Hahó Mindenkinek
Megjöttünk Párizsból

gyönyörü idö volt, és a kiállitáson a partnerek mind dicsérgettek, hogy milyen jól nézek ki
Ez kellett nekem
De azért most már maradok itthon, a párom is rettentöen hiányzott
Hazafelé Gumimaci vagy háromszor is egy helyen bokszolt többször, szerintem csuklott

nagyon édes volt, és mocorog, mikor nyugiban ülök vagy fexem. Ez persze ritka, föleg itt bent, de sebaj, legalább tudja, hogy anyukája izgömozgó
Kismaczi,
Nyulandinak soksok drukk, és ne haragudjon, hogy nem válaszoltam a jógás kérdésére, de nem voltam itthon ... de talán jobb is, hogy nem mentünk jógára ... most aztán sokat gondolok rá, hogy visszazáródjon a méhszáj, és addig meg pihenjen sokat, olvasson vidámakat

Norkini
zéró motiváció? Ha-ha! Már háromnegyed órája itt szottyadok és olvasgattam a péntek óta született hozzászólásokat, most meg éppen regényt alkotok ... pedig három napig nem jöttem be

Hát, igen ... én már mondtam a fönökömnek, hogy kevésbé érdekel a munkám, mint annakelötte, mire somolyogva közölte, hogy hát bizony feltünt neki

De ö egy oltári szuper fej, és neki is van kettö lánya, plusz birjuk is egymást. Ezenkivül eddig marha lelkiismeretes voltam...
Ezt a két és fél hónapot csak kibirjuk valahogy, anélkül, hogy komolyabb károkat okoznék a cégnek
Sajnos hülyülök, elfelejtek dolgokat, ha viszont nem felejtem el, akkor azt felejtem el, hogy már elintéztem

Sasha
én már tisztára lázban égek, hogy mi lesz veletek
Kataa
ha lecsiniztek, akkor tényleg szupercsini lehetsz ... az emberek ugyanis már hozzászoktak, hogy a kismamák szottyadt küllemüek, és hiába van mondjuk klassz lábad, csak a dudort nézik ... úgyhogy ha te most csini vagy, akkor tuti mindened csini
Zulu
utólag is boldog szülinapot az elsöszülött gengszternek!!!
Mi újság a szomszéd nénivel, javult már a látása szegénykémnek?

A méhszájat biztos megnézi a helyettes orvos - vagy tán már meg is nézte?!
Miszike
óvatosan mozgolódj, és MAGNÉZIUM ezerrel!!! Remélem, minden rendben van
Most már kicsit dolgozom is, mert felkopik az állam
Pussz
Kangi
19+6