A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Mi sem vesztünk el, csak bent a munkahelyen nem mûködött a billentyûm... elveszett a "b" betûtõl jobra minden.

Lányok van egy óriási problémám fáj a fogam ...így péntek este elég lehangoló...

Holnap verseny, na bravó...

Mosz elmex öblögetõvel öbéögetem, meg glikosepttel, de tudom gyógyszert nem lehet bevenni, ha netán az ügyeletre kell menni, úgye injeciót nem kaphatok?
Mit csináljak?

Valaki keresett kõbányai kismamákat, én is köbányai vagyok Újhegyin lakom, a Bajcsyról hát 1 szer voltam a nõgyógyászatán 1 éve, vasárnap este, úgy görcsöltem...
Alig akartak velem szóba állni...

Anyukám volt ott 5-6 éve, a nõgyógyászaton hát akkor elég lepusztult volt.

De lehet, hogy azóta jobb lett.

Sziasztok
Manó2
17+5
manó2

Szassztok!Kép
Úgy látszik rossz idõk járnak a billentyûzetekre. Az enyémen nem mûxik a bal oldali Shift, meg a Caps lock. Ha véletlenül lenyomom valamelyiket, minden megbolondul.KépKépKép
Na mindegy, holnap megpróbálom kipucolni.

Ma nagyon sokat keményedett a hasam. De még semmi rendszeresség...Mondjuk még egy hetet jó volna kihúzni 2in1! A maradék egy héthez viszont már egyáltalán nem ragaszkodnék.Kép Minden nap beszélek a kisnyunyival, hátha hallgat rám...

Fáj a derekam, megyek csücsülök egy kicsit a labdán...

iancsa
37+5

Kép
Kép
iancsa

sziasztok!

Megjöttem a terheléses (reggeli utáni) cukorról 5.53 lett, ami nagyon jó. Aztán voltam dokinál, a méhszáj 3000.
Na ezt adjuk össze: becsukódott két hét alatt a külsõ méhszáj, vagy mi van. Nem mintha baj lenne, de létezik ilyen???
Szóval ma nagyon jó napom volt.

Csilla1
Bence novemberben lesz 2 éves, a picur (talán Dóri baba)
januárra várható.

Sasha
Lehet hogy nem hiszed el de én a wc-n vajúdtam, ugyanis olyan hasmenés érzésem volt este 10-tõl. Még szerencse, hogy kispapi éjszakás volt, és csak amikor másnap délben felébredt, akkor parancsolt rám, hogy irány a kórház. Addig hagytam aludni. Negyed négykor értünk be, háromnegyed ötkor született meg Bence. De azért a wc-túrák között, jó háziasszony módjára még kivasaltam, amivel el voltam maradva. Szóval van ilyen is. Nekem csak akkor esett le, hogy szülök, amikor az ügyeletes doki közölte, hogy EDA-ra nincs idõ, és a baba a dokimat sem biztos, hogy megvárja.

Manó

Amikor Bence született, a dokim engem is megkért, hogy lehetõleg ne másnap délután szüljek, mert sokan jelentkeztek már a másnapi magánrendelésére, amit 30 km-rel odébb tartott. Ekkor még 2000-res volt a méhszáj.
Mint az elõbb leírtam, az én kisfiamnak nem akkor jutott eszébe elõbújni??? De azért visszaért az orvosom, és minden rendben zajlott. Ez nem ijesztegetés akart lenni, csak egy történet, hogy ilyenek a babócák

Heni
25+5
heni1979

[color=#ff0000]
Már annyira hiányoltalak és annyira aggódtam, hogy minden rendben volt-e, de látom hogy igen és tiszta szívembõl gratulálok!KépKépKép Felix baba gyönyörü, iszonyuan szép kontúros szájacskával rendelkezik és gyönyörü pofivalKép És nagyon nyugis bébi ahogy irod! Hát nagyon-nagyon irigy vagyok meg kell valljamKép
Sok boldogságot kivánok és továbbra is ilyen nyugis napokat. Azért ugye hallok még felõletek???

sok puszi Nektek!
sasha
39+2

Kép
sasha

Edina!!!KépKépKép

HURRÁ! HURRÁ! HURRÁ!Kép

Gratulálok Félixhez, a gyönyörû KISHERCEGHEZ!!Kép
Sok puszi Nektek, sok tejcsit és BOLDOGSÁGOT!!!Kép

Katka!!

Neked is szívbõl gratulálok a kisfiadhoz!!!Kép

Szilcsike!!Kép

Neked pedig sok boldogságot a házasságban!!!Kép

Timici!Kép

Igen, tényleg csodálatos, hogy kislányom van!!
Én is kb. 18 éves korom óta ábrándoztam róla...
és látod, bejött...tehát érdemes próbálkozni Neked is!!
Gratulálok a kisfiadhoz!Kép
A linea nigra nálam kb. a 33. hét táján alakult ki, úgyhogy
ne add fel a reményt!!Kép

Sasha!!!Kép

Gabika nagyon szeret odabent...
Várom ám az sms-t! és szurkolok EZERREL!!!Kép

Melissa tényleg TÜNDÉRI, most már teszek fel róla képet a profilomba, ígérem!!

Mj!

A csuklás nem probléma, bár valószínüleg születése után is "csuklós" lesz a babád.
Melissa is rengeteget csuklott a pocimban is / naponta 3x
15 percet átlagban / és idekint is folytatta.
Õt nem zavarja egyelõre...

Kismaczi!!Kép

Nyugodj meg, lazíts és pihenj!
Én is voltam így, kb. annyi idõs babásan mint Te...
Ne aggódj, semmi probléma legyen kellemes hétvégéd!!!Kép

Puszi Mindenkinek, Kispocisoknak jó pocaknövesztést, Nagypocisoknak gyors és könnyû szülést!

Sheila és Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

MomoKép, ZuluKép, IancsaKép,
köszönöm az infókat hordozó ügyben.

Ma voltunk szokásos heti bevásárlásunkon a Corában, és megnéztük az ott kapható készletet. Voltak nagyon jók és kevésbé jók is, na meg volt Chicco méreg drágán, de az nagyon szupi volt. Minden esetre kispapát bíztam meg a hordozó felülvizsgálatával, mert azért mégis a kocsiban lesz, na meg ez is kicsit olyan ketyere szerû izé és nem ruha, ezért kicsit jobban érdekli.KépKépKép

És jelentem megvettem a gyermek elsõ 2 bodyját(1fehér+1halványsárga), hurrrrá!Kép

Katka, hatalmas gratula gergelyhez!

Edina, gratula Felixhez, megnéztem a profilodban a képét.Kép Gyönyörû baba, ilyen babácskákat fényképeznek a magazinokban. ÁLOMSZÉP!!!Kép

Most megyek alukálni, bár a gyermek rugdos ezerrel, de álmos vagyok, csak nem akartam lefeküdni mielõtt még nem olvasom el a mai du. termést. Jelentem végeztem vele.

Mindenkinek szép álmokat, a finiselõknek hajrá!!!Kép
Pussza,
Timici
23+0
timici

Katka, bocsi, csak már fáradt vagyok.

HATALMAS GRATULA GERGELYHEZ!!!!!Kép

Timici
timici

Sziasztok!

Kamilla,
én a MÁV kórházban gondolkodtam, mert ott van mindenféle alternatív szülési lehetõség, meg egyébként is elég jókat hallottam felõle. De ez még egyáltalán nem biztos, mármint, hogy átmegyek. Az viszont biztos, hogy ha az ember kórházat vált, akkor orvost is kell váltania. Azt meg nem igazán tudom, hogy akarok-e másik orvost. Végtére is a jelenlegivel nincs semmi bajom.

Katka, Csilla1
Köszi az infókat a Rókusról. Katka, neked ezer gratula! Kép Amiket írtatok az azért nem hangzik olyan vészesen. Persze én nem annyira a kórtermek miatt aggódom, inkább magával a szüléssel kapcsolatban vannak a Rókussal kapcsolatban fenntartásaim. Azt olvastam a Kismama magazinban (a Rókus szülészetének vezetõ fõorvosa mondta), hogy náluk 30 % a császáros szülés, ami ugyan országos az átlagnak mondható, de szerintem ez nagyon sok. Persze nyilván a lehetõ legnagyobb biztonságra törekszenek, és ez viszont jó. Úgyhogy az a végeredmény, hogy nem tudom...

Edina, neked is sok-sok gratula! Kép

Tegnap írtam nektek, hogy nekem is folyton mondogatják, hogy nahát, mekkora hasad van, ma meg ehhez képest azt mondta valaki, hogy jé, már 5 és fél hónapnál vagy, és milyen kicsi a hasad. Kép Ki érti ezt? Kép

Kispici
24
kispici

Edina!

Nagyon szép a kismanód, gratulálok!

Betti
33+4

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok,
Teganap az M1 hiradoban volt egy hir hogy Dr.Czeizel Endre szerint mar azt is tudjak szimulalni hogy milyen nemu gyereket akar az ember marmint itt Mo-on,es szerinte ezzel meg lehetne allitani a nepesseg csokkenest hazankban.Aztan mutattak egy csaszaros szules azon jelenetet amikor kikapjak a babat.Hu annira izgi volt : )))
Na ma is jo koran felkeltem mert iszonyu ehes voltam,ez a baba mennyit tud enni : )))))

Sheila,
Szoval a csuklas akkor is folytataodik ha megszuletik,hat nekem is van hogynaponta csinalja.Na legalabb tudom hogy idekint is fogja ; )

Gomboc,
Mond meg Csiknak hogy udvozlom es gyogyulgasson ezerrel.
Eszter meg nem hivott de jovo heten racsorgok ha meg akarunk egy kozos talit addig mig elobujik a baba.

Katka
Gratulalok Gergely babahoz !

Edina,
Nagyon szep a kisfiad!!!!Ezer gratula hozza es minden jot tovabbra is Nektek !!!!

Mano2,
Hu a fogfajas ismeros.Nekem a 20.het korul mar annyira fajt hogy ki kellett huzni.Kaphatsz injekciot az tuti,csa ka rontgent kell hanyagolni.

Na pusz
Kataa
36+4

Kép
Kép
kataa

Szép jó reggelt mindenkinek, hamár az idõ nem kecsegtet semmi jóval, legalább a kedvünk legyen az.Kép

Sheila,Kép
köszi a gratut a kukacoshoz.Én is örülök neki, hogy most fiam lesz, mert majd megvédi a hugát vagy az öccsét.Kép
Egyébként mindegy milyen nemû így elsõre, a lényeg, hogy a 3 tervezett babából legyen lány is.KépKépKép
Szóval linea nigra ügyben még reménykedhetek.De jó!!!Kép
Bár eddig mindenkitõl azt hallom, hogy végre halványodik, nekem meg valahogy olyan nõies dolgonak tûnik a terhesség alatt. Egyébként sem éreztem magam még ennyire nõnek soha.
Na nem azért, mert csini kismama vagyok, hanem mert itt fejlõdik bennem ez a pici csoda!!!Egyszerûen mindig ámulatba ejt az, hogy képesek vagyunk egy élet kihordására, hogy a testünk tudja mit kell tennie. Csodálatos!KépKépKép

Na jó, nem akarok túl szentimentálisnak tünni, csak annyira lenyûgöz.Kép

Myssnia,Kép nagyon szép az az oldal, amit becopyztál. Köszönet érte, olyan jó volt végignézni.KépKépKép

Kataa,
lenne Hozzád egy kérésem. Mivel én is a SOTEn fogok szülni, megtennéd, hogy majd megírod a tapasztalataidat a szülõszobáról, szülésznõrõl, kórteremrõl (pl.mennyibe kerül az egyágyas szoba, ha esetleg megtudod), mit kell vinni és mit adnak és hasonlók. Nagyon sokat segítenél nekem.Kép
Ugyan még odébb van, mire szülök, de addig is jó lenne tudni. Elõre is nagyon szépen köszönöm.

Olyan gyorsan eltelik az idõ. Mikor jöttem Te a 25.hetet Sasha a 28.hetet taposta. Most meg tessék mindjárt szültök és lassan én tartok ott, ahol akkor Ti. Hihetetlen, hogy elmenetek a hetek.KépKépKép

Mi lehet Zsuzsival??? Olyan kiváncsi vagyok mit látott az UH-n. Remélem jön hamar és megtudjuk a titkot.Kép

Megyek összeszedem magam és lesétálok a postára.Kép
Ennyi testmozgás nekem is kell naponta,nem?Kép
Pussza,
Timici
23+1
timici

Sziasztok!

Tegnap voltunk a Biovitalos Uh-n! Csináltak videókazettát, ha nem is az igért fél óra volt, de nem baj, nem is bánom.
Viszont! Aki volt már 3D-s fotón... Hát ha én azt tudom, hogy ilyen. Éreztem a hullámok rezgését, amikor készítette a képet. Milyen lehetett szegény kicsimnek a fején ezt érezni. Úgy sajnáltam. Soha többet nem teszek vele ilyet. Kép Mert, biztos nem káros, dehát tuti nem jó érzés (nem még az én hasamnak, de még az õ buksijának). És többszöri próbálkozásra sem engedta magát lefotózni. Így csak 1 db sikerült, de azon nagyon töri a fejét! Kép
Ellenben jó volt látni, ahogy iszik, csuklik, és egyfolytában csak mocorog.

Irtad Gömb, hogy te is akkor mész. Hát csak hátulról láttalak, mert nagyon elvoltatok varázsolva. Kép Kép

myssnia 20+2
myssnia
Budapest XI. kerület

Most pedig elnézek a Megatoyba! Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Most pedig elnézek a Megatoysba! Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lányok!Kép Jó hétvégét Mindenkinek!Kép

<FONT COLOR="aa00aa">KATKA! EDINA!
Szívbõl gratulálok Nektek! Kívánok sok-sok tejcit, jó egészséget, és sok boldogságot!</FONT>KépKépKépKépKép

Mi még megvagyunk, reggel óta eléggé fájdogál a hátam. A kispapa meg elutazott hétvégére, úgyhogy remélem a Babóca nem viccel meg bennünket!

iancsa
37+6

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk még!Kép

Missyna!
Én voltam 3D-s ultrahangon és fotózták is de én nem éreztem semmilyen remegést vagy mit! A baba sem érzett szerintem. Gabim is ugrált közben, de már elõtte 1 órával is úgyhogy tuti nem amitattKép Sõt utána el is aludt, végre, mert már akkor sem kimélte az anyjátKép
Jó vásárlást!Kép

További szép napot!Kép
sasha
39+3

Kép
sasha

Sziasztok!

Kata,Kép
Nekem nincs még ilyen barna csíkom a hasamon, ez a linea nigra, ugye? lehet, hogy nem is lesz? Persze a köldököm alatt még nem szemléltem meg, hát odáig már nem látok el&#8230;.

Chrissy,Kép
Én is a taalyi esküvõs topicból &#8222;származom&#8221;, ugyanezen a néven futottam, és képeket is raktam fel az e-skuvo.hu-ra. Te is?

Moni,Kép
Nekem is csuklik a pocaklakó, de nem minden nap, kb. 2-3 naponta, annyira tetszik, olyan édes.

Gombóc,Kép
Te voltál a Höri? Ez tök jó.

Timici,Kép
Akkor nekem azért tûnt el a szõrpihém a köldököm körül, mert kislányom lesz? hihi Bár már a lábamról is eltûnhetnének a szõrök.

Sasha,Kép
EGyáltalán nem vagy hülye, ha görcsöl akkor olyan helyzetbe kell kerülni, hogy kevésbé fájjon. Nekem is állatira görcsölt a mensim, és napjában többször mentem WC-re , ahogy unokaöcsémnek mondanám &#8222;répát tettem a bilibe &#8222; és ez mekkönnyebbülést hozott nekem. Általában úgy múltak el a görcseim, hogy Meristin kúpot lõttem fel.

Zulu,Kép
jót nevettem a &#8222;szomszédodon&#8221;, na meg a &#8222;torzfejen&#8221;, Te is nevess rajta, lehet hogy neki terhesség nélkül is torzfeje van, nem? Asszem nekem is bõven volt részem a kedves kolléganõk beszólásaiban.

Katka,Kép
Gratulálok Gergõhöz!

Edina,Kép
Gratula neked is!

Timici,Kép
Milyen volt az a chicco hordozó, mert el akarok menni a Corába, a jövõhéten. Én a Concord Baboo-t néztem ki, errõl hallottatok valamit, v. ismeri valaki? Hordozónál a sok száz szempont mellett, még azt is nézem, hogy viszonylag jól ki legyen bélelve, és az anyag alatt ne legyen érezhetõ a kemény mûanyag.

Brokkoli
31
brokkoli

Myssina!

Én ugyan nem a Mammutban hanem a Mega Toysban a 4D Uh rendelõben voltam, 2x, de semmiféle rezgéseket nem éreztem! Nekem az egész nagy élmény volt, és annyivolt, hogy a baba amikor a fejét néztük szembõl, akkor a kezét az arca elé vette, ez tény, de nem menekült. A fénykép meg úgy készült, hogy a mozgó felvételbõl menet közben a jobb képeket kirögzítette, elmentette, és a végén abból nyomtatott ki egyet amit választottam, akkor már nem is volt a hasamona gép. Igaz ott a fényképért külön kellett fizetni 800 Ft-ot, viszont "színes" kép (olyan színû, mint az Uh felvétel). Közben nagyon kellemes zene szólt, ami a videókazin is rajta van, úgyhogy...nem értem te milyen rezgéseket érezhettél, és vajon miért?

Manó 38+1

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Egyébként az biztos, hogy a baba az UH-ot érzékeli, és nem különösebben szereti, mert pl a szívhang hallgatáskor is állandóan elmozog ,úgyhogy az biztos hogy a túl sok ilyen vizsgálat nem túl jó. De azért az túlzás hogy az anyuka is érezze a rezgéseket a hasán! Nem kérdezted a dokit, hogy ez mitõl lehetett?

manó 38+1

KépKép
manó

Sziasztok Lanyok,

Myssnia,

Igen, mi is voltunk a Biovitalnal. Viszont egy kepet sem sikerult csinalni a babocarol, mert a fejet a hasamba furta, meg a kezevel fogta...szerintem a fulet...merthogy zavarta az UH...de nem tudom. Kicsit szomoru voltam, mert tobbre szamitottam. Kispapa mondta, hogy menjunk el meg egyszer, de en ugy dontottem, hogy biztos rossz neki, azert probalja a fejet vedeni...meg az UH-s dokino is mondta, hogy a 3D-s UH sokkal erosebb, mint a sima. Na mindegy, a lenyeg, hogy mindent OK-nak talaltak...es majd ha megszuletik, akkor bepotoljuk a fotozast.
Orulok, hogy Nektek sikerult legalabb egy fotot csinalni Kép
Egyebkent egy erdekesseg...az ottani gep azt hozta ki, hogy november 16-ra varhato a baba, ami felettebb furcsa lenne, hiszen az csak 8 honap (utolso mensi elso napja marcius 16)...hihi...meg szerintem a dokino sem ertett olyan nagyon ahhoz a gephez...a vegen mondta is, hogy o igazabol gyerekorvos...

na pusz,

gomb (28+1)
gombolyu

...ja es mar iranyba fekszik a baba...fejfekvesben, vagy valahogy igy irtak...Nemreg egyszer szoltam kispapanak, hogy egy oklomnyi valami vandorol a hasamban (szerintem a feje voltKép...szerintem akkor tortent a dolog...marmint hogy iranyba fekudt...

gomb (28+1)
gombolyu

Edina
gratulálok a kis Félixhez és sok tejcsit és Boldogságot nektek Kép

Katka
gratulálok neked is Gergö babához és sok boldogságot és tejcsit kivánok Kép

Sasha
neked meg továbbra is Drukolok hogy minél elöbb kezedbe tarhasd Gabibabát Kép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Hali!

Most telefonált anyósom, hogy az apósom gyerekkori haverjának a lánya már bent van a szülõszobában...KépKép Életemben egyszer találkoztam azzal a lánnyal szóval túl nagy ismerettség nincs köztünk... és nagyon irigy vagyokKép Az a baj, hogy nem tudom melyikünk volt az idõsebb várandós, elfelejtettem, hiszen lényegtelen volt számomra és kiment a kobakomból. Szóval most itten irigykedem(Kép) és teljesen lázba jöttem, de minyá lehütöm magamat ne izguljatokKép
Párom meg most jött haza este 7-kor. 10-kor ment el dolgozni, persze plusz munka volt és szegény lefürdött utána beájult az ágyba.

Edina drága!
Tessék néha jelentkezni!KépKépKépKépKépKép

puszi mindenkinek és nyugodalmas jó éjszakát
sasha
39+3
sasha

Timici,
Persze majd leirok mindent de tudod nekem csaszar lesz ugyhogy egy kicsit mas a szitu.Ugyhogy a szuloszabat kihagyom vagyis inkabb lecserelem a mutore : ))
A fiztos szobarol nem tudok,szerintem ott nincs,de javitsatok ki ha van.Viszont a dokim megigerte a 2 agyasat,de az sem lesz baj a ha 3 lesz.En nem szeretnek egesz nap egyedul lenni.
Pocok baratnenk nekem mar egy csomo hasznosat mondott.Es Cics is leirta hogy a babanak nem kell vinni semmit csak majd azt amiben hazajon.Amugy meg a pakk bepakolasat is az itteni listarol neztem.
Hti igen nagyon megy az ido es nekem mivel nem varjuk a 40 hetet egy kicsivel tobb mint ket het mulva mar ijon is golya es hozza babat. J))))))))))))))))

Myssnia,
Nekekm sem volt tul nagy elmeny a 3D ,mert az egyik ezevel az arcat a masikkal meg a fulet takatra,keszult egy edes kep de szerintem neki nem tetszett a dolog az tuti,ugyhogy mi sem emgyunk tobbszor.

Erika,
A koldok alatt en sem vettem a eszre de a kispapa felvilagositott rola egyszer : )))

Ma megvettuk az utolso dolgot is a babanak ugyhogy vegre minden megvan !!!!!
NA megyek mert ez a nap nagyon lefarasztott,
Jo ejszakat
Kataa
36+4

Kép
Kép
kataa

Jó estét a Kismamáknak,Pocakoknak,Mindenkinek!!!KépKépKép

Brokkoli,
sajnos nem tudom milyen tipusú volt a chicco hordozó, megnéztük, mert jól nézett ki, de a 24 990,-Ft-os árát annyira sokallom, hogy nagyobb figyelmet nem szenteltem neki. Szerintem nem ér ennyit, hiszen kb. 1éves koráig jó a picurnak, aztán már nem fér bele.Kép
Ja és használtan a Kismamában 5 500,-Ft-ért hirdettek chicco hordozókat. De ennek a tipusát sem tudom.

Kataa,
a császáros szülés storyt is nagyon várom, hisz ki tudja velünk mi lesz. Persze remélem, hogy sikerül rendesen megszülnöm, de anyukám egyáltalán nem tágult, így egy teljes napi szenvedést után megcsászározták. Szóval akármi lehet.Kép

Múltkor az ultrahangra várva beszéltem egy lánnyal, aki szintén a SOTEn szült és õ azt mondta, hogy nem adtak semmit és mindent vinni kellett, mert egy napra csak 3 pelenkát kaptak, popsitörlõt meg egyáltalán nem. Érdekes nem? Vajon ez most mitõl függ??? Szóval, ha nem nagy gond szívesen hallanám a legújabb helyzetjelentést.Kép

Fizetõs szoba van, ez biztos. Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül. Egyébként én úgy tudom, hogy 1,2 és 4 ágyasak a szobák. Mikor én bennt feküdtem a terhesosztályon, ott nagy volt a tisztaság, a kaja is ehetõ volt csak kevés.Kép
Ettõl függetlenül és persze ha lehet egyágyas szobában szeretnék lenni a babyvel, már amennyiben megoldható lesz és lesz üres szoba.Kép

Myssnia,
mi eddig már 2x voltunk 4D UH-n. Az biztos, hogy a babának nem tetszett, ha tehette elfordult és csak a hátát mutatta, de én nem éreztem semmiféle hullámokat vagy remegést a vizsgálat alatt. A képeket itt is(Praxis) menet közben rögzítették a videofelvétel alatt és a végén megmutatták, hogy válasszunk. Szóval nem tudom, mit érezhettél.Kép

Gömb,
megkérdezhetem, hogy hívták az orvosnõt? Gondolom a leleten rajta van a neve, mert ha lehet akkor inkább nem hozzá mennék. A gyerekorvosok biztos nagyon értenek a gyerekekhez és meg tudják állapítani, hogy jól van-e, egészséges-e, de én mégis inkább egy szonográfusnak örülnék, aki ért a géphez is és tudja mit kell nézni.
A múltkori szívuh-t egy gyermekorvos csinálta, aki a szívhez, gyerekhez nagyon ért, de mikor megkértem, hogy "nézzen mán rá" a méhlepényre, akkor annyit mondott, hogy õ ért a lepényekhez, ha túrósról vagy mákosról van szó.KépKépKép

Iancsa, Sasha, Manó Kép
még mindig egyben, nagyon izgi. Mi lesz itt a jövõ héten, nagyon kiváncsi vagyok.Kép

Ma nagyon aktív voltam. Ugyan minden megmozdulás után ültem szigorúan vagy 10percet Kép, de így is nagyon büszke vagyok magamra. Átválogattam 2zacskó ruhát(sajátot,amik a költözés óta zacskóban várnak a sorsukra) + kidobáltam a virágaim egy részét, ugyanis most a gyerekszobában laknak, márpedig ott nem maradhatnak, így sokan nem élték túl a mai napot. A többieket holnap átültetem és új helyet kapnak.Kép
Ezenkívül paníroztam patiszont+halat, pucoltam krumplit+brokkolit, mostam, teregettem. Remélem nem lesz holnap böjtje a "nagy" házimunkának.KépKépKép

Most viszont megyek fürdök és lefekszem, mert érzem, hogy már csukódnak a szemeim, Bence pedig elkezdte a rugdosódást, amit mindig bedob, ha a gép elõtt ülök.Kép
Pussza,
Timici
23+1
timici

Kedves Lányok!

Elõször is gratulálok a babákhoz! Lenne egy körkérdésem. Nálunk most merült fel a gyerekvállalás kérdése, de nem tudom felkészült vagyok-e rá. Párommal 5 éve vagyunk együtt, elég jó anyagiak mellett és a huszas éveim végén járok. Tehát minden adott, de nem tudom milyen anya lennék. Azt hiszem a "szeretem a gyerekeket" önmagában nem elég. Ti mint majdnem gyakorló és már gyakorló anyukák átéltetek hasonlót? Vagy ez megoldódik terhesség és szülés alatt? Mik a ti tapasztalataitok?
Köszönettel:
Bizonytalan
Bizonytalan

Bizonytalan!

Ne aggódj! Ha már ilyeneken töröd a kobakodat akkor az anyai ösztöneid kezdenek biza feltörni!Kép Most vagyok a 40. héten ami azt jelenti, hogy a pici decemberben fogant. Én tavaly szeptember-október magasságában még nem is akartam soha gyereket!!! Nem akartam szülni! Aztán rá kellett jönnöm, hogy csak a félelem beszélt belõlem és mikor a párom kedvesen (mi is 5 éve vagyunk együtt) biztositott arról, hogy õ nagyon akar tõlem gyereket, egy közös kis bébit, na onnantól valahogy felengedtem és nagyon boldog vagyok, hogy itt rugdal a pocakomban Gabi-baba! 23 éves vagyok és nem érzem magam felkészülve, bizonytalan vagyok. Kétségek gyötörnek, hogy milyen anya leszek, rendesen el tudom majd látni?! Ezek a kétségek majd minden kismama és nõ agyában megfordulnak és természetesek,hiszen nem egy kiskutyát akarsz magadhoz venni!Kép
A kétségek a terhesség alatt sem oldódnak meg, de egyet tudni fogsz! MINDENNÉL jobban fogod szeretni a még meg sem született gyermekedet! És ha megszületik (hallomásból) akkor fognak a kétségek végleg megoldódni.
Én sem tudom milyen anya leszek, de egyet tudok tökéletes anya nem létezik aki mást mond az hazudik vagy bejárónõvel rendelkezikKép

Sok puszi!
sasha
39+3

Kép
sasha

Lánoyk!

Most mondja az RTL Klub, hogy hétfõ este a Fókuszban lesz egy baba aki 670 g-al született!!!! 4 hónap alatt behozta társait és semmi baja! Legalábbis ahogy néztem semmi baja a picinek, de nem is mondták! Hanyadik héten is van kb ilyen súlyban a pici??? 24-25. héten?? Ez azért milyen durva? Alig 1 hónappal a félidõn túl és teljesen jól van a baba!Kép Hát nem szivderitõ, hogy van ilyen? Én úgy örülök neki, hogy meg tudták menteni az életét!Kép

Kép
sasha

Timici
nem kell semmit vined a babának mert mindent adnak meg amugy is egész nap a polyában lesz pelenkát 4db adnak egy napra de ha szökséges adnak töbet is de nem fog keleni mert a reklámajándékok közt van pelenka is popsitörlöt se vigyél mert az is van a reklámajándékok közt és nem is egy fajta
azt nem tudom hogy van-e fizetös szoba de 4ágyas szoba biztos van mert én egy ilyenbe voltam .EZT ELHIHETED NEKEM HISZ ÉN NEM RÉG SZÜLTEM OTT PETIKÉT pontosan 7 hete ha csak nem változot valami azota meg akor a babocának nincs szüksége semire se pelenkára se popsitörlöre .de az iratokat vigyed magadal .én is vitem pelenkát mert azt hitem kell de nem kellet mert kapot eleget meg volt az ajándékok közt is pelus és ezek a pelenkák iszonyu menyiségö pisit képesek magugba zárni és nem folynak vissza egyátalán Kép .

PUszi Csics és Petike Kép

UI:szerintem az a nö nem most szült hanem régeben ezért mondhata amit mondot én meg most szültem ugyhogy csak tudom .
csics

Bizonytalan!!Kép

Csatlakozom Sashához, aki fiatalsága ellenére elképesztõen bölcs tud lenni / ezt szûrtem le számtalan hozzászólásából /
és tuti hogy NAGYON JÓ ANYA LESZ belõle!!!!KépKépKép

Gabika a lehetõ legjobb helyre érkezik!!!!KépKépKép

SASHA HAJRÁ!!!!!KépKépKép

Tehát, ne törd ezen a fejed, az a 40. hét azért 40.hét,
hogy legyen elég idõd felkészülni mindenre,
és kialakuljon a megfelelõ lelki kapcsolatod is a babáddal.
Hidd el, már akkor másképp érzel, ha teszt pozitív lesz...

sok sikert és BOLDOGSÁGOT, jó babavárást Neked!

Puszi: Sheila és Melissa / holnap már 5 hónapos!/

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szép jó reggelt, olyan szépen süt a nap, egész feldobódott vagyok.KépKépKép

Csics,
köszi az infót. A lány akivel beszéltem idén szült év elején, azért nem értettem, hogy miért mondja, hogy vinni kell, mert tudom, hogy Te meg azt írtad nem kell. Szóval a lényeg az, hogy adnak, aztán meg ha nagyon kell, majd hozatok a párommal. Köszi még egyszer.Kép

Bizonytalan,
csatlakoznék Sashához.Kép Ha már ezeken gondolkodsz, akkor itt az idõ a babavállalásra. Minden kérdésedre csak akkor kapsz választ, ha már gyakorló anyuka leszel. Arra azért készülj fel, hogy a terhesség alatt is úgy kell élned, hogy az gyereknek a legjobb legyen, tehát ha még gondot okoz lemondani errõl-arról(cigi,ital,éjszakázós bulik,stb.) akkor várj még egy kicsit. De szerintem a 20as évei végén járók nõkben azért már erõsebb a gyerek utáni vágyKép legalább is én 28évesen így gondolom. Sok boldogságot és mihamarabbi babásodást kívánok.KépKépKép

Sasha,
én is láttam a Fókusz elõzetest. Hát megdöbbentõ, hogy milyen pici volt( szerintem Bence most lehet akkora) és nagyon kiváncsi lettem az interjúra. Bár bennem mindig van egy kis aggódás, hogy vajon nem viseli meg nagyon a kisbabát az a hosszú idõ az inkubátorban. És, hogy a most egészségesnek tünõ gyerek, az lesz-e vajon késõbb is, nem lesz-e olyan károsodása amit most nem látnak.KépKépKép
Szóval én mindig beszélek Bencével esténként, hogy a 36.hétig maradjon, mert akkor már remélhetõleg nagy baj nem lesz, ha megszületik.Kép
Gabi baba viszont már abszolút fejlett és ha Õ is úgy akarja, akár jöhetne is,nem???Kép

Jók legyetek, majd még bekukkantok.
Pussza,
Timici
23+2
timici

Sasha!
Bizony, hogy van ilyenKépKép A mi kis Donátunk 1045gm-mal született Finnországban, és õ volt a legnagyobbKépKép az osztályon. Volt olyan bébi, aki 470 gm-mal született a 24.héten, ma már egészséges, kutya baja, meg nem mondanád, hogy olyan korán született.
Doncink a 28. héten született, most 10 hónapos 8 kilós és 70 cm-es (amúgy 7.5 hónapos lenne.) Már mászik, 2 napja felállt és makk egészségesKép Szóval vannak még csodákKépKép Csak hinnni kell bennük!

Gyors és emlékezetes szülést és gyönyörû anyaságot!!!!!!

Nyuszimanó
nyuszimano

Napfenyes szep napot Kép

Timici,

A dokinot, aki vizsgalt Almassy Zsuzsanak hivjak. Egyebkent az is oda van irva, hogy radiologus szakorvos, de mint mondtam, nekem kicsit bizonytalannak tunt. Aztan lehet, hogy csak hozzaszoktam, hogy a sima UH-n eleg profinak tunik a dokino...
Myssnia,
Neked mi volt a velemenyed a dokinorol?

gomb
28+2
gombolyu

Sziasztok,
szombaton korulneztem kismama ruci ugyben. Kép Kedves kispapa valtozo kedvvel elte tul a megprobaltatasokat, de sikerrel vette az akadalyokat es volt is eredmenye. Kép

Voltunk a Pintacsi Viki boltjaban (III. ker. Matyas kiraly utja 18. a Csillaghegyi HEV megallotol kb. 300 m) itt vannak babaruhak is (hasznaltak is). A kismamaruhak fiatalosak, divatosak, tenyleg aranyosak, de en kicsit konzervativabb vagyok, ugyhogy vegul nem vettunk semmit. Kb. kethetente jon ujabb kollekcio, es telefonon is lehet erdeklodni.

Aztan veletlenul talaltunk ra a Gyongyosi uti es Forgach utcai metromegallo kozott a RENO udvarak becezett gyonyorusegre, ott az utcarol nyilik egy bolt, ami regen ruha nagy- es kisker volt, most ra volt irva, hogy kismamaruhak. Rengeteg es mindenfele, elegans, noies, csinos... Kép Sajna, az arak butikarak, ugyhogy nem olcso, de itt olyan elegantos kismamakollekciok voltak, hogy leesett az allam. Kép Vegul kispapi beleegyezett egy tunika+nadrag osszeallitasba, szerenyen mondhatom Kép, hogy tundibundi vagyok benne. Kép
A tunika kulon is viselheto egyeb gatyokkal, meg bluzt, pulcsit is fel lehet venni ala, igy ha szepen ki kell oltoznom a munkahelyemre, akkor most mar lesz mit felvennem. Kép

Sasha????? Kép

Timici Kép
mindig irigykedve olvasom, hogy a Te babad milyen aktiv. Gombocka hozza kepest olyan kis lusta, sokkal kevesebbet mocorog. Kép

Brokkoli Kép,
Te is az a Brokkoli vagy? Ez tenyleg joooo... Kép

KataaKép
taliban benne vagyok. Jol vagy? Nyugodtan egyel, ha a baba kivanja Kép, Te olyan vekony vagy meg mindig! KépKépKép

Pusszantas,
Gombóc
23+1
gombóc

Sziasztok,
Remelem ma is jol fogok aludni mert egy csomot setaltunk ma. : )))Ja es megneztuk A Hugh Grant uj filmjet A fiurol-t.Nagyon tetszett : ))))
Az etteremben ahol ebedeltunk a pincerno megkerdezte hanyadik honapban vagyok ,mondom mar a 9.ben .Erre O es mi lesz,mondom nem tudjuk.Erre ramnez is kijelenti jo hangosan: biztos Lany mert olyan csini vagy Te is.Hat csak mosolyogtam ezen az ujabb nepi joslason : )))

Timici,
Ok,persze feltetlenul leirok minden hasznos infot es tapasztalatot.Biztos jo az egyagyas szoba is mert akkor ott lehet veled a ferjed is.Azt hiszem azert nekem jol fog esni egy ket biztato szo a szomszed anyukaktol is.Meg hat ahogy en magamat ismerem szivesen hasznalom a beszelokemet foleg ha azonos az erdeklodesi kor,mint most is: ))))

Bizonytala,
Amint 2 csikos lesz a teszt nem fogsz mar ilyenekre gondolni,peresze aggodalmak akkor is lesznek !Viszont ha mindig ahhoz igazitanank a gyereket hogy nekunk mikor jo karrier es egyeb szempontbol nem biztos ennyi gyerek szuletne.
En mindig azt mondtam hogy e nelkul semmi ertelme egy no eletenek J))))
Sok sikert hozza!!!!: ))))

Csics,
Koszi a megerositest : ))) De jo neked hogy mar 7 hetesek vagytok.Amint kozledik a szules kezdek egy kicsit besz&#8230;.ni.Persze csak Nektek mondom meg a ferjemnek amugy adom az eros not : )))

Nyuszimano,
Nagyon gratulaok Donci baba szep sulyahoz!!!Minden szepet es jot nektek tovabbra is mert megerdemlitek.

Gomboc,
Orulok hogy vettel egy rucit,ez olyan jo nem???
Jol vagyok nagyon ,sot ha nem kell jonni menni fitt vagyok es semmim sem faj.Ugyhogy fel a fejjel Neked sem lesz rosszabb.
Jovo szombat megint jo nekem !!!!Majd irok !

Pusz
Kataa
36+5

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
nahát azt hittem estére jó sok olvasgatni valóm lesz, de ahogy látom a jó idõ mindenkit kicsalt a zöldbe.Kép

Olyan szép idõ volt, délután mi is sétáltunk a párommal egy nagyot a parkban. Persze a végére(kb.45perc) majd meghaltam, de nagyon jól esett.Kép

Kataa,
köszi, alig 3hét és itt a nagy esemény.KépKépKép

Gömb,Kép
köszi a dokinõ nevét, majd megkérdem mikor nem õ van, hátha a másik orvos(persze ha van ilyenKép) határozottabb lesz.Kép

Nyuszimanó,Kép
örülök, hogy jól vagytok, további sok boldogságot és egészéget.KépKépKép

Viszont az is tény, hogy a kis súllyal született újszülöttek ellátásában nyugaton nagyobb a gyakorlat. Amerikában már a 20.hét után született babákat is meg tudják menteni.Kép
Remélhetõleg nemsokára itthon is egyre jobb eredményeket érnek el az orvosok. Minden esetre a SOTE-t többet között a nagyon jól felszerelt NIC miatt is választottam.

Gombóc,
gratula az új rucikhoz. Olyan jó lehet, hogy van valami ami kifejezetten a mostani alkatodra jó.Kép

Én most a strech tunikáimat hordom, amik nagyon jól kiemelik a pocit, csak az a baj, hogy ujjatlanok ezért kell hozzá felsõ is. Viszont nacim, na az nincs. Ma is elterveztem, hogy akkor megvarrom amit kiszabtam, de helyette virágokat ültettem, sétáltam, mostam, teregettem, pakoltamKép. Most itt vagyok naci nélkül.Kép

Bence tényleg nagyon aktív tud lenni, séta közben is többször meg kellett állnom, mert annyira rongálta a babaházat, hogy nem tudtam menni.Kép. De lesz majd Gombócka is ilyen, és akkor majd örülnél, ha nyugisabb lenne.
Egyébként sokszor túl aktív, és amikor meg nem mozog, aggódom. Szóval sehogy se "jó". Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen marad megszületése után is, na akkor végre búcsút mondhatok majd a plussz kilóknak. Már alig várom.KépKépKép
Na, ezzel csak azt akartam mondani, hogy fel a fejjel és türelem. Az is lehet, hogy sokat alszik, igazi jó gyerek.Kép

SashaKép merre jársz, gyere mesélj!!!Kép

Este kutyás film lesz a TV-ben (RTL Klub:Kutyám Jerry Lee 2.)Kép Már másfél hónapja nem láttam a kutyusom, olyan nagyon hiányzik.KépKépKép Csak attól félek, ha meglátogatom nem fogja érteni miért nem hozom magammal, így inkább nem megyek, de már nagyon nehezen birom.Kép
Így hát nem kizárt, hogy pityeregni fogok a filmen.Kép

Jók legyetek, majd még benézek.
Pussza,
Timici
23+2
timici

Kedves Lányok!

Köszönöm a biztatást,azt hiszem akkor belevágunk a családalapitásba.Kép Nagyon izgi,remélem hamarosan csatlakozhatom a topikhoz. Szerencsére nem kell nagyon lemondanom semmirõl, mert soha nem cigiztem, az italgyártó cégek csõdbe mennének, ha mindenki csak annyit inna mint én(egy év alatt talán egy üveg sör) és otthonülõ tipus vagyok. Mégegyszer köszönöm a hozzászólásokat, sokat segitettetek. Mindenkinek jó babavárást és könnyû, gyors szülést kivánok!

már egy sokkal kevésbé Bizonytalan Kép
Bizonytalan

Nyuszimanó!Kép

Örülök, hogy jól vagytok, és Donci már mennyi mindent tud!!Kép
Nagyon strammm kis legényke!!Kép

Sok boldogságot Nektek továbbra is!

Timici!Kép

Nagyon helyes, használd is ki ezeket a második trimeszteres
"aktív" heteket! / késõbb úgyis lesz ez még így se /Kép
a szervezeted úgyis jelzi majd, mikor kell pihenõt tartanod...
miért nincs Veled a kutyusod??Kép

Kedves Bizonytalan!Kép

Ez a beszéd, vágj bele!Kép
Nagyon várom, hogy újra gyere babával a pocakban!Kép
Minden jót Nektek!!Kép

Sasha, Virtuális Kishúgom!Kép

Miért érzem úgy, hogy Te már...??Kép

vagy tévednék? ...nem hiszem

Puszi Mindenkinek!

Sheila és Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

A párom egy új játékot talált, így nem igazán "férek" a géphez Kép, úgyhogy csak röviden:

Edina!
Most olvasom a jó hírt! Kép
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, a picúrnak pedig sok-sok tejcsit!!! KépKépKép

Kata és Dóribaba aki ma 4 hónapos! KépKépKép

KépKép

KépKép
kata007

Szia Drága Virtuális BarátnõmKépKépKép

Sheila
Sheila

Sziasztok!
Katka, Edina! Gratula a babákhoz! Minden szépet és jót kívánok nektek!
Sasha, mi van veled??? Olyan izgalmas... Kép
Gombóc! Megkérdezhetem, hogy milyen árban voltak a tunikák-pulóverek abban a Gyöngyösi úti-Forgách utcai kismama boltban? Valami pulóver-félét kéne venni nekem is. A jó kis laza, bõ pulcsimban még a saját barátnõim is "leszólták" a pocakomat, azt mondták, nem is látszik KépKépKép Pedig én olyan büszke vagyok rá, és hát ezt itt nem kell mesélnem, mennyire zavaróak az ilyen kedves megjegyzések... Kép Arról nem is beszélve, hogy az emberek a buszon-villamoson megnézik a hasamat maguknak, és szinte látom, ahogy végiggondolja magában, hogy ez most terhes vagy dagadt vajon, és biztos az utóbbi következtetésre jut, mert véletlenül sem áll fel senki, hanem kibámul az ablakon... No de mindegy, ezen már csak mosolygok magamban. KépKépKép
Viszont, hogy jót is mondjak, Kismaci egyre gyakrabban "bugyorog" itt a hasamban, néha olyan érzés, mintha a kezével tapogatná végig belülrõl KépKép annyira aranyos... És holnap negyed hatra megyünk ultrahangra, ahol végre a Kispapa is láthatja, már alig várjuk, sose vártunk még így egy hétfõi napot... Kép
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi
Franyo
18 +
franyo

Hali!

Megvagyunk csak akad a netünk! Gyorsan irok aztán olvasok! Remélem nem megy el a net amig itt firkálok, ezért most csak enniy!KépKép

sasha
39+4

Kép
sasha

Hello-Bello!

Sheila,Kép
hát igen, ma nagyon aktív voltam, persze most meg olyan vagyok, mint a mosott k*ka.Kép De muszály ilyenkor, mikor jól vagyok belehúzni, mert ki tudja holnap hogy leszek.Kép vagy inkább Kép

Kutyusom azért nincs velünk, mert én nem tudom sétáltatni, ugyanis 35kg és nagyon húz, póráz nélkül pedig nem tudom levinni, nem fogad szót.Kép Párom pedig 2 hétig bírta, aztán bemondta az unalmast. Így mikor kórházba kerültem, az anyukámék gondjaira lett bízva és még most is az õ vendégszeretetüket élvezi.KépKépKép Nagyon szeretném már hazahozni õt, de nem hiszem, hogy terhesen le tudnám vinni, kockáztatni pedig nem szeretnék. Így csak abban reménykedhetek, hogy szülés után hazahozhatom. Csak az még olyan nagyon messze van.Kép

Franyo,
gratula a bugyborék érzéshez. Ez mostantól egyre többször és egyre jobban érezhetõvé válik. Aztán lesz olyan is, ami nem annyira aranyos, de azért jó, hogy ott van Kép. Bence a film alatt szerintem bukfenceket hányt, mert majd szétszakadt a hasamon a bõr, annyira nyomult.Kép Most nyugi van.Kép

Bizonytalan, hurrrá! Nagyon várunk a babás hírrel.
Minden jót nektek addig is.Kép

Sasha,
ezek szerint még 2in1. 3nap a kiírásig. Meddig engedik túlhordani, ha úgy alakul???

Timici
23+2
timici

Szassztok!Kép

Mi is megvagyunk még!Kép
Ma voltunk a mamáméknál, jól kifáradtam, mert ott voltak még egyéb távoli rokonok is, akikkel sokat kellett jópofizni.KépKépKépNehezen tûrtem, fõleg, hogy egyikük folyamatosan a pocakomat akarta simogatni.KépBRRRRRR! Utálom!
Most kicsit feszül a pocim, de nem vészes.
No megyek pihenni!

iancsa
38 (jaj,de jó leírni!KépKépKép)

Kép
Kép
iancsa

Kedves Bizonytalan,
bár még nem vagyok kismama, de néha benézek ide. A párommal mi is most tervezünk babát, ha érdekel, hogy milyen vizsgálatokat végeztettünk el annak érdekében, hogy a baba egészséges legyeen (már amit a mi részünkrõl meg tudtunk tenni) írj mail, és szívesen beszámolok.

puszi
Orsi
kovacs.orsolya@balzer.hu
ps. kérlek levelet írj, mert még nem járok erre olyan sûrûn... remélem nem olyan sokára már állandó tagok leszünk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Katka, Edina
Szeretnék én is gratulálni a babátokhoz, sok boldogságot és sok tejcsit kívánok! Kép Kép

Sasha
Nagyon izgi, már a célegyenesben vagy, minden nap jövök és nézem hogy mikor írod, hogy "Na lányok megyek a kórházba..."
Kép Úúúúúgy várom már!!

Kataa
Te is haladsz a hetekkel, remélem minden rendben!

A többi finisezõ kismaminak is drukk-drukk!!

Forti és Levi (9 hetes)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék mondani azoknak akik most vágnak bele a gyermek tervezésbe, hogy nagy boldogság fõleg amikor megtudod, hogy pozítív lett a teszt. Nekem kimaradt egy hónapot a mensim, de én már hónap közepén éreztem, hogy egy baba van a hasamban. Mindenki azt mondta csak képzelõdöm erre a következõ hónapba se jött meg elmentem orvoshoz és beigazolodott az érzésem mert a doki közölte, hogy igen babát várunk. aminek nagyon megörültünk a férjemmel együtt.

na csak ennyi bocsika, hogy ilyen részletesen írtam

Andy
andy78

Timici,Kataa
a kortermekbe senki nem mehetbe egy látogato se még az apuka se ha látni akarnak titeket akor bekopognak és te kijösz a folyosora a babával .

Timici
a szülés után ihatsz bármi féle folyadékot elöte és közben nem .és ha minden rendben van akor veled is és a babával is akor akár a 3. napon hazajöhetek

Kataa
elhiszem hogy félsz én is féltem elöte nagyon de ez elmulik fell a fejel minden rendben lesz Kép

Sasha
mi van veled még egyben vagy ? remélem küldesz egy sms ha megvan Gabibaba mostmár bármelyik nap megszülethet Kép

na megyek puszant Csics és Petike
csics

Sasha!

Nálunk a családban van egy kislány aki a 30.héten született, 90 dkg körüli súllyal, 80-ra esett vissza a szülés után. Õk vidéken laknak, mentõvel hozták még a mama hasában az SOTE I.-re, ahol császármetszéssel született. Még jó pár hónapig ott volt, a szemét kellett egyedül lézerrel mûteni, de azóta már 6 éves, és semmi baja, ritka eleven kislány, teljesen behozta a lemaradását. De azt a pár hónapot nem kívánom senkinek, amit akkor átélt a család. Utána még kb 1 évig hetente kellett kontrollra hozni ide Pestre, aztán egyre ritkábban, most meg már egyáltalán nem kell. De azért tényleg bíztató, hogy ez már lehetséges, sõt már 6 éve lehetséges volt!

Manó 38+2

KépKép
manó

Jó reggelt! Kép
Lányok, mi ez a csend? Sok a munka, vagy alusztok még?
Sasha, még 2in1? Kép
Ági, Nyúlandi, hadd gratuláljak nektek, mint egészen friss házasoknak! KépKépKép
Myssnia, elfelejtettem tegnap, hogy köszönjük azt a linket, tényleg nagyon szép, Kispapával ámulva néztük...
Orsi, Bizonytalan: szeretettel várunk, minél elôbbi pocakosodást nektek!
Pussz
Franyo
19
franyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?