Sziasztok!
Huhh jó sokat írtatok a hétvégén. Nekünk nem volt valami túl jó, a pici nem nagyon akart aludni, úgyhogy hordozgattuk rendesen, de fogalmam sincs mi baja lehetett, lehet egyszerűen csak magányos volt.
Zozo: Ülésmagasítót akkortól lehet használni ha már több mint 36 kg, vagy olyan magas, hogy a magasítóval együtt a biztonsági öv nem a nyakánál, hanem rendesen a mellkasánál megy. Általában a 15-36 kg-os ülések szétszerelhetőek és akkor csak egy magasító marad. a 9-36-osak ha jól tudom nem ilyenek, nekünk őszintén szólva három ülésünk volt, egy babahordozó, egy olyan ami 9-18 kilós és rendesen ülni lehet benne nemcsk feküdni mint egy hordozóban és 15-36-os aminek levehető az alja.
Ez volt 8 éve, és a pci lány most ugyanezeket használja, ha vigyáz rá az ember sok-sok gyereket ki tud szolgálni.
Zsuzsu: Nem lehetne legalább kb árat kisajtolni apából? Előbb utóbb nekünk is kelleni fog ilyesmi.
Kinga: Szerintem bármelyik jó, már a pici újszülött is iszik pohárból a kórházan így adnak nekik pótlást, csak épp én nem vagyok olyan ügyi hogy így meg tudja csinálni. Ehhez vagy labor főzőpohár kell vaagy olyan régebbi kávéspohár aminek kifelé hajlik a széle.
Romy: Nem tudom melyik újszegedi dr-nő megy ki házhoz, én csak azt tudom egyikről sem hallotam rosszat szakmailag, és a rendelőjük is tökéletesen rendben van, beleértve a felszereléseket is. Tudom mert én ellenőriztem őket

A védőnők is normálisak és velük is ok minden. Mondom szakmailag, hogy ki milyen ember azt nem tudom sajnos.
Czank kérdés. Mindenkit vizsgálgatott terhesgondozás keretében? Mert én egyszer sem láttam, a védőnő megnézte az utolsó uh leletem amit a dokim adott, beírta, meg oda adta a beutalókat, aláíratta a könyvem vele és ennyi. Egyszer sem látott, csak a kórházban láttam, mert a velem együtt császározott kismama orvosa volt. És csak akkor vagyok hajlandó mesélni róla ha Eszter kérné. Mert ugye kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a Czank

Amúgy az én dokim is megmondta mennyi, mondjuk én "általányt" fizettem neki havonta, de ezért annyiszor mentem ahányszor kellett vagy én gondoltam úgy hogy valami nem stimmel, illetve annyiszor hívtam ahányszor akartam mobilon.
Elnézegetm itt a képeket, mindegyik gyerkőc olyan tündéri