A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zsuzsi,
nyugi, engem is cuclinak használ Bogyesz :D
Vendég

Üdv!

Én másodjára is a kettesnél maradnék... :) Feltéve, ha akkor még lesz. Nekem sokkal jobb így, hogy van egy kis szabadideje az anyukának, utána sok-sok évig úgyis rajtunk "lógnak", nem. :roll:

Romy, én Czank Zolinál szültem, és Enikő nem rajong érte, amint olvastad. :lol:

Zsu, szuper, hogy már belaktátok a lakást, képet miharabb tegyél fel!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ági azt hiszem rájöttem miért kaptam olyan sokára időpontot az UH-kra!
Mert Fletóék megszorítottak, és idén már több beavatkozást, műtétet vizsgálatot nem végeznek a szegedi eü intézmények (csak életmenőket), mert megvontak egy csomó állami támogatást és az állam utólag sem fogja nekik kifizetni!!! :( :shock:
És a keretet amennyi beavatkozást csinálhatnak idénre már bőven túllépték....
Ettől volt -szeptember elején valamikor- hangos napokig a sajtó, a Rádió 88 óránként bemondta, hogy pl az újklinikán nem műtenek (csak ha életmentő) mert átlépték az éves keretet!
Asszem ez miatt, de nem bizti csak tippelgetek! :roll: :shock: :?

Tényleg nem rajongok a dokidért, nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Szerintem orvosilag egy nagy nulla, emberileg.........is mínuszba megy.... Elég szar hogy egy ilyen pancser a kijelölt terhesgondozó orvos!!! UH-zott (31-32 hetes voltam) és először 24, majd 20, majd 26, majd mittomén hány hetesnek saccolta a babát,ott találgatta hogy na vajon mekkora, nem tudta bemérni a BPD-jét, nem tudta eldönteni, hogy akkor most mi van, és ne kapjak idegbajt?????? Ott sokkolt, hogy kicsi a baba, nem jól fejlődik, nem találta a szívhangot aszonta elhalt, aztán mégiscsak meglett a szívhang, aztán újra BPd-ét mért megint tök más értéket mint előtte......szal béna béla volt és bunkó.... a páromtól majdnem kapott egy sallert, már bánom hogy visszafogtam.... :evil: :shock: Egy f betűvel kezdődő nemiszerv az a pasi........... :shock: :evil: De ezek 2 éves tapasztalatok, lehet h azóta megkomolyodott, bár nem hiszek a csodákban.... :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, ne is higgy! :lol: Nem tudom, nekem mindannyiszor elsőre megtalálta a szívhangot, rendesen lemérte Petit, pedig Ő már a hasamban se volt egy egyszerű eset. :shock:
Az időpontra passz, de nem hiszem, mivel már aug.-ban is a megszorításokkal volt tele a média... pl. akkor már a vérvétel is időpontos volt (ami ugye pont ez miatt lett az).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Vidításnak dobok egy ma reggeli képet:
Kép
Valahol a nagybátyjára is ütött a drágaságom. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Nem hagyott nyugodni felhívtam az Sztk-át. :lol: Aszonta a csaj, hogy pajzsmirigyre novemberre tudnának időpontot adni, de hasi UH-ra csak januárban!!! És ugyi nekem mindkettőt egyszerre kell h nézzék, ezért kaptam azt az ominózus januári időpontot.... :shock:
És kérdeztem, hogy miért ilyen soká? Akkor mondta a csajszi, hogy Szeged és környékét ők látják el, és nincs elég UH gép....:shock: :evil:

ceniko
Szeged

Hja Exi és azt nem érettem még a dokidnál, hogy egy hasi UH-hoz miért kellett térdig letolni a bugyimat amikor máshol még soha senki nem vetette le velem. Max picit lejjebb húztuk, de nem voltam egyszál punciban sehol soha egy hasi UH miatt, csak nála.... :shock: :evil: Olyan ciki volt majdnem elsüllyedtem szégyenemben..... :oops: :cry: :evil:

ceniko
Szeged

Enikő, így már érthető.
És én sosem toltam le a hasi UH miatt térdig a bugyimat, csak addig, ameddig muszáj volt. Úgy látszik, te szimpibb voltál neki. :shock: :lol:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Lemázsáltuk Szofit, végre meztelenül is :-). 3640-el született 8-án, 13-án hazaadták 3410 g-al, most meg pont 3 hetesen 4080 g. :-)

Hát nem mondom, az biztos hogy azzal nincs gond hogy egyen :-), bezzeg annak idején a bátyja, úgy kellett tömni.

Ági73

Zsuzsófi!
Szia!Megkaptad a cuccost?
E.
szilde
Szeged

Enikő!
Írnál nekem a Vincze doktornőről?pl.Anyagiakról pl.
Egyszer már lehet,írtad de elveszett.
Kerestem csomószor telefonon,de szabira ment.Hétfőtől lesz,de csak akkor megyek hozzá,ha jókat írsz.Jókra emlékszem :wink: :)
A rendelési idő is érdekelne,meg hogy a bejelentkezés meg az időpont között kb. hány napot kell várni.
Amúgy már régóta szimpatizálok vele,márcsak azért is mert mástól is jókat hallottam.Így emlékszem.

Javítsatok ki,ha tévedek.:)
Köszi.
Edit
szilde
Szeged

Sziasztok!
Enikő!
nekem is volt ilyen térdigbugyi UH-m, C.Z.csinálta :oops: :shock:
de nem csak ő csinál ilyet, volt már másnál is ehhez szerencsém :shock:
de hogy mire jó?????? nekem 3szor kellett szólni mire felfogtam mit is akarnak, nem is néztem ki tök hülyének :wink:
Vendég

Sziasztok!

A Czanknál én 1x voltam UH-n - én balga önként, mert 4D-s UH-t szerettünk volna a 36. héten.
Nekem is le kellett tolni a bugyit, tök cikin éreztem magam, mert az addigi UH-kon sose kellett. :oops:
Ráadásul nem sikerült a 4D sem, mert semmit nem láttunk a gyerkőcből. Tudom, hogy a 36. héten már nehéz, mert nagy a baba meg kevés a magzatvíz stb. De C. áthívott a 2-es kórházba, hogy ott is megpróbáljuk, de ott sem sikerült.Nem készült videó se, meg semmi, ezért mondta a doki, hogy nem kéri el az 5e pénzt, amit szokott, hanem adjunk amennyit gondolunk. Mi adtunk 3e-t, és még azt gondoltuk, hogy de rendes. Aztán kiderült, hogy nem is kérhetett volna egyáltalán lóvét az UH-ért! :twisted:

Szóval a véleményem Enikőéhez hasonló. :roll:

Vincze Emőke volt az ügyeletes doki, mikor szülni mentem, ő vette fel az adatokat, és ő vizsgált meg. Nekem szimpi volt, bár részleteket nem tudok róla, mert nem nála szültem!

Ági :)
Szép súlyban van a leáyzód! Ez igen!! :D

Exi :)
Peti ééédes! :) Jó korán kezdi! :wink:

Bea :)
A múltkor elfelejtettem írni, hogy eszméletlen csini a leányzód!! :D

Kép
Kép
zituska28

Edit igen, megkaptam, pont most akartam írni, amikor mazsolázgattam a privik között és látta ma leveleidet:) De újabb szokásaim szerint állandóan sietek, és elfelejtettem:) Az igaz hogy jelenleg fogalmam sincs hogy hol van, mert az iratok még nincsenek előszedve/kiválogatva, de valahol megvan ez tuti, mert eltettem jól:)

Köszi még 1x:)

Lányok képeket tényleg dobok fel, amint készen vagyunk, de most még a kupi között elveszne a lényeg (amit én látok :)).
Majd mindjárt dobok Katicáról:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Katica a huncut:

Kép

Kata ül:

Kép

Bence szerel:

Kép

Bence a játszón:

Kép

A játszótér /részlet/

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szia Zsuzsófi!

Megkérdezhetem, hogy a fenti képen a játszótéri fotó Szegeden készült?
Merre vannak ilyen hatalmas csúszdák, elmennék kipróbálni:)

Mármint nem én:)

Szépek a babucik!!

Eszter
esztermoro

Sziasztok!

Zsuzsófi kispesten laktok?

Háát Czank, bugyi letolós Uh-m nekem is volt nála. Most pletyizek egy kicsit róla: Egy kicsit felelőtlen szeret élni, állítólag azért rúgták ki a klinikáról mert elment bulizni ügyeletben a SZOTE klubba :roll: :roll: . Nekem Czank tul macsó még nőgyógyászomnak is :lol: :lol: .

Enikő!
A tényekbe voltak a fakó flamingók :lol: , egyből Bogi jutott az eszembe. Magyaráztál, hogy miért nem rózsaszíne, szegények.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Eszter, nem, mi Pesten lakunk már:)

Rika, a szomszédban, Kőbányán, de közel a Kökihez:) Miért?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és Eszti, nálunk apa is csúszik Bencével:) Én még nem engedném egyedül!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok.

Rika :küldtem privit .Megkaptad?

Czank=0

Ő volt a gondozó orvosom a zöldsándorban.Mindíg meg akarta nézni Mesit uh-gal,de én nem engedtem.Úgysem ért hozzá.Ja ezt mondtam is neke.Hát amikor meglátott megírta a kiskönyvem és már kész is volt.Én töle ő meg tőlem.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Üdv!

Ma Petinek nyügis napja volt, de most megvan, apázik. :)

Akit érdekel: a Rókusi krt-on, a Hélia Bizományinál van egy bababolt, pelenkák vannak 26-33 Ft/db közötti áron, a bnőm szerint jó minőségűek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuszófi!
Mintha Kispesten az ülői uton láttam volna egy ilyen csuzdás játszót a mozi és Köki között. Akkor az ujhegyi lakótelepre költöztetek?

Exi!
Peti nagyon komoly, még programozó lesz belőlle :lol:
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Nem láttuk a híradót, kicsit elmaradtunk a játszón, olyan szép idő volt :lol: Mi volt benne? Miért nem élénkebb rózsaszínek a flamingók???Ez érdekelne bennünket :shock: :lol:

Zsófi: Kurvajó ez a játszó!!!!!!!!!! Édesek a kölkök, Kata fogzik? Látom nyáltartály.... :lol: És nemtom eldönteni kire hasonlít!!!???
Bence nagyon koncentrál...ééééééédes :wink:

Ági: Peti csúcs, jól elkaptad a képet :)

tsók

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zsuzsófi!
Bence is és Katica is naon édes!!!
A játszit kicsit irigylem.
8)

Czank.. bugyiletolós uh?! ez nagyon gáz. De jó, h én elkerültem, amúgy is hóóóóót szégyenlős voltam/vagyok, hát még egy ilyen cikis helyzetben. És a mutatvány után, még én fizetek??? :twisted:

Exi!
A számítógép - bűvölő Peti egyszerűen csúúúcs!

Szép hétvégét mindenkinek! Romy

Kép

Kép
romy1

sziasztok!

Ábel visszaaludt nagy nehezen, így gondoltam írok. Tegnap pici fiam egész nap nyügike volt, vagy a foga vagy a hasa.... Semmi sem volt jó, nem akart szopizni, ordított ahogy a torkán kifért. Volt, h vele bőgtem, mert nem tudtam mi baja, hogyan segíthetnék. A nap végére azért megnyugodott, evett, ivott, pelenkatöltés....

Látom sokaknak van történetük C.Z.-ról...Nekünk is :D :D :D
Mi is NÁla voltunk 4d-s UH-gon és nem sikerült Cd-re másolnia a felvételt. Így csak képünk van a fiunkról. (ez persze lehet technikai hiba is)

Ígértem képet a játszószőnyegről, íme:

Kép kis Ember nagy szőnyegben...

Kép közeli

Szép napot mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Rika!
nem csodálkozok C.Z. doki sztoriján, 2éve mikor bentfeküdtem a klinikán este, éjszaka bavonult egy csajjal az orvosi szobába, kb. 2órát voltak bent :lol: biztos nem olvastak, de egészségükre :lol:
simán eltudom róla képzelni h. az unalmas ügyeletben bulizgat egy kicsit :lol: lehet h. jobban is teszi/ tette, többet ért mintha ott maradt volna :lol:

minden baba nagyon édi.
Vendég

Sziasztok!

Zozo, persze, hogy nem olvastak.... sakkoztak!!!!!!! :twisted:

Csajok!
Tud-e valaki infót adni: Újszegeden 3 gyermekorvos van tudomásom szerint (DR. Bíró, Dr. Makó, Dr. Rudas) melyikőjük megy ki házhoz, ha kihívják, ill hogy műkszik ez náluk??? Az egyik újszegedi barátném hamarosan szül, ő szeretne dokinénit választani a születendő kislányának, de fontos lenne neki, hogy Újszegeden legyen a renedlő, miután ő is ott lakik. Köszi a segítséget előre is.

Pusz mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Nem mondjátok,hogy ilyen a Czank! :shock:
velem rendi volt uh-n,de éppen tegnap láttam a városba és nagyon össze van menve,lehet hogy nem nyomja magába a tömegnövelőket???? :D

Dancsi,pénteken nem volt bennt Jozsó a vársba,mintha őt láttam volna a Kárász utcán játszani 1 hölgyel!? :)

Zsu,remélem jobban van már a fiacskád,bagyon tuti a játszótér! :D

Milyen Pestinek lenni??? :)

Kép
bibi226

Sziasztok:)

Rika, szerintem az ne maz Üllői út volt:) Tény hogy a Köki közelében vagyunk, de szerintem itt nincs üllői út, bár annyira még nem ismerem a környéket:)

Igen az újhegyin lakunk:)

Enikő, én se tudom eldönteni:)

Majd küldök még képeket priviben:)

Dobok még egy-két képet:) A lakásról holnap fogok csinálni, már egész rend van, csak már este és sötétek lennének a képek....

Tehát a környékünk:
Kép

Kép

Kép

Kata és én:)
Kép

Puszi,

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Én is Czank-nál fogok szülni, és nekem egyenlőre semmi bajom vele, nagyon tuti 4D-s videókat és fotókat is kaptunk tőle és nagyon megnyugtató a stílusa, legalábbis számomra. Szerintem a régi sztorik nem fontosak, ő is volt fiatal.

Azért addig nem védem nagyon, amíg le nem zajlik a szülés, ki tudja milyen lesz majd akkor.

Mindenestere aki hozzá szeretne menni ne féljen, ha régebben nem is tudta kezelni az UH gépet, most már tudja :) és nyugodtan kérdezhettünk tőle bármit, leültetett és nem sürgetett, hogy menjünk, gyógyszereket is írt fel.

Én valójában a felkéréskor döbbentem le, amikor közölte, hogy havonta mennem kell majd magánrendelésre és a tarifát is szemrebbenés nélkül mondta el, de azóta hallottam, hogy ez másnál is így van.

Ez a helyzet felháborító a magyar egészségügyben, de azon kívül, hogy befogom a számat, nem nagyon tudok mit tenni.
Ez szomorú. Czank még aránylag normális árat kér.

Na ennyit Czankról.

Kép

Ugye jól hallottam, hogy szerda-csütörtök felé hideg front??!!!!

Akkor hátha törpénik valami:)))

Puszi mindenkinek!

[/img]
esztermoro

Sziasztok!!

Zsuzsófi: A képek mintha Szegeden Tarjánban a Zápor tó-nál készültek volna :wink:
Katica tünci a széles mosolyával :lol:

Romy: sajna újszegedi gyerekorvos tekintetében nem tok segíteni! Dancsi és Zituska laknak újszegeden (lehet vannak még csak róluk nemtok :lol: )

Zsuzsu: Klassz a jáccószőnyeg :wink: , mipézé vette apa és hol?

Csajoka Tescoba a lila tecsós pelenka (Pampers minőség sztem) le van akciózva 1900 ftra!

Szép napot! Ablakpuceválásra fel :lol:

ceniko
Szeged

Bibi,
Biztos nem Jozsót láttad, mert a Balcsin voltunk 7végén. :)

Csajok, ne személyeskedjetek sztem!

Ha valakinek nem szimpi egy doki, ne írjátok már ki a nevét!
Menjen priviben, de ne nyíltan.

Ugyanaz az orvos lehet valakinek nagyon bejön, másnak meg nem.
Vendég

Zsuzsófi :)
Édesek a gyerkőcök! :D
És tényleg nagyon klassz helyen laktok! Nagyon jó az a játszó!

Romy :)
Mi újszegediek vagyunk, de a doktornénink a Kossuth L. sgt-on a MiniKlinikben rendel., Dr Kovács Marianna. Újszegeden lakik, így ha jönnie kell rendelési időn kívül, 5 perc és itt van!
Én Dr Rudasról, és Dr Makóról nem túl jókat hallottam, de hátha más többet tud mondani!

Eszter :)
Hát gyorsan megtanulta akkor kezelni C. az UH-t, mert novemberben még nem tudta! :? Na meg a bugyiletolás...de hagyjuk inkább :roll:
Hát nem sok jó vélemény van a doktorúrról, de kívánom, hogy Te legyél az ellenpélda! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Esztermoro!
légyszi írd meg nekem p.ü-be mennyi a rendelés a dokidnál, kíváncsi vagyok.
amúgy tényleg nem kell meglepődni, ezt általában mindenki mondja.

én meg azon vagyok kiakadva h. olyan silány itt a Brendon, akarok venni autósülést és választhatok vagy kéket vagy kéket veszek :shock: nem értem, pedig van legalább 6szín, ha megkérdezem h. lesz-e, nem tudják, de minden csüt.ön kapnak árut, érdeklődjek, de nem hiszem h. nem tudják mit kapnak, a rendelésről ne beszéljek, szóval vagy kéket veszek, vagy megyek Pestre egy normálisért.
50ezerét legalább választani lehetne, de itt még azt se.
ennyi erővel be is zárhatna...
(ezek az én nagy problémáim most :lol: )

Vivi jár, ezt nem tudom írtam-e már, kb. 2hete :lol: egyre ügyesebb.
Vendég

Még én is hozzáteszek egy kicsit a C. sztorihoz. Nekem is le kellett(volna) tolnom a bugyimat amikor voltunk nála UH-on. Ez volt az első alkalom amikor férjem is láthatta volna babókát. Hát összenéztünk párommal amikor mondta ezt a bugyiletolást a doki. Én biza nem toltam le!! Ha anélkül nem tud hasi UH-ot nézni akkor inkább ne legyen. Persze sikerült neki :shock:
Többet nem is akartam hogy nézze a babókát :?
Állítólag azért van a Vasasban mert ez egy alja munkának számít és csak őt tartották rá érdemesnek 8)
Ennyit róla!! Bocsi ha valaki szimpinek tartja!! Nem akarunk titeket befolyásolni,csak a rossz tapasztalatainkat mondjuk el!!

Más :lol:
Babókát milyen idős kortól lehet itatópohárból itatni?
Ha most elkezdek próbálkozni gyümilevekkel akkor rendes poharazzak vagy cumizzunk?
Lassan elkezdem a hozzátáplálást :roll: Ma veszek valami gyümölcslevet.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

szia Kinga!
na, nekem is ezt kellett volna csinálni, nem letolni...
Vivi még üvegezik.
Vendég

Zozo:

Vehetsz autósülést a Makkosházi krt.-on is .Lidlnél a babaholmit ahol árulják.Mi ott vettük meg 9-36 kg.-ig,20 e.ért.Brendonban ugyanaz ....

Nézd meg megéri.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Üdv!

Eszter, nekem sem volt bajom a dokival, igaz, sejtelmem sincs, hogy a csaszinál altatásban miket mondott, csinált, stb. :lol:
Mondjuk én nem a magánjára jártam. De légyszi küldd már el nekem is priviben a tarifáját.
Köszi!

Kinga, szvsz először próbáld meg a poharat. De pl. Peti egyelőre mindent üvegből eszik-iszik.

Dancsi, szerintem Zoliról csak "rossz" vélemények vannak, szóval noname verzióban is kitalálja, aki akarja. 8)

Na megyek, mert jelenleg semmi sem jó a gyerekemnek, most a nagyágyon visít...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok!

cenikó!

A metróban vette apa a szőnyeget, az árat nem mert elárulni :) Annyit mondott, hogy jó lesz majd a tesónak is és az gyermekeink gyermekeinek....

Csajok! asszem Ábelnak jönnek a fogai. Tegnap 23 percet üvöltött szopi helyett, tépte a cicim, rágja a kezét....

Koszmó eltávolítására tippek?? Nem vészes, olyan neki, mint a korpa, de olajozással egyenlőre nem múlt el. Lehet naponta olajozni?

Szépek a babák, na és a mamák, de apucikat sem feledjük!! :D

Kellemes hetet!! Kép jóétvágyat Ábel... Kép A kedvenc helye

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kriszta!
köszi, megnézem.

én 9-18kg -at akarok venni, a 9-36-os jobb? mert olcsóbbnak olcsóbb mintha veszek még1-et.
amiket olvastam nekem úgy tünt biztonságosabb a 9-18-as, utána meg 15-36-os, mikortól kell csak ülésmagasítót használni?
Vendég

Zsuszófi!
Ha otthonról mész a kökire pl. a 85-el akkor a köki felüljárón átmegy a busz és ha az tovább menne egyenesen akkor pont az üllöi utba menne bele (mint pl. a 68-as vagy 69-es). Tehát köki üllöi ut 1 megálló. és akkor bal kanyar és arra van a játszo jobb oldalon a lakótelepek között.
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Huhh jó sokat írtatok a hétvégén. Nekünk nem volt valami túl jó, a pici nem nagyon akart aludni, úgyhogy hordozgattuk rendesen, de fogalmam sincs mi baja lehetett, lehet egyszerűen csak magányos volt.

Zozo: Ülésmagasítót akkortól lehet használni ha már több mint 36 kg, vagy olyan magas, hogy a magasítóval együtt a biztonsági öv nem a nyakánál, hanem rendesen a mellkasánál megy. Általában a 15-36 kg-os ülések szétszerelhetőek és akkor csak egy magasító marad. a 9-36-osak ha jól tudom nem ilyenek, nekünk őszintén szólva három ülésünk volt, egy babahordozó, egy olyan ami 9-18 kilós és rendesen ülni lehet benne nemcsk feküdni mint egy hordozóban és 15-36-os aminek levehető az alja.
Ez volt 8 éve, és a pci lány most ugyanezeket használja, ha vigyáz rá az ember sok-sok gyereket ki tud szolgálni.

Zsuzsu: Nem lehetne legalább kb árat kisajtolni apából? Előbb utóbb nekünk is kelleni fog ilyesmi.

Kinga: Szerintem bármelyik jó, már a pici újszülött is iszik pohárból a kórházan így adnak nekik pótlást, csak épp én nem vagyok olyan ügyi hogy így meg tudja csinálni. Ehhez vagy labor főzőpohár kell vaagy olyan régebbi kávéspohár aminek kifelé hajlik a széle.

Romy: Nem tudom melyik újszegedi dr-nő megy ki házhoz, én csak azt tudom egyikről sem hallotam rosszat szakmailag, és a rendelőjük is tökéletesen rendben van, beleértve a felszereléseket is. Tudom mert én ellenőriztem őket :-) A védőnők is normálisak és velük is ok minden. Mondom szakmailag, hogy ki milyen ember azt nem tudom sajnos.

Czank kérdés. Mindenkit vizsgálgatott terhesgondozás keretében? Mert én egyszer sem láttam, a védőnő megnézte az utolsó uh leletem amit a dokim adott, beírta, meg oda adta a beutalókat, aláíratta a könyvem vele és ennyi. Egyszer sem látott, csak a kórházban láttam, mert a velem együtt császározott kismama orvosa volt. És csak akkor vagyok hajlandó mesélni róla ha Eszter kérné. Mert ugye kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a Czank :-) Amúgy az én dokim is megmondta mennyi, mondjuk én "általányt" fizettem neki havonta, de ezért annyiszor mentem ahányszor kellett vagy én gondoltam úgy hogy valami nem stimmel, illetve annyiszor hívtam ahányszor akartam mobilon.

Elnézegetm itt a képeket, mindegyik gyerkőc olyan tündéri :-)

Ági73

Én is teszek fel pár képet a sok szép babóca közé :lol: Kép motorozunk
Kép hintázunk Kép Kép a fürdőruha :lol: :lol: , egyszer már csak eljutunk a babauszásra, már mindenünk megvan hozzá :lol:
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Nagyon csini a csajod :lol: Ez a fürdőruha állatjó :wink: és az a széles mosoly, kéééééész :lol:

Zsuzsu: Koszmóra: Jó alapos olajozás, majd körömkefével sika sika..... :shock: :wink: Brutálnak hangzik, de nem az, és leviszi a zösszes koszmót.... :wink: Nekem védőnői javallat volt, és bevált :wink:

Mennyit szoktak kérni a dokik havonta kb.???

Kihasználtam, hogy egyedül vagyok délelőtt és egy akkorát takarítottam, hogy ihaj :), holnap folytatom :lol: Olyan jó tiszta illat van imádom :wink: A gyerekszoba teljesen kész, a konyha félig, ha bealszik a csajom végre akkor konyha folyt köv (közbe főzök is), és a nagyszoba meg sztem csak holnap kerül sorra... Sajna Viola elég nyúlfaroknyikat aluszik, így van fél órám, hogy takarítsak, megfőzzek, függönyt rakjak, ablakot puceváljak.... :lol:! Majd azt beosztom.... :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Rég jártam erre!
Jelentem még egyben vagyunk! :lol:
Szerdáig még legyünk is,mert elutazott a dokim és szerdán jön!

Eszter!
Te hány hetes vagy?
Én is a kettesben fogok szülni(remélem addig nem zárják be :roll: ),lehet hogy találkozunk?

A 8 hónap alatt egy hónapban egyszer jártam a dokimhoz (szerncsére nem kellett többször) és minden alkalommal fizettem neki.Ez még azt hiszem kibírható. Legutóbb pénteken voltam nála, akartam neki a pénzt adni, de azt mondta, hogy nem tartozom semmivel, majd most már "csak" a szülésért!Azt, hogy mennyivel nem mondta. A ctg-et pedig a szülésznő csinálja!
Én a kötelező 5 védőnői tanácsadáson a Vasasban egyszer sem láttam C-ot, nem kellett hozzá bemennem!

Nagyon szépek a babócák! :lol:

Még benézek! Szép napot Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Rika: Hát ez a fürdőruha :lol: Naggggyon dögös :D Nagyon jó ez az utolsó kép Zsófiról :)

Ági: Engem nem vizsgált soha. Nekem anno azt mondták ha van saját dokim akkor nem vizsgálgatnak terhesgondozáson. Csak pofavizitre mentem be talán 2 alkalommal hozzá.
Jókat szórakozok a sztorikon...de érdekes, barátnőm épp most van kórházban a pocaklakóval és azt mondja hogy minden második kismamának szinte ő a dokija. Szal elég népszerű :)

Zsuzsófi: Nagyon tuti ez a játszótér. Pár hete épp az újhegyi lakótelepen aludtunk ismerősöknél mikor Pesten jártunk. Ők meg hamarosan költöznek el onnan.

Exi, Zsuzsi: Nagyon cukik a srácok...(mi is tele vagyunk számítógépezős képpel :D)

Zsuzsi: Koszmó...bekened babaolajjal a fejét, kb. fél órát hagyod állni rajta aztán körömkefével lesikálod. Durván hangzik, de működik a dolog, és nem fáj nekik ne aggódj! :)

Kinga: Gréti ugye szopizott, nem ivott 10 hós koráig semmit. Akkor kezdtem vízzel kínálgatni. Először csak játszott a csőrös poharával, de hamar rájött, hogy mire való :) Bár sima pohárból szívesebben ivott. Az itatópoharat akkor használjuk ha elmegyünk itthonról, játszótéren, útközben, stb. Mert kényelmes anyuka vagyok és egyszerűbb a kezébe nyomni azt mint megállni, pohárba tölteni a vizet, megvárni amíg iszik, stb. Így meg kiszolgálja magát. De itthon sima pohárból iszik. No de ő ugye nem mai csirke :)
Hát nemtom, én szerintem kínálgatnám itatóból is meg sima pohárból is a helyedben Kittit....

Zozo: Én is be vagyok rágva a Brendonra....gratula a járáshoz! :)

Csajok, lenne kedvetek valahol valamikor egy nagy baba-mama talira? Lassan biztos jön a rossz idő, akkor meg úgyis nehezen fogunk kimozdulni meg jönnek a bacik, vírusok....
Játszótérre gondoltam vagy játszóházra vagy ilyesmire....nos? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea.

Nekem oké a tali.

Szervezd meg ,ha gondolod. :D

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Szia csibe!

Én november 10.-re vagyok kiírva, de a dátum amihez képest számítottak nem biztos, mert mikor elhatároztuk, hogy szeretnénk babucit, akkor elfelejtettem felírni az utolsó menzeszem és utólag nem emlékeztünk rá, mikor is volt meg. Jó nagy dinnye vagyok.

Február elején döntöttük el, hogy nagyon szeretnénk babucit, és rá két hétre kiderült, hogy amikor kitaláltuk, akkor már meg is fogant, nagy volt az öröm!!!

Így most nem is tudom, vagy 35 vagy 36 hetes vagyok, nem tudom, hogy mennyi lehet hátra, mindenesetre én már nagyon várom.

Lehet, hogy tényleg egyszerre szülünk!

Én a II.-be megyek!

Te hány hetes vagy?
esztermoro

Zozo.

Biztonsági ülés 9-36 kg-ig. Központilag magasságában és bőségében szabályozható 5 pontos biztonsági öv, több fokozatban fel-le állítható fejtámla, ha a gyerek nagyobb lesz, akkor átalakítható ülésmagasítónak.
:lol:

A mi ülésünk ilyen. :wink:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Ági73, Zituska28!
Nagyon köszi az infót, már továbbítottam is a barátosnémnak, nagyon örült neki. Ő jan elejére van kiírva, teljesen be van sózva már. :)

Rika!
Jók a képek. :D

Zsuzsu!
Koszmó: ua, mint amit Jégvirág és Cenikő írt. Brutálnak tűnik, de nem az. nekünk is védőnő és dokinéni ajánlotta.

Csibe! Esztermoro!
Hajrá csajok, nyugi, mindjárt itt van a nagy babázós Nap!

Pusszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?