A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ja, a bukfenc azert veszelyes, mert meg eleg szogletes, csak a nyakat hajlitja, nem a hata es raadasul a kanapen csinalja :?

Den, neked van padloszonyeged? leragasztottad, vagy csak ledobtad a foldre?
moose

Zsanci,
végül megirtad, hol volt az a visszér? szeméremajak vagy melyik testrészen? bocs, ha értetlenkedek, lemaradtam kicsit. :?

Zuzi,
a megverés fizikálisan történt anno? uristen :( Bazso most már gyogyuljon meg hamar!+++
fibi

Sziasztok,

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a sok-sok jó tanácsot, nagyon bejöttek, igaz, este csak a páromat volt erőm megkérni, hogy nézze meg mit írtatok, mert felállni már nem volt. Vasárnap úgy éreztem már magam, mint aki megivott két üveg bort, alig bírtam nyitva tartani a szemem és szédelegtem. Csábos lehettem :lol: 8)

Szóval, sajna én abba a típusba tartozom, aki csak 38 és afelett érzi meg, hogy lázas. Csak a fejem fájt szombaton délután, gondoltam front lesz. Este, amikor a hsz-t írtam, akkor már éreztem a lázat. Megmértem és 39 fok volt. Gyorsan algopirin - nem jól írtam tudom, de... - és fekvés, még megszoptattam Mátét és mint akit leütöttek aludtam a köv. szopiig.

Másnap nővéremék vittek be a kórházba, mert páromnak pont dolgoznia kellett, akkor indult a köv. öt napos munkaideje. :(
No, ott doki megvizsgált, közölte, pangó cici, de... nem láttak "külsérelmi" nyomokat, kérdezték biztos ettől van-e? Mondom mi mástól lehetne, ha fáj a bal mellem, minden izületem és izmom? Nem fáztam meg, stb.
Aztán csecsemős nővérke leszívta a tejecskét, én csak néztem, hogy két órával előtti szoptatás után mennyit kiszívott az a gépezet. :shock:
Aztán kaptam antibogyót, jó tanácsot és most szedem. Mellette biztos, ami tuti, szedem az Urticat, mert nagyon tartok tőle, hogy az antibió mellett nehogy elmenjen a tejcsi. 8 napig kell szednem.

Egy kicsit már jobb a helyzet, már nem fáj annyira, a tabletta biztos hozza a formáját, meg aztán tényleg tartom magam ahhoz, hogy ott kezdem minden alkalommal a szoptatást. A helyzeteket megnézem majd a linken, amit Deni csatolt, mert talán jobb ha ezt is bevetem.
Most szerzett a bátyám egy ismerősétől Avent mellszívót, ezerszer jobb, mint ami nekem itthon volt.
Rylie, igen sztem nekem is a melltartó volt a ludas. Ugyanis a meglévő három mellé beszereztem még hármat, hogy tudjam majd télen is mosni őket rendesen, ne legyen gond a beszárítással. S valószínű ezek nem tettek jót. Csak azon csodálkozom, hogy az egyik oldalnak lett tőle baja.... nem értem. De az is lehet, hogy ráfeküdtem?

Ja, és Máté egy tündér, annyira ügyesen kiszív - majdnem - mindent és most Avent a maradékot és ez nagyon jól ki van találva :) És IMÁDOM az én kis törpémet :P

Hát, most hirtelen ennyi, nem jut más eszembe. Így is jó hosszúra sikerültem.
Majd visszaolvasok és reagálok amire csak tudok.

Vica
vica94

Votiv :) Jól hangzik ez a foglalkozás :D

Moose :) A kanapé tényleg nem a legjobb bukfenc-helyszín... Van nálunk padlószőnyeg, az egyik darab leragasztva, a másik beékelve a fal és a ragasztott szőnyeg közé, így max. pár centit mozoghat. Múltkor egyébként klassz bukfenc-helyszín volt :wink:

Zuz :) Jesszus, megvertek Titeket??? :shock: :shock: És nincs ezen a munkahelyen biztonsági őr? Pedig biztos nem ez volt az első eset... És mi volt a bíróságon?
2 bébisintéres médiasztár... ezen már csak :lol: :lol: :lol: -ni tudok, és pszichomókusra ma már szinte mindenkinek szüksége lenne, nem csak nekünk :mrgreen:

Lindi :) Ha írnál egy pontos címet, nagyon örülnék!! A tiffany@chello.hu -ra, lécci!

Zsan :) Előre a rózsaszínbe! :lol:

Fibi :) És mi finommal várod a párod? Ugye Ti is jöttök szerdán bulizni? Bálintnak van újabb szava?

Vica :) De jó, hogy írtál, már aggódtunk! Örülök, hogy jobban vagy!! :D Jól tetted, hogy bementél a kórházba, biztos ami biztos. Simán lehet a melltartótól, akár csak az egyik oldalon, de rá is feküdhettél, és még ezer oka lehet, csak nehogy hibáztasd magad, ez simán előfordul bkivel! Tényleg a baba a legjobb mellszívó, még az Aventet is beelőzi :wink:
denizsa

Vica: jobbulást neked.. borzasztóan fájhat, nekem csak rövid ideig volt begyulladva, de nagyon szenvedtem tőle.

jaj annyi mindent akartam, de Fanni mégse aludt el... még jövök

Kép
Kép
johanna1975

Moose!
Engem nem pereléssel fenyegettek, hanem hogy elrabolnak, és majd akkor meglátom, hogy milyen egy igazi férfi :shock: Szóval fasza hely a BÁH!!!!

Se fémdetektoros kapu, biztonsági őr 1 db 4 különböző helyen található ügyfélszolgálatra (tehát minek!). Volt, hogy egy kedves ügyfelünk előkapott egy pisztolyt és ráfogta egy másik nagyon kedves ügyfelünkkre, mert beállt elé a sorba. Szóban forgó egyén közismert heroindíler, HÍV pozitív és Hepatitiszes..........

Fibi!
Igen, fizikálisan!

Ne bánkódj, hogy nem jött most össze!!! OLyan jó próbálkozni is, amikor tudod, hogy lehet, hogy most fogan meg a bébi!!! Úgyis hamar összejön, nagyon szorítok!!!!

Deni!
Hú, tárgyalás nagyon bonyolult, nem akarok senkit sem untatni, majd elmesélem!!!

Gyermekemnek a változatosság kedvéért most hőemelkedése van :cry: Remélem, nem fertőztünk meg senkit ma, akivel találkoztunk :cry: Bár szerintem az a baj, hogy annyira le van gyengülve az immunrendszere, hogy mindent benyal, lehet, hogy simán megfázott, de annyira mérges vagyok! Ma a játszótéren ő volt a legmelegebben felöltöztetve, és mégis ő lesz beteg :twisted: Néha már teljesen kétségbe esek!!!

Vica!
Ez nagyon durván hangzik :cry: De a lényeg, hogy most már jól vagy!!!!! Én egyáltalán nem hordtam melltartót, amikor otthon voltam. (sőt, félmeztelenül flangáltam, annyira fájt a cicim :oops: ) Azt olvastam, hogy a tejtermelésnek is jót tesz, ha melltartó nélkül van az ember. Puszi nektek, és remélem, nem lesz ilyen többet!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Rylie! Nem hordasz melltartót?! :shock: Whao! Angi előtt néha még én sem de mostanság félek, hogy kicsurran a tejcsi (rendszeresen teszi), s akkor öltözhetek. 8) :lol:
Rodosz jól hangzik. :P Útlevél időbeni átvételéhez drukk drukk.

Votív! Átaludt éjszaka. :P

Zuz! Atya világ!!! :shock: :shock: :shock: Hát +++++++++++ sokat neked!
Verés :evil:
2 bébiszitter 3gyerekhez??!! És ő mit is csinál? :mrgreen:

Vica! De jó hogy minden rendben!!! :lol: :P :lol:

Mellesleg én a mai napig nem vagyok biztos benne, hogy teljesen kiüríti-e. Azzal nyugtatom magam, hogy jól vagyunk mind2 szóval...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zuzi,
köszi hogy szoritasz :D
heroindiler sztori nagyon durva :x

Deni,
párom hajnalban már nem fog enni, vacsit meg kapott a repcsin :)
szerdát még nem tudom, sokmindentöl függ :?

igen, rengeteg uj szava van Bálintnak, és marha érdekes látni, ahogy elöször ismételgeti, ha tölünk hallja, aztán már egyedül (tudatosan) használja. Ma esti kedvencem: ülünk a kanapén, énekelek neki Natali Cole-t, közben átöleli a nyakam és ringatozunk együtt a zenére. B egyszer csak körülnéz, és megszolal: "KETTEN". Anyukám egyszer-kétszer mondta neki, hogy: Ketten megyünk a boltba, vagy hogy Ketten sétálunk... és megtanulta tök hamar ezt a szot is. Már nem gyözöm irogatni, miket beszél :D

na, megyek, kiveszem a kádbol :)
büszkeFibiAnya

KépKép
fibi

Sziasztok!

Van új számítógépem, de ez még öregebb, mint az előző, állandóan lefagy, iszonyú hagnos és semmit se tudok vele csinálni, úgyhogy asszem, hanyagolom és csak igen ritkán fogom bekapcsolni. Majd ha a gép engedi, felteszem a tehenes képeket.

csók.

Lindi :) Én oda hozzátok nem tudok kigyalogolni, úgyhogy mi nem jövünk.

Jó mulatást mindenkinek!

tsók.

indianyo

Sziasztok!
Hazaértünk, lehet, hogy nekikezdek visszaolvasni, bár inkább el kellene kezdeni takarítani.

Ugye senki figyelmét nem kerülte el, hogy szerdán buli van?
Az lenne a legjobb, ha küldenétek nekem egy e-mailt, és arra válaszolva elküldeném a címet, nehogy valakit véletlenül kihagyjak.
ildi142@freemail.hu

KépKép
KépKép
lindicita

Indi! Ez nem ér! Bogárkáékhoz el tudtál jönni, hozzánk meg nem? Mi ez a diszkrimináció?!?
lindicita

Zuz,
verés, jesszusom! :shock: Nagyon sajnálom Bazsót, ilyenkor tényleg biztos gyengébb az immunrendszere, és sokkal könyebben bekap mindenféle nyavaját :( De az is lehet, hogy ez még a hasmars utózöngéje...

Vica,
örülök, hogy tudtak bent segíteni, durva dolog lehet egy ilyen mellgyuszi, mielőbbi jobbulást, Máté nagyon ügyesen "segít"! :)

Lindi,
sajnos mi valószínűleg nem tudunk menni, délelőttre már van program, és egy nap kettőt még nem akarok Marci nevében vállalni :(:(

Zsan,
akkor jövő szept. 5-én iszunk és queent éneklünk kifulladásig :mrgreen:

Fibi,
baba nemjövése :( de Zuznak igaza van, élvezzétek ki a próbálkozást! :)

Votiv,
gyermekek gumiból vannak... Ajándékok: nagyobb kismotor, talicska, mágneses rajztábla, pizsama, játék szerszámkészlet, könyvek, és természetesen a rózsaszín nyuszis mamusz :D Azt hiszem, nincs panaszra oka :D

v
kisün

Barbi,
ne má. Tudod, miért jó ffinak lenni? Mert.: " Nem aggódok és nem hívom fel 3 ismerősömet akkor, ha a barátom 2 napig nem hív fel". :lol:
Kép miatt kéne haragudnom? Asszem elfelejtettem reagálni, ill. csomót szenvedtem hülye avatarral, van jobb kép, de nem ilyen piciben, akár a szomszéd kislányt is feltehetném képileg, amennyi látszik belőle. :)
De ha lesz jobb, ami piciben is mutat, azonnal elkapom és felteszem, csak neked, oksa? :wink:

Dócis-Marcis képek szuprerek, tortát akarok enni vazzeg!

Bölcsi ma kezdődött, de még csak 2 órát voltunk ott, volt egyéves is, aki egyfolytában a nénik karjába bújt (még hozzám is:) ) meg 2 éves, akinek azért volt (van) cumi a szájában, mert harap :) :) :), meg egy pár másik baba, de a legszebb, legokosabb, legdrágább, stb a lányom of course, aki nem akart hazajönni. :mrgreen:
Bővebbet holnap vagy azután, szemét net egész nap+ tegnap este nem volt, most hulla vagyok, pá.
neet
neet

Moose,
piros állat géza, gyerekkoromban, 21-ik születésnapomra kaptam a családomtól, akik kiválóan felmérték akkori intelligenciaszintemet :mrgreen:
kisün

Neet,
torták (volt egy eszterházy is...) maradékát ma pusztítottuk el, nehogy ránk romoljon, így már faxolni sem tudok neked belőle :) Kb. ilyesmire számítottam bölcsi vonalom, mármint hogy Esztit majd alig lehet hazarángatni :lol:
kisün

Zuz,
ne bánkódj, enyim B is megfázott... :? Úgy utálom, amikor beteg...mint mindenki (gondolom).

Fibi,
végülis nem irtam le, h hol volt a visszerem, mert senki nem találta ki...de szeméremajkakhoz közel... :lol: :lol: vagyis, nem olyan messze... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
a visszér sztoritól a hátamon futkosott a hideg :shock: És ezt önszántadból kell csináltatni...
kisün

Vera,
akkor jövőre, veled, ott... :lol: :lol:

és csak úgy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
viszont a műtétet nem kell végignézned, ha nem akarod!!!! :wink: Egyébként pont az arcodba van tolva egy képernyő,h ha unatkoznál, legyen mit nézned... :lol: :lol: :lol:

Neet,
Eszter nem semmi csaj!!!! Nem lesz vele gond, ez tuti!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
majdnem elfelejtettem: ha ma tartjátok a nemzetközi és családi igor-napot, akkor boldogot!!! :D
De gondolom, be is csukhatod a szemed :D:D
kisün

Johi :) Bálint is fent van még, el sem tudom képzelni, hogy bírja... :roll:

Zuz :) "Jó" kis munkahely ez... :shock: Remélem Bazsó nem lesz beteg!!

Barbi :) Enyim cici is csurgott, annyira, hogy melltartóbetétet kellett hordanom az első hónapokban, úúútáltam :(

Neet :) De jó, hogy csajod ilyen jól érezte magát a bölcsiben!

Fibi :) Hú, de édes Bálintod!! Ketten :D :D Nem csoda, hogy büszke vagy rá, lehetsz is! :wink: Szerda mitől függ? Szívesen látunk délutánig, ha ez a kérdés! Apa meg du. elvisz minket Lindiékhez! :wink:

Indi :) Géped :( De azért ne minket büntess (inkább a gépet vágd oldalba) és gyere írj nekünk!!
denizsa

Lindi :) Ne haragudj, semmi diszkrimináció, egyszerűen szégyellem mgam, hgoy mindig megkérek valakit, hogy fuvarozzon. Bogárkáékhoz Gigi vitt el, de nincs képem megint kérni.A hangulatom is pocsék, ilyenkor jobb nem emberek közé menni, mert könnyen sírva fakadok.
Majd lesz alkalmunk még köztes helyen talizni :)

Moose :) Sajnálom a vasárnapot, nem tudom, mi lehetett az oka, hgoy nem voltam elérhető, pedig hát nem voltam aluljáróban se...

Betegecskék gyógyuljanak!

indianyo

Indi!
nincs kedved leírni, hogy mi a baj!? Te mindig olyan pozitív vagy, teljesen megnyugtatod az embert, nem is tudom elképzelni, hogy mi a gond!!! Dominó fogzása??? Nem alszotok jól mostanában??? :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Zsanci!
Akkor hol volt???? És az hogy a fenébe jött ki?????

És tényleg IGI nap van???? Mert akkor minden szépet és jót!!!! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Kisün, gyerkőceid édesek! Olyan tortát én is!!!

Queen-bulit jövőre beszervezem, kifogást csak igazolás ellenében fogadunk el. :wink:

Neet, klassz csaj Eszti! :wink:

Den, macska még csacska, nem tudta, hogy ez neki jó lesz. :lol:

Zuz, jó munkahely. :(
zanza

Igen, ma van a Nagy Nemzetközi Igor Nap, de csak reggel jöttünk rá, mikor jött egy gratuláló sms! :wink:

Ezért ma sok sok édeset eszem a tiszteletére!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün! :(

Neet! Phhüüü. izzadságottörülgetősmiley. Én igazi nő vagyok! :D s vannak dolgok, amiket meg kellene tanulnom a férfiaktól :wink:
Ahogy írtam ez a kép is nagyon ari!!! :lol: :lol: :lol:
Ti jöttök szerdán? Olyan szívesen megismerkednék veletek – is – élőben! :P
Harapás elleni cumi? :shock: További ilyen lelkesedést a csajszidnak! :lol:

Den! Én sem szeretem, de jobb mint naponta 10x öltözni. :wink: Honnan lehet tudni, hogy kiürült a cici? S ha esetleg nem, akkor miért nincs semmi bajom?

Fibi! Ketten. :P

Indi! +++++++++

Johi! rég hallottam felőletek! minden ok?

Csajom ma majdnem egyedül elaludt!!! Általában cicin bealszik, néhányszor még felkel, olyankor vagy cici vagy Anya. Ma is szokás szerint bealudt, letettem, s negyed óra múlva felkelt, pár bentrekedt büfi miatt. :mrgreen: S ezután jött az anyai megérzés, berakom, s jóéjtkívánok, megsimizem, s kimegyek. Egy méterre voltam, s hallottam mozgolódik kicsit, de semmi hang. Azt hittem játszik. Tíz perc után nem bírtam tovább s megnéztem. Megölelte a pelusát, s aludt. :P Igaz negyed óra múlva megint felkelt, de csak Anyázott. :lol:

gödibarbi

Indi,
már megint egyszerre szaraxik a hangulatunk? :( Neked most miért?
Amugy Gigi biztos szivesen elfuvaroz, vagy akár Másáék is :wink:

Deni,
aranyos vagy, mint mindig :D ha tudunk menni, akkor élni fogok a felajánlással asszem :) elsösorban sajna apafejtöl függ, hogy aznap be tud e vinni. Meg hogy én addigra összeszedem e magam. És 3. hogy melyik nap megyünk Gárdonyba (mert ha csüt., akkor kiesik a tali).

Zsanci,
hháááááát, nekem nincs több tippem :lol: :lol: :lol:

Kisün,
köszi, igérem, kiélvezzük 8)

Neet,
bölcsi, dejooo :) és mikortol hagyod öt ott "egyedül"?

Barbi,
pelusölelés :D :D :D
cici-kiürüléssel meg ne parázz, a természet ezt is remekül kitalálta és megoldja :)
by the way, Te nem szoktál félni, amikor a zurad éjszakás??? én olyan fura hangokat hallok, és tiszta hülye vagyok valszeg :(

KépKép
fibi

Fibi! köszi a ciciürítéses hozzászólásod! pont ez kellett nekem :lol:
éjszakás férjek: tudod, hogy én aztán össze-vissza éltem, szóval félni nem szoktam. te se aggódj: tele van vigyázó angyalkával a ti házatok is! :P
püztem is :D

gödibarbi

Indi :) Sok ++++++ Neked!

Zsan :) Akkor én is boldogságost kívánok Iginek!!!

Barbi :) Alvás :D :D Cicik miatt ne parázz, egyetértek Fibivel, tudják a dolgukat! :wink: Gondolom azért törpölsz a kiürülésen, mert mindenhol azt lehet olvasni, hogy ki kell üríteni, és ezért fejje le a kismama a maradékot, meg hasonlók.. Hát egyrészt én olyan fáradt voltam, hogy képtelen voltam fejni minden szopi után, másrészt akkor hogy áll be a kereslet-kínálat, ha állandóan fejek is, akkor mindig több fog termelődni, én meg megint fejhetek... és ha nem fejek, akkor bent marad és mi lesz... ördögi kör... Ha fáj vagy feszül, az más, de egyébként inkább pihentesd őket!

Fibi :) Akkor remélem apafej be tud hozni, Te össze tudod szedni magad és nem csütörtökön mentek Gárdonyba! (remélem nem hagytam ki semmit!) Anyóséknak mentek segíteni? Mennyi időre mentek? Sztem nem vagy hülye, én sem tudok jól aludni, ha apa nincs mellettem. Ilyenkor olyan jó összebújni a "másik pasival" (tudod, akit Bálintnak hívnak) :wink: :lol:
denizsa

Den! neked is köszi! pont ez gondoltam én is: 1. ez egy természetes folyamat! :P 2. rühellek fejni 3. inkább mással töltöm az időm :lol:
és igen azért törpöltem ennyit mert túl sokat olvastam. a nővérem Angi születése után két héttel könyörgött, hogy ne olvassak többet, mert becsavarodom :lol:

Fibi! csatlakozom Den-hez, nem vagy hülye!

no én megyek ajcsizni :P

gödibarbi

Barbi,
köszi :) én is püztem :)

Deni,
pár napra megyünk anyosékhoz, mert rég látták Bálintot. és vasárnap onnan utazunk Hévizre :D
igeen, engem is az vigasztal, hogy van kihez odabujni :) viszont aludni biztos nem fogok tudni nyugodtan, amig haza nem ér Zsolo :( én már csak ilyen vagyok...

KépKép
fibi

mégsem tudunk szerdán jönni :cry: apafej most tudta meg, hogy az egyik kollégája lebetegedett, s be kell mennie dolgozni :(

gödibarbi

Zs, azt nem aranyérnek hívák? :shock: :wink:

Vera, mit játszik Dóci a sok szerszámmal? egyébként nagyon tetszik, hogy ilyesmit adtok neki :) én már 1 éve vadászom pl. az ikeás kalapáccsal-beverős játékra Istóknak, de hiánycikk... de majd idei szülinapra/karácsonyra lőnék neki vmi komoly szerkót :) jesszus, mindjárt kétéves... most volt egy :shock:

Zuzi, Bazsónak jobbulást! mindenképp kellene neki vmi általános immunerősítés, hisz még csak most jön a téli vírusszezon :( weleda elixírjeiből van tél előtti/alatti (homoktövises) és gyerekeknek/várandósoknak/öregeknek való (kökényes, de nem savanyú!) ezt mind a ketten fogyaszthatnátok. fincsi az íze, és nagyon jót tesz. mire elfogy 1 üvegycse, erősek lesztek mint superman.
ezt a külügyes pletyót nem hallottam, de utána fogok kérdezni (egy nagyon kedves barátosném is ott dolgozik, ő a honlapszerkesztőjük, bár rajzfilmrajzolónak tanult :) )

Neet, szívből örülök, hogy ilyen jól megy a beszoktatás. Eszti csúcs egy csaj! :D
szegény egyéveske, nekem korainak tűnik ennyi időst beadni. dehát biztos muszáj volt.
annak a harapós kétévesnek meg jól nyomjátok be a szájába a cumit! :lol:

votiv 8)
votiv

Sziasztok Csajok!

Átköltöztünk, de vasárnapra már totál kikészültem, addigra 6. napja egész nap talpon voltam és pakoltam. Szombaton 8 órás volt a költözés! A berendezés egy része nem fért be csak a nappaliba, mert az a szerencsétlen marha, aki a panelokat "tervezte", sutlik átjárókat és 70 centis wc ajtókat tervezett a szobákra. Aztán közben folyik a panel program ( hála istennek..) és olyan nagy zaj van, hogy múltkor nem tudtam Lencsit megnyugtatni, hogy ne féljen, mert nem hallotta szavam se. A kicsi szobában nincs redőny se reluxa, csak egy sötétítő, de az nem sokat ér, így korán kel és egész nap zizi. Node ennél sokkal nagyobb bajok vannak a világban, úgyhogy nem panaszkodom...

Zuzi!
Pajikának jobbulást. Azt akartam kérdezni, hogy te adtál anno kivezetőket az oltások után? Mert Votiv egyszer megjegyezte, hogy ő adta mindet és lehet, hogy ettől lett beteges Isti. Mondjuk szerintem a rossz alvás (fogzás miatt) nagyon legyengíti őt is, téged is, így nem csoda, hogy fogékonyabbak vagytok a bacikra, vírusokra.

Vera!
Dócit Isten éltesse sokáig, születésnapja alkalmából!

Vica!
én néha felvettem a régi cicifixeim közül, de éreztem, hogy nem jó a mellemnek, így az új "sport" melltartókat használtam, és használom a mai napig, mert úgy megszerettem őket.

betegeknek bulást, szomorkásoknak felüdülést!

ancsipancsi

Jó reggelt csajok!

Hát, nem sokan kértétek el a címet :roll: (Eddig Rylie, Johi, Barbi, Deni, Ancsi) Többiek?
Lehet, akkor nem most szerdán kellene tartani ezt a bulit, hanem a következőn? Vagy esetleg most csütörtökön? Akkor többen ráérnétek?

Kisün! Dócinak boldog szülinapot!

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, mi nem hiszem, hogy tudunk menni, mert mire kiérünk hozzátok az minimum fél 6. :(
zanza

Lindi!
mivel nekünk bizonyos okokból vissza kell járnunk a régi lakásba :), így nem 100%, hogy megyünk. nekem is jobb lett volna a köv. szerda, ha szavazásra bocsátod, részemről egy igen a jövőhétre. a kedd-csüt. jövő nyárig nem jó, mert angolon vagyok :?
ancsipancsi

sziasztok,
Lindi,
én is kérem a cimedet, de nekem mind1 mikor tartjuk. Amikor a legtöbb embernek jó!!!

Votiv,
de, ördögöd van!!!! :lol: :lol:
én olyan kalapácsolóst már láttam vmikor eladót, de akkor pont nem vettem, de mi is gyúrunk rá! Egyébként a plan toys játékok is csúcsszuperek, és az áruk sem olyan húzós, mint pl. a briónak. és most láttam ilyen fair play játékokat is, és meglepődtem, h sokkal drágábbnak tartottam, ,mint amennyi...
Mi nagyon szeretjük a plan toysokat, asszem karácsonyra megint ilyenek lesznek. Meg ikeás épitőkocka kocsival, szóval Igi csak fában utazik!!! :lol: :lol:
annyi műanyagunk van már, tényleg tök jó, h Iginek már lehet jobb játékokat venni, mert minden szar van már, igy már csak jókra gyúrunk...érthető, mi??? :wink:

olyan érdekes, mikor B másfél éves volt, volt egy kedvenc kis könyve, Pán Péter kicsiben, és imádta nézegetni, különösen egy oldalt, ahol egy ágyúgolyó suhan el. És most Igi is megtalálta ezt a könyvet, és ez lett az egyik kedvence, csak ül vele a földön és nézegeti, beszél hozzá, csak neki az a kedvenc oldala, ahol a krokodil vár a Hook kapitányra! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na jól van, mégiscsak gyűlünk. Akkor csak lesz itt holnap valami.
Éééés, ha még jövő héten is jó idő lesz, legfeljebb csinálunk egy másikat akkor is :lol:

Bogárka! Ugye ti is jöttök.

Viszont a füvünk nem lesz a legszebb, mert a kertészbácsi 2 csík lenyírása után vette észre, hogy a legkisebbre volt állítva, utána állította a legnagyobbra, szóval kicsit felemásra sikerült. :roll:
lindicita

lindi,
sajnos holnap mi se tudunk menni mert dolgozom :(

indi,
értetek pedig nagyon szívesen beugrom ha mi is megyünk éppen oda,szóval nyugodtan kérjél csak meg máskor:)csak sajnos most nekünk sem jó :cry:

puszi
gigi
Vendég

Fibi :) Akkor Hévízen kipihenitek anyósékat :wink: Zsolo szerencsésen hazaért? Ma legalább otthon van, vagy ment dolgozni?

Barbi :) De kár, hogy nem jöttök :( Pedig úgy megcsodáltam volna mosolygós Angibabát!! És húgodnak igaza van, néha "megárt" a nagy tudás :wink:

Lindi :) Nekem mindegy mikor lesz a buli, csak lécci mielőbb döntsük el, mert úgy kell szerveznem a dolgokat, végülis holnap már szerda!... És biztos jönnek még mások is, mégha nem is kértek címet Tőled (pl. Manóka, Beet, Zuz, remélhetőleg Fibi, Rec, ...)

Ancsi :) Kitartást Neked, és sok ++++++++ asszem Rád fér! Remélem előbb-utóbb rendeződik a helyzet és tudsz pihenni egy nagyot!
denizsa

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Köszi a bíztatást bölcsi ügyben, de tudjátok, egy csecsemőnek minden vicc új.... azaz lehet, h az első napok döccenőmentessége hamar elmúlik, ha elmúlik az újdonság varázsa is... na, majd elválik. Ma már egyedül hagytam egy kis időre, állítólag hiányolt, de el tudták terelni a figyelmét, így nem hívtak vissza, h anyuka, nem bírunk a bőgőmasinával...
Ellenben azok, akik már anyuka nélkül vannak, azok nagyrésze nem keveset sír. :( Egyéveske összetaknyosozta a pólóm több helyen is, de hát nem bírtam nézni, ahogy ott áll és sír... és a 2 nénire a 12 gyerek lehet, h nem sok, de ha egyszerre 3 sír, már gáz... bár ők már marha lazán veszik, nem sírnak velük, mint majdnem én...hja a tapasztalat meg az évek...)
Aztán pisiltünk a kiswc-be is! :)
És holnap ebéd+ottalvás is tervezve van, nagyon kíváncsi vagyok!

Lindi,
majdnem biztos, h nem tudunk menni, asszem ennyi inger elég a csajnak egyszerre, de ha minden rendeződött, és lesz még tali, szívesen megyünk bárhova is. Egyébként én kértem elérhetőséget, de sokat így most ez nem számít...

Votiv,
egyébként egyéveske ügyében egyetértek, mindenfélét gondolnék az ilyen anyukáról, ha nem tudnám, hogy lehet olyan ok, ami miatt MUSZÁJ betenni a picit idegenek közé. :( Anyagi okok, netán valami haláleset, hogy csak a 2 legdurvábbat említsem. Szóval így látatlanban nem merek rosszat szólni, de az 100%, h a gyereknek ez marhára nem buli. :cry: :cry: :cry:
Még a 2-2.5 évesek is sírnak, és az egyik végig azt bizonygatta nekem, hogy anyu nemsoká jön... szóval eldöntöttem újfent, h sose fogom áltatni a lányom, ha csak ebéd után megyek, megmondom, és ha csak alvás után, azt is. Vagy ha a mamáékhoz visszük, akkor is mindig tudja, h pár órát vagy pár napot marad.
neet
neet

Zanza, Gigi, Neet! Hát sajnálom, hoogy nem jöttök, bár Neet, neked még az alvás után esélyes lehet. Azért, ha gondolod, átküldöm a címet.
lindicita

Lindi,
jó küldd át, köszi, aztán majd a főnökasszony eldönti :)
neet
neet

Gréti legújabb aranyköpése:

Az ebédlőnkben 3 nagy erkélyajtó van, és a hülye legyek mindig ott kínlódnak, mert nem tudnak kimenni. Én meg mindig lecsapom őket a papucsommal.
Most ebédelünk Grétivel, persze megint bejött egy bazi nagy légy.
Gréti mondja,hogy: Légy, légy.
Aztán mutat le a lábamra, hogy: Paputy, paputy. :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Zuz: szabadidődben légyszíves csinálj épületesebb dolgokat mint az egerek itatása! 8) Drukk, hogy Bazsó nem dőljön ki neked meg sok ++++-at! És ez a munkahelyi rémsztori??!!! :shock: :shock: Az ilyen "igazi férfiaknak" mindig azt kívánom, hogy egyszer valaki vágja le a férfiasságukat!!! Aztán akkor leshetnének a lyukon! Vagy esetleg egy másik "igazi férfi" találja meg a börtönben a zuhanyóban!
De ez a verekdős-pisztolyos sztori??? :o :shock: Mi az a BÁH??? :roll: Én csak BAH csomópontot ismerek és BÁV-ot meg BKV-t :)
Szandi: legyintős smile

Vica: melltartótól nekem is csak az egyik cicim gyulladt be. Biztos, hogy szedned kell az antibigyót?? :roll: Én első este amikor megmértem a lázam kiváncsiságból, mert egyébként olyan vagyok mint te, szóval még algopirint se mertem bevenni, csak miután a szülésznénimet felhívtam és ő megnyugtatott,hogy bevehetem :)
Ne izgulj a tejci miatt! Látod én még most is szopiztatom Kamillát!

Barbi: én alapban utálom a cicitartókat, mert nem találtam még olyat ami 100 %-an kényelmes lenne számomra. De persze nekem is csöpögött a tejci, de ezt úgy védtem ki, hogy egy trikó volt rajtam ami elég passzos és megtartotta a helyükön a betéteket. Most pedig olyan "tartóm" van, ami nem is igazán cicifix, hanem ilyen féltop szerűség na és abba rakom a pamacsot amikor szopiztatok, mert akkor még mindig jön egy pici.
Amúgy ne izgulj a fejést én is igen hamar abbahagytam mert boááá :)

Zsan: ODA hogy jön viszér??? :roll:
IGORNAK is BÓDÓGAT!

Ancsi: ELhiszem, hogy tele van a hócipőd a panelméretekkel!!! Nálunk pl nem tudom hogy cserélnénk ágyat a kiszobában, mert két ajtó volt a szobán, és azt falaztuk be amin befért az ágy :)

Fibi: te tudsz Natali Cole-t énekelni??? Azanyja!!! :o

Indi és a többi depis csaj! Nézzétek milyen szépen süt kint a nap!!! Talán ez a hét az utsó ilyen szép ezért ne szomorkodjatok!!
(mondom én, aki tegnap volt maga alatt....)

Neet: egyéves bölcsis :( Én pont ezért gondolom úgy, hogy Kamilla majd csak oviba megy, ha csak vajaskenyeret eszünk a 3. évben akkoris! Bár ki tudja mi lesz addigra?? :roll:

Lindi: akkor holnap nálatok!

Rylie
rylie

Deni,
igen, köszi, hazaért épségben. ma délelött itthon volt kicsit, de már be kellett mennie.

Lindi,
mi sem tudunk menni holnap :( férjemnek egy kiállitás miatt sürü napja lesz, nem tud bevinni, meg hazahozni sem. és közben elöntött minket a fürdöszobábol a viz, usznak a szönyegek, ezt is meg kell oldanunk :( jol összejött minden mostanában :cry:

KépKép
fibi

Rylie,
ugy könnyü énekelni, hogy közben megy a lemezen is a szám :lol: én csak "utánzom" :)
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?