A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK GERGŐNEK SZERETETTEL!!! :D
annamami

BASSZUS A KÉP LEMARADT!!! :oops:
Mentségemre szóljon,hogy öt óta fenn vagyunk,mert Marci úgy döntött,hogy onnantól kezdődik a mai nap... :shock: :evil:

Szóval,Jucc mégegyszer:

GERGŐNEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL:

Kép
annamami

Jucc!

Isten éltesse a kis homokszóró Gergőt! :P :P :P :P :P

Tali:

Én is úgy gondoltam hogy mindenki hoz egy kis rágnivalót, sósat vagy édeset, esetleg üdcsit :oops: , mert bár elég bőséges mindig a spájzunk, de ennyi embert még sosem élelmeztem :oops: :oops: :oops: :oops:

Annamami!

Anyumnál Léna is a földön alszik, leteritjük a mi(tesóm meg én) gyerekkori kis plédünet :P :P :P és ott altatom el Lénát...
Ez a legbiztonságosabb, innen nem tud leesni... :P

Benianyu!
Húúúúúúú ezt meg se mondom apának...menten elájulna, pizzát sütni egész nap a MI KONYHÁNKBAN??????
Már az is kiváltság ha egy húslevesbe megpucolhatom a zöldséget morgás nélkül(merthogy a zöldésgpucolás olyan szemetelős dolog) :lol: :lol: :lol: :lol:
Még az is lehet hogy tényleg ideköltöznétek...ilyen fincsi puha füvecske nőtt a kertben ezen szoktunk hemperegni Lénával..én a füvön ő meg rajtam :lol: :lol: :shock: :shock:
Ja és 'ó"mellesleg"Léna settenkedik a virágokhoz,(amiket már illő lenne kicserélni, mert már eléggé elvirágoztak :( )
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Kész vagyok Lénától! :) Akkor jó fej ez a csaj! :)
Hozunk mindannyian valami kis rágcsát, meg innivalót. Nem fogjuk felfalni a spájzotokat! :) Tényleg ne izgulj, nem kajálni megyünk, hanem a gyerekeket buliztatni, hogy mi anyukák egy jót dumáljunk! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Akkor = akkora :wink: :oops: :) :shock:

benianyu

Nyúlné!

Nagyon édi a kis ünnepelt..
Ugye nem akarod azt mondani, hogy azt a nagy tortát kisnyuszi befalta marcipánrépástól együtt????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Totka!

Gratula a barinődnek!
Szép kis súly nem mondom... :shock:

Jaj Lányok...nekem már megint piacra kellene mennem :( :( :( , úgy utálom a nyamvadt hiperes zöldséget, gyümölcsöt, húst :( :( :( :(
De Lénával már neki se merek futni...ráadásul ma extra napom is van...megyek körmöshöz meg pedikűröshöz.... :oops: :oops:
Komolyan olyan jól esik egy kicsit szépülni...meg persze locsogni-fecsegni kötetlenül...

Jó ilyen helyekre járni, mindig hall az ember valami jót, hasznosat, izgit, és a körmösnél mindig vannak áruk is...ruha, fehérnemű, zoknik ilyesmik...van egy csajszi aki hozza őket...ott búvárkodok mindig két reszelés között :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy apa lesz a főgyerekfelügyelő 11-től 2 ig!!!!!!!!!!!!!!te jó ég...már előre félek.... :oops: :oops:

M

Kép

Kép
megann

kisnyuszi=Kisnyuszi :oops:

Kép

Kép
megann

Benianyu!

A spájz a készlet erejéig a Tiétek! :D

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Gergőnek mi is nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

BOLDOG BOLDOG ELSŐ ELSŐ SZÜLINAPOT GERGŐNEK!!!!!!
(és köszönjük kis emlékeztetőt a születésről :P :)

visszaolvasok...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Köszönjük mindenki nevében a jókívánságokat, fiúk jobban vannak, pontosabban nem is volt semmi komoly, szerintem csak meghajtotta őket a tartós tej. :?

Jucc!
Gergőnek nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk! :D

Emese!
Bulis képek szuperek, látszik nagyon jól érezték magukat a gyerekek (is :D ). Kisnyuszi tortája nagyon jól néz ki.
IKEA-ban én is néztem ezt a darus kocsit, csak Nolcsinak, neki is nagyon tetszik. :wink:

Benianyu!
Délután mi is a játszón leszünk :D

Megann!
A privit még délelőtt küldtem, de nem ment át. A freemail-re küldtem neked emilt is! Estére viszont csak átment a privi is....
Dehát már úgyis megbeszéltünk mindent! :D :wink:
Léna a konyhában és a kertben is cuki.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni!
Barátnődnek nagy-nagy gratula a babóhoz! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja lányok!

Még egy fontos..............

Megvan az első 1,5-2 kg Minusz!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Halleluja :P :P Rámjön a farmerom kényelmesen...
Na még 4 kiló minusz és egy szavam se lesz........ :P :P :P :P
(mondjuk idő lesz amig a bőröm is visszahúzódik, és nem lesz annyira plötyi :? )

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Kisnyuszis képek tündériek! Nagyon szép volt a torta is és láthatóan fincsi is volt :lol: :lol: :lol:

Megann!
Gratula a -x kilóhoz, ügyi vagy! :) Léna tündéri a kertben is! :lol:

Hajni!
Barátnőnek gratulálok Nórihoz! Sok boldogságot és jó égászséget Nekik! Na meg persze sok-sok tejcsit is!!!! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

húúú,de sokat olvastam,hogy reagálni is tudjakaz elmúlt napokra! :shock:
mégegyszer mindenkinek nagyon köszönjük a jókivánságokat,a tortát(a marcipánt leszedtük)tényleg majdnemhogy befalta Kisnyuszi,de azért más is megkostólta és ahogy az lenni szokott rengeteg került a földre is!
laktózmentes tejjel csináltam(biztos ami biztos és sok gyümit pároltam hozzás,amit jól elrejtettem a daratortában!igazi gyerek csemege...én még tényleg nem láttam így falatozni és pacsmagolni Kisnyuszimat! :lol:

látom jó sok beteg és gyengélkedő van,mindenkinek sok-sok gyógypuszi!!!!!Kisnyuszinak már tényleg alig van taknyija,nem is porszívózok,mert nagyon haragszik rám :? ,a fenébe!

Léna a létrán nem semmi!!!!!micsoda fotóriporter veszett el a papájában.......Jucc Marcija így osont ki az erkélyre az én felügyeletem alatt :oops: ,na ez még mindig nagyon bánt!
és Megann,mi visszük az etetőszékünket! :wink:

Andris Lilit hívogató mondata nagyon nagy élmény lehetett!gartula kedves anyuka,ezek a nagy dolgok!
Ayse és répa volt a tortán,csókolom!

BKrisztás talis képek nagyon jók,azok a gyönyörű Kincső fürtök,és olyan jó látni Pinkladyt!!!!!és mamáját is!!! :P
Mea,jóka képek Liliről és Lilláról is!

Csikken,
üdv újra! :P

Titti,
nagyon szomorúan hallom,de jó kezekben vagytok tényleg,nagyon sok gyógypuszit,kitartást nektek!

Barbi,Lego járgány :P :P :P :P :P :P

Roki
nagyon nagy gratula Szilvia Vivien kisasszonyhoz!!!!!!!!!
és neeeeeee érjen Kisnyuszi füle a bokájáig,jó? :wink: :lol:
tápi:
tényleg soknak tűnik,amit Zsuzsa evett,én is szerintem túl sokat adtam az elején nyulamnak,de már csak reggel-este 220,240et és az éjszakai emberes adagot már írtam,hogy folyamatosan higítottam,majd egyszercsak nem kért többet!de a végén mér 60ml se volt és 100mlvízel higítottam! :twisted:

Jucc,
na ez az,hogy én imádtam és majdhogynem 2évig csináltam,a végén már persze rosszalkodtam is,hülye biofaló vagyok!és a leghatásosabb fogyókúra természetesen,laktatóan!

Totka,barátnődnek is garatulálunk!!!!!!de jó neki,most kezdődik minden !

Barbi,
mi is azon röhögtünk,hogy még jó hogy nincs leírás a gyerekek részére a mágnes működéséről! :lol: :lol: :lol: ,de nagyon bejön a cucc....nekem is :wink: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és nem utolsó sorban gratula a -kilókhoz Megann!!!!!!!! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hu, nem voltam par napig, tenyleg szalad a topik. :lol:

Nyulne,

Boldog szulinapot KISNYULNAK igy megkesve is. Nagyon edes fiad van es tok edes, ahogy nyomja be a "sutijet', biztos finom is volt!!!!!!!!!

Rokica,

Akkor hajra, ket kislany!!!!!!!!! De jo es a neve is szepen hangzik. En mindig kislanyt szerettem volna, dehat ez az elet, ket fiam van.
Szerintem is jo otlet a tandemszoptatas, persze majd meglatod, hogy alakulnak a dolgok.
Tenyleg le kellenne szoktatni Zsuzsat az ejjeli kajalasokrol, ez persze nem konnyu, hiszen egy szopis baba meg van szokva, hogy akkor eszik, amikor eppen kedve szottyan, de a tapszer valoban hizlalo. Jo otlet higitani is. A teat nem probaltad? Nalam ez valtotta ki az ejjeli eveseket.
Persze most mar ez sem kell.

Megann,
Javulast Lenanak, hat tenyleg halali kiscsaj lehet.

Latom, aktualis tema a Megannal keszulodo buli. Hajra csajok, erezzetek jol magatokat!

Ja Megann meg,
En is uezt kerdeztem magamtol terhesen, hogy tudom-e majd szeretni a masodik gyerekemet ugyanugy mint az elsot!! Ne aggodj :lol: IGEN :P :lol: :lol:

Totka,
Gratula a baratnodnek.

Aniko
aniko47

Jucc,

:oops: Geronek is Nagyon Boldog Szulinapot!!!!!!!!!!!!!
aniko47

Geronek=Gergonek :oops: elnezest
Aniko
aniko47

Davallia,
Búzadara,laktózmnentes tej,kevés cukor és sok sok gyümi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc
GERGŐNEK NAGYON BOLDOG 1.SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK :P :P
Megann
Reméljük Lénán nem jön ki jobban a takony kór, mert ez a mostani járvány (ha az) elég hosszú kimenetelű. Brigi is több mint két hétig taknyos volt. Küldjük a gyógypuszikat. :lol: :lol: :lol:
Rokica
Gratula a kislányhoz és csak csatlakozni tudom az előttem szólokhoz, nagyon szép nevet választottatok neki.
Nyúlné
A buli szuper lehetett, Kisnyul haláli, ahogy pancsol a tortájában.

Nem tudom mi van a levegőben, de nekünk is szörnyű éjszakánk volt. Ott kezdődött, hogy kb. fél 12-kor sikerült Brigit végre elaltatnom, majd kb. 6-szor fennt volt éjszaka. A foga jön vagy mi, én nem tudom, de úgy szeretnék már egy éjszakát átaludni.
Most alszik, én pedig megyek vasalni, takarítani és ablakot pucolni.
Pfuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok a köszöntésekkel, köszönöm Gergő nevében is!

Ayse tényleg fantasztikusan kedves, hogy kikereste nekem az egy évvel ezelőttieket :D Köszönöm szépen!

Szép napot mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Róki! Gratula Szilvihez! És tandemszopiról csak annyit, hogy én is szeretném majd űzni eme tevékenységet. :) Számomra teljesen evidens, hogyha Saci is szeretne majd szopizni, a kicsi mellett majd ő is kap.
Nem mentünk ma Ringatóra, mert Saci bealudt 3/4 10-kor, gondoltam, szuper, biztos fölébred majd, és odaérünk a 11.10-re. Na, még most is alszik. Soha nem szokott ennyit aludni napközben.

Jucc! Boldog szülinapot Gergőnek!

Nyúlné! Húú, de guszta lett az a torta!

Megann! Grat a mínuszokhoz!

Ayse! De édes lehetett Andris! Ő is legalább olyan jó dumás lesz biztosan, mint Lili!

Totka! Isten hozta a kis jövevényt!

Titii! Tegnap elmentem nővéremmel csipőszűrésre a sportorvosiba (Boldogasszony sgt-on) és úúúúgy gondoltam rátok, hogy vajon mi lehet veletek! Kitartást, remélhetőleg meggyógyul a picilány!

Apa most telefonált, hogy ellopták a pénzét meg a telefonját a Hajós Alfréd uszodában. Zárt szekrényről leverték a lakatot. :(

Megyek is...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Titi,

Kitartast kivanok en is es remelem talan megsem annyira veszelyes, mint amilyennek hallatszik!

Maresz,
Hat, igaz, hogy ket napja jobban alszunk, de nekem az ezelotti hetem volt szornyu ilyen ejszakai kelesek szempontjabol!
Piros a feneke? Folyik az orra? Lehet, hogy fog, meg valaki irta es jol irta, hogy valoban nagyon befolyasolja az almukat a nappal tortentek, szellemi fejlodes, mozgas stb. dehat, majd csak elmulik ez is.
Tegnap meg elotte a het eves fiamhoz keltem :shock: :shock: :oops: valtozaskeppen, mert most neki vannak remalmai. (Vagy csak anyat akarja), hogy vele is aludjon egy kicsit! :oops: :lol:

Davallia
Es neked mid lesz????????? Pocsis vagy puncis?????????????? :oops: :lol: Vagy csak elfutottam felette, pedig igy :shock: gebesztettem magam.
Egyebkent nagyon jok a beszurasaid, szulinap smilok egyebek szempontjabol, en veszem a faradsagot :oops: :o :lol: es megkoszonom, hogy igy szinesited az oldalunkat.

Bodza,
Azert ez szornyu, bassssszzzzzzzzz;;;;;k meg, mar a zart helyen is? Mit csinal a felugyelo akkor, na de azert, szegeny!!!!!!!!!!!
Az ocsem uigy jart, meg most s a papirjait kell inteznie, mert neki meg meg a jogsitol, szemelyig stb, mindent elvittek. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Gazemberek!!!!!!!!!!

Aniko
aniko47

Balázs azt játsza, hogy állatorvos. Kihívtam, hogy a tengerimalcom beteg. Vizsgálja, hümmög nagyokat, majd halál komolyan megszólal:
Pulzusa van. Az komoly betegség. Fájdalomcsillapítót adjon neki minden pénteken és szombaton! :lol:

Tegnap órákon keresztül azt játszottuk, hogy ő az anya, és én vagyok Balázs. Ezt szeretem a legjobban :)

Bodza :) Ez ám a méreg :evil: Menjenek a francba, rohadékok!!!
És Neked is a legjobbakat a tandemszopihoz!
Tegnap voltam Gergővel a Bolgárkerékben baba-mama klubban. Hát, nem tudom, megyek-e még. Az első kérdése Zsókának az volt, hogy ugye Balázs nem szopizik már? Aztán hamarosan azt is sikeresen megállapította, hogy Gergő is olyan bújós, mint Balázs volt. Ezt elég lesúlytóan tette. Mindegy. Amúgy Gergő tényleg nem távolodott el tőlem egy percre sem, valahogy nem volt neki szimpi a hely. Utána az Ikeában bezzeg akkorát tombolt, hogy ihajj, és föl se tűnt neki, ha nem voltam a látómezejében. Pedig akkor már baromi fáradt volt.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Totka,

Köszi és gratula a barátnődnek Nóri babához! Nem semmi méretekkel jött ő sem a világra! Le a kalappal :)

Annamami!

Morzsaporszívó! :lol: Én valószínűleg nem lennék ilyen lelkes! :)

Majola:

Nekem is tetszik az Anna. Szép, egyszerű, elegáns név. És jó sokféleképpen lehet becézni. :) Érdekes, nálunk már az első terhességnél tudtuk mindkét gyerek nevét... bár ha két fiunk lett volna, lehet bajban lettünk volna olyan variációkkat hogy Júliusz meg Dante. Tkp az Olivér volt az egyetlen amibe úgy beleegyeztem volna (mert azért vétójogom volt, bár David választotta a neveket). De hálistennek kislányok lettek. Igaz, én nagyon szimpatizáltam a Zsófi névvel, de David öccsének az egyik kislánya Sophia, és ez számára kizáró ok volt, pedig neki is tetszik.

Szopi: nálunk is Zsuzsa akarata fog győzni, mivel elválasztani nem akarom, de ha nem érdekelné, kényszeríteni se tudnám.

Jucc:

Gergőnek boldog születésnapot! PZitát én is csodálom, főleg azért hogy 3 gyerek mellett olyan kiegyensúlyozott és nyugis, hogy csak lesek! :) Tali mikor lesz??? Október közepétől megy Zsuzsa bölcsibe, onnantól kezdve csak délután érnénk rá, de mi is szívesen mennénk!

Megann!

Ha hozzánk befért a 30 mama +30-egy-kettő-három gyerek a lakásba, akkor hozzád is biztos beférünk 17-en! :) Pláne ha ki is lehet menni. Sztem ne aggódj az etetőszék miatt sem, majd max behozunk autósüléseket. Sztem a pizza nagyon jó ötlet, bár mindenki biztos visz valami kaját vagy innivalót, de szerintem ki is oszthatod, ki mit hozzon és akkor biztos mindenből lesz elég. Nálam eddig minden egyes tali után mérhetetlen kaja és üdítőhegyek maradtak, alig győztük enni...

Benianyu:

Igen, lehet az egyneműekkel könnyebb. Bár meg kell hogy mondjam, hogy én az elejétől kezdve biztos voltam abban hogy legalább EGY kislányt szeretnék. De mivel ez már megvolt, most nem volt olyan nagy "tétje" hogy mi lesz, csak így kényelmesebb! :) Nem kell új ruhatár! :)

Anikó:

Lehet megpróbálom a teát, csak idegenkedem attól hogy hozzászoktassam a cukros lötyikhez mikor a vizet olyan szépen issza. De lehet cukor nélkül csinálok neki valamilyen teát. Igaz, mikor beteg volt és csináltam neki gyógynövény teát cukorral, citromlével, hát nem kellett neki. De lehet a cukornélkülit jobban inná.

Bodza:

Köszi szépen. Ne haragudj, a múltkor elfelejtettem reagálni, mi is készültünk a Ringatóra, de sajnos közbejött családi program, meg Zsuzsa se aludt délelőtt, így nem mertem belevágni. Kár hogy most már második hete maradunk le róla! Jövő héten mindenképp szeretnék eljutni rá!

Jucc:

Zsuzsa is csinálta ezt az egyik zenebölcsi (kétfajtát próbáltunk eddig) alkalmával, hogy csak bújt hozzám, pedig ő aztán igazán nem a csüngő gyerek variáció. Sokat járok vele szopis csoportra, talikra, játszótérre, zenebölcsibe, és ilyet sehol máshol nem csinált, nagyon kis önálló. Biztos nekik is van aki szimpatikus, és van aki nem. Az egy elég katonás csaj volt, és úgy látszik, nem jött be Zsuzsának. Nem is tudtam, hogy a Bolgárkerék utca felétek van, azt hittem, Budán. Nem ott csinálnak mindenféle genetikai vizsgálatot?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Thomasanne, Majola!

Olyan jó hogy mindkét lányomnak van itt a topikban egy "nagy" druszája! :) :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok, itt emlékszik valaki arra, hogy a kínai horoszkópot hol találom, amiben a kistesó lehetséges nemét tudom megnézni?

Kép

Kép
prüntyi

Maresz!
Hú, az ablakpucolást én is gyűlölöm!!!!!! :( :(
Éjszaka :( talán ma jobb lesz, én mindig ebben bízom!

Bodza!
Hát nem semmi, hogy már úszni se mehet el az ember nyugodtan :(
Még itt is lopkodnak, ez valami borzalom, főleg, hogy feltörik a szekrényen a lakatot.

Jucc!
Balázs nagyon kreatív, hogy ilyen dolgokat ki tud találni. :D
Reméljuk azért szegény tengerimalac túléli, hogy van pulzusa :lol:

Roki!
Miért nem csinálsz gyümölcsös teát Zsuzsának? Annak van egy kis íze is, nem kell bele citromlé sem, meg cukor nélkül is igazán finom. Max. citrom helyett csavarj bele egy narancsot, akkor kicsit édesebb.

Prüntyi!
Én nem tudom, ne haragudj :(

Ma délelőtt voltunk mi is piacon, meg postán, fiúk egész jól bírták. Aztán Benianyu írt sms-t, hogy itt vannak a játszón a Feneketlen-tónál, nincs-e kedvünk csatlakozni. Persze volt! :D
Leon bealudt a kocsiban, Nolcsi meg játszott egy nagyot, haza se akart jönni, azt mondta, hogy délután visszajövünk.........Lehet, hogy igen, majd meglátjuk, hogy állok a főzéssel.
Paellát csinálok, csirkével és tengeri herkentyűkkel. :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszi az újabb köszöntéseket :)

Rokica :) A Bolgárkerék utca Zuglóban van, az Örsnél. Majdnem egy órát BKV-zok odáig, nem itt van.De oda jártunk még Balázzsal is, aztán Gergővel a pocakomban szülői hivatásra felkészítő kurzusra, meg kismama tornára, és ezek után a programok után még baba-mama klubot is szerveznek kéthetente. Igen, ez volt a genetikai centrum, most már az OGYEI alatt fut, de itt van a sejtbank is, meg továbbra is van genetikai vizsgálat, stb. / Czeizel féle/

Tali: még nem tudom, mikor, lassan ki kéne találni. Nekem mindegy, de nem akartam túl közel tenni egyik talihoz sem, hogy kicsit ki legyen a társaság éhezve :) Az biztos, hogy péntek lesz, mert Aysenak akkor jó :) Délután is jöhettek nyugodtan, szerintem leszünk egy páran akkor is, és Zita is csak akkor tud jönni.

Megyek, lassan befutnak az első vendégek... / ahhoz képest, hogy nem akartam felfújni az első szülinapot, azért csak sikerült :) /

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Thomasanne,
nagyon köszönöm,jó lassan esett le,hogy mi van! :lol: :P :P :P
viszont neked akartam visszaírni,hogy köszi,erre nekik küldte el,lebuktunk :oops: !
de most meg jött egy mél,hogy sikertelen.....érdekes,viszont akkor mégse buktunk le lehet!!!!mégegyszer köszi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Szülinapos Marcikát, Gergőt az Isten Éltesse Sokáig!

Hát Lányok nem egyszerű. Most kaptunk 1 hónapot , hogy rendeződjön ez a vérzésdolog, azt mondta a doki ha nem akkor tovább vizsgálódik. Ebbe bele se gondolok.

Panni rendesen eszik, iszik , játszik, rosszalkodik, stb. Kedden kell telefonálnom a többi eredmény milyen lett.
1 hónap múlva meg megcsinálják a génvizsgálatot. Vaklami az a lényeg , hogy nálam nyilván az egyik (úgy emlékszem , hogy a 13-as, de ez nem biztos kromoszómában valami gén nem stimmel ezért pozitív vagyok). De meg kell nézni a férjemet is , mert ha nála sem stimmel akkor a Panninak már egy másik fajta policystás veséje van , mint pl nekem. De remélem nem.
Ez egyébként ami nekem is van, ez olyan hogy a vesében ilyen kisebb-nagyobb ffolyadékkal telt hónyagok vannak, nem kevés. Ezek évről-évre nőnek és tulajdonképpen 5O éves kor felett egyszerűen a vesében már a normál szöveteket összenyomják, dialízis, transzplantáció. Szegény Nagymama 72-ben 54évesen még meghalt benne, mert nem ismerték fel, aztán a 8O-as években kapott az egyik Nagynénim Most 2000-ben meg amásik Nagynénim vesét. Anyum 52 de ő Hálistennek még jól van.

Róki!

Gratulálok a Kislányhoz!

Lányok Mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira kedvesek aranyosak és figyelmesek vagytok velünk, hogy így drukkoltok Nagyon Szépen Köszönjük.!!!!!!!!!!!!!!!

Bodza!

MI a klinikán voltunk, fél kilencre kellett menni és valmi fél kettőkor hívtak be a dokihoz. Volt zacsi ragasztva, hasi uh, meg vérvétel (vénás) Jól ordított a szerencsétlen Panni, hogy le kellett fognom.

Szóval tényleg Csajok , mégegyszer kösziköszi!

Szeretettel: Titi
titii

Sziasztok.

Délelőtt nem volt internet,mert tegnap vettünk egy routert a lap-topunkhoz,hogy vezeték nélkül is lehessen internetezni és persze apával jól elnyomkodtuk az egészet! :evil:
Úgyhogy délben jött egy ismerős srác aki helyrehozta a bakit,de sajnos a vezetéknélküliséget ő sem tudta megoldani. :(
Kénytelenek leszünk kihivni a chellosokat. :evil:

Jucc.
GERGŐNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!

Titii.
Jaj,de sajnállak titeket!!Biztos nem egyszerű,de kitartást és biztos hogy meggyógyúl Panni!! :)

Rókica.
Éljen az ujjabb kiscsajszi!!!Tényleg tök cuki a neve!
Megkérdezhetem,hogy miért a te nevedet viselik a gyerekek??
Én el sem tudnám képzelni,hogy ne az apukája nevét viselje Meli!

Megann.
Lénának jobbulást!!
Kétséged se legyen afelől,hogy nem fogod úgy szeretni a 2.babát,mint az elsőt!!Tuti,hogy őt is imádni fogod!! :)

Nyúlné.
Nagyon cukik a fényképek!!
Tegnap mi is sötétben sétáltunk és Meli nagyon élvezte!! :lol:

Totka.
Nagy gratula a barinődnek és sok boldogságot és egészséget kivánunk nekik!!
4300g. :shock: :shock: Nem semmi. :D

Bodza.
:shock: :roll: :evil:
Hova jut ez a világ!
Valaki azért vesz belépőt egy uszodába,hogy szekrényeket törjön fel :?: :?:
És az usziba,mit mondtak,hogy bocs,de ez van??Őrület!!

ancsi26

Jucc!

Nagyon boldog első szülinapot kivánunk a szépséges Gergőnek! :D :D :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ancsi!

Nagyon ügyes Melike! Édes, ahogy felemeli a kis kezeit. :D Nekünk is van ilyen békás csúszásgátlónk. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Hol vagytok???

Cleo.
Köszi.

Tiszta ideg vagyok!!!Ami most történt velünk az minden képzeletemet felülmúlja!! :shock: :(
Képzeljétek el,hogy lementünk Melivel ide a házunk mellé a homokozóba egy kicsit játszani.Békésen homokozgattunk,elvoltunk foglalva egymással.Egyszer csak látom,hogy az utcán lassit egy rendőr kocsi,aminek akkor még nem tulajdonitottam semmi különöset.Aztán látom,hogy befordul ide a mi házunkhoz vezető utcába és megáll,majd megállitanak egy fickót.Aztán jön oda az egyik rendőr hogy láttam-e a fickót itt a ház sarkánál.Mondtam,hogy nem, csak azt láttam mikor elment mellettünk.Kérdezem a rendőrt,hogy miért mi történt??Erre azt mondta,hogy inkább nem mondja. :?
Tovább nem is nagyon érdekelt a dolog,sétálgattunk Melivel,beszélgettünk a szomszédokkal,mikor látom megint,hogy jön a rendőr.Azt mondja,hogy szeretné felirni az adataimat,mire én:de minek ha nem láttam semmit??Hát mert tulajdonképpen én vagyok a "szenvedő"alanya a történteknek.De kérdezem,hogy mégis mi történt?
Na és most figyeljetek!! :shock: :shock:
Miközben mi békésen homokoztunk a fickó a ház sarkánál figyelt minket és közben verte a ......,hadd ne irjam ide,hogy milyét!! :evil: :oops:
A GUSZTUSTALAN,KÖCSÖG PERVERZ ÁLLAT :!: :!: :x :evil: :cry:
Hát azt hittem lehidalok!! :shock: :roll:
Már az utcára sem lehet kilépni,mert ilyen gennyládák szaladgálnak szabadon!! :evil: :evil:
Végül is felirta a rendőr az adataimat,most meg itt parázok,hogy a fickó nehogy erre járjon,direkt!!
Na szóval ez történt! :(

Megyek,mert fürcsi time van!!

ancsi26

Sziasztok, megérkeztem!
Örülök, hogy emlékeztek még és visszakerülhetek a tábliba.

Ja, autósülés!
Nekem valaki azt mondta, hogy jobb oldalt hátul a legbiztonságosabb, azért is ülnek mindig ott az államfők, stb. /ezt még nem figyeltem egyébként meg/ De egyébként is oda tettem volna, mert igy kézre esik a gyerek ha vezetek akkor is.

Rókica, mivel már rég nem olvastam titeket, neked még Siklós doki az orvosod?
Hétfőn szült nála másodszorra a tesom felesége.

HA valaki tudja azt a horoszkópot akkor mindenképp írja meg mert engem is érdekelne. :)

Egyébként nálunk már nem nagyon van gondolkodás azon, hogy mit egyen Roli, mert mindent eszik szinte. (ami nem csípős, + mézet nem) Már 10 kiló. Legalább is kb. ennyit mért a dokink, de mivel nagyon utál ott lenni ezért ordít mint a fába szorult féreg és csak úgy lehet lemérni ha fogom és akkor levonják abból az én sulyomat. Jó mi? Nem tudom miért lett ilyen... Sose bántotta úgy a dokink nekem nagyon szimpi.
TÉnyleg, nem eszik valakinek a gyereke Humana HA 1 v. 2 tápszert Vagy Milupa Milumil HA 2-öt? Mindegyikből van egy-egy dobozzal.
Sziasztok: Kriszti és Rolika
csikken

Ancsi!
Hú ez nagyon durva!!!!!
Te jó ég!!!!!!
Nem csoda, hogy megijedtél!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse

Ancsi
Borzalom!!! :( :( :( :( Én mindíg egy beszari csaj voltam, de ezek után hogy merjem majd mondjuk 10év múlva Pannit egyedül engedni, akár ide 1 percre is???Brrrrr.
Jucc
Állatorvososdi! :D
Bodza
Az uszodai sztori is durva! :(
Készülsz a szülésre?Most, hogy megszületett barátnőm kislánya, olyan különös érzés lett úrrá rajtam, bármikor vállalnám a következőt, de úgy egyeztünk meg Apával, hogy akkor jön a Tesó, ha Panna kezdi a sulit.Az meg nem most lesz.
Nyúlné
Szupik a képek, répa is volt! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, Nyúlné, remélem, nem haragszol Marciddal a köv. sorokért.Pannának van egy nagyon ari képeskönyve, nagyon szép rajzokkal, az a címe, hogy:Bocsok, őzek, mókusok.A nyuszik nagyon arik, és a köv. versike van hozzá:

Kinőttük az üreget
Itt bálozni nem lehet.
Kérjük a jó Nyúlmamát,
Keressen egy nagy lakást.
Hívunk majd száz Kisnyulat,
Tortát veszünk, finomat.
Talán süti is a pék,
Szaladjunk mert odaég! :wink: :wink:
Pannának ha olvasom, mindíg Ti juttok eszembe!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ancsi, nagyon ügyi Melike! :lol:
Micsoda perverz állat!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Davallia, igen erre gondoltam, köszi...:) még nem kérdeztem, de holnap megkérdem a póstán, hogy mennyi lenne az ágynemű elküldése...bár még van időtök ahogy látom :)

Kép

Kép
prüntyi

Halihó!

Gergőnek nagyon boldog 1 születésnapot kívánok!!!

Nyúlné
Szívesen! Ma látogatott meg egy kollégám ő hozta a hírt, én meg nosztalgiáztam.
A torta és az ünnepelt is nagyon fantasztikus! :D

Ayse
Andris ilyen nagydumás már most?

Bodza
Uszoda :(
Sikerült végre megnéznem, október 10-től minden kedden lesz tücsökzene a József Attila művházban, 9:30 és 11:30 között. Van kedved hozzá?
Majola, Roki (és bárki a XIII. ker környékéről, vagy bárhonnan)Nektek?

Jucc
Balázs nagy fantáziával és jó dumával megáldott srác.

Majola
Nekünk ha összejön egy kislány Anna lesz, gyönyörű név.

Barbi
Ez már kínzás, Paella nyammmm! :roll:

Titi
Egyszerűen csak szorítok!!

Ancsi
Ez nagyon rosszul hangzik!! Akkor most elkapták a fazont? :shock:

Maresz
Jobb éjszakát! Megvolt az ablapucolás?

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Huh, Ancsi, ez tényleg durva... Undorító emberek vannak :(
Kriszti
csikken

Hú, Ancsi, ez nagyon rossz érzés lehetett. Felejtsétek el gyorsan. Jobb lett volna, ha nem is szól a rendőr.

Bodza, látom, nektek is kijutott mára :(

Róki, jó kis nevek :D A Dante és a Vénusz különösen...

Barbi, hogy kell paellát csinálni?

Jucc, Gergőnek boldog szülinapot!

Julcsi tegnap végre rendesen aludt, de ma is szupernyűgös volt. Persze délután a játszón már nem, azt nagyon élvezi. A vásárlást kevésbé ...pedig csak a Fakopáncsba mentünk, csörgőért meg kasztanyettáért, úgy megtetszett a Tücsökzenén.

Lehet, hogy nemsokára elköltözünk Monorra, helyet cserélünk Apa húgával, akinek nagy a ház, nekünk meg kicsi a lakás, igy mindenki jól jár. Azt mondják ők. Én azért kicsit aggódom. Ez a megoldás csak egy évre szól, amig elrendezik, elrendezzük a dolgainkat. Az mindenképpen jó lesz, hogy lesz tér a két gyereknek, meg kert is ... de nem szivesen megyek egy lelakott házba, amit nem újitunk fel, hiszen nem végleges megoldás.
Remélem, néha azért eljutok talikra is, ott legalább lesz autóm, nem lesz gond a parkolás.

KépKép

KépKép
majola

Thomasanne :) Tényleg, látom a nicknevedből is.

Mi nem megyünk, az nekem túl bonyolult tömegközlekedve :(

KépKép

KépKép
majola

Barbi!

Gyümölcstea jó ötlet! Kipróbálom, főleg naranccsal. Néha én is szoktam úgy inni, télen a jó fűszeres teákat. Nekem pl nagyon bejön a Pickwick gyerektea, ami önmagában is édes, mert szárított almadarabkák is vannak benne. De sajnos fekete tea is. :( Amit nem akarok Zsuzsának adni, pláne nem alváshoz. De majd keresek szárított gyümölcstea keveréket amiben nincs fekete tea.

Jucc:

Értem már. De ha ilyen beszólásai vannak a csajnak, akkor miért jársz még mindig oda? Csak van közelebb is, és lehet hogy kedvesebbek. ;)

Titii!

Remélem minden rendben lesz Pannival!!! :( A génvizsgálat azért kell, hogy tudják, pontosan milyen ciszták vannak a veséjében? Ezt nem lehet őrajta magán megállapítani?

Sajnálom hogy ezt találták nála, de vigasztaljon, hogy ha ilyen korán tud róla, és ez egy olyan dolog, ami majd öregkorában jelenthet problémát, hogy addig is lehet kezelni, hogy ne alakuljon ki nála nagyobb baj! És hát mire ő oda jut hogy 50 éves lesz, ki tudja, már lehet meg is tudják gyógyítani!

Ancsi:

Játszóteres sztori!!! :shock: :shock: :shock: Hálistennek nem lett tőle semmi bajotok, tán jobb is lett volna ha a rendőrök nem szólnak. Az ilyen emberek nem nagyon szoktak más vizet zavarni, nem veszélyesek általában, csak messziről "űzik a hobbijukat". Egyedül voltatok a játszón? Lehet jobb lenne olyanra menni, ahol többen szoktak lenni, talán oda nem merészkedik ilyen ember.

Hogy miért az én nevemet kapta Zsuzsa? Régi vágyam hogy a gyerekeim az én nevemet kapják, és közel 30 éves fejjel mikor Daviddel megismerkedtünk, kezdtem letenni róla, hogy valaha ilyen férfit találok, aki ebbe beleegyezik. És láss csodát, mikor szerelmünk hevében, a kapcsolat második hetében már arról beszéltünk, hogy gyereket szeretnénk és milyen nevet neki, David mondta, ha neki valaha lánya lesz, akkor a világ legeslegszebb nevét kapja, ami szerinte a Zsuzsa. :) Mondtam neki OK, de akkor ha ő választja a keresztnevet, én választom a vezetéknevet! Félig tréfásan gondoltam, de ő tök komolyan rábólintott, hogy jó! Leesett az állam, és hát dúlt tovább a szerelem, mert ebből is látszott számomra, hogy ő a nekem való férfi!!! :) Úgyhogy így lett, hogy a lányok neveit ő választja, de az én vezetéknevemet kapják. Az anyakönyvi kivonaton ettől még szerepel mint apa.

Csikken:

Igen, Siklós dokihoz járok. :) Még mindig, illetve megint.

Thomasanne!

Engem mindenfajta tücsökzene érdekel, csak az a baj, hogy teljesen kiszámíthatatlan, mikor tudunk eljutni rájuk, mert attól függ, Zsuzsa mikor alszik délelőtt. Ez amit találtál tényleg 2 óra hosszú??? Mert amikre eddig mentem, azok ilyen félórásak, 40 percesek voltak, és az is bőven elég. Amúgy hol van pontosan a József Attila művház?

Majola!

Monoron legalább közel leszel PZitához. És ott is van baba-mama csoport. :) Hogy működne a lakáscsere, kifizetnétek egymást? Miért csak egy évre szól?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola!

Én meg a hugomtól akartam elkérni a Yamaha-furulyáját, de kiderült, hogy ő se találja, ezért elhatároztam, hogy veszek :D.

Jucc!
De jó dumája van Balázsnak.
Lili is diagnosztizálta Andrist, akinek piros a popója (nagyon), mert áttört egy újabb fogacska: popsifertőzése van!

Totka!
Gratula a babának és családjának! Még jó, hogy előbb jött, mi lett volna, ha a rendes időben születik?

ayse

Ayse, látom, te is belelkesedtél! Tényleg, nekem is volt régen furulyám, lehet, hogy apukám őrzi még. Kár, hogy jó hallást nem árulnak a boltokban :twisted:

Róki, én is Zsófit akartam első körben, de apa barátjának a lánya is Zsófi.
Igen, Zitára már én is gondoltam, csak már szégyellem magam, mert annyiszor mondtam, hogy elmegyek hozzá és sosem sikerült.
A lakáscsere csak annyi időre szól, amig eladják a házat. Előbb nem megy, mint hogy a miénk felépüljön, mert apának kábé 40 nm-nyi cucca is benne van. Azt nem részletezem, milyen elrendezésben :evil:

Davallia, hogy is kell használni ezt a táblázatot?

KépKép

KépKép
majola

Huhhhhhh ideértem... :D

Ancsi!
Nem találok szavakat :evil: :evil: :evil: :evil: , hogy az Isten pusztitaná el az összes ilyen aberált beteg faszkalapot....Annyira aljas ez a világ :( :( :(
Legyetek résen..

Bodza!
Ez is szörnyű :evil: :evil: :evil: :evil: ....remélem nem volt sok lóvé a bukszában....lakáskulcs ilyesmi nem tűnt el???

Nyúlné!
Remek ötlet az etetőszék..ari vagy, nagy segitség lesz, majd meglátod...
Komolyan elgondolkodom hogy nekünk sem késő még egy ilyenbe beruházni...megyünk okt végén wellnesshétvégézni, meg a szomszédok hivtak szilveszterezni, meg megyünk sielni..még ki tudnánk használni és nagyon praktikus.... :wink:

Jucc!
Balázs milyen ari...látom jókezekben lesztek a kis doktorbácsi kezei között... :wink:

Rókica!

Én most vettem Royboss(hú ezt most tuti rosszul irtam le :oops: )..szóval olyan kimérős teásnál vettem vörösteát naranccsal..ami szerintem tök fini még magában is....de Léna nem értékelte..igy most Barbapapa utasitásai alapján elkészitem uezt citrommal, cukorral( :( ) és ezzel próbálok nyomulni Lénánál mert elfogyott az instant és nem akarok már azt adni neki..
Ha gondolod próbáld ki, ebben nincs tein, csersav semmi...direkt ajánlott babáknak... :wink:

Davallia!
Biztos nem olvastad ,de kimondottan Téged és Tokát sajnálgattalak, hogy Ti biztos nem tudtok jönni talizni :(

Totka!
Hát ez a versike csuda aranyos :D :D :D
Olyan cuki :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?