Szia Mindenkinek!
Hááááát nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm a sok-sok köszöntést, nagyon jól esett. Épp azon gondolkozom, hogy ti tudjátok egymás név és szülinapjait, sőt a gyerkőcékét is, és még fejben is tartjátok. Én meg csak követem itt az eseményeket. Úgyhogy elő a cetlivel (Zuz

), és szép lassan össze fogom gyűjtögetni én is az adataitokat. És olllyan offfffé leszek, hogy csak na. Szeretek köszönteni, de lehangoló, ha elfelejti, vagy nem tudja jól az embör lyánya a dátumokat. Na erről ennyit. És kaptam egy tuti picike csokitortát egy kérdőjel-gyertyával (

), és rajzokat, és hajtogatott cicákat, ésésés kölyökpezsgős vacsit. És a lányom, fiam még tegnap is annyira büszke volt, hogy milyen jól megköszöntöttek és ők szervezték nekem a bulit az apcijukkal. Tényleg. Legszebb szülinapom volt a mostani. Pedig még csak nem is kerekedett.
Hú, ezzel a kutyás képpel mi indult el? Nagyon bírom, ahogy mindenről olyan jópofán jönnek belőletek a különböző vélemények, világlátások, tapasztalatok, storyk. Egyébként nekem is volt egy hihetetlen jó kutyabarátom, aki akkor ment el, mikor Zsófkám született, és még akkor kaptuk, amikor még általános sulliba jártam. Életem nehéz, mozgalmas és nagyon szép részében társunk volt, és hihetetlen barát. Bizony volt, hogy a szőrébe sírtam szerelmi bánatom (puli volt, ARI névre hallgatott és olyan okos volt, hogy csak na). Anyukáméknak van azóta is másik pulijuk, kedvelem is, de rá nem bíznám a manómat, viszont Őrá megtettem volna.
Rylie! Milyen anyaanya volnék én? Ugyanmá'! Tiszta önző módon vagyok ilyen. Egyszerűen imádom velük az életet. És nekem komoly segítségem van (szüleim, barátok és a FÉRJEM), ezért semmiről nem kellett lemondanom, amit igazán vágytam. Ha szükségem volt/van mindig jutott időm magamra. (ezt Indi is láthatta, a férjem lefoglalta a gyerkőket, hogy legyen egy kis időnk beszélgetni. Apró dolgok ezek, de jól tudnak esni) Ja, és angyali nyugodt, egészséges mindhárom gyerkőcöm, akik 2-3 hós koruktól átaludták az icakákat. Így könnyű ám!!! Erről jut eszembe egy élményem: Nemrégiben eljutottam tanulmányút gyanánt Párizsba 1 hétre. A gyerkőceim jó kezekben tudtam az apukájukkal, a picur még nagyon apró volt a pocimban. És sose mennék többet nélkülük. Gyönyörű élmények értek, de nem sokat értek, mert nem tudtam megosztani Velük. Azt, hogy mennyire szeretnék velük itthon lenni is csak azután éreztem, értékeltem, hogy saját bőrömön megtapasztaltam, milyen borzasztó, ha nem tehetem, mert az állásomért dolgozni, teljesiteni kell.
Votiv! Olyan jó, hogy a párod kezdi beleélni magát a babázásba ismét. Az pedig a legjobb hír, hogy minden rendben van. És ha te vágyod, akkor kívánom, hogy cserfes csajszi legyen. Ha mégsem, akkor pedig egy lókötő kissrác. Istinek majd lesz focipartnere.

Ez a kispasi hihetetlen krampusz! Tudom, hogy kívülállóként könnyű, de nagyon bírom az ádáz tekintetét. A bukósisakja pedig zseniális! És köszönöm a jókívánságodat.
Denizsa! Pár év, és hordhatod kis zenészedet zenesuliba. Annyira édes, ahogy beleéléssel püföli a dobozt. Ha szerencsés vagy dobolni szeretne, és akkor jó vastag rönkházat kell nektek is (Gabi, Votiv

) építetnetek, hogy 1 km-es közelségetekbe költözzön valaki.

A koleszban valaki tanult dobolni, és sokat gyakorolt. Azóta úgy gondolom, mindent tudok tolerálni.
A rönkház egyébként tényleg gyönyörű. Viszont azt csak olyan szép környezetben tudom elképzelni, mint egy erdő széle, bár Gabi már mondani szerettem volna: nem semmi a ti házatok környezete sem. Azok a hegyek!!!!!!!!
Indi, Macs, PGabi és a többi informatikus-fenomén. Csatlakoznék Zuz-hoz. És borzasztóan sárgulok, mert ilyen belevalóak vagytok. Én, ha nyikkant egyet a gép, hívom a házi Helpdeskemet

, ergo ugatom a témát, mint kutya a holdat. Nagyon el lehet lustulni. Pedig régen értettem hozzá, csak mert nem vagyok rászorulva, alaposan (8 év) lemaradtam.
Na, akkor most elmék enni és összebújni az apróságommal. Olyan finom...
Szép hétvégét nektek, ja és tegyetek fel még máskor is ötleteket hétvégékremert olyan jók. pl Téténybe elmennék, mert nagyon tetszik, csak családi program vagyon a hétvégén. Bucsu leszen a Nagymamámnál, ami szent. Ilyenkor ott kell lenni és kész. Szeretek oda utazni. Abban a pici faluban nőttem fel. (nyaranta)
Sziasztok
Zsuzsi