A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Timici,
köszi, hogy ilyen gyorsan írtál, az érdekes az, hogy nekem is volt a 16. hét körül egy fertõzésem, és eléggé elhúzódott, de már (asszem) kigyógyultam belõle. A dokihoz csak 3 hét múlva megyek, de ha nem javul, akkor felhívom. Azt mondta, hogy a sima keményedés a pihenéstõl végleg elmúlik. Csak ez nálad se, nálam se vált be... Azért drukkolok magunknak! Kép Elég gáz a dokinak javasolni egy vizsgálatot, nem? De a babóért mindent!
Úgy látszik, a kispapáknak ma rossz napjuk van, az enyém is nagyon maga alatt volt. Remélem, holnapra jobban lesznek!

Pusz
Miszike
21+3
miszike

Kataa
Még mindig az alagastroyal-tól rendelem. És még mindig fincsi.

Forti

Kép
Kép
forti

Sasha!!

Még mindig!Kép

K.Sz.!

Nekem is így kezdõdött...reggel nyákdugó el, másnap reggel
Melissa a karomban...

húú de izgi , Te már babázol?Kép

nagyon szurkolok Neked!Kép

Timici!!Kép

Szegénykém...nagyon rossz lehetett, hogy elvitte a két banya elõled az áfonyás palacsintát...Kép
én az ilyet még nem babás állapotban is nehezen viselném...

én is készülök az IKEÁ-ba Kép

Az új Kismamikat szeretettel üdvözlöm!!

Puszi: Sheila és Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Csipkebogyóról tudtok valamit? Már nagyon régen jelentkezett utoljára! Remélem nincs semmi gond velük!

Sasha!
Nem látlak, ilyenkor már jelentkezni szoktál! Kép Drukk!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok kismamák/papák!

Borzalmas éjszakám volt! Tegnap betett a pogácsa, illetve az elkészitése. Borzalmasan fájt a derekam ami szerencsére pihire elmúlt. Aztán Gabi boxolta a méhszájat, de mozogni nem éreztem úgyhogy jó kis dilemmába voltam hogy most Õ az vagy nem. Õ volt. Utána kispapát is bevetettemKép Aztán éjjel 2-kor görcsökre ébredtemKép NA!! Ez az gondoltam, de valahogy furcsa volt! Csak nagyvécéznem kellettKépKép Ilyenkor megállapitani már hogy mi a fene bajom van már nehéz még nekem isKép Aztán mág fenn voltam párszor úgyhogy most paff vagyok.

Pemeske!Kép
Olyan jó Nektek! Gratula mégegyszer! Az én kispapim is bent lesz!Kép

Hayimpapa!
Igen-igen-igen! Tényleg Csilla! És igen! Tényleg kicsi a világ!KépKépKép

Gitta!
Köszi az oldalt! Nagyon tetszett! Bár még nem "végeztem ki"KépKépKép A drukk is nagyon jól jön, de én is drukkolok Nektek ám!KépKépKép

Sheila!
Igen még mindig! Bár Gabi néha megtréfál!KépKépKép

Puszi
sasha
40+1

Kép
sasha

Sziasztok Kép

Most végre rászántam magam, hogy írjak. Eddig annyira nem volt kedvem dolgozni, és ezen úgy próbáltam segíteni, hogy nem is vittem túlzásba a munkát. Ennek az lett az eredménye, hogy összegyûlt egy csomó minden, és most ki sem látszom belõle. Nem baj, már csak november 15-ig kell kitartani, akkor leszek utoljára.

Tegnapelõtt voltunk orvosnál, és mindent rendben talált Kép Viszont rákérdeztem, hogy mi a szülés várható idõpontja, mivel nekem az utolsó mensibõl nem lehet kiszámolni (akkor hagytam abba a gyógyszert és már nem is jött meg utána), meg az esetleges túlhordásnál mikor indítanák meg a szülést. Erre megnézte a középidõs ultrahang leletemet, és azt mondta, hogy dec. 31- jan. 1 tájékán várható (érdekes, mikor azt az UH-t csinálta, akkor dec. 25-öt mondott), de túlhordásról ne is álmodjak, sõt még a 40 hetet sem engedi kihordani, hanem valószínûleg a 38. héten megindítja a szülést (dec. 15 körül). Ez a cukorbetegség miatt van, és csak akkor nem fog indítani, ha addig minden mért cukorértékem 6 alatt lesz! Szóval bele kell húznom. Egyébként gondolkodtam rajta, és azért van valamennyi pozitív is abban, ha tényleg elõbb kell megindítani: legalább biztos lehet abban, hogy bent van az orvosom, nem kell kapkodni, és biztosan tudhatom, hogy mikor fogok szülni. Egyébként azért jobban örülnék, ha magától indulna be!

Tegnap kaptam kölcsönbe vércukormérõt. A baj csak az, hogy magamat kell megszúrnom, és erre én képtelen vagyok. Tegnap délben egyáltalán nem sikerült, este is csak több próbálkozás után. A gyûrûsujjam már úgy néz ki mint egy szita, és ha belegondolok, hogy ebbõl csak egy volt sikeres Kép Most kénytelen voltam megkérni egyik kolléganõmet, hogy próbálja meg, hátha õ több sikerrel jár. Szóval drukkoljatok! Ráadásul 1 nap 3-szor kell mérni!

Üdv
Tüni
28 (maradok ennél, mert legtöbbször ennyi idõsnek tippeltek)
tüni

Sziasztok Lanyok!

Na tegnap voltunk 3d-nKép A doki rendes volt es szerintem profi (Keszthelyi Gabor szulesz-nogyogyasz). Annyi bajom volt csak az egesszel hogy eleg keves lett a 3d-s felvetel. Pedig 27!! perces videonk vanKép A mano viszont nagyon szegyenlos volt fenn is, lenn is, a mancsa allandoan a pofija elott volt, lenn meg osszezarta a labatKép Igy aztan sokkal okosabbak nem lettunk, a nemet nem mutatta megKép A doki eloszor legenyre tippelt, aztan probalta nezni tovabb, es a vegen azt mondta, inkabb kislanyKép Rengetegszer probalt jo felvetelt csinalni az arcarol is, meg arra is megkerte az asszisztenst, hogy nezze meg itt van-e a kovetkezo paciens mertha nem, akkor meg nezegetjuk kicsitKép Hat persze hogy mar ott voltakKép

Egyebkent egeszsegileg minden ok, egy pici bibit talalt, a bal veseben egy kis tagulatot. MOndta hogy ne ijedjunk meg, 2 het mulva nezessuk meg uh-n, hogy nott-e vagy esetleg eltunt-e mar. A holyagja telitodik, tehat a vese valszinu mukodik.

Ja es 1 nappal merte idosebbnek, tehat teljesen atlagos meretekkel rendelkezik a baboKép Ha valakinek nagy babaja szuletik, annak mar ilyenkor is elterest mutata az uh, vagy inkabb a vegen derul ez ki?

Pusssz: orsoly 26+5
orsoly

Hahó Mindenkinek Kép

Megjöttünk Párizsból Kép gyönyörü idö volt, és a kiállitáson a partnerek mind dicsérgettek, hogy milyen jól nézek ki Kép
Ez kellett nekem Kép
De azért most már maradok itthon, a párom is rettentöen hiányzott Kép
Hazafelé Gumimaci vagy háromszor is egy helyen bokszolt többször, szerintem csuklott Kép nagyon édes volt, és mocorog, mikor nyugiban ülök vagy fexem. Ez persze ritka, föleg itt bent, de sebaj, legalább tudja, hogy anyukája izgömozgó Kép

Kismaczi,
Nyulandinak soksok drukk, és ne haragudjon, hogy nem válaszoltam a jógás kérdésére, de nem voltam itthon ... de talán jobb is, hogy nem mentünk jógára ... most aztán sokat gondolok rá, hogy visszazáródjon a méhszáj, és addig meg pihenjen sokat, olvasson vidámakat KépKépKép

Norkini Kép
zéró motiváció? Ha-ha! Már háromnegyed órája itt szottyadok és olvasgattam a péntek óta született hozzászólásokat, most meg éppen regényt alkotok ... pedig három napig nem jöttem be Kép Hát, igen ... én már mondtam a fönökömnek, hogy kevésbé érdekel a munkám, mint annakelötte, mire somolyogva közölte, hogy hát bizony feltünt neki Kép De ö egy oltári szuper fej, és neki is van kettö lánya, plusz birjuk is egymást. Ezenkivül eddig marha lelkiismeretes voltam...
Ezt a két és fél hónapot csak kibirjuk valahogy, anélkül, hogy komolyabb károkat okoznék a cégnek Kép

Sajnos hülyülök, elfelejtek dolgokat, ha viszont nem felejtem el, akkor azt felejtem el, hogy már elintéztem KépKépKép

Sasha Kép
én már tisztára lázban égek, hogy mi lesz veletek Kép

Kataa Kép
ha lecsiniztek, akkor tényleg szupercsini lehetsz ... az emberek ugyanis már hozzászoktak, hogy a kismamák szottyadt küllemüek, és hiába van mondjuk klassz lábad, csak a dudort nézik ... úgyhogy ha te most csini vagy, akkor tuti mindened csini Kép

Zulu Kép
utólag is boldog szülinapot az elsöszülött gengszternek!!!
Mi újság a szomszéd nénivel, javult már a látása szegénykémnek? KépKépKép
A méhszájat biztos megnézi a helyettes orvos - vagy tán már meg is nézte?!

Miszike Kép
óvatosan mozgolódj, és MAGNÉZIUM ezerrel!!! Remélem, minden rendben van Kép

Most már kicsit dolgozom is, mert felkopik az állam Kép

Pussz

Kangi
19+6
kangi

Lányok!
Volna egy gyakorlati kérdésem, ha valaki tudja, kérem válaszoljon! Ha gyeden v gyesen vagyok az egyik gyerekkel és közben terhes leszek a másikkal, akkor kaphatok-e gyed v gyes helyett táppénzt, ha kiírnak? Vagy ehhez vissza kell menni dolgozni?(fix munkahelyem van, csak nem akarom ezzel a fõnököt "terhelni" amíg nem muszáj.) Kicsit jobb lenne anyagilag.
Mimo
Névtelen

Jaj, Pocok, tegyél lécci vissza a táblicskuba ... sziven ütött, hogy nem találtam magam, büntiben vagyok? Kép

Köszpussz
Kangi
19+6
kangi

Lányok, még annyit, hogy a múltkori UH szerint placenta a mellsö falon tapad, na és akkor mi van? Kell valami extrát intézkedni, vagy hóttnormális?

Pussz
Kangi
19+6
kangi

Sziasztok,
en is uj hirekkel szolgalok. Kép
Tegnap voltam dokinal, UH-val nem nezett meg, viszont teljesen zart a mehszaj, de van egy fertozesem. Kép
Engedelyezte a kismamatornat es az uszast, de csak ovatosan, es kimeloen. Kép
A pajzsmirigy eredmenyem gyogyszer szedese mellett is alacsony (pedig junius vegen meg igy jo volt), ugyhogy 4 het mulva kontroll es lehet, hogy felemeli a gyogyszer adagomat.
HAt ennyi. Megkerdeztem es megnyugtatott, hogy o nincs az epidural ellen, sot, szerinte sokat segit(het), de azt se tamogatja, hogy mindenki, minden korulmeny kozott kapjon. Kép Ja, azt mondta, semmi akadalya, hogy okt. vegen befejezzem a munkat. Hurra. Mar csak 4 het. Kép Van/lesz unatkozo kismama Obudarol meg rajtam kivul? Nov. 1-tol raerek...KépKép

Mimo, Kép
sajnos, nem tudom, elso babat varjuk.

Pusszancs,
Gombóc
23+5
gombóc

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a babaruhás segítséget, tegnap vettünk egyet a budai Skálában, ott egész sokféle volt, Kenguru-márkájúak, meg más is. Az volt a jó, hogy a kissrác anyukája is el tudott jönni, így ô választott, szóval nem kell izgulni, hogy tetszik-e neki. Egyébként a La Halléban is jártunk, ott nagyon ari ruhácskák vannak, csak pont fehér kabátka nem volt KépKépKép
Kangi!
Az teljesen normális, ha a mellsô falon tapad! Az is, ha a hátsón, csak az nem jó, ha rálóg a méhszájra.

Pussz
Franyo
19
Franyo

Sziasztok!

Kangi! Nekem mindkét korábbi terhességemnél mellsõ fali volt a placenta, semmit sem jelent, teljesen normális.

Anyakati
11
Anyakati

Sziasztok,

Zulu,
Ha megkered a dokit biztosan talal egy idopontot ,foleg ha mondod hogy elutazol.

Anyakati,
Udv itt harmadszorra is : )

Miszike,
Pihenj sokat ha nem valtozik a doki ugyis mond majd mas vizsgalatot is.

Forti,
Koszi : )

Lanyok,
Tenyleg reg jelenkezett mar Tipu es Csipkebogyo is.

Tuni,
Biztos nehez megtanulni a szurkalast,kitartas hozza.Ne izgulj a hamarabbi szules miatt,minden rendben lesz.

Kangi,
Koszi bar szerintem nem igy van. : )
Lenyeg hogy minden jol ment Parizsban.

Mimo,
Igen kaphatsz,pont egy kolleganom csinalta ezt,kiiratod magad es elkuldod a munkahelyedre es akkor mar a tappenzt utaljak.

Velem minden rendben az ejszaka eleg jo volt bar reggel arra ebredtem, hogy nagyon faj a derekam.De amint felkeltem elmult : )

Kataa
37+2

Kép
Kép
kataa

Köszi, Lányok, a megnyugtatást Kép
Hálistennek nem is éreztem, hogy bármi baj lenne, csak gondoltam, ha már itt ez a jó kis topic, megkérdezem Kép

Pussz
Kangi
19+6
kangi

Edit Kép
nagyon sajnálom, hogy már megint gondok vannak Anyukáddal, és az föleg borzasztó, ami a pároddal történt, de hidd el, nem biztos egyáltalán, hogy bármi komoly, végzetes következménye lehet. Pláne, hogy ö is optimistán, nyugodtan áll hozzá ... Kivánom, hogy minden rendben menjen ...

Pussz
Kangi
19+6
kangi

Anyakati!
Üdv itt újra. Úgy örülök, hogy itt vagy, mert én is 11 hetes vagyok, és nekem sem az elsõ gyerek (második). Így aztán remélem sok közös témánk lesz.
Sziasztok
buksicica
buksicica

SZIASZTOK!

Látom mindenki jól van.
Lányok segítsetek ez a fertõzés dolog hogy is derül ki?
Én még nem vettem semmi keményedést se észre, igaz még nem is nagyon vettem észre, hogy mocorg, pedig máj ideje lenne...
Ma megyek a dokihoz, nagyon izgulok, hogy ne legyen semmi gond, bár örülök neki, hogy megyek, mert reggel óta nyilalgat a hasam, és nem tudom mi a baj lehet.

Talán felfáztam, de hol??

Vagy tényleg valami fertõzés lenne?

Milyen tünetek vannak?

Képzeljétek el 2 hét alatt híztam 1,5 kg-ot, nem sok ez egy kicsit?

Sziasztok
Manó2
18+4
manó2

Manó2 Kép
hasnyilallás leggyakrabban méhszalagok nyúlását jelzi, ne aggódj, az orvosnak ha elmondod, biztosan tud ö is mondani valamit rá.

Hizás miatt se aggódj, abszolút alkati dolog, és idönként beindul, idönként hetekre leáll. Én pl. most ebben a leállt fázisban vagyok, miután 16 hetesen már 6 kg volt rajtam Kép

Hogy nem érzed, az nem jelenti azt, hogy nem mocorog, ha a doki meg tud UH-zni, akkor kérd meg rá, és akkor megnyugszol Kép bár nem nagyon szeretik szegénykék, mármint nem a dokik, hanem a babák Kép
Mondjuk megértem, én sem hallgatnék szivesen denevérkoncertet 400 decibellel Kép

Majd megérzed! Söt, Sasha tudna mesélni, milyen az, amikor a babicsek szétrúgja a ház oldalát Kép

Télleg, Sasha, hol vagy???

Pussz
Kangi
19+6
kangi

TimiciKép
Nem kaptam antibiotikumot, csak mindenféle népi gyógymódot alkalmaztam: C-vitamin, gyógytea ( kamilla+csipkebogyó ), phlogosollal öblögettem, infralámpa, kamillás gõzölés, orrcseppek, bioparox, calcium sandoz, méz, mebucaiin, asszem mindent leírtam. Szóval ezeket gõzerõvel vetettem be a sikeres gyógyulás érdekében, és 2 hét alatt rendbe is jöttem. ( most lekopogom )
A dokik úgyis tudják, hogy mit szabad és mit nem, biztos nem lesz semmi gond az Augmentintõl. Jobbulást!!! NE emelgessél, majd megcsinálja valaki más. Tudom az ember lánya úgy érzi, hogy meg bírja csinálni, és ne csak nézze ahogy a másik dolgozik, de most igenis ezt kell csinálni.

Nem jelentkeztem sokáig, mert bementem a munkahelyemre, és agyonvásároltam magam a napokban, csak a gép elé nem volt idõm leülni. Végre megvettem álmaim hordozóját, szerencsére anyuék fizették a felét, így már barátibb volt a dolog, és megvettem a pólyát is, és még sok apróságot, nagyon jó!!!!! Babakocsit pedig a bababörzén akarok venni, bár a tömegtõl már elõre félek. Ráadásul nem lehet jegyet elõvételezni sajnos, mekkérdeztem telefonon.

Ancsi,Zita, Taháni gratula nektek!KépKép

Iancsa, Sasha, Kataa nektek pedig drukkolok!Kép

Üdv. az újaknak!!Kép

Franyó, PötyiKép
Találtam nektek valamit, amit az egyik babamagazinból írok ki. Ezek a 20. heti átlagos méretek:
BPD: 48 mm
OFD: 64 mm
HC: 160 mm
AC: 188 mm
FL: 36 mm
HUM: 34 mm

Lányok!
Van valakinek olyan fürdõkádja, ami olyan „formázott”, nem tudom hogy leírni. Remélem értitek. Ilyet szeretnék venni, csak jó lenne 1-2 tapasztalatot hallani felõle.

Miszike,Kép
Jobbulást!

Edit,Kép
Jobbulást a párodnak!!! Sajnálom, hogy ez történt, pedig anyukáddal is van elég problémád. De fõ az optimizmus, nem lesz ez mindig így!

pusz
Brokkoli
32
brokkoli

gömb:
Küldeném én Hayimmamát is, de õ nem nagyon szereti a számítógépeket, és nem akar nagyon Internetezni otthonról... De azért szólok neki, hogy a babanetesek szeretnék itt látni Kép.

CinEdit:
szegény Edit, nem túl szerencsések mostanában a napjaid. Remélem, párod hamar meggyógyul, és rendbejön teljesen a lába. Anyukáddal sem irigylésre méltó a helyzet Kép. Nehéz ilyenkor hasznos tanácsot adni, én nem is tudok. Vigyázz Magadra és a babára.

Sasha:
Na, most már lassan azért megjön a pici baba, ugye Kép? Most már biztosan nem várat magára sokáig...
Beszéltem Csilláékkal is telefonon, mondták, hogy szoktak találkozni Veled. Mindenesetre nemsokára már Te is babázni fogsz Kép.

Hayim Apuka
hayimpapa

Sziasztok!

Eloszor is nagyon szepen koszonom a gratulaciokat Felix neveben is! Olyan jol esett igazan!

A masik, hogy oromhirt hozok igaz kicsit megkesve paran meg biztos emlekeztek Lellara megszuletett szept 27en a kislanya Fatima delutan 14.ora 40-kor 3.500 grammal,55 cm hosszusaggal. Mama is baba is jol vannak bar Lellanak nem volt epp konnyu a szules. Tejci van boven Fatima pedig ugyesen szopizik. Ami pedig a legjobb az egeszben, hogy otthon vannak Mo-on, az utolso pillanatban sikerult hazamenniuk!

Udvozlom a friss kismamakat a finisheseknek pedig csak azt kivanom, hogy ilyen kis csodat tarthassanak a kezukben mint az en egerkiralyfim Kép Azta majd azon csodalkoztok, hogy a fenebe fert be ez kis baboci a pocakotokba Kép

Hizasrol
En eleg sokat 16 kilot hiztam ebbol a szuleskor csak 5 kilo ment le amit nem nagyon ertettem hisz a baba eleve 3 felett volt, viszont mar a 3. nap a sajat terhesseg elotti ruhamban jottem ki a korhazbol, jo ram a 38as nadragom Kép
tegnap a 12. napon pedig mar csak 7 kilo feleslegem van. Allitolag 6 het kell, hogy a viz mind lemenjen szepen. A jegygyurum meg mindig csak a kisujjamra jon fel Kép
Szoval ne aggodjatok szepen le fog menni!

Kellemes pocakosodast Mindenkinek! Akinek pedig nem olyan konnyu a terhessege (higyjetek el at tudom erezni Kép ) csak annyit, hogy MEGERI a szenevedes! Ez a tundibundi mindenert karpotol!

Raktam fel egy kepet a kis csaladunkrol ami meg a korhazban keszult, hogy lathassatok a buszke papat is Kép

edina

A
edina

Szia Edit,
Sajnalom, ami a paroddal tortent! Gyors felepulest kivanok neki!
Anyukadrol mar irtal multkor is. Ot kezeli pszichologus? Mert ilyen helyzetekben csak szakember segithet. Gyogyszerezik? Anyospajtasommal is voltak hasonlo gondok, ot gyogyszereztek, es most eletvidam, teli energiaval (neha tul sokkal is) es varja az elso unokaja erkezeset.
Szoval csak annyit akartam irni, hogy jobbulast anyukadnak is, es kivanom, hogy mihamarabb tunjenek el a sotet felhok a fejetek folul. Es varjatok nagy nyugalomban es bekessegben a babat! Kép

Szia,
Gombóc
23+5
Gombóc

Mimo!
Orvosa válogatja,hiszen miért írna ki ha úgyis otthon vagy...Egyébkény én is ezt csináltam,az orvosomnak elmagyaráztam miért akarok inkább táppénzt.Õ erre azt válaszolta,hogy akkor ki kell találnunk valami panaszt amivel kiír.Ha normális az orvosod menni fog!BB
BB

Sziasztok,
Na ma fozes kozben meglepett a vedono es orommel nyugtazta hogy borso fozleket szem fasirttal. (Meg jo hogy nem akkor jott amikor a tesztakat nyomatom : )
Tenyleg mar mindenkinek van gyerekorvosa???
A ki a vedonovel dolgozik nagyon kedvesnek tunik es hajlando 4 honapos koraig kijarni a picihez ami nekem kulon jo lesz a hideg telben.
Meg azt is megtudtam hogy ha szeretnenk a babanak fej es gyomor uh-ot csinalni azt itt is lehet a Tuzolto utcai klinikan bejelentkezesre barkinek. (Gondolom Miszike esetleg teged erdekel mint 9.keruletit .)

Edit,
Hu ennyi minden egyszerre.Nagyon drukkolok hogy a paroddal minden rendben legyen.Persze anyukad nehezebb eset.Kitartast kivanok es fela fejjel!!!

Mano2,
Ne stersszeld magad elore,nem mindenkinek van fertozese.Es nekd meg meg korai a kemenyedes is.Egyszeruen ugrasszeruen megnott a babad,ennyi az egesz.A doki ugyis megnyugtat ma : )

Brokkli,
Orulok hgoy jobban vagy es belevetetted magad a vasarlasba.A borzen azert majd vigyazz magadra meg a pocakodra : )

Edina,
De jo, pont a multkor jutott eszembe mi lehet Lellaval.Orulok hogy hazajott mert azert itt jobbak a korhazi korulmenyek.Nagyon szep neve van a kislanyayanak.Mond meg neki hogy nagyon sok szeretettel gratulalok hozza .!!!
Neked meg tovabbi ilyen oromteli idoszakot kivanok Felixhez : )))

Kataa
37+2

Kép
Kép
kataa

Buksicica!

Mikorra vagy kiírva, hol fogsz szülni? Én is örülök, hogy te itt vagy, többedszerre már egész más gondjai vannak az ember lányának, mint az elsõ terhességnél. Mivel pont ugyanannyi idõs terhesek vagyunk, remélem jól meg tudunk majd dumálni mindentKép Mennyi idõs a nagyobbik baba?

Puszi
Anyakati
11
Anyakati

Edina!

Sok szeretettel gratulálok Lellának!KépKépKép Gondoltam rá többször is! Minden jót nekik, sok örömet!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

írtam más topicba is, de még nem kaptam választ. Hátha Ti tudtok segíteni, bár még nem nevezném magam kismamának. A problémám a következõ: világéletemben rendszertelenek voltak a ciklusaim, 35-50 napig volt mindenféle. 27 éves vagyok, gyerkõcöm még nincs, még nem is szeretnék, de 1-2 éven belül igen. Emiatt mentem el kb. 3 hónapja a nõdokimhoz, hogy tegyük ezt rendbe, ne akkor kelljen vele foglalkozni, amikor babát szeretnék. Felírt egy Clostylbegit (vagy valami hasonló) nevû gyógyszert két hónapra, amirõl késõbb tudtam meg, hogy azoknak szokták felírni, akik nehezen esnek teherbe. Peteérést elõsegítõ gyógyszer. Az elsõ hónapban meg is jött a menstruációm 31 napra, most a második hónap van, a 35. napja a ciklusomnak, de még mindig semmi nyoma a vérzésnek. Elvileg terhes is lehetnék, mert csak úgyahogy védekeztünk, de megcsináltam ma reggel egy tesztet, negatív lett. Ennek ellenére mindenféle tünetem van, ami a terhességre utalhat (mellfeszülés, émelygés, stb.), de ezek a gyógyszertõl is lehetnek. Felhívtam az orvosomat és azt mondta, hogy még
várjak egy hetet és ha nem jön meg, akkor menjek vissza hozzá. Kerdésem annyi, hogy szedett-e valaki ilyen gyógyszert és voltak-e hasonló tünetei? Bocs, hogy ilyen hosszú voltam!
diemme

Diemme! Javaslom, hogy fordulj a Ma megint megjott topik lakoihoz. Ok tudnak a legtobbet segiteni, ne terheljuk ezt a topikotKép En szedtem egyebkent clostyt, de nem volt ilyen jellegu tunetem.

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Megjöttem nem vesztem el! Reggel fél 10-kor lekisértem a páromat a megállóba, utána a barátnõmmel elmentem az EuroPark-ba. Megnéztük a cipõket, mert azt akart venni és miután csak 2 megállóra van ezért elkisértem. Aztán jöttem 12-re CTG-re és jött velem a barátosném is. Babával minden okés. Vérnyomásom kicsit magas, de még mindig normális 140/valamennyi. Emlitettem a dokinak hogy a lábam iszonyuan vörös, fényes szurkál és tele van vizzel, pedig tartom a sódiétát (ami nem igaz, de egy kollégája nyomatékosan megigértette velem merthogy a baba élete meg miegymás). Erre a doki mondta, hogy a sódiéta már elavult dolog és nem kellett volna komolyan vennem.(jó mi???Kép) Adott beutalót holnap reggel 10:30-ra az Istvánba Flowmetria vizsgálatra. Mindenesetre sürgõsségi vizeletet csináltatott a laborban amivel vissza kellett mennem. Találtak benne kicsi fehérjét és a doki nagyon nem örült. Úgyhogy az UH-s papirra ráirta, hogy ha a vizsgálat eredménye nem jó meg ha úgy itélik meg akkor bennttartanak, szóval pakkot vigyek. Ha nem tartanak bent akkor meg szombaton délelõtt baktassak be az Istvánba és CTG lesz a szülõszobán. Már éppen köszöntem el mikor a dokinak még eszébe jutott, hogy megnézi a méhszájat!!!Kép Na ennek én is nagyon örültemKép Jól megpiszkált és feldugott valami fémcsövet is... Aztán közölte, hogy 1 ujjnyira kinyiltam és a magzaviz is tiszta. Ezek szerint az a fémes bigyo a magzatviz vizsgálatára szolgált.Kép Hát halljátok én úúúúúgy örültem mint majom a farkának!!! Már a magzatburok is látszik, hiszen meg tudta nézni a vizetKépKépKép És elkezdtem kitágulni! Doki is mondta, hogy bármikor megindulhat már! Aztán hazajöttem és egybõl mentem pisilni mikor is eltávozott a nyákdugó! Eddig néztem mindig a papirt és mindig tanakodtam, ez az lehet, vagy nem! Hát észre fogjátok venni ha a nyákdugó távozikKép Nem akarok gusztustalan lenni, de a nyákdugót képzeljétek el úgy mint egy nagy adag (gyengébb idegzetüek ne olvassák el a köv. szót) spermát ami kicsit véres!Kép
Szóval most itt ülök és várok. Kicsi mensis görcseim voltak, de most semmi! Remélem éjjel már arra ébredek ,hogy menni kell!KépKép Olyan jó lenne és úgy fel vagyok dobódvaKép
Bocsi hogy nem irok most senkinek, de teljesen el vagyok szállvaKépKépKép

puszi
sasha
40+1

Kép
sasha

Sasha!
Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép Drukk!!!!KépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

BosziKépKépKépKép
KÖSZÖNÖM!!

sasha

Kép
sasha

Sasha!
Most el kell menjek, és holnap reggel leszek csak, addig hajrá meg minden, és FELTÉTLENÜL tájékoztass, ha történik valami!!!

Sok pussz
Kangi
19+6
kangi

Hajrá SASHA-család KépKépKép

Hayim Apuka
hayimpapa

SASHA!!!KépKépKép

Nagyon drukkolok!!!!KépKépKép

Ma még többször benézek...nagyon gyors és könnyû szülést kívánok!!!

A nyákdugót nagyon szemléletesen írtad le, én sem tudtam volna ennél jobban...de tényleg olyan...Kép

most már valószínû, hogy Gabika végre elindul kifelé,
látod K.SZ sem jelentkezett a "nyákdugó óta".
valószínû már babázik...Kép

Szóval, SOK SZERENCSÉT NEKED, és várom a jó hírt!!!Kép

Puszi: Sheila és nyûgöske Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Brokoli
az a kád amiröl te beszélsz az egyergonomilag tervezet kiskád és nagyon joKép Petikének ilyen van és az a jo bene hogy nyugodtan beletudod teni a picibabát mert van egy kis emelkedö ami arra szolgál hogyha majd nagyobb lesz biztosaban tudjon ülni bene adig meg fejtámasz én anak használom igy még a fejét sem kell tartanom csak szép finoman belefektetem a kádba a fejét meg a kiemelkedésre teszem és mivel az elsö idökbe csak egészen kevés vizbe szabad a piciket fürdetni ez pont megfelelö és biztos hogy nem ejtem le a fejét vagy nem csuszik ki a kezemböl .bár nem olcso egy ilyen kiskád de szerintem megéri mi 2000ft vetük a kispapával a CORÁBAN ugy 3-4honapja .

Sasha
HAJRÁ,HAJRÁ,ugylátszik Gabibaba megvárta a kiirás dátumát Kép ha mész a korházba tesék engem értesiteni Kép ha lehet Kép NAGYON DRUKOLOK NEKED DRUKK,DRUKK Kép

Puszant Csics és a ma 8 hetes Petike Kép
csics

Edina!!!Kép

Mégegyszer is GRATULA Félix babához, GYÖNYÖRÛ!!!Kép
Igazán szép család vagytok!!!Kép

Lellának is sok szeretettel gratulálok a pici lányához!!!Kép

Puszi: Sheila és Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sasha, en is szurkolokKép
afonya

Sasha!KépKépKép
Jaj, de jó Neked!Kép Szorítok ezerrel!KépKépKép Kívánom, hogy minden könnyen és gyorsan menjen, és hamar találkozhass Gabibabával!!!!!KépKépKép

Kataa!Kép
Szerintem érdemes gyerekorvost választani, és személyesen is megismerkedni vele. Kérdezz körbe a közeledben lakó anyukáknál, ki milyen, hol rendel, kijön-e, (esetleg oltást beadni is), hogy viszonyul a tápszerhez, mérleghez, stb...

Orsoly!Kép
A 26. héten még az én babám is átlagos méreteket mutatott, (az UH pont a kiírt idõpontot adta ki), aztán most azt mondja a doki, hogy számítsak nyugodtan négy kilóra...

Még jövök!

iancsa
38+4

Kép
Kép
iancsa

Timici!Kép
Köszönöm, igyekszem pihenni, de minden nap eszembe jut még valami, amit el szeretnék intézni, megvenni, stb. Az egész családban mindenkinek mostanában van a szüli- ill. névnapja, erre most jöttem rá, és valszeg nemsokára már nem fogok tudni ajándékot venni-csinálni nekik...
A kenyérsütõ meg a világ egyik legjobb találmánya! Amint tudtok rá félretenni, vegyetek egyet! Mi három éve használjuk, és imádom!

Edit!Kép
Sajnálom, hogy ilyen nehéz idõk járnak RádKép! Kívánom, hogy hamar jóra forduljon minden! A fõ, hogy a babád jól legyen, és ebben a legtöbbet az segít, ha megpróbálsz minden gond ellenére bizakodóan nézni a jövõbe!Kép Látogass ide gyakran, itt sok-sok pozitív energiát adnak a lányok!KépKépKép

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Köszi Kataa és BB!
Mimo
Névtelen

Sasha,
naaaaaa???????????????????????
Gombóc
Gombóc

Hajra Sasha!!!
KépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKép
KépKépKépKép
KépKépKép
KépKép

KépKép
KépKép
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Sasha!
17.14-tõl nem jelentkeztél... KépKépKépKép Csak nem???????
Ezer drukk neked!!!!!!
Nem kapcsolom ki a telcsimet, hátha jön az sms! KépKépKépKép

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ma itthon volt a párom, így csak olvastam délelõtt, aztán munka volt, nem tudtam jönni. Párom kifestette az elõszobát én meg összeírtam mennyi bútorlap kell a hálószobaszekrényhez, aztán nekiláttam a szabásnak, de valamit mindig meg kellett néznem, mérnem, segítenem a páromnak, így nem jutottam semeddig. Aztán 5kor elmentünk a Bricoba festéket venni, onnan a Praktikerbe, aztán mire hazajöttünk(20.30) már semmihez semmi kedvem sem volt. Elfáradtam. Hiába, kismama vagyok.Kép

SashaKépKépKép de jó!!! Drukkolok, hogy most már Gabi elinduljon és nem kelljen már holnap vizsgálatra menned.Kép

IancsaKép gondolom, hogy nagyon szereted a kenyérsütõt, azt hiszem én is imádnám. Sajnos még a mosogatógép beelõzhet, de utána tuti a sütõ jön.KépKépKép

Brokkoli, köszi, azt hittem kaptál te is antibiotikumot, de örülök, hogy nem! Remélem nekünk kevesebbet árt, mint amennyit használ.Kép

Manó2,
a felfázás sajnos nem mindig jár tünetekkel, szóval ha nem érzel semmit, akkor is lehet. Persze ne gondolj ilyenekre, majd az orvos megmondja, hogy van-e vagy sem. Egyébként a nõk könnyebben fáznak fel ez köztudott és terhesen ez sajnos még tovább fokozódik.Kép Én sem érzek semmit, mégis van valami, az biztos, hogy mostantól még jobban fogok vigyázni. Én azt hiszem engem a fûtés nélküli napok viseltek meg, hát ezt nem tudtam volna kizárni.

Edit,
sajnálom ami a pároddal történt, jobbulást neki és mennek a pozitív energiák:+++++++++++++++++++++++++++Kép
Anyukáddal kapcsolatban nagyon meg tudlak érteni. Volt nálunk is egyszer-egyszer ilyen.Kép Elõször nagyon rosszul esett, fájt. Aztán azt mondtam Anyunak, hogy ez érzelmi zsarolás és nagyon nem szép dolog. Ha komolyan gondolja, tegye meg, de ne fenyegetõzzön vele, mert az engem is megvisel. Elmondtam neki mennyire hiányozna, de azt is, hogy gyáva, ha megteszi. Megsértõdött akkor, de tény, hogy nem tette meg és azóta nem is beszél ilyesmirõl.
Azt hiszem a nõknél eljön egy pillanat, amikor talán a hormonháztartás felborul és ettõl alakul ki ez az érzelmi labilitás. Nem tudom. Kitartást és minden jót kívánok Neked.
Gondolj a kisbabádra hisz most ez a legfontosabb !!!KépKépKépKépKép

Jók legyetek, aludjatok jól, jó éjszakát.
Sasha Nektek drukk, drukkKép és mozgalmas szép éjszakát!!!
Pussza,
Timici
23+6
timici

Sasha! DRUKKOLOK ÉN IS!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKép
Hátha reggelre már megölelheted a kisfiad!

Edit! Kitartás, legyél erõs, amennyire lehet ebben a szar helyzetben! Annyira meg tudlak érteni, nálunk is sokminden nagyon rossz van a családban... Itt sokan együtt érzünk veled, és szorítunk, hogy minden jóra forduljon!!!

Puszi nektek, lányok, jó éjszakát mindenkinek!!!
Franyo
19
franyo

Sasha!

nagyon drokkolok. Remélem Gabi tényleg indulásra kész, és napra pontos baba lesz, és kis mosolygó fejecskét kap Pocoktól. Kép (Ugye holnapra vagy kiírva?)

manó 38+6

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hali!

Iszonyúan IMÁDLAK benneteket!Kép Annyira jól esik! De komolyan, de úgy is megtudjátok!
Nem tudtam jönni mert azért zajlik az élet meg minden, de azóta is vannak kisebb mensis görcseim, de elviselhetõek és nagyon rendszertelenek! Volt sok 10 perces meg volt 7 perces aztán abbamaradt és volt után a 30 perces és most már nem tudom hol tartok, de most elmegyek fürdeni utána lefekszem és megpróbálok aludni. Bár inkább szülnék, de ha el tudok aludni akkor nem komoly a dologKép De nagyon reménykedem,hogy éjjel úgy jelentkezem, hogy na megyünk!
De ti mit gondondoltok ha továbbra is ilyen enyhén és ritkán fájok akkor érdemes bemenni? Vagy akkor már várjam meg a holnapot? Nem akarok úgy bemenni, hogy hazaküldnek!!! Az olyan rossz lenne!

Na majd még jövök késõbb lefekvés elõtt.
puszi
sasha

Edit!!!!
Csak mosolyt tudok küldeni, mást erre sajnos nem tudok mondani!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép)KépKép

Kép
sasha

Utolsó hetekben lévõk! (Velem együttKép) Szombattol frontot front hátán mondanak az idõjósok. Lehet hogy baba özön lesz???KépKépKép

manó 38+6

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?