Zulu,
hát igen, lehet abban valami amit írtál. Talán én is kicsit görcsöltem a terhesség/vetélés ügyben és azért alakult ki a keményedésem, de mostanra elmúlt (kopp-kopp), úgyhogy még nem folyamodtam az iváshoz. Egyébként is kicsit ellenérzésen van ezzel kapcsolatban még akkor is, ha a doki mondta. Eddig egy szem gyogyót sem vettem be és csak kétszer ittam egy ujjnyi pezsgõt, szóval ha lehet akkor a Martinit sem kezdem el. Minden esetre azért beszerzek egy üveggel, hátha egyszer még jól jön.
Igen, azt hiszen a vérzés csak a kúptól volt.Szerencsére.
Mellszívóból én kézit kapok, majd meglátjuk milyen lesz, az lenne a legjobb ha nem is kellene.
Kataa, ha jól esik, hogy simized, akkor simizd nyugodtan. Különben is már nincs sok hátra, nem hiszem, hogy gond lenne belõle.
Gömb, Katta, az igaz, hogy a májban sok a vas, de én úgy tudom, hogy nem igen ajánlják terheseknek, hisz az mégis csak kiválasztószerv, ezen keresztül méregtelenít a szervezet. Szóval én inkább nem eszem, eddig sem voltam oda érte, szóval nem túl nagy áldozat lemondanom róla.
Gombóc,

gratula egy hõs vagy. nagyon jól tetted, hogy szóltál, hisz így a 6.hónap küszöbén már igazán tekintettel lehet rád. Külön gratula, hogy még egyáltalán dolgozol, én nem hiszem, hogy birnám. Itthon viszont jól elvagyok.

Képzeljétek elugrotunk a BERGON-ba (Szentmihályi út 58.)mert az egyik kismamában láttam egy hirdetést, hogy 9990.-ért árulnak pelenkázószekrényt. Azt tudtam, hogy nagyker, de erre azért nem számítottam. Egy ház pincéjében van, és alig lehet látni azokból a dolgokból, amiket árulnak.
Venni ugyan most nem akartam semmit, de vittem papírt tollat, hogy összeírjam mi mennyi, mert ugyis mindent elfelejtek. Hááát a pelenkázó egy csalódás volt, irtó kicsi(58*70*95), lelóg róla a pelenkázószivacs.

Volt hozzá egy darab pelenkázószivacs, meg sem kérdeztem mennyi, mert annyira szarul nézett ki. Ezután gondoltam összeírnám a babakocsik árát, erre a nem túl szimpatikus eladó/tulajdonos közli: -Nem szeretem, ha így összeírják a dolgokat, mert nem az alapján vegyen babakocsit, hogy csak 20e Ft, hiszen abban fog feküdni a gyereke 1,5évig.
Teljesen paff lettem. Minek néz ez engem, nem mackógatyában voltam, tetkóval tele és cigány férjjel. Tökre kiakadtam, közöltem vele, hogy azért vagyok kiváncsi rá, hogy mi mennyibe kerül, mert ahány üzlet, annyi ár. De már ekkor tudtam, hogy én itt nem veszek semmit, még ha fele annyiba kerül is. Dögöljön meg, aki ilyen sutyerák.
Egyébként a kocsik közül néhány ki van állítva, de a többség lefóliázva áll a raktákban összecsukva, meg sem lehet nézni.
Párom elõtte aggódott, hogy mennyi idõt fogok bennt tölteni. Na hát ha 10 percet bennt voltam már sokat mondok.
Ismét megdõlt a "kismamákkal kedvesek az emberek" elmélet.
Szóval, ha esetleg valaki tud normális pelenkázót, amin elfér a pelenkázószivacs + a baba cuccai(popsitörlõ, hintõpor) is és nem kerül 35-40ezerbe, akkor légyszí szóljon.Köszi elõre is.
Pussza,
Timici
21+6