jóestét
Barbi! Eszti küld sok-sok gyógypuszit a fiúknak! ennél betegebbek gondolom már nem lehetnek

tényleg nagyon nehéz lehet 3 beteg fiúval, még jó, hogy Te nem kaptad el, vigyázz magadra!
Eszti jobban van, még folyik az orra, de kevesebbet kell szipkázni. nekem a hangom még mindig olyan, mintha 40 éve dohányoznék, remélem nem fertőzöm vissza az Esztit.
tegnap éjjel hajnali fél4-től 6-ig pizsamabulit tartottunk. negyed 5-kor felébresztettem apát, hátha ő vissza tudja altatni a csajt, de aztán gyorsan inkább őt küldtem ágyba...
ma apukámnál voltunk, aki egész nap jócskán kivette a rézét az unokázásból, mert délelőtt a tesómat kísértem dokihoz, délután meg mondta az apu, hogy feküdjek le nyugodtan, úgyhogy este fél 6-kor ébredtem, mert már pisilni kellett. mondtam, hogy ez volt a szerencséje, különben holnapután keltem volna fel
én is itt epedeztem a szigetelés miatt, erre hazajöttök egy árva kép nélkül???!! irgum-burgum !
Megann! holnap is lesz már a XVI ker-ben ez a tücsökzene, mivel még betegek vagyunk, nem megyünk, de jövő héttől esedékes, majd felhívom a csajt. érdekel? ill. valaki mást érdekel?
lemaradtam a szülinapokról, bocsi
mindenki ünnepeltnek utólag is sok boldog szülinapot, névnapot!
annyira nem bírom követni

most meg is néztem a családi naptárt, mert apa családját képtelenség fejben tartani.
Mea:
sztem erővel ne szoktasd át a napi 1x alvásra, olyan jó kis napirendje van Lívinek! majd fogja ő jelezni. kivéve, ha bölcsibe szeretnéd vinni, meret ott tényleg az a rend, és akkor jót teszel vele.
abszolút nincs lekésve Lívi a járásról! sőt! ezt sem kell erőltetni sztem. Eszti most kezdte el teljesen ön nállóan tolni a járgányát (azt a bizonyosat, amit Kisnyúl is reklámozott), de még nem valami stabil, és, ha megfogom a két kezét, rögtön elkezd tepeni, és úgy szorítja a kezemet, hogy alíg bírom kivenni. én nem is szeretem ezt erőltetni, de, ha mondom neki, hogy most akkor csüccs (na ezt meg hogy kell írni?

), akkor megfeszíti magát, és nem akar leülni.
ivászat: anyukám ötletére a nyáron a strandon a kezébe adtam egy poharat, és ivott, mint a kisanygal. csak az nem mindegy mi van benne. ma adtam neki sportkupakos üveget, az asszem nagy neki. próbálom csak a vizet. végül is nem sok gyümilevet kapott, és még nem száradt ki. amikor nagyon meleg volt, akkor adtam neki inkább gyümilét, hogy igyon valamit, és a kutacsát is zoktam nézni.
sztem az esti tápit ne hagyd el, abba több "anyag" van, mint egy bármilyen vacsiban, ráadásul Lívi szívesen is eszi, nem?
mi is mezítlábazunk itthon, amennyire lehet, a kövön zokniban nyomulunk, de az mindig lecsúszik, vagy leszedi, itthon cipőt én is csak akkor szeretnék ráadni, ha már stabilan jár. vagy vennéák olyan kis tapadókoprongos mamuszkát, amit nehezen vesz le a lábáról. a brendonban voltunk a hétévégn, volt egyetlen egy darab szilikontalpas zokni, azt is lehúzza, meg lecsúszik

pedig egyébként nagyon tuti. pláne, ha nem lenne egy baromi nagy macifej a zokni orrán, hogy állandóan azt piszkálja...
most ennyire emlékeztem a kérdésekből
apa hazajött fél8-kor utána folyamatosan telefonált, épphogy megfürdettük Esztit, utána meg meccsnézés. egy kis telefonálással. na ez már k...ra idegesít
mindjárt mutatok képet, ma az Eszti felszámolt egy fél dinnyét