Barbi!
Gyümölcstea jó ötlet! Kipróbálom, főleg naranccsal. Néha én is szoktam úgy inni, télen a jó fűszeres teákat. Nekem pl nagyon bejön a Pickwick gyerektea, ami önmagában is édes, mert szárított almadarabkák is vannak benne. De sajnos fekete tea is.

Amit nem akarok Zsuzsának adni, pláne nem alváshoz. De majd keresek szárított gyümölcstea keveréket amiben nincs fekete tea.
Jucc:
Értem már. De ha ilyen beszólásai vannak a csajnak, akkor miért jársz még mindig oda? Csak van közelebb is, és lehet hogy kedvesebbek.
Titii!
Remélem minden rendben lesz Pannival!!!

A génvizsgálat azért kell, hogy tudják, pontosan milyen ciszták vannak a veséjében? Ezt nem lehet őrajta magán megállapítani?
Sajnálom hogy ezt találták nála, de vigasztaljon, hogy ha ilyen korán tud róla, és ez egy olyan dolog, ami majd öregkorában jelenthet problémát, hogy addig is lehet kezelni, hogy ne alakuljon ki nála nagyobb baj! És hát mire ő oda jut hogy 50 éves lesz, ki tudja, már lehet meg is tudják gyógyítani!
Ancsi:
Játszóteres sztori!!!

Hálistennek nem lett tőle semmi bajotok, tán jobb is lett volna ha a rendőrök nem szólnak. Az ilyen emberek nem nagyon szoktak más vizet zavarni, nem veszélyesek általában, csak messziről "űzik a hobbijukat". Egyedül voltatok a játszón? Lehet jobb lenne olyanra menni, ahol többen szoktak lenni, talán oda nem merészkedik ilyen ember.
Hogy miért az én nevemet kapta Zsuzsa? Régi vágyam hogy a gyerekeim az én nevemet kapják, és közel 30 éves fejjel mikor Daviddel megismerkedtünk, kezdtem letenni róla, hogy valaha ilyen férfit találok, aki ebbe beleegyezik. És láss csodát, mikor szerelmünk hevében, a kapcsolat második hetében már arról beszéltünk, hogy gyereket szeretnénk és milyen nevet neki, David mondta, ha neki valaha lánya lesz, akkor a világ legeslegszebb nevét kapja, ami szerinte a Zsuzsa.

Mondtam neki OK, de akkor ha ő választja a keresztnevet, én választom a vezetéknevet! Félig tréfásan gondoltam, de ő tök komolyan rábólintott, hogy jó! Leesett az állam, és hát dúlt tovább a szerelem, mert ebből is látszott számomra, hogy ő a nekem való férfi!!!

Úgyhogy így lett, hogy a lányok neveit ő választja, de az én vezetéknevemet kapják. Az anyakönyvi kivonaton ettől még szerepel mint apa.
Csikken:
Igen, Siklós dokihoz járok.

Még mindig, illetve megint.
Thomasanne!
Engem mindenfajta tücsökzene érdekel, csak az a baj, hogy teljesen kiszámíthatatlan, mikor tudunk eljutni rájuk, mert attól függ, Zsuzsa mikor alszik délelőtt. Ez amit találtál tényleg 2 óra hosszú??? Mert amikre eddig mentem, azok ilyen félórásak, 40 percesek voltak, és az is bőven elég. Amúgy hol van pontosan a József Attila művház?
Majola!
Monoron legalább közel leszel PZitához. És ott is van baba-mama csoport.

Hogy működne a lakáscsere, kifizetnétek egymást? Miért csak egy évre szól?