A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kormi,
akkor a nyuszikat holnap odaadom Vukának, ok?
Ha nem jönne össze az átadás, akkor elballagok a postára. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok!
Ezer bocs rossz helyre írtam. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Azt még elfelejtettem, hogy nekem van 2 doboz utrom szívesen odaadom ingyen, ha valaki állja a postaköltséget, mivel már sok helyen olvastam, hogy hiánycikk. 2008-ig jó a szavatossága az egyik levélből 2db hiányzik.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok Lányok!

Beléptem, el is olvastalak titeket, de vhogy nem maradt energiám írni. De ha már itt vagyok, mindenkinek küldök egy puszit, akinek nagyon kell (akciózók) azoknak duplán.

Mi holnap megyünk Dévaihoz, remélem most nem várunk olyan sokat!

Utána majd jövök és beszámolok.

Sziasztok, Kata

Kép
szkatácska

Szkatácska
Szia!
Úgy látom, hogy egyidősek vagyunk, te is 3 hetente jársz hozzá?
Mindig csinál uh-t, mert nálunk mostanában nem volt csak méhszájnézés kézzel, és szívhang hallgatás.
Remélem minden rendben lesz.

Kép
Kép
bbeti

Akkor szünetelek az integetésben, mert már igencsak elfáradtam... Nemtom hol van már az én gólyám. :lol:

Wish! Köszi a PCOS infót, utánaolvasgatok bővebben. Egyszer már olvastam valamit róla, de ki is ment a fejemből, mindenesetre ártani nem ártana. Csak azt nem értem Dévisz miért nem mond ilyeneket.
Nem jó, hogy ilyen dolgok történtek veletek, ami nekem nagyon érthetetlen, bocsi, de a hangvételből azt gondolom, hogy nem kell megijednetek egyáltalán. Meg amúgy sem lehet semmi gond. Az ára tényleg húzós volt, de ilyen szar időket élünk most.

Azért én irigyellek azért a kellemetlen terhességért, és azt hiszem a lehető legjobban jellemezted. De sosem panaszkodsz, pedig van neked minden rossz úgy látom.

A képeket mielőbb rakd fel légyszi, a lufis is szenzációs volt. :lol:

Timi! Azért se vegye kedved az ilyen kukkoló, mi akarunk rólad hallani, minél többet. Írj mi történik veletek. Most éppen milyen dolgokat készítgetsz?

Ági! Bocsi akkor a bellepoffért, de azért még mindig fenntartom álláspontom. :lol: És emlékszem ám a kihagyott hónapra is a ciszta miatt. Egyébként fájsz még nagyon?

Melbácska??????????????????????????????????

Tegnap barátainknál töltött éjszaka után, kissé ittas állapotban lopódzkodtunk haza (azért még nem vagyok alkesz), amikor is láttunk hogy a Hédi gyönyörűségem elkapott egy PATKÁNYT. :shock: Szépen végigropogtatta, iszonyú büszke voltam én az ügyes kutyukámra. Na nem vagyok egy állatgyilkos, nem arról van szó, csak a szomszédba vannak diszkók, és valószínű onnan jöhetett át egy nemkívánatos jószág. Már a nyáron egyszer szembenéztünk az udvaron. :roll:
Hédi már kapott el madarakat (fúj, a dög :o ), sőt vadászik rájuk, de most egy ilyen szörnyeteget is elcsípett (hipp-hipp hurrá).
Szóval várom a gratulációkat, a szépségét illetően is jól esett neki. :lol:
vanda978

Szia Betti!

Üdv itt közöttünk. Igen, három hetente járok én is Dévaihoz.
Minket már nagyon régen ultrahangozott, mert mi is jártunk időközben a Sotén, az Istenhegyin, ahol szintén volt uh, így Dévai utoljára a 14. héten csinált uh-t. Holnap ha megyünk hozzá, nagyon szeretném hogy ő is megnézze végre a babát.
Utóbbi időben nekünk is mindig méhszájat és szívhangot nézett.

Holnap vagy holnapután jövök, akkor majd szívesen mesélek is az én terhességemről, anno mi is voltunk amnión is.

Szia, Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Kedves Inari!

Itt már mindenki kórülgratulált....én meg nem voltam itt..szóval így utólag is minden jót! Minnél előbb egészségesen menjetek haza a kórházból!

Beber kedves!

De jó hír!!!:-)) Gondoltam ám rád, hogy kb most lehet a leszívás...és négy maradt is. Megvárjátok az 5. napot?

Üdvözlet a mostanában csatlakozottaknak!:-)

Én melózom, és baromira várom mér a 13.-t...az UH-t.

Mindenkinek jó babásodást és szép napot!:-)
modrooka

Most ilyen korán, mert teljesen izgatott vagyok...

Wish! Tegnap elolvastam a PCOS weblapot, aminek a vége az lett, hogy apával egész éjszaka azt bújtuk.
Komolyan mondom mintha rólam írták volna az egészet. Azt hiszem ez irányban kellene lépnem, sőt amíg ezt az inzulinrezisztencia dolgot nem tudom rendezni, más nem is érdekel. Képzeld el, hogy a PCOS nők 45%-a elvetél az első trimeszterben. Nagyon durva adat szerintem.
Gond, hogy Dévai nem szerepel azon a listán akik valamilyen módon is támogatják ezt az elképzelést, a metformint. Szóval valaki mást kell keresnem, amit baromira sajnálok, de azt hiszem el lesz a megoldás számomra.
Te olvastad egyébként?

Ági! Üzim megkaptad?
vanda978

szia Vanda!

nem kaptam üzit. Privátot írtál?? Az emilemen jött üzenet, hogy privát üzenetem érkezett, de mikor ide beléptem semmi nincs a privieim között!! :-(
Ági28

Modrooka! Szia!!! Most kell mindjárt telefonálnom, meglátjuk! nem tudom, majd megmondja mit javasol. tegnap este még mind a 4 szépen osztódott. Szeretnénk megvárni ha lehet. Inkább legyen 2 erős lurkó, de az is lehet, hogy ma kell mennem. Kiderül hamarosan! Látod milyen hamar eltelt ez az idő? Jövő héten már mész is UH-ra, ahol megtudod, hogy minden OK és kezdhetsz Te is! Sajnos otthon nekem nincs net, így nem fogom tudni követni az eseményeket és hírt sem tudok majd adni magamról de nagyon drukkolok! Addig mindenesetre amíg nem lesz ET itt vagyok veletek :) ! Mi lehet Bosztival?
beber

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy ezeket az aranyos kukacokat, meg különböző mérőszalagokat amik a terhesség heteit mutatják, honnan tudnám feltenni én is!? Mint láthatjátok elég kezdő vagyok még itt! Minden segítséget előre is köszönök! :lol:

bogyo75

Vanda :)
Még régebben olvastam a PCO-ról, mert nem volt soha egyértelmű nekem, hogy nekem az van-e vagy sem. Nálam is fennáll néhány tünet (elhízás, pattanások, szőrösődés), ez most végülis mindegy, de a következő bébi elött nekem is tisztába kell tenni majd ezt a dolgot. Aztán most láttam hogy csináltak róla egy weblapot és akkor megint átolvasgattam, hogy mi ez az egész és egyből eszembe is jutottál.
Dévaival szerintem az a baj (minde tiszteletem és szeretetem ellenére), hogy ő "lombik szakbarbár", és csak erre az egy megoldásra koncentrál. És valóban az erőltetett peteérés (inszem, lombik) is megoldás lehet, de nem sajnos kezelési mód. Gondolom te is olvastad a lapon, hogy a legtöbb nőgyógyász nem tud mit kezdeni a PCO-val, diagnosztizálják és esetleg kezelgetik, de valójában nem látják összefüggésében a dolgot.
Szerintem írjál a PCO-s fórumra is, ott biztos tudnak neked segíteni, hogy milyen irányban érdemes elindulni. És biztos dokit is tudnak javasolni.

Beber :)
Ha gondolod küld el valakinek priviben a mobilszámodat és akkor be tudsz számolni sms-ben a fejleményekről.

Betti :)
Üdv közöttünk :)

Boszti :)
Kérlek jelentkezz! Izgulunk érted.

És végül de nem utolsósorban:
Kép

wish

Ági! Messengeren írtam neked, de akkor már nem voltál elérhető. Akkor ezek szerint ilyenkor már nem megy át az üzi.
Csak azt írtam, hogy ne hidd bunkó vagyok, nem voltam a gép előtt, és mire este ideültem, te már nem voltál.

Wish! Természetesen tudjuk Dévairól hogy milyen jó lombikos, csak van most a fejemben, hogy mégegy vetélés nem kellene, még ha össze is hozná a babát stimuval. Inkább tisztázni kellene ezt a PCOS dolgot normálisan. Írtam Norkának, és ő is azt válaszolta, hogy Dévisz veszekedik a metformin miatt.
És az is érdekes, hogy az elhalásra is érvényesek a leírtak, szóval biztos így lehet. Például én azt sem tudtam, hogy a hajhullás is tünet. Pont a múlthéten voltam egy vérképet csináltatni emiatt, mert lassan kopaszodom. De csak a vérsüllyedésem volt picit magasabb.
Kicsit rémisztő, hogy a PCOS EGY TÜNETE csak a meddőség.

Szép nagy már a babád, már nem hurcolja a lufikáját. :lol:
vanda978

Bogyó!
Rákattintasz a mérőszalag feletti webcímre és ott. :lol:

Wish! Édes, nagyon. :lol:

loihi

Sziasztok!

Gondoltam, adok hírt magunkról, csak közben rossz volt a gépünk is. :cry:
Mi még mindig egyben, pocaklakónk egyáltalán nem kíváncsi a külvilágra. :roll: Ha nem indul el kifelé magától, csütörtökön kell befeküdnöm a Jánosba. De hátha meghozza a holnapi hidegfront boldogságunkat. :roll:

Dia, látod nem jött össze ez a szept. 30., meghagytuk Neked! :wink:

Remélem, Erika nem lesz nagyon mérges rám, ha hírt adok róluk. Szóval ma (minden napomat a Jánosban kell kezdenem) benéztem hozzájuk.
Ragyogott tőlük a szoba, komolyan mondom! Annácska egyszerűen gyönyörű, lenyűgözően szép! Inari nem kevésbé!
Jól vannak, szopi is beindult, holnap hazatérhetnek. :wink:

Vanda, nagyon örülök, hogy úgy néz ki, Wish talált utat Nektek! Nagyon drukkolok!!! :wink:
Nagyon ügyes ez a Hédi igazán!:wink:

Beber, remélem, már jobb egy picit a pocid! Hajrá!

Hát Timi, én is reméltem, hogyha már Inari ilyen hamar lebabázott, legalább együtt tölthetjük az időt a szülészeten! De Dominik máshogy gondolta... :wink:
Sajnálom nagyon, hogy ilyen aberált alakok miatt nem hallhatunk Rólatok! :cry: Hogy emberek mikre ráérnek, egyszerűen fel nem foghatom! :cry: Azért én nagyon kíváncsi vagyok Rátok is! Ha máshogy nem, legalább mailezhetnénk, ha gondolod. A múltkorról már megvan a mail címem, meg Kata tudja a telszámomat is. Meg talán egyszer találkozhatunk egy topiktali kapcsán... :wink: Ja és nyugodtan kérdezz bármikor, szívesen segítek, ha tudok.

Bogyó, én is inkább Timivel értek egyet, bocs. Az nagyon bosszantó, hogy mennyire nincs pénz ezekre a kezelésekre. De nem gondolom, hogy olyan egyszerűen kijelenthető, hogy aki iszik, drogozik, stb. csak maga tehetne problémájáról. És azt sem gondolom, hogy a mi megoldásunk abban rejlik, hogy ezektől az emberektől kell átcsoportosatani a pénzt.

Wish, nagyon helyes a babátok! :wink: Rendben lesz az AFP-tek is, meg az uh-otok is tutira! :wink:
Részvétem a gyomorégés miatt! :cry: Kitartás, ha leszáll a poci, minden baj eltűnik, már "csak" szülni kell! :roll:
Ja, én is kínlódtam az alvással, így hamar beszereztem szétnyitható szopipárnát. Sokat segített, javaslom. :wink:

Betti, gratula a pocaklakótokhoz! :wink:

Ági hogy vagy?

Boszti???

Nincs híretek Madaran Annáról? Remélem, csak Timihez hasonló okokból nem ad hírt magáról! :roll:

Puszi Nektek!
Melba még mindig pocakosan....

KépKép
melba

Sziasztok!
Lenne egy kényes kérdésem. Szinte minden szüléskor kell valamennyit fizetni az orvosnak a szülésért, vagy ajándékot visznek.
Itt ez hogy működik? Valamelyikőtök beszélt már erről a dokival?
Mi a helyzet ha ő vezeti le és mi ha egy helyettese? Van-e különbség természetes és császáros szülés közt?
Engem ez rettentően érdekelne, hogy anyagilag a sok más költeni való mellett mire számítsunk.

Wish
Nagyon szép a baba, gratula hozzá. Lényeg, hogy a redő is rendben van.

Kép
Kép
bbeti

Köszi mindenkinek a kérdést, fákj a hasam rendületlenűl, de nem negyon foglalkozom vele!! :-)

Wish nagyon jó a pici portréja!! Milyen fotogén!!

Vanda nem gondoltam,hogy bunkó vagy,nyugi!! :-)
Ági28

Melba szíve!

Hogy ez a Doma milyen jól bírja?!! Csak az anyukája is bírja még...!:):)

Sokszor puszillak, és gondolok Rád!!!

Nagyon jók ezek az Inaris hírek. Előttem van, ahogy tele van a szoba csupa- csupa jó energiával meg örömmel!!!
Remélem, ha hazaér, jelentkezik egy-két sor erejéig.:):)

Ágikám!

Kitartásodat kérem!!! Ez az, nem kell vele törődni!!

Bbetti!

Szia itt is!! A legutóbb feltett kérdésedet én inkább priviben válaszolnám meg, nem szeretk ilyen szintű anyagiakról beszélni ország-világ előtt.

Wish!

Tök jó ez a kép!!!

Mi megjártuk tegnap Apánkat, Kisbabánk már nem fér rá a hüvelyi uh-ra, úgyhogy hasi uh volt. Minden rendben van vele, szépen dobogott a szívecskéje, fejátmérője alapján teljesen minden a korának megfelelő.
Szegény DI-t nagyon zavarja - teljesen érthetően- ez a lombiktámogatási változtatás, mert nem lehet tudni biztosat, csak azt, hogy valami változni fog. Reméli, hogy nem egetrengető lesz a változás.
Vélemyénem szerint, ami ma az egészségügyben zajlik, az nem rendbetétel, hanem szisztematiukus tönkretétel. Ha egyre kevesebbet kapok a pénzemért, biztos, hogy uyganannyi tb-t kell fizetnem??? Barmok!!!
Már elnézést a vélemyénnyilvánításért, de több orvos és egészségügyi dolgozó van körülöttem, mindenhonnan ugyanezt a panaszáradatot hallom.

Beber, Boszti!

Mik a fejlemények????

Loihi!

Hogy vagytok???
lkt

Sziasztok!

lkt!
Mint gyakorló bérszámfejtő állítatom, hogy egyre többet :(
Esetleg nekem is megírnád priviben...ogy tisztában legyek, mire készüljük...

Beber!
Nagyon szurkolok! Esetleg Apa nem adhatna hírt rólatok?

Wish :)
csak szépen nődögéljen!

Szép napot mindannyiotoknak!
modrooka

Na csajok jön a lobik. Hétvégére teljesen megjön!
Ági28

Bocs csajok, de mostanában annyira szarul voltam, hogy olvasni sem bírtam... Hányás semmi, de az émelygés valami borzasztó fokon... annak idején hányszor gondoltam, hogy mit panaszkodik, akinek végre sikerült, ahelyett, hogy örülne, hogy még jelzése is van a kicsiről...de hát...most benne a közepében kicsit másképp látom ezt is... Persze irtó boldog vagyok, de általában azon koncentrálok, hogy ki ne jöjjön, ami bement v. mi. :shock:

szóval: INARI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: CSAK MOST OLVASTAM, HOGY ANNÁCSKA MEGSZÜLETETT!!!GRATULÁLOK NEKTEK, TALÁN MÁR OTTHON IS VAGYTOK AZÓTA!!

mindenkinek üdv, próbálok visszaolvasni.
Ja, velünk minden oké, a babácska növekszik, már babaformájú volt csütörtökön, ver a szíve ezerrel.... :lol:
puszmó, anna
madaran

Ja, és azt sem írtam, hogy megvan a babakönyvünk...amit mindig mindenkitől tök irigyeltem régen!! tök jóóó 8) Hétfőn megyek vérvételre stb...
8+3
madaran

Ági,
Basszus :(
Kép
Jó lett volna ha meglepiként sikerül ez az utolsó inszem. De remélem, ha már ezt így végignyomtátok a lombikban nagyobb szerencsétek lesz.

Vanda :)
Dévai valóban nem PCO kezelés barát és Norka nem is nagyon szereti őt (de nemcsak ezért) :)
De remélem hamar el tudod intézni az inzulin mérést és utánna tovább tudtok lépni. Drukkolok nagyon.

Timi :)
Örülök, hogy minden rendben van veletek.
Nem látta D az UH-on, hogy kisfiú vagy kislány? Vagy ti nem is akarjátok tudni.

Anna :)
Gyömbérkeksz, jégbehűtött gyömbértea, jéghideg Canada Dry, vagy szintén jéghideg citromos víz. Nekem ezek valamennyit használtak. Illetve masszírozhatod a hányinger ellenei akupresszúrás pontokat. Van egy-egy a csuklóidon, az első csuklóránc alatt másfé-két ujjnyival, egy a szegycsont alján, és egy
mellkasscsont és nyak találkozásánál (az a kis mélyedés a nyakad alján), de azt csak tényleges hényinger esetén ajánlott masszírozni.
Segíthet még a borsmenta tea is, ez melegen vagy hidegen is jó lehet. Ez nekem most nem vált be, de régebben, ha gyomorrontás miatt volt hányingerem, akkor igen.

wish

Kedves Ági!

Sajnálom! Viszont próbáld úgy felfogni, hogy még van próbálkozási lehetőség - lombik a böcsületes neve. Nekünk egyből azt ajánlották...szóval fel a fejjel!

Modrooka
modrooka

Madaran:-)

Hát akkor most tőled irigyeljük azt a könyvecskét:-)))
modrooka

Drága lányok,
Itt a világ legboldogabb anyukája, bár lehet, hogy Melba épp most csatlakozik a klubba.

Köszönjük a rengeteg jókivánságot és Sms-t. Kata , Melba köszönjük a tolmácsolást. Majd jövök részletes beszámolóval meg megpróbálok visszaolvasni, hogy veletek mi történt. Boszti bocs, hogy csütörttökön lefárasztottam Dévait :lol:

Remélem hamarosan utolérem magam, addig is két kép a mi kis tündérkirálylányunkról:
Kép Kép

Millió puszi mindannyiótoknak.

Inari
inari

Inari :) , de gyönyörű a kicsi Anna!!!! Szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!!!!!

És Duddu :) , nektek is nagyon sok örömet, boldogságot, könnyű napokat kívánok sok szeretettel!!!!!!

Anna :) , gratulálok a fantasztikus rosszullétekhez :wink: !!! Boldog kismamaságot kívánok!!

Csajok, mindenkinek megadja a sors a babácskát, csak valamiért kinek előbb, kinek később.

Wish :) , Timi :) , csak így tovább!!!

Enigma :) , Pannának és Zsombornak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És az anyukájuknak gratulálok, amiért 1 éve kitartóan küzd a két kis izgőmozgóval :lol: (1-gyel sem könnyű)!!

Mi nagyon betegek voltunk, Andriskának mandula- és torokgyulladása volt. 39,3 volt a láza, borogatás, lázkúp, antibiotikum, Nurofen, Rinathiol. Még most is köhécsel. Az antibiotikumtól tiszta kiütés lett a teste, kapott másik fajtát.. Nagyon nyűgös volt, dührohamok, hiszti.. Ha csak meglátta a porszívót, elkezdett reszketni és visítani.

Melba?????

Sok puszi, bocsi, hogy nem írok mindenkinek!!!
szani

Panna és Zsombi :)
Nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek!!!!

Kép

Inari :)
Anna csodaszép, gratulálok hozzá!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Tudom, hogy már beharangoztam magam hogy írok, de csodák-csodájára tegnap és ma semmi!!! hasfájásom nem volt, így kiszabadultam itthonról vá-sá-rol-ni!!!

Szóval továbbra is csak készülök írni, de most nagy hírt kell sürgősen szétkürtölnöm:

MELBA BÉBI MEGSZÜLETETT!
A BOLDOG APUKA HÍVOTT FÉL NÉGYKOR. 12:20-KOR SZÜLETETT A KIS DOMINIK, 3450 GRAMM ÉS 55 (?) CENTI, EGÉSZSÉGES.
ÉJJEL EGYKOR MENT EL A MAGZATVÍZ, MELBA SOKAT SZENVEDETT, DE MEGLETT A KISLEGÉNY! MOLNÁR DOKIVAL SZÜLTEK. JÓL VANNAK, CSAK MELBA KIMERÜLT, MOST PIHEN.

Nagyon sok boldogságot nekik!

Csajok, már megint Szaninak van igaza, mindenkinek lesz babája!

Kép
szkatácska

Na tessék!!

Ez az október 6. nagyon jeles ünnep lesz a topik életében!!! Már 3 baba született ezen a szép napon!!!

Melba, Melba Apu és Dominik!!!

Szívből gratulálok Nektek!!! Nektek is csak azt tudom kívánni, hogy legyetek nagyon-nagyon szép család!!!

Kép

Édes Panna és Zsombor!!

Isten éltessen Benneteket (itt is)!!! Hihetetlen, hogy már 1 éve!!

Kép

Inari!

Anna egy tünemény!!! Azt elhiszem, hogy boldog vagy!! Szeresd nagyon!!!

Tegnap beszéltem Duduval.
Az írtó fáradságot leszámítva már egyre jobban vannak. Luca baba ciciszívási problémáit is úgy tűnik, sikerült megoldani: Dudu fej, és cumisüvegből iszik a kicsi lány. A sógornője rengeteget segít neki (másképp én el sem tudom képzelni, mert Dudu állítja ugyan, hogy szerinte nem sok különbség van 1 vagy 2 baba ellátása között, de azért mindannyian tudjuk, hogy ez egyáltalán nem így van. )
Szóval lassan egymáshoz szoknak, Réka pedig reméljük, hogy mindig tud szakítani egy kis időt alvásra, és akkor a néha rátörő rossz gondolatok is hipp-hopp elmúlnak.

Na ma csupa-csupa babás hírünk van, de jó!!!

Téynleg Szani szavai lebegjenek mindenki előtt: MINDENKINEK eljön az ő kicsikéje!!!:):):):):):):):):):):):)
lkt

Melba!!!Gratulálok a bébihez, gyönyörű napokat, éveket kívánok a kis családnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wish :lol: A gyömbér meg a masszir is jó ötlet...köszi...-szép a babácska, tök jól látszik mindene!!hogy vagy??

puszi, a
madaran

Húúúúúú triplán szép nap ez a mai :)
Három születésnaposunk is van már :)

Dominik :)
Isten hozott körünkben, nagyon várt ám már mindeki :) Boldog nulladik szülinapot!
Kép

Panci és Zsombi :)
Te jó ég, hogy múlik az idő. :) Nektek is nagyon boldog szülinapot :)
Kép

wish

Melba!
Végre,végre nagyon örülök és szívből gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó egészséget,sok tejcsit és alvásban gazdag éjszakákat kivánok! :lol:
Kép
Kép

PANNA és ZSOMBI!
Nagyon Boldog SZületésnapot Kivánok Nektek és Sok-sok ajándékot! :lol:
Kép

Inari!
Tényleg tündérkilánylány ez az Anna baba,gratulálok! :wink: Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melba :)

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!
Kép

Kata!!!! Most már rajtad a világ szeme!!! :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Hűűűhaaaa! Micsoda nap!
Akkor én is csatlakoznék az örömködők és gif küldözgetők táborához. :lol:

Inari! Anna baba gyönyörű, azzal az óriási hajával, igazi kis hajas baba. Sok-sok boldogságot nektek!

Kép

Melba! Végra Dominik is előbújt, nagyon gratulálok a nagy fiúhoz. Hála az égnek minden rendben is van, sok-sok tejcsit nektek, és nagy egészséget a kis családnak.

Kép

Panna, Zsombi! Boldog szülinapot nektek!

Kép

És végül a mai nap örömére.

Kép
vanda978

Drága Panna és Zsombor!

Isten éltessen Benneteket sokáig, boldog első születésnapot!!!

Kép

Hát szia kicsi Dominik, Te is megérkeztél! Legyen nagyon szép életed, mostanra pedig sok-sok tejcsit és egészséget kívánok! Melba Anyucinak meg sok-sok energiát!

Kata!
Köszi a híreket! Jó hallani, hogy minden rendben, vigyázz magadra!

Inari!
Anna gyönyörűszép!!!

Szani!
Szegénykéim, Andriskának küldök sok gyógypuszit, hogy gyorsan felejthesse el azt a rémséges porszívót!

Anna!
Kitartás! Sokmindenen túl vagy már, ezen is túlleszel nemsokára és akkor tényleg csak a boldog babavárás jön!!! :P

Ági!
Az eslő lombik sikerülni fog!!! Nagyon fogok szorítani!!!

Wish!
Te émelygés szakértő! Hát én majdnem meghánytattam magam, mikor kipróbáltam a nyaki zónát! :lol: Szerintem ha valakinek azt kell nyomkodni, akkor már inkább jobb, ha kijön! :D Na jó, ezzel nem szabad viccelődni. Szép és nyugis pocakosodást!

Timikém!
Nem politizálunk, nem mérgelődünk, élvezzük a csodálatos áldott állapotot!!! :D Neked is ugyanazt kívánom, mint Wishnek!

Mindenkinek sok puszi!
hajnesz

Sziasztok!
Mint Kata már megírta Doma megérkezett közénk.
:D :D :D :D :D
Lehet gyönyörködni benne:
Doma Apu

Kép Doma

KépKép
melba

Sziasztok!

Melba
Gratulálunk Dominik érkezéséhez, sokat gondoltunk Rátok az elmúlt napokban! Szombat óta olvasgattam, hátha megtörténik a nagy esemény!

Bbetti
Üdvölözöllek köztünk! Mi is a Dévaihoz járunk gondozásra, jelenleg három hetente, de tuttom szerint a 35.héttől hetente kell feljárni.

Wish
Szépen növögettek!!!

Inari
Gyönyörű kislány. Remélem hamarosan bővebb tájékoztatást is olvashatunk!

Mi jól vagyunk, Roland kb 1,6 kg. Szépen növekszik, a 4D képen tiszta apja! Sajna nem vagyok túl ügyes a számítástechnikában, de majd megkérem Apát ha ráér segítsen feltenni a képet.

Mindenkinek puszi!

Kép
übi

Szani Andriska,

1.születésnapod alkalmából sok boldogságot, egészséget kívánunk! Farkasok

Melba,
Nagy gratula a kislegényhez! Nem gyenge méreteket ölt a fiatalemberke! Apuka tessék készülni, mert lassan hazatér a kiscsalád és teszteli a remekművet!

Egy gólya ismét szabaddá vált! Kezeket a magasba!
Tessék mondogatni: napról napra jobban vagyok embrióim megtapadnak karácsonykor együtt ülünk a fa alatt!

Hölgyeim tájékozódtam Lkt felhívására az Egészségügyi Minisztériumban, hogy aki már megkezdte a lombik programot arra azok a szabályok érvényesek, amelyek a kezelések megkezdésekor voltak érvényben, tehát nem sérthetik az alkotmányos jogokat, ja közvetlenül a lombik szabályozással foglalkozó törvényalkotóval beszéltem, aki nagyon rendes volt, és megnyugatott.

Ági,
Nyugi, tessék belecsapni a lecsóba és máris beharapod a bébit! Irány a lombik!

Csókoltatlak Benneteket! Farkasok

Hajneszkám,
Tessék az égre nézni, mert csak előre van! Szóval mikor lesz az átjárhatósági? Ne tökölj, ezen nem múlhat semmi, csak segíthet a dolgon! Nagyon ajánlanám az energia nénimet, egy kicsit utazni kell Pilisvörösvárra minden 2. héten és hidd el segíteni fog. Én most együtt nyomom a Violás kezelésekkel, ja nem tudnak egymásról és Viola mindig mondja, hogy annyira jó az energiám, hogy maga is meglepődik rajta! Kérlek állj fel, mert úgy érzem megint térdelsz, és nem bírsz felegyenesedni! Tessék segítséget kérni, és minden megoldódik! Puszillak Farkasok J

Vanda,
Indulj el a PCO-s vonalon és sikerülni fog!

Foxikám!
Mizu az állatkertben?
farkasok

Doma Apu:)
Gyönyörűséges kisfiatok van :)

Andriska :)
Első születésnapod alkalmából sok boldogágot kívánok.
Kép

Judit :)
EÜ minisztérium :) Helyes, jobb tájékozódni, mint rémhíreken aggódni. Hozd ki az ellenőrződet, kapsz egy dícséretet.

wish

Sziasztok Lányok! Köszi, hoyg gondoltatok rám! Kedden megovlt az ET, csak nincs otthon net (most bejöttem nyugiban dolgozni) és otthon vagyok. Még a jövő héten is :) Rövid leszek, mert megöl a férjem, mennem kellene már haza. Szóval, 3 szép embrió volt de minden lehetőséget megfontolva úgy döntöttünk a férjemmel, hogy kettőt kérünk vissza. Úgyhogy most két embrike van a povimban, amikre azt mondta a biológus, hogy nagyon szépek. tegnapig fájdogált a pocim, de mára elmúlt, nem tudom ez jó vagy rossz-e. MIndesetre nagyon szurkolok magunknak, remélem sikerül. Azt mondta Dévai, hogy 21 nap múlva teszteljek és hívjam. Mondták ott lányok, hogy már 2 hét után kimutatja, de igyekszem erős lenni és kivárni a teszttel október 24-et! Szóval minden OK velem, pihizek otthon , a férjem mindent megcsinál, imádom. Még a kaját is összevágja nekem:) tegnap már merészeltem főzni egy borsólevest, de még az edényt sem vehettem elő:) A jövő héten átjön anyu, legalább nem leszek olyan egyedül, sétálgatunk, stb. A legrosszabb ez a várakozás! MOst megyek, lehet dután be tusok nézni a sógornőmtől! Drukkolok nagyon mindenkinek!
beber

Sziasztok!

Melba, Inari
Gratulálok a gyönyörű babákhoz. Jó egészséget kívánok nektek és minél hamarabb várom a történeteket.

Farkasok
Amit írtál, az arra is vonatkozik, aki kistesót akar és van még két lehetősége? Mi úgy tudjuk, hogy 5 alkalom támogatott vagy 1. gyerekig. Tudsz erről bővebben valamit.

Übi
Szinte egyidősek vagyunk ez tök jó. Nektek mi lesz fiú vagy lány? Hányadikra jött össze? Első baba?
A dokival beszéltetek már a szülésről?

Beber
Sok sikert kívánok neked vigyázz is magadra, használd ki, hogy a férjed sokat segít, ez a legjobb az egészben. Remélem a szülinapom (okt.24.) szerencsét hoz neked. Nekem régen azt mondta a doki, hogy mielőtt mennék hozzá előtte való nap csináljak egy tesztet, vagy ha megjön.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Na megvagyok én is, ezen a borongós délután...

Először is friss babások,
Inari, Melba,
nagyon szép kis lurkókat nevelgettetek odabent! Komolyan, mindkettőtökkel, meg előtte Rékával is beszéltem telefonon, hogy s mint volt a szülés, ilyesmi, mostmár egyre jobban várom, hogy végre én is a karomba vehessem a kisfiunkat, persze csak ha eljön az ideje. Addig még két barátnőm is megszül előttem, úgyhogy kellőképpen rá leszek hangolva a szülésre... tíz hét, ha mindenki úgy akarja. :wink:

Timi,
mi ez a kémhistória?! Kivagyok, komolyan. A net sajnos tényleg ilyen, sok degenerált itt leskelődik mások után, de ez kiborító. Anno a mh-en én is azért nem léptem fel a babanetre, mert sejtettem hogy a sok informatikus között biztos akad, aki unalmában vagy felkérésre néha utánanéz, ki milyen oldalakat látogat üres perceiben... :cry:
Ja, megnéztem a lombikról is szóló műsort amire figyelmeztettél, jó volt benne látni Dévai dokinkat... :wink: Sok konkrétum nem hangzott el, de örömmel olvastam, amit Judit megtudott a témában.

Wish,
kismamás tünetekkel/panaszokkal kapcsolatban egyet értek veled. Valóban úgy van, hogy amíg az ember nem vár babát, nagyjából annyit sejt a terhesség fizikai mibenkétéről, hogy megnő a pocak és jár mondjuk hányingerrel, fáradékonysággal. A szakkönyvek általában nem vesézik ki részletesen azt a sok-sok apró változást, örömöt vagy éppen kellemetlenséget, ami még előfordulhat, kinél micsoda. Persze az ember ettől még semmiért sem adná a terhességét, de bizony előfordul, hogy van min meglepődni.
Én így vagyok a hasfájásommal, soha senkitől még nem hallottam, hogy olyan módon fájna a hasa, mint nekem szokott, de hát ettől engem még ez szerencséltet. Igaz, ettől én sem cserélnék senkivel, de mondjuk ez sem tartozik a kellemes mellékhatások közé... :roll:

Vanda,
brrr... gratulálok a kutyeszod jól feljett vadászösztönéhez! :D Ettől függetlenül én elborzadva olvastam a patkányos sztorit... nekem ez a rémálmom, hogy Virág megfog vmit az utcán és végig kell néznem, ahogy örömmel meggyilkolja... brrr :roll: tudom hogy a vérében van, de akkor is.
Anno a macskámra is kiakadtam, mikor tizenéves koromban elpusztult a hörcsögöm, gondosan betettem egy papírdobozba, hogy majd sötétben szépen megadom neki a végtisztességet, majd arra lettem figyelmes, hogy vércseppek vannak végig az előszobában... hát a macskám nem szégyelte kilopni a tetemét a dobozból és felfalta. Mikor előjött a lakásban és élvezettel nyalogatta a szája szélét... hát, én kész voltam tőle... szóval nem nekem valók az efféle izgalmak. :roll:
Annak viszont örülök, hogy találtatok utat, amelyen tovább haladjatok baba ügyben. Szorítok!

Ági,
úgy látszik, nektek is a lombik fogja jelenteni a megoldást. Nagyon sajnálom, hogy végig kellett csinálnotok a hat inszemet, eredmény nélkül. Remélem a lombikkal sokkal több szerencsétek lesz. Mindenesetre nagyon becsülöm benned, hogy mindig olyan optimizmussal telve lépsz tovább a következő lépcsőre.

Szülinapos lurkók,
Panna, Zsombi és Andriska,
mindhármótoknak puszit küldök a kobakotokra! :D

Beber,
hajrá azzal a két embrióval! Kitartás és türelem, ezek legyenek a vezényszavaid mostanság. :D

Judit,
neked köszönjük a lombikról szóló híreket! Aki még előtte áll, annak cseppet sem megnyugtató a helyzet, de azért örömmel olvastam, hogy legalább aki már elkezdte, azt nem érinti a változás.
A soraidról nekem megint az jutott az eszembe, mennyire süt az írásaidből az erő, az előre haladás vágya, a fel nem adás, hogy mindig lenyűgöznek az erőtartalékaid. Persze, ettől még sejtem, hogy sokszor nem könnyű neked és biztos nem vagy te sem mindig optimista, de akkor is jó érezni a soraidból, hogy nem hagyod el magad. :)
Lehet, hogy ezeket a sorokat már unod olvasni, mert unsz már erősnek, kitartónak lenni, nekem is volt ilyen szakasz az életemben, mikor már utáltam hallani hogy "erős vagy, kibírod", de ez akkor is nagyon jó. :D

Csajok,
én/mi három-négy napja ki vagyunk cserélve! Komolyan, annyira örülök! Elhagytak (hogy meddig, azt nem tudom) a hasfájások, így most mindegyik nap kimozdultunk egy-egy bevásárlás erejéig. Nekiálltunk beszerezni a kisfiunk holmiját. :D Szép hosszú listánk van.
Dévainál kedden voltunk, szerencsére mindent rendben talált. Sőt, olyan szavakat használt, hogy "príma", "osztályon felüli", úgyhogy el voltam hűlve a sok optimizmustól. :D De nagyon jól esett hogy ilyen volt Dévai, ahogy egyszer Melba is írta, napokra fel tudja dobni az embert, ha ilyeneket hall az orvosától. Szóval a méhszáj zárt, akármitől is fáj a hasam, úgy néz ki, erre nincs hatással, szerencsére. Dévainak mondtam a panaszaimat, szerinte a hasi szövetek fájnak a rá nehezedő nyomástól, a megoldás a tűrés... ezt teszem.

Szeretettel puszilok mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Andris :)
Nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
gigi28

sziasztok, nagyon rövid leszek:
okt. 2.-én egy embriót kaptam vissza, mivel enyhe-közepes hyperstimum volt. kettő ment a fagyiba.
mára minden hyperstimus tünetem elmúlt, úgy hogy nem reménykedem, csak borzasztóan szomorú vagyok. ugye addig jó, amíg ez az állapot fennáll, és ha megtapad, akkor csak erősödik. mivel nálam elmúlt, így gondolom, hogy az ellenkezője történt, vagyis nincs terhesség. csütörtökön leszek az ET utáni 10. napon, ha van ott valaki, akkor azt egy teszt kimutatja. ha negatív lesz, akkor nem mérgezem magam tovább a gyógyszerekkel.
aztán elgondolkodom, hogy mi is legyen...

Kép

Kép
boszti

melba: sok boldogságot!

Ági: mikor kezded?

beber: remélem jól vagy, ez a most felreppent gólya a tiéd :)

Kép

Kép
boszti

Melba GRATULÁLOK!!

Csajok én ma nemsokára hívom apánkat, és este már tudom, hogy hogyan tovább!! Köszi mindenkinek a bíztató szavakat!!
Ági28

na este 6 körűl megyek apánkhoz.
Ági28

Ági
Majd írj, hogy mi volt.

Kép
Kép
bbeti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?