A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,
ismét nem tudok visszaolvasni, pedig ez nem jellemző rám. Vagy legalábbis eddig nem volt...
Szakdoga és bölcsi kivesz elég sok időt, a maradékot a lányommal töltöm, vagyis rossz a sorrend, előbb a lányom és utána az özönvíz. :) Most valahogy nem érzem úgy, h játsszon egyedül, addig gyorsan firkantok hsz-eket...
De a képeket megnéztem, és szuperek, kivétel nélkül!!!
Bölcsi-híradó: Ma már hisztizett is, király! :mrgreen: Tán kezdi otthon érezni magát?
neet
neet

De jó képek :)

Lindi :) Klassz a kert, a homokozó különösen :)

Gréti igazi rablóvezéresen ül a széken a haverokkal :)
Isti és vödör (eza bukósisakja?) :lol:
Lencsi már megint mekkorát nőtt!
Doni nagy huncut :)
Emma nem látszik jól, van róla közeli?

Rylie :) hogy csinálod, hogy Kamilla az öledben eszik és te nem leszel babapépes??? Mi már azon nevetünk a sógornőmmel, hogy nem Dominónak kell az előke, hanem nekem a kötény, mert állandóan eszébe jut valami közlendő és olyankor jön a papizuhany :lol:

Zuzi :) Én Bubi unokaöcsém is valami tortától került másfél évesen ilyen állapotba, csokit azóta sem kapott - most két éves. Remélem, gyorsan rendbejöttök !!!

indianyo

Juc :) Te igazi nőerőmű vagy, ha képes vagy mindent kivasalni :D

Zuz :) Hú, ez szörnyen hangzik :( Szegény Bazsó :( Mi lehet ebben a trüffelben, ami ennyire betett?... :? Bulást neki és sok ++++++++++

Indi :) Kötény rulez :D 1-et a mamának, 1-et a babának :lol:

Neet :) Akkor a hiszti most jó hír :wink:
denizsa

Jucus :) Engem abszolút meggyőztél :)

indianyo

Már megtaláltam Emma közelebbijét is :)

Deni :) Bálint cipeli a széket??? Kis erőművész :)

indianyo

Lindi, kepek klasszak :)

Den, erre az unnepsegre mi is kaptunk meghivot (bar sztem nem is tudjak, h B meg szopik). ti mentek? ja es addigra mar tudni fogom, h fo es vezeto azonos-e. huh tenyleg, egy hetre (raadasul ket egymas utani napra) nem lesz nekem ez egy kicsit sok(k)? :?
recca

Indi :) Bálint hintázott a széken, amíg orra nem esett vele, a székborogatás jó buli volt... :wink:
denizsa

ja es Barbi, ugye, h igy van? :) :D

Deni, klassz az avatarod :)
recca

Lindi: hát igen ezt most gondoltuk végig, hogy nyaralás alatt úgyse hagynám, hogy sírjon, szóval...ha ma felkel akkor cicire rakom megen :oops: CSak tegnap hajnalba annyira kiakadtam a 2. kelésre, hogy kipróbáltam el tudna-e aludni cici nélkül. És hát elbírt, ráadásul egész sokáig is...szóval nyaralás után tényleg véghezvisszük a szopimentes éjszakát!!!

Juc: hát igy már mégjobban sajnálom, hogy lecsúszunk az ülésről :( Vagy szerinted el tudná nekem tenni a jány 2 hétig is (okt-i fizetésig...) :roll:

Képek szuper jók!! :)

Indi: Kamilla ha éhes nagyon ügyesen tolja a hamit! pláne amit szeret: körtés-barackos-rizs pl. De van amikor ő is prüszköl, szerencsére ezt csak itthon adja elő ;)

Képzeljétek ma levittem a dedet délután is a játszóra mert annyira nézte a babákat a homokozóba és egy kisfiú össze-vissza szórta Kamillát homokkal!!! Még az arcába is dobott neki homokot :( Igy aztán hazajöttünk viszonylag hamar. Az anyukája rendi volt a gyereknek, mert elnézését kért, meg arrébb rakta a lurkót majd mondta, hogy reméli, hgoy nem gyullad be Kamilla szeme! Na ettől most jól beparáztam, mert az hiányozna igy nyaralás előtt!! :?
De egyenlőre nem lett piros a szeme, az ugye azonnal kijön ha begyulladna esetleg a homoktól?? :roll: Meg egy másik anyuka (méteres műkörömmel! :o ) kérdezte, hogy van-e otthon homkozás utáni szemcseppem? Én meg néztem bután. Ti tudjátok mi az???

Szakáll veletek!
Rylie
rylie

Rylie!

Megkérdezem tőle.Mikor indultok?De jó nektek! 8)
Homokozás utáni szemcseppről még nem is hallottam.
20170114224602

Lindi!
annyira klasszak a képek! majd mindet kérem eredeti nagy méretben ;-)

Deni!
klassz a kiskori fotód a profilodban :D :D :D :D
a kaja azért égett le, mert nem tettem alá elég vizet. tkp. életemben kb. először járok így :)

Jucus!
nekem is egybe szárítós van, és nem is annyira fikáztam, mint inkább bíráltam :). én is erre jöttem rá, hogy bizonyos cuccokra érdemes rászárítani és utána hipp hopp megszárad a szárítón simára. törcsik: az hagyján, hogy puha, de érdemes az esti fürdés előtt megszárítani, aztán kivenni és a tök meleg törölközőbe törölközni :). imádom a meleg hálóinget is.

Zuz!
trüffel torta? abban nincs pia? ja meg ugye elvileg a trüffelnek a kakaópor az alapja. ... :( ójaj, a kakaó por okozhat allergiát sajna. Lencsi szerencsére a párizsi krémes Szamos csokitortától nem puffadt fel. Bazsinak jobbulást, és remélem mielőbb kiderítitek, hogy milyen allergia döntötte le.
különben vettem a MOM-ban óriás szemű mazsolát (csemege mazsola a neve), Lencsi imádja, de sajna néha egészben kijön a kakival. :lol: most egy ismerősömtől azt hallottam, hogy néha lehet kapni bio üzletekben kénmentes mazsolát. (mert általában ezzel kezelik) holnap a piacon majd gondolok rátok és veszek kukoricát is :)
ancsipancsi

Rájli,
reméljük, semmi baj nem lesz! Ha mégis, mosd át Kamillával. :) Tuti segít egyébként! Jó erős teát főzöl, vattát nyomsz bele, és áttörlöd, ha gyulladt, ez tuti segít.

Mindenki más jól van, ugye? Zuz, veletek mi van? +++++

Den
hiszti: naná! :) És avatarban ki az a nagyfiú? :shock: :lol:
neet
neet

Ancsi,
én vettem egyszer valami hagyományos mazsit, tán tégés, és ha jól megrágja, nem ltszik kifelé jövet, ha habzsolja és nem rágja meg, egyértelmű, h benne lesz a kakiban. :)
És még dédipapám is kénnel tartósított ezt-azt, a műanyag izéknél biztos jobb!
neet
neet

tégé= tesco gazdaságos.
gy.k.
gy.k.= gyengébbek kedvéért.
:lol: :lol:
neet
neet

Rylie,
a 2. kelésre akadtál ki??? nálunk a 4-5 az általános :cry:

Lindi,
Képek nagyon szuperek!

többre most nincs eröm, jo éjt, hiányozni fogtok!

gondolok Rátok Hévizen is :P :lol:

KépKép
fibi

Deni,
tiszta férfias a fiad az avatarban :D

Zuzi,
jobbulást ujfent Bazsonak!!

Rylie,
Neet jol beszél, kamillát Kamillának :)

no tényleg megyek...

KépKép
fibi

Rylie!

Privát üzentem,nézd meg. :D
20170114224602

Rylie!
ez a homokozás utáni szemcsepp elég gáz! egyáltalán semmilyen cseppeket nem szabad csak úgy használni, én a Visine-re is haragszom, mert egyszer jól eltolta a szemem. mint kiderült, igen, megszünteti a véresedést meg ilyesmi, de azon az áron, hogy össze húzza a szem ereit... na mindegy.
szerintem ha baj lett volna, már hazafelé látod a szemén, nekem legalábbis azonnal bepirosodik, ha ilyen éri. és tényleg jó a kamilla, neki nem is lehetne mást adni. :)

Neet,
én apám is, a bort. :wink:
ancsipancsi

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, megnézni a tegnapi képeket, és megköszönni Lindinek a bulit, nagyon jól éreztük magunkat!

Rylie!
Emma fülbevalója valóban családi örökség, az én nagymamámé volt, aztán hordta anyu, most meg Emma.
Remélem Kamilla szemének nem lesz baja, Emma is kapott párszor homokot a szemébe, meg dörzsölte homokos kézzel, de szerencsére soha nem lett gond belőle.

Zuz!
Bazsónak jobbulást, remélem hamar helyre jön szegényke!+++++++++

Na most ennyire futotta....
manoka11

Rylie!

nem tudom,hogy elment-e privát.
Ide is írom:
szívesen elteszi ANdi az ülést neked,de inkább megadom a címét és konkretizáljátok le:
Bérczkövi Andrea
berczkovi@mail.datanet.hu;
20170114224602

Tök szupik a képek. Jó ötlet volt feltenni párat. Így én is megismerhettelek benneteket és a csemetéket, hanem is személyesen, de legalább képeken keresztül :)

Deni,
Összesen három dolgot vettünk: kiságyat, pelenkázót és egy fiókos szekrényt. Bízok benne, hogy ezek elegendőek lesznek :)

Barbi,
Hát épp ez az. Érden lakunk, de mégis egy vecsési üzletben kötöttünk ki kínunkba :lol:

Képzeljétek ma voltam azon az előadáson a Szent Imrébe, amit a szülésznők tartanak. Tényleg tök jó volt, rengeteg hasznos infot megtudtam a szüléssel és szülészettel kapcsolatosan. Érdemes volt elmenni, ugyanakkor baromi peches is voltam :( Sajnos az ajánlott szülésznők közül csak egy volt ott, az sem tudott elvállalni. Úgy néz ki, hogy sok esélyem már nem lesz találni, ezért szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy tényleg érdemes valakit választani? Mennyibe nyújt pluszt? Nagyon gáz, ha az ügyeletesnél szülsz? Esetleg az ügyeletesek nem foglalkoznak velem annyira lelkiismeretesen? Segítsetek légy szi!!! Írjatok tapasztalatot! Deni, ha jól emlékszem te azt írtad, hogy ügyeletesnél szültél. Nem volt semmi probléma vagy gázos volt???
curse

Curse :) én ugyan végül nem itt szültem, de néhány szülésznővel volt dolgom, mert két napig bent feküdtem. Mindegyik szülésznő nagyon kedvesen és lelkiismeretesen foglalkozott velem, pedig közben volt ám nagy forgalom a többi helyen is.

Babákat pedig több albumban is megnézheted jó sok kép készült már :)

indianyo

DEni!

Nőerőmű enyhe túlzás :)
Mondjuk a a zoknikat és bugyikat nem vasalom és nem állnak vigyázzba a tárgyak,játékok a lakásban sem.Persze nem járunk bokáig a szemétben sem de nincs állandó suvickolás,elvégre nem egy múzeumban lakunk hanem az otthonunkban ami értünk van.
20170114224602

Szép jó reggelt Mindenkinek! :D

Örülök csajok, hogy tetszik az új avatarom :D Köszi a dícséretet és aranyosak vagytok, hogy észrevettétek :D

Rec :) Még nem tudom, megyünk-e, de csak 2 óra délelőtt az egész, úgyhogy ha sikerül elkészülnünk, akkor valszeg igen. Remélem, nem lesz Neked sokk a védőnéni :lol:

Rylie :) Remélem Kamilla szemének nem lesz baja!! A homokszórás a gyerkőcök egyik kedvenc foglalatossága...

Ancsi :) Én is szeretem a meleg hálóinget :) és úgy szoktam "előállítani", hogy a f.szoba-melegítő elé teszem (ne aggódj nem leborítom vele), amíg tusolok :wink: Hasonlóan készül Bálint fürdőlepedője is, hogy mikor kijön a fiatalúr a habokból, kellemes meleg törülköző fogadja 8)

Neet :) Én egy gy. vagyok, szóval köszi, hogy leírtad a k.-ért, hogy mi mit jelent :mrgreen:

Juc :) Ma a tésztasalid lesz az ebéd, nyam-nyam... Lindi ezt csinált a bulira és nagy önuralomra volt szükségem, hogy másnak is hagyjak belőle :oops:

Manóka :) Kiderült már, hogy utaztok-e? És Emmának nemcsak a fülbevalója, a karkötője is nagyon édes :D

Fibi :) Már bizti elmentetek, de jó pihenést Nektek!

Zuz :) Remélem Bazsó jobban van! sok ++++++++ neki!

Curse :) Igen, én ügyeletes szülésznővel szültem és meg voltam elégedve. Nem volt végig bent (én mondjuk ennek kifejezetten örültem), de be-benézett (pl. hozott labdát), aztán a kitolásnál végig ott volt és segített a dokinak (aztán lemosni, stb.). Sztem akkor érdemes felfogadnod vkit, ha azt akarod, hogy végig melletted legyen, mert ezt ugye egy ügyeletestől (pláne ha mások is szülnek) nem lehet automatikusan elvárni. De mindegyik sz.nő nekem szimpi volt, én pl. választani se tudtam volna, és mindegyikről azt hallottam jó szakember, szóval ne aggódj, ha úgy alakul, ügyeletesnél kell szülnöd!

Egy kérdés még csajok: Mit érdemes/lehet kisebb sérülésekre rákenni? Tegnap Bálint megkarmolta magát a homokozóban egy formával és lealkoholoztam neki, de még elég piros a csík (de nem annyira, hogy dokihoz vigyem), szóval van vmilyen gyógykrém ilyen sérülésre?
denizsa

Curse, egy cseppet se aggódj! én is Faludi dokival meg az ügyeletes szülésznővel szültem, aki épp az a szülésznő volt, akit a legszívesebben kértem volna fel, csak hát későn kaptam észbe, meg egy vagyon lett volna :roll:
engem is befektettek a H-ba szülés előtt, így több szülésznővel is találkoztam, és egytől egyig mindegyik pozitív volt!!
itt még rosszat nem is hallottam szülésznőről - max hogy sokba kerül felfogadni :lol:
egyébként az ügyeletes idejét nagyban határozza meg, hogy épp hányan szülnek veled egyszerre nála. de még így is mindig ott lesz, amikor szükség lesz rá, csak legfeljebb a vajúdás alatt nem ül az ágyad lábánál :wink: arra pedig úgyis ott lesz az ifjú apuka, nem?

ma 2 helyre kéne mennem vásárolni :? de egyre kevésbé érzem magam fittnek egy ilyen maratoni túrához, tudván Isti mennyire unja, utálja és szabotálja az egészet :( nincs valamelyik hiperben gyerekmegőrző?? :roll:

és tegnap voltam uh-n Bergendy Katinál, és nagyon szép videót is csinált nekem :D a porontyom szép nagy, és jókorákat rúg is, elevenebb, mint Isti volt a pocakban :shock: és NEM láttunk semmit a lába közt, de majd pár hét múlva ugye újra megnézük :D addig meg álmodozhatok még egy cserfes, copfos kiscsajról :D
és a legszebb volt, hogy az apájával kettesben tudtunk bemenni az uh-ra :) :) :)

valami megmozdulhatott benne, mert egész este építkezésről, több szobáról, meg álmai rönkházáról hadovált :D

votiv 8)
votiv

Juc :) Szívemből szóltál :D
denizsa

Votiv :) De jó, hogy láthattad a pocaklakód! :D És szuper, hogy apa is Veled tartott és hogy így buzognak benne az apai érzések :D És nagyon régen voltam ott, szal lehet hogy csak álmodtam, de mintha a Budaörsi Auchanban lenne gyereksarok...
denizsa

Deni, curiosa sebgyógyító krém. vagy körömvirágkenőcs! hátha az épp van is otthon :)
naggyon komoly nagyfiad van már! és milyen ügyesen lépked, tetszik, hogy most még olyan kis óvatos, megfontolt, maholnap úgyis alig tudod majd utolérni! :)

Jucus, te ugye kezdettől fogva egy szobába raktad Jolánt és Sanyit? és nem volt olyan, hogy felébresztették egymást? és Sanyival meg tudtad előtte beszélni? ő ugye idősebb volt Istinél, mikor Jolánka született? (Isti 2é4h lesz)

votiv 8)
votiv

Deni :) Méz szuper sebgyógyító - persze vérző sebekre én se ezt kenném, de egyébként nagyon kellemes dolog és használ :)

Votiv :) Apafejről ez csodajó hír! És akkor milyen szép napotok volt :) Ikejában tudok csak gyermekmegőrzőt.

Ez a Lázár gyerök wasabit főz a reteken :lol:

indianyo

Votiv, Indi :) Köszi Nektek! körömvirágolajam van itthon, remélem beválik.
denizsa

Juc: NAGYON Köszi! Menten írok is a barátnédnak ;)

Köszi a szemgyulladásos tippeket! Szerencsére nem lett Kamillának semmi baja, és azt hiszem keddig nem viszem homokozó közelébe se, nehogymá pont nyaralásra legyen valami baja! 8)
Képzeljétek kész lett mára az útlevél is és neki már a csodálatosan újfajta biometrikus útlevele lett! Wow! :lol: Ezt abszolút jó jelnek veszem, mármint, hogy hamarabb kész lett ;)
Juc: kedden utazunk ugyanis. Hajnalba :?

Manóka: hú akkor azért ilyen szép az a fülcsi! Látszott rajta a patina ;) Szeretem az ilyen régi ékszereket és igen jól állt Emmának :)

Fibi: hát tudom, hogy én hozzátok képest lotty vagyok, de idáig bírtam azt, hogy Kamilla 4 hónapja 2-3-4 X kel egy éjjel! Azt vettem észre magamon, hogy sokkal ingerültebb vagyok, főleg a párommal és depis is néha és ez mind a kialvatlanságomra vezethető vissza. Haja én már csak ilyen alvómedve vagyok, mit csináljak :roll:

Viszont! Képzeljétek Kamilla ma csak 1x kelt! És kihagyta azt az ébredést amivel tegnap este kínlódtunk!! Remélem megtartja eme jó szokását, mert ez igy azért egggésszen másss 8)

Rylie
rylie

Gy. Den, :lol:
én max lenyalom Eszter sebeit. :) De ő inkább kék-zöld, max a térdét zúzza le, de azt átlag hetente. Mire egy "bibisz"-ből "gyógy" lesz, addigra jön a kövi. És elképesztő, ahogy mindenkire tudsz reagálni, le a kalappal!!! Én úgy érzem, most is kihagyok valakit.

Találós kérdés következik, félig komolyan.
Eszter mostanában sokszor ébred éjszaka (kb 3-4x,) pedig egy ideje már semmi bajunk sincs ilyenkor. Nem igazán van magánál, fel se kelek hozzá, mert hamar elcsendesedik, de hallom, h fent van, néha kiabál vagy nyöszörög, hogy NEM vagy hogy ANYU vagy valami értelmetlent. Miért teheti?
A. Kijött a 16os foga, ez szúrta-e?
B. Bölcsit újraálmodja, és eszébe jut éjjel, h nem lehet velem?
C. Vannak időszakonként ilyen időszakai, 1-2 hét alatt elmúlik, ez is csak egy olyan lenne?

Sztem a C, de egyébként passz. Ha az A, az hamar kiderül, ha már egyszer átdöfődött a hegye, nem lehet nagy baj, nem?
A B nagyon remélem, h nem, mert akkor hétfőn már be se viszem....

Jucéknál pedig nincs se kosz, se rendetlenség, csak 2 gyerek. És Juc még ennyit vasal is, wow.
neet
neet

Neet: szerintem álmodik, azt hogy miről az meg passz...

Na el vasalni...blaaaa

Rylie
rylie

Sziasztok!

Képzeljétek, fél évig minden csütörtök estém szabad, illetve Gréti mentes. Ugyanis van egy suli, ahová régebben is bejártunk, ha olyan órák voltak, amik tetszettek. És van egy tantárgy, amire már nagyon rég el szerettem volna menni, de 2 éve nem volt. Most viszont igen, és egy olyan tanár tartja, akit nagyon szeretek. Úgyhogy Petitől azt kaptam szülinapomra, hogy beíratott, és Gréti egyik unokatesóját minden csütörtök estére ideszervezte.

Votiv! De jó, hogy láthattad a kis bébit. Remélem már nem is fog kinőni semmi a lába között. Azért az már csak számít valamit, ha ketten is lánynak látták.

Deni! Én sebekre Aloe First-öt szoktam fújni, ami fertőtlenít, utána meg Aloés Zöld krémet kenni, ami összehúzza a sebet és gyorsítja a gyógyulást is.

Rylie! Örülök, hogy Kamilla ilyen hamar megtanulta a rendet. Pont gondolkodtam tegnap ezen, hogy igazából a babákat nem az éjszakai kelésekről kell leszoktatni, hanem az éjszakai ciciről (persze ha már elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen neki éjjel is szopizni), és ha rájön, hogy éjjel csak simogatást kap, de cicit nem, akkor nem is fog többet felkelni. Nálunk legalábbis ez volt.
Meg az is eszembe jutott, hogy amikor mi is ilyen nagyon korán keltünk utazás miatt, én már este abba a ruhába öltöztettem Grétit, amibe utazott, így mi hajnalban elkészültünk, őt meg csak úgy ahogy volt átraktuk a bébihordozóba és aludt tovább.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet! Képzeld, most hogy lenn voltunk Szolnokon, egy szobában aludtam Grétivel, illetve csak aludtam volna, de a kis huncut szinte egész éjjel magyarázott. 2 napig hallgattam, aztán vagy abbahagyta, vagy nem csinálta.
És nekem úgy tünt, hogy az előző napi eseményekről magyarázott. Pl egyik nap megtanulta azt a szót, hogy "járdán" és éjjel mondta. Meg kajákról hadovált. Egyszer meg a vau-vau-t emlegette, és akkor kicsit sírt is, meg kibálta, hogy "helydede" (azaz helyedre).
Szóval szerintem B, ami érthető is lenne, hisz egy tök új szitu neki.
lindicita

Na, azt jól megmagyaráztam: "vagy abbahagyta vagy nem csinálta" :lol:
Szóval, vagy abbahagyta, vagy már én nem hallottam meg.

Holnap apátlan leszek egész nap, szóval ha valaki hasonlóan unatkozni fog, akár unatkozhatnánk együtt is. Valaki?
lindicita

Neet :) Dominó is csinálja ezt időnként, most már 3-4 napja újra nyöszörög meg kiabál, néha nevetgél és néha felsír. Én ezt a fogaknak és az időjárásnak tudom be, mert én is fáradtabb vagyok napok óta - és érzékeny az időjárási frontoknak azon részére, amik szelet és esős hideget hoznak. De természetes az is, hogy az új élményeket így dolgozzák fel, ez nem jelent egyértelmű negatívumot. Biztosan neked is voltak terhességi rémálmaid... azok is azt segítették elsősorban, hogy a feszültségeket és a félelmeket feloldhasd magadban.

indianyo

Votiv!

Igen,együtt aludtak a skacok eleinte.ÉS Sanyi 3 éves volt pont.Jolán nem ébresztette fel Sanyit,de az előfordult ritkán,hogy amikor Sanyika ment aludni akkor Jolán felébredt.
Viszont most már külön szobájuk van és királyság!

Neet!

Köszi :oops:
20170114224602

Juc: ez a Sanyi és Jolán honnan jött???? :lol:

Lindi: hú látod én erre nem is gondoltam, :roll: mármint a ruhára! Köszi a tippet!
Azért mertem egyébként ilyen galád lenni vele és nem cicit adni neki,mert nagyon úgy tűnt, hogy nem evésre használta, hanem inkább csak olyan nyugicicinek...Nagyon remélem, hogy marad ez az egy kelés éjjel és aztán rövidesen ez is megszűnik!

És ráadásul meghozta a posta az utazóágyat is amire azt hittük majd csak hétfőn jön meg!! Jippi! Ez is egy jó vétel volt a vaterán, féláron vettem! 8)

Jó kedvem van pampapam :P

Rylie
rylie

Rylie!

Jolán azért mert hisztikés és olyan mint egy Jolán :lol:
Sanyi meg álnév,Zsancitól lopva az ötletet.

Örülök,ha összejön az autósüléses bót,tényleg jó vétel és Andi nagyon helyes csaj.
20170114224602

Ja és nekünk is eladó sorba kerül az utazóágyunk,Jolán nem szereti már.
Esetleg ha valakit érdekel......
20170114224602

Rylie :) Hurrá útlevél és hurrá utazóágy! Ma tényleg jó napod van! :D

Neet :) Remélem a C, de sztem is természetes "élmény-feldogozás" az álom, szóval még nem paráznék :?

Lindi :) Ez aztán az ajándék!! Nagyon rendes pasid van :D

És már dobunk is van a szinti mellé, Bálint feltalálta magát és a az üres kekszes dobozt használja erre a célra, ááááááá...
Kép
denizsa

Sziasztok!

Azt hittem,hogy a tegnapi napot nem élem túl :shock:
Dorka valami extra hisztis kedvében volt,nála a frontok mindig ezt hozzák.
De. meg bekapott valami nagyon tuti cuccot a gépem,akár mit csináltam lefagyott. :?
Indi:
egész nap rád gondoltam :wink:
Az általad említett vírusölő segített egyedül!Örök hála érte :D

Viszont a mai nap elbúcsuztunk a kivitelezőnktől,ugyan is kész vannak! 8)
4hét=70% készültségi fok :D
Képek csak hétvégén lesznek,mert ma nagytakarítást tartottak még!

Votiv:
ne is mond a rönkházat :cry:
Nagy szerelmünk nekünk is,csak... :lol:
De az tuti,hogy a következő házunk az lesz :wink:
A közös uh-nak nagyon örülök,meg annak is hogy minden a legnagyobb rendben :!:

Zuz:
mi van veletek?Szegény Bazsó jobban van?Kiderült már,hogy mi volt a ludas?

Lindi:
nagyon klassz lehetett a bulid,a képek alapján :P
Annyira édes ez a gyereksereg!!!

petergabi

Szia Mindenkinek!

Hááááát nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm a sok-sok köszöntést, nagyon jól esett. Épp azon gondolkozom, hogy ti tudjátok egymás név és szülinapjait, sőt a gyerkőcékét is, és még fejben is tartjátok. Én meg csak követem itt az eseményeket. Úgyhogy elő a cetlivel (Zuz :wink: ), és szép lassan össze fogom gyűjtögetni én is az adataitokat. És olllyan offfffé leszek, hogy csak na. Szeretek köszönteni, de lehangoló, ha elfelejti, vagy nem tudja jól az embör lyánya a dátumokat. Na erről ennyit. És kaptam egy tuti picike csokitortát egy kérdőjel-gyertyával ( :lol: ), és rajzokat, és hajtogatott cicákat, ésésés kölyökpezsgős vacsit. És a lányom, fiam még tegnap is annyira büszke volt, hogy milyen jól megköszöntöttek és ők szervezték nekem a bulit az apcijukkal. Tényleg. Legszebb szülinapom volt a mostani. Pedig még csak nem is kerekedett.

Hú, ezzel a kutyás képpel mi indult el? Nagyon bírom, ahogy mindenről olyan jópofán jönnek belőletek a különböző vélemények, világlátások, tapasztalatok, storyk. Egyébként nekem is volt egy hihetetlen jó kutyabarátom, aki akkor ment el, mikor Zsófkám született, és még akkor kaptuk, amikor még általános sulliba jártam. Életem nehéz, mozgalmas és nagyon szép részében társunk volt, és hihetetlen barát. Bizony volt, hogy a szőrébe sírtam szerelmi bánatom (puli volt, ARI névre hallgatott és olyan okos volt, hogy csak na). Anyukáméknak van azóta is másik pulijuk, kedvelem is, de rá nem bíznám a manómat, viszont Őrá megtettem volna.

Rylie! Milyen anyaanya volnék én? Ugyanmá'! Tiszta önző módon vagyok ilyen. Egyszerűen imádom velük az életet. És nekem komoly segítségem van (szüleim, barátok és a FÉRJEM), ezért semmiről nem kellett lemondanom, amit igazán vágytam. Ha szükségem volt/van mindig jutott időm magamra. (ezt Indi is láthatta, a férjem lefoglalta a gyerkőket, hogy legyen egy kis időnk beszélgetni. Apró dolgok ezek, de jól tudnak esni) Ja, és angyali nyugodt, egészséges mindhárom gyerkőcöm, akik 2-3 hós koruktól átaludták az icakákat. Így könnyű ám!!! Erről jut eszembe egy élményem: Nemrégiben eljutottam tanulmányút gyanánt Párizsba 1 hétre. A gyerkőceim jó kezekben tudtam az apukájukkal, a picur még nagyon apró volt a pocimban. És sose mennék többet nélkülük. Gyönyörű élmények értek, de nem sokat értek, mert nem tudtam megosztani Velük. Azt, hogy mennyire szeretnék velük itthon lenni is csak azután éreztem, értékeltem, hogy saját bőrömön megtapasztaltam, milyen borzasztó, ha nem tehetem, mert az állásomért dolgozni, teljesiteni kell.

Votiv! Olyan jó, hogy a párod kezdi beleélni magát a babázásba ismét. Az pedig a legjobb hír, hogy minden rendben van. És ha te vágyod, akkor kívánom, hogy cserfes csajszi legyen. Ha mégsem, akkor pedig egy lókötő kissrác. Istinek majd lesz focipartnere. :wink: Ez a kispasi hihetetlen krampusz! Tudom, hogy kívülállóként könnyű, de nagyon bírom az ádáz tekintetét. A bukósisakja pedig zseniális! És köszönöm a jókívánságodat.

Denizsa! Pár év, és hordhatod kis zenészedet zenesuliba. Annyira édes, ahogy beleéléssel püföli a dobozt. Ha szerencsés vagy dobolni szeretne, és akkor jó vastag rönkházat kell nektek is (Gabi, Votiv :lol: ) építetnetek, hogy 1 km-es közelségetekbe költözzön valaki. :lol: A koleszban valaki tanult dobolni, és sokat gyakorolt. Azóta úgy gondolom, mindent tudok tolerálni.

A rönkház egyébként tényleg gyönyörű. Viszont azt csak olyan szép környezetben tudom elképzelni, mint egy erdő széle, bár Gabi már mondani szerettem volna: nem semmi a ti házatok környezete sem. Azok a hegyek!!!!!!!!

Indi, Macs, PGabi és a többi informatikus-fenomén. Csatlakoznék Zuz-hoz. És borzasztóan sárgulok, mert ilyen belevalóak vagytok. Én, ha nyikkant egyet a gép, hívom a házi Helpdeskemet :wink: , ergo ugatom a témát, mint kutya a holdat. Nagyon el lehet lustulni. Pedig régen értettem hozzá, csak mert nem vagyok rászorulva, alaposan (8 év) lemaradtam.

Na, akkor most elmék enni és összebújni az apróságommal. Olyan finom...

Szép hétvégét nektek, ja és tegyetek fel még máskor is ötleteket hétvégékremert olyan jók. pl Téténybe elmennék, mert nagyon tetszik, csak családi program vagyon a hétvégén. Bucsu leszen a Nagymamámnál, ami szent. Ilyenkor ott kell lenni és kész. Szeretek oda utazni. Abban a pici faluban nőttem fel. (nyaranta)

Sziasztok
Zsuzsi
zsugyu

És akkor megint két kép, ami nagyon....
Kép Kép
zsugyu

Curse!
én egyetlen utálatos véncsajjal találkoztam a szülésznők közül :), a többi aranyos és segítőkész volt. annyit azért tudnod kell, hogy nem mindegyik a gátvédelem híve, szóval a dokidat is kérdezd ki, hogy kivel szeret együtt melózni!

Deni!
az alkohol nagyon jó. a gyógykérm meg a körömvirág. a legjobb szvsz!

Rylie!
én is pont ilyen vagyok, ha nem alhatok eleget!

Lindi!
én meg lehet, hogy itt hagyom apát és dedet és kimegyek az Ikeába nézelődni. :)

Deni!
Lencsi is dobolt az ilyen dobozon, viszont az nem volt üres. kb. 2 perc alatt rájött, hogy ki is lehet nyitni :)

ééééééés voltunk végre magas platós buszon. ha hiszitek, ha nem, összesen egyetlen egyszer kérdezte meg valaki, hogy segítsen-e, a többi 3 alkalommal inkább elkerültek, sőt, volt aki felugrott előttem, mert látta, hogy bénázok. nem vészes a felrakás, legalábbis a csirkekocsit nem nehéz, csak mikor az amúgy is dög magas busz 30-40 cm-re áll meg a padkától, akkor már gáz. na és egy hátizsákkal mentem, azt engedélyeztem magamnak televásálni zöldségekkel, így a hátamon cepeltem a súlyt. de legalább most van friss spenót, tettem el télire egy csomó barackot, főztem kukoricát és még epret is vettem.
ancsipancsi

Sziasztok!!!!!

Csak gyors bekukk!!!

Megjöttünk a Praxisból és 150%, hogy lányunk lesz :D :D :D Láttuk a puncusát :D És mindene megvan, egészséges, kb 1 kiló 20 deka, 40 centi körül van :shock: És bár éppen az éjszakai fáradalmakat pihente, de azért sikerült belőle kicsikarni egy fotót szemből :wink: Szóval lesz egy szőke kék szemű lányunk :D Mert a szőke haj kék szem nálunk gyárilag szavatolt :wink:

Bazsókámról mára teljesen eltűntek a foltok és a dagadás is, meg is lepődtem, mert tegnap még naggggggyon durva volt! Viszont éjszaka lázas volt, és ma is olyan kis bágyadt, és hisztire hajlamos :cry: , úgyhogy ma este elvisszük dokinénihez, hátha mond valami okosat!
Szerintem soha nem fog kiderülni, hogy mitől volt, mert amire gyanakszom, azt inkább nem adok neki többet :? Olyan pecchünk van! Annyira odafigyelek, hogy mit adok neki, csak az ilyen különleges alkalmakkor engedem, hogy kirúgjon a hámból. És én piát nem éreztem a sütin, de már semmin sem lepődnék meg :cry: Biztos valami aroma okozta.

Annyi mindenhez akartam még hozzászólni, de anyósék is bejelentkeztek, és mindenképpen szerettem volna megosztani veletek az örömhíreimet.

Ancsi!
Én is vettem ám tegnap kukoricát, csak még nem főztem meg! Nagyon kalandvágyó vagy, hogy BKV-zol a piacra meg vissza!!! Időben milyen messze laktok????

este még megpróbálok benézni!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz!

De röhögnék ha egy barna szemű,barna hajú Pannátok születne :lol:
20170114224602

Juc!
Hogy magyaráznám meg a férjemnek? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi, ez szuper!!!! gratulálok a kiscsajhoz!
remélem dárga kis Bazsód gyorsan kiheveri a betegséget, és akkor már minden heppi lesz! sztem simán lehet, hogy a sok hasmenéstől legyengült kis pocakja vett rossz néven valamit, ami egyébként meg se kottyanna neki. úgyhogy ne okold magad!
és sztem a normaflore-t vagy a protexint nyomassátok
puszi Nektek

rohanok dolgozni, míg Isti tesózik, de majd mindenre válaszolok :)

Juc, vettem ma trofastot Ikeja, de elsőre egy háromszinteset. és pofátlanul elhoztam az egyik kiállított kék dobozt hozzá, mert már nem volt több :lol:
ennyivel jobb a külön szoba? hűha, akkor nem is gondolkodom tovább :)

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?