Sziasztok!
Boldog nevnapot kivanok en is az Adrienneknek!

Roz boldog szulinapot!!!
Sokat irtatok az elmult napokban!:)
Dedis kep nagyszeru, Isten eltesse sokaig meg!

Aranyosak a fiuk is!

(Nalunk Kati nagyija most 70 eves, nagypapaja 73

)
Nalunk a kisteso "gyartasa" valamikor februar kornyeken kezdodik, akkor lesz Kati masfel eves. Szeretnem ha kb. ket es fel ev lenne koztuk. A parom harom gyerkocot szeretne, de majd meglatjuk kesobb, hogy tudunk-e harmadikat vallalni.
Cukker, szerintem nem baj, hogy nincs meg ciklusod. Ugy nez ki elszoltam magamat, mert megsem jott meg, ez valami mas lehetett... reszletezni azert nem akarom.
Balim, remelem rendbe jon hamar Eszter! Jobbulast neki! Szegeny kicsi lany, nem csodalom, hogy kivan!
Pille, hogy van a nagymamad? Veletek mi ujsag?
Cipo, nalunk is aktualis kerdes. Oszre szeretnek venni. A gyogytornasszal megbeszeltem, hogy lehetoleg ne harantemeloset vegyek, ugyhogy Siesta kilove. Most a Salus gyerekcipoknek fogok utananezni.
Nyhk, nagyon klassz a ceruzas asztal-szek is!
Mvirag, erdekel az ikeas ajanlatom?
Vasarnap mi is kimegyunk a kutyakiallitasra, ha nem lesz mas dolgunk. Piros-szurke babakocsirol es kicsi bezs szinu mopszrol megismerhetoek leszunk.
Linacska, gratula az atalvashoz!:) Hogy van most Lili baba?
Na ma a lanyom eddig 10 percet aludt, mert felcsengette a postas.

Probaltam visszaaltatni hiaba, fel orankent probalkozom ujra, de semmi hajlandosagot nem mutat az alvasra.
Ujabb szavakat tanult, anya (apanak is ezt mondja), nyam-nyam, csigabiga (ebbol neha gigabiga vagy csigubigu lesz),baba. A kerem szepen-re odaadja keszsegesen ami a kezeben van - igy szoktam elvenni tole a nem kezebe valo dolgokat, mert ilyenkor nincs hiszti.

Es mindennel telefonalni probal.
Motorozom es telefonalok kozben...