A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006-ban akarok szülni

Titi!

Én is bejelöltelek az iwiw-en.Ne hagyd magad és lökdösd te is el az urad agéptől. :lol:

Virág!

Fáj még a fogad?Kiváncsian várom a tesztelésed. :)

Képzeljétek rántottam májat és nem volt tiszta olaj a fritőzben így a gázon csináltam.Lányok katasztrófa.Telecsapkodta az egész falat,ami ugye festve van és nem tudom letörölni.Próbáltam ráfesteni a maradék festékkel,ettől még gázabb lett és a pöttyök is megvannak.Mi lesz így,nagyon rosszul fest. :? Apa elválik ha meglátja. :)
Megyek alszom egy kicsit,remélem mire visszajövök sokan és sokat írtok.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt lányok!

Ma egyszerűen nem tudtam tovább aludni, gondoltam, jövök hozzátok, erre most meg a net szarakodik. Néha már elegem van belőle. De már csak 3 hónap, és lecseréljük az ADSL-t kábelnetre!

Eszter, ismerős a máj problémája... én sajnos mindig gázon csinálom, és folyton csapkod. Igyekszem lefedni mindig fedővel, de ha forgatni akarom, akkor ott a baj. Hál' Istennek nálunk csempézve van mögötte.
Emlékszem az első esténkre az új házban... felavattam én is a falat. Még nem volt konyhánk, és a nappaliban sütöttem a krumplit egy villanysütőben. Amikor felemeltem a fedőjét, akkorát fröcskölt, hogy a frissen festett falra felkenődött egy jó nagy olajcsepp. Azóta is ott virít, nem mertem átfesteni. Bár a festésünk amúgy is egyszerűen katasztrófa, úgyhogy nagyon nem számít neki egy-két folt. :)

Virág, elmúlt a fogfájás? Amúgy Algopyrint lehet bevenni terhesség alatt is! Az meg jó szinte mindenre.
titi_27

sziasztok! elmult a fogfájásom de este megint rájött megint vettem be gyogyszert,akkor veszek be ha már nagyon nem birom tovább!sajnos a fogam alatt ott a bölcsesség fogam aminek nincs hely és a felette lévöt ki kéne huzatnom!de hát biztositás nélkül ez nehéz ugyhogy most még egy darabig szenvedek!

anubias ne aggodj ilyen volt nálunk is van a falon és mivel zsir folt hiába festettem rá azért látszik!ugye nem váltok??? :D

titi képzi már tök rég ota kerestelek iwiwen de persze hogy nem az asszony neveden és csak most is tök véletlenül találtalak meg:)

többiek merre lehetnek???
puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22

ja képzeljétek mekkora buta vagyok!ugye megnéztem a naptárt amit kicsi irt és abba voltam hogy a jel amit mutat fiu nem tudom miért de én tévhittbe voltam nagyon!tegnap néztem egy müsort ahol mutatták a két jelet ht mondom ezek vagy elrontották vagy én vagyok a hülye!gyors iderohantam megnézni és mit ir a naptár?nem fiut hanem kislányt!ugyhogy tuti nem vagyok terhes mert akkor már éreznem kéne valami mást!

Virág
Kép
Kép
virág22

Jaj, Virág, azért ne adjuk még fel, bár már azt merem mondani, hogy reménykedjünk, mert szegénykém megint belédbeszéljük a babát, azt pedig nem akarom! De a lényeg, hogy a doki szerint minden rendben van benned, és ez nagyon jó hír. Bár akkor nem értem, eddig miért nem sikerült?! Na, de majd együtt, ok? :)

Nem tudom, írtam-e már, hogy 3-án mehetünk a boncolást megbeszélni. Egy doki fog velünk beszélgetni róla, hát nagyon várom már. Lányok, azért izgulok is ám nagyon!

Még mindig nem jött meg, és ma 36,5-öt mértem. Lehet, hogy még csak most lesz peteérésem? Ugyanis vettem egy termékenységi tesztet, és ma termékenynek mutatott. Akkor viszont lehet, hogy most fog emelkedni, meg lesz a peteérés is, és így 1 hét múlva kb meg fog jönni. Hát, nagyon kíváncsi vagyok a holnap reggeli hőmre. Állítólag ez a termékenységi teszt, valami PG 53? Vagy valami ilyesmi a neve, elég biztos eredményt mutat. Na, majd meglátjuk.

Ja, és nem is meséltem (szégyenlem is magam miatta), hogy pénteken bent voltam a kórházban, megkerestem a szülésznőt, aki segített szülni, hogy megköszönjem neki a segítséget. Képzeljétek, nem akarta elfogadni az ajándékot, azt mondta, majd ha egészséges babához segít hozzá. Olyan drága volt, én pedig kérleltem, hogy a lelkem megnyugvása miatt kérem, fogadja el, hát nagy nehezen elfogadta. Megpuszilgatott, és azt mondta, hogy ígérjem meg, így viszont mindenképpen találkozunk a szülésnél. Mondtam neki, hogy mindenképp keresni fogom, és remélem, minél hamarabb. Ő az osztályvezető szülésznő a kórházban, és nagyon kedves, mosolygós! Hát, lányok, már van dokim, szülésznőm, csak a baba hiányzik. De bízom benne, hogy hamarosan az is lesz!
titi_27

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás? Lányok,már 3.napja egyáltalán nem veszek be allergiagyógyszert és bírom.Tüsszögök,de nem vieselhetetlen.Pedig ma egész nap a levegőn voltam.Bálinttal kint voltunk a Margit szigeten.Nagyon szuper volt.Csak elég ramatyul érzem magam,mert ugye most jön majd meg,és hát nagyon nem vagyok a toppon.Remélem holnapra megjön,jobban leszek és végre közelebb kerülök a babagyártáshoz is. :wink: Az uram nem hagyott el a pacák miatt,de valamit ki kell találnunk az eltávolításukra. :?

Titi!

Simán lehet,hogy most lesz pé-d.A boncolás eredményét nagyon várom,gondolom te még jobban.Jó,hogy ilyen szülésznőt találtál.Remélem mielőbb újra szülhetsz nála,és most egy gyönyörű egészséges babát.

Virág!

A foghúzás nem sürgősségi ellátás,ha fáj?Vagy biztosítás nélkül az is gázos? Nagyon drága nálatok így a doki?Szegénykém nem lehet egy kellemes helyzet.Mikor csinálod meg a tesztet?

Hol vannak a többiek? :?:

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

titi én is pont erre gondoltam hogy együtt várjuk remélem majd a babáinkat anubiassal ágival és antával együtt!
kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény a boncolás után!olyan rossz ilyenekröl beszélni még ha bele gondolok is már szorul össze a szivem akkor neked még rosszabb lehet,de hát te olyan erös csajszi vagy nagyon büszke vagyok rá hogy ilyen barátnöm van mint te na meg persze a többiekre is

anubias még nem jött meg???nem azt mondtad ma kell megjönnie?húúúúhaaa na nem irom le mire gondolok ugyis tudjátok
sajnos bizti nélkül mindenért fizetni kell és ezt az én pénztárcám nem birja kb egy foghuzás 400euro és akkor még lehet keveset is mondtam!

kicsijuci jobbulást kivánok neked,azt mondom inkább most jöjjön ki mint szülésnél az sokkal rosszabb!
illés nagylányaival azért gyakorolhatod az anyaságot!:)

puszi mindenkinek kihasználom az estémet a drágámmal mer holnap megy el egy hétre én meg egyedül leszek!ugyhogy a héten egyfolytába irok nektek!le se tudtok majd rázni!
szép álmokat joéjt mindenkinek
remélem holnap már a többiek is jönnek
na meg bufo is talán már otthon van és kisáronka hagy neki egy szabad percet hogy anyukája mutathasson nekünk a második szerelméröl is képeket

Virág
Kép
Kép
virág22

tudtam tudtam hogy valakit kihagytam a babavárásbol hát mesit!nem direkt volt!ugyhogy vele is együtt várjuk majd a babákat!
na jobbra el :D
kicsijuci hiányoznak a regényeid de most én potolom helyetted

Virág
Kép
Kép
virág22

Jó reggelt!

Momo!
Kérdezted, hogy a gátmasszázsolaj nem növeli-e a fertőzésveszélyt?
A végén a felesleget le kell törölni, hogy sok ne maradjon, vagy mosakodni.Én csak letörölni szoktam, mert már akkor is jótékony, ha rajta van egyáltalán.

A pocakom teljesen lent van már.Azt mondják, ha a gyomromhoz befér az öklöm, akkor már lent van, hát nekem, ha 3 öklöm lenne, az is beférne :D Ráadásul lent nagyon tud nyomni.A hólyagomat, a beleimet, úgyhogy hosszú távon ülni sem tudok.A derekam még mindig nem fáj csak a szemérem csontom.

Virág!
Az Uh nem okt 8-ra teszi a szülést, hanem szept 28-ra.Nem tudom :) meglátjuk nemsokára.Én türelmes vagyok :D

rimar
rimar

Sziasztok lányok!

Rimar, milyen fura, már Te leszel a következő! És most néztem, hogy ma már 24-e van, és 28-ra vagy kiírva. Atya ég. Mire felteszem a táblát, addigra már megszülsz. :) Lent van a pocid is... tényleg hamarosan itt a bébi. Rimar, kérlek, ha bármi van, azért sms-ben tájékoztass minket. Akár engem, akár bárkit, akit szeretnél, csak hogy tudjunk rólad. A számom, 30/9897-931. Juj, de izgi! :)
A gátmasszázzsal biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat segítesz, és sokkal könnyebben fog menni a szülés. Úgy irigyellek a Szent Imrés szülésért, én is teljesen beleszerettem a szülészetükbe, annyira otthonos, barátságos, olyan emberközeli. Biztos, hogy nagy élmény lesz!

Vajon Bufo hogy boldogul? Már biztos otthon vannak, reméljük a tejcsi is beindult neki. Reméljük, hamarosan tud majd jelentkezni is.

Juci, jobbulást, remélem, már rég elmúlt a torokfájásod.

Virág, igen, tök jó volna, ha együtt kismamáskodnánk!!! Úgyhogy bele kellene már húznom egy kis mensivel. A végén még tényleg ittmaradok egyedül baba nélkül

Eszter, megjött már? És az allergia? Bírod még gyógyszer nélkül? Már csak a mai nap, és holnaptól jön a hűvösebb, esős idő, biztos könnyebb lesz az allergiáddal, csak kitartás!

Na, lányok, nekem ma reggelre ismét leesett a hőm, vajon megjön, vagy a pé közeleg?! Már a mensit várnám, de nagyon-nagyon!
titi_27

sziasztok csajok!
rimar huha már csak 3nap a kiirt idöpontig és az hogy befér az öklöd a gyomrodhoz igen csak a szülés közeletét jelzi!nem fogytál?

titi remélem lassan megjön neked és akkor indulhat a babyprojekt??vagy mennyit kell még várnod?azon meg ne aggodj hogy egyedül maradsz hisz még itt vagyok én is!tudod rád várok :lol:

anubias?merre vagy?csak nem örömmámorba uszol???megjött már??

többiek merre vagytok???ugy tudom csak kodának és kicsijucinak van igazolása ugyhogy gyertek!

mesi,anita,zsepy,momo,sziszike,gyöngyi,ági merre vagytok???

cupi,ancsi,bufo remélem a kisbabokák ide engednek lassan titeket!
puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Sikeresen hazaérkeztünk a kórházból, de csak ma délben. Még egy éjszakát ráhúztunk. Egészen jól érzem magam, de még kicsit lassan mozgok.
A kis Áron egy angyal eddig szinte csak enni kelt fel, még nyafi nem volt. Hihetetlen sokat eszik, már vissza is nyerte a születési súlyát.
Dávid odáig van a kistesóért mindig ölbe akarja venni és puszilgatni. A kórházban legalábbis ez volt.Most nincs itthon , mert nagyon be van rekedve és jobbnak láttuk ha anyukámnál van még néhány napig nehogy valami bacit átadjon Áronnak. Így most ketten vagyunk az én pici fiammal, mert a férjem végre eljut a papírokat is intézni.

A szülésnél történteket leírom majd. Volt egykis komplikáció ezért nem jöhettünk hamarabb haza. Remélem holnap lesz rá időm.

Sajnos még nem sikerült visszaolvasnom, de ahogy lesz rá időm akkor megteszem.
Remélem mindenki jól van.
Próbálok jönni ahogy tudok, de nem ígérem, hogy minden nap leszek.

Titinek nagyon köszi, hogy értesített mindenkit. Küldök képeket is amint tudok.

Puszi

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok Lányok!

Van végre internetünk itthon!

Sajnos még nem mindent tudtam visszaolvasni, de majd igyekszem pótolni!

Zseppynek köszönöm, hogy megosztotta veletek a jó hírt! :D

Minden új babának és "friss" mamának gratulálok!

Máté baba egy héttel a kiírt időpont után született, 4 kilóval és 53 centivel. Szerdán (szept.6.) kellett befeküdnöm a kórházba, tökéletes magzati szívhanggal, nulla fájástevékenységgel (még egy jóslófájásom sem volt), tiszta magzatvízzel, jó UH-val és egy a barátja unokájáért rendkívül aggódó szülészorvossal. :D A nagyvizitnél kimondták a döntő szót: másnap burokrepesztés!
A homeós bogyóknak és a málnalevél teának köszönhetően ekkor már 3 ujjnyira nyitva volt a méhszáj.
Másnap reggel 8.10-kor burkot repesztettek, majd egy jó félóra múlva elkezdődtek a fájások, először 5-6 percenként, később sűrűbben és egyre hosszabbak is lettek. Folyamatosan kaptam különböző homeós bogyókat. Az alternatív szülőszobába kerültünk, és békén hagytak minket a férjemmel. Persze szülész barátunk jóval többször nézett ránk, mint az kötelező lett volna, viszont a szülésznő nyugodtan tudott foglalkozni egy másik kismamával; egy idő után a férjemre bízta a bogyók adagolását is.
Az első hat óra nagyon kellemesen telt, a fájások ellenére; sokat nevettünk, viccelődtünk. A tágulás azonban nem volt megfelelő, illetve az orvosom szerette volna, ha a babának semmi bántódása nem esik, ezért kaptam egy kis oxitocint. Na, ekkor aztán beindultak a fájások, nagyon kemény egy óra következett, ráadásul ekkor már a szülőágyra kellett feküdni és csak forogni lehetett. Ez volt a legrosszabb része a szülésnek: baromira nyomnod kell (ráadásul nekem még ott volt az aranyerem is :D ), de nem nyomhatsz, hanem kutyalihegés szerű légzéssel kell visszatartanod magad.
Egyszer csak eltűnt a méhszáj, és lehetett tolni. Ez már "kellemes" rész. A baba tulajdonkébben egy tolófájásra kijött, de ezt megelőzte néhány tolási kísérlet, ami azért fulladt kudarcba, mert nem jól vettem a levegőt. (Hiába gyakorolsz előtte, a döntő pillanatban nem biztos, hogy menni fog! :lol: ) Megpróbálták a gátvédelmet, de nagyon nagy volt a baba buksija, ezért vágtak.

Összességében nagyon jó élmény volt a szülés, a férjem rengeteget segített (az ő számára is felemelő volt a dolog), a szülőágyon már mondtam neki, hogy jöhet a következő, bár a végére kérem az epidurált!!!
Még mindig így gondolom, bár ahogy telik az idő, egyre inkább erősödik bennem az az érzés, hogy fájdalomcsillapítás nélkül végig tudtam csinálni, és elsőre megszültem így egy négy kilós babát.

Elképzelhető, hogy ha nincs oxitocin és vágás, úgy is megszületik a baba, de még jónéhány órába telt volna, és én eléggé kifáradtam. Így pedig a baba szívhangja végig tökéletes volt, egyetlen ránc nélkül jött világra, 10/10-es Apgar-ral.

A szülőszobában még 2-3 órát együtt voltunk (mellre is tették a babát), majd a szobámban meglátogathatta mind a négy nagyszülő (elvileg tilos), sőt gyermekorvos nagyija meg is vizsgálta.
5 nap után jöttünk haza, Máté baba azóta is egy kis angyal: 4 óránként eszik (90-100 grammokkal kezdte rögtön!), az éjszakát pedig vagy átalussza, vagy egyszer ébred. Sajnos hasfájós kisbaba, ezért szopi után fél órával van egy kis nyöszörgés, de egyébként nem is sír.

Most látom, hogy egy regényt írtam, ne haragudjatok!!! :D
Ezentúl gyakrabban tudok jönni!

Mindenkinek sok puszi:

Cupicica
cupicica

Jó reggelt Lányok!

Bufo!

Gratulálok mégegyszer. :D Nagyon örülök,hogy otthon vagytok és minden rendben veletek.Ahogy tudsz írj le mindent.Milyen komplikáció volt?A lényeg,hogy mindenen túl vagytok és mindketten egészségesek vagytok. :wink: A képeket is nagyon várom már.

Rimar!

Neked nagyon drukkolunk,hogy néhány napon belül gazdagabb lehess egy szép szülésélménnyel és egy csodálatos kisbabával.

Virág!

Tegnap megjött,de nem is baj,mert így legalább úgy állhatok neki az első hónapnak,amikor próbálkozunk,hogy már nem kell szednem az allergiabogyót.Tényleg nálatok mi a helyzet a szüléssel és a terhesgondozással.Azért is végig ilyen borsos árat kell majd fizetni? Nimród már odakinnt született?

Titi!

Rohan az idő,látod nekem már el is jött a próbálkozás első hónapja.Te is mindjárt túl leszel azon a 3 mensin.Jó lesz együtt várni a + teszteket. :) Mesivel mi van? Tudom,hogy nem tud jönni,de ha tudsz róla,írj légyszi.Hogy van,hol tartanak ?

Cupicica!

Gratulálok. Le a kealappal,hogy így megszültél egy ekkora babát.Jó egészséget és sok tejecskét kivánok. :wink:

Koda!

Remélem azóta abbamaradt a vérezgetésed és minden rendben van veletek.

Ági!Juci!

Hol vagytok,miért nem írtok nekünk?

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias

Cupicica!
De jó, hogy leírtad ezeket!Én nagy örömmel és érdeklődéssel olvastam!
Fantasztikus, hogy ilyen hatalmas babát ilyen ügyesen megszültél!Nem semmi!Gratulálok!Remélem, nekem is hasonló élmény lesz a szülés!Ha nem lesz senki az alternatív szobában, akkor mi is ott szeretnénk lenni.Meglátjuk.
Minden jót kívánok Máté babának, egészséget sok szopit, neked pedig sok türelmet.Kicsit irigyellek, hogy már itt tartasz :)

rimar
rimar

Bufoooooooooooo!!! Jaj, de örülök, hogy jelentkeztél, és rögtön az első nap?! Azért rendesen megijesztettél ezzel a komplikációval. Remélem, semmi komoly nem történt. De ha azt írok, jól vagytok, biztos minden a legnagyobb rendben!
Jó egészséget Nektek, és sok-sok tejet!!!

Cupicica, de örülök, hogy jelentkeztél!!! Gratulálok a picihez, és hogy Te milyen ügyes vagy! Hogy elsőre egy ilyen szép nagy babát megszülni simán! Le a kalappal előtted! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a szüléstörténeted, én mindig nagyon szívesen olvasom az élményeket! Nektek is kívánok minden jót, jó egészséget, és szintén sok tejcsit!!!

Virág, mikor tesztelsz legközelebb?

Na, lányok, néhány mondat rólam... még mindig nem jött meg. De valamiért úgy gondolom, nem is fog még egy darabig, ugyanis tegnapra megint leesett a hőm, ma felment, és tegnap meg tegnapelőtt a termékenységi teszt is termékenynek mondott. Szóval, ha holnapra felmegy a hőm, akkor még csak most van peteérésem, és akkor még 14 napig nem fog megjönni. Húúú, de kíváncsi vagyok rá. A tejcsi hál' Istennek elapadt, a cicim is vele együtt szűnik meg létezni. :(
A diétával elég jól haladok, már 2,5 kg mínusz, így van még rajtam 5,5 kg! De már csak ennyi. Ha 3 hét alatt ennyi ment le, akkor van esélyem rá, hogy a 90 nap alatt elérjem az áhított súlyt. Talán mire ismét próbálkozhatunk.

Ma fogorvoshoz megyek, töméseket cserélünk, úgyhogy én már szerintem nem fogok tudni jönni. De jövő héttől már dolgozom, szerintem gyakrabban fogtok rólam hallani.
titi_27

Jó estét!

Sehol senki?!Tessék írni,légyszi! :? Ma bejelentkeztem reumatológiára,okt.24-re kaptam időpontot.Jó mi?Meg kardiológiára is,de szerencsére oda már jövő héten mehetek.Van egy nyavajám április óta,és megint előjött.Nem tudom pontosan mi,de szeretnék végre a végére járni.Van egy nyaki csigolyaelváltozásom,ami nyom valamit a nyakamban,amitől szédülök,fáj a fejem,nyakam és rosszulléteim is szoktak lenni+ ingadozik a vérnyomásom.Egészséges értékeken belül,csak nagyon megérzem.Lehet,hogy ez több dolog,nem tudom összerakni.A nyakamra kaptam gyógyszert annó,és allergiás voltam rá,így maradt a gyógytorna és a masszázs.Most visszajött.Csak jó volna tudni,mit is nyom az a csigolya,ideget,eret,vagy mit tom én?Voltam MRI-n,ami negatív lett és így meg is nyugodtamez még májusban volt,de azért aggaszt ez a dolog,főleg így baba előtt.Olyan érzés van a nyaki csigolyámnban,mintha égne és közben szédülök.Végülis nem nagy ügy,és gondolom a terhességet nem befolyásolja,de kellemetlen,úgyhogy utánajárok.Bocsi,nem akarlak untatni titeket az öreglányos reumapanaszokkal,de hát ez van.Írjatok légyszi sokat.Megyek mert a gyerek almát akar enni,és hiába lesz mindjárt 9,még mindíg anya vágja össze. :wink:

Jó éjszakát
Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Vagyok ám én is, csak kicsit magamba zuhanva, egyedül... :( Apa hétvégén végig nappalos volt, most meg minden nap éjszakára megy, így alig találkozunk.
Mensi ügyben: én már a 28. napon vagyok, de még csak 2 napja fáj a hasam. Sajnos nem mensis fájás, hanem pé-s, úgyhogy Titi kezetfoghatunk!
Szerintem innen még egy jó 10-12 nap. :( MOst úgy érzem, hogy sose fog eltelni az a 3 ciklus! :(
A munkahelyemen ez az utolsó nyugis hét, mert jövöhéttől új főnökünk lesz és az egy állat! :evil:

Titi,
irigykedek a diétádra és a kilók leadására! Hogy csinálod? Milyen diéta ez?

Bufo,
Nagyon gratulálok nektek :) De jó, hogy már itthon is vagy és géphez is jutsz! :lol:

Cupicia,
Azt hiszem tényleg örülhetsz egy ilyen szülésnek! Mennyi idő mulva bujt ki a burokrepesztés után a drága? Gratulálok neked is, legyetek nagyon boldogok!

Juci,
Gyógyulgatsz? Remélem jobban vagy és nem dönt le nagyon a lábadról a betegség!
Fájásokkal hogy állsz? Nincsenek már?

Koda,
mi a helyzet? Ha tudsz irj pár sort magadról legalább!

Eszter,
én is nyaki problémákkal küzködök már kb 2 éve.
Nekem azt állapították meg, hogy ki van egyenesedve a nyaki gerinc, meszesedek. Ettől a nyak egy kényszertartást vesz fel, amitől begörcsölnek a tartóizmok. Semmi nem használ rá sajnos, és néha rettenetes fejfájás kap el, de annyira, hogy volt már olyan is, hogy Karcsim mentőt akart hivni. Masszírozás és torna jó rá nekem is, de ez eléggé csak tüneti kezelés. Sajnos többet nem is tudnak vele tenni állítólag. Izomlazító krémek még jót szoktak tenni, de terhesség alatt azok nem használhatók :(
Kiváncsi vagyok, hogy neked mit mondanak!
Kardiológiára miért mész?

Most ennyi fért bele, jó éjszakát mindenkinek!
puszi,
Ági
csné

Sziasztok!

Ági!

Nagyon sajnálom szegény férjed és így téged is.Én is sokat vagyok apa nélkül,mert ő is heti 6 napot melózik ,egyet meg suliban van,és ez már 2 hónapja így megy. :cry: Viszont szerencsére az ő melója nem nem ilyen jellegű,nem kell aggódnom érte.Ez nem semmi,mennyire egyform a mi sorsunk.Szegénykém,akkor te tudod milyen ez a nyak nyavaja.Majd beszámolok a részletekről,hogy mire jutok.Sajnos izomlazító krémet sem tudok használni,mert arra is allergiás vagyok.Meg a szájon át szedhető izomlazítóra is,de azt amúgy se szeretnék szedni,baba gyártás előtt.El is felejtettem,hogy te is most várod azóta az első mensit.Elhiszem,hogy nagyon lassan telik az idő.Amúgy én névváltás ügyben nem intéztem semmit és úgy érzem,most nincs elég erőm(lelki)ezzel foglakozni.Te hogy vagy ezzel?A kardiológiára azért megyek,mert a vérnyomás ingadozás nem tom összefügg-e a nyakammal.nincs-e érszükületem,vagy ilyesmi.Mondjuk magas volt a koleszterinem.Most vettem is halolaj kapszulát,mert az csökkenti és teljesen természetes ,nem vegyi gyógyszer,mert azokat nem csípem.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Én is vagyok, de mindig csak olvasni tudtalak titeket. A párom most vizsgára készül. Már nagyon várom, hogy túl legyen rajta, mert akkor végre elkezdhetünk készülődni. Még a pelenkázót se vettük meg, és azért kell egy-két dolog a kicsinek is.

Bufo!
Annyira örülök, hogy minden rendben. Ha van időd, akkor írd meg mi történt a szülés közben. Remélem Dávid már jobban van. Nem volt féltékeny a kistesóra?

Cupi!
Gratulálok nektek is. Nagyon jó volt olvasni a leveled. Akkor most már tessék gyakrabban jönni, na persze akkor ha a pici is engedi.

Koda!
Hogy vagytok? Vérzés megszünt?
Mikor lesz meg az Afp eredménye?

Titi!
Tényleg milyen diétát csinálsz? már jövőhéten kezdesz? Gondolom nem nagyon várod.

Ági!
Remélem a mensi nem várat már sokat magára. milyen fura, hogy most meg azt várjátok.Ti mikortól kezdtek próbálkozni?

Rimár!
Már csak néhány nap!! Lehet már a kórházban vagy? Azért ha tudsz, akkor üzenj nekünk onnan is.

Juci!
Hogy vagy? Sikerült kikúrálnod magad? Fájások voltak azóta?

Momo!
Merre vagy? Már megint csak csavarogsz?

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Eszter,

Már a 2. mensimet vártam volna azóta... Ha időben megjön, akkor már csak egy hónap.. De ez most még 2 hét csúszás! :cry:
Név ügyben és is várakozó állásponton vagyok. Nincs hozzá idegem, energiám... :( Vivit is meggyőztem, hogy azzal most csak újabb zaklatásnak tehetjük ki magunkat, és ezt azért ő sem akarja! Kiváncsi vagyok, hogy ha lesz megint pocaklakó, akkor is ugyanígy megérti-e majd?!
Menj utána a betegségnek, mert nem játék! Az MRI eredmény mondjuk mindenképp fontos hogy jó lett! :)

Nagyon drukkolok neked a próbálkozáshoz!
Légyszi rakj fel mensis vonalzót is, hogy lássuk, hogy hol tartasz! :D

jó éjt, megyek kicsi lányom mellé alukálni!
Ági
csné

Lányok,

Úgy emlékszem valaki egyszer arról irt, hogy miért nem jó, ha hosszú a ciklus?!
Tud erről valaki valami infót? Pé-m biztos van, mert érzem. Bár a hőmet mérni elhanyagoltam mostanában... Úgy félek, hogy most meg itt összerendezetlenedik minden és soká lesz babucám. :(

puszi
csné

sziasztok!köszi a hiányolást!

bufo gyere majd és mesélj mi volt a komplikácio!de a lénygeg hogy mostmár jol vagytok és minden rendbe!ugye minden ok?majd ha tudsz képet is mellékelj!sok sok boldogságot és sok sok tejcit kivánok!

cupicica nagyon klassz csaj vagy le a kalappal simán megszülni elsöre egy ekkora baby-t és hip hop!hát szupi vagy!neked is nagyon sok boldogságot máté babához és sok sok tejcit neked is!

ági remélem lassan már vissza áll a rend és együtt babásodunk!

titi akkor most volt pé?csajok én olyan hüle vagyok!most mi van ha valaki nem várja meg a három honapot?az olyan nagy gond?
huha már ennyit le is adtál ez szuper akkor most ez az a nagyon divatos kilencven napos?minden nap mást enni ?

gyöngyi irsz irsz de sosem magadrol!hoyg vagytok!kis pocilakoval mi ujság?rezike várja már kistesot?

kicsijuci remélem hamar meggyogyulsz mert terhesen sokáig huzodik a nyavalya!
hét jol irod baba még nem maradt bent!örülj neki hogy kiélvezi kisdudor(kisfiad:)) a pocilakoságot!valahol azt olvastam de lehet hogy pont itt nem tudom!minek jönne ki olyan gyorsan mikor ott bent max 41hetet van itt meg minimum 80évet?ami késik nem mulik!a lényeg hogy minden rendbe vele!

anubias megjött?:( egy kicsit sajnálom!de annyibol jo hogy igy legalább gyogyszermentesen állhatok neki a babának!

többiekröl még mindig semmi hir?zsepy,koda,anita?

csajok mi van mesivel?miért nem tud jönni?lemaradtam?:(meséljétek már el

hát mégse boldogitlak titeket amig nincs a párom csak este tudok jönni és csak péntekig!
szoval felmondtam két hete mert kikészitettek (ezt már irtam azt hiszem) és három hete felhivtam egy babysitter melot de anö nem volt otthon!tegnap felhivott és mondta menjek el mondtam nem tudok mert nincs kocsi nálam!erre eljött bemutatkozni azt mondta ma tartunk egy proba napot és ha két gyerek kijön egymással és én is birok két gyerekkel akkor oké!hát ma délután itt volt kissrác!és nagyon jol elvoltunk!csaj telozott hogy vagyunk!kisfia nem is akart beszélni vele meg haza se akart menni!ugyhogy van egy olyan melom végre ami tetszik nagyon!na és igy probálgathatom akét gyerekes életet!hát ezért nem tudok jönni csak este vagy reggel4
hétvégén meg megyek barátnömhöz rbeszélt aludjak nála oké mondom egy napot ott alszok erre kitalálta hogy egész hétvégére menjek!mondtam oké de csak ha egész hétvégén babázhatok!azt mondta ne mert elcseszem kiarát mondtam neki nem nyulok hozzáá csak ha nagyon muszáj!és most mindent leveszek a vállárol két napra ö pihizik én meg örülök hogy babázhatok!
jövöhét elején tesztelek!de képzeljétek tök nem is gondolok a babára csak ha nektek irok!amgy nem egyáltalán nem élem bele magam!megnyugodtam a bogy miatt!mert ha nincs baba akkor ott a bogyo és egy lépésel elörébb vagyok

na kiirtam magam!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Jó reggelt lányok!

Oné!Igaza van Virágnak.Magadról is írj,mert kiváncsiak vagyunk ám. :wink:

Juci!

Nekem is ilyen zárt volt a méhszáj,de reméljük,mire eljön az ideje azért fogsz te tágulni.Hú de izgi,mindjárt eljön neked is a nagy nap.Nagyon drukkolok. :) Ami a dokit illeti,megpróbálom jövő héten elintézni,hogy előbb bekerüljek hozzá.Sajnos nagyon pénzéhes,hátha meg tudom oldani.De kár,hogy ilyen a világ.Gyógyszereket semmi esetre sem szeretnék szedni,de nem is merek,mert úgy is allergiás vagyok még a levegőre is. :roll: Nem semmi ez a hülye allergia.A vizsgálatok meg remélem még pé előtt meg tudnak valósulni.Nem akarom,hogy emiatt kelljen várnom egy hónapot.De nem aggódok előre,majd kiderül a jövő héten.

Ági!

Én olyan mensis vonalzót nem tom hol csinálhatok. :oops: De ha megmondod,akkor csinálnék egyet.Te nem szeretnél magadnak?A hosszú ciklus ról sajnos nem tudok semmit.Az új főnök miatt részvétem.Én is megbeszéltem Bálinttal ezt a név dolgot,most nem emlegeti,de tudom,hogy zavarja,csakúgy mint apát.De a dolgok nem mindíg feketék és fehérek,így a megoldás sem egyszerű.Tudom,hogy azértállunk így hozzá mindketten.De végülis nem ez a legfontosabb,hiszen csak formalitás.Legalább is én ezzel győzködöm magam.

Virág!

Nagyon örülök én is a melódnak.Akkor Nimród is otthon van veled? Nem jár mindíg oviba? Vagy ez a meló alakalmi?Örülök,hogy optimista vagy a baba dologban,nem is szabad görcsölni.Remélem ez majd nekem is menni fog.

Dolgoznom kell sajnos.

Kép

Kép
anubias

Ja és pusz és szép napot és ilyenek. :oops:

Kép

Kép
anubias

Lányok!

:cry: Lapozgattam a naptárat,és rájöttem,hogy nagy gondban vagyok.Mert nekem jövő héten lenne termékeny időszakom,és akkor kezdem a dokihoz járást.És terhesen se röntgen,se ct,se semmi nem jöhet szóba.Akkor én nem próbálkozhatok,csak a jövő hónapban,akkor is csak ha szerencsém van. :cry: Ezt nem hiszem el.Ági,Titi,mi tényleg egyszerre kapunk zöld jelzést. :roll:

Most el vagyok kenődve

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Eszter, sajnos mi még nem próbálkozhatunk a 6 hét után 3 ciklusig, és még a 6 hét sem telt el. Ja, és persze, még meg sem jött. Szóval, lehet, hogy én már csaj januári próbálkozó leszek, főleg akkor, ha egyáltalán rendeződik a ciklusom. :( Ha még meg is jönne addig rendesen, akkor is max december!

Szóval nálam semmi fejlemény, mindjárt felteszem a görbémet is, szóval ha felmenne a hőm, akkor nyert ügy, mert legalább tudnám, hogy van pé, és megjönne nemsokára. Így meg egyszerűen nem tudom, mi van odabent. Mindegy, jövő héten bejelentkezem a 6 hetes kontrollra, és majd a dokitól kérek tanácsot.

Fogyókúra... hát, bevallom, a kilók baromi nehezen akarnak távozni tőlem. 57 kg vagyok, 59 kilóval kezdtem, és már 3 hete csinálom. De még ha csak ilyen ütembe menne is le, azt sem bánnám. Amúgy nem nehéz, nem nagyon éhezem, bár akadnak nehéz pillanatok. A 90 napos diétát csinálom, amikor minden nap meg van határozva, hogy mit ehetsz. Váltakoznak fehérje napok, keményítő napok, szénhidrát napok, gyümölcs napok. Ha valakit érdekel, a mindmegette.hu-n fent van a diéta. Nekem 4 kollegám csinálta végig, és mindenkinek bejött! Hát, én is reménykedem benne.

Eszter, Ági szörnyű lehet ez a nyaki probléma. Hál' Istennek engem eddig elkerültek az ilyen fájdalmak, mondhatni makk egészségesnek vallom magam, és tényleg fogalmam sincs róla, milyen lehet ilyen gondokkal élni. És a fejfájás... hát, amiatt pedig tényleg részvétem. Azzal se dolgozni, se élni, max aludni.

Ági, hogy állsz, nem jött még meg? Néha én is úgy érzem, hogy fájdogál a hasam, de nem létezik, hogy 2 napja még termékeny voltam, most pedig megjöjjön. Meg a hőm se menjen fel. Kíváncsi vagyok, mennyire mond valós infót ez a termékenységi teszt. Mert ha most felmenne a hőm, akkor azt jelenti, hogy igaza volt, és akkor megtartom. Na, nem mintha amúgy kidobnám, már vele is kezdek megbarátkozni. Hőmérő, termékenységi teszt... mi jöhet még? Pedig még nem is próbálkozunk. Te jó ég!

Virág, nagyon ügyi vagy, gratulálok az új munkádhoz. Lehet ezt egyáltalán munkának tekinteni? Ha így élvezed, az baromi jó lehet! Jól érzed magad, és még fizetnek is érte. Úgy várom már a teszted eredményét!!!

Juci, hihetetlen, Neked is eljön mindjárt az idő, már csak 18 nap??? Aztán jöttünk volna mi Momoval... :( Nyugi, tutira időben Te is el kezdesz majd tágulni. Azért az utolsó héten próbálj meg majd lépcsőzgetni, guggolgatni, ha még bírsz, had tágulj. Bár kérdés, érdemes-e befolyásolni a dolgokat, előbb-utóbb úgyis beindul. De bent a kórházban a szobatársamnak bejött. Egész nap sétált, lépcsőzött, amit el bírsz képzelni, és 2 nap nem telt bele, megrepedt a burok. Bár ő már 3 ujjnyira ki volt tágulva. Hülye vagyok. Hisz a táguláson talán ez nem segít. Jaj, pedig olyan jót akartam. Akkor csak idd azt a málnateát! Az tutira jót tesz! És Te is csinálod már a gátmasszázst?

Na, megyek ebédet főzni a páromnak.
titi_27

Már megint olyan idétlenül néz ki a görbém így lekicsinyítve, de azért talán látható a lényeg.

Kép
titi_27

Sziasztok!

Valamennyire sikerült visszaolvasnom, de annyi az infó, hogy teljesen elveszek benne. :oops:

A szüléstörténet röviden:
Szerda reggel él 6-ra kellett bemennünk a kórházba. Ez nem lett volna gond, ha az előző napi vémes események miatt nem zárták volna le a Rákóczi utat(Rókus ott van). Na mindegy beértünk egy kicsit késve. Doki, aztán szülőszoba vajúdó része. Előkészítettek a műtéthez, infúzió, ctg, katéter. Szépen várakoztunk amíg 2 palack le nem csöpögött. Azán irány a műtő. Mindenki nagyon aranyos volt elmagyarázták mi fog történni és kb mennyi ideig tart. Megkaptam a gerincérzéstelenítést és rá 5 percre kezték el a vágást. Na innen volt a gond, ugyanis borzasztó sok és nagyon csúnya összenövéseim voltak az előző csaszi helyén. A méhet is felnyitották itt újabb meglepetés mekóniumos magzatvíz és nyakára tekert köldökzsinórban fekvő baba, rögtön kiemelték jó hangosan felsírt, na itt megnyugodtam. Rögtön odatették a fejem mellé és ahogy beszélni kezdtem hozzá elhallgatott. Ez nagyon szuper érzés volt nézett rám a kis szemeivel és karmolászta az arcát arcát , éreztem, hogy megismer és megnyugszik, ezt nem lehet leírni.Elvitték ellátni.
Utánna és még kb 1 órát voltam még bennt, mert elkezdték kivagdosni az összenövéseket, ez nagyon hosszúnak tünt, de nem éreztem semmit így kibírható volt. A műtét végeztével a császáros örzőbe kerültem este 9-kor kelhettem fel, vagyis kötelző volt. Hát röviden ennyi. Sajnos én másodjára sem élhettem át úgy az egészet ami a természetes útja lenne, de így nem lett baja a picinek.

Titi
Képet küldök neked, mert ugye még mindig béna vagyok ebbe . :oops: Légyszi ha nem gond felrakod?
A pé miatt nagyon szorítok!

Csné, Anubias
Kitartást mindjárt itt a ti időtök is. Nyugalom minden szépen menni fog. :)

Rimar
Mennek a drukkok!
Befejezem itt a védőnő, de még jövök.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Juci
Már neked sincs sok hátra, ez olyan izgi. Keményedések azóta vannak még?

Cupi
Gratulálok a gyors és zökkenőmentes szülésedhez. A baba méretei miatt minden elismerésem.

Momo
Mi a helyzet veletek?

Oné
Ti hogy vagytok? Rézi mit szól a gömbölyödő pocakhoz?

Virág
Örülök, hogy nincs semmi bajod nem azért várat a baba magára.
Gratulálok a hobbi állásodhoz!

Dávid még nincs itthon, holnap jön haza anyukámmal. Remélem olyan jól fogadja majd a kicsi Áront, mint a kórházban. Már nagyon hiányzik nem láttam péntek óta.
Egészen jól alakulnak a napjaink,már nyafogni is tud, de alapvetően rendes gyerek Áron baba. Éjjel 2x kel fel , de csak szopi és alszik tovább, ez még kibírható. Tejem van egészen szép adagokat eszik, így nem fejek rá, csak akkor ha nagyon kell.

Befejezem, megyek, mert én is éhes vagyok. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Jézusom, Bufo, még jó, hogy császárral szültél. Mostanában folyton erről a rátekeredett köldökzsinórról hallok, most ettől fogok a legjobban rettegni, már előre tudom. És hogy-hogy összenövések az előző csaszi helyén? Ezt nem értem. Ugyanaz a doki csinálta ezt a műtétet is? Ez nem az ő hibája ugye? Gondolom, nem normálisan forrt össze, vagy hogy kell ezt elképzelni. Na, de a lényeg, hogy nagyon szépségesek vagytok, és még lényegesebb, hogy makk egészségesek!!!

Persze, hogy felteszem a képeket, bármikor, nagyon szívesen! Csak küldd őket tucatszámra! :)

Én megyek, járólapot keresek a teraszra.

Jaj, elfelejtettem válaszolni a fogammal kapcsolatos kérdésre. Szóval, csak cseréljük a régi amalgán töméseket, amúgy minden rendben van, a terhesség alatt nem történt odabent semmi változás. Úgyhogy hamarosan tökéletes fogsorom lesz! :)

Bufo csodaszép Áron babája:

Kép

Kép

Kép
titi_27

Bufooo!Gyönyörűűűűűűűű!Jajj istenem milyen kis szépség!és milyen kis tökéletes!
összenövések??az milyen és miért?hu ne ijesztegess!

anubias és mi van ha eltolod szülés utánra ha addig összejönne a baba?az nagy gond lenne?ha meg nem lenne addig baba akkor megcsináltanád az összes vizsgálatot addig amig nem jön a babyke!

na rimar?szülni mentél?:) hu de gyorsan jönnek a babák!mostmár minden hétre egy baba?:)

titi ezt a fogyikurát nagyon sokan csinálják és mégtöbben dicsérik!mondjuk nem is tudom miért is kell neked 57kiloval fogyozni!örülnék ha annyi lennék!

csajok nem tudtok semmit zsepyröl kodárol mesiröl anitárol?na és momo is már elég rég volt!ugye mindenkinél minden oké!

itt a kissrác és ma fél nyolcig marad:)tök jooo!na megyek is játszani velük!puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok:)

Bufo:)
Üdv a kislegényleg! Minden jót az egész családnak :)

Gyorsan bejelentkezek.
Mi is megvagyunk, csak épp lakásfelújításban. Én ülök meg dirigálok, mások meg dolgoznak:) A konyhaszekrényünk kész, de most jön a csempézés, festés, linóleumozás...........Persze én csak értelmi szerző vagyok mindenben :)

A vérezgetés azóta volt kétszer, de szerencsére annyi volt. Jól vagyunk, babuka vígan ficánkol a pocakomban. Most is mozgolódik :)
Én meg vigyázok magunkra, sokat pihenek.

Elnézést a kurta irományért, de ennyire telt most tőlem. Itt az egész család körülöttem, megy az esti készülődés.

Puszi és jövök!

Koda

Kép

Kép
koda

Bufo!

Csodaszép a kislurkó. Büszke lehetsz rá. Dávid is olyan édes, ahogy fogja, és milyen nagy mellette!

Virág!
Jól hangzik ez az új meló. A párod mikor jön haza?
Mikor is csinálsz tesztet?

Titi!
Szerintem se sok az 57 kiló. Én 69-el kezdtem a terhességet, de szülés után szeretnék 62 lenni megint. Lehethogy majd kipróbálom egyszer én is a diétádat.

Most is visszafogtam egy kicsit magam, mert a mérleg már 8 kiló pluszt mutat. Szeretnék csak 10 kilót hízni, de lehethogy 13 lesz, mint a Rezinél. Azért nem kínzom magam, és a babának se jó. Majd utánna leadom. Legalábbis remélem! :lol:

Juci!
már csak 18 nap. Hát tényleg szinte hetente születnek már a babák.
Kérdezted a vasat. Végül nem hallgattam a dokikra, mert azt mondták szedjem az Elevitet (attól csak ennék egész nap), hanem a védőnő ajánlotta a Ferro folgammát (amit persze a doki is említett, de azt mondta, ha Elevitem van otthon akkor azt szedjem)

Koda!
Látom te se pihenhetsz rendesen. Remélem nem kezdesz neki majd takarítani. Akkor most mi a helyzet a munkahelyen?
Mióta mozgolódik a bébike?

Rimár!
Merre vagy? Még egyben vagytok?

Anubias!
Hogy döntöttél a dokit illetően? Most akkor mész, vagy inkább hajrá babaproject.

Momo!
Miért nem írsz? Remélem nincs semmi gond.

Sziszi!
Hogy állsz a vezetéssel? A rutin már megvan?
Miért nem írsz mostanában?

Zseppy!
Merre jársz? kihasználod a jó időt, és nagyokat sétáltok?

Ági!
Kérdezted a hosszabb ciklust. Nekem a doki azt mondta, hogyha már 35 nap, akkor valami gond van a peteéréssel, ha pedig 40 napnál hosszabb, akkor valószínűleg nincs is peteérés. Most kellene a második ciklusodnak lennie? Hány napot késik?

Remélem senkit nem hagytam ki.
Rólunk:
A pocaklakó jól van, sőt az anyukája ia egyre aktívabb, és mindig csak takarít, hogy rend legyen mire megérkezik a babó. Igaz estére mindig elfáradok. Persze a Rezi is ugráltat, meg főzni is kell mindig valamit.
Már két hete csuklik. Ma már harmadszor. Persze mindig Titi jut eszembe ilyenkor. Reggel is olyan sokáig csuklott, hogy már majdnem a dokit hívtam. Biztos olyan lesz mint a tesója. Mohó, aki állandóa félrenyelt, és volt hogy bekékült. Sőt állandóan bukott.

Na sikerült regényt írnom. Látod Juci!!!
Jó éjszaakát mindekink!
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné

sziasztok!

koda örülök hogy végre irsz és kezd rendezödni a helyzet!de jo már mocorog a kis picike?aztán ne vidd tulzásba ám a nagy átalakitást!te csak dirigálj semmi mást!marcika hogy van?

oné örülök hogy végre irsz magadrol is egy kicsit és annak is hogy minden oké!

kicsijuci még nem késö döntened(otthon engedik hogy válassz császárt?) amugy szerintem szolj elöre a dokidnak én mindenkinek ezt mondom!nehogy ugy járjatok mint én hogy lemaradtam a szülésröl!

még nem babások ma kaptam egy emailt egy csajtol nagyon szuper cuccot ajánlott ami megmutqatja a termékeny napokat nyál alapján de ez nem az a pg53 vagy micsoda!ezt annyiszor használom amennyiszer akarod és ha már nem kell tovább is adhatod!örökre szol és nem csak babához segit de fog.gátlonak is jo!az űár egy kicsit huzosabb de szerintem igy sem sok ha belegondolunk hogy 5db eldobhatos lh teszt mennyibe kerül!8500-13000ig van!a forgalmazo telo száma megvan töle meg lehet rendelni 8500ért a többinél már rajta van a haszon!a neve:Maybe Baby Mini Mikroszkop én ha sikerül külföldre küldetnem megrendelem persze csak ha nincs baba!

hétfön tesztelek azt hiszem!mondjuk nem nagyon akarok!de hát muszáj!:)

joéjt mindenkinek pusz

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Rövidke bejelentkezés!

Nagyon sok boldogságot kivánok az újszülött babákhoz Zsuzsa és Cupi! Áron baba nagyon édi! Ügyik voltatok!

Akiknek már nem sok van hátra annak nagyon szorítok, hogy zökkenőmentes legyen minden.

Koda örülök, hogy nálad is oké minden.
Virág várom a fejleményeket! Szorítok!
Titi ne aggódj egy -két ciklus és minden visszaálla régi kerék vágásban. Türelem! Lesz neked is babód, hamarabb mint gondolnád.

Lányok tegnap megkaptam a progresteron eredményem 33,9 nmol/l A doki szerint alacsony, de lehet, hogy a 31 ciklusnap miatt 1-2 nappal később nem a 22-en, hanem a 25-en jó lett volna. Meg várjuk a 3. napit is, ami úgy nézki az 5. napra tolódik majd, mert szerintem ma megjön, már érzem.
Hát semmi jó hírt nem tudok mondani. Ha tudok majd még jövök.

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Sziasztok!

Virág:)
Köszi a kérdésedet, Marci jól van. Gyűri az ovit. Nemrég kezdte, eddig elég jól elvan. Igaz ő bölcsibe is járt, így neki nem volt olyan vészes megszoknia a közösséget. Néha sírdogál reggelente, de ott rögtön megnyugszik, ha bemegy a csoportba.
A hétfői tesztre nagyon kíváncsi vagyok. Kár, hogy a múltkor a doki uh-on nem látott egyértelmű dolgot.

Gyöngyi:)
Hogy mi van a munkahelyemmel :) Hát azzal semmi. Pontosabban megvan, állományban vagyok, de már nem fogok bemennei, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Most a szabadságomat töltöm, ami még Marciról maradt. Utána táppénz.
takarítani meg anyukám szokott. Már annyi szabit kivett szegény, dehát így jött össze. Inkább segít, minthogy vamai baj legyen. Én esetleg felseprem a konyát meg kimosok. Ennyi ami tőlem tellik. Főzni sem nagyon tudok, esetleg valami rövidet, egyszerűt. Abban is segítenek a nagyik.
A babuka 2 hete mozgolódik. A kórházban érzetem először. Most még persze nagyon finoman, da határozottan lehet érezni.:)

Titi:)
Találtál járólapot? Milyet kerestek?
Mi a konyhai csempe miatt már Kukutyinban is voltunk. Én mindenképp erős zöldet szerettem volna,mert a bútor bordós színű lett. Zöld csempe persze az égvilágon sehol sem volt. Így teljesen átalakítottam fejbe a konyhát és a nagyon színes, modern konyha helyett most egy elegánsabb, visszafogottabb színvilágú konyhánk lesz. Ehhez legalább kaptunk csempént :D Vettünk 4 db díszcsemét is, amin van ábra. Na ez pont annyi karült, mint a többi alapcsempe összesen. A 4 db díszcsempe 3000 ft volt, és pont ennyi volt a 1,5 négyzetméter alapcsempe is. :shock: Jó nem?

Juci:)
Kitartás, csak azt csináld, amit a dokid mond és akkor nem lesz gond a szülésnél! Most a barcikai kórházban egy lány bizony nem hallgatott szülés közben se a szülésznőre, se a dokira! Nem volt hajlandó nyomni, ordibált, kitépte az infúziót a kezéből, vergődött. A baba meg sajnos beszorult, pedig csak egyet kellett volna nyomnia és kint lett volna a baba. Így mire kipréselték belőle, oxigényhiányos lett a kicsi, így el is vitték onnan Barcikáról Miskolcra. A szülésznő is megmondta, ha a lány együttműködik, és nem csak azt hajtogatja, hogy ő nem bír nyomni, semmi gond nem lett volna. Azt azért még hozzátenném, hogy a lány sajnos végig bagózott a babával. Gondolom ez sem tett jót neki, ezért is lett 2,50 kg. Szóval csak fegyelmezetten és okés lesz minden!

Itt a férjem, jönne dolgozni. Úgyhogy mennem kell:)

Koda

Kép

Kép
koda

Koda
De jó, hogy jelentkeztél, és minden rendben van. Ne vidd túlzásba a nem vízszintesbe létet, nehogy baj legyen.
Milyen gyorsan megy az idő, már a mozgolódást is érzed hihetetlen. :lol:

Oné
A kilókat ne is számolgasd, úgyis lemegy majd.10 vagy 13 nem mindegy egyik sem sok.
Az esti fáradtság egyre rosszabb lesz ahogy megy az idő pihenj te is amennyit tudsz.

Anita
Ez az eredmény most akkor jó vagy nem. Kell valami gyógyszert szedni, mert alacsonyabb az érték? Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg, az érzés néha csalhat.

Virág
Kicsit le vagyok maradva. :oops:
Miért kell terhességi tesztet csinálnod? Ha negatív akkor kapsz valami gyógyit?

Lányok egészen jól vagyok, sokkal jobban bírom magam mint Dáviddal, pedig éjszaka 2x kel fel Áron enni.
Dávid ma jön haza anyukámmal, már úgy várom. Nagyon hiányzik.
Kíványcsi vagyok, hogy fog viszonyulni a kistesóhoz és a szoptatáshoz. Remélem nem lesz nagy törés benne.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

sziasztok!
koda honnan vetted a hétföt? :D na de a te kedvedért megcsinálom hétfön!

huh anita most akkor mi van veled?mert én sajnos ebböl semmit nem értek!szurikat kapsz hogy legyen baba?

bufo!nem azért!amikor te szülni mentél én dokihoz!a doki talált egy foltot olyan mint egy picipetezsák és mondta ez egy korai terhességnek néz ki de csináljunk egy tesztet ha negativ szedjem be a fog.gátlot amit adott hogy megjöjjön!és a teszt negativ lett én meg gondoltam elöbb hiszek uhnak mint tesztnek és most vártam egy kicsit a következö tesztig hátha kimutat valamit!
de tényleg csajok erre nem kaptam senkitöl választ!az uh elöbb kimutatja mint a teszt?mert engem tavaly direkt azért küldött a doki uhra mert hogy az a biztos!

Virág
Kép
Kép
virág22

Még nem tudom mi lesz. A következő eredmények ha meglesznek, amire hétfőn megyek ez is vérvétel lesz, akkor kell majd a dokihoz visszamennem és kielemzi megnéz UH-n és akkor derül ki hogyan tovább. Egyenlőre én se tudom jó vagy rossz-e ez az eredmény.
A mensim már alakul, én szeretném ha megjönne és inkább a következő hónapban jönne össze, most a vizsgálatok miatt. Különben meg ebben a hónapban nem volt pé-m ezt a doki is mondta, úgyhogy nem is számítotam ebben a hónapban babára. De majd októberben. A lényeg karácsonyra már szeretnék babás lenni. Ezt a célt tűztem ki magamnak. Addigra, ha esetleg gyógyszert kell szednem még hatni is fog. Már nagyon bizakodom.

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Koda!

Azért jöttem ide, hogy megnézzem bufo babáját, és mit látok? :D Szívből gratulálok a babához!!! :D

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Virágom :D
Te írtad a hétfői tesztelést 4 hozzászólással fentebb, nézd csak meg :)

Zsuzsa:)
El is hiszem, hogy hiányzik a nygfiú! Drukkolok nektek, hogy simán menjen az összeszokás:)

Anita:)
Nagyon remélem, hogy a laboreredemények után a dokid tud megfelelő kezelést adni! Már ez is nagyon jó lépés volt, hogy találtál olyat, aki tudja a menetet! Nagyon jó úton haladsz!
Amúgya prog.szinted szerintem nem vészes:

Normálértékek:
a ciklus elsô felében
< 1.5 ng/ml
0.5-4.5 nmol/l
0.16-1.4 ug/l

a ciklus második felében
>15 ng/ml
6-60 nmol/l
1.9-18.8 ug/l

menopauzában
0.5-4.5 nmol/l
0.16-1.4 mg/l

terhesség esetén az elso harmadban
35-180 nmol/l
10.8-55.8 ng/l

Koda

Kép

Kép
koda

Jubikám!
Nagyon gratulálok a kicsi lányodhoz én is:):) Mindig olvastalak, hogy hol tart a terhességed, szóval leselkedtem ám rendesen! Csak mostanában kórházban is voltam, meg feküdnöm kellett, így lemaradtam a kis Jázmin születésről. Nagyon örülök nektek :)

Koda

Kép

Kép
koda

ja tényleg most nézem!pedig direkt visszanéztem de én csak hét elejét láttam!akkor nem a te kedvedért csinálom:)
neked nem kéne ágyba lenni??

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág
Azt tudtam, hogy dokihoz mégy, de azt nem mi lett a pontos eredménye, mert annyit írtatok, hogy csak azt vettem le, hogy nincs semmi szervi baj. Nagyon szurkolok!

Koda
Mi van azzal a fekvéssel? Ülve pihenned is lehet?

Anita
Fel a fejjel!
Decemberre biztosan összejön, és szorítok!

Most kellene felkelnie a kis éhenkórásznak, de eddig semmi jelét nem adta, hogy így tenne. Igaz reggel 8-kor 140-et evett ami elég jó adag egyhetes korban.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Na, itt vagyok. Végül vettünk tegnap járólapot, persze nem olyat, amilyet igazán szerettem volna, de ez is tetszik. Ráadásul 1.300 Ft volt négyzetmétere, kőmintás, és a minősége is jó, megnéztük. Úgyhogy kb 2 hét, és kezdődik ismét a munka.

Koda, én annyira hülye vagyok a színekhez, tényleg jól megy a zöld a bordóhoz... de én rá se jöttem volna. Mi mindenképpen meleg, mediterrán színvilágú otthont szeretnénk, persze mire minden kialakul, addigra évek fognak eltelni. Viszont abban segíthetnétel, hogy a narancssárga színekhez mik passzolnak még? Tegnap vettem három narancs kaspót is az Obiban, meg fonott virágtartót, de félek, hogy nehogy egyhangú legyen a végén a lakás.

Virág, akkor hétfő?! :) De jóóóóóóóóóóóóóóóó! Amúgy én is írtam pár napja a termékenységi tesztet, bár én a PG53-at. Én 2.200 Ft körül vettem a gyógyszetárban, és ezt is bármennyit használhatod, én nyállal használom. Tök jó, hihetetlen számomra, de úgy néz ki, működik. Vagyis nem tudom, mivel nekem most 2 napja két napig termékenységet mutatott, de azóta sem ment fel a hőm, szerintem nincs peteérés. Szóval, a fene tudja, minden esetre ennek az ára is jó, és ha működik is.

Bufo, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok otthon, mármint hogy jó gyerek az Áron baba. Viszont nem válaszoltál a császárral kapcsolatos kérdésemre. Hogy mi ez az összenövés? Meg hogy hogy lehet ez, hogy alakult ki?

Oné, csuklás... :) hát igen, ezt vártam mindig is. De ezek szerint mégsem azt éreztem én akkoriban.

Koda, tényleg pihizz sokat! Persze nagyon-nagyon örülök, hogy itt vagy közöttünk, és tényleg nem lehet egész nap feküdni, de ígérd meg kérlek, hogy nem viszed túlzásba úgy, ahogy én. Tudom, milyen vagy, de nem éri meg! Na jó, írtad, hogy csak navigálsz... de tudom én jól, hogy nehezen mehet.
Képzeld, holnap megyek haza, már nem is emlékszem mikor voltam utoljára, valahogy júliusban?! Atya ég. Remélem, legközelebb már tudunk talizni is, most csak pihenj sokat, remélem addigra már vérzés sem lesz, és ki fogsz tudni mozdulni egy kis sétára is akár, vagy egy jó kis teára. Most ugyanis fordult a kocka, én foglak meghívni Téged! Ugyanis Te vagy kismama, emlékszel? :)

Lányok, már csak néhány nap, és meg van a boncolási eredménye. Szerda reggel már azzal fogok jönni közétek!!!
titi_27

Titi
Bocsi igazad van. :oops: Két helyen vágnak császárnál egyik a bőr másik a méhizom. A közötte lévő részeket(Izmok,Hashártya) csak kézzel feszítik szét de nem vágják. Na nekem ezek a részek nőttek máshogy és hegesen össze mint ahogy kellett volna. A méhen lévő vágás összenőtt a hashártya egy részével és a hugyhólyag felső része is hozzánőtt , ezeket kellett szétvagdosni. A bőr is teljesen rátapadt az alatta lévő izomrétegre, innen is kivágtak egy kicsit. Állítólag ez előfordul de csak ritkán, általában nincs ilyen gond ezeknél a műtéteknél. Én voltam a kis százalékban akinél ez jelentkezett.

Narancssárgához jól megy a sötétkék, és a citromsárga valamint a zöld kiegészítők. Fehér is jó kontrasztot ad. nekünk olyan Garfield narancs a hálószoba sötétkék drapériás függönnyel és kék fehér ágytakarőval. Nekünk bejött..Csinálok képet és elküldöm.

Juci
Jobbulást mind a kettőtöknek.
A szülés miatt ne idegeskedj, miért ne sikerülne megszülnöd rendesen a babát. Ha pedig valami komlikáció lenne, nem hiszem, hogy sokat várnának a császárral a baba érdekében. Úgyhogy nyugi.Én voltam komplikáltabb eset, de nem ez az általános.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Köszi Bufokám, hogy leírtad. Hát, ez elég rémisztően hangzik. De a lényeg, hogy helyreállítottak. Akkor ezek szerint duplán jó, hogy császárral szültél.

Jaj, de jó, hogy tudsz közénk jönni ilyen gyakran! És köszike az ötleteket a színekkel kapcsolatban!

Juci, tényleg ne izgulj, tutira nem lesz semmi gond! A baba jól van, ezt tudjuk, és azért a szülések nagy százalékában semmiféle beavatkozásra nincs szükség. Úgyhogy punktum, minden rendben lesz!
De jó, hogy már jobban vagy!
titi_27

Sziasztok!

Megvagyok,csak inteztem a dolgaimat.

Bufo!

Gratula,nagyon edi a babad!!! :D

Virag!

Neked meg az uj munkadhoz gratula!

Koda!

Orulok,hogy te is jol vagy es pihenj!

Juci!

Itt vagyok! Lattalak a Kismama ujsagban,jol nezel ki am!!!!! :oops: :oops:

Megint dilemmazok.Tegnap voltam dokinal,mar megint vitatkoztunk,mert en megmondtam,hogy nem szedem a gyogyszert.Megint rakezdte,hogy o mossa kezeit ha koraszulesem lesz,stb....mert szrinte a homeopatias szer nem sokat er....blablabla...en meg ugye vedtem az igazamat.
Most az ultrahangon raadasul az egyik vesen felfedezett egy 6 mmes tagulatot(10 napja a masik nem latott semmit),de amikor a leletet legepeltek,ott meg azt irtak,hogy vesetagulat nem lathato,minden normalis...na,most mi van???
Mert persze utananeztem,es ezt azert komolyan kell venni,a szules is maskepp megy sokszor,gyakran csaszar stb...
Jo,ki is noheti...de ha nem?

Szoval nem tetszik nekem ez a hozzaallas,mer tmost van vagy tagulat...de akkor irja is be a jelentesbe,vagy nincs...

Megvarom a jovo hetet...aztan lehet,hogy visszamegyek a Rozsakertbe...bar nem akarom ennyi ultrahangnak kitenni Zümiket.

Jovo hetre rendelt vissza,akkor mar a korhazba,es unszolasomra leveszi a streptococcus kenetet iis.

Ja,mikor kerdeztem hogy mi van mikor megvizsgalt ,tagultam-e tovabb...csak bologatott,de hosszas unszolasra se volt hajlando megmondani hogy mennyire.....

Nem szereti ugy latszik az okoskodo kismamakat...en meg nem fogadom el az orvos minden szavat szentiraskent csak azert mert orvos.

Micsoda dilemma ,mi ? :roll:

Majd irok tobbet kesobb.

Puszi,

Momo
momo35

Sziasztok!

Fárasztó volt a mai nap. Bevásárlás, és egész nap szinte főzés, mert holnap jönnek haza anyósomék külföldről. Úgy volt, hogy kimegyünk reggel eléjük a reptérre a Rezivel (azért főztem előre), de meggondoltam magam. Túl korán kellene felkelni, hogy elbírjunk készülni.

Titi!
A narancssárgához jól megy a zöld, és a barna különböző árnyalatai. Nálunk is a nappaliban barnás gránitlap van, és okkersárgás sötétítő, hozzávaló díszpárnával. Díszítésként pedig zöld színű kiegészítők.

Momo!
Végre már hogy jelentkeztél. Már kezdtem izgulni miattatok. Hát nem egyszerű orvost fogtál ki.

Juci!
köszi az infokat a homeós szerekről. Ja, és jobbulást.

Anita!
Már jól rég voltál nálunk. Miért nem jösz gykrabban? Remélem kiderül most már valami, és karácsonyra tényleg mindenki pozítív tesztel jön.

Bufo!
Majd meséld el, hogy Dávid, hogy fogadta a szoptatást. Gondolom meglepetten nézte. Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Rezi, hogy reagál majd az új dolgokra.

mindenkienek jó éjzakát, és bocs, de hulla vagyok!
holnap jövök!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?