Üdv!
Tegnap este nem volt kedvem olvasni...most próbálkozok.
Tegnap reggel úgy keltem, hogy nem bírtam nyelni, miután ez kissé elmúlt, a térdem kezdett el fájni...
Peti tegnap a reggeli evése után úgy döntött, hogy az neki sok volt, és visszabukta egy jó részét...mostam mindent (kivéve a párnahuzatokat, és a férjem takaróját).
Viszont tud ülni. Felhúzza magát! És azt látni kéne, hogy milyen elégedett arcot vág olyankor, és vigyorog, mint a tejbe tök.
Délután voltunk a bnőmmel és a kislányával sétálni. Egy kis kommunikációs zavar folytán viccesen nézhettünk ki, mivel én balra indultam el, a bnőm meg egyenesen... (ő azt mondta, hogy Sparba akar menni, aztán kiderült, hogy CBA-ba, na ebből lett Tesco

). Amikor odaértünk, a bnőm bement, én meg kint a két kicsivel. Egy ideig jó is volt, aztán rázendített Bogi, őt megnyugtattam, néhány perc múlva nekikezdett Peti. Őt is megnyugtattam, majd a változatosság kedvéért bömbiztek mindketten...még jó, hogy kijött a bnőm.
Aztán Petit félútig le se lehetett lőni, már hazatelcsiztem, hogy csinálják meg a pancsivizét és a kajcsiját, mert egyébként éhen fog veszni...bezzeg, mire hazaértünk, bealudt.
Felkelt, lefürdettem, megetettem, és majdnem még böfizni is elfelejtett, mert úgy bealudt. És ma fél hét után kelt fel!!!
Pil., internet miatt tessék reklamálni!
Bébikajákkal vigyázni, nehogy ellustuljanak a fogaid!
Kézmosót és WC-papírt ne vegyél, itthon van egy rakattal, viszek egy literes folyékonyat, és pár csomag budipapírt. Metro-s (Aro), ha megfelel.
Mi viszünk egy nagy törölközőt, plég helyett szerintem jó lesz.
Klauszka, tényleg nagyon szép szeme van a lányotoknak. A fiunknak is kék a szeme.

Ez volt minden vágyam, bejött (az apjának meg az, hogy fia legyen, na ez is).
A tápszeres babáknál annyi a különbség, hogy akinek van teje, az általában a gyerkőc féléves kora után kezdi, a tápisoknál meg 4 hós kortól lehet.
Eliza nem tűnik soványnak, de tényleg meg kéne, hogy duplázza a súlyát féléves korára. Azért biztos, ami biztos, jobban járnál egy vérvizsgálattal...szerintem.
Kisvirág, remélem, Kendénél hamarosan rendeződnek a kakidolgok. Az én fiam meg pont az ellentéte, most már nem szenved, "sunyin" kakil, és most, ahogy felkelt, olyanokat pukizott, hogy azt hittem, lukas lesz az ágy alatta.
Peti imád szemben lenni a tükörrel (vagy mindegy mi, csak visszatükröződjön). Tegnap is az üveges ajtó elé állt a mamám, kezében Petivel. Na, amikor észrevette magát, olyan örömujjongásban tört ki, hogy jártak a kezei-lábai. Ha dinamó lett volna rajta, biztosan fedezte volna a mamámék egy napi áramszükségletét!
Édes ez a virágcsokor-ajándék.
Kende korában már Peti is szeretett "ülni", de ez mi úgy oldottuk meg, hogy ha kézben volt, akkor a háta volt a hasunknál, és úgy volt cipelve. Na meg rátettük a combunkra, és közben fogtuk a hátát meg a fenekét. De neki mostmár "rendesen" is megy, és ahogy írtam, nagyon tetszik neki.
Andi, mi kb. 2-3 év korkülönbséget tervezünk. De ehhez kéne minimum egy lottó ötös, hogy legyen saját fészkünk...szóval szvsz ennél több lesz. Igazából nálunk nincs gond, mert ovi és iskola terén nem vagyok válogatós...oda fognak járni, ami a legközelebb van.
Reni, nekem meg hosszú hajam nem volt sosem!

Most is rövid, de el kéne mennem nagyon a fodrászhoz, mert megint kezelhetetlenné vált. Asszem, ha befejezem, rá is csörizek a fodrászomra, hogy nincs-e rám ideje.
Katus, nálunk meg az van, hogy a kúpot keresztbe kell elvágni, és a végét kidobni. Én megpróbáltam hosszában is, de nekem semmivel sem sikerült...és a dokinéni is az előbbit javasolta, na meg nem attól a pár forinttól megyünk csődbe.
A sajnálattal óvatosan ám!
A kúppal én is így csinálom, és ahogy írtam, ha nyugis, akkor simán bent marad.
Édességmentességhez kitartás!!!!!
A kakiküldést én is vállalom, nálunk naponta 1-2X biztosan van. csak épp zöld a tápi miatt.
Dobosnak odaadom a fiamat, elég nagy erő van benne, csak egyelőre még nincs meg a ritmusérzéke.
Fogigátlók átlaga: 3 havi adag kb. 4000 Ft.
Pogi, akkor mostmár nyugi lesz nálad, ugye? Remélem, Gergőcske pocija is megkönnyebült egy időre.
Nálunk a szocpol elve ugrott, mivel a férjem nevén van az a ház, amiben anyósom lakik, szóval a max. nálunk nincs meghatározva, a min. nálunk is 2 év a csaszi miatt.
Macsek, én semmit se tudnék csinálni, ha nem tudnám letenni valahova Petit, kivéve az itthoni dolgok. Én egy hete voltam kozmetikusnál fazongyantáztatni.
A kaki miatt ne tessék aggódni, a napi 3-4 is normális az anyatejes babáknál. Úgy látszik, Andris most pótolja, amit eddig elszalaszott.
Másfél év fodrász nélkül??? Én biztosan megőrülnék...
Én mindent mosok, még akkor is, ha nem lehet. Én minden plüsst a mosógépbe tettem, de ha nem akarod, akkor tökéletes fertőtlenítés az is, ha beteszed a fagyiba fél-egy napra, utána meg kiszárítod.
(Gyerekem az ágyban visít, de még negyed óra, mire kap kajcsit - én szőrösszívű. De legalább a mamáméknál nem fog sírni.)
Doren, jó ez a kajcsis micsoda. Jót somolyogtam rajta (ugye Bömbivel a háttérben, anyázik rendesen, meg azt mondja, hogy enni-enni).
A hordozóban szerintem Peti is felülne, még jó, hogy le van kötözve, egyébként orral bukna ki belőle.
Egyébként asszem nyithatnánk egy rendezvényszervező céget, hozzám jöhetnek a számos dolgok!

De a szervezés se áll távol tőlem, három év alatt három nagy rendezvényt hoztam össze (a mi esküvőnk, a mamámék 50. házassági évfordulója, anyuék 25. házassági évfordulója).
Szilvi, én nem akartam vészmadár lenni...de már többen mondták, hogy pályát tévesztettem.

Nálunk még mindig gumi és hüvelytabi van.
A pempőket én is szoktam szeretni, a múltkor a sütőtökpüré is rám várt, igaz, azt nagy fintorok között ettem meg, pedig kicsinek állítólag szerettem.
A penésze szerintem múlik, de ma úgyis megnézi a dokinéni. Egyébként ez a bóraxos izé a fenekére is jó, ha jól olvastam a papírját, de van itthon Candibene krém is (ez dettó ua., mint a Canesten, csak jóval olcsóbb).
A kengurut hétfőn kérdezte a bnőm a védőnőtől, két hónapos kortól lehet. Egyébként, ha eddig nem raktad, szerintem, ne kezdd el, mert a hátad ki fog akadni...még az enyém is fáj, pedig én a kezdetek óta abban viszem Törpét.
Nekem nincs bajom Jimmy-vel, tőlem írhatod.
Jó ez a bankautomatás szöveg, de pl. nálunk a férjem a felejtős...én minden számot fejből tudok.

Legalábbis, amik fontosak.
(Na gyereket elkérte apukám, ő feladta a bömbihallgatást, én ilyenkor immunis vagyok rá. Na elmegyek felforralni a vizet. Ránéztem apumra és a gyerekre, apum játszik a számítógépen, Peti meg a combján, félig ülő helyzetben, és nézi a hátamat - szép látvány lehet. Eltelt a 15 perc, adok enni a gyereknek.)
colett, elvileg belekötnek, de pl. az én anyukáméknak csak polgárija volt, és én is meg az öcsém is meg lettünk r.k.-nak keresztelve (pedig köztudott, hogy ők a legszigorúbbak).
Nekünk volt egyházink, de még így is bajos lesz a keresztelés, a felkészítések miatt, de majd megoldjuk valahogy.
Én meg panelmániákus vagyok...még a férjem is képes volt hozzászokni, pedig nem szerette!
Na most ennyi, felveszem Peti büfizni. Aztán kb. fél óra múlva indulunk a 3 hós oltásra.
Este még próbálok jönni.
Ági