már nem lehet kapni, és elég sok gyógyszer helyet lesz más. Na és megy fel a gyógyszerek ára is. Még pontosan nem tudom mikor is, de tuti, hogy hamarosan. 3 hét múlva kell hozzá mennem újból, akkor majd okosabb leszek... :lol:
A clamidiát és a szürést megcsinálja. :wink:
Duddu
Kép???
Vanda!
Hiányoztál! :cry:
Ági28
Érzel már valamit? Várom majd a + tesztedet :wink:

kagyló

Szia Kagyló!

Köszi a tippet.

Semmit nem tudok a lombikról, tundál segíteni valamit.
A páromnak kevés a spermaszáma ezért, mondták, hogy lombik, de még kell hozzá egy andrologusi szakvélemény "remélem jól írom" :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Szia gizmix
Üdvözöllek :!: :wink: Majd meglátod milyen aranyos a társaság. :lol: Minden kérdésre válaszolnak, és érdemes meg is fogadni. Nem mindig voltam Dévais, hanem Kaális. Mindent amit tudok a csajoktól hallottam. Mivel nekem is az első lombikom lesz a Dévainál, ezért erről nem tudok nyilatkozni neked... biztosan lesz aki el tudja mondani, hogy mire számítsál... Egyenlőre én is a vizsgálatokat csinálom.
Annyit viszont tudok neked mondani, hogy nem jelent semmit sem, ha kevés a spermiuma a párodnak, hiszen egyetlen egy is elég arra, hogy babás legyél. Nem tudom melyik andrologushoz kell menned?! Mi annál voltunk akit a Dévai ajánlott :!: :lol:

kagyló

Sziasztok!

Beeb
Gratula a bébikhez.

Inari
Voltunk a börzén, vettünk egy-két dolgot, de fölöslegesnek érzem, hogy kimásztunk. Amit spóroltunk volna elköltöttük belépőre és parkolásra.
Chicco sterilizálót vettünk, hozzá két döntöt nyakú cumit, egy kis cumit, meg egy 0 hónapos kortól használható "altató cumit" amire nem szeretném ha rászokna, de olvastam az első fél évben még jót tesz a bébinek, mert megnyugtatja.
Használt ruhák túlságosan megviseltek voltak, így inkább maradunk az újaknál, meg amit barátnőmtől kaptam, mert arról tudom honan van. Így ruhácskából két kertészt meg hozzá pulcsit szereztünk be, mert nem lehetett ellenállni!!!! Kenguru bodyt is kaptunk újat 400Ft-ért. Babakocsit nem vettünk, pedig eredetileg azért indultunk. Még mindig nem tudtunk dönteni :(
Cam tetszik, de most már 105.000Ft, megy felfelé az ára! Nekünk nagyon húzós, mert hát más is kell még. A Pierre Cardent (remélem jól írtam) most nézegettük először, így még túl sokat nem tudok róla, de az ára egész jó kb.45-50eFt hordozóval, elfogadható színben.
Bocsi, hogy megint hosszúra sikerültem!!! :oops:

Gizmixxx
Nálunk is kevés volt a spermaszám, én is szívesen válaszolok a kérdéseidre. Andrológust ajánlani fog a Dévai, szerintünk nagyon rendes! A spermiumot oda is viheted, de előtte beszéld meg vele, mert ha jól emlékszem fél órán belül kell odaérni. Mi ezt a megoldást választottunk, persze ott is van lehetőség rá, hogy a párod leadja. Emlékeim szerint 10.000.- volt, és aránylag hamar megvan.
A szakvélemény után tudja Apánk megmondani, hogy a baba ICSI-vel fog-e megfoganni. Erről bővebben kapsz majd tájékoztatást, a lényeg az, hogy a spermiumot is ők választják ki, és azt a petesejtbe juttatják.
Vizsgálatok után kiválasztjátok a gyógyszercsomagot, elkezditek a stimulációt. Rengeteg fehérjét kell fogysztani, lehetőleg húst! Ezt nem szabad elfelejteni!!! Kétnaponta reggel kell feljárni UH-ra, reggel, de általában 10-ig is ott ül az ember (legalábbis én ott ültem). A petesejtek kb a menstruáció első napjától számítva a 14.napra érnek meg, de ez emberenként változik! A punkciót altatásban vagy ébren végzik választásod szerint. Én altatás nélkül kértem, de a többiek altatással. Addig a párod leadja a spermiumot. Az nap délután mikor elengednek, megmondják mennyi petesejt termékenyült meg. Utána telefonálnod kell, és minden attól függ mennyi marad meg. Négy vagy a fölött kérheted, hogy ne ültessék vissza, hanem "ők" nevelgessék még egy pár napig, így jobban kiszürhetők a rendellenességek (nekünk három maradt, az már erre kevés). A visszaültetés nem fáj, max hármat kérhetsz vissza. Utána ajánlanak pár nap pihit! Innen már vigyázzol magadra, és reméljük minden úgy zajlik, ahogy szeretnéd! :lol: :lol: :lol:
A statisztikák szerint általában 2-3-ra szokott sikerülni, de persze vannak kivételek. Mi két petét kértünk vissza, mindkettő megtapadt, az egyik úgy tűnt ikrek lesz, de sajna ők elhaltak a következő UH-ra. Rolibaba itt növekszik a pocimban, két héttel nagyobb a koránál, 26. hetet töltjük holnap, dec.12-re vagyunk kiírva! Így mi köszönetet modhatunk a Dévainak és a sorsnak, hogy elsőre összejött.
A program elkezdésekor részt kell vennetek egy tájékoztatáson, ahol mindent elmagyaráznak, és kérdezni is tudsz.

A többiek biztos kijavítanak, ha valamit nem jól írtam, és hozzátesznek saját tapasztalatból!

Bocsi, ha néha kicsit értelmetlen, vagy helytelen, de nekünk már késő van, és már nem akarom visszaolvasni.

Pusza mindenkinek, jó éjt!

Kép
übi

Sziasztok csajok!

Köszönöm a gratulációkat nagyon aranyosak vagytok!

Gizmixxx fel a fejjel! Az én páromnak is kevés a spermiumszáma ezért kellett a lombik, most pedig 2 egészséges 2 hetes babóca anyukája vagyok.
Az én páromnak az urológiai klinikán nézték először a spermiumszámot és azt a leletet kaptuk, hogy NULLA millió!!!
Se élő, se holt spermium nem található. Képzelheted mennyire kiakadtam. Aztán elmentünk a Dévaihoz, ott megismételték a vizsgálatot és kiderült, hogy mégiscsak van, az igaz, hogy milliókban tényleg nem mérhető, de 25 vagy 50 ezer volt összesen.
Azt mondta a Dévai, hogy volt kinek 6 db élő spermája volt és mégis összejött a lombik!
Szóval ne aggódj, mostmár jó kezekben vagytok.
Én szívesen válaszolok a kérdéseidre, ha akarod.
Mindenkinek üdv
Beeb
beeb

Nagyon aranyosak vagytok!

Hát nekünk tavaly kezdődött az egész ilyentályt. Elmentem a magán nődokihoz, ahol urulogus is rendelt, mondta a nődoki, hogy a páromat kell előbb megnézni, miellőtt enegem elkezdenének macerálni, hát mondtam a páromnak, hogy egy ajtóval arréb ............ az eredmény csak lombik de a doki azt mondta, hogy mivel csak két napos volt az anyag így menjünk vissza egy hét múlva akkor már rébuszokban beszélt, én sík ideg lettem és mondtam neki, hogy adja ide az eredményt, mert átviszem a nődokimnak és rávágtam az ajtót. A nődokim azt mondta nem eggyértelmű valaki erre azt mondaná, hogy nem valaki azt mondaná hogy igen otthon is megoldható. Hát ő az utóbbit választotta, és elküldött hormonvizsgálatra, majd HSG-t csinált, minden negatív lett, és azt mondta, hogy most várjunk hat hónapot, mert a HSG nem csak egy vizsgálat hanem egy kezelés is és ha pozitív a teszt keressem fel hamarabb. Eltelt hat hónap semmi. Visszamentem hozzá, közöltem vele, hogy pokoli görcseim vannak mesó alatt, erre ő megvizsgált és közölte lehet, hogy van valami a méhemben, de ő már tovább nem kezel, mert
felszereltség híján nem teheti. De ajánl meddőségi klinikákat. (dévai stb) Hát mondanom sem kell, hogy zokogva távoztam és kétségek közt. A dévaiba sikerült egy korai időpontot kicsikarnom. Ott csináltak egy UHT, mert utaltam arra amit az előző dokim mondott, és találtak egy 3cm miómát. Elmondtam, hogy szerintem nem eggyértelmű az eredmény a párom vizsgálatánál. A párom megcsináltatta a vizsgálatot a Dévaiba és azt mondták, hogy csak lombik jöhet, szóba kevés spermaszám miatt. (egy millió) A dokom ajánlott egy andrologust (mint azt ti is említettétek) Jövő héten megy hozzá!

Ez az én történetem
gizmixxx

Kagyló! Drága, vagy, de leget, hogy nem olvastad, de sajna az 5. inszem sem sikkerűlt, sőt gazdagabb lettem ismét egy cisztával. A 6.majd szeptemberben jön. Most meg csak úgy vagyogatok!! De köszi az érdeklődést!! :D
Ági28

Sziasztok :)

Gizmixx :)
Üdv a fedélzeten!! Én is csatlakozom a csajokhoz! Az én férjem spermája is nagyon vacak. Kevés a száma és az a kevés is rendellenes. DE!!!! Van egy csodálatos kisfiam aki majdnem két éves már. És Őt a Dévainak köszönhetem! Übit csak annyiban javítanám ki, hogy négy embriót is beültet Dévisz, de ahhoz már pár próbálkozásun túl kell esni. De kívánom, hogy Übi-hez hasonlóan az első próbálkozás sikeres legyen!!

Réka :)
Képet-képet-képet!!!!!!

Tegnap voltunk Pityesznél! :) Annyira furcsa volt menni az intézet felé........... Az összes emlék megrohant, majdnem bőgtem a kocsiban :oops: Arra gondoltam,hogy mennyit jártam hozzájuk, mennyit ültem ott........ Dévai nagyon édes volt. Nem volt rendelés csak valami papír munka miatt ment be (de várt minket mert elöző nap beszéltünk vele) Tetszett neki Olivér nagyon. GOndolom, hogy milyen jó érzés neki látni a munkája gyümölcsét. Szerintem ennél szebb "végtermékű" munka nincs is mint az övé :wink: Jókat nevettük. Oli beült a székekbe a váróban én meg mondtam neki, hogy anya is nagyon sokat ült itt. De végül "kiültük" Olikámat! :D Mondja Dévai, hogy ő a lombikot mindig a pecázáshoz hasonlítja: ki kell ülni az eredményt. És ami a legfontosabb, hogy hinni kell benne, hogy fogunk halat !!!! Kérdezte, hogy mikor megyünk kistesóért. Még egy támogatottunk maradt............... Eddig kapásból elutasítottam. De lehet, hogy egyszer rászánom magam mégegyszer. Dévai mondta, hogy csinál egy ugyan olyat mint Oli, csak lányba :wink: Én benne lennék ha valaki garantálná nekem, hogy egyből sikerül és csak egy baba lesz. Asszem infarktust kapnék ha Oli mellé születnének még ikrek :roll:
Csináltunk képet, de nem tudom, hogy feltegyem-e??? Szerintetek Pityesz nem ellenezné?????

Puszi

U.I: a drágalátos fiam tojik aludni............... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Ezt is Dévainak köszönhetem :lol: :P

KépKép
gigi28

Gigi 28!

Bárcsak én is ott tartanák már :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lányok!

Mennyi az esély, hogy ikrek lesznek. És elsőre hány százaléknak sikerül???
gizmixxx

Sziasztok!
Beeb!
Gratulálok,jó egészséget kivánok Nektek! :wink:
Kép

Többieknek kicsit rólunk:
Elsejével elkezdődött a munka számomra.Domi elég jól birta az első napot a keresztanyucijával volt és csak a déli altatásnál volt sírás anya után.Én is jól éreztem magam,aranyosak voltak a gyerkőcök kollégák egyaránt.A gyerekek kérdezték miért nem vittem a kisbabámat is magammal.Korábban volt rá példa,hogy amíg az irodában voltam beadtam Domit a csopiszobába.Ilyenkor minden gyerek Domi körül legyeskedett,vele akart játszani.Az én szőke hercegem pedig nagyon is csípte ezt a szitut. :lol:
Szóval melózom,jövőhéttől újra lesz suli is,Domira pedig Tamással váltva vigyázunk.Aztán lehet,hogy januártól bölcsis lesz a nagyfiú.No nem azért mert"útban van"hanem mert "szerintem"igényli a gyerek társaságot. :roll:

Mindenkinek szép és jót kivánok!A kismamiknak további gondtalan terhességet a leendő kismamiknaksok sok drukkot,kitartást!Sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok
Ági28
Jaj, ne haragudjál :oops: Azt hittem, hogy majd jövő héten lesz tesztelésed... Megkérdezhetem, hogy miért lesz 6. inszem is, ha eddig nem jött be?! Nem kérted még a lombikolást? Hiszen le tudják igazolni, ha már ilyen sokszor volt! A ciszta minden alkalommal ha menstruáció van, utána felszívodik... vagy rosszul emlékszem. :roll: Nekem még soha nem volt. Gondolom érzed is, vagy fáj... Én itt leszek szeptemberben is és akkor is szórítani fogok neked!!! Szeretném látni a te + tesztedet majd... pocakosat is. :wink:

kagyló

Sziasztok!

Még egyben vagyunk :wink: , bár nagyon sokat keményedek :roll: ...

Beeb,
óriási gratula a lányokhoz!!! Sok boldog percet és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!!!
Többször gondoltam Rád az elmúlt két hétben, hogy tuti babázol már és tessék. :lol:
Mekkorák voltak a lányok? Képed nincs róluk vagy nem szívesen teszel fel? Olyan kíváncsi vagyok... :wink: Ilyen mákod volt, hogy pont akkor indult be a szülés, amikor a Dévai ráért vagy megbeszélt időpontban megindította? És tudod őket szopiztatni?
Jó volt olvasni soraidat így szülés előtt főleg... :wink: Bár nekem is sikerülne a Dévainál szülnöm! :roll:

Eper, jelentkezz!!! Mi volt Dévainál, mit mondott???

Timi, nagyon kíváncsi vagyok az új dokis benyomásodra. Majd írhatnál róla. Ha váltanál, akkor is mindenképpen vetess le gyakran kenetet. Sok doki nem teszi, abból lesznek aztán a koraszülések... Nekem többször volt a kenetemben baci, most is van. :cry: Jó erre odafigyelni, simán kajákból elkapható.
Én úgy gondoltam, látszik a pocimon 3 hónaposan a terhesség, de így visszanézve a fotókat nem tudom. De nagyon nagynak éreztem a pocimat, fel voltam puffadva, most sokszor nagy pocival is könnyebben mozgok... :wink:
Hol marad a pocifotód? Kíváncsiak vagyunk ám!
Remélem, jól sikarült a hétvégétek! :wink: A halászlevet én is imádom!

Az jó Ági, ha nem számolod! Abból lesznek a szép meglepi spontánbabácskák... :wink: Hátha... :wink:

Inari, hát majd meglátjuk 4 hét múlva... Most egyelőre parázok ezerrel, mert innentől tilos a magnézium, frontok meg jönnek-mennek, nagyon sokat keményedek és még telihold is lesz... Mi szept. 30-ra összpontosítunk... :wink:
sztepptánc-tanfolyam :lol:

Vanda, örülök, hogy rendben vagytok. :wink: Én is nagyon hiányollak, csak közben Inari már Rádkérdezett.

Duddu, nagyon ügyesek vagytok!!! :wink: Képeid nincsenek vagy még nem volt időd rá?
Mit szólsz a szept. 30-hoz, mint szülési időponthoz? Mi azt céloztuk be... :wink: Tényleg hihetetlen, hogy már itt tartunk. :roll: Most azt hiszem, így ma reggel sikerült egy cseppet megijednem. És a héten háromszor már megyünk a Jánosba... :roll:
Lábfájás :cry: :cry: :cry: Gyengeség nálam is van egy babával... :cry:
Nagyon-nagyon ügyi vagy, hogy ekkorák a csajok!!! :wink: Hú nem semmi hancúr mehet akkor a pocidban... :wink:
Babacuccok hamar beszerezhetőek, de csak óvatosan a vásárlással! :wink:

Kagyló, nagyon ügyesek vagytok! :wink:

Szia Gizmixxx! :wink: Dévai megoldja. :wink: Látod, milyen klasz Oli babák születnek ezen probléma ellenére is! :wink:

Übi, jó, hogy beszámoltál a börzéről. Úgy kimentem volna, de esküvőre kellett mennünk, az tán még fárasztóbb volt. De így nem sajnálom annyira...

Roxal, várjuk ám a kutyusos képeidet!!! :wink:

Gigi, én kíváncsi lennék a képre... :wink:

Dia, örülök, hogy jól kezdődött a munkád. :wink: Nem mindegy, hogy megy az ember dolgozni, főleg ha Domi mellett teszed.

Pénteken voltunk Dévainál, szerencsére a kenetemet kivéve minden rendben velünk. De nagyon morgós volt, rég volt ilyen pocsék kedve... :cry: Örülök Gigi, hogy szombatra jobb kedvre derült. :wink:

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok!!! :wink:
Melba

KépKép
melba

Kagyló, én próbáltam Déviszt rávenni, hogy nem lehetne e ugrani egyet, de azt mondta, hogy sajna nem teheti!! Lehet, hogy csak nálam nem teszi, de azt az egy inszemet már kibírjuk!!

Pocakos képet már most tudok mutatni!! :-)

beeb gratula vigyázz rájuk nagyon!! :-)
Ági28

Ági28
Nálunk úgy volt, hogy volt 3 inszem. És utána mondtam a dokimnak, hogy ebből így nem lesz semmi sem. És ugrottunk a lombikra, leígazolta. Mondjuk a férjem eredménye után kis is derült, hogy felesleges pénz kidobás volt az inszem, hiszen egyértelmű volt, hogy így nem fog soha sem sikerülni. Ha van indok amivel le tudja igazolni akkor meg is teszik, de ha nincsen nálatok semmi próbléma, akár átjárhatósági, férjednek rossz sperma eredmény stb. Akkor sajnos végig kell csinálni. És előbb után sikerülni fog. :wink:

Milyen összegű gyógyszer árakat fog most a Dévai felajánlani?!(lombiknál)

kagyló

Bocsi, azt akartam írni, hogy előbb vagy utóbb sikerülni fog. :wink:
Vagy az első lombiknál, szóval nem szabad feladni. :lol:

kagyló

Közkívánatra:
Kép a véreb Kép Kép
roxal

Beeb :)
Gratulálok :)
Isten hozta a lányokat :) (na megy egy kicsit Dévai :lol: )

Roxal :)
Tündéri az ebi :) Meg kell látogassalak :lol:

Réka :)
Remélem pihiben vagy. Megrendeltem a könyvet, de azért ha mész a Brendonba szólj és elkísérlek.

Gigi :)
Oli fogta a dolgot valamennyire, vagy csak elvolt?
Szóval csak belevágtok elöbb-utóbb egy Olíviába? :lol:

Kagyló :)
Három csomagot szokot felajánlani egy 100e alattit, egy kb 150e-t, és egy 300 felettit. Szerintem a többség a 150e-t választja.

Gizmixxx :)
Üdv a körünkben!

Mi ma voltunk Dévainál. Bébike cukorfalat, integetett a kis kezecskéivel (azaz inkább még csak csápok, szóval inkább csápolt). 2,46 cm meg is dícsértem, hogy szépen megnőtt :)
Dévai is nagyon édes volt, vigyorgott és mondta, hogy milyen aranyosan illegeti magát, biztos lány lesz :lol:
Most kértünk fotót is, íme:
Kép

Puszik

wish

Wish
Köszönöm. Azt hiszem mi is azt fogjuk kérni a párommal. Három hét múlva viszem vissza a maradék vizsgálati papírokat. Ma el is hoztuk az AIDS és ami ehhez tartozik. Van EKG, Tűdöszürés is készen. 2. napi vérvétel, ellenanyag. Marad vizelet, belgyógyászati vélemény és a 23. napi vérvétel hátra. De mivel előbb kell vissza mennem hozzá, ebből csak a belgyógyászati lesz meg. Egy héttel később lesz a többi. Gondolom nem lesz gond ha később kapja majd meg.
Olyan szépen látszik a képen a kis cukorfalatotok :!: :lol:
Szeretnék én is ilyet látni majd :cry:
Poci képecske???

kagyló

Roxal!

Nagyon édes a kutyus!

Wish!

Nagyon szépen látszik minden az UH-n. Gratula nektek!
Elsőre sikerült????
Hány hetes???
Mindenkinek szurkolok nagyon :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Wish!
De szépen kivehető a bébitek :D
Hiperstimus tünetek teljesen elmúltak, ugye? Általános közérzet?
Szívesen látunk, de még várj egy hónapot a látogatással, majd csak akkor hozhatjuk el ebit. Még szorgosan teszi a dolgát, hangosan szopizza a mamáját, bóklászik. :)
roxal

Wish tündéri a baba!!

Kagyló, sajnos nálunk minden rendben van,ezért végig kell csinálnunk!! :-(
Igen eperke is azt mondta, hogy szerinte nekem az első lombik biztos sikert hoz majd!! :-)
Ági28

Wish :D
Csodálatos a Bébi! Gyönyörű kép!!!

Roxal!
De jó nektek!!!
Már én is nagyon vártam a kutyuli képét, úgy meg tudnám tutujgatni!!! :P
hajnesz

Kagyló :)
Szerintem nem gond, ha nem lesz meg még minden lelet, csak mond neki, hogy folyamatban és kezdésre meglesz.
Pocak képet nem rakok fel, ne is kérd. A hasam ugyanolyan kövér, mint terhesség elött, szóval nincs mit látni rajta.

Gizmixxx :)
Nekünk ötödikre sikerült. A képen 8+6 a bébi.

Roxal :)
Hiperstimunak már nincs nyoma. A közérzetem változó. Tegnap éjjel pl háromig nem tudtam elaludni, mert erősen émelyegtem és lázasnak éreztem magam. Nem volt lázam, csak az érzés volt olyan.
Szóval rendes kismama vagyok, mindeféle apró nyűggel :) De kibírható minden eddigi tünet (erre vártam, vagy mi :lol:), és azért a tegnapi UH is alaposan kárpótolt mindenért.
Tegnap Dévainál életem legalacsonyabb vérnyomását méréték, ezek után nem is csodálom, hogy sokat alszom :)

HAJNI :)
Örülök, hogy megtörted a némasági fogadalmat :)
Hiányzol ám innen, mert szeretünk.

Vanda :)
Ez rád is vonatkozik!

Ági :)
Az én tapasztalatom is az, hogy az inszemezőknek sokszor sikerül már az első lombik. Gondelom lelkileg megkönnyebbülés, hogy valami más jön végre. Bár ellenpéldák is vannak. Gigi például végigjárta a hadak útját (de azért megérte ;)).
De az sem baj ám, ha meglepsz minket, mint Inari :)

A bébinek nem lufija van, hanem az a szikhólyag. Én nem tudtam mi az, D. mondta :)

wish

WIsh :)
Lufi :D :D :D Te tiszta hibbant vagy!!!!!!!!!!! De nagyon édes a babótok!!!!!! Én rendetlen kismama voltam, semmiféle tünetem nem volt :wink:
Olivía :D Mikor hétvégén Eszterékkel beszélgettünk erről, Viktor elzárkózott tőle........... Ő inkább a természetes babára gyúrna :wink:

Ági :)
6 inszem + 4 lombik= Olivér Azért addig míg egyismeretlenes volt az egyenlet, nagyon szar volt!!! De végén aztán meg lett a megoldás!! Én igazából azt nem értem, hogy minket miért szívattak az inszemmel mikor esélyünk sem volt rá...... :evil:

Hajni :)
Puszilunk!!!!!!!!!

Eszter :)
Oli is megcsodálta tegnap este Zsömit! Megbeszéltük, hogy jól megdögönyözzük!

Puszi

KépKép
gigi28

wish ez a lufis beszólás édes volt!! :-)
Ági28

Wish!
jegyzem ám, lufi, cérnás hal :lol:
örülök, hogy jobban vagy, tessék csak szépen élvezni, sokat vártál rá. Az alacson y vérnyomás jó, azt jelzi, hogy nem vagy para. A többire meg úgyis odafigyel apánk.

Kutyások!
Tessék sorszámot húzni, mert már nem bírom követni. Majd jöttök hozzánk talira, s akkor mindenki láthatja, gyúrhatja. Aki meg nem bírja addig, az nálam jelentkezzen :P
Hajni!
Szeretettel látunk, de ezt tudod enélkül is :shock: ugye?

Gigi!
Viktort meggyőzzük, csak szóljál. Majd Atti beleülteti a bogarat a fülébe, hogy kell az az Olivia :wink:
roxal

Na eddig tipródtam, hogy feltegyem- e a Déviszes képet......... De nem bírom magamban tartani, mert olyan büszke vagyok rá!!! Doki bácsi, ugye nem haragszól meg rám??? :wink:
Kép

Eszter :)
Ja és Zsömi fésülésével sem lesz gond, megoldjuk! :wink:
Kép
Olivia.... :D Köszi, tudtam, hogy rátok számíthatok!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Lányok, nem tudok most visszaolvasni, csak egy-két dolgot láttam így hirtelen átfutva az oldalakat.

Szóval itthon vagyunk a nyaralásból, jól sikerült. Az már kevésbé, hogy sajnos utolsó nap és a hazaúton nagyon csúnyán feszülni, keményedni kezdett a hasam, de úgy, hogy hazafelé már komolyan megijesztett, annyira, hogy mentünk is egyből Dévaihoz. Jól le is tolt, hogy miért nem jöttem már előző nap... :(
Szerencsére mindent rendben talált, tehát nem nyílt ki a méhszáj vagy ilyesmi, de ágynyugalmat és maroknyi magnéziumot rendelt. Azt mondta, ha ennél nem lesz erősebb a keményedés, vélhetően nem fog gondot okozni, de azért a következő (jövő pénteki) találkáig óvatosnak kell lennem. A szombat és vasárnap még nagyon vacak volt, itthon is folytatódtak a keményedések, feszülések, tegnap óta mintha jobb lenne, de most is jön néhány, pedig tényleg sokat pihenek.
Úgyhogy ez a helyzet. Remélem, nem marad így... egyrészt korán lenne még szülni, másrészt most akartunk nekifogni a vásárlásoknak, úgyhogy remélem elmúlnak a panaszok és élhetem újra a rendes életem.
Babuci szerencsére biztos hogy jól van, a sok fekvés közben azzal próbálkozik, hogy az oldalamon törjön ki, folyton ott matat... nagyon aranyos!

Lányok, ha alakulok, írok majd mindenkinek! Most csak a fotókra tudok reagálni, mert azokon megakadt a szemem.

Roxal, vegyél fel a listára kutyasimire! :D Nagyon édi a blöki, látszik a szemén a gyerekhozó varázserő! Meglátod, ti is majd annyit szeretgetitek, hogy csak na!

Wish, vízben léghajózik a babád? Hogy is van ez? :D Nagyon jól sikerült kis fotó! Picurkáról is készült egy hasonló, amin nagyon szépen kivehető volt kb. ennyi idős korában.

Gigi, ki mosolyog büszkébben, te vagy Dévai? Gondolod hogy "temérdek" szabadidejében olvassa a fórumot? Szerintem efelől ne aggódj, sőt, végre Dévairól is láthatunk egy nem fehér köpönyeges fotót! Köszönjük! :D

Na csajok le is akadok, puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Kép
Ági28
Hidd el nekem addig, jó amíg nincsen semmi bajotok. Mert idővel akár az inszem, vagy spontánul is össze jöhet. A lombikot a legutolsó esélyként használják. Mi pl. mint nem adnánk azért ha nem lenne bibi a páromnál. Akkor állandóan azon lennénk, hogy sikerüljön. Majd meglátod sikerülni fog a következő!!! :wink:
Wish
Én sem vagyok egy vékony alkat, de ha terhes leszek fel fogom tenni a képet, mégha elöször alig fog látszani valami is a ... hasamon. :lol: Ne legyél ilyen, te is szép kismama vagy, leszel!!!! :wink:
Gigi28
Nem hiszem, hogy megsértödne a képért. Olyan aranyosak vagytok rajta. :lol:

kagyló

Sziasztok!

Gizmixxx
A statisztikát elmondják a tájékoztatón! De legalábbis megtudod kérdezni! Normál terhesség esetén is sűrűn szokott két petesejt megtapadni, és útközben az egyik elhal, ez van amikor csak a szülésnél derül ki. A nőket egy gyermek kihordására tervezték, ezt még a Dévainál mondta Ágnes mikor a másik petesejt elhalt.

Wish
Nagyon édi a bébi! Meglátod olyan hamar repülnek a hónapok! Ránéztem a képedre, és hirtelen úgy tűnt csak pár hete kaptunk mi is hasonló fotót, pedig már hónapok teltek el.

Melba
Ráadásnként a B pavilonban volt, ami jóval kisebb mint az A.
Vigyázz magatokra!!!

Pusza
Jó éjt!

Kép
übi

Sziasztok!

A gép ismét nem volt jó, emiatt is kimaradt néhány napom a topik életéből.

A szegedi kirándulásunk nagyon jól sikerült:) Ettünk fincsi halászlevet, nagyokat sétálgattunk, mindeközben Keksz nagyon jól nyaralt apukámnál, naponta 2x vitték úszni a Tiszára az unokaöcsémmel, ő volt a király, gyakorlatilag azt csinált, amit akart, fotelben aludt stb. Amikor megérkeztünk, szinte le se tojt minket. Majd rakok fel képeket róla.

Roxál!

Zsömi fehér maci egy tündér!!!:):) Gigiéknél is van egy hasonló kép Kevinről, azt is majd' megzabáltam. Olyan jó lesz Nektek, hogy lesz kutyátok!!! Zsömi kan vagy szuka??

Beeb!

Óriási gratula Nektek!!! Főleg hogy természetes szülésed volt!!:):) Engem nagyon érdekelnének a pontos részletek a szülés menetéről, Dévai minden megnyílvánulásáról aztán a csecsemősökről stb. Ha máshogy nem, priviben.

Melba!

Tegnap a teli hold láttán Te jutottál eszembe. Olyan fura látni, hogy már csak 26 nap van hátra a Nagy Találkozásig.
Pocakod óriási, gondolom.

Kata!

Annak örülök, hogy Baba csak "vicceskedeik" ezekkel a keményedésekkel, és nem okoz semmilyen bajt. Biztos vagyok benne, hogy ha pihensz, óriásit fog javulni a helyzet.:)

Judit!

Beszámoló Tunéziáról??!!!

Kagyló!

Már nagyon közel a befutó, mindjárt kezdetek:)

Wish!

Annyira édes a lufis Baba!! Milyen szépen kivehető mindene!! Sajnálom, hogy én hasonló korában nem láthattam Pap Babát. Majd hétfőn megmondom Apámnak, hogy megmutatja, vagy lövök!!!
Amnió fronton "baszogatott" benneteket??

Übi!

Azért haladtok a vásárlással. Azt megértem, hogy a babakocsi nagy dilemma, mert ami igazán jó, az annyira drága is.

Gigi!

Annyira jó ez a kép!!! Olyan nagyon szeretnivaló rajta Apánk!! Szeretném akkor is ilyennek látni, amikor szemben ülök vele.
Nekem ez az Olívia ötlet nagyon tetszik!!! Olyan szépek lennétek 2 babával!!!

Hajni, Vanda! Nekem úgyis jó, ha néha jelentek meg egy-egy sorral, de gyertek!!!

Gizmix!

Szerintem a többiek már mindent elmondtak előttem, kérdezz még, ha bármi nem világos. De a Várva várt babákat nagyon javaslom, aban minden kérdésedre megtalálod a választ. (Dévainál is meg tudod venni.)
lkt

Gigi!
Tudtam, hogy számíthatok rátok Olival :) persze hogy kölcsönös. De jó látni apánkat ilyen büszkén, s jókedvűen. Az én eredményeim miatt inkább csak morcosan, meg homlokráncolósan ismerem.

Kata!
Hú, rémesen hangzik ez a keményedés. Tessék szigorúan feküdni, ez nem játék. Terápiás kutyasimire előjegyeztelek :)

Timi!
Örülök, hogy minden rendben nálatok. Apánk amnióval minden icsi-st szekál. Mikor mentek leközelebb hozzá?
Zsömi kan kutyus. Ha minden igaz 29-én hozzuk el őt, már nagyon várom.

Judit!
Hazaértetek nyaralásból? Tessék ám látogatni minket, mert te is hiányzol a csapatból.
roxal

sziasztok csajok, remélem van itt valaki, aki még emlékszik rám? (kutyás vonalzó :))

szóval mi is nekifutottunk, kedd óta szúrom a decapeptylt. kb 12.-én megjön, után jöhet a menopur+puregon egyveleg meg a többi ilyenkor szokásos szájon át adagolandó.

őszintén szólva nem vagyok teljesn okés, nem is bízom a sikerben. nem tudom mi van velem, de totál padlón vagyok a sok sikertelenségtől. (tudom Ágiról lehetne példát venni). szóval ez a negyedik stimum és remélem most beültetéssel végződik és lesz eredménye is 9 hónap múlva.

Wish: cukorfalatod van, most szikhólyaggal, két év múlva lufival :):):)

rengeteget írtatok, mióta nem jártam itt, ígérem, megpróbálom visszaolvasni.
böszti

Kép

Kép
boszti

szia boszti, persze, hogy emlékezünk rád!!

Na hajrá a 4.re. Kitartás, gyere kicsit feljebb a padlóról, és hajrá, növesztgesd a petécskéket, és meglátod siker koronázza a kitartásodat.
Ági28

Boszti!

Üdv a fedélzeten ismét. Tessék csak bízni a sikerben! Van előtted pozitív példa, 4.-re sikerült Giginek Oli, 5.-re Wish-nek a baba. Soha nem feladni! Bíztasd, növeljed a petéket, lesz beültethető. Csak pozitívan!
roxal

Boszti :)
Fel a fejjel! Bízni kell!!!!!!!!!

Timi :)
Apánk ha meglátja Pap bébit, tuti ilyen mosolygós lesz!

Ma délutánunk horrorra sikeredett........... Elvittem Kevint állatorvoshoz mert duzzanat volt a fülén. Azt hittem, hogy valami bogár megcsípte, nem is nagyon izgattam magam. Aztán a doki közölte, hogy rögtön műti mert hematoma van a fülében. 300 ml vér gyült fel a fülcimpáján, azt mondta, hogy ilyet még ő sem látott......... :? Most borzasztó ahogy a kutyi kinéz. Félbe vágták a fülét és belevartak egy szivacsot!!! :shock: :shock: Bármilyen Stephen King filmben megállná a helyét az eb. Napjában többször kell fertőtlenítenem.............. Oli olyan drága, elmagyaráztam neki, hogy beteg a kutyus. Simogatja a fejét és mondja neki, hogy: szereti Olika Kemint :D

Megyek, eldőlök. Persze Viktor most van Kínában :evil:

Puszi

KépKép
gigi28

na kezdjük előlről, mert elszállt:

Gigi!

Hogy Kevin sem marad ki a topikos kutyik kálváriájából...!? Azt elhiszem, hogy megijedtél. Előttem van Oli, amint óvatos Kevinnel, imádnivaló lehet... Akkor most van 2 gyereked!:)

Néhány ígért kép a hétvégéről:

Látszik vagy nem látszik?

Kép

Ez a gazdi mindig megfojt a szeretetével...de tűrök:

Kép

Fürödtem a Tiszában!!

Kép
lkt

Timikém,
Látszik!!!!!

Jók a képek, majd jövök beszámolni, de most futok az energiagyógyászomhoz!
Farkasok J
farkasok

Timikénk,
ez bizony láccik!!! :D

Én is küldök egy nagy ölelést ebinek!

És persze Oli Keminjének is!!!
hajnesz

Timi :)
Hogy a túróban ne látszana! Semmi kétség ránézésre is terhes vagy :lol:

Boszti :)
Nem feladni már előre. Csak pozitívan! Nézz rá a kis-nagyfiadra és gondold el, hogy 10 év múlva lesz egy másik ilyen. Csak lehet, hogy lányban :)

Gigi :)
Szegény Kevin, 300 ml az nagyon sok. Meddig kell szivacsot hordania?

Kata :)
Nincs mit tenni, a pihenés az első. Vigyázz magatokra!

wish

Sziasztok!

Jövőhét szerdán megyek a Dévaiba, nagyon izgulok :roll: :roll: :roll:
Jó lenne ha októberben megcsinálnák az első beültetést.
Vannak vizsgálatok előtte???
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de azaz igazság, hogy elég türelmetlen vagyok, és a tapasztaltakra halgatok igazán.
Én a Vas doktorhoz járok, tud róla valaki mondani valamit??????
Ne haragudjon senki ha nem reagálok névre szolóan nem vagyok önző, de olyan sokan vagytok, hogy nehezen találom meg a fonal végét.
gizmixxx

gizmixxx
Hogy-hogy Vas dókit választottad?

kagyló

Sziasztok!

Rövid leszek, mert nem vagyok valami jól... A tetejében valami álomkór is van rajtam három napja. :roll: Wish, gondolom ismerős? :wink:

Gizmixxx, akkor mennek a drukkok szerdára! De minden jó lesz, meglátod, és gyorsan mennek majd az események. :wink: Nekem nagyon szimpi a Vas doki is. :wink:

Judit, beszámolót kíváncsian várjuk. :wink: Remélem, sokat pihentetek és minden klasszul alakult!

Timi, nagyon csini kismami pocid van! :wink: Letagadhatatlanul kismami poci! :wink:
Pocikép nálunk ma készül. Nem olyan óriási, bár az én méreteimhez mérten még pont jó. De Katáé is kb. ekkora. :wink:
Telihold megviselt minket, de túléltük. Igen, már nagyon izgi, hogy alig van nap a Találkozásig! :wink:

Gigi, szegény Kevin! :cry: Anyumék kutyuja is Kevin... :wink:
Képek nagyon klasszak! :wink:

Boszti, de jó, hogy jelentkeztél! :wink: Bízni, bízni, bízni! Meglásd, meglesz az eredménye! :wink: Lesz Neked is hamarosan cukorfalatod szikhólyaggal! :wink:

Beeb, engem is érdekelnének a részletek, ha géphez jutnál... :wink: Köszi. :wink:

Kagyló, mindjárt lesz Neked is ilyen szép uh-képed!!! :wink:

Wish, gyönyörű a fotó, óriási gratula hozzá!!! :wink: Igazán különlegesen szép babátok van!!! :wink: Én is kíváncsi lennék arra a pocifotóra...

Roxal, ez a kutyus valami tüneményes!!! :wink: Olvadozom itt a gép előtt... Nem is tudom, hogy tudtátok még otthagyni. Jó tudom, még szopizik, de bizts nagyon nehéz kibírni így nélküle, mikor már ismeritek és beleszerettetek!

Ági, most már Ti is mindjárt kezdtek! :wink:

Tegnap beszéltem Katával, egyelőre nem jobb a helyzet. :cry: Sokat pihizik, meg szedi a magnéziumot. Drukkoljatok, hogy menjenek már el ezek a fránya frontok, attól viselődnek meg ennyire! De picifiú azért rendben van szerencsére, nagyokat hancúrozik! :wink:

Most ennyi, mert én is sokat keményedek és még ki szeretnénk húzni 3 hétig.
Mindenkinek szép hétvégét!

Inari, Veletek minden ok? Duddu?

Melba

KépKép
melba

Melba
Aranyos vagy :!:
Már kezdek izgulni, hogy mi lesz...
Wish
Hamarabb lesz a lombikom, majd megírom mikorra várható. :wink:
Duddu
Hogy vagy?

Elkezdtem szedni a Gravidát, Dévai ajánlotta. Nem tudjátok ezen kivül fog még felírni valamilyen vitamint? 90 db van benne napi egy szemet kell beszedni, és majd nem 5000 Ft.
Mivel én Kaális voltam, ott kellett fogamzásgátlót szedni. Itt nem tudjátok, hogy kb. mikortól kell majd injekciózni? Menstruáció után, vagy előtte?

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?