Sziasztok!
Most már újra itthon vagyunk,csak kellett nekem egy kis idő,míg elmúlik a depim,ami mindig előjön,ha otthonról(anyuméktól) jövünk,mert nem tudom ki hogy van vele,de nekem nagggyon hiányzik a család és egyszerűen nem bírom megszokni,hogy ilyen távol vannak tőlünk

.Bocs a panaszkodásért.
Azért igyekeztem olvasni is meg a képeket nézegetni,nagyon jók.És irigylek mindenkit,akinek van türelme és kézügyessége ilyen szép dolgokat csinálni.
Nyhk Petrának utólagosan is boldog névnapot!
Kob neked is nagyon boldog névnapot!
Remélem már minden kis betegecske meggyógyult!
Nana,Pille boldog hófordulót a gyerkőcöknek!Mi is nemsokára már a hathósat töltjük,olyan hihetetlen,hogy rohan az idő.
Olvastam pont az evésről/rendszerességről volt szó,tetszik amiket írtatok,jókat nevettem,ahogy elképzeltem

.Lassan ez nálunk is aktuálissá válik,mert képzeljétek elkezdtünk mi is enni!!mármint az anyatejen kívül mást is

,igaz mégcsak almát és alma-banánt,de nagyon ízlik Lencsinek és olyan kis ügyesen tátogatja a száját és nyeli,na meg akkorákat fintorog

!
Tudom,hogy mi még nem vagyunk olyan régi motorosok itt és nem tudom elmerészkedjünk-e a talira mi is,bár már máskor is készültünk,csak nem jött össze

??és esetleg Cukker,Hajny,Nana nincs kedvetek együtt menni innen a Széchenyiből?!
Teszek fel egy-két frissebb képet is:
A lenyomatról jutott eszembe,hogy már én is akartam megmutatni,nekünk ilyen van:

csúszdázom

megvan a lábam és lekerült a zoknim

tűnödöm

közös játszi az unokatesómmal
bocsi,hogy ilyen sok lettem,na most már eldugulok...