A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni!
Merre vagy???????????????????????????????????
zuzmo1

Fibi: most olvastam csak vissza... Úgy örülök a csíkjaidnak! :D

Kép
Kép
tinu

Ancsi :) Sokszor vágyom egy cigire.. és nem gyújtok rá. a megkívánás és a szájbadugás között áthághatatlan akadály tornyosul, úgyhogy aggodalomra semmi ok :lol:

Ha drágállod, ne vedd :)

indianyo

Zuz :) De jó, hogy Bazsónak semmi baja, de csatlakozom Ancsihoz, akkor mi lehet? És szupi, hogy ilyen klassz szülésznőt találtál, remélem "valóra váltja álmaid"! :wink: :D

Votiv :) Kitartáááás Nektek! Szoknya rulez, jól tetted, megérdemled a kényeztetést :D :D

Ancsi :) A "mi" krémünk "állt" a tégelyben, és tényleg csak néhány hónapig volt használható (én egy részét beraktam a hűtőbe). Sajnos nem tudom mi a receptje, a doki írta fel és odaadtam a gy.tárban. De majd legközelebb megkérdezem. A képek nagyon klasszak! :D Jó sokat aludhat a csajod, ha ilyenekre ráérsz :lol: de kell az önmegvalósítás :wink:

Macs :) Ház szépen alakul! :D Jó nagy kerítésetek lesz, ha ennyi kő kell hozzá, de szép lesz! :D

Zanza :) Én is tartok a közösség (ovi/suli) befolyásoló erejétől... És van egy klassz zsírkréta, ami gyerekbarát és mindenhonnan szuperül radírozható. Én nemrég teszteltem a tapétán...

Blaye :) A jó afp-hez gratula!! :D

Vera :) Tésztakeverés rulez :D de hurka-kolbikeverés kevésbé, igazából 1x volt részem abban a szagban, amikor készült, hááát... de lehet, hogy az volt a baj, hogy épp pocakos voltam és nagyon érzékeny a szagokra :?

Mása :) Már alig várom, hogy visszarázódj! :wink: :lol:

Fibi :) Bálintod ilyen hirtelen lecsökkentette a szopit? :shock: Csak úgy magától? Hűha!! :o
denizsa

Zuz :) Megvagyok :wink: csak örökmozgó fiam lefoglalja minden percem :mrgreen: de most már végre kidőlt :lol:
denizsa

Den, nincs tapétánk. :lol:

Fibi, hánykor? :shock:
zanza

Én sosem cigiztem, de bátran kijelentem, hogy a cigi nem öl. Persze, akinek eleve gagyi a tüdeje, annak rámehet, de hány 80 évest ismerünk, aki 60 éve szíjja, és legfeljebb a vili üti el? :shock: Félreértés ne essék, nem akarok propagandát csinálni a bűzrúdnak, de ez is csak egy vélemény. Mindenkinek meg van az Achilles ína. (íne?) Ha a gyomrod az, ehetsz pálmazsírt és ohne cukrot, úgyis kinyiffansz bele, nem? Ha meg a tüdőd, édesmindegy mit eszel, nem? Meg beszélnek itt valami nagykönyvről, abba kell csak belelapozni, és kiderül, megöl-e a cigi vagy más? :wink:

De viccen kívül: aki tud kultúráltan cigizni, tegye. (Pl nem fújja az utsó slukkot be a buszba, nem beszél úgy, h orrából dől a füst, nem terhes, stb.)
Ja, és graffiti: a cigiről leszokni nagyon könnyű. Én már vagy 8x leszoktam. :lol:

Ancsi,
azért kérnek el pofátlanul magas összeget a kereskedők, mert sokan beveszik a dumát, és az egészségük érdekében mindent... és amíg van, aki megfizeti, addig lesz, aki pofátlan lesz. :twisted: Ha a bőröd az achilles-ed, vedd meg, ha a tüdőd, ne vedd és ne cigizz. :twisted:
neet
neet

Ja, és amiért végül is bekukkantottam: hol lehet kapni csúszásgátlót a kádba? Eszter kiskádját ma használtuk utoljára. :)
neet
neet

Fibi! :lol: :lol: :lol: Csak azért fogom vissza magam, mert te írtad a babonát.
Gyorsan reagált B! :shock: Ma este remélem bevezet a „hogyan alszom át ezentúl mindig az éjszakát mami” előadásba is. :D

Zuz!Lehet hogy apjukkal lógott el koncertezni? :lol: Gratula a jó férjválasztáshoz!
Köszi hsz-t. :P

Gabi! Ház? Fogak? Van még elég póló?

Indi! köszi a krémes magyarázatot. :D
Abban egyet értek hogy a gyerek tőlünk tanul élni, de ne feledjük a szocializálódást, a tinidact sem!
Csíkjaid története :lol:

Ancsi! Aranyos vagy, hogy így próbálkozol! :lol: Angi általában háton és oldalt fekszik. Nem hívnám extrémnek.
Tök jó a ház!!! :P
Tojásos pakolásról hallottam, de sosem jutottam el a megvalósításig.
Nitrát: köszi, ma is oksosodtam. :wink:
Tervek: whao

Szrekuc! Aranyos vagy, de hála csak egy gázos éjszakánk volt.
Mellesleg nagyon tetszett amit írtál a görgetős kézlábösszefogós mutatvány. Kipróbáltuk, s Anginak bejött. Van még ilyened a tarsolyban? :D

Kisün! Gratula a gyerkőceidhez! :lol:

Macs! Tök jól néz ki a ház! Imádom a köves kerítéseket! :P

Zanza! Tudtommal pár nap múlva hidegfront jön, de nálunk ma mindenki bóbiskolós volt.

Neet! Receptek: Nálunk ez eddig is így volt. Sőt ezalatt a röpke pár hónap alatt már szigorításokkal is találkoztunk!

Votív! Pethő Európa legjobbja!

Tegnap este ugyan maxi volt, de reggel megint teljes öltöztetés. Egész nap alig krémeztem, s jéééééééééééé még mindig gyönyörű a popija. :lol: De komolyan ha ti nem lennétek??!?!! :P :wink: :P Bevallom én idáig heti egy tubus gyógyszertárit elhasználtam! No ma este alig kentem rá valamit, kiváncsi vagyok mi lesz reggel. Ha öltözés, akkor termékcsere lesz.

No most meg felhoztátok ezt a sampont is! A védőnő azt mondta (s olvastam is), hogy el kell tüntetni a koszmót. Már egy ideje kenegetem olajjal, majd fésűvel próbálom kapirgálni (a védőnő azt javasolt hogy én kaparjam körömmel :shock: ), de még mindig látom. A legnagyobb gondom az, hogy nem értem miért csinálom! :shock: Mindenhol csak azt írják kell. Nekem ez nem magyarázat.

Én nem olvastam Indi linkjét, de nagyjából leszűrtem mi lehet. Részemről próbálok figyelni, de én is úgy vagyok vele, ha mindent betartanék sem pénzem sem időm nem maradna. Vki írta, hogy ki kell találnunk hogy hol a határunk, s nekünk hogy jó. :idea:
Mellesleg ebben a bizniszben nemcsak hatalmas pénzek hanem ismét a jó öreg politika is benne van. Ha valami nagyon felgyülemlik akkor azt el kell adni. Jó píárral megfűszerezzük, s máris veszi a nép. Aki nem tudatos!

Én lenni vega. Biovaj nem lenni drága.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv,
a férjem unokatesója dolgozott a Pethő intézetben és aztán kint dolgoztak a férjével Németországban és Angliában. Gyógytornáztattak.... Ha gondolod megkérdezhetem őt a dologról és megadom a számát. Azért jöttek haza, mert bővűlt a család :wink:

Deni,
Igyexem :wink:

Az egyik barátunknál most született meg a második gyerkőc. Átkűldte a képeket. Olyan éééédes. Én is akaroook :roll:
Hévíz, Hévíz, Hévíz, Hévíz...... ugye, Fibi :lol:

Jó éjt mindenkinek

Mása
szmagdi

Neet,
Pont ma vett a zuram az Ikejába 34*75ös vagy valami ilyesmi a mérete. Azt hiszem egy ezres körűl volt.

Na most már tényleg megyek. Sziasztok
szmagdi

Neet, a graffitti Mark Twaintől van, és nagyon jóó :D

Zuzi, ki lesz a szülésznőd? lemaradtam, bocs :oops:

Fibi, azta, hogy Bálint így hanyagolja a szopit :shock:

votiv 8)
votiv

Hali,
megjöttünk a 2 napos kiruccanásból. A máshol alvás nem volt gond napközben is ok, de ma 4-kor hazaértünk és a kicsike azóta énekelte az élményeit elalvásig olyanhangerőn, hogy szerintem Indi és Mása is hallotta :?

Szrekuc,
Már egészen mással foglalkozom de 8 évig ovisokkal dolgoztam több szinten...
Fibi,
Akkor most te fogsz kismama jógára járni??? Nagyon sok örömöt kívánok hozzá!!
Barbi,
A mi pelusunk 12 órát bír de eleinte - amíg nem hittem ebben addig a sötét szobában etetés előtt pelusoztam így nem ébredt fel ill. a szopizás újra elaltatta. Amúgy Lidl pelus tényleg nagyon jó és sokkal olcsóbb bár éjjel mindig Liberot használok.

A textil pelusról olvastam, hogy "fejlett" országokban van pelenkaszolgálat, minden nap jön és cseréli a textilpelust. Így az ár kb. ua mintha vennéd a papírpelenkát viszont öko.

Ancsi,
én is röhögök a vegyészekkel együtt.... :D jóbol is megárt a sok - mármint aggodalom
szégyenlem de én soha sem próbáltam fejni, úgyhogy még kibírom kozmetikus nélkül egy néhány hónapig inkább..... bár már gondoltam rá hogy legalább egy adagot be kellene tenni hűtőbe - ha bármi történne - alkalomra. de hát mi történne??
ja, és egyetértek a zsírfoltos állásponttal, szerintem sem szabad túlbonyolítani ezt a dolgot. Sajnos ilyen világban élünk de a szervezetünket így erre is kell felkészíteni különben úgy járunk mint M.Jackson. Próbálok én is egészségeset de ha nem permetezem megeszik a flrgek, a földben is van már minden amit felszí a növény úgyhogy szerintem biot már csak az Ausztrál papmpákon tudnak termelni. talán. Visont ellensúlyozandó a sok szemetet javaslom próbáljátok ki az évente 3x7 napos léböjt kúrát, csodát tesz. (Épp egy ilyen után lettem terhes) :P
Indi,
hús is tele van szeméttel - antibiotikum, tápszerek, állati fehérje és sorolhatnám, úgyhogy miből is készítesz pástétomot?? Jobb erről nem sokat beszélni mert még nem vacsiztam... :) :) amúgy margarint mi is száműztük egy jó éve a konyhából. na az tényleg műanyag.
Mi az a Holdbolt?
Zsan,
miénk is könnyűszerkezet és feleannyi gázt fizetünk mind a körülöttünk élők ill. nyáron ha leereszted a redőnyöket akár 10 fokkal hűvösebb van mint kint. Mi erre esküszünk arról nem beszélve, hogy földrengésálló :) bár remélem ebből nem debütál majd.

Indi,
Ugye igaz, hogy csak abbahagyni lehet de leszokni nem..? sajna :(

Harmadik napja 8 és fél órát alszik le egyben éjszaka!!!!!!!!ez mostmár így marad??
akata

Neet,
1000 pénz az ikeában!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi, Deni!
Állítólag "csak" hangszalaggyulladás, aztán a doki levágott valami vakert a gyulladásos betegségek és az allergiás reakciók közötti összefüggésről, és azt mondta, adjak Fenistil cseppet, de mást azért ne, mert nincs baja.
Az éjszaka pedig egyértelműen a fogak számlájára írható. Mondtam neki, nézze meg ő is, mert én, még 12 fog után is nehezen fogadom el azt, hogy ennyire kellene szenvedni tőle, és mondta, hogy tényleg csúnya az ínye :cry: Ő ajánlotta most a Germicid C-t, de sajna már az őrlőknél sem sokat használt :cry:

Votiv!

Kismamaszoknya :D Tökre megérdemled! És kitartás!!!! Látod, mégis van értelme a dolognak!!!

Indi!
Bár én terhesen hányingert kapok, ha csak a cigire gondolok, de tudom, milyen frankó dolog, amikor az ember rágyújt, és az első slukkot olyan jó mélyen leszívja...............
vagy ezzel most nem segítettem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De én se soha többé...........
kérdés: a kockamargarin is gáz??? Vagy csak a könnyen kenhető dobozosak. Csak mert én azzal szoktam sütni :?
Egyébként gyakran veszek a piacon házi vajat, Isteni finom, csak nagyon hízlal :roll:

Blaye!
Gratula az AFP-hez :D Akkor két hét múlva UH, és esetleg még a nemeket is megtudjuk? :wink:

Barbi!
Biovajat hol lehet kapni, és mennyi pénz? :shock:
Titeket meg fel fog vetni a pénz! Tényleg ennyi popsikrémet használtál??? Egy csomót fogsz spórolni :lol:

Ancsi!
Én a Bártfai utcai patikában szoktam krémet venni, mindig van előre kikeverve több féle is, én a vitaminosat használokm az arcomra, baromi olcsó és nagyon jó!!!
zuzmo1

Zanza,
jönnétek holnap? :D délután, (ha felébred), pl 4 ora körül?
B ma már csak egyszer köhögött, az nem gáz ugye?

Neet,
az oktoberi Kismamához ingyen jár ajándék csuszásgátlo, bár abbol legalább 5 db kellene egy kádba :mrgreen:

Barbi,
én nem vagyok babonás :D többire nem emléxem, mit akartam :?
fibi

Fibi,
egy köhögés nem köhögés. Kádat pedig nem tapétázni akarom. :lol:

IKEA, köszi csajok, megnézzük! Igazság szerint a honlapot néztem, de ott nem találtam, biztos béna voltam. Akkor nekifutok még egyszer. Köszi még kétszer. :)
neet
neet

Kata,
ja, Bálinttal jártam kismama tornára, most majd nemtom, hogy össze tudjuk e hozni :?

Zuzi,
és Bazso torkára nem lehet hogy a Homeogene használna? az rekedtségre is, és gyulladásra is jo.

kajatudorok: és akkor a vajkrém extramega durva? :roll: mert én szeretem.
fibi

Neet,
:lol: :lol: :lol:

Kata,
nem kismama tornára, hanem jogára, ejjjjjh, megint máshol jár az agyam :oops: ma annyi hülyeséget csináltam, hogy magam is meglepödtem magamon :P
fibi

Zuz :) mindenféle margarin gáz. Süssél inkább vajjal :)

Én 10 évig nem dohányoztam, de midnen éjjel szívtam álmomban a cigiket :) aztán visszaszoktam és kínok kínja árán sikerült abbahagyni. Férjem segített, emg a motiváció, hogy végre lehet gyerekem. Ezt én vissza már nem csinálom, soha nem fogok újra cigizni, de az érzés az megmaradt. Aki nem dohányzott, nem értheti ezt meg, bármennyire is szeretné. Semmihez sem hasonlítható, nem racionális dolog.

Az eddigi mondandóm lényege - és a cikk ist erről beszél: röviden még egyszer: nézd meg, hogy mit veszel és ne hagyd magad átverni. tudd, hogy átvernek. igenis van alternatíva. a nincs pénzem és nincs időm kezdetű mondatok az önáltatás kategória. ha ezek után is ugyanazt veszed, az már a te döntésed. de legalább döntéshelyzetbe kerültél. szó sem volt arról, hogy csak biot egyél és legyél vega.

Bocs, hogy nem ragálok mindenkinek, gyerök randalíroz.

indianyo

Fibi :) majd mindjárt adok neked vajkrém receptet, csak előbb bemákteázom a beste kölket.

indianyo

Fibi!
Az a Homeogene az mi??? Bogyó vagy szirup??? Mert elég nehéz Bazsóval lenyeletni ezeket a cuccokat, de a bogyókat nagyon szereti!!!
És Párod hogy fogadta a hírt??? :D
Bár nem vagyok tudor, de borítékolom a tudorok válaszát, vajkrém extra gáz. És én is szeretem :wink: :lol:

Neet!
Úgy bírom a stílusodat :lol:

Szrekuc!
7 napon keresztül csak lééééééééééééé???????????? 1 napig sem bírnám....
Klassz, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanás! És egyre jobbakat írtok a könnyűszerkezetes házakról!
KÉRDÉS: árban mennyivel olcsóbb, mint egy tégla? Mármint arányaiban kérdezem.....

Akkor gondolom holnap nem lesz tali :cry:
zuzmo1

Fibi!
Az a Homeogene az mi??? Bogyó vagy szirup??? Mert elég nehéz Bazsóval lenyeletni ezeket a cuccokat, de a bogyókat nagyon szereti!!!
És Párod hogy fogadta a hírt??? :D
Bár nem vagyok tudor, de borítékolom a tudorok válaszát, vajkrém extra gáz. És én is szeretem :wink: :lol:

Neet!
Úgy bírom a stílusodat :lol:

Szrekuc!
7 napon keresztül csak lééééééééééééé???????????? 1 napig sem bírnám....
Klassz, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanás! És egyre jobbakat írtok a könnyűszerkezetes házakról!
KÉRDÉS: árban mennyivel olcsóbb, mint egy tégla? Mármint arányaiban kérdezem.....

Akkor gondolom holnap nem lesz tali :cry:
zuzmo1

Fibi! legalább van indokod! :wink: :lol:
ha nem lenni babonás akkor:

Kép gratulálunk!!!

Akata lehet hogy neked szól amit SzRekucnak írtam... bocs. :oops:

Zuz! Pl.: tecsó. Nem emlékszem pontosan az árára. A napokban fogunk venni, majd megírom. maga a termék:
http://www.biopont.com/site.php?data[lang]=h&mid=2&data[parentid]=605

Ja és a 6kiló méz felhasználása nálunk sem lenne probléma. :wink:
gödibarbi

Indi,
és a lusta vagyok kezdetü mondat is önáltatás kategoria? :mrgreen:
fibi

Indi!
Hűű, én is álmodtam sokszor, hogy cigizek, és reggel nem tudtam eldönteni, hogy most akkor rágyújtottam-e, vagy sem. Még asz illatát is éreztem :wink:
De soha többé!!!!!
zuzmo1

Barbi,
ééééédes, köszi :D erröl jut eszembe: ma tanitom B-t, hogy nézd, ez az elefánt orrmánya. err mit szol egy igazi pasi? :arrow: "kormááááánya" :lol:

Zuzi,
Homeogene az bogyo, csak nem az a picike, hanem a nagyobb. bocs, nem tudom érthetöbben. majd jön dr Votiv :)

Indi,
mákteázod a kölköt :lol: :lol: :lol:
fibi

ja, ezt kifelejtettem:

Zuzi,
párom is örült, de ö mértékkel, mert exneje már egyszer elveszitett egy bébit, szal átélte, amit senki nem szeretne.
fibi

ja, és miért huzodik alul a hasam nevetéskor? ill. kicsit olyan, mintha apro szurkálások lennének :roll: ilyen korán még nem kéne talán...
fibi

Fibi! kormááááááááánya :lol: tényleg igazi pasi!!!

no én megyek ajcsizni. alkotó álmokat, szép holnap reggelt mindenkinek :P
gödibarbi

Zuz :) Akkor dokinak nem sok fogalma volt, hogy Bazsóval mi is van valójában, igaz? :x Mindenesetre bulást neki és nagyalvásos éjszakát!! És a Hom. bogyó, láttam múltkor a patikában, szóval Bazsónak be fog jönni :wink:

Neet :) Mindig megnevettetsz :lol: :lol: :lol:

Barbi :) Sztem körömmel ne kapargasd, fel is sértheted a fejbőrét! Mi anno úgy csináltuk, hogy beolajoztam bőségesen a koszmós részt fürdés előtt kb. 10 perccel, aztán fürdéskor kevés enyhe (higított) Neogranormon samponnal átmostam és utána átkeféltem puha kefével. És elmúlt! Szóval kitartást, Anginak is el fog múlni :wink:

Jóccakát mindenkinek!
denizsa

Fibi :) Kormánya :lol: :lol: :lol: Le sem tagadhatod, hogy autómániás a fiad, és még állatkertbe akarod vinni! :o :lol: :lol: :lol:
denizsa

Vajkrémről nincs infom, de balsejtelmeim vannak :lol:

Szóval az én krémsajtom - ez olyan, mint a natúr vajkrém, csak finomabb:) joghurtból készül (mondjuk én joghurtot is szeretek itthon csinálni, mert sokkal finomabb és olcsóbb, mint a bolti, minél zsírosabb a tej, annál jobb a joghurt). Jó sok joghurtot beleborít az ember egy pelussal beborított szűrőbe és ahgyja egy éjszakán át - van, amikor egy teljes napig - lecsöpögni. Amikor már nincs benne feleleges nedvesség, akkor egy jó sűrű kenhető masszát kapunk. Ezt én sóval és frissen darabosra tört feketeborssal összekeverem és vagy így, vagy egyéb finomságokkal : olivabogyó, petrezselyem, köménymag, fokhagyma, savanyúuborka, kapor ill. bármi egyéb csemege belekeverésével készítem, majd napokig ezt ezsem reggelire - de főtt krumplira ill. zöldségekre kenve is finom. Ez kábé 5 perces munkát igénylő dolog... A lecsorgó lé - a tejsavó - pedig a levesbe kerül, én kedvelem a savanyú leveseket.

Máktea nem gyütt be :lol: de a tejecske se, megivott egy üveggel, elaludt, majd 2 perc múlva vigyorogva ébredt. Szép, hosszú éjszakánk lesz :lol:

De szeretném ezt a kétcsíkos érzést újra átélni én is :)

indianyo

Angi :) A hivatalos kiadványok szeritn a koszmó magától is elmúlik :) de lehet beolajozni a fejbőrt néhány órára, majd finom puha kefével - fogkefe is jó - megdörzsölni, de a törülköző is jó. Dominónak is van, de időnként eltűnik, majd lesz egy pici megint és újra eltűnik. Én nem szoktam piszkálni, néha nagyon finom kefével fürdés közben dörzsölgetem, azt egyébként is szereti.

Zuz sorstárs :) Igen, álomban elszívott cigi nagyon is valóságos tud lenni. Nekem mindig bűntudatom van miatta - mármint még az álomban. s nagyon klasszak vagyunk mindannyian, amiért abba tudtuk hagyni, ez óriási dolog. Mindenki megérdemel valami finomságot :)

indianyo

Indi,
köszi a tippet krémsajthoz :) éjszakához kitartást!

Deni,
nade nemcsak a kocsikat, az állatokat is imádja :)

na, már megint éhes vagyok, ugyhogy inkább lefekszem. joéjt!
fibi

Indi,
marha ügyes vagy, h sikerült, le a kalappal! Én ha egyszer rászoknék, sose menne a leszokás, majd a mértéktelenek bugyrában ezt megbeszéljük, mármint ha te odakerülnél, bár ezt nem hiszem. :)
Viszont én inkább nem akarom tudni, mivel ...nak át, inkább azt vallom, h amiről nem tudok, az nem fáj. Persze lejárt szav.ú, és növényi zsíros cuccot nem veszek meg, mindig elolvasom, mi van benne, de mostanában már inkább maradok a jól bevált kajáknál, és nem olvasom. A múltkor is pálmazsír volt a csokiban, hát majdnem elhánytam magam, pedig nem is voltam terhes. Ja, és evett már valaki növényi zsíros "tejszín"habot? Boá... inkább soha többet nass, mint azt még egyszer.

Örülök, ha sikerült megnevettetni titeket. :)

Ikea oldalán nem találom a csúszásgátlót. Babaosztályon van, vagy a fürdőszobaiban? Vagy a lenti önkiszolgálós részen keressük "élőben"?
Ma történelmi pillanat következik: átjön egy már nagyon terhes barátnőm, és elviszi a pelenkázóasztalt, kiskádat, nagy babakocsit, stb. Ja, és a habtapit, mert már rosszul vagyok tőle, h Eszter egy perc alatt atomjaira szedi. I HATE Habtapi. :mrgreen:
neet
neet

Barbi, koszmót azért kell időnként eltávolítani, mert elfedi a fejbőrt, az nem lélegzik, alatta begyulladhat, érzékeny lesz, esetleg lehámlik az egész :?
gyógyszertárban vény nélkül is kapni rá emulziót, vagy tiszta napraforgóolajat. ezzel fürdés előtt feloldani, aztán lemosni, és puha törcsivel/hajkefével leszedni. és 5-6. hónapra legkésőbb elmúlik! :)

Zuzi, Bazsónak a legjobb a Homeovox lenne, ez való rekedtségre, gége-garat gyulladására. a Homeogene 9 inkább torokgyulladásra ajánlott. csak az a baj, hogy ezek nagy bogyók ám, mint egy savanyúcukor :? nem is tudom, hogy lehetne beadni Bazsónak...
és próbáld meg minél többet itatni, ha van otthon, hársfa vagy bodza teával, tehetsz bele pici akácmézet is, hisz ő már nagyfiú :wink:

votiv 8)
votiv

Neet, a honlapon én sem találom. de fent van az emeleten a gyerekrészen, a pelenkázó asztalok mellett van egy "Biztonság" rész, itt vannak a sarokvédők, voltak az ajtórácsok stb.
nekünk is van ez a csúszásgátlónk és tök jó, és én időnként simán bevágom a mosógépbe tisztításképp.

votiv 8)
votiv

Votiv,
kösz! :)

Barbi,
én meg azt akartam írni, h nálunk koszmóra a popsikrém vált be egyedül. Rákentem a baba fejére vastagon, ugye akkor még alig volt haja, kicsit hagytam rajta állni, majd egy fésűvel lekaparásztam. Az olaj nálunk kutyafülét se ért, csak apa borogatta bőszen a nadrágjára... és akkoriban még nem tudott elszaladni a lány, még jó, h nem egyévesen jön ki ez a vacak! :D
neet
neet

Sziasztok,

Én is előkerülni látszom.... rengeteg volt a munka, Fannibaba is betegeskedett, tanulok és még ráadásul a net is nyetbe ment át nálunk. nem tom mi lehetett levelező ment, msn is többnyire, de weboldalakra nem igazán akart reagálni. de lényeg, most már van....

Mása: de jó, hogy most már te is vagy.

Indi: nektek jobbulást.

Nett: én sem szeretem a habit, mállandóan darabjaira szedi Fanni is és még össze sem tudom rakni, annyira hülye apró, aki ezt kitalálta. de van egy másik azt csípem, az betűs. az még maradhat nálunk.

Zuz: nálunk is van rekedtség, és már olyna régóta nem akar igazán meggyógyulni Fanni. Még a 15 hós oltást sem tudta megkapni.

Ancsi: méleltem néked vissza.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
végre ujra itt vagy :D

Barbi,
koszmo ügyben Votiv jol beszél. csak annyi, hogy Bálintnál nem mult el féléves korára, hanem ujra és ujra elöjött, lehet hogy nem csináltam vmit jol :? még idén nyáron is volt a fején koszmo :( olaj nálunk sem ért sokat, inkább a kitarto kapargatás, csak a végén már ébren nem türte, igy azt is álmában kellett csinálnom, mint a körömvágást... :P

KépKép
fibi

Jóreg :)

Neet :) hááát... én is mértéktelen vagyok ám :wink: csak igyekszem úrrá lenni magamon :lol:
Ja, növényi zsírból készült tejszínhab és tejpor :evil:

Votiv :) megrendelést ma le kell adnom, ha találtál valami fincsit, szólj :)

Állítólag holnaptól hideg-esős ősz lesz, úghyogy ma még kicsapom a gyereket az udvarra kicsit, meg megyünk doktornénéhez - már várom, hogy megint milyen szócsatánk lesz...

Szép napot mindenkinek :)

indianyo

nekünk a koszmóra egyszerű volt a gyógyír: Apa minden este alaposan megmosta fürdetőkrémmel és úgy elűnt, mintha sosem is lett volna..

Neet, igazad van :) mint majdnem mindig (cigi-ügyileg) és csúszásgátlót jószerével minden bokorban kapsz, ahol fürdőszobai cuccost is árulnak :)

Votívia,
mi van a fürdőszoba-bútorral? Kész van? mertmivel lógsz egy végeredménnyel..:) Kép
macskanyu

BOGÁRKA A RETEK KLUBBON

Kép
Kép
zuzmo1

én láttam! :D

Macsek, ezek a tetük most hétvégére ígérték, pár hónap alatt sikerült összeácsolni :twisted: de mindenképp jövök a fotóval!!!
szép lesz a házatok! mikor költöztök?

Ancsi, elfelejtettem kérdezni, mivel ügyködöd ezeket a klassz belsőket? én most gyötrődöm, hová helyezzem el a könyveinket :? meg a böhöm íróasztalomat, mert hogy ott lesz a másik gyerekszoba. és ha mindent kihozok a nappaliba, akkor a nappali bútorát hová teszem? :? haaajjjaj, nehéz kérdések ezek. nem tudsz vmi jópofa alternatívát álló könyvespolcok helyett?

Gabi, merre vagy??? olyan rég jöttél! már költöztök? :wink:

Indikém, a bőség zavara :lol:

votiv 8)
votiv

koszmóról még az jut eszembe, hogy a gyerekdokink szerint paraffinos cucc hozza le a legkönnyebben.
és Fibi, most jut eszembe, hogy nekünk is visszajött egyszer! :D

votiv 8)
votiv

akkor senki nem jön ma westendbe?
fibi

Indi!
akkor tényleg hős vagy, csak kibírd életed végéig!

Deni!
Lencsi ebéd után alszik általában 2 órahosszát, meg este 9-10-től. ezekben az időkben alkotok :). (de nem most kezdtem, hanem hónapokkal ezelőtt!)

Neet!
pl. a Bocskai úti Elefáni diszkontban, de még a Praktikerben is láttam. mi csak 3 db halacskát vettünk, de azokkal játszik, nem engedi, hogy letapasszuk.

Barbi!
én elejében olajos vattával "dörzsöltem" át a fejbőrét, de a sűrűbb hajmosás segített. még így is csak heti 3x mostunk hajat, most meg 2x. (samponnal) aztán egyszer csak magától elmúlt!

Mása!
ha nem juttok el Hévízre, azért ugye lesz tesója Orsinak? :)

aKata!
érdekelne a fűtési technológiátok, hány m2 a ház és hány fokot tartotok, valamint mennyi a fűtés mondjuk január hónapban.
minden tekintetben szívemből szóltál! a léböjtöt privátban leírhatnád, ha esetleg itt nem tart számot érdeklődésre. miből mit mennyit.

Zuzi!
de mit mondasz, hogy milyen krémet kérsz? szóval mi a neve? simán recept nélkül adják?
a Fenistilben lehet valami, mert nekünk másik doki azt adta ügyeletben, ha Lencsire nagy köhögés jönne rá (mikor elkapott vmit az apjától).
a könnyűszerkezetes vs. téglaháznál az élettartamukat is vedd figyelembe. egyiknél csak X évet garantálnak. de ettől függetlenül én is gondolkodom ilyesmiben.
a Homeogene nagyobb méretű szopogatós. (mint egy C vit.)

Fibi!
ne izgulj, a vajkrém és a kenő májas is mega durva és mégis esszük :). a vaj azért gáz, mert 80% zsír van benne, a margarin meg azért, mert noha 40% zsír van "csak" benne, a többi víz meg ilyenek. (+az eljárás ahogy készítik) a vajkrém detto. (sajtkrémekről ne is beszéljünk)
erről jut eszembe, én szoktam készíteni halas vajat! hmmmm de finom.

Indi!
a "nincs pénzem" , bármily furcsa is neked, nem önáltatás. gyerek koromban volt, hogy anyukámnak 100 Ft-ja volt egy hétre, az nagyjából kenyérre volt elég, a bödön meg tele volt zsírral, úgyhogy zsíroskenyéren éltünk. (akkor még nem voltam ilyen széles) és mégse lett semmi bajunk. sőt, még a lelkem se sérült meg. akinek nincs kertje, nincs pénze, elég nehéz helyzetben van.
más: hogy készíted a joghurtot? mert aludttej nem egyenlő a joghurttal, meg nem is szeretem az aludttejet, de a joghurtot, kefírt igen. vagy van valahonnan kultúrád? (bele teszel egy élőflórást?) Anyukám kaukázusi kefírt gyárt otthon kultúrával, elég finom, de az elég folyós, nem tudom le tudnám-e csöpögtetni, meg szvsz szénsavas is.
a "krémsajtodat" ki fogom próbálni, nagyhon finomnak hangzik.

Votiv!
ez sajnos egy építőipari tervező program, amit azért nehéz kezelni, mert előbb a lakástervet kell benne elkészíteni (én megkaptam a kolléganőmtől a miénket) , majd utána kell elkezdeni bútort tologatni és látványtervet készíteni. nálunk eddig 4x2 méteres fali könyvespolc volt, de nem kívánom vissza. mindig totál poros volt, sokat szenvedtem vele. szóval marad a könyvszekrény.

ancsipancsi

Ancsi, én nem akarok ilyen programot :D és könyvszekrény (ez ugye könyvespolc ajtókkal) helyett más ötlet?
esetleg ha zsákokat lógatnék le a plafonról...? :lol:

votiv 8)
votiv

Ancsi :) Én úgy nőttem fel, hogy egy nadrág és egy cipő szakadásig... és felnőtt koromban is sokszor nem volt pénzem enni, szóval ismerem a valódi pénztelenséget. És nálunk most kevesebb pénze kevés embernek van... mégis megtehetem, hogy nem tekintem magam szemeteskukának és nem veszem meg az általam értéktelennek ítélt dolgokat - ha nem telik szélben szárított sonkára (ha a füstöltet nem ehetem) akkor eszem vajaskenyeret paprikával, vagy lekvárral (én főztem, fillérekből) vagy mézet vagy tojáskrémet vagy százával tudok egyéb recepteket. A nincs pénzem/nincs időm az önbecsapás kategória. Én is ismerem, mert így nőttem fel. De már felnőttem :)

A joghurtot egy kanál joghurt és forralt, kézmelegre hűtött tej összevegyítésével érhetjük el, lényege a lassú hűlés, tehát jól be kell bugyolálni, hogy a estéreől reggelre elkészüljön a finom csemege. A kefír másképp készül.

Votivom :) nem jön be msn, úgyhogy emailezz, ha túljutsz a bőség zavarán, jó? Könyvespolcra tudok egy-két megoldást, de szerkezetileg ismerni kéne a házikót, milyen a plafon teherbírása, merre van térelválasztásra alkalmas mésfél-2 négyzetméteres hely stb.

Bogárkát én is láttam, okos és kedves volt, mint mindig.

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?