Barbi!
az még hagyján, imént szedte szét a babájának a ruciját, és megtalálta a hátsórészt. aszonta: POPA

. aztán ledobta a földre és most egy kutyával ijesztgeti.
ha Angi is dumás csaj lesz, igen korán kezdi, pár hónap és csak lesel!
Lencsi még pofozza is magát, meg jobbról balról üti a fejét, mintha fülest adna magának. nem tudom miért
Deni!
én meg nem is adtam azóta Panát (így nem tudom azt még elfogadná-e), viszont kapott éjjelre Nasivint és noha 11-ig 3x ébredt, utána mint a tej, reggel 9-ig aludt!!! mondjuk enni nem akar most se, de legalább tápot iszik. örülök, hogy nálatok is javult a helyzet!
Fülicseknek és Pocaknak boldog névnapot!
Neet!
szerintem azért nincs alul bevásárló kocsi az esernyősökön (általában), mert azt is esernyőre kéne csukni. nekem Fibié tetszett. enyim egy nagyon fapados, és már most leér a lábtartóra L. lába, ára: 6500. Fibiének meg van napfénytetője (eső ellen szvsz nem sokat használ) és tizes körül volt. a másik kocsink meg Graco Mirage, az is befér a csomagtartóba (habár elég kicsi a cs. tartónk), és van alul nagy kosara, meg jó magasan ül a ded, stb. ez kb. 20 akcióban, de nem esernyőre, hanem "lapra" csukható. Jucus Espritje lett volna még jó vétel! különben nekem van babakocsira tehető "esőkabátom" is, értsd: nejlon.
Zuzi!
jobban vagyunk, sőt! ma elmentem, hogy megnézzem, mizu a régi lakásban. a Kosztolányin jutott eszembe, hogy nincs is kulcs nálam

. erre fogtam magam, haza, majd megint vissza kulccsal, csak hogy körül nézhessek

. gondoltam rátok, mert a Dió felé sétáltunk haza.
Votiv!
bulást mindkettőtöknek!