A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

El is felejtettem megköszönni Marci nevében a dicséreteket: szóval köszönjük!!!! :D
kisün

Fibi,
Lentiben van egy isteni fürdő ha hazafelé menet még lenne időtök.

Ancsi, Den
Köszi! :D

Barbi,
Nekem is ébren tetszik jobban, de ő egy álomszuszék :?

Indi,
Jobbulást, talán a holnapi meleg napocska majd javít a dolgokon.
Meg a kakukkfű bár én a borsmentás változatot ismerem.
Az én kertemben is minden honi gyógyfű telepítve van ilyen kotyvasztós okokból kifolyólag.
:)

Jó éjszakát mindenkinek kevés sírással és szép álmokkal.
akata

Neet, csak késő este/kora reggel dolgozom, napközben most már egy ideje egyáltalán nem tudok. az az egy óra kb, amíg alszik, arra elég, hogy leüljek, és levegőt vegyek, meg főzni is ilyenkor próbálok ill. szintén este/reggel megy az előkészítés. a "maradék" időben pedig egyfolytában a fiammal foglalkozom. próbálok vele játszani (de ezt max pár percig bírja), bevonni őt mindenbe, a mosógépet pl együtt pakoljuk be, és minden nap felporszívózunk, ezt nagyon szereti, meg a hasonló takarítós feladatokat, portörlés, ronngyal maszatolás :D de felmosni már csak akkor lehet, ha alszik. és napi 2x kimegyünk hosszan sétálni - ma ebből de. a játszócsoport + séta volt, du. játszótér.

imádom a fiamat, de a mai nap baromira sok volt. ráadásul még az apja is engem szúrt le, amikor Isti másodszorra is rámborította a vacsorát, hogy miért káromkodok a gyerek előtt (látod Kisün, az én türelmem is elfogy, sőőőőt). hát nekem már ezt sem szabad :( csak nyelni-nyelni :cry:
most úgy el vagyok kámpicsorodva, hogy nem is hiszem el. fél este bőgtem, úgy kiborultam. próbálom a terhességre fogni :cry:

Ancsi, fejlesztőn voltunk hétfőn, és megyünk pénteken. hétfőn egész jó volt, 10 percre sikerült félig-meddig irányítottan játszatni Istit, utána bevadult, elkezdett rohangálni, megverte a tükörképét és kirohant, legközelebb megpróbáljuk kitolni ezt az időt, házifeladatnak pedig mindent szépen meg kell neveznünk, amit Isti megfog/csinál.

és Neet, a kedvedért :wink: ma utánaszámoltam, pontosan 16x voltam Istivel uh-n :( és az a "vicc", hogy a kis pocakommal is már 3x voltam, miközben ma a kezemben volt a biai védőnő "terhesgondozási terve", összvissz 4!!! javasolt ultrahanggal :?

megyek aludni, hogy vége legyen ennek a rémes napnak :(

votiv 8)
votiv

Betegeskedők,
jobbulást!

Barbi,
köszi, de már lassan nem tartok ki... :oops:

Votiv, :(
hát erre nem tudok mit írni. Remélem, az éjszaka legalább jól telt, alvással.

Éljen a Megyeri híd! :)
neet
neet

Rec,
tökjo, hogy ennyivel megusztátok a föbanyát. remélem, békén is hagy Benneteket örökre :P

Deni,
a mogyoros csokim a közelébe sem ér a csokis kekszednek, na meg a bolognaid... :D

Kata,
köszi, akkor mindenképpen beteszem a fürdörucit :) megyek is pakolni.

Neet,
én is ilyesmit szerettem volna Votivhoz cimezni :) és miért hagynád abba szived szerint a sulit? jöhet priviben is, mert 3 nap mulva nem biztos, hogy megtalálom a választ itt :wink: (bár sejtem, de azért érdekel, mert én is most fogom elkezdeni a tanulást)

KépKép
fibi

Reggel arra ébrdtem, hogy szinte elviselhetetlenül fáj a torkom. (már jobb, utálatos sóoldat segített) ELnéztem, a mellettem szuszogó-szörcsögő kismaszatot éás azon töprengtem, hogy a babák az ilyen iszonyatosan erős fájdalmakat hogy tűrik.. mert persze sírnak, sírdogálnak, de hát az nem fejezi ki az, ami valóban ott belül bennük történik...és ugye rajtuk sokkal nehezebb segíteni, ők nem tudnak gargarizálni és az orrszívást is elég nehéz elvégezni... és ugyan a fogzás nem fáj :evil: de mi ilyenkor kapkodjuk a fájdalomcsillapítókat ezerrel... szóval arra az álláspontra jutottam, hgoy a babók sokkal erősebbek, mint mi, felnőttek. Csodálatosak!

Votiv :) :):):):):)

Blaye :) csak most olvasom, amit írtál, nagoyn sok erőt kívánok, szépséges és jó nagy feladat ez! Rem,élem, tényleg sak nyomják a babák a tüdőt és a szívet én nincs baj.

Enyém kismalac viszanyert valamennyit a hangjából, ahogy hallom, megyek is megvigasztalni,. Nektek pedig szép napot!

indianyo

helló csajok

ma már kicsit jobb színű minden, az alvás velem nagyon jót tesz, kár, hogy a környezetemmel kevésbé.

Bretegek remélem javulnak!

Blaye, nem lesz semmi probléma! :)

bejelentkeztem Istivel a dr. Horváth Katalinhoz, Tóth Péter tanácsára, aki szerint ez a dokinő jelentős eredményeket ért már el olyan gyerekekkel, mint Isti. aki most leordítja a fejem, hogy napközben netezem, szóval lépek is.

bátor legyek, és vigyem Istit ma tornára? :roll:

votiv 8)
votiv

Szia Mindeki! :)

nem vesztünk el ám, csak nagyon sűrűek a napjaink és nem nagon van időm leülni a gép mellé/elé... sajnos most a viszaolvasás sem megy, a Terrorista egyszerűen nem hagyja :) amikor utoljára itt járam,még csak 2 fogacskánk volt, ez a mennyiség mára 6 db.-ra nőtt és nincs még vége, mert az ujját dugdossa a szájába és sírdogál és nyálzik és csupa-csupa dudor a felső ínye. Közben megszenvedtünk egy takonykórt is, viszont sokat játszunk és már fel tudja tenni a karikákat a nyélre, kis segítséggel! igaz, rögtön le is szedi :mrgreen: / roppantdenagyonbüszkemacska/. Megtette az első két önálló lépését, kapaszkodás nélkül, de ezt még nem erőlteti. Kaptunk kölcsön egy kompot / thx! :) /, ezer km/h-val rohangál vele a lakásban.
Készül a házacska, már a tetőt kezdték és a belső válaszfalakat. Kép még nincs, ha lesz /és érdekel valakit/, majd teszek fel :)

Betgeknek gyors gyógyulást kívánunk és mindenkinek nagyon szép napot! Kép

Csók

Macsek
macskanyu

Indi!
Dominónak gyors gyógyulást. most én is beindultam taknyozni. legjobban még Lencsi bírja. az én torkom kb. 1,5 napig folyamatosan marhára fájt. én is gondoltam rá, hogy hátha az övé is fáj, csak nem tudja mondani :(. úgyhogy pl. kakaót itattam vele (tápi+Ovomaltin), mert torokfájásra nekem az édes esik jól.
én is próbáltam a porszívó helyett szívni, de vajmi keveset ért, csak azt szívta ki, ami már amúgy is ki akart jönni. aztán mikor teszteltem utána a porszívóval, rengeteg cucc kijött a járatokból. :(

Vera!
AKKOR FALD a dobostortát! :)

Lindi!
anno Zuzi mondta, hogy olvasta, hogy 1 cm-re lehet nagyobb a cipő.

Votiv!
ne bömbölj, majd lesz jobb! ráadásul olyan börleszk-szerűen írod le Isti megmozdulásait, hogy majdnem nevetek rajta. és csak káromkodj nyugodtan. ahogy ismerlek folyton nyuszi módjára halkan "Istvánkázol", egyszer-kétszer meg hadd engedd ki a gőzt valahol, ha már nincs a fejeden szelep, mint anno a mesehősnek!
a dokinál sok sikert, remélem hathatós megoldást fognak nyújtani!
ancsipancsi

Kimaradt, hogy jövő péntektől már suliba is járok :), hát még kevesebb időm lesz :(

itt egy Fülicsek-kép, ahogy rajtakaptam, amint stikában lerámolja a szárítót....

Kép
macskanyu

Macsinkó :) Már épp nyúltam a telefonért...
Nemá, jár Fülöpöd??? Ennyi fogacska, klassz, hogy már kint vannak és a továbbiakhoz sok erőt! Házikóról majd tegyél fel képeket!

Votiv :) a rendszeresség jó lesz Istinek, menj el a tornára - szerintem. És aludj sokat :)

Fibi :) végül milyen iskolába fogsz járni?

Neet :) mesélj, mi a baj a sulival? Itt a végén nehéz már....

indianyo

No hazaérkeztünk kipihenni a nyaralás fáradalmait :)
Eddig tartott mire visszaolvastalak benneteket, de csak egy-két apróságra reagálok, mer nem akarom hogy velem legyen tele 2-3 oldal ;)

Blaye: GRATULA az ikrekhez! Én jól bellennék sz*rva a helyeben, de szerencsére Te nem vagy én :lol: Remélem nincs semmi gond és tényleg csak a babók nyomkolódnak odabenn!

Indi: mennyit változott Dé???? Különleges szép fiúcska ;)

Ruz: Szerintem Bendi nyúlt, de ha már nagyobbacska lesz, szerintem mindenképp szoktassátok rá valami rendszeres sportra és akkor aztán tuttkóra nem lesz súlyproblémája ;)

Ancsi: nálunk is parketta van és Kamillka jól nyomja rajta, meg a járólapon is, pedig az is csúszik.

Cipő: én megkérdeztem a Dévényes csajszit, hogy milyen a jó cipő és azt mondta, hogy az amlyiket könnyedén össze tudom "csukni" azaz hajlik a talpa. Ja és hogy ne ijedjek meg a görbe láb látványától amikor járni kezd, ez tök normális, a lábfejre kell figyelni. A görbületet meg kinövi - úgyhogy ne paráztasson má az anyósód feleslegesen!

Votiv: Isti :( Az a homeos dokinéni akit írtam már neked egyszer nekünk (is) azt mondta, hogy előbb kell mászni a gyeröknek és aztán állni, merthogy ez a sorrend alakít ki bizonyos idegpályákat az agyban és ha nem igy van a sorrend akkor fennáll a veszély, hogy hiperes, diszleksziás, diszkalkuliás stb lesz a gyerök.. . de ki tudhassa ezt pontosan?? És ő is csak azt mondta, hogy meg van rá az esély, szóval nem kézenfekvő a dolog. Esetleg nem próbálsz egy Dévényessel is kapcsolatba lépni??? Akihez mi jártunk az közel lenne hozzád: Camponával szemben. Hm?

Zanza: nálunk Kamilla mindég belepössent a fürdővízébe - ez a samponunk ;)

Akata: Ákos fiad még pixelesen is szép :) És én is UM.

Betegeknek gyógyulást!!!

Politika: sógorom nem tud jönni a keresztelőre mert felrendelték Pestre :( Pedig ő "csak egy nyomrögzítő" és most három napig valami teniszpálya lesz az otthona tábori ágyon és lemarad a jányom keresztelőjéről a csürhebanda miatt!!! :evil: ( direkt nem tüntetőket írtam, mert egy normális tüntetés miatt nem rendelték volna fel őt sem Szentlőrincről )

Rec: fűtés rulez!

Macs: fogak! TYŰHA! Nálunk is a felső fogak próbálkoznak kibújni...de még nem látom a hegyét csak az ínye van megdagadva... Házról fotót plíz, hagy nyálasodjak én is ;)

Köszi Zuz, hogy hiányoltál 8)

Rylie
rylie

Nyaralásról: jó volt, de megegyeztünk Zapival, hogy nekünk Szicília a No1. továbbra is. A görög vendégszeretetből nemigen éreztünk semmit, persze Kamillától el volt ájulva mindenki, de ezt már megszoktam itthon is 8)
A szállásunk tré volt :? igy igyekeztünk minnél kevesebbet ott tölteni.
De: a tenger nagyon jó volt! És láttunk sok csodás dolgot, az idő nekünk kedvezett, Kamilla királyul bírta a gyűrődést! Béreltünk 4 napra autót és elég sok helyre eljutottunk. Igy mondjuk nem sültünk csokibarnára, de mi már csak ilyen menőkések vagyunk :)
Kamilla elég anyás lett, mondjuk ez betudható az idegen helynek, jószerivel csak rajtam volt hajlandó lógni, igy kilógott a nyelvem amikoris pl felmásztunk a lindoszi Akropoliszba. Képet rakok fel erről, mert ez nagyon szép hely volt.
Az éjszakák is húzósak voltak, mert sokat felsírt a ded....közbe kisasoltam, hogy a fogínye is fehéredik felül, úgyhogy ez is közrejátszhatott.
A tengert azonban nagyon komázta! Apája bevitte "úszni" és rendesen békatempó féleséget produkált a lábával, nagyon édi volt! És persze a sós homok is finom volt és ehető! A kavicsokról már nem is beszélve! (persze kavicsot nem evett, csak akart, de gonosz anyaként én ezt nem engedtem)

Szóval, jó volt, jó volt, de elég volt 1 hét 8)

Ancsi: és a babakocsinknak se lett semmi baja thx for Malév ;)

Képek:
Lindoszi látkép:
Kép
Fini a sós homok:
Kép
A kavics se lehet rossz:
Kép
Görög feeling:
Kép

Rylie
rylie

Vera :) Akartam már kérdezni, hogy hogy győzöd a 2 gyerkőccel (most már gondolom párod visszament dolgozni és főleg Te vagy velük)? Játszóterezés bejött és már 3-asban jártok?

Fibi :) Már bizti elmentetek, de jó utat és fürcsizést (remélem összejön)!

Neet :) Mi a gond, hogy kezd tele lenni a hócipőd?

Votiv :) Sztem legyél bátor (egyébként is az vagy :wink: ) és vidd el Istit, neki is kell a program!

Indi, Ancsi :) Bulást Nektek!!! És sok ++++++++++

Macs :) Hú, nagyon édes Fülicsek :D :D Ezt a vigyort!! Gratula az új fogacskákhoz és a járáshoz! Nem semmi a csajod!! És a házról jöhetnek a képek, már alig fogunk ráismerni :wink:

Rylie :) Üdv itthon! Annyi mindenre reagáltál, hogy el is felejtettél a nyaralásotokról írni!! Mesélj!!!! És képeket is kérünk! Kamillának hogy tetszett?

Lindi :) Sajnos még nem voltam Mom-os börzén, így nem igazán tudok összehasonlítást adni, de gondolom hasonló méretű lehet. :?
denizsa

Rylie :) Na látom, közben megvan az élménybeszámoló is! De jó!! :D Nagyon szép helyen voltatok (mondjuk a tenger már eleve gyönyörűűűű) és Kamilla nagyon édes, ahogy élvezi az új dolgokat :D
denizsa

torokfajosok: nekem mindig Gargarisma chloroformii-t ir fel a haziorvos oblogetni es nagyon gyorsan hasznal (most nem is mentem dokihoz, csak berongyoltam erte a gyogyotarba, inkabb megveszem dragabban, de nem ulok ott ket orat, hogy egy csomo mas korsagot elkapjak)

porszivos orrszivast hogy kell elfogadtatni a gyerkoccel? a naggyal mar negy napja ugyesen fujjuk az orrat papirzsebkendobe, de ma mar borzasztoan sir, hogy faj neki, nem tudom, hogy most az faj-e, hogy az orrnyilasoknal kidorzsolte a zsepi (bar direkt nagggyonpuhat hasznaltam) vagy valahol beljebb van gond... fujni sem akarja, meg a porszivos dologhoz is kozelharcban kell leteperni es az most lehet, hogy eros is neki, ha valahol benn megserult, vagy nem?
moose

Sziasztok!

Rylie! :) Üdv újra itthon! Képek csodaszépek, főleg a lánykádról :D

Indi!
Gyógyuljatok!!!! A sósvizes gargalizálás szerintem is csodaszer, de csak erősgyomrúaknak!!! :wink: Bazsó imádja a porszívót, persze nem akkor, amikor az orrát porszívózom. Nekem az volt a taktikám, hogy orrszívás után hagytam, hogy játszon a porszívóval (pesze már nagyobb volt!). Mostanában minden nap kinyitja a szekrényt, és veszi elő, hogy porszívózzak már!!! És tesz is róla, hogy legyen mit :D És utána nem engedi, hogy elpakoljam!

Blaye!
Remélem, tényleg csak a babák nyomnak! Kitartást Nektek, és csak pozitívan!!! Gyönyörű dolog, ha az ember babát vár, pláne, ha kettőt! Milyen jó lehet nekik, jól eljátszanak már odabent :D

Ancsi!
Holnap mész fodrászhoz? Mikor? Akár össze is futhatnánk! Mi múlt héten voltunk oltáson, úgyhogy most egy darabig nem szándékozunk menni dokihoz, de anyósodnak üzenem, hogy ne idegeljen má'!!! Irgum-burgum!!!

Vera!
Nekem tökre tetszik, ahogy elpolitizáltok itt, olyan kultúráltan csináljátok!
Ma eszembe jutott, hogy még nálam van a terhes rövidgatyód, és szerintem már nem lesz rá szükségem :wink: , valamikor visszaadnám. Van fix időpont + helyszín nálatok játszótért illetően?

Macs!
Lányod nagyon édes!!! És gratulálok! Hihetetlen tempóban fejlődik! Házról fotók érdekelnek!!! :wink:

Votiv!
Nem könnyű most neked! Túl sokminden van rajtad, valahol lazítanod kellene. Mondom ezt én, aki sík ideg mostanában. Nálunk is tegnap szar nap volt, rám ilyenkor hisztérikus sírás tör, ami tuti a terhesség miatt van, mert egyébként ennyire nem szoktam sírni. Enyém dednek kevesebb az alvásigénye, mint az enyém, nálunk ebből fakadnak a gondok! De a következő nap, mindig jobb! :D
írtad, hogy "bejelentkeztem Istivel a dr. Horváth Katalinhoz, Tóth Péter tanácsára, aki szerint ez a dokinő jelentős eredményeket ért már el olyan gyerekekkel, mint Isti." Miért, ő milyen gyerek???? Van erre valami szakszó? Tudják, hogy mi a probléma? Írtad múltkor, hogy a szenzomotoros mozgása nem elég fejlett, ez hat ki a viselkedésére is?
Kitartást és nagyon sok erőt! És vigyázz magadra!!!

Fibi, Deni!
Nagyon jó volt találkozni, csak kicsit bánt, hogy olyan rémes állapotban voltam :oops: , de ma már sokkal szebb a világ! Csokiskeksz sokat segített a dolgon!
És tényleg minden hétre szervezhetnénk összejövetelt valakinél!

Neet!
Ugye nem komolyan írtad, hogy most a finish-ben otthagyod a sulit? Mi lesz a kis Hári Péterrel????????? :wink:

Lindi!
Én azt is olvastama cipővásárlásról, hogy hátulra kell, hogy beférjen egy ujjad (a sarkánál). Én most már tényleg nem tudom, hogy milyen cipő a jó! Én eddig úgy tudtam, hogy a keménytalpú, legalábbis a mi Asso cipőnknek elég kemény a talpa.

felébredt a gengszterem, sikerül 1 és negyed órát aludnia :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!
A jubileumi 1000-ik hozzászólásom hasonlóan ünnepélyes a bejelentenivalómhoz (ráadásul pont ma vagyok pont félidős):

Idézet Grétitől:
- Milye van a kistesónak?
- KUKIJA.

Ma voltunk uh-n, mikor bementünk a szonográfushoz, Gréti már hajtogatta, hogy TESÓ, TESÓ, BOGI BABA, úgyhogy mondtam a nőnek, úgy csinálja, hogy kislány legyen. De az első pillanatban kiderült, hogy kisfiú, rögtön a kis kukija (apja szerint nem is kicsi) jelent meg először a képernyőn.
Annyira fura érzés, mert én annyira lányt vártam, hogyfel semmerült,hogy fiú lehet. Mondtam is Petinek,hogy tiszta oylan érzésem van, mint amikor Grétivel megtudtam,hogy babát várok.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi :) hát ez aztán tényleg ünnepélyes bejelentés! Gratulálok! (És teljesen átérzem, mi is Sophie Ray-t vártuk 5 hónapig... És utána két napig bűntudatom volt, amiért furán érzem magam. )Aranyosak lesznek majd, kisöcsi mindig nagy gengszter, nővérkétől meg majd jól eltanulja a maradék turpisságokat és lesz angy mulatság :)

Szai Rylie :) Isten hozott itthon! Hiányoztál ám, csak mivel tudtuk, hogy hol vagy és kábé meddig, hát nem aggódtunk :) De mi az az UM, ami te is??? És Kamilla kavicsot nem, de földet ehet? Hogyan volt a kinti hami megoldása? vittetek annyi babaételt? Mert ugye a tejecskét nem kellett előre csomagolni :lol: És az utazást hogy bírta a csillagszemű lejányka?

Kata :) meghoztad a napsütést, köszi :) Anyém is szeret kint lenni, msot is ott szundikál. Télen is lehet kint, nem lesz abból baj szerintem. De úgyis fognak anynira fázni, hgoy en akarjanak mindig kint lenni :)

Moose :) Sajnos nem tudom, hogy lehet hozzászoktatni, én azt látom, hgoy amíg ésszel fel nem tudják fogni, hogy ez nekik jó, addig félnek tőle és tiltakoznak. Esetleg próbáld meg Nagynyuszi kezébe adni, hgoy ő tartsa, hátha az segít... És az is lehet, hgoy túl erősen szív és/vagy a papír kidörzsölte az orrocskáját.

Zuz :) Tegnap szerintem nehéz volt a levegő - sokan panaszkodtak. Remélem, mára már sokkal jobb :) És ígérem, ha lesz önálló lakhelyem, hozzánk bármikor lehet jönni látogatóba :)

Deni :) pusz, remélem, hamarosan eszünk a bármilyen sütidből - önző dög vagyok :wink: de te meg annyira jókat csinálsz :) Msot például egy almásrétest/pitét de nagyon meg bírnék enni...

Jobb alsó egyes tájékán csücsökérzetem támadt :):):)

indianyo

Lindi: gratula a kispöcsöshöz :) :)

Indi: kavicsot azé nem ehet, mert az túl nagy és netán megakad a torkán valahol...homokot se ehet, csak ha homokos lesz a keze és a szájába veszi akkor jut valamennyi befelé is, ezt nem tudom kivédeni :? Anyukám is ezzel piszkál, hogyha valami kaját nem engedek még adni a babónak akkor azt mondja, hogy -persze koszos homokot azt ehet,mi?- én meg elszámolok magamban 3-ig.
Kaját úgy oldottam meg, hogy vittem itthonról, rizst, meg zabpelyhet, meg gyümit, meg krumplit, meg a kisláboskáját és főzikéztem minden reggel egy picit. Direkte ezért apartmant kértünk ahol volt főzési lehetőség. Nem volt nagy ügy.
Repcsi: Odafelé három és fél órát késett a gép, igy ha hozzáadom a plusz két órát amivel hamarabb kint kell lenni, majdnem 6 órát voltunk a reptéren :shock: Persze Kamilla ebből kb 30 percet aludt csak a többit sétálgatni kellett vele - jóvót :x A gépen meg ugrabugrált és hangoskodott :) Hazafelé szerencsére aludt egy órát majd felébredt és bekakkantott nem kicsit és ennek örömöködött hazáig 8)

Gratula a csücsökhöz és képzeld én is most vettem észre, hogy Kamillának is kint van a felső jobb oldali fogcsücsökje!!! :)

Nem lesz tali valamikor jövő hét elején??????? Lenne bérletem is (okt 5-ig) és akkor tökre törvényesen el tudok jutni bárhová a városban ;)
Megmá hiányzik a társaságtok is....
Én is szívesen látnálak benneteket, de túl picike a hely és nem igazán bababiztonságos a szobánk (sok virág, kütyü, hosszabítók stb) :(

Rylie
rylie

márminthogy vendégül látnálak benneteket..ez kimaradt az utsó mondatból :oops:

R
rylie

Ezt még muszáj volt bocs ;)

Kép
Kép

Rylie
rylie

kop-kop! Sziasztok!

Lindicita invitálására írok, egy időben egy helyen egy orvosnál fogunk szülni, írta, hogy remek kis csapat van itt. Én is fiút várok! András lesz a neve. Ha nem bájátok csatlakoznék!

Kép
Kép
[/url]
korena73

Zuz :) Nem is voltál rémes állapotban! Max. a gyerekem, aki akkorát hisztizett a játszón, hogy csak na :lol: És nagyon csini a pocid, tényleg szép kismama vagy, igaza van a védőnéninek :wink: A rendszeres tali csak szervezés kérdése :wink: és ha ilyen nehéz bejutni a játszóházba, akkor talán egyszerűbb.

Lindi :) Nagy gratula a kisöcsihez!! Van már név-terv, vagy fiúneveken egyáltalán nem is gondolkodtatok?

Indi :) Szívesen csinálok Neked almáspitét bmikor, most úgyis van sok fini almánk! :wink: Már csak a tali hiányzik...

Szóval csatlakozom Rylie-hoz: tali jövőhéten?? Vinnék pitét is, na?? (Ez lesz a mézes madzag helyett a pite madzag :lol: )
denizsa

Sziasztok!

A Szt. Imrében fogok szülni, és szeretném tudni, kik a jó szülésznők.
Megírjátok nekem röviden, hogy ki jó és ki nem?

Előre is köszi!

Csip
csipcsiripp

Rylie :) Hát ez a Kamilla!! :D Micsoda édes kis pocija van!

Korena :) Szia! Gratula Andráshoz és jó pocakoskodást! Látom, már van egy nagylányod is! Bizti már ő is nagyon várja a kistesót, ugye? Az avatar képed Andrisról készült? nagyon édes! :D

Csip :) Üdv Neked is! Mindenki jó szakember, csak jókat tudunk Neked írni, én pl. az ügyeletes szülésznőnél szültem és teljesen meg voltam vele elégedve. Mik az elképzeléseid? Mikor fogsz szülni? Mert jobb mielőbb lefoglalni a "kiválasztottat", ugyanis nagyon be vannak táblázva.
denizsa

Dzsina: Köszönöm a kedves fogadtatást! A képen nem Andris van, de vele egykorú magzatot ábrázol. Mindig frissítem, attól függően, hogy mekkora a kis focista a pocimban.

Lindicita: Eltévesztettem mert a 2007-ben fogok szüli topicban van az a csapat ahol ennyire egy idősek vagyunk. Bocsánat :oops:
Ide is oda is írogatok, meg pár helyre... sok 8 óra munkaidő :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73

Ma jobban vagyok, lehet, hogy a szép napsütés az oka... :)

Viszont a szomszédunkban mindenhol építkeznek, és ez NAGYON zavaró, mert irtó hangos a sok gép együtt.

Ma elvittem V.-t csiri-biri tornára, és nagyon tetszett neki! És megkértem a foglalkoztató lányt, hogy ő cipelje és emelgesse, mert nekem nem nagyon lehet, és így nagyon jól ment és fogunk tudni járni, mert V.-nek nagy élmény és ami nekem is tetszik, hogy jól ki is fárasztja! :D

Votiv,
Szerintem lehet, hogy többet kéne pihenned!!! Megnéztem az éjszakai hsz időpontját, hát az elég késő, én mindennap este 10-kor legkésőbb lefekszem, mert akkor fejlődnek jól a babák, úgy érzem, és másnap én is mosolygósabb vagyok (bár nekem is vannak nagyon rossz napjaim, persze)
Istivel pedig járj tornázni, a rendszeresség tényleg jó, és hamarosan kinövi, és és és :) :D :lol:

Neet,
Nehogy abbahagyd a sulit, most már a célegyenesben vagy, és Harry Potter is számít Rád!

És mindenkinek köszi a biztatást!

Blaye
blaye

Blaye, csak azért voltam még fenn, mert úgy felizgattam magam tegnap :( de ígérem most már figyelek, és nem postolok ilyen későn hszt :mrgreen:

de ma már minden kicsit jobb volt, nem főztem, apa hozott kaját Bécsi Szeletből :D és most meg levitte Istit motorozni, szal egész jó :lol:

voltunk tornán - asszem nekem kezd sok lenni, hogy a héten egyet kivéve minden nap járunk játszócsopiba/fejlesztőbe, de legalább nem fogok elpudingosodni :wink:
jobb volt, mint tegnap, de csak azért, mert most nem volt olyan ellenséges a légkör (inkább csak sajnáltak bennünket) :twisted: 3 cuki kiscsaj volt, meg Istók, és a mamik is lazák voltak, nem zavarta őket nagyon az Isti tombolása, hogy pl a körtánc közepére bedobott egy babakocsit :roll:
megint volt minden, zúzás, ordítás, csapkodás - végülis egy-két egyes szintű feladatot csinált csak meg (pl fogd meg a labdát, tapsolj, csüccs), a maradék időben rohangált, engem püfölt, vagy a csajokat próbálta fejbekólintani a műanyag rumbatökkel :(

votiv 8)
votiv

újaknak üdv!

szülésznők közül én leginkább Nyulas Jolánt vagy Fantha Zsuzsát javasolnám, de nekem sem volt választottam, és még műszakváltás is volt a szülésem alatt, de egy rossz szavam se lehet, nagyon profik voltak a szülésznők! és emberileg is, le a kalappal. szóval ne aggódjon senki, aki lemarad a szülésznő felfogadásáról :)

votiv 8)
votiv

Almás pite,hol,i mikor,mennyit?IMÁDOM!
20170114224602

sziasztok,
újaknak üdv!

és én is IMÁDOM az almás pitét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meggggggggggghalok érte!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Akkor kedden együnk almáspitét :lol:

indianyo

Akkor keddre én is gyártok egy adag almáspitét :wink: :lol:

Csipcsirip!
Én Kondor Katáról és Molnár Gabiról hallottam jókat, és Kecskeméti Veráról. ÁLlítólag gátvédelemben nagyon jók! Persze atól függ, hogy te mit tartasz fontosnak, miben legyen jó.

Korena, üdv itt! :D

Votiv! :)
Mostanában nem válaszolsz nekem. Ugye nem bántottalak meg semmivel???? Mert tuti nem akartalak!!!
Örülök, hogy ma könnyebb volt egy kicsit!

Deni!
Bálintod szerintem tök gyerek módjára viselkedett tegnap :lol:

Ancsi!
Angolon voltál ma? Vagy miért hanyagolsz minket?

Indi!
Hogy vagytok??? Torok???

Lindi!
Gratula a kukishoz :lol: És biztos, most fura, hogy fiad lesz, de szerintem minden nőnek kell egy fiú, mert az egy nagy szerelem :D
zuzmo1

Tinu is nagyon eltűnt....
zuzmo1

Indi :) A kedd rulez :wink: :D

Blaye :) Örülök, hogy jobban vagy! :D

Votiv :) Ez így tényleg jól hangzik, apa főz és vigyáz Istire :P Ma este nálunk is apa fözött (gyrost :wink: ), meg tudnám szokni :lol: Tök jó, hogy elmentetek a tornára! Legalább kitombolta magát a nagyfiú :wink:

Korena :) Ezek szerint Andris nagyon aktív, ha focistának hívod :wink: :lol: És mit dolgozol?
denizsa

Rylie,
Nagyon tetszika kislányod és a neve gyönyörű! Sosem jutott volna eszembe ez a név, de nagyon szép! Bátor dolog pici lánnyal Görögbe menni, mi is gondoltunk rá, hogy esetleg jövőre ( akkor már elmúlik 1 éves ) de minden nap mást gondolunk a dologról. Az igazi kérdés, hogy ő élvezi-e. Úgy érzem a tiéd élvezte.? Mi egy pici szigetre járunk, 12km2 és 800 ember lakja. Na ott nincs nagy tolongás, viszont istenien lehet pihenni. Házikó meg közvetlen a tegerparton. Hát ide kacsingatunk jövőre a babával. Meglátjuk.
Az úszás is izgi lehet ilyen pici korban. Szerettem volna babaúszni vinni, de drbácsi lebeszélt. Nem fog félni a víztől másfél éves korában? Olyan nagy a tenger! :?

Lindi,
Én is biztos voltam benne, hogy lány és amikor fiú lett 2-3 napba telt hogy elfogadjam. Most meg nem adnám ám egy sereg lányért se!!!! :D

Blaye,
Az ikrek csodás dolog. Nekem több ikres ismerősöm is van. Szerintem az élet csodás ajándéka ha ikreket nevelhet valaki. Bár nyilván nem lesz könnyű :) de később.....

Indi,
Holnapra is küldök napocskát (legalábbis az időjárásfelelős ezt mondja :D )

Votiv,
Van valamilyen állatotok mondjuk egy kutyuska vagy cica??? Ez megint csak egy "valaki" igaz nagyobbacska fiú (5 éves talán ) de a probléma hasonló és "kutyusterápiát" javasoltak neki. Határozottan működni látszik.
akata

Drága Zuz, ne haragudj, hogy nem írok, olyan csúnya önző dög vagyok :oops: pedig mindig gondolok Rád! :D és Bazsókára is! és most már valamikor fussunk össze sütizni :D

Lindinek is akartam írni, hogy kuki :lol: :lol:
és ez tök jó, mert így mind a kétféle pelenkázást megtanulhatod :D és mi a fiúnév verzió Bogi-babára? :wink:

és Rylienak azt akartam, hogy tök jók a képek, és klassz, hogy jól éreztétek magatokat, és hát most megint a Horváth Katalinnál kötöttünk ki, de ha nem lesz jó, istibizi elmegyek a Zelecsényihez!! :D

és Denizsát meg puszilom, mert neki se mindig válaszolok, pedig ő mindig szól hozzám!!! :)

Korena, hol ez a jó munkahely? :lol:

és mi lesz kedden??? az a szabadnapunk a játszócsoportból :P

votiv 8)
votiv

Zuz :) Ja, hogy Bálint "csak" gyerek? Most megnyugtattál :mrgreen: Ekkora pocival sütni? Le a kalappal előtted! De legalább lesz elég pite :wink: :lol:

Akata :) Ezek szerint Ti nem tudtátok előre, hogy fiatok vagy lányotok lesz? Hát, mindenesetre a meglepi sikerült :wink: És nagyon is jól (a múltkori képek alapján) :wink: :D

Indi, Ancsi és minden kis-nagy-betegnek bulást!!
denizsa

Votiv :) Aranyos vagy, puszikat köszi :D Kedden sütinap lesz, almáspite főszereplésével :wink: bővebbet még nem tudok...
denizsa

Kata, nincs állatunk, és itt a lakásban nem szívesen tartanék. de a szomszédban is van kutyus, őt mindig megcsodáljuk, picit szabad simizni is, de csak ha a gazdi is ott van. és ha majd egyszer nem lesz sok munkám szombaton, elmegyünk a szomszéd faluba egy lovastanyára, pónilovagolni :) ezt is ajánlották Istinek, meg az úszást is, de arra kifejezetten kérték, hogy apa vigye, ő meg még nem szedte össze magát :roll:

votiv 8)
votiv

Zuzmó :) hát ma nekem nehéz napom van - megpróbáltam az orrszívót magamon alkalmazni - nem sikerült.Érdekes, ennyire más a szervezet működése gyerekkorban? Dé kínlódik, ma fájt valami nagyon - gondolom, torok és fogacska együtt - most a babakocsiban nézelődik, mert két órája próbálom elaltatni hiába, napközben is csak 10 percet akart aludni, de fél 4-kor berágtam és elvittem tologatni, így még egy fél órát szunyt. Nem értem, hogy lehet ilyen kisbabának ennyire keveset aludni? de amikor épp nem fáj semmi , akkor édes pofa, énekel, dobol, hintázik és nevetgél.

Puszi nektek :)

indianyo

Votiv!
Kedden Indiék bejönnek a nagy városba csípőszűrésre, átveszik a ringyót Jucuséktól, és mi ennek örömére eszünk egy kis pitét :lol: Gyertek sütizni :lol: Ennél konkrétabbat nem tudok.
Megértem ám, hogy nincs időd mindenre és mindenkire, csak aggódtam, hogy valami rosszat írtam......

Deni!
Azért nem biztos még a sütés, de mivel amúgyis tervben volt, lehet úgy időzítem! :wink:
zuzmo1

Kedden délután viszem ezt a rosszcsont kölköt a csípőszűrésre - ez már-már vígjátéki elem, annyiszor jött közbe valami :lol: Így előtte egy jó kis sütis tali az tetszene :)

És hát Deni utolérhetetlen a reagálásban!!! Ezen kívül a házigazdaságban is :)

indianyo

Indi!
Én úgy szoktam alkalmazni a porszívó-orszívót, hogy először sterimar spray, aztán egyik orr befog, másikat szív, aztán csere. És ha muszáj, akkor utána orrcsepp, de abból 1 nap max 2x, reggel- este. A Sterimar tök jól kioldja a cuccot, és sima tengervíz, nem árt a babának. Én is kipróbáltam magamon, és nekem sem sikerült :lol:
Remélem, hamar rendbejöttök!!!! Én nagyon nehezen viselem, ha Bazsó nem alszik normálisan napközben, és látom rajta, hogy az álmosságtól nyűglődik! Kitartás!!!!
zuzmo1

Akata: én nem is nagyon parázatam azon, hogy milyen gondok lehetnek a babával :roll: eddig se volt egy problémás gyerök, úgyhogy nem adott eddig okot rá, hogy aggódjam az út miatt. Persze azt sejtettem, hogy az éjszakák nem lesznek egyszerűek és hát ez be is vált :?
Babaúszni mi nem voltunk, mármint ilyen rendes-hivatalos félén. Először 4 hósan vittük vízbe Zalakaroson és hát nagyon tetszett neki, aztán meg 1x volt a Balcsiba és most itt a tengerbe. De nálunk már kb 3-4 hós kora óta a nagykádban fürdik a csajszi, úgyhogy lehet, hogy emiatt szereti a vizet ennyire :)
Szerintem jövőre már simán mehettek a babóval nyaralni, mi se voltunk egyedüliek babával ezen a helyen és mindegyik bébi jól bírta a kiképzést, még a repcsin se üvöltött egyik se pedig 5 ded volt rajt!
Ja és köszi a dicséretet :oops: a nevét a kollegám rosszcsont kislányától "csentük", mert mi is hasonlóan csibészt szerettünk volna ;)

Votiv: sajna nem kapok százalékot a dokinénitől 8) úgyhogy nem erőszak a disznótor, csak gondoltam hátha.....több szem többet lát alapon...
Ma gondoltam rád, hogy mennyire nem lehet könnyű neked a többi mami kereszttűzében, ugyanis ma séta alatt Kamilla végigordította fél CSepelt és hát rám is igen furán néztek a népek :?

Indi: a homeos orrspray nem vált be nektek?? Nekünk az jó volt.
Jobbulást ++++

Tali: kedd ááááááááááááá az pont nem jó nekünk :( :( Igy lemaradok rólatok és a pitéről :cry: brühühü Nem lehetne szerdán is talizni hátha maradna pite keddről?? :roll:

pitenélkülmaradórylie
rylie

Zuz: még neked akartam reagálni: Megatánc nekem nagyon tetszett! Persze volt megint egy-két hót béna?!!! De amúgy én már nagyon várom! A zsűri nagyon igéretes: Juronicsot imádom, Keveházi meg hát az a Keveházi! A Daniela Hernandezzel meg együtt táncoltam még én is, csak akkor ő még haladó volt én meg művészképzős - haja ha nem hagyom abba, akkor lehet, hogy most én ülnék ott :lol: Szóval ott is nagyon csípom. Egyedül a Kishonti Ildikó kakukktojás nekem, mert őt viszont ki nem állhatom...
Votl egy-két táncospalánta akiben volt fantázia és jó lesz ez szerintem! Volt egy srác (fehér trikós) akitől a Novák is elalélt, na igen, szal ő ott volt a szeren!
Meg azon nevettem még, hogy volt egy csomó falábú aki meg tánctanárnak vallotta magát :shock:
Én biztos fogom nézni!!!

Rylie
rylie

Zuzmó: itt vagyok, olvaslak ám titeket, csak pl. most épp házi szakácskönyvet nyomtatok ezerrel. :) Most értem a muffin részhez és ez elég hosszú. :lol: Tavaly iszonyú sokat zabáltunk a férjemmel, de szerencsére kicsit lanyhult az érdeklődésünk, mert különben nem is tudom hol tartanánk már a kilókban.
Egyébként holnap megyek a terheléses cukorvizsgálatra... Utána meg rohanok továbbképzésre, három naposra, úgyhogy nem sok időm lesz netezni. :(
Amit pedig alig várok, ha már témánál vagyunk, hogy jövő hét pénteken megyünk UM-hoz és remélem, kiderül az gyermek neme. De már elhatároztuk a férjemmel, hogyha most sem mutogatja magát, akkor elmegyünk ilyen 3 vagy 4D-s marhaságra, amilyenre egyébként nem akartunk, de már annyira kis kíváncsiak vagyunk. :oops: Én azért, mert úgy szeretném valamilyen néven nevezni ezt a kis rugdosódót!

Kép
Kép
tinu

Votiv :) Miért kell kifejezetten apának vinni úszni? Pónilovak olyan édesek, hány éves kortól lehet már lovagolni rajtuk? Akár már Isti is nyeregbe pattanhat?

Indi :) Zuzi tök jót írt, szívás előtt érdemes fellazítani spray segítségével (mi homeost használtunk anno) a cuccot :wink: Sok ++++ Nektek! És Bálintnál néha az is előfordul, hogy ha nem tud a megszokott ritmusban elaludni, akkor túlpörög és persze tök jól elvan, "csak" aludni nem akar. Lehet, hogy Dominónak is más most kicsit a helyzet és ez is kihat rá :? De lehet, hogy csak marhaságokat fecsegek itten... :oops:

Rylie :) Kamilla igazi szuperbébi :D És ne aggódj, minden gyerkőc tud akkora műsort csapni, hogy tekintetek kereszttüzébe kerülsz, de ezen sztem mindenki átesik :wink: Egyébként most keményen gondolkodtam, és nem emlékszem, hogy Kamillát valaha is ordítani hallottam volna... szóval a szerencsésebb táborba tartozol :lol:

Barbi :) Veletek mi újság??
denizsa

Ja, mindig szoktam nagyon sasolni, mikor jövök haza a munkahelyemről, Budafokról. Ugyebár mostanában nem szoktam a 47-es vilivel menni, hanem inkább 14-es busszal, aztán meg 7-essel. Ha valaki felszáll babával, mindig nézem, hátha felismerem valamelyikőtöket. :) Meg akkor is, ha bemegyek a Móriczon a Főzelékfalóba. De nagyon messze leszek tőletek, majd ha már babázom itthon, a kies Kőbányán. :wink:

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?