Sziasztok!
Rylie!

Üdv újra itthon! Képek csodaszépek, főleg a lánykádról
Indi!
Gyógyuljatok!!!! A sósvizes gargalizálás szerintem is csodaszer, de csak erősgyomrúaknak!!!

Bazsó imádja a porszívót, persze nem akkor, amikor az orrát porszívózom. Nekem az volt a taktikám, hogy orrszívás után hagytam, hogy játszon a porszívóval (pesze már nagyobb volt!). Mostanában minden nap kinyitja a szekrényt, és veszi elő, hogy porszívózzak már!!! És tesz is róla, hogy legyen mit

És utána nem engedi, hogy elpakoljam!
Blaye!
Remélem, tényleg csak a babák nyomnak! Kitartást Nektek, és csak pozitívan!!! Gyönyörű dolog, ha az ember babát vár, pláne, ha kettőt! Milyen jó lehet nekik, jól eljátszanak már odabent
Ancsi!
Holnap mész fodrászhoz? Mikor? Akár össze is futhatnánk! Mi múlt héten voltunk oltáson, úgyhogy most egy darabig nem szándékozunk menni dokihoz, de anyósodnak üzenem, hogy ne idegeljen má'!!! Irgum-burgum!!!
Vera!
Nekem tökre tetszik, ahogy elpolitizáltok itt, olyan kultúráltan csináljátok!
Ma eszembe jutott, hogy még nálam van a terhes rövidgatyód, és szerintem már nem lesz rá szükségem

, valamikor visszaadnám. Van fix időpont + helyszín nálatok játszótért illetően?
Macs!
Lányod nagyon édes!!! És gratulálok! Hihetetlen tempóban fejlődik! Házról fotók érdekelnek!!!
Votiv!
Nem könnyű most neked! Túl sokminden van rajtad, valahol lazítanod kellene. Mondom ezt én, aki sík ideg mostanában. Nálunk is tegnap szar nap volt, rám ilyenkor hisztérikus sírás tör, ami tuti a terhesség miatt van, mert egyébként ennyire nem szoktam sírni. Enyém dednek kevesebb az alvásigénye, mint az enyém, nálunk ebből fakadnak a gondok! De a következő nap, mindig jobb!
írtad, hogy "bejelentkeztem Istivel a dr. Horváth Katalinhoz, Tóth Péter tanácsára, aki szerint ez a dokinő jelentős eredményeket ért már el olyan gyerekekkel, mint Isti." Miért, ő milyen gyerek???? Van erre valami szakszó? Tudják, hogy mi a probléma? Írtad múltkor, hogy a szenzomotoros mozgása nem elég fejlett, ez hat ki a viselkedésére is?
Kitartást és nagyon sok erőt! És vigyázz magadra!!!
Fibi, Deni!
Nagyon jó volt találkozni, csak kicsit bánt, hogy olyan rémes állapotban voltam

, de ma már sokkal szebb a világ! Csokiskeksz sokat segített a dolgon!
És tényleg minden hétre szervezhetnénk összejövetelt valakinél!
Neet!
Ugye nem komolyan írtad, hogy most a finish-ben otthagyod a sulit? Mi lesz a kis Hári Péterrel?????????
Lindi!
Én azt is olvastama cipővásárlásról, hogy hátulra kell, hogy beférjen egy ujjad (a sarkánál). Én most már tényleg nem tudom, hogy milyen cipő a jó! Én eddig úgy tudtam, hogy a keménytalpú, legalábbis a mi Asso cipőnknek elég kemény a talpa.
felébredt a gengszterem, sikerül 1 és negyed órát aludnia