Sziasztok,
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a sok-sok jó tanácsot, nagyon bejöttek, igaz, este csak a páromat volt erőm megkérni, hogy nézze meg mit írtatok, mert felállni már nem volt. Vasárnap úgy éreztem már magam, mint aki megivott két üveg bort, alig bírtam nyitva tartani a szemem és szédelegtem. Csábos lehettem
Szóval, sajna én abba a típusba tartozom, aki csak 38 és afelett érzi meg, hogy lázas. Csak a fejem fájt szombaton délután, gondoltam front lesz. Este, amikor a hsz-t írtam, akkor már éreztem a lázat. Megmértem és 39 fok volt. Gyorsan algopirin - nem jól írtam tudom, de... - és fekvés, még megszoptattam Mátét és mint akit leütöttek aludtam a köv. szopiig.
Másnap nővéremék vittek be a kórházba, mert páromnak pont dolgoznia kellett, akkor indult a köv. öt napos munkaideje.
No, ott doki megvizsgált, közölte, pangó cici, de... nem láttak "külsérelmi" nyomokat, kérdezték biztos ettől van-e? Mondom mi mástól lehetne, ha fáj a bal mellem, minden izületem és izmom? Nem fáztam meg, stb.
Aztán csecsemős nővérke leszívta a tejecskét, én csak néztem, hogy két órával előtti szoptatás után mennyit kiszívott az a gépezet.
Aztán kaptam antibogyót, jó tanácsot és most szedem. Mellette biztos, ami tuti, szedem az Urticat, mert nagyon tartok tőle, hogy az antibió mellett nehogy elmenjen a tejcsi. 8 napig kell szednem.
Egy kicsit már jobb a helyzet, már nem fáj annyira, a tabletta biztos hozza a formáját, meg aztán tényleg tartom magam ahhoz, hogy ott kezdem minden alkalommal a szoptatást. A helyzeteket megnézem majd a linken, amit Deni csatolt, mert talán jobb ha ezt is bevetem.
Most szerzett a bátyám egy ismerősétől Avent mellszívót, ezerszer jobb, mint ami nekem itthon volt.
Rylie, igen sztem nekem is a melltartó volt a ludas. Ugyanis a meglévő három mellé beszereztem még hármat, hogy tudjam majd télen is mosni őket rendesen, ne legyen gond a beszárítással. S valószínű ezek nem tettek jót. Csak azon csodálkozom, hogy az egyik oldalnak lett tőle baja.... nem értem. De az is lehet, hogy ráfeküdtem?
Ja, és Máté egy tündér, annyira ügyesen kiszív - majdnem - mindent és most Avent a maradékot és ez nagyon jól ki van találva

És IMÁDOM az én kis törpémet
Hát, most hirtelen ennyi, nem jut más eszembe. Így is jó hosszúra sikerültem.
Majd visszaolvasok és reagálok amire csak tudok.
Vica