A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

NÉVNAPOSOKNAK BOLDOGOT!

BETEGEKNEK JOBBULÁST!

FOGACSKÁKNAK GYORS ÁTTÖRÉST!

SZOMORÚAKNAK VIDÁMSÁGOT!

Neetnek help, plíz!
Olyan babakocsit keresek, ami OLCSÓÓ és esernyőre csukhatós (h apa is könnyen betehesse a 3 ajtós autóba) és legyen neki esővédője (ilyen létezik egyáltalán??) és a gyerek feneke ne 3 cmre legyen a földtől, ha beleül. (Ilyen is létezik?)
Amit eddig láttam, az mind nagyon alacsony volt, és egyiknek se volt esernyője vagy mije. Ez ami nekünk van, nagyon szuper, de nem fér be, csak az anyósülésre, és apa nem tud tőle rendesen váltani, és ha sáros a kereke, apa is az lesz. Szóval ez lenne a váltáska oka.
Extrák: cekkertartó alul (ez már kizárt, ugye?) és nem tonnányi. (Amiket eddig emelgettem, mind olyan volt vagy lényegesen nehezebb, mint a mostani kocsink.)
Van ilyen, érdemes keresnem, vagy vegyen apa nagyobb autót?
By the way, nem akar valaki eladni 15 év körüli, igen olcsó, nem szétesős, 5 ajtós autót? Mondjuk Volvo, Opel érdekli apát leginkább, nekem annyira mindegy, én a nagy kékkel járok....

Köszike.
neet
neet

Neet,

ezt 2x is elrontottad :(

az ilyen paraméterekkel rendelkező egyetlen babakocsit megvettem, a szintén ilyen paraméterekkel rendelkező, 13 éves toyotámtól, meg most szabadultam... :(

de vígasztalásul segítek keresni, jó? :)
macskanyu

macs, :)
na bazz, mennyiért adtad?
és mi az, h megvetted az egyetlent? mikor nem vagy otthon? :lol:
neet
neet

Dia babának és mamának boldogot!

indianyo

Tudom, már nem is mókusokat, hanem bérkillereket küdesz rám :mrgreen: majd írok privit mingyá' :mrgreen:
macskanyu

Macs,
Jó, várom, de én meg mingyá indulok a buszhoz a bölcsibe :)
Reggel úgy sírt a kiscica, h azt hittem, többet nem viszem.. az egyéves kezdte, ő meg folytatta. :cry: :cry: :cry:
Remélem, a nénik jókat mondanak, ha most megyek, mármint, h megnyugodott, és azóta már rosszalkodott is egy sort... :)
Vagy most örüljek, mert az lenne a nemnormális, ha sose sírna?
És a tesóm mesélte, h a kolleganője (lány 2.5) minden reggel kibőgött szemmel megy dolgozni- hm... de megvígasztalódtam :wink:
neet
neet

Nagyon Boldog Diána napot minden érintettnek!!! :D

Betegek, gyógyuljatok!!!

Deni! Bálint ezek szerint még mindig lázas? Mit mondott a doki? Használ a Panadol? Kúpot nem próbáltad? Szerintem könnyebb is beadni, bár gyereke válogatja :wink: De a Panadolt 3-4 napnál tovább nem nagyon ajánlják adni.

Ancsi!
Azért a 10x-i ébredés, hányás, láz egyáltalán nem tűnik kismiskának :cry: Remélem, jobban vagytok!

Votiv!
Tudsz Isti mellett pihenni?

Neet!

Én láttam a Brendonban olyan esővédőt, ami univerzális, és elvileg minden sportkocsira jó. Én is olyat vettem, kb 1500 pénz volt. Ancsinál meg láttam nagyon klassz bevásárlóhálót, amit a fogantyúkra kell szerelni. Ha ezek tetszenek, akkor végülis akármelyik sportkocsit megveheted!
Szerintem az a normális, ha kicsit sír Eszti :cry: Bár ezt nehéz lehet elviselni, megértelek!
Érdekes cikket olvastam ezzel kapcsolatban a Kismamában, ahol pszichológus csajszi mondta, hogy ha a szülő eldöntötte, hogy bölcsi, akkor következetesen ki kell emellett tartania, és a gyermek ezt el fogja fogadni! Úgyhogy kitartás! De te amúgyis olyan kemény csaj vagy :lol:

Barbi!
Angid önállósodik!!! :lol: Ejha, lesz ez még így se!!! :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket :D És én is Boldog névnapot a kis druszámnak!! :lol:
Kép

Macsek: csak azt ne áruld el, hogy kinek adtad, nem szeretném, ha Neet megutálna engem :P :P :P :lol: :lol: :lol:

És köszi a Balus hsz-eket! Imádom a kis járóbabámat :lol: Azóta egyre többet megy kétlábon!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zuz,
Engem érdekelne, hogy hol lehet ilyen festéket rendelni. Elkapott az ihlett arra, hogy apát telerajzoljam :lol: Mondjuk ő még nem tud róla :lol:

Lindi,
Neked ki volt a szülésznőd, ha lehetek indiszkrét?

Neet,
Nekem van egy 16 éves Toyotám, de csak a jövő év elején szeretném eladni. Gyanítom, hogy az már nektek késő lenne :lol:

Névnaposokat Isten éltesse!

Betegeknek jobbulást!

Fogak kinővésével küzdő babáknak és anyukáknak kitartást!
curse

Zuzi, a délelőtt kicsit nehéz volt, de mivel sajnos Isti is beteg (már lázas), kivételesen nem söpört szélvészként végig a lakáson... azért én is összekapartam magam, és egy órára levittem, enélkül megbolondul.
most ebédelt, kapott nurofent - én már panadolt nem adok, mert csupa pötty lett tőle -, kiszippantottam a nóziját és lefeküdt, remélem jót alszik, és mire felkel, semmi baja nem lesz.
most nekiállok én is aktívan pihenni, és nézem az amerikai focit amit tegnap elaludtam :wink:

Neet, ilyen kocsit szinte bárhol találsz 10e körül. érdemes megnézni Corában, Tescoban, Kikában stb.
csak az esernyőkocsiknál ált. nincs alsó tároló, max bevásárlóháló/azt lehet külön venni is rá, ahogy esővédőt is, ahogy Zuz már írta.

votiv 8)
votiv

Macs:
ISTEN ÉLTESSE AZT A DRÁGA BABAMACSKÁT! :lol:
Kép
Az abakaink/bocsi,de biztos átsiklottam fölötte :oops: /szélessége:120,90 és 70cm.

Pocak:
természetesen Neked is minden szépet kívánok névnapod alkalmából! :D

Zuz:
jól van,Te is kiszúrtad a fotóbeállítást :lol:
Ez a férjem dilije,abból a szögből kell fotózni,mert úgy nagyon csinos :lol:

Votiv:
kínom,hogy hamar kilábalj a betegségből++++++++++
Igen,én az ikeással terveztem a konyhát.
Nekem nagyon tetszik,de majd ha össze lesz szerelve,akkor tudok nyilatkozni konkrétan :wink:
Ez kb. 1 hónap.

Ancsi,Den:
hozzátok is küldöm+++++++++++++++ :!:

petergabi

Votiv:
kínom=kívánom :oops:
De most látom,hogy szegény Isti is... :cry:
Mi a csuda lehet ez,hogy már ennyien elkapták? :?

petergabi

Macs :) Fülicsekednek is nagyon boldogot!! Kép

Zuz :) Báintnak ma szerencsére csak 37,5-38 a hője, és már nem kap lázcsillapítót. Egyébként használt a Panadol, a kúpot utálja, de már a Pan.-t is... A doki szerint kicsit magas ez a láz fogzásnak, inkább vmi vírusos nyavalya lehet, de nem kell vele semmit csinálni (mivel semmilyen más tünet nincs), csak várni, míg elmúlik és csillapítani a lázát, ha 38,5-re felmegy, állítólag ez a "határ". De a nagyfiún látszik, hogy jobban van, pörög egész nap... Bazsóval mi a helyzet? Foga? Azóta nem volt újabb allergia, ugye?

Votiv :) Jaj, már Isti is?! :( :( Bulást Nektek!! ++++
Bálint szerencsére nem lett pöttyös a Pan.-tól. Ma mondta nekünk a doki, hogy a Nurofen és a Panadol egyaránt láz- és fájdalomcsill., de a N. inkább a lázat húzza le, míg a P. meg inkább a fájdalmat csökkenti. Hát ezt is megtudtam. :o

Ancsi :) Nálatok mi újság?

Gabi :) Köszi :P

Neet :) Na mi volt a bölcsiben ma?
denizsa

Köszi a gyos válaszokat kocsiügyben.

Bölcsi: hát, mire kiértem a kapuhoz, már játszott, és semmi sírás. Ebéd, alvás. Mire felébredt, ott voltam és jöttünk. Az a legjobb, h nem sírva szalad oda, h anyu végre megjött és elvisz innen, hanem mosolyog :) Ma pl az ágyában feküdt, és már nem aludt, csak henyélt. És benéztem, felpillantott, "ahhnyuuu" suttogta mosolyogva és jöttünk. :)
És amikor a néni kérdezte, h jössz holnap? Bólogatott. (Minden nap megkérdezik játékból.) Szóval csak az otthagyás rossz, de az se mindig, ha a pici nem kezdte volna el, sztem ő se, bár ez már sose derül ki.

Curse,
köszi, de ha apa valamit elhatároz, azt nagyjából aznap véghezviszi. :) Engem 1 hó járás után kért meg... :)
Igazából a babakocsi kérdés számomra a fontosabb, az emberkocsit csak úgy megemlítettem, de sose lehet tudni, hátha pont lebótoljuk itt valakivel. :)
neet
neet

Fülibaba köszöni a köszöntéseket! :)

most jöttük dokinénitől, azt mondta, a 38,3 lehet láztól..:( viszont egy homeós kúpot írt fel, ami kimondotan fozásra van: vibrucol névre hallgat. Ismeri valaki?
macskanyu

boldog nevnapot Pocaknak es KisMacsnak!!!!!

es gyogyulast minden betegeskedonek!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

MAcs!

Viburcol nyugtalanságra is jó.Szóval ha nincs láz de nagyon olyan nem igazi a gyerek és mondjuk fogzik,nyugodtan adhatsz Fülicseknek belőle.

Nekünk is van a hütőben belőle vész esetére 8)

Neet!

Emberkocsi :lol: és párod tegnap jól megsz..vatott Skypon
20170114224602

Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy ismeri-e valaki az alábbi szülésznőket: Ujvári Bori, Mészáros Erzsébet. Szült valaki náluk? Milyenek? Jöhet mail-ben is: mazsi76@freemail.hu
Előre is köszönöm a segítséget.
mazsi76

Boldogságos Diána napot!

Recca!

Répázunk még ? :oops:
20170114224602

Jucus, persze! csak szolj, mikor :wink:
tenyleg, ugye nem hagytam ki senkit? :?
recca

Pocak, Kismacs boldogot!

Bakker, ma találkoztam Fülivel, és nem rángattam meg a fülét. Mondjuk cserébe térden nyálazott :lol:

Gabi, hűűűűűű nagyon király a házatok! :wink:

Neet, most már elmondhatod, hogy bölcsis tündérmesét írsz. :wink: Eszti meg egy belevaló csaj, hogy ilyen jól veszi a bölcsit. :D

Den, jobbulást Bálintnak!

Többi betegnek is gyors jobbulást!
zanza

Barbi!
az még hagyján, imént szedte szét a babájának a ruciját, és megtalálta a hátsórészt. aszonta: POPA :). aztán ledobta a földre és most egy kutyával ijesztgeti. :)
ha Angi is dumás csaj lesz, igen korán kezdi, pár hónap és csak lesel!
Lencsi még pofozza is magát, meg jobbról balról üti a fejét, mintha fülest adna magának. nem tudom miért :(

Deni!
én meg nem is adtam azóta Panát (így nem tudom azt még elfogadná-e), viszont kapott éjjelre Nasivint és noha 11-ig 3x ébredt, utána mint a tej, reggel 9-ig aludt!!! mondjuk enni nem akar most se, de legalább tápot iszik. örülök, hogy nálatok is javult a helyzet!

Fülicseknek és Pocaknak boldog névnapot!

Neet!
szerintem azért nincs alul bevásárló kocsi az esernyősökön (általában), mert azt is esernyőre kéne csukni. nekem Fibié tetszett. enyim egy nagyon fapados, és már most leér a lábtartóra L. lába, ára: 6500. Fibiének meg van napfénytetője (eső ellen szvsz nem sokat használ) és tizes körül volt. a másik kocsink meg Graco Mirage, az is befér a csomagtartóba (habár elég kicsi a cs. tartónk), és van alul nagy kosara, meg jó magasan ül a ded, stb. ez kb. 20 akcióban, de nem esernyőre, hanem "lapra" csukható. Jucus Espritje lett volna még jó vétel! különben nekem van babakocsira tehető "esőkabátom" is, értsd: nejlon.

Zuzi!
jobban vagyunk, sőt! ma elmentem, hogy megnézzem, mizu a régi lakásban. a Kosztolányin jutott eszembe, hogy nincs is kulcs nálam :oops: . erre fogtam magam, haza, majd megint vissza kulccsal, csak hogy körül nézhessek :). gondoltam rátok, mert a Dió felé sétáltunk haza.

Votiv!
bulást mindkettőtöknek!
ancsipancsi

Gabi!
az jutott eszembe, hogy majd számolj be az idők során minden pozitívumról és negatívumról, amit a házzal kapcsolatban érzel (akár priviben csak nekem , ha mást untat), hogy tudjak okulni a jövőt tekintve. hátha egyszer mi is...
ancsipancsi

CSak egy tipp:NAsivinből van orrspray és sokkal jobban kezelhető mint a acsepp.
20170114224602

[quote="jucusmamus"]C írta:jucusmamusSak egy tipp:NAsivinből van orrspray és sokkal jobban kezelhető mint a acsepp.

Juc!
köszi! de a csecsemő Nasivinből is? mert magamnak már sprayt veszek, de az koncentráltabb. különben gyerekkoromban megszerettem az orrcseppet, amikor csak a torokkeserítő Novorin volt. egyszerűen utáltam nyitott szájjal aludni, így mindig én kértem, hogy csepp az orromba, ha dáthás voltam.
ancsipancsi

Kisgyerekeknek való tuti,de csecsemős is szerintem.
20170114224602

Sziasztok,

Zuz: valamit félreérthettem.. szóval bocsi. A dvd-t pedig köszi.

Babamacsnak jobbulást és gyors fogacskákat és persze Boldog Névnapot.

Pocak: néked is boldog névnapot.

Votiv: bulást nektek is.

Viburcol nálunk sajnos sose használ, enyém gyereknek túl gyenge, bár leeht, hogy kevésszer próbáltam.

Betegecskék gyógyuljatok.

Megyek mert Fanni ma 12 percet bírt aludni. kicsit le vagyok amortizálódva. Pedig délelött tök kifáradt a játszóházban, csak kevés volt a kaja és mire rájöttem, hogy miért üvizik, már késő volt, soha többet nem akart elaludni. igy jár aki kevés kaját ad. De fene sem gondolta, hogy a bölcsis mennyiség kevés lesz neki.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Kisgyermekeknek való van az 0.025%-s
a csecsemő orrcsepp 0.01% ebből nem látok sprayt ,de milyen hülyeség.
Viszont Lencse már kisgyermek 8)
20170114224602

Ancsi,
ebben van logika. Meg így könnyű és dobálható, nem megpakolva a cekkerrel, mi? Lencsi hogy van?

Jó tudni ezt a kompatibilis esővédő izét. Köszi mindenki.

Most csak ilyen unalmasakról tudok írni, mint kocsi, bölcsi, szakdoga, úgyhogy lőjjetek le.

Gabi,
ház nagyon tuti, h ilyen gyorsan alakul! És baromi naaagy! Vagy csak a képen látszik akkorának? Vagy a mienk ennyire pici? :)

Cseppekről jut eszembe egy édes sztori: anno szoptatós korunkban hallottam, h a bedugult orrnak az anyatej is tuti. Na, kaptam a gyereket, kaptam a cicit, próbáltam belőnni az orrába a sugarat, de nem ment... mindig bekapta :D :D :D :D Úgyhogy egy ilyen hegyesvégű kiskanállal jutattam az orrába a tejet. :)
neet
neet

a juttat kétté
miért nem lehet itt editálni a hsz-t?
neet
neet

Nagy rohanásban vagyunk, mert most tudunk csak csomagolni, mert Kamillka most aludt el----

Szal, Diának Bógógat!

Gabi: ház tökre jó

Zuz: kiscsaj ;)

Lázasaknak jobbulást!

Hirtelen ennyire futotta....

Juc: ezer kösz a barátnédért (autósülés) félrerakja nekünk :)

Utazóágyat besz*ptam, kellett vennünk egy újat :( Bakker amikor kibontottuk olyan büdös vót mint állat!!! Persze a faszi aki felrakta a netre, annyit írt csak, hogy foltos, de azt nem írta, hogy penészes-dohos-undormányos szagú??!! Pedig már 3 napja szellőzik az erkélyen :( Na mindegy. Ezt bebuktam :(

Kamilla beparáztatott minket is, mert vasárnap hőemelkedése volt és tiszta zizi volt éjjel is, jól meg is ijesztett, mert a cici se kellett neki, csak sírt keservesen és csak rajtam aludt el, mármint, hogy én is feküdtem ő meg a hasamon :shock: ilyet újszülöttként se csinált :roll: Tiszta para lettem, hogy ha beteg akkor hogy lesz ebből nyaralás?! Adtam neki egy fél kúpot és az estére már le is húzta neki. Mára mintha elfújták volna az egészet, tök jó kedve volt meg minden. Szóval én is a fogára tippelek! Legalábbis remélem, hogy csak az volt és egy hétig ne jöjjön elő neki. Ezért drukkoljatok plíz!

Na menek csomizni :)

Rylie
rylie

Neet :) Ez a bölcsis sztori igazi happy end :D Orrbalövés tejjel :lol:

Johi :) Jesszus! 12 perc alvás?! :shock: Nem semmi, hogy kevés volt neki a bölcsis adag... De jó, hogy Fannika ilyen nagy kajás!

Ancsi :) Popa :lol: De ügyes-okos a csajod! :D Jó, hogy bejött Nektek az orrcsepp! Bálintnak szerencsére nincs eldugulva az orra és már lázcsillapítót se kap. Még mindig keveset eszik, csak szopi, szopi, szopi kell neki... én meg már átmegyek tehénkébe, búúúú... megyek is a köv. fejésre :mrgreen:
denizsa

Rylie :) Utazóágy :( Ez egy szemét eladó volt :evil: Jó csomizást! Remélem Kamillának nem lesz gondja a fogával a héten!! (Gondolom azért viszel kúpot a biztonság kedvéért.) Mikor mentek, holnap?
denizsa

nem is olyan szörnyű ez a bölcsi, ugye? :)
kedvencem a spektrumon a Miből lesz a cserebogár? c. BBC-sorozat, a múlt héten épp a bölcsi/otthon kérdés volt a téma. volt több olyan anyuka, aki olyan jól elvolt otthon a gyerekkel, hogy nem is akart dolgozni, és volt egy olyan anyuka is, aki a második gyerkőc után már tiszta depis lett, és az egész család szenvedett emiatt. az segített rajtuk, hogy visszament részmunkaidőben dolgozni, és ettől lett jobb anya arra az időre, amikor a családjával volt.
a szerkesztők pedig nem ítélkeztek egyik példa fölött se, csak mutattak ilyet is, olyat is :)

Neet, hajrá szakdoga!!! miből írod?

votiv 8)
votiv

Votiv,
Harry Potter, valóság és mágia, ilyesmi. Nem ér hangosan röhögni. :lol:

Utazóágy, miért nem bontottátok ki ott? Vagy postán jött?
neet
neet

Rylie, jó utat! meglásd, nem lesz semmi gond, és nagyon klasszul fogjátok érezni magatokat!
utazóágy :evil: majd írd meg az eladónak a véleményed!

Ancsi, mit jelent a popa? :)

Johi, 12 perc :shock: talán könnyebb lesz este lerakni... Isti se aludt ma egy órát se, de ennél picit többet :roll: de már durmol!

votiv 8)
votiv

Neet,
Fejtsd még ki jobban, hogy is volt az 1 hónapos járás után a lánykérés? :lol: Ez igen!!! És te rögtön igent mondtál és az esküvő hány hónapra volt???
Azért vagyok ennyire kiváncsi, mert a férfiak körében ez igen ritka :o
curse

Neet, ez állat jó téma!!! :D és volt tanár, aki ilyen témával elvállalt? jó fej lehet! :) vagy tán doktor Kisünhöz írod? :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv,
talán. :wink:
neet
neet

Curse,
hát az úgy volt, h még fiatalok voltunk és bohók és nem vettük komolyan az életet.... :lol: meg hát jól egymásra találtunk, és egyértelmű volt a together forever... 4 évre rá volt a lagzi, de az elhatározás, összecuccolás kb 4 hétre az első randira... :)
neet
neet

Rylie :) Jó utat! A történetedet feltétlenül tedd fel arra a fórumra, hol találkoztál az eladóval, ez tisztességtelen!!!

Csak olvasó üzemmódra vagyok képes, napok óta nem alszom és napközben is nehéz. Hasmenés szerencsére elmúlt egy nap alatt, de az időjárás/fogzás sajnos nagyon megvisel mindkettőnket.

Minden betegnek jobbulást!

OT: Votiv :) megkapod az MSN üzeneteimet?

Juc :) nincs jelentősége a pötty színének :)

Zuz :) szerdáról holnap értekezzünk, van beutalónk az Ortopédiai Klinikára, úgyhogy lehet, hogy délelőtt odaugrunk és utána talizhatnánk.

Tali nyilvános...

Csak ennyit tudok most, jojóznak a szemeim. csókolat az egész népnek!

indianyo

Sziasztok!

Dianáknak boldogot!

Betegeknek bulást!

Nem alvóknak jó alvást!

Rylie! Jó csomagolást és jó nyaralást!
Utazóágyat meg küldd vissza és kérd vissza a pénzt!
Hogy-hogy visztek utazóágyat? Nem ad a szálloda? Mi idáig akárhol voltunk, mindenhol adtak kiságyat (természetesen felár nélkül), csak mindenhol előre kellett szólni. (még Berekfürdőn egy panzióban is)

Curse! Kecskeméti Vera a szülésznőm.

Képzeljétek hétvége óta Gréti megint annyi új szót mond, hogy már írni se tudom, innentől tök felesleges.
- Tegnap pelenkázás közben azt mondja nekem, hogy "Vakar" és mutat a hasára. Csak lestem.
- Ma reggel az ágyban hármasban hancúroztunk, még pizsiben, és egyszer csak odanyomja a lábát az apja orrához, hogy "Szago". Meg kellett szagolni.
- Aztán kinn a kertben homokos lett a keze, jön oda,hogy "Pikkos".
- Most meg este a szekrényajtóhoz dugja az ujját, rászólok, hogy ne, erre azt mondja,hogy "Fáj".

KépKép
KépKép
lindicita

Ja, és a hasamra már nemcsak azt mondja, hogy baba, hanem hogy "tesó". És ma szőlőt ettünk, egyet nekem, egyet saját magának alapon, és egyszer felhúzta a pólómat is, és nyomta a szőlőszemet be a köldökömön :lol:

És nagyon be van indulva a Bogi névre,mert ma már nem csak azt mondja, hogy Bogi, hanem hogy Szabó Bogi, pedig komolyan sose mondtam neki :roll:
lindicita

Bébihordozót keresgélek, találtam 3-at, mind a három Graco, segítsetek dönteni:

Ez 10.000.-ft:
Kép

Ez 16.000.-ft:
Kép

Ez 20.000.-ft:
Kép
lindicita

Indi, napok óta nem voltam az asztali gépnél, de be van kapcsolva :oops: de most azonnal bejelentkezem itt msn!

votiv 8)
votiv

Lindi, Gréti milyen ügyes!! :D
hordozóból sztem a 10ezres is tök jó, biztos vmi régebbi dizájn, de ugyanaz a modell, amennyire én látom.

votiv 8)
votiv

Moose, ezt Nyuszidra gondolva rakom fel:
készül a járda a házunk előtt :D

Kép

votiv 8)
votiv

Ez a kocsiba szerelhető talp jó dolog? Vagy felesleges? Mert csak a 10 ezreshez nincs.
lindicita

Indi!

Köszi,azt hittem van neki.Ezek szerint csak designe?Kicsi lánynak s.kék,anyukájának bordó szokott lenni a játszón és mindig olyan szépséges ruhákban jön le az anyuka.
20170114224602

Curse!

Itt tudsz hennát rendelni! Jó szórakozást :lol:
http://www.hennakaresz.hu/index.php?lap=webaruhaz

Johi!

Ezek szerint voltatok játszózni? Jó volt? Fanni, a nagyétkű :lol: Egyébként, ha olyat adtak, amit Bazsó szeret, akkor neki sem volt elég :wink: 12 perc alvás :cry: Remélem, éjszaka kipihenitek magatokat! Amúgy jól vagytok?

Neet!

Harry Potter :mrgreen: Kíváncsi leszek a védésre :wink: Eszti klassz csaj!
Nálunk is roham tempóban zajlottak a dolgok, 2 év 3 hónapja jöttünk össze, van egy 16 hós gyermekünk, és egy 29 hetes magzatunk :oops: :lol:

Indi!
Kitartás!!!!! Remélem, azért szerdán bejöttök, és tudunk találkozni! Ma reggel nálunk is hasmars volt, szerencsére elmúlt. Dominónak üzenem, hogy hagyja aludni egy kicsit az anyukáját, hogy tudjon regenerálódni, és írni nekünk sok szép dolgot :wink:

Deni!
Én is inkább fájdalomcsillapításra adom a Panadolt, lázra annyira nem jött be.......

Macs!
Nekünk a Viburcol nem igazán használt, de mi nem lázra, hanem nyugtalanságra adtuk.

Votiv!
Ez egy szuperjó kép :lol: Ugye jobban vagytok???

Lindi!
Grétid szuper édes!!!! "Szago" :lol: :lol: :lol:

Rylie!
Én sem hagynám annyiban ezt az utazóágyas dolgot :twisted: De halaszd el a nyaralás utánra, ne mérgezd magad ezzel! Érezzétek magatokat nagyon jól, és Kamillának biztos nem lesz semmi baja! Azért kúpot vigyél!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?