A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kriszta, nagyon jó lehetett, kár hogy nem tudtam menni, Tüncsi nagyon nyűgi volt de. -és az istennek nem akart elaludni...aztán csak dél körül aludt el...(a szokásos 1/2 11 helyett) :cry:

Kép

Kép
prüntyi

Titii,
most jött az üzenet apóstól:
a szegedi nefrologus a klinikán Berecki Csaba

sok sikert! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Úgy sajnálom a talit. Julcsi rengeteget aludt napközben, aztán délután jól volt, de most már megint felsirt, pedig adtam neki Panadolt is :(

Ja, és akartam tonhalas salit csinálni, amihez tegnap felvágtam minden zöldséget. Ezért ma pulykamellet ettünk salival ebédre, vacsira meg tonhalsalátát, és még holnapra is maradt. Szerencsére apa kivételesen örül ennek, most épp egészségesebben akar étkezni.

KépKép

KépKép
majola

Nyúlné
Megszabad kérdezni, milyen lesz Marci tortája??Nyuszis? :wink:
Tesóm elárulta( Ő Panna keresztmamija), hogy órás tortát fog Neki készíteni(Panna tik-tak, és cicabuzi :D :D )
Nállunk az a szokás, hogy a keresztszülők hozzák a tortát.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Na, elbúcsúzom, megint baromira görcsöl a hasam és fáradt is vagyok, úgyhogy mindenkinek jó éjszakát!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Csajok!

Nyúlné! Kösziköszikösz! Hozzá szól a beutalónk reggel megyünk.
Mégegyszer ksözi, hogy foglalkoztál az ügyünkel, tényleg nagyon kedves vagy!

Totka!

Neked is Ezermillió köszönet az elöbbiekért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És mindenkinek köszi a drukkot.

Puszika: Tit
titii

Titii
ez tök jóóóóó,akkor biztos jó érzés,hogy más is ajánlotta!de jóóóó!
:P :P :P
Totka
nem kiváncsiskodni,meglepi!!!!!!
:wink: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Olyan vagy!!Na, jó, de aztán képeket ezerrel!!!Jóóóóó???( én már költöttem holnap reggelre Marcidnak köszöntőt!!!) :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Nyugi...én is itt vagyok csak leestem a székről... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ayse!(ha még olvasod :roll: )

Remek memóriád van...valóban mondta dokinéni hogy nagyon kis erőske Léna amikor nem is tudom mikortól már húzta felfelé magát ülésbe :D

Nyúlné!
Aztán ne spórolt a bytokkal holnap :wink: Sok sok szülinapi képet kérünk :wink:

Bkriszta!
De jó...akkor szabadtéri is volt a buli?????
Úr Isten...nem hiszek a szememnek...hogy lehet Kincsőnek ennyire hosszú hullámos haja???? :) :)
Nagyon rockeres :wink:

Mea!
Természetesen jöhet Zsófy is.. :wink:

Róki!
Apa hazajött és közöltem hogy a tegnapi létszám tovább nőtt..... :lol: :lol: , nem mondom el, hogy milyen volt a feje jó..... :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem kezd félni :lol: :lol: :lol:
Szerintem ha megkérném hogy maradjon gyereket terelni, összecsomagolna és 3 napig haza se jönne :lol: :lol:

Anyapoc!
Én is jól lenyúltam a linket a könyvekről :wink:

And!
fénykép, fénykép,fénykép!!!!!!!!!!!!!Ja és azért pihenj is :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kriszta!
Én is még 1x bocsi, hogy nem tudtunk elmenni, de Nolcsinak ma többször is volt hasmenése, meg Leonnak is 1x :(
Remélem semmi komoly nem lesz, csak ettek esetleg valamit anyánál.
Talis képek nagyon jók, gyerkőcök szuper aranyosak!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na itten vagyok...

Képzeljétek.....Léna ma úgy kiboritotta magát, hogy elaludt az etetőszékben, miközben kavartam neki a vacsit.. :shock: :shock: :shock:

Felcsempésztem, átöltöztettem, és itattam vele egy kis tápit...
Remélem kibirja reggelig....egyszer már volt sirás :cry:

Kommentár:

Hát nekem csak az jutott eszembe, hogy ki lehet ez a szabandi.....én azt sem tudom hogy hogy fognék hozzá hogy felkutassak egy újonnan nyilt topikot.. :?: :?: :?: :?: :?:
Kész vagyok ettől....... :shock:
Na meg hogy ez most mire jó, vagy mit vagy kit bosszulnak meg ezzel?
Engem? Kár..én nem olvasom és nem is fogom őket...ők viszont minket tuti...az én nevem látom már felmerült ott is, meg a talim is(,pedig ez alig 1-2 napos történet)...abban az aspektusban, hogy kockatalin meg engem beszélnek ki a kismamák.... :roll: :roll: :roll:
Hát érdekes............., no meg elgondolkodtató is...... :roll: :roll: :roll:

Csajok!
15en vagyunk már.... :D :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

Ti nem akartok esetleg jönni???Nincs cicám. :wink: és egyben :( is.

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Csak gyorsan, én még Szegeden vagyok anyuéknál. :) Kicsit meghosszabítottam a hétvégi pihenést, párom visszament dolgozni, én meg jöttem le Saci után Szegedre.

Eger szuper volt, sétáltunk, színházban voltunk, romantikáztunk, sült pisztrángot ettünk Szilvásváradon, 2-szer 5 percet még úsztam is (bár ezt félve említem). :oops:

Megann! Csatlakozhatunk mi is a keddi partihoz? Vagy már túlnőttük a keretet? :oops:

Nyúlné! Holnapra nagyon-nagyon szép napot Kisnyúlnak és az egész családnak!!!

A képek szuperek! na legzetelállító a trán! Kincsőnek irtó jó a haja, nagyon tecc!!

Róki! Drukk holnapra az UH-ra, várjuk a híreket. Holnap este már mi is otthon leszünk, pénteken szerintem a 11.10-es Ringatóra megyünk. Jöttök?

Majd reagálok még a többieknek is, de most megyek, mert irtó hangos ez a gép, Saci itt alszik mellettem, csak egy ajtó választ el tőle, és Kristóf is kezdi szokásos esti haccacáréját a pocakomban (én azt hittem Saci mozgékony volt pocakban, de ahhoz képest, amit Kristóf művel, az halvány tornagyakorlat volt)

Jó éjt!!!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!

Te vagy a 16. :wink:
Nincs létszámstop :D Ennyi ülőhelyem már tuti nincs, de hát a kismamák ne is üljenek..ugráljanak a gyerkőcök után..ha már a férjem nem vállalta a terelgetést.. :lol:
Max kiköltözünk a teraszra is...VÁLTÓRUCIT HOZZON MINDENKI!!!! :lol:
Drukkoljatok hogy jó idő legyen...
Hétfőig már fent van az előrejelzés a texten..Hétfőn még napsütés és 21- 26 fok igérkezik.

M.

Kép

Kép
megann

Ja férj hozzászólása:

1.Nem bérelem ki a Zöldfát???(étterem...)
2.Szólj a takaritőnőnek hogy ne csütörtökön hanem szerdán jöjjön...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nehogy komolyan vegyétek ám......csak ő is meglepődött hogy ennyien jönnétek......bevallom erre a létszámra én sem számitottam, de nagyon örülök neki... :P :P :P
Képzeljétek el hogy milyen fotók lesznek majd....az összes babát berakjuk egy kupacba és olyan lesz mint egy oszályfényképezés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M

Kép

Kép
megann

Jól elbeszélgetek itt magamban....lehet hogy már nem vagyok 100 as??? :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Egy nehéz nap éjszakáján...nézzetek be a 2006 ősziekhez, ha cukit akartok látni...

ayse

juuuuuuuuuuuuuuuuj!nagyon cuki :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jujj! Tényleg...megzabálnivaló csikoska...Benianyunak ezt látni kellene... :P :P :P

Léna köhög... :( :( :( :( :( :(
De csak egyet kettőt néha....

Remélem nem lesz beteg........ :( :( :( Megszerkeztettem nektek az térképet hogy hogy lehet hozzánk eljutni...
Hétfőn fogom mindenkinek elküldeni a mailcimekre..

Jó éjt ..

M.

Kép

Kép
megann

pocsék az éjszakám :? sajna Kisnyuszinak is :? ,bár legalább végre alszik!
nagyNyúlnak kimenője van,Kisnyuszim meg még a délutáni csavargásból hazajövet beájult,így semmi fürdés,esti miegymás,hanem úgy ahogy van beraktuk az ágyikóba!Nyúl elment,ekkor még csak vásárolni 7körül,erre Kisnyuszi síkitva ébredt....kapot enni,de teljesen kivolt addig,aztán kaja közben úgy összepisilte megát,mint még soha,hátulról egészen a nyaka elejéig tocsogott :shock: :shock: :shock: ,err szintén kiborult,hát még,hogy le kellett kicsit mosnom és fel kellett öltöztetnem....örjöngött....taknya-nyála egybefolyt,nem volt mit tenni,kis orrporszívás jött,képzelhetitek :? .....aztán kiütve aludt tovább!
egészen addig,amíg Nyúl el nem ment taxival a haverhoz,én tettem-vettem...megint sikítás,sírás.....össze-vissza dobálta magát a kezemben....semmi se volt jó neki,fél óra ordítás után betettem az ágyába,mert máshol se nyugodott meg és vártam,hogy bealudjon....feladva el is aludt!de újra és újra felkelt és akkor már csak a mi ágyunk volt jó neki,most is békésen szuszizik körbebarikádozva....majd valahogy viszzacsmpészem...il.megvárom apját és majd ő :roll: szegénykém,nemtom mi lehetett a baj,nem volt izzadt,se hidege,fog sincs a láthatáron,meg mintha nem fájdalma,mint inkább rossz álom,vagy pánik az egyedülléttől,,szóval valami ilyesmi volt!nem is tudok aludni.....se pakolni....itt izgulok és figyelem :roll:
remélem holnapra huss eltűnik ez a valami!

jó éjt mindenkinek,jobbat és szebb álmokkal!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

KISNYUSZI BARÁTUNKNAK NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK ELSŐ SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!! :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Nyúlné,
Remélem semmi komoly baj nincs Kisnyuszival!

Megann,
Lénára ugyanez vonatkozik!

benianyu

Megnéztem a kis csíkoskát, de ééééédes! :)

benianyu

Tegnap este nem volt időm visszaolvasni, most megtettem, de nem kellett volna... :? :( :shock: No comment

Barbi,
Fiúk hogy vannak?

Zsuzsa,
Julcsi?

Na, megyek reggelit csinálni, mert túl sok lesz belőlem egyszerre. :)

benianyu

Nyúlné
Huligán, szépséges, csajsziszíveketmegdobogtató Marcidnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, képzeljétek, várom nagyon a telefont, hogy mikor születik meg barátnőm Nórija; állítólag mondták Nekik a dokik, hogy akkora baba lesz, hogy mindjárt 62-es ruhácskákkal indítsanak.Tegnap este kétújjnyira volt tágulva, de még nem telcsiztek.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó Reggelt Mindenkinek!

DRÁGA KISNYUSZI NAGYON BOLDOG ELSŐ NYUSZISZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!

Kép

Reméljük jobban vagytopk és elmúlt a tegnap esti izé..... :roll:
annamami

Sziasztok!

KIsnyuszinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! Maradjon mindig ilyen ellenállhatatlan! :P

Amúgy meg semmit nem értek.... :?: :?:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Kisnyuszinak nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nyúlné!

MARCIKIRÁLYFINAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK LÉNÁVAL :P :P

Még mindig Nyúlné!!!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚú én i panaszkodni jöttem, miután itt elköszöntem Léna felébredt és 2 ig arénázott....nem tudott vissszaaludni...azt hittem éhes..de nem kellett a grizes tápi...csak sikitott sikitott, ha apa ölbevette hogy visszaaltassa mégjobban orditott(meg is értem, ültette és nem fektette a karjában :evil: )...mire nagy kinkeservvel elaludt 2 kor :shock: :shock: :shock:
Én ezt semmi másnak nem tudom be csak annak, hogy felborult a rend, nem volt vacsi se fürdés, viszont hamarabb elaludt...
Hát ennyi....jól megszivtuk...
Persze csak én...mert apa aludt... :evil:

Na most megyek cuccolni, mert kicsit elbambultam..Okt.1 én lejár a jogsim :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy most megyek intézkedni...de jövök ám....

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,

Isten éltesse a szülinaposokat!

Juci, nem baj :) :wink: mi sem értjük...

Kép

Kép
prüntyi

lányok!köszönjük szépen!
szerencsére az esti fesztivál mára elmúlt és csak simán jó a kedvünk!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Buli van Nyúléknááááááál!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
igen nálunk is ez lehettt a baj! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese!
MARCINAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!! :D :D

Benianyu!
Nolcsinak tegnap délután már semmi baja nem volt, viszont ma reggel megint már 2x volt hasmenése :( :(
Nem tudom, mi lehet ez, lehet a tejtől van.....anya valami tartósat adott neki, mert nem volt friss. Nem tudom, de megpróbáljuk egy pár napig kiiktatni a tejet, ha javul, az volt a ludas.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kisnyuszit az Isten éltesse első születésnapja alkalmából!!!

Csókolom! Répatorta lesz?

Tagnap Andris is elaludt hatkor. Szerencsére ő egy éjféli szopi után simán visszaaludt. Lehetett valami a levegőben.

ayse

Mazsuzsa!
Tüncibünci édes kicsi lányodnak gyógypuszik4

Barbi!
Jobbulást kívánok a fiúknak is!

Szerintem ez az éjszakai nyugtalanság (mert Andris is sírtrítt a lefekvéskor egyszer-egyszer mostanában) összefügg az értelmi fejlődéssel. Neki a mozgásában is fejlődés állt be, meg a beszédében is. Lilinél is azt figyeltem meg, hogy az egyéves kor vízválasztó volt. Onnan kezdve volt inkább kisgyerek, kialakult szokásokkal, amik kisebb mósosításokkal végül is az ovis korig kitartottak.

ayse

Ayse!
Hú a film címe nem is tudom, mi volt, Gabi választotta. Egy bankrablás története volt nagyon eredeti megoldással. :D
Nem szeretem az ilyen filmeket, de ez kifejezetten tetszett, Denzel Washington volt a főszereplő.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Láttátok, Van agy olyan, hogy 2006 bentragadt őszi babák topikja! :D

ayse

Sziasztok.

KISNYÚLNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Minden betegnek gyors gyógyulást!!!!

Fényképek nagyon jók!!

Nincssok időm jönni,mert ha Meli felvan akkor állandóan rajtam lóg :? ,ha meg alszik vagy pakolok vagy én is pihizek!!

Szép napot nektek! :D

ancsi26

Isten éltesse Kisnyulat!

Megann, köszönöm a meghivást, jólesett, de kedden lesz a temetés.

Julcsi ma éjjel is nagyon rosszul aludt, én is vele, mert beköltöztem a szobájába. 20 percenként sirdogált, kiabált, bár a legtöbbször magától elhallgatott, de hát valami miatt mégiscsak szenvedett. Náthás szegényem, de nem vészesen, csak kis hőemelkedése van.

Ja, és már járogat! Tegnap felvettem, és 28 lépést számoltam össze...persze elég bizonytalan lépések. Tudja valaki, hogyan lehet megforditani a videófelvételt, ami oldalról láttatja a filmet?

KépKép

KépKép
majola

Képzeljétek, áttört Dani 7. és 8. foga. A 7. tegnapelőtt bújt ki, a 8-dikat meg most vettem észre a játszótéren. Ahhoz képest nem is voltak nyűgi éjszakáink.
Bár most annyira elfáradt a játszótéren, hogy beraktam az ágyába és már aludt is egy perc alatt. Már hazafelé nyafizott egy kicsit.

Megann, Nyúlné
Remélhetőleg a rossz éjszaka után ma már jobb napotok lesz!!!! :)

Ayse,
Igen, tényleg vízválasztó az 1 éves kor (+-egy hónap). Beni is megváltozott kicsit. Addig pl. mindent megevett, utána meg eszméletlen válogatós lett, egyik napról a másikra.

Barbi,
Imádom Denzel Washingtont, olyan jóképű pasi. :)
A fiúknak további jobbulást, remélem, csak gyomorrontás.

benianyu

Megann, Nyúlné, Zsuzsa!
Sajnálom a rossz éjszakákat, remélem ma már mindenki jobban fog aludni!

Zsuzsa!
Julcsinak is jobbulást kívánok, lehet, hogy csak a foga miatt van hőemelkedése, meg amiatt nyűgi, nem?!

Benianyu, Ayse!
Köszi a jókivánságokat :D

Benianyu!
Nagy gratula Daninak, hogy ilyen jól bírj a fogzást! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann :)

Csak nyugdtan nyúld le,tk mindenkinek szólt :wink:!
Remélem,tudjátok is használni,szt nagyon megéri,pláne,hogy a neten jóval olcsóbb :).És ráadásul érdemes mndjárt többfélét rendelni...
Na,nem kommentálom túl... :D

Üdv

anyapoc

Nyúlné
KISNYUSZINAK NAGYON BOLDOG 1.SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK !!!

Kép
Kép
maresz

Titii!

Nagyon várlak....izgulok értetek... :roll:

Jogsi meghosszabitva..viszont a hülye Pólusba csak időre lehet menni, úgyhogy hazajöttünk ebédelni...aztán majd indulhatok vissza 5 re...előtte meg valami játszóterezést beiktatunk, vagy valamit..

Majd este jövök...

M.

Kép

Kép
megann

Kisnyúlnak mi is sok boldog szülinapot kívánunk!

Megann, Tegnap nagyon jól éreztük magunkat Krisztáéknál, ezért remélem hogy jövő héten megismételhetjük ezt nálatok. Bár látom már jóóóó sokan jelentkeztek. Beférünk még? :D

Barbi, Sok helyről hallottam, hogy valami hányós-hasmenős vírus terjeng. Pl épp a szomszédunkban is kidőlt az egész család. Remélem nálatok tényleg csak valami kaja okozta. És jobbulást Nolcsinak.
Denzel Washingtont én is csípem. :wink:

Benianyu, Daninak gratula a fogakhoz. Meg, hogy ilyen jól tűrte. Mi is a 7.8.-ra várunk, de már jóideje mindent arra fogok, hogy biztos jön a foga :lol: a fogaknak meg hűlt helye.

Remélem ma már mindenkinek jobb éjszakája lesz.

Nyúlné, várjuk a sztárfotókat az ünnepeltről.

Brigi
b_brigi

Sziasztok, :D
Régen voltam, de mától van itthon netünk, így ha lehet ismét csatlakoznék. Igaz a tábliból már ki lettem szedve, de remélem visszakerülhetek.
Kriszti és Rolika
csikken

Brigi!

Azta.....persze gyere csak, max kerti party lesz :lol: :roll: , mert ennyien már lehet hogy be sem férünk.., mert ugye duplán kell számolni... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Most már azon kezdek izgulni, hogy elég jó házigazda leszek-e ennyi embernek és babának??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Lehet tényleg meg kell fogadnom valakit legalább kávéfőzésre.. :lol: :lol: :lol: :lol:

JA ÉS LÁNYOK...UGYE AKKOR MOST MINDENKI VÁGJA, HOGY CSAK EGY ETETŐSZÉK VAN meg egy autósülés???

Mondjuk én megetetem Lénát babakocsiban is..., meg akár ölben is, ha nagyon úgy adja a helyzet, volt már ilyen...

Meg altatni is elég bajos lesz 16 babát egy rácsos ágyban... :roll: , viszont tudom ajánlani az utcánkat babakocsiban való altatás céljából....remek kis gödrök vannak zötykölődéshez.. :lol: :lol: :P :P :wink: :wink:

Ja, szerintetek mit fognak szólni a pizzériában, ha letelefonálok, hogy kérek szépen 10-15 db pizzát?????

Szerintetek hogy oldjuk ezt meg???
Jó jó tudom nem enni jöttök, de azért mégis...

Ajaj, kezdek ideges lenni.... :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

Sok erőt! :(

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint