Sziasztok, megjöttem.
Jelentem megvan a jegyzet, és még mi is egyben és jól vagyunk. Igaz kicsit kipurcantam, de most már csak pihi, Babanet aztán egy kis Heti7-es.
Szerencsére hétfõn találkozom az egyik barátnõmmel, aki nem messze dolgozik a csaj munkahelyétõl és felajánlotta, hogy elviszi, ugyhogy happy vagyok. Egy gonddal kevesebb.
Picur most ép a méhszájat rugdossa, amitõl azért nem vagyok felhõtlenül boldog, de jó, hogy ilyen kis aktív, ezek szerint talán nem viselte meg az anyja pakolászása, hajlongása. HUH, most megkönnyebbültem. Rugdoss baby, rugdoss!!!
Iancsa,
hát szép nagy gyermek lesz, nem mondom. Gratula hozzá, és drukk megy az utolsó napokra és a szülésre.
Én azt hallottam, hogy a 37.hét elõtt még koraszülöttnek számít a baba, de az kórház függõ, hogy beteszik-e inkubátorba vagy ilyesmi. Szerintem ne izgulj ezen, hétfõn már ugyis betöltöd, addig meg csak nem jön, hisz a méhszáj 3000. Utána meg jöhet bátran, hisz túlvagytok a határon, súlyra is tökéletes. Szóval beszéld meg vele, hogy tartson ki, olyan kis szófogadók még ilyenkor.
Zsuzsi,
köszi az infót kocsi ügyben. Hát igen egy esernyõs kocsinál azért komolyabbat szeretnék, csak az van, hogy elõl légzsák van, tehát a hordozó hátra kerül, így marad a csomitartó a babakocsinak, na most az magas éppen magas, csak hát nem túl széles, mondjuk úgy 40cm. Na majd meglátjuk! Szerdán megyek az ikres barátnõmhöz, szerinte az õ kocsijuk(2db szimpla van)nagyon jó, könnyü és egy kézzel összecsukható. Na, majd jól megnézem mit tud még és lemérem, hogy mekkora.
Idõ: ne készülj valami jóra. Ma mondjuk elég szépen sütött a nap, de állítólag holnaptól jön az esõ+hideg. Szóval szerintem azért hozz meleg ruhát, mert kb. 12-15fok ha lesz.
Pici fiad meggyógyult már??? Remélem igen, mert betegen nemlehet valami jó utazni.
Zulu,
hát ez a fogós történet nagyon tetszett, hangosan nevettem rajta. Valószínûleg én is nyomtam volna, mert a fogó gondolatától is kiráz a hideg, ráadásul szegény pici baba feje utána olyan csúcsos. Jó, tudom, hogy elmúlik, de akkor is.
Aranyos vagy, hogy aggódsz. Most már nyugszom és pihizek.
Norkini,
jelentem a képek felkerültek a képtárba!
Zita, drukk megy ezerrel, hogy az ûrhajós magától beinduljon.Kis pozitív energia:++++++++++++++++++++.
Drukk,drukk!
Mona,
neked is drukkolok, már csak 8nap a kiírásig. Nagyon izgi.

Sasha drága, minden ok?Még 11nap a kiírásig. Húha, hihetetlen milyen gyorsan telik az idõ. Az utolsó 2 hét állítólag nem a legjobb, de Te nemsokára már azon is túl leszel.
A kutyiddal kapcsolatban abszolút megértem, amit érzel. Sajnos nem tudják megmondani, hogy mi fáj és úgy lehet õket sajnálni, amikor a kis szemükkel esendõen néznek. Ilyenkor meghasad a szívem.

Azt hiszem a babával is ez lesz az elsõ idõkben, bár nagyon remélem, hogy nem lesz beteges az én kisbabám és senkié sem itt közülünk.
Az esti sétával lehet, hogy el kéne kerülni azt a helyet, ahol tegnap felbukkant az a nagy eb, nem? Na meg a garázst, ahova a kaját szórták. Persze csak, ha lehet.
Gombóc,
nekünk, ha minden jól megy a gyerekszobában, ami kb. 6m2 lesz egy kiságy, egy komód, amin pelenkázni szeretnék a ruháknak fölötte polc a piperéknek, alatta falvédõ zsebekkel, mellette egy kb.50cm széles 170cm magas szekrény ágynemûnek játéknak és egy fotel szoptatni.
De ha nem lenne külön szoba, akkor szerintem csak egy mély komódot tartanék fontosnak, abban szerintem minden elfér, ami kellhet, fõleg ha van felette egy polc is.
A szekrény nálunk csak azért lesz bennt, mert van és már most szeretném berakni, hogy késõbb mikor már használni is fogom ne kelljen újra átrendezni a lakást miatta.
Na megyek, bámulok egy kis TV-t.
Jók legyetek, végzõsüknek drukk, drukk.
Holnap jövök és megnézem a "vízállást".
Pussza,
Timici
22+1