Cory!
te read only vagy? miért nem írsz mostanában? nálam népszerű voltál irományaiddal!
Curse!
jó tanács: hálós bugyit ne a hyperben, de még csak ne is baba boltban vegyél, hanem a gyógyszertárban. (Tena bugyi, több méretben, sokkal olcsóbb, mosható, tök jó) és a Bocskai úton van egy Elefáni baba "diszkont", viszonylag elfogadható árakkal, de ha van kedved bemászni a Visegrádi utcába, ott a Mária nagyker (asszem
www.bababolt.hu)
- melyik cumi jó: veszel egy akármilyet (márkásat: Avent, Chicco, Mr. Baby, stb) és lehet, hogy nem is akar cumizni a babád! nekünk volt szilikonos és másik fajta is. volt olyan, hogy az egész cumi latexből (jól írtam?) volt, még a fogantyúja is.
- melyik típusú lázmérő jó:nekünk egy nagyon jó homlok és fül lázmérőnk van, amit a Margit krt-n vettünk, Moose ajánlására. sajnos már elcsomagoltam, nem jut eszembe a típusa.
- a baba-ápolószereknél, hogy melyek azok, amik pl. nem irritálják a bőrt: amit a gyogyótárból veszel: fürdető krém, popsikenőcs, kamillás hintőpor, napraforgó olaj, stb. dokid írja fel! de én elejétől (mehetek a mókusok elé) nem használtam fürdető krémet, mert nem tudtam hogyan kell, mindig csomók maradtak a vízben, így Johnson's habfürdővel fürdetem L-t.
Zuzi!
majd akkor lesz nagy bőgés, ha azt mondja, hogy ANNNA!

és vígasztalódj, ha Bazsó ilyen fogfájós, majd a kislány nem lesz ilyen!
Deni, Rylie!
lehet ám kapni igazi vegetát is, ami csak szárított zöldségekből van. igaz, az meg nem sós.

de a lestyánt én is hallottam, hogy sópótlónak jó. meg most van Horváth Rozi-féle csökkentett Na tartalmú só (káliumra cserélik benne a Na-t).
Indi!
mik azok a kép hátterében? valami isteni finom gyümölcslének, vagy ilyesminek néznek ki

. ne válaszolj, mert nem fogom tudni elolvasni

)
Gabi!
klasszak a képek! szegény Dorkának kiesett a cumi a szájából
Ruzy,
Isten éltessen!
Neet!
még pakolok. most kikapcsolódni jöttem fel, sehol se tartunk
és a
www.matti.hu-n megnézted, hogy van-e ágyneműjük? mert lepedőt a legjobbat ott vettük!
Barbi!
gyanítom, hogy a Norbi vegeta az sima vegeta

.
Manóka!
még itt vagyok, de lassan a gép is megy a táskájába.
pár napig nem rontom itt a levegőt

, majd költözés után átkötik a netet és beszámolok. csókolat mindenkinek!