A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok lányok!

Segítsen nekem valaki, aki dr.Bálint Mihálynál szült, írjon priviben vagy itt, hogy milyen volt, hogy bánik a beteggel, mennyire közlékeny stb... mert kétségbe vagyok esve. Itt vagyok 20 hetesen hozzá járok és egyenlőre nagyon nem vagyok megelégedve vele. Sokkal több törődésre lenne szükségem. Most nem tudom, hogy ilyen e a stílusa, vagy csak engem nem akar... kérlek segítsetek, ha ismeritek!! Esetleg mással is ilyen, netán ilyen a stílusa és így kell őt elfogadnom?
hakapeszi

hakapeszi ment privi
cory
Budapest

Köszi az ízesítéses tippeket! Először kipróbálom a lestyánt amit Beet javasolt. Vegetát én már rég nem használok semmihez...

Neet: nem, nem az elte!! Én nem leszek oly nagy tudós mint Te! :oops: Ez a pécsi cucc.

Indi: gyümiket Kamilla is nyomatja ezerrel, csak gondoltam, hogy lassan 8 hós lesz jó lenne valami mást is megszeretni már, mert jön ez a fránya tél, nem lesz gyümölcs és akkor mit fog enni??? :roll: De lehet, hogy akkor elkezdem én is almázni a főzikéket és akkor hátha lassan megszokja pl a répát is...
Egyébként valahol megértem, mert a krumplinak magában nem sok íze van :? Ma kipróbáljuk egy kis paradicsommal..hátha...

Tehenes képek szuperek! Sajnálom, hogy én nem fogom látni őket :( Nem leszünk itthon hétvégén, megyünk intézni Pécsre a keresztelőt.
Beet: én Torontóban láttam hasonlóakat, csak azok jávorszarvasok és tehenek voltak. És ott senki nem rongálta meg őket, sőt! Pl a polgármesteri hivatal előtt is volt két szobor, a szarvas a polgármester urat ábrázolta, a jávortehén meg a polgármesterasszonyságot :P Szuperul néztek ki és viccesek voltak! Nálunk nem tudom mit szólt volna a Demszkáj, ha róla is mintáznak egy tehenet ;)
Votiv: rongálásos véleményeddel egyetértek! :twisted:

Votiv: Hol hordja Derrick a táskáit? Hát a szeme alatt!
:lol: :lol: Régi és borzalmasan rossz vicc, de ez jutott eszembe rólad, mint fejdublőr!

Zuz: Kamilla se aludt tegnap vlami fényeset, kb 2 óránként fentvoltunk pedig neki elvileg most a foga se jön :roll:

Rylie
rylie

[quote="zanza"]M írta:zanzaa vettünk Rékának 2 cipőt, összesen 5000 Ft-ért a Dózsa Gy. úti Elite cipőboltban. + hozzá kaptunk 2 pár ajándék zoknit is. Direkt megkérdeztem 18-astól árulnak - egész csini csajos színekben is - kiscipőket, szandálokat akciósan.

Épp csak a lényeget hagytam le, szóval Dr. Leó és Elite gyerekcipőt vettünk, és fél év garanciát adnak még az akciós termékekre is.

Képek nagyon jók!

Most el dógózni. :x

Macs, méltem.
zanza

Votiv: írtam neked püt de azt írja ki, hogy debug :(
megkaptad??
R
rylie

Votiv: elküldtem a malackádra is. Nem akarom még1x újra írni ;)

R
rylie

Barbi,

Megkaptam a listákat, meg is köszöntem őket pü-ben, de egyfolytában debug-ot írt ki. Hogy ha nem kaptad meg, akkor ezúton is köszi :)
curse

Rylie, megkaptam, privibe és mélbe is, nagyon szépen köszi! :) majd írok is, csak most Istipókolok :)

Recca, a világért sem panaszkodva akartam írni, tök jó, hogy 1.5 órát aludt, csak a munkámnak volt ez kevés :)

sajna az éjszakákkal inkább vannak gondok, ma volt egy hajnali 1-es kelés, aztán egy 6 órás, aztán 7-kor visszaájultattam, és most kelt - mondjuk ez utóbbi se panaszkodás, csak valahogy a sok éjjeli kelés és vihánckodás után kicsit úgy érzem, hogy több darabban van az agyam :roll: :)

mék, mert leordítja a Derrick-fejemről a maradék hajat is :)

votiv 8)
votiv

Votiv, ja nem azer' kerdeztem. csak kicsit :? lettem :lol: hat es igen, munkahoz biztos keves, ezt megertem

Zuz, ilyen brutal fogzast :shock:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Van ám nálunk jó hír is :D Bazsóm 2 napja mondja, hogy Appppppa!!!! :D És annyira büszke magára!!!! Persze mi meg majdnem bőgünk, hogy mekkora fiunk van :lol:
Az tetszik a legjobban ebben a fejlődésben, hogy nem csak mi örülünk nei, hanem a gyerek is! Annyir el van magától ájulva, mi meg olyan jól szórakozunk rajta 8)

Rylie!
Bazsó az elején még a gyümölcsöt sem ette, nemhogy a zöldséget! Én azzal vígasztaltam magam, hogy előbb-utóbb csak megszereti, nem maradhat egész életében anyatejen :wink: :lol: És nálunk is az ment, hogy mindenbe almát kellett rakni. pl.cékla-alma-husi, sütőtök-alma-husi! Ezeket is kb 3x átpaszírozva, különben öklendezés volt a vége. Volt, hogy csak a lereszelt alma levét adtam a zöldséghez, az is bejött. Én ezt úgy utáltam, mert az egész konyha úszott azért a 1,5 deci cuccért, amit lehet, hogy meg sem evett :x :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

ZAnza!

Képeket is tegyél fel a cipőkről,légyszí!
8)
20170114224602

Tehenes képek szuperek! :D Örülök, hogy ilyen jól telt a tegnapi nap mindenkinek! :D Nekünk is jó napunk volt, mert apa du. korán jött haza és ennek tiszteletére elmentünk fagyizni a kedvenc cukinkba :D És volt mogyoró is, hallod Vera? Rád gondoltam egyből és kihasználtam az alkalmat és megkóstoltam :wink:

Rylie :) Vegetát mi sem használunk, mert tele van mindenféle "műanyaggal" is :( Sztem ne aggódj, hogy Kamilla még főleg gyümit eszik, Bálinttal u.ez volt, sokáig csak az kellett, zölsdég semmiképpen, de aztán változott ez is és már mindenfélét szívesen eszik, szóval nem kell sürgetned, majd mindenre sor kerül! :wink: És megrongált tehénkéket én is sajnálom, még írtam is pár napja, hogy milyen vandálok vannak, mert sztem a rongáglás nem tartozik a művészet kategóriájába.

Erről jut eszembe: tegnap hallottam a rádióban, hogy állítólag a rendőrség elfogta a combino-rongálókat, a teg-jeik (az "aláírásaik") vezettek el hozzájuk és valszeg társadalmi munka lesz a bünti, amibe a falfirkák eltávolítása is beletartozik. Ez annyira szuper, én is az ilyen magukat művésznek kikiáltott rongálókkal vakartatnám le a falakról a firkákat! :twisted:

Ruz :) Már kívántam előre, most meg utólag is: Boldog szülinapot!!! Mikor jöttök haza a szuperszállodából?

Zanza :) Gratula az új cipőkhöz! :D

Votiv :) Inkább válassz magadnak egy szebb embert és annak dublőrködj! :wink: :lol:

Zuz :) De szuper, hogy jó lett az ANTSZ-eredmény! Sok ++++++++ Nektek a fogakhoz!! Éjszakák :( Gratula Bazsó első szavaihoz!!! nem csoda, hogy olvadoztok! :D
denizsa

Még akartam írni:
Curse :) Megkaptál minden infót (kórházi listák, babacucc, stb) , amire szükséged van? Ha van vmi konkrét kérdésed, csak szólj! Olcsó boltot nem nagyon ismerek (persze vannak nagyon klassz üzletek), mi sokat szoktunk börzézni :wink:
denizsa

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

http://origo.hu/noilapozo/temegen/20060906tudatos.html

énis egyet:) Zsan a tied se rossz ;)

R
rylie

Curse, a babakelengye nagyját hipermarketekben is be lehet szerezni, bababoltoknál olcsóbban. persze pár speckó dologért muszáj szaküzletbe menni, pl hálós bugyi és tena betét.
a H-ban adnak ruhát a babákra - ha megnézed a Péter Gabi által vezetett SztImrében születettek albumát, sok egyforma ruhás/plédes babát látni :)
a hazamenetelre kell majd ruhácskát vinni, de ezt ráértek otthon kikészíteni, és mikor édesapa jön értetek, hogy hazavigyen, behozza.
a H-ban nehéz bármit is tárolni, az én szobámban anno nem volt zárható szekrény se, szóval csak a legszükségesebbek maradhattak, pl fényképezőgépet is hazavitte apa.
telefontöltőt mindenképp vigyél :)
és kell pár db pelus, popsitörlő kendő, kenőcsöt+hintőport adnak a H-ban, sőt, ha kéred, fel is írják receptre, mielőtt hazamentek, és útközben kiválthatjátok.
az anyakönyvezéshez fontos vagy az apasági nyilatkozat, vagy fél évesnél (?) nem régebbi házassági akvi kivonat, és a Te személyid
a szülőszobába buborékmentes ásványvíz, szőlőcukor vagy csoki, esetleg magnó+zene, ha erre vágysz :)
általában gombolós hálóinget szoktak ajánlani, hogy azt vigyél be magaddal, de simán jó a pizsama is a szoptatáshoz, hiszen azt meg csak felhajtod
a szüléshez előfordul, hogy adnak kórházi hálóinget, de ha valamiért mégsem, vigyél be olyat, amit nem sajnálsz, ha utána nem sikerül tökéletesen kimosni
ami még esetleg jól jöhet, a cérnasapka és cérnakesztyű a kisbabának - a folyosó nagyon huzatos tud lenni, a kesztyű meg hogy ne karmolja meg magát (ezeknek a piciknek marha hosszú ám a körmecsük, és még sokáig nem lehet levágni - később meg még kevésbé, mert irtóra izegnek-mozognak is :))
és a szoptatáshoz/tejbelövelléshez ajánlom a Weleda szoptatós olaját, ami ápolja az érzékeny bőrt, védi a bimbót a kisebesedéstől, serkenti a tejtermelést, de közben megkönnyíti a tej ürülését - így kevésbé kellemetlen a belövellés, és hamar lesz sok tejcid :)

Zuzi, Bazsó éééédes!! :D apája gondolom olvad :D

votiv 8)
votiv

Rylie,
nagyon érdekes cikk, egy mondat megfogott:

Egy gyerek felemeli a lelket, és értelmet ad az életnek.

hát ennyi,
akinek ez nem kell, az meg sem érdemli..

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie, Zsanci, hadd védjem meg őket, nekem, amíg nem lett gyerekem, fogalmam nem volt róla, hogy ez ilyen jó :D

és ha Istók nem lenne, én is vszínű azon a szinten állnék, mint gyermektelen ismerőseim, akiknek könnyebb lesajnálni a gyerekeseket, hogy ettől kevésbé érezzék uncsinak, céltalannak vagy felszínesnek a pörgős-bulizós-karriercsinálós életüket :)

votiv 8)
votiv

most konkrétan a legutóbbi leánybúcsún, amin voltam, kaptam pár ilyen cinikus beszólást, mint a cikkben írtak :)
de a gyerekesek sem egyformák. én pl. erős dohányosként sem, nemhogy anyaként soha nem fújtam volna a cigifüstöt egy kismamára :shock:
arról nem is szólva, hogy ezek az egyetemet végzett nők simán rágyújtottak szoptatás alatt :shock: pedig azt hittem, ilyesmit csak a legsötétebb, legtanulatlanabb emberek csinálnak, akik nincsenek tisztában azzal, milyen rosszat tesznek...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra van időm. Megakadt a szemem a cipővásárláson. Én is pont kajtatok jó cipő után, de 6-7 000 Ft... :cry: Hol van pontosan az a cipőbolt? Megnéznénk.

Amúgy kezdünk zombik lenni. Most, hogy apa helyrejött, Máté szörnyen anyás, éjszaka is ébred, teljesen zaklatottan, mint aki nem mer az ágyában maradni. Muszály vele maradni, míg el nem alszik, de ez meg naggyon fárasztó. Na, mindegy is, remélem, ti jól vagytok.
mkatus

Votiv,
nem kell őket megvédeni...én nem bántom őket...De minek forszirozni azt, amit vki nem akar???? :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, igazad van, hogy nem kell forszírozni.én csak azt mondom, hogy sokan egyszerűen nem tudják, hogy mi az, amiről lemaradnak, ezért ilyen cinikusak :) én is simán az voltam, sőt, biztos voltam benne, hogy nem ez az én jövőm :) aztán most meg hol vagyok :shock: :lol:

votiv 8)
votiv

Katus, tőletek nem messze, a b.örsi Auchanban van a Sebastiano cipőbolt, ahol jó kis cipőket lehet kapni jó áron, esetleg azt is nézd meg. én Maus nevű Siesta-utánzatokat vettem ott Istinek 3-4 ezerét, és nagyon strapabírók - bár nektek még csak "kocsicipő" kell, nem? vagy Máté már totyog?
és remélem helyrejönnek hamar az éjszakáitok is :)

votiv 8)
votiv

Köszi Votiv! Ott már néztem, de nem lett jó. Vagy a lábára nem jó, vagy nagyon merev a talpa. :(
És igen, már kell neki rendes kis cipő, mert segítséggel már lépeget, meg sétál. Persze, még sokat pipískedik, de élvezettel gyakorolja. :D
mkatus

Csókolat!

Zsanci :) lábad vagy veséd miatt mész a doktornénihez? Fiúknak biztos nagoyn fog tetszeni a tehéncsorda, de főleg a nagy tér, ahol jól lehet szaladgálni.

Jucus :) Ha egyszer elmész, nem fogod megbánni :) És ott a Jövő Háza is, ami Somának naaagyon fog tetszeni :)

Ezeket még reggel írtam, aztán ez volt délelőtt nálunk :

Kép

azóta se volt alkalmam géphez ülni, mert az a fog nagyon fáj és ordítás van :(

indianyo

Szia mindenki! :)

Voltunk Indiéknél babázni, Pocakot és a fiúkat is vittük :) A babákok jól bunyeváckodtak, bár dominót néha kiborította, hogy párnának akarják használni. A két kisebbet ( Balu, Füli) teljesen elbűvölték a kutyák, alig lehetett elvonszolni őket , hogy egymással is játszanak kicsit. Miután elittuk Indike teáját, lelegeltük a Fügefát és kipakoltuk az összes lekvárt a kamrából eljöttünk :) Az összes gyerek rekordsebességgel elaludt a kocsiban és még itton fél órát ücsörögtünk a parkolóban, mire felébredtek.

Indike, nagyon köszönjü, jól éreztük magunkat és később teszek fel képeket is :)

csók

Macsek
macskanyu

nna a telepátia :mrgreen:

Kép

Kép

Kép
macskanyu

szóval DOMINÓ-t :oops: sorry... :oops:
macskanyu

Zs, nagyon drukkoltam! bar szerintem egyaltalan nem kell, mert tok jo is meg tok rendes is :) szal mitaszondott?

unnepelteknek soksok boldogot, gyengelkedoknek mielobbi gyogyulast!
moose

Sziasztok!

Na egy kicsit belestem már,mert zsong az agyam :roll:
Sajnos ez a fog még mindi kínozza Dorkát,így semmi,de semmi időm nem marad.

Indi:
látom szegény Dominó is küzd még mindig vele :(
Egyszerűen semmi nem jó neki,csak mindenért hisztizik :shock:
Csak egy kép arról,hogy mennyire kiüti magát már de.11-re:
Kép

Votiv:
nagyon sajnálom,hogy ilyen lehetetlen állapotok vannak nálatok is :(
Most nálunk is "sláger" a verekedés,csípkedés...stb.
Gondolom nálunk ezek a hüje fogak a ludasak.Szegény annyira kínlodik néha,hogy nem tudja másként tudtunkra adni.
Szorítok nektek nagyon+++++++++++

Így utólag is mindenkit isten éltessen,akinél aktuális :oops: :roll:

Na és a ház,amin már vannak nyílászárók:
Kép

Ancsi,Macs:
az a bizonyos szellőző cucc:
Kép
És Ti hogy álltok csajok?

Moose:
kicsit bővebben nem tudnál bejelentkezni? :wink:

petergabi

Deni,
Szupi listát kaptam Barbitól. Ma voltam is egy rövid körön, de az üzletekben szembesültem azzal, hogy azokból viszont melyik fajtát? :o
Annyi típus, meg fajta, meg márka van, hogy nem tudom melyiket érdemes megvenni. Emlékszem rá, hogy régen nagyon sokat foglalkoztak azzal, hogy pl. melyik cumi jó, melyik tartalmaz káros anyagokat. A praktikumról már nem is beszélek, pl. melyik típusú lázmérő jó stb. És még az is nagyon fontos pl. a baba-ápolószereknél, hogy melyek azok, amik pl. nem irritálják a bőrt stb. Nem is tudom ti ezt hogy tudtátok megoldani, mi alapján döntöttek? Én tökre el vagyok veszve :(
Egyébként az ún "diszkont bababoltokban" is horror árak vannak.

Votiv,
Köszi a segítséget és azt hiszem a mai köröm után maradok a hipermarketeknél az árakat tekintve :) Úgyis közel esik hozzánk a Cora.

Parkolás: Egyébként tényleg bunkó emberek vannak. Engem is az ilyen parkoló zsenik szoktak kifektetni. Próbálsz közel parkolni a bejárathoz, hogy a kikészült bokáiddal ne kelljen annyit sétálni, erre ezek a zsenik olyan szépen oldják meg, hogy két helyre állnak be egy autóval és itt most nem a mozgássérült parkolókra gondolok. Egy-két embert visszaküldenék a rutinpályára :lol:

Anya/nem anya: Eleinte én sem így gondolkoztam, hogy majd egyszer anya leszek, de elsősorban az életkor is betudható volt a dolognak. Most mióta kismama vagyok, nem mondanák le róla semmi pénzért, ilyen élményt kihagyni és én még csak az elején vagyok... :)

A falfirkászokat nagyon egyszerűen elintézném. Az ókorban a lopást kézlevágással büntették. Lehet, hogy nagyon gonosz vagyok, de én is valami hasonlót gondolnék nekik. :twisted:
curse

Sziasztok!

Hazajöttünk. :) Köszi szépen a jókívánságokat, nagyon örültem neki!! :) Zalakaros nagyon szuper volt, tényleg minden együtt volt, hogy jól érezzük magunkat, medencék, napsütés stb. 8) És még egy meglepi tortát is kaptam a szállodától, úgyhogy tényleg remek volt a hely. :)

De láttam ti is jól szórakoztatok, tehenes képek rulezek! :)

Gabi

Nyílászárós ház is rulez! :)

Most próbálok egy kicsit visszakapcsolódni, amíg Bendi hagy. Jó kis témákat dobtatok fel megint. Ez a gyermekvállalás téma nagyon érdekes. Én is ugyanúgy voltam, mint Votiv, hogy amíg Bendi meg nem született, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó!!!

Valahogy úgy érzem kevés szó esik arról, hogy a család meg a gyermek mekkora boldogság tud lenni. Sokkal többet hallani arról, főleg a trendi filmekben, de úgy egyébként is, hogy milyen kötöttség, meg az éjjeli felkelések, meg a pelenkázás, meg sírás, meg ilyenek.

Ha meg arra gondolok, hogy milyen pozítív dolgokat szoktam hallani, akkor meg ilyesmik jutnak eszembe, hogy a család az érték, meg a társadalom alapja. Na hát ezektől a gondolatoktól a huszonéves szinglik nem fognak kedvet kapni a házassághoz meg a gyerekekhez..

Pedig tényleg nem tudják, hogy miről maradnak le!!

Na megyek, mert hívnak.

Fogzó babáknak és szüleiknek kitartás!!

ruz
ruzicsky

Katus, Dózsa Gy. út - Damjanich sarkán van, pont a troli megállóban.
Egyébként aptyúk is ellene volt a kemény talpú cipőknek, de ilyen pindúr méretben nem nagyon lehet kapni olyat, aminek hajlik a talpa és bírja az őszi időjárását.

Pocak jók a képek! :lol: Szegény Dominó!

Curse, szerintem még mindig azt hiszik, hogy a rutinpályán vannak. :roll:

Dorkát tényleg kifektette a fogzás. Ajjaj! Gyors kibújást kívánok.
zanza

Jucus, csak neked. :wink: Kép
zanza

Zanza!

Kedves vagy,köszönöm!Tényleg helyesek a cipők és az áruk meg egyenesen szuper!

Indike!

Én is biztos vagyok benne ,hogy nem bánjuk meg ha elmegyünk csak annyira nem ismerem ott a piac mögötti részt ,de belevágok a közeljövőben. :lol:

Pocakot meg innen is tsókoltatom! :D
20170114224602

Hali mindenkinek :)

Ruzi,
nagyon boldog 30.at!!!
Hamarosan követlek!!! :)

Zanzám,
hol kell enni és mit? Kicsit össze vagyok zavarodva, sűrű az élet errefelé. :?

Ancsi,
még pakolsz? A múltkor írtál ágyneműtémához: az itthonit nem tudom vinni, mert nem akkora és nem zipzáros, vagy gumis, vagy gombos, az biztos nem eus, és gyerk letépi és bekajálja vagy mittómén. Szombat ikea, és remélem kapunk. Hol is kell azt keresni? Gyerekosztály vagy az ágyneműs-önkiszolgálós résznél?

Ház gyönyörűséges. De nekünk olyan szellőzőizénk nincs is. :shock: De mivel én tettem fel a párazárót, aki mindig is "jó" voltam technikából, sztem nem is kell... :lol:

Fú, miket akartam még? Hülye suli teljesen elveszi az eszemet. Ja, ma mentünk BÖLCSI miatt papírokért védőnénihez és dokibácsihoz. Midnen oké, de ilyenkor kell egy papír arról, h ded egészséges, közösségbe mehet.
Adatok: majd' 21 hós, 10.8 kiló és 85 cm. Bár lehet, h ennél magasabb, de nem húzta ki magát peckesen. :) És nem is sírt a bácsit meglátva, előtte itthon napokig gyakoroltuk a szájkitátást és ÁÁÁ-t. :)
Budafoki úton csak az közlekedjen aki NAGYON ráér. :(

neet
neet

Jók a tehenek, de a babák még jobbak! Eszter a Camponában mindig leguggol alá, és megfogja a tőgyeket és azt mondja: kaka! :lol: :lol:
neet

Neet, gyerekrészen/az emeleten keresd az ágyneműt. de jó drágák ám, a többség 2500 ft körül, az olcsóbb 1500. bár szokott lenni akcijó, pl ez a múltkor 990-ért volt:
Kép

votiv 8)
votiv

Neet!
Bölcsibe kell ágynemű? Méretét tudod,mert nem biztos,hogy az :? IKEAs jó lesz
20170114224602

most jut eszembe Corában láttam gyerekágyneműket, volt vakondos meg micimackós, kisautós stb. mivel az évkezdős cuccoknál volt (tisztasági csomag meg sulis cuccok mellett), vszínű ez épp amolyan bölcsibe-oviba vivős ágynemű lehetett.

votiv 8)
votiv

Indi, Macs, Pocak :) Gyerkőcök nagyon édesek, mind egy szálig!

Gabi :) Ház nagyon rulez!! Nyitott szájjal alvó Dorkád szépséges :D

Ruz :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és még tortát is kaptál!! :D

Curse :) Ha márkás cumit veszel (és nem a kínain veszed), akkor azok tuti nem tartalmaznak mérgező anyagot, a babaápoló cuccokat (olaj, fürdető, popsikrém, hintőpor, stb.) meg felírja a gyerekdoki, így nem csak olcsóbb, hanem biztonságos is (sok neves márka termékei okoznak irritációt), gyerekcuccok (főleg ruhák) meg sokszor tényleg olcsóbbak a multikban, és sok akció is van. :wink:

Zanza :) Nagyon szépek az új cipők :D

Neet :) Technikából jóóó :lol: Eszti és a tehenek :lol: :lol: Ezt vajh honnan tanulta?

Katus :) Éjszakai ébredés :( Hányszor ébred Máté és meddig tart, míg vissza tudod altatni?
denizsa

Valaki próbálta már gyerkőcnek NorbiVegetával ízesített kaját adni? :idea:

Zuz! Appppához gratula :P , fogakhoz gyorsítót!

Curse! Mi például nem használunk semmilyen cumit. Az jó márka! :lol:
Cora kicsit drágább mint a többi, de pl. Auchan-be jó cuccokat kapni kevesebbért, s igaza van Den-nek az akciókról :D

Nálunk is bekeményített a fogzás. :( Idáig csak nyálzás volt, meg rágicsa. De ma egyszercsak a semmiből fölüvöltött, s pár percen keresztül sírt, majd abbamaradt. Nem jó élmény. :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Ruz!
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! Zalakaros pedig tényleg szuper hely, februárban már megtapasztaltuk, és nekem is szülinapi ajándék volt :)

Indi, Macs, Pocak!
Gyerekek nagyon édesek, biztos jót hancúroztak :D

Gabi!
De jó, hogy így halad az építkezés!
Szegény Dorka, borzasztóan szenvedhet. Emma is kinlódik, ő néh minden ok nélkül elkezd "hisztizni", de tudom, hogy a fogától van, állandóan tömködi be a kezét a szájába, ömlik a nyála és taknyos.

Barbi!
Norbi vgetáját nem ismerem, nekem anyukám vett egy Vegabond márkájú zöldségkeveréket, úgy néz ki, mint vegeta, de csak szárítot és apróra összevágott zöldségekből áll, só nincs benne. Én azt használom+sót. Szerintem DM-ben is kapható.

Ancsi!
Mi újság? Vagy elpakoltad már a gépet is?
manoka11

Cory!
te read only vagy? miért nem írsz mostanában? nálam népszerű voltál irományaiddal! :wink:

Curse!
jó tanács: hálós bugyit ne a hyperben, de még csak ne is baba boltban vegyél, hanem a gyógyszertárban. (Tena bugyi, több méretben, sokkal olcsóbb, mosható, tök jó) és a Bocskai úton van egy Elefáni baba "diszkont", viszonylag elfogadható árakkal, de ha van kedved bemászni a Visegrádi utcába, ott a Mária nagyker (asszem www.bababolt.hu)
- melyik cumi jó: veszel egy akármilyet (márkásat: Avent, Chicco, Mr. Baby, stb) és lehet, hogy nem is akar cumizni a babád! nekünk volt szilikonos és másik fajta is. volt olyan, hogy az egész cumi latexből (jól írtam?) volt, még a fogantyúja is.
- melyik típusú lázmérő jó:nekünk egy nagyon jó homlok és fül lázmérőnk van, amit a Margit krt-n vettünk, Moose ajánlására. sajnos már elcsomagoltam, nem jut eszembe a típusa.
- a baba-ápolószereknél, hogy melyek azok, amik pl. nem irritálják a bőrt: amit a gyogyótárból veszel: fürdető krém, popsikenőcs, kamillás hintőpor, napraforgó olaj, stb. dokid írja fel! de én elejétől (mehetek a mókusok elé) nem használtam fürdető krémet, mert nem tudtam hogyan kell, mindig csomók maradtak a vízben, így Johnson's habfürdővel fürdetem L-t.

Zuzi!
majd akkor lesz nagy bőgés, ha azt mondja, hogy ANNNA! :) és vígasztalódj, ha Bazsó ilyen fogfájós, majd a kislány nem lesz ilyen!

Deni, Rylie!
lehet ám kapni igazi vegetát is, ami csak szárított zöldségekből van. igaz, az meg nem sós. :) de a lestyánt én is hallottam, hogy sópótlónak jó. meg most van Horváth Rozi-féle csökkentett Na tartalmú só (káliumra cserélik benne a Na-t).

Indi!
mik azok a kép hátterében? valami isteni finom gyümölcslének, vagy ilyesminek néznek ki :). ne válaszolj, mert nem fogom tudni elolvasni :))

Gabi!
klasszak a képek! szegény Dorkának kiesett a cumi a szájából :)

Ruzy,
Isten éltessen!

Neet!
még pakolok. most kikapcsolódni jöttem fel, sehol se tartunk :(
és a www.matti.hu-n megnézted, hogy van-e ágyneműjük? mert lepedőt a legjobbat ott vettük!

Barbi!
gyanítom, hogy a Norbi vegeta az sima vegeta :).

Manóka!
még itt vagyok, de lassan a gép is megy a táskájába.

pár napig nem rontom itt a levegőt :), majd költözés után átkötik a netet és beszámolok. csókolat mindenkinek!

ancsipancsi

szia Moose,
megjöttem.... :lol: :o
én kisebb sokkot kaptam, mikor egy 5 perces rutin műtét után, amit akár végig is nézhettem volna :lol: , megmutatta azt a visszérdarabot, amit kivágott belőlem...
kint kellett várnom egy db-ig, és akkor többször majdnem sirtam, de végül is minden okés lett, de mikor visszamentem, dokinéni közölte, h a nagyja még hátra van, tehát ha rászánom magam egy "nagyobb" műtétre, akkor jelentkezzek be. Bár azt tanácsolta, ezt jobb lesz szoptatás után elvégezni (és most megint nem csigázott fel), mert ez legalább egy hétig fáj, és az erős fájdalom elapaszthatja a tejet, a fájd.csill. meg átmegy a tejbe...:roll:
szóval, most szánom el magam, de nagyon erősen.
és dokinéni tényleg aranyos, kedves, nem is vagyok én ehhez szokva... :wink: mostanában csak kedves, aranyos dokinénikkel találkozom, akik komoly fájdalmakat okoznak nekem... :lol: :lol: :lol: MIÉRT?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz,
utólagos boldogságost!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi a huzatos hsz-okat! Asszem 60*120 és 70*140, de valahol fel van írva. Mattis oldalon nem találtam, de a Corába meg az Ikeába lehet, h sikerül eljutni. Arra a 2 órára, amit ott alszanak, sztem a 990 ftos is bőven megfelel. :)

Den,
esküszöm, nem fejtem még Eszter előtt. :lol:
neet
neet

Sziasztok!

Újra itt. :)
Zanza! Így is látszik rajta, hogy biztosan tartja a gyerkőc lábát. Nekem az is volt a bajom a közelünkben kapható cipőkkel, hogy valahogy nem volt az igazi. Vagy kemény volt, egyáltalán nem lehetett érezni, meddig ér a gyerek lába, vagy puha, ami nem tartja egyáltalán.. Vagy ha jó volt, azt horror áron árulták... Vagy piros színben, de olyat csak ne vegyek a fiamnak...

Ébredés: 2-3-szor ébredt egy éjszaka. Sokáig elég volt neki a szopi is, de most már nem aludt el rajta. Így az ágya mellett volt valamelyikőnk, simogatta míg el nem aludt. Ez kb fél-1 óráig is eltartott. De ebbe nagyon belefáradtunk. Na, de ma éjszaka már az esti lefekvéskor is gondok voltak. Azt beszéltük apafejjel, hogy ez így nem lesz jó, nem szobrozhatok egész nap az ágya mellett. Így vártunk 1, 3, 5.. stb percet, és csak utánna mentünk be hozzá. Addig természetesen nagyon kiabált. Szönyű volt hallgatni, de jobbat már nem tudtunk kitalaláni. Az eredmény: csak fél 6-kor kelt fel, és addig egyhuzamban aludt! :wink: :)
Korábban ezt már próbáltam délután, és akkor nagyon jókat aludt. Valahogy sztem azért kel fel, hogy szopizzon, vele legyek stb.. És ezt próbáljuk kiiktatni, hogy ő is meg mi is tudjunk piheni. Remélem beválik... Mindesetre, sokkal jobb kedvűen, nyugodtabban ébred.
mkatus

Manoka! :)

Ancsi! Ha olvasod- akkor nem. Majd beírom mik az összetevők.

Zsan! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi!
felugrottam :). de majd csak a jövőhéten írd be légyszi, vagy ismételd meg nekem priviben is.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?