pocsék az éjszakám

sajna Kisnyuszinak is

,bár legalább végre alszik!
nagyNyúlnak kimenője van,Kisnyuszim meg még a délutáni csavargásból hazajövet beájult,így semmi fürdés,esti miegymás,hanem úgy ahogy van beraktuk az ágyikóba!Nyúl elment,ekkor még csak vásárolni 7körül,erre Kisnyuszi síkitva ébredt....kapot enni,de teljesen kivolt addig,aztán kaja közben úgy összepisilte megát,mint még soha,hátulról egészen a nyaka elejéig tocsogott

,err szintén kiborult,hát még,hogy le kellett kicsit mosnom és fel kellett öltöztetnem....örjöngött....taknya-nyála egybefolyt,nem volt mit tenni,kis orrporszívás jött,képzelhetitek

.....aztán kiütve aludt tovább!
egészen addig,amíg Nyúl el nem ment taxival a haverhoz,én tettem-vettem...megint sikítás,sírás.....össze-vissza dobálta magát a kezemben....semmi se volt jó neki,fél óra ordítás után betettem az ágyába,mert máshol se nyugodott meg és vártam,hogy bealudjon....feladva el is aludt!de újra és újra felkelt és akkor már csak a mi ágyunk volt jó neki,most is békésen szuszizik körbebarikádozva....majd valahogy viszzacsmpészem...il.megvárom apját és majd ő

szegénykém,nemtom mi lehetett a baj,nem volt izzadt,se hidege,fog sincs a láthatáron,meg mintha nem fájdalma,mint inkább rossz álom,vagy pánik az egyedülléttől,,szóval valami ilyesmi volt!nem is tudok aludni.....se pakolni....itt izgulok és figyelem
remélem holnapra huss eltűnik ez a valami!
jó éjt mindenkinek,jobbat és szebb álmokkal!