A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Balim, Roz,
Mi van a gyerkőcökkel?

Kobudo,
én sem tudom, mi az a zakuszka.

Seriff,
tudom, h ottmaradt, R kérdezte is, hol a párja.

Lina,
ügyi lányod van, h így alszik!

Nana,
én nem állnék a kistesó útjába, de Leona igen. Amíg ilyen lepukkant fizikai állapotban vagyok, addig gondolom nem fog összejönni a tesó, pedig 2 évet akartam közöttük, de akkor már útban kéne lenni neki. Őszi-téli babát meg nem szeretnék, úgyhogy majd csak jövőre készülhet egy bébike.

Ma de. apa elvitte magával Leonát és végre egyszer utánfutó nélkül takaríthattam ki a házat.

Kép
sygnum

Syg,
pü-met megkaptad? Szóval azért a kis rabszolgahajcsárod nem vette el a kedved egy még apróbb rabszolgahajcsártól! :lol: EZ JÓ!!!! :D :D :D

Seriff, Syg
mit jelent az hogy "Lele cite, nincs Lele, cite"?????? :D

Lina,
Lili nagyon édesen alszik a bkocsiban. :D Ez új kocsi? Gracotok vot, nem?

KépKép
KépKép
nana09

Cukker,
mindenki ezt kérdezi, én meg mindig csak azt mondom, h nincs más választásom, mint bírni. Egyébként úgy, h néha(gyakran) igencsak kibukok, állandóan fáradt, türelmetlen, ideges vagyok. Na meg sírok.

Nana,
nem, nem vette el a kedvem, amúgy ő is nagyon szereti a társaságot, bár egy kistesó mást is jelent majd neki, mint társaság.
Hanna Leonát Lelének hívja, a cite meg a cipő és azért mondogatta ezt, mert tegnap átvitte Leona papucsának a felét és ottmaradt náluk.
Pü-t megkaptam, válaszoltam is rá.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Kistesóról én írtam már, mikor mindenki azt hitte, hogy már most kismama vagyok. :) 2008 nyár, ősz a terv. Vagyis 2,5-3 év. Én is úgy érzem, mint Lina, hogy még most kiakarom élvezni Zsófival való létemet. Olyan jó. :) Imádok vele lenni.

Syg, én még mindig sajnálom ezt a rossz alvásotokat! :(

Balim, Roz, gyerekeknek jobbulást!
Roz, holnap jössz futni?

Nana, jó ez a kép! :)
birolili

Kob,
már akartam írni, hogy a Malom P1-es szintjén, a Mister Minit-tel szemben lévő Herbáriában vannak kiscipők, nem tudom milyen márka, de a felnőtt jó minőségű gyógycipők vagy mik (Dr Bock, Scholl...) mellett vannak. És tényleg jónak néznek ki. A szandi nyáron olyan 4000 körül volt.

Nana,
Graco-nk van, de azt nem lehet bevinni a strandra, ott minden baba kap egy ilyen sárgát.

Cukker,
köszi a linket

Syg,
hát nem tudom, hogy hogy alszik Lili, lehet, hogy ugyanúgy nyűglődik, csak még mellettem volt, ugortam a cumival, most meg valószínű ezekre nem ébredek fel, csak mikor már sír.

Ja, előfordulhat, hogy Lili egyik napról a másikra leszokik a szopiról? Már nagyon sokszor csak mosolyog a cicire, nézegeti, fogdossa, de nem hajlandó bekapni, és szopni. Hajnalban félálomban még csak-csak, eddig még reggel is ment, de ma már reggel is csak vagy ötödik próbálkozásra fogadta el.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana: nagyon jó a kép a dédivel mega fiukkal. :) Nagyon hasonlít a 2 fiu egymásra. :)

Én asszem nagyon sok gyereket szeretnék, de osztom Lili és Lina véleményét én is ki akarom élvezni Janikával az időt!!! :D :D :D

Lina: nagyon szupi helyen voltatok!!! nagyon jók a képek!! És Lili milyen édi!! :) Azt a Sonnenthermét mi is nézegettük apával h el kéne oda menni. :)
Azért nem semmi h még babakocsit is adnak. :lol:

Nehéz napok vannak mögöttünk de kibújt janika 2. fogacskája is. Már szúr a hegye!! :D :D :D

Adom neki a Chamomillát, ma vettem egy csomót neki. Ja kérdezni akartam h számít h evés előtt vagy után kapja meg??

Lina: nekem is szokott ilyet csinálni janika h adom neki a cicit és aztán nem érdekli aztán megint kéri, de sztem csak mindig elvonja a figyelmét vmi. Így aztán az egész délelőtt mostanában szopizással telik. Múltkor félrekellett állnom a széchenyiben a kocsival mert annyira kérte a cicit.
:D :D

KépKép
erszényes

Szeretnek venni a gyerkocoknek kis asztalt es ket kis szeket. Hol es milyet erdemes venni. Tippek :?: Elore is koszi a segitseget
mvirag

Nana,
Én is csatlakozom a dédis kép dicsértéhez. Nagyon aranyos, és olyan jó látni, hogy a dédi mennyire boldog.

Erszényes,
A chamomillánál az a lényeg, hogy előtte és utánna fél órán át ha lehet ne egyen és igyon. Mi elalvás előtt szoktuk odaadni neki, és elszopogatja, vagy elrágja.

Mvirag,
Mi karácsonyra kaptunk egy "ceruza" asztalt és két széket hozzá. A Retz-ben lehetett kapni. 4000 az asztal 2000 a szék darabja (ha jól emlékszem). Ez magasan sokkal jobb áron volt, mint a fenyők amiket láttunk. Igaz sokkal sérülékenyebb. Itt egy kép, remélem kivehető.

Kép

Kép

Kép
nyhk

Sam.

A Kazcsay jó fej. Ha itthon lesz biztos be megy!
borsika33

Nana

Nagyon tetszik a dédis fotó. Bencének még van ilyen az egyik dédivel. Olyan helyesek a fiúk.
Nagyon szeretném már, ha neked is kezedben lennének a bodik. Az enyémek már majdnem meg is száradtak. Adri ma meg akarta kaparintani, rászóltam, h azt nem szabad, az a Botié. :)

Mvirág

Az Ikeában mindig vannak klasszak, de az sajna Pesten van.

Erszényes

Mindig elfelejtettem, pedig már régen akartam én is gratulálni a fogacskához. Adrinak is kijött már 5 és fél hónaposan a kettő egy héten, de szerencsére csak egyszer harapott meg. Na azóta a kanál össze van karcolva.

Adri ma megkaparintotta az egyik DVD lemezt. Hogy miért olyan érdekes ez minden baba számára? :) Fürdéshez meg újabban nem használjuk a macit, hanem kevés vízben hason pancsol a nagy kádban. Néha nyel egy kis vizet, de nem ijed meg. Csak a végén teszek bele habfürdőt.

Kép

Kép
cukkermáz

Nyhk, annyira tetszik nekünk, apának és nekem ez az asztal székekkel, nagyon jópofa. :)

Lina, nagyon jók a képek, biztosan jó lehetett. Én is néztem már ezt a helyet.

Erszényke, örülök, hogy kibújt a fogacska. Janika is megküzd velük. :(

Balim, mikor lesz vmi eredmény? Nagyon sajnálom! :(

Roz, Ákinak is jobbulást! :( Én sem mentem ma ki, apával maradtam a puha ágyban. :) De holnap megyek.
birolili

Sziasztok!

Mvirag,
én is Ikeát javasolnám, kár hogy nem mondtad hamarabb, 2 hete voltunk.
Ott asztal + 2 szék 4790 Ft összesen. :)
Nekünk ilyen van és mi nagyon szeretjük. A miénk kezeletlen tömörfa, elméletileg olyanra fested, pácolod ...amilyenre csak akarod, mi hagytuk natur és amikor már kissé összefirkálta Danus :lol: , pár perc alatt átcsiszolta a férjem, olyan mintha új lenne! :D
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=20072816

Most láttom ez mát nem tiszta fa, :( de attól még valszeg jó lehet, no szálka stb. az Ikea nagyon figyel a gyerekekre. :)

KépKép
KépKép
nana09

Hú most láttom, van olyan is mint a miénk... :) :) :)

kicist zizi vagyok még reggel...alig aludtam, de a változatosság kedvéért most Dani miatt. :(

Virag, szoval ez az:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=87474709

KépKép
KépKép
nana09

Balim, mi az eredmény? Jobban van Eszti?

Kép
seriff

Szegény pici Eszter. Mi lehet vele? :( és Ákival? :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Én is egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nem ismer vmelyikőtök olyan festőt / asztalost, aki az én gyerekkori hintalovamat felújítaná? Anya magtalálta a padláson, és Zsófinak elhoznám, csak eléggé ütött-kopott már....van rajta arcocska is az elején. Én azért nem tudom lefesteni.

Köszi előre is.
birolili

[quote="birolili"]S írta:biroliliziasztok!

Én is egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nem ismer vmelyikőtök olyan festőt / asztalost, aki az én gyerekkori hintalovamat felújítaná? Anya magtalálta a padláson, és Zsófinak elhoznám, csak eléggé ütött-kopott már....van rajta arcocska is az elején. Én azért nem tudom lefesteni.

Köszi előre is.

Lili
birolili

nem tudok vonalzót beszúrni......hogy kell?????
birolili

Lili!

A profilodban engeélyezed az aláírást és ott az ablakba bemásolod a kész vonalzó linkjét. Én a babafalvásat emilben kaptam meg utána ahogy elkészült.

Sok sikert!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

szal a zakuszka (lehet, hogy nem ilyen néven ismeritek, de bizti tudjátok milyen) egy erdélyi padlizsánkrém pritamin, zöldpaprikával és paradicsommal, hagymával. Nálunk tavaly télen rengeteg fogyott a boltiból, ezért szántam rá magam a házikészítésűre.

Köszi a cipős tippeket mindenkinek, Maust lehet kapni a Cipőházban (Szil-coop emelete), Assot személyesen még nem láttam, csak a neten.

Mvirág,
nekünk is IKEA-s asztal-székünk van, elnyűhetetlen, és tényleg jó.

Lili,
nincs ilyen asztalos ismerősöm, illetve de van, az Uram :) De ő nem vállal "külsős" munkát, csak hobbi :)

Nana,
Boti nem a férjedre hasonlít inkább?

Húú, tegnap volt egy 2,5 órás szülői... Lackó nem tudja elképzelni, mit lehet annyit beszélni :)

Még valami:
ha marad a jó idő, jövő szerda környékén egy Arborétumos tali?

Kép

Kép
kobudo

KOB,
DE! Szerintem is!!! :lol: :lol: ! Végre vki aki rajtam kivül így látja! :lol: :lol: :lol:

Én talinak nagyon örülnék. Remélem el is tudok menni. Kissárkány annyira kiszámithatatlan. :?
De. vagy du. lenne???

KépKép
KépKép
nana09

Arborétum tök jó lenne, sztem du-az hosszabb.

Kob,én már ettem zakuszkát, a kolléganőim csinálták, fincsi. Tényleg, a Malomban, a Deichmann-ban meg Elephanten cipők vannak, az árukat nem tudom pontosan, de azok is jók sztem.Bár tegnap P. egy ismerős kiscsajszinak közölte lúdtalpas, és mezítlábazás és csak Siesta cipő(na de kinek a bukszája bírja azt, 2gyereknél?).

Lili, nincs asztalos ismerős.

Lina, hát én ezt sokszor mondtam már, a különszoba előnyeiről, egyikőtök sem ébred fel a másik szöszmögésére.

Erszénys, bár Syg a homeo szakértő, én is tőle tudom, h ezen szerek előtt és után legalább negydóra-20percig nem szabad inni,enni.

Nyhk, tényleg nagyon klassz ez az asztal! Design-os. :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Taliban mi is benne vagyunk, nekünk délután lenne jobb.

Padlizsánkrém sztem is finom, bár én ilyen paprikás-paradicsomosat még nem ettem.

Lili,
hááát...én is sajnálo, de nincs mit tenni.

Nálunk a különszoba sem működik, mert a 2. ébredése után nem hajlandó visszaaludni, csak ha ottmaradok vele. Úgy látszik ő fordítva működik, mint mások.

Cipő-lúdtalp-emelő: brrrrrr, okos tanácsok. Mezítláb járás oké, na de hogy egy kicsi gyerek akinek lúdtalpa van (van egyáltalán ilyen 3-6 éves kor alatt?Nincs.) csakis emelős cipőben járhat...sztem baromság. Akkor minek vannak az izmok, ha a cipő tartja helyettük a lábat??? Pont attól maradnak gyengék az izmok. (Ettől függetlenül én is Siestát vettem, de csak akkor van rajta, ha muszáj.)

Az Elefanten cipők majdnem egy árban vannak a Siestával :( .

Leona megkapta ma a 15 hós oltást, annyira sírt :cry: . De nem ám az oltástól, hanem már amikor bementünk a rendelőbe. Nem tudom, miért, de olyan rossz, h nem tudom ilyenkor megvigasztalni.

Kép
sygnum

Syg, félreértettél, nem azt mondta,h cipőben kell járnia, pont azt,h sokat legyen mezítláb,ha pedig cipő,akkor csakis Siesta-visszaolvasva, nem voltam egyértelmű,bocs.
Súlymérés is volt?

Különszoba-egyszoba ebben is minden gyerek más,meg minden felnőtt is. :wink: :)

Kép
seriff

Kob,
ma jártam a Malomban, és abban a Herbáriában, amit írtam ki volt írva, hogy a Siesta cipők 15%-kal olcsóbbak. Nem néztem meg, hogy milyenek vannak, nekünk még nem aktuális, csak a kiírást láttam.

Amúgy ma Lili felkapaszkodva is felállt, eddig csak lefele támaszkodva sikerült neki.
Egyébként mikortól kell rá cipőt adni? Majd ha jár?

Seriff,
a ma éjszaka megint nem volt az igazi, vagy 6-7-szer kellett átmenni Lilihez, aztán mindig kiderült, hogy csak álmában sirdogál, amúgy alszik. Sokszor veri be magát a kiságyba, annyira forgolódik.
Ma meg a homlokát csapta meg nagyon keményen, apunál van egy kerek fa tál, olyan 8 cm-es peremmel 25 cm átmérővel nagyjából, és rátenyerelt szegény az egyik felére, és a másik persze fejbecsapta. Tiszta gereblye... Nagyon sokáig sírdogált utána, vagy két órán át :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
most láttam, hogy a Diego-ban 3199 Ft-ért van Disney Hercegnős gyerekszőnyeg, gondoltam hátha érdekel. Vagyis a lányokat :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana, Cukker,
Megneztem a IKEA websitot tenyleg vannak jok. A parom nem fogja dijazni, hogy megint extra utja lesz mikor Pestre megy :lol:

nyhk,
Megneztuk a Recz-ben, de sajnos nekunk az az asztal kicsi. Ketten nem fernek hozza :wink: Pedig amugy jopofa :lol:
mvirag

Sziasztok!

Most olvastam vegig ket napi iromanyt, hulla faradt vagyok, csak roviden irok, a tobbit majd holnap.

Mvirga, ha ikeas asztalt-szekeket szeretnel, akkor szerintem mi meg tudjuk nektek venni, mert menni akarunk (tobbek kozott ezert is). Majd megbeszeljuk a reszleteket.

Ugy nez ki jovo het szerdan Kmeten leszunk, mi is mennenk a talira!:)

Jo ejt,

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

LILI MA VÉGIGALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!! :D :D :D

... de még hogy: Aludt fél 7-től negyed 8-ig, aztán felkelt, csináltam neki vacsit, de fél 8 körül az etetőszékében elaludt újra vacsi közben. 8 körül áttettük az ágyába, hogy az ugye mégiscsak kényelmesebb, majd ha felkel, folytatjuk a vacsit... Aztán mikor még negyed 11-kor sem volt semmi, elkezdtem aggódni, hogy ugye koszos pelusban van, egy szál pólóban, rövidgatyában, ki van a pocakja, szóval kivettük, levetkőztettem, átpelenkáztam, kapott bodyt, zsákot, és minderre nem ébredt fel :shock: , úgyhogy vissza az ágyba, és reggel fél 7-kor ébredt. Nagyon remélem, hogy ez most már így marad, és főleg azt, hogy ez nem annak az eredménye, hogy tegnap fejbevágta magát elég rendesen.

Seriff,
a jövő szerda nekünk is jónak tűnik.

Dóra,
ha ti is jöttök, akkor viszem a kendődet :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

most csak egy sorra :)

CUKKER
Adrinak nagyon -nagyon sok boldog névnapot kívánunk :)
roz23

Roz, Cukker Adritoknak Boldog Névnapot!

És Roz, Boldog Szülinapot(jól emlékszem?)!!!

Lina, tök jó, h ilyen jól aludt Lili! Azóta minden rendben? Nem lassúbb, stb? Figyeljétek!(A kopp miatt kérdezem)

Kép
seriff

Cukker, Adrinak nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :)

Roz, Neked pedig Nagyon Sok Boldog Születésnapot! :) :) :)
birolili

Balim, Eszter?

Kép
seriff

Sziasztok!

Adriknak nagyon boldog névnapot!!! Roznak pedig nagyon happy szülinapot kivánok!!!! :D :D :D

Tegnap a gyerekeim szurit kaptak. :( :( :(
Jól viselték ...dani előtte sirt kicsit, Boti a szuráskor sikitozott, de aztán semmi. :) :)

Viszont Botondot kicsit "leirta" a doktornő, közölte hogy "hát igen... atópiás". :( :( :(

Hát szerintem azért mert kissé koszmos a feje (ami nagyon makacs, hiába olaj, dörzsi stb) és a füle mögött kicsit 2 napja kisebesedett a bőr, de már szépen rendbehoztam és a hasfájás...szóval nem értem ezért miért jelenti ki hogy kis gyenge, atópiás???? :( :( :(

Kisbéka meg ezerrel vigyorgott rá...egyébként 6500 gramm és 65 cm!!! ez lett az én pici 3300 g és 51 cm csöppségemből. :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

köszönjük szépen a köszöntéseket :)

kicsit bővebben :)

ákinak megint a füle van begyulladva a doki szerint a viztől ... most csepegtetejük és szenvedünk .. :(

lina
szuper hoygilyen jól aludt lili :)
nem látom a honlapjuk a szönyegt le tudnád irni kb hoyg néz ki ? meg mekkora szönyeg pl . egy hercegnő van rajjta vagy sok kicsi meg milyen az alpaszin ( BÁr gondolom habos babos rózsaszín :D :D :D)kösssszi :) ( mi soha nem kapunk akciós ujságot )

folyt . köv .éppen sütit sütünk .)
roz23

Roz,
http://www.diego.hu/?p=lista&st=6&par=47
Én sem akciós újságban találtam, hanem a Diego honlapján. Elvileg a fenti linken van, és jobbra-balra nyíllal lapozhatsz a disneys szőnyegek között, előbb-utóbb ott lesz. Ha így nem lenne meg, akkor a Stílusok között a romantikus, vágó kollekcióban vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt mindenkinek!

Roz Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is!!

Cukker,Adrinak pedig Nagyon Boldog Névnapot!!

Nana hát nem panaszkodhatsz,nagyon szép méretei vannak Botondnak :D !

Lina de jó,hogy Lili ilyen jó alvó.Mi pont ellenkezőleg az utóbbi napokban tök rosszul alszunk,minden éjjel van egy 1,5-2 órás idő mikor nem hajlandó visszaaludni,nem értem ez most vajon miért van??

Talira mi is készülünk menni,már tényleg nagyon jó volna veletek találkozni végre!!

Most lesz hétvégén kutyakiállítás,majd arra akarunk még kimenni,Lencike ugyis nagyon szereti nézegetni őket,bár lehet,hogy ennyi kutyus már sok lesz neoki egyszerre :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

lina :)
kösszi megtaláltam :)

dettus
neked is nagyon köszönöm :)

egyébként voltam valmelyik nap cipőt venni magamnak és akkor végignéztem a malomba gyerekcipőket . Nagyon klsszak vannak megyünk is visszi bakancsokat csizmáákat venni a csajoknak. CSAK nem tudom milyen lennen a jó Niki nagyon odáig meg vissza van ezért veszternes csizmákért láttam is ilyen az alsőó része ez a fényes kidolgozott bőr a felső fasitott bőr ( barna) és rajta ilyen vékony bőr csikokon gyöngyök olyan 7000 ft körül volt a Delcmann ( ezt most lehet nem jól irtam :D :oops: ) csak nem tudom mennyire paraktikus egy gyereknek az ilyen. Annyira nöcissen akr öltözni én szívem szerint kis bakancsot vennék neki mert az csak praktikusabb az udvrra .. szerintetek ? Vasárnap lesz névnapja és megigértem neki, hoyg elmegyünk veszünk egy nőcis csizmát...

na megyek mert adri itt rohangál lábaközött a sodofával és kiabál ákosnak én vagyok a boszorkány ... :D :D :D
roz23

Juj,Roz ne haragudj,természetesen a te Adridnak is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk :D !!

Kép Kép

Kép
dettus

Szerda nekunk is jo
mvirag

Boldog szülinapot Roz
és
Boldog névnapot az Adriknak

Dettus
Most hétvégén lesz a kutyakiállítás? Na arra mi is megyünk...megnézzük a szép berniket.:D

Lehet egy kérdésem
Hol találok Kecskeméten jó játékboltot, a malomon és az alföldön kívül? köszi
quill

Quill igen most,jó játékokat szerintem még esetleg kint a Faktumban (Izsáki út) lehet kapni.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Picit elvesztem én is megint össze szaladtak a dolgok.

MINDEN ADRI BABÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
ROZ!!!
nAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!

Tegnap voltun k a dokimnál. Ez a lányka nagyon szégyellős. A vizsgálaton nem mutatta a nemét sem, sőt a kezeit az arca elé tette :)
Minden rendben van szerencsére, és megbeszéltem a dokival, hogy gátvédelemmel szeretnék szülni.
Picit fél ő is hogy nagyon az ünnepek alatt leszünk, de ha ő is követi a tesóit akkor pont közzé esik az ünnepeknek a bentlét :)

Nektek mi a véleményetek erről a madárinfluenzás oltóanyag tesztelésről?
Ma hallottam a hírekben hogy többszörös túljelentkezés van.
De én nem értem én nem tudnám ilyesminek alávetni a gyerekemet!!
Vagy csak én gondolkodom furán? Mi vezérli őket arra hogy egy tök bizonytalan dolgot adassanak be a saját gyereküknek... :?:

Quill!
Igazán másik nagy játékboltról én sem tudok. Az Auchan meg a tesco mg ahol van több de csak ez a két igazi bolt van.

Roz!
Szerintem még nagyon korai az a stílusú cipő Nikinek.
Ha csak a felnőttet nézem hogy sima a talpa és csúszik akkor semmi képpen nem vennék neki.
Meg én ezzel úgy vagyok hogy legyen csinos de még erre ráér hiszen ha már most elkezdi mi lesz később?

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Boldog nevnapot kivanok en is az Adrienneknek! Kép Roz boldog szulinapot!!!

Sokat irtatok az elmult napokban!:)

Dedis kep nagyszeru, Isten eltesse sokaig meg! :) Aranyosak a fiuk is! :) (Nalunk Kati nagyija most 70 eves, nagypapaja 73 :roll: )
Nalunk a kisteso "gyartasa" valamikor februar kornyeken kezdodik, akkor lesz Kati masfel eves. Szeretnem ha kb. ket es fel ev lenne koztuk. A parom harom gyerkocot szeretne, de majd meglatjuk kesobb, hogy tudunk-e harmadikat vallalni.

Cukker, szerintem nem baj, hogy nincs meg ciklusod. Ugy nez ki elszoltam magamat, mert megsem jott meg, ez valami mas lehetett... reszletezni azert nem akarom. :lol:

Balim, remelem rendbe jon hamar Eszter! Jobbulast neki! Szegeny kicsi lany, nem csodalom, hogy kivan! :(

Pille, hogy van a nagymamad? Veletek mi ujsag?

Cipo, nalunk is aktualis kerdes. Oszre szeretnek venni. A gyogytornasszal megbeszeltem, hogy lehetoleg ne harantemeloset vegyek, ugyhogy Siesta kilove. Most a Salus gyerekcipoknek fogok utananezni.

Nyhk, nagyon klassz a ceruzas asztal-szek is!
Mvirag, erdekel az ikeas ajanlatom?

Vasarnap mi is kimegyunk a kutyakiallitasra, ha nem lesz mas dolgunk. Piros-szurke babakocsirol es kicsi bezs szinu mopszrol megismerhetoek leszunk. :wink: :lol:

Linacska, gratula az atalvashoz!:) Hogy van most Lili baba?

Na ma a lanyom eddig 10 percet aludt, mert felcsengette a postas. :? :( Probaltam visszaaltatni hiaba, fel orankent probalkozom ujra, de semmi hajlandosagot nem mutat az alvasra. :?

Ujabb szavakat tanult, anya (apanak is ezt mondja), nyam-nyam, csigabiga (ebbol neha gigabiga vagy csigubigu lesz),baba. A kerem szepen-re odaadja keszsegesen ami a kezeben van - igy szoktam elvenni tole a nem kezebe valo dolgokat, mert ilyenkor nincs hiszti. :lol: Es mindennel telefonalni probal. :D

Motorozom es telefonalok kozben...:)
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Borsika, nagyon aranyos lanyaid vannak! Tegnap felvaltva toltak Katat a babakocsiban!:) Lehet hogy kellene nekik egy kisteso? :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
ez a kép nagyooooooon ÉDES! :D :D :D

Hallott már valaki a "babajelek"ről? Vélemény???

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
mik azok a babajelek?

Seriff, Dóra
hát nem tudom, szerintem elég sokat alszik Lili, meg túl jól eljátszik egyedül, de apa szerint ebben nincs semmi rendkívüli. Mondjuk ugye kicsit beteg is, lehet, hogy azért nyugisabb.

SOK BOLDOGSÁGOT MINDEN ÜNNEPELTNEK!!!

Sam,
nincs neked is ma névnapod?????????????

Dóra,
ez a gigabiga nagyon édes. Nálunk most határozot "vuu" van a kutyára, meg minden ugatásra, na meg továbbra is a baba.
Sőt, ma mindenkinek integetett magától. A tesómnak, Erszényesnek... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kicsi Adrinak, nagy Rozinak boldog ünnepet kívánok! :D

Nagyon sokat írtok, nem tudom a lépést tartani veletek. Nagymami nagyon gyenge, talán kicsit megerősödik idekint. Hétfőn hazajöhet, ha minden igaz. Minden étkezéskor menni kell hozzá valakinek, mert leteszik az ennivalót mellé és kész. Boldoguljon. :( Tudom ez nem szálloda, meg nővér is kevés van... Inkább nem is írok róla.

Ma voltunk oltáson, egy nyikk volt, a reakció de sírás nem. 6400 g. Orsi. Kérdezték, hogy csak szopik-e? Szerencsére csak elismerően bólogattak az igen válaszra. Féltem, hogy elkezdik a hozzátáplálásos szöveget.

Szépek a gyerkőcök! Betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Az öt unoka, ha összejön anyunál... :D

Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lina!

Ma is Mária névnap van de én 12-dikén tartom.

Baba-expo és börze lesz 17-dikén Széchényiben a sportcsarnokban.
Belépő 300ft amihez jár ajándék is. Ingyenes ugrálóvár arcfestés és egyebek.
Info:www.baba-expo.hu

Pussz

Kép

Kép
samchee

Sam,
akkor megelőlegeztem a 12-t, de nem akartam, hogy kimaradj a köszöntésből :D

Hú, 5-8-ig itt volt nálunk egy ügynök, nagyon lefárasztott, de álltam a sarat. Takarítógépet árul, és azért jött, mert anno két éve nem jött ki a kolleganőjük az ígért időpontban, és most bepótolták. Örültem neki, mert jövő héten jön az új szőnyegünk, így a régit teljesen kisuvickolva tudjuk eltenni. Nem egy bababarát verzió szegény.
Ha nem látom, el sem hiszem, hogy mennyi (6 kupac) szemetet, port szedett ki a szőnyegből, plusz még az ágyból, matracból, szóval elképesztő. Persze nem két fillér, na meg persze nem is vettünk, de nagyon érdekes volt látni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?