A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Roz

Nasi nincs :wink: Tanultam annó saját magamból :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Nálunk is a rendszeresség jött be. És már Petrát is ahhoz szoktatom. Ádám sem egy jó evő, de szerencsére az etetőszékében eszik (még az uzsonnát is), viszont én azt rontottam el, hogy lekössem a figyelmét, játékot adtam neki. Ezt nehezen tudom mostmár kiküszöbölni. Amúgy megfigyeltem, hogyha apa is velünk eszik (sajna csak hétvége, illetve néha vacsorára hazaér), sokkal többet és könnyebben eszik Ádám, ugyanis minket figyel és hallgatja, hogy mit beszélgetünk.
Petra is a hétvégén kapott egy etetőszékét. Nagyon szépen ül benne, és mikor mi kajálunk akkor őt is beültetem, és ott ül az asztal mellett. Nagyon tetszik neki. Figyel minket :)

Irigyellek benneteket, hogy ilyen sok szép dolgot tudtok csinálni, és hogy van időtök. Én a házimunkával sem bírok sokszor :(

Kép

Kép
nyhk

Pille, már megint egy hasonlóság Flóra és Hanna között :wink: .Ja, és nekem meg Apukám ment végleg nyugdíjba péntekkel.
Meg tudtam nézni,mert regisztráltam :oops: .

Lili, hát én a konyhában maradok(és végre eszem),ha Hanna le is száll a székről,és el is kóborol onnan, aztán ha még kér enni, visszajön. Azon meg ne izgulj, h délelőtt nem igazán eszik, Hanna még sosem tízóraizott, egyszerűen vannak gyerekek,akk kevesebb számú étkezéssel is kibírják! Látod, jó, h írsz ide, mert látod,nem vagy egyedül, máshol is uazok a gondok :wink: .
Úgy látszik, Hanna és Zsófi rendszerébe az etetőszékben maradás nem fér bele :roll: :oops: :D !

Kép
seriff

nagyon jó ötleteket adtok! :lol: Velem az a baj, hogy néha annyira fáradt vagyok, hogy nincs türelmem megvárni, hogy azt csinálja amit mondok. Persze ha már 10 X elmondtam..... Csak este 1/2 12-12 körül tudok lefeküdni, és regge 5 kor kelek,. A kutyulkát kell levinnem sétálni. Otthon ez más volt, mert kertesházunk volt (van) és nem kellett sétáltatni. Ezért nagyon keveset alszom. :( Koppány pedig kihasználja az alkalmat és nem is figyel rám. Azért többé kevésbé rendszer van nálunk is, csak az etetés nehéz. 2 falat után mocorgás, sírás, nem evés...... De csak ebédnél! Érdekes.

Pillle! NAGYON SZÉPEK a munkáid!!!!!!!!! :lol: Nagyon lelkesítő nézegetni ilyen szép dolgokat. A taliról majd légyszi írj, ha tudsz valamit. :D
scooby-doo

Erszényes!

15.-én jövünk vissza Kecskemétre, ha utána neked jó , akkor bemehetnénk. Úgysem tudom mit kell venni hozzá.... :lol:
scooby-doo

Janikának 2 szer ment a hasa de úgy hogy nyakig olyan volt, fürdetni kellett. :? :? :? viszont ivott rendesen, láza nincs és megevett egy fél üveg répát. szerintetek vigyem orvoshoz?? Én úgy gondoltam h már 2x voltunk orvosnál 3 nap alatt inkább várnék holnapig h lesz e még hasmenés mert most abbamaradt, meg hátha megfogja a répa.
Mit gondoltok??

Scooby:nekem jó bármikor 20-ig mert akkor elutazunk. :) elküldöm a számomat privibe. :wink: :wink:
erszényes

Nyhk, BOLDOG NÉVNAPOT PETRÁNAK!

Erszényes, sztem várhatsz holnapig.A kedve jó? És ha csak felhívnád a dokit? Hasmenésre egyébként is a folyadékpótlás a megoldás, a répa meg amúgy is hasfogó.

Kép
seriff

ser: mostmár dél óta nem sírós, játszott is, mosolygott is többet. azóta nem volt hasmenése és még akkor délbena védőnőt hívtam aki azt mondta h ha többször lesz neki akkor vigyem. utána pár perccel volt neki de azóta nem. Hát én várok holnapig, mást most ugysem tudnának neki adni.
erszényes

sziasztok!

Erszényes,
nyugodj meg, biztos nincs nagy baj. :)
A mi régi gyerekdokink azt mondta ha 4-nél több hasmenés van egy nap csak az probléma, de végülis akkor sem csinálnak semmi különöset, Smecta por és ennyi.

Seriff,
Hú már nagyon.. :oops: :oops: :oops:
Mail-vel igyekszem. :)

KépKép
KépKép
nana09

Seriff, Kattic,

Köszi szépen.

Pille,

A babaszoba-ban van fejlődési kalkulátor, ott meg tudod nézni. Amúgy a 58 cm-er tökéletes :)

Kép

Kép
nyhk

Pille,

Bocsi nem 58 hanem 68 :oops:

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Olyan érdekes olvasni, amit írtok a rendszerről, meg az evés-alvásról. És tudjátok miért? Amíg nem olvastam, eszembe sem jutottak ilyen kérdések, mert Lili egyszerűen szépen ül a székében, anélkül, hogy valaha is szoktattam volna rá, vagy ilyesmi, be sincs kötve. Na meg magamon is meglepődtem, hogy ugye az utóbbi időben rosszul evett Lili, de mégsem vetettem be semmi trükköt, nem mentem utána, nem kapott nasit, pedig ugye logikusnak hangzik, de eszembe se jutott, hogy így ösztönözzem kajálásra. Hogy miért nem....?????????
Igazi rendszer soha nem volt nálunk, de valahogy Lili mindig jelzi, hogy mit szeretne, és este 8 körül pl. szinte magától megy az ágyba. Egyszerűen jelzi, hogy álmos, pancsi, és alvás. Vacsora mindig előtte van, olyan 7 körül, kicsit még játszik, és látjuk rajta, hogy mikor jött el az a pont, hogy mehetünk fürdeni-feküdni.

Tegnap olyan édi volt, apa este szokott mesélni, de most kivételesen a választási műsort nézte, és nem mesélt. Aztán nem úszta meg, mert Lili hozta a könyvet. Nagyon meglepődtem, hogy így jelzi az akaratát, mert még nem nagyon csinált ilyesmit.

Erszényes,
jobbulást Janikának!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, várd meg azt, amikor Lili is már tud mászni nagyon jól meg állni is. Akkor majd sztem nem fog olyan nagyon szépen ülni a székében. :wink: Zsófi is szépen ült egészen addig, amíg nem tudta mindezeket.
birolili

Lili, tényleg és a járással hogy van Zsófi?Lehet,h írtad, csak lemaradtam... :oops:

Kép
seriff

LaNYOK,
Mindenkinek koszi a muffin recepteket. Par napig nem voltam net kozelben, igyekszem mindent visszaolvasni
mvirag

Erszényes!

A hasmenésre nekünk a Normaflore vált be. Mindíg van itthon pár ampulla. Janika jobban van?????
scooby-doo

Sziasztok!

Kob, boldogságos névnapot kívánok! :)

Nyhk, Petrának utólag is boldog névnapot.

Köszönöm szépen a dícséreteket :oops: Nem állt szándékomban dicsekedni, versenyezni pedig pláne nem.
Ha valakit tényleg érdekel ez a jellegű kézimunka, az jöjjön el az okt. 14-i talira. Nagyon szívesen megmutatom/megmutatjuk a fogásokat. A helyszínt még nincs meg. Ha esetleg valaki tud egy jó helyet itt Kecskeméten, ahol 20-25 fő elfér, az szóljon légyszi.

Nálunk a rendszeresség a jövés-menés miatt, meg a szabadonválasztott szopi miatt nincs meg olyan szigorúan. De az esti állandósághoz ragaszkodom.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

kob: Boldog Névnapot!!!!! :D :D :D

Pille: látom Orsi ma 7 hónapos!!!! puszi neki!!!!! :D :D :D
Az a találka amihez helyet kéne találni az a következő keresztszemes tali lenne (Tűvarázsos) ??

Scooby: köszi a tippet, asszem veszek is holnap h legyen itthon. :) :wink:

Janika most jól van. Felkelt negyed 8-kor szopizott szépen, megitta a gyogyikat, aztán alszik még mindig azóta. Láza nincs.
A hasmenésről annyit h még estig 2x volt neki egy nagyon pici, de mára már nemvolt semmi. Sztem rendben vana kis manóm végre!!

Holnap meg tudunk igy menni anyuhoz is. :D Már kicsit hiányzik a séta, mega csavargás is. Már 6. napja vagyunk itthon egyfolytában... :? :? :?
erszényes

Erszényes, köszi! :D A Tűvarázsos helyi volt, itt csak néhányan voltunk. Amihez a hely kellene, az az orsz. Örülök, hogy jobban van pici fiad.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kob, Boldog Névnapot!

Pille, Boldog 7hót Orsinak!

Erszényes, örülök, h Janika jobban van!

Csajok, ha már ilyen szép idő van, és állítólag ez az utolsó, délután Arborétum? :?: :?: :?:

Kép
seriff

Pille

Gyönyörű szépeket csináltál.
Orsinak gratulálok a 7. hónaphoz! :)

Roz

Köszi. Bár én a sima talpnyomatra gondoltam. Azt úgy tudom sólisztgy-al kell csinálni, de annak sem tudom a módját. :oops:
Végig olvastam, amit a rendszerről írtál, nagyon jól csináltad. És szerencse is, h így sikerült.

Ser, Lili

Úgy gondolom, hogy attól, h még Hanna nem akar a széken enni, még nem jelenti azt, h nincs rendszer az életében. Ez nem a rendszerrel van összefüggésben. Az ember próbálkozik, és sokszor gyerek dönt. :) Bencével sikerült, aztán majd meglátom Adrival.
Viszont így a 2. gyerekkel szerintem sokkal könyebb egyfajta rendszert bevezetni, mert muszáj, másképp nem lehet. És már talán nincs is úgy "elkényeztetve".

Kezdek én is belejönni a főzésbe. Tegnap krumplilevest főztem magunknak és vettem ki belőle répát, karfiolt, kumplit. Annyira ízlett Adrinak, dumált is hozzá, pedig megálltam, h ne tegyek bele sót. Most éppen tököt sütök, és csirkehusit főzök.

Hajni

Ízlett a süti? Már alig várom, h a köv. süssem.

Adri egy tündér mostanában. Múltkor ablakot pucoltam mellette.

Erzsényes

Örülök, h Janika egyre jobban van. Múltkor Adri is megfázott és Nurofent, Calcimuskot kellett ennie. És éjjel nappal porszívóztam az orrát.

Nyhk

Boldog névnapot kívánok Petrának!

Kob

Isten éltessen. Füled érjen bokáig.

Van 15%-om a DM-be. Érdekel vkit? Vmelyik nap megyek vásárolni.
Kob vegyek neked vmit? Aztán egyszer beugranál érte, hm?

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff

Én még nem tudom a délutánt. de szerintem ma oké lenne.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,én nem mondtam, h nincs rendszerünk :wink: , csak az etetőszéket tettük el, mert láthatóan feleslegessé vált.
Ügyi vagy a főzéssel!

Kép
seriff

Sziasztok!

Hánytól lenne a tali? már ha egyátalán én még mehetek... :oops: :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ne viccelj, miért ne jöhetnétek, sztem uúgy,mint múltkor, és mint mindig 4óra utántól.

Kép
seriff

Köszi Seriff, megnyugodtam. :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Mi sajnos megint nem tudunk menni talira... :cry: :cry:

Lányok nem tudja vki hol van a Hoffmann János u.???

KépKép
erszényes

Már kérdezni akartam, Valamelyikötök gyűjt vmi kupont, pampers vonalokdot, liberos figurát stb...
Most tájékozodtam hogy ilyenek vannak és tök jó ajándékokat lehet kapni, bár mire összegyüjtöm addigra nagy lesz Boti és nem is akar ilyenekkel játszani. :roll: :?

Tegnap volt 4 hónapos!!! :D :D :D

Ünneplésként kapott 2 pici kanál sütőtököt. Már nem dugja ki a nyelvével a kanalat. Nagyon ízlett neki, annyira cuppogta, aztán volt nagy sirás amikor már semmi nem volt a kanálon. :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,

A Malmonál kanyarodik az út, és jobbra le lehet kanyarodni a Petőfi utca mögé (Nyíl utca, Hosszú utca) felé. Elméletileg az a Hoffman.

Kép

Kép
nyhk

Kob, Boldog névnapot kívánunk! :)

Erszényke, jó, h. rendben van Janika! :)

Ser, mi sztem ott tudunk lenni. :) Pont ma a miénk az autó.

Nana, örülök, hogy Boti ilyen ügyesen kóstolgat. :) És boldog 4hónapot! Gratulálok hozzá! :)

Cukker, én sem azért kérdeztem, hogy mit csináljak hogy Zsófi nem akar a székében enni, mert nincs rendszerünk.... :wink: nekünk kemény rendszerünk van, ami minden nap működik. :)
Na, ezt most jól összekovácsoltuk: rendszer és a nem evés a székben.... :D
birolili

Tényleg Erszényke, én is akartam írni....a Hoffmann János a kiskörútról kell leknyarodni. Az Északi Térfal utáni 3. kis utca jobbra. Az 1. a Fodor cuki utáni, ott van egy parkoló is, 2. a Mária utca, a 3. a Hoffmann János. Ott van a Máltai szeretet szolgálat is. Abban az utcában található egy ált. iskola is. Remélem érted. :) :roll:
birolili

nyhk, Lili: köszi a segítséget, asszem tudni fogom. :D
erszényes

Nana: mi Pampers vonalkódot gyűjtöttünk és meg is kapta Janika már az ajándékot 2 hete. :D :D :D
erszényes

Sziasztok!

Most már újra itthon vagyunk,csak kellett nekem egy kis idő,míg elmúlik a depim,ami mindig előjön,ha otthonról(anyuméktól) jövünk,mert nem tudom ki hogy van vele,de nekem nagggyon hiányzik a család és egyszerűen nem bírom megszokni,hogy ilyen távol vannak tőlünk :cry: :cry: .Bocs a panaszkodásért.

Azért igyekeztem olvasni is meg a képeket nézegetni,nagyon jók.És irigylek mindenkit,akinek van türelme és kézügyessége ilyen szép dolgokat csinálni.

Nyhk Petrának utólagosan is boldog névnapot!

Kob neked is nagyon boldog névnapot!

Remélem már minden kis betegecske meggyógyult!

Nana,Pille boldog hófordulót a gyerkőcöknek!Mi is nemsokára már a hathósat töltjük,olyan hihetetlen,hogy rohan az idő.

Olvastam pont az evésről/rendszerességről volt szó,tetszik amiket írtatok,jókat nevettem,ahogy elképzeltem :lol: .Lassan ez nálunk is aktuálissá válik,mert képzeljétek elkezdtünk mi is enni!!mármint az anyatejen kívül mást is :lol:,igaz mégcsak almát és alma-banánt,de nagyon ízlik Lencsinek és olyan kis ügyesen tátogatja a száját és nyeli,na meg akkorákat fintorog :D !

Tudom,hogy mi még nem vagyunk olyan régi motorosok itt és nem tudom elmerészkedjünk-e a talira mi is,bár már máskor is készültünk,csak nem jött össze :oops: ??és esetleg Cukker,Hajny,Nana nincs kedvetek együtt menni innen a Széchenyiből?!

Teszek fel egy-két frissebb képet is:

A lenyomatról jutott eszembe,hogy már én is akartam megmutatni,nekünk ilyen van: Kép

Kép csúszdázom

Kép megvan a lábam és lekerült a zoknim

Kép tűnödöm

Kép közös játszi az unokatesómmal

bocsi,hogy ilyen sok lettem,na most már eldugulok...

Kép Kép

Kép
dettus

Na megint sikerült eltünnöm :lol:

Kob!
Isten éltessen! Nagyon boldog névnapot!!!!

Kép

Kép
samchee

Erszényes,
és milyen ajándékot kaptatok? Szerintem nagyon jók a Fisher Price játékok.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést, jól esett!

Pille,
melyiket gondoltad dicsekvésnek? A x-szemezést? Pedig olyan szépek, engem lagalábbis nem fárasztanak ;) De tényleg szeretném megtanulni, illetve egyszer már csináltam egy esküvői képeslapot, nagyon tetszett. Igaz, régen gobelineztem, így gondolom nem lesz olyan nehéz.

Dettus,
sokáig én is depis voltam, ha visszajöttünk a szülőktől, most már akkor nyugszom meg, ha hazajövünk Kecskemétre. 5 éve lakunk itt, de a gyerekek, a hozzájuk kapcsolódó barátok, események otthonná tették Kecskemétet is. Remélem Te is hamarosan így érzel!
A kézlenyomat nem Gyurmancs?

Cukker,
köszi, hogy gondoltál rám, készülök pedig a DM-be, de hirtelen nem is tudom, nem nagy dolgok kellenek. Kamilla tegnap este belázasodott, így azt is halasztom, így a talira sem tudunk menni, pedig most Nekem is jó let volna.
Én is krumplilevest főztem ma, Emese is nagyon szereti, kanalazza, bár inkább kézzel eszi ki a zöldségeket belőle ;)

Na, mindketten alszanak (mondjuk 11-kor ebédeltünk :)), így vasalok egy kicsit...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob,nagyon boldog névnapot kívánok,húgom is Helga.[url]

Sajna ma nem tudunk menni talira,mára ütemeztem a nagybevásárlást,Anna felkel és megyünk az Auchanba vásárolni.Nem tom mikor végzünk,attól függ mikor engednek el a kollégáim.Nektek naon szép időt,jó trécselést,babázást,miegymást.

Cuki,naon fini lett a süti,pont beszéltük apával hogy ennénk vmit,mert néztük a Da Vinci kódot,és mindig rágunk vmi fincsiséget.Jó a film naon,majd átadom,nézzétek meg.

Szép napot nektek![/url]

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dettus: nagyon cukik a képek!! Nagyon jók a lenyomatok. Hogyan csináltad??? :D :D

Nana: mi formaevő dobozkát kaptunk mert az csak 10 pont volt igy is 2 hónap mire kihozzák, gondoltam nem gyűjtőgetek már tovább mert akkor nem tud vele játszani. :wink: :D
erszényes

Kob!
Nagyon boldog névnapot!! :D

Minden babócának boldog hónapfordulót!! :D

Még nem tudom a neveteket ezért mindíg figyelem kit köszöntenek a többiek. :lol:

Pillle!

Okt. 15.-én jövünk vissza Kecskemétre. Kár, pedig elmentem volna... :(

Dettus!

Nekem is honvágyam van !!! :cry: De nekem állandóan! :( Mi július közepén költöztünk ide kb. 250 km-ről. Ott van minden barátunk + a család. :cry: Nagyon hiányoznak. Alig várom, hogy induljunk haza. :) Havonta csak 1X tudunk hazamenni, és ez nagyon kevés!
scooby-doo

sziasztok,

nyhk,
utólag boldog névnapot Petrának!

Kob,
boldog névnapot!

Mi sajna nem tudunk most menni, mert fél öttől szülőije van Marcinak. Holnap Milánnak. Lassan állandóan szülőre járunk... Lili, sajna most sem találkozunk :(.
balim

Köszönjük mindenkinek a névnapi kívánságokat!

Dettus, scooby-doo,

A fősulit leszámítva 8 éve élünk itt. Kell egy kis idő mire az ember beilleszkedik, ismerősöket talál, illetve megszokja. A család messze lakik, főleg a nagyszülő hiány az ami mindenkinek rossz. (Sokszor jól jönne a segítség :) ) Én is szeretek haza járni, néha felpakolom a két gyerköcöt és hazamegyünk, párom meg hétvégén utánunk jön.
De mostmár ide tartozom, és szeretek itt élni . :D

Mi is kint leszünk az arborétumban barátnőmmel és a gyerekekkel, remélem aki kint lesz azzal megismerkedek. (bár két gyerek mellett elég nehéz beszélgetni
:) )

Kép

Kép
nyhk

Boldog névnapot Petrának és Kobnak! :wink:
A taliról megint lemaradok :cry:
Egyébként hol szoktatok talizni?
Az arborétum melyik részén? A játszótéren?

Kép
Kép
Kép
thymi

Dettus

Nagyon szívesen megyek veled, egyedül uncsi, mert hosszú az út. 4 körül indulnék, ha sikerül. A Lukács Gy-ön lakunk. Ha gondolod összevárhatjuk egymást. Kék pierre C kocsim van. Majd figyellek.

Nana

Te is jössz? Vagy te autóval?

Lili

Viszem a cipellőt.

Kecsóné nem jön? Ha olvasol Kati, hoznál harisnyákat? Köszönöm

Kép

Kép
cukkermáz

Thymi, persze a játszón, és indenki megy a gyereke után, és próbálunk beszélgetni is közben....

Dettus, gyertek persze Ti is!

Sam, Ti?

Kob, sajnálom, h beteg lett Kamilla, jobban van azért?

Kép
seriff

Ser,
ebéd után adtam neki lázcsill-t, aludt, hatott, most jól van, éppen vízfestékezik. A torkát fájlalja, hátha megússzuk doki nélkül.

Kép

Kép
kobudo

Seriff,
légyszi ha tudod kihozod azt a Nok Lapját. :wink:

Cukker,
Bárcsak mehetnék babakocsival veletek... :( :( :(
Tegnap csak a Dm-ben voltunk, már oda felé ment a nyüszi, visszafelé végig cipeltem... :cry: :?
A másik hogy Danust is vinnem kell, nagyon megsértödne ha kimaradna. :wink: :)

Kob,
Sajnálom hogy nem jöttök, hát még Danus hogy fogja...
Gyors gyógyulást Kamillának.

Dettus,
én is nagyon örülnék ha jönnétek, már olyan rég megszeretnélek ismerni benneteket.

Hát ezért remélem a végén ki is jutunk...Boti nagyon nyügös, 1 órája megint csak sir és sir, nem birt elealudni, hiába volt minden, 2 perce végre bealudt.

KépKép
KépKép
nana09

Cukker de jó!Ha nem jön közbe semmi,de sztem nem fog,mi lenne ha a jehovás terem előtt találkoznánk 4-kor,+/- negyedóra?Mi egy szürke PC-es kocsival leszünk(én lila pólóban),oké?

Kép Kép

Kép
dettus

Gyopi még mindig alszik.....fél kettő óta....

Kép
Kép
Kép
thymi

Cukker sajnálom,hogy nem találkoztunk össze,vártunk egydarabig pedig,aztán már ebben a szélben meg egyedül nem volt kedvem nekiindulni,csak itt sétáltunk.Azért jó volna veled,Hajnyval és Nana veletek is találkozni/sétálni,most meg ne haragudjon senki,de azért nem írtam a többieket,mert nem erre laktok,mert veletek is nagyon szeretnénk találkozni,de nem tudom az hogy oldható meg az arborétumon kívül?!

A lenyomathoz valókat anyu vette és készítette el az egészet én csak abban segédkeztem,hogy belenyomjuk Lencsi lábát és kezét,hát nem volt egyszerű,mivel mindig rámarkolt :lol:

Kép Kép

Kép
dettus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?